Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 443

Rakkaudella, Pirjo ūüß°
Kuvakooste, osa 443

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 65 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Auttamaton peto 7.12.2023 0:11
   Tulos: +476 (514 ääntä)
   Pirjo on selvästi yksi niistä, joita saan kirota joka kerta katsoessani "moderniin makuun" remontoituja myynnissä olevia asuntoja, joista pitäisi ihan ensitöikseen repiä irti se kylmänkalsea harmaa laminaattilattia, joka imee sielun kauneimmastakin kodista. Pahalta tuntuu uutta rikkoa, mutta ei sellaista jäähallimeininkiä kestä mitenkään ihminen.

   Lainaa

  2. Kiitettävä robotti 7.12.2023 0:28
   Tulos: +494 (500 ääntä)
   Minäkin sanoisin olevani aika tarkka kotini estetiikasta, mutta nimenomaan rakastan värejä ja nuo esimerkkimakkarat sopisivat sekaan täydellisesti! Pirjo taitaa olla niitä ihmisiä jotka oikeuttaa kaikenmaailman tökeryydet sillä että "minä olen vain rehellinen". Ja toki vielä kuorruttaa viestinsä herttaisilla emojeilla, koska eihän hän millään pahalla!

   Lainaa

  3. Tulos: +212 (218 ääntä)
   Sana mainittiin useasti keskustelun ajan, mutta aivot vääntää sen koko ajan viinamakkaraksi. Alkoholi koko ajan mielessä, vaikka olenkin täysraitis.

   Lainaa

  4. Sipulinhajuinen aasi 7.12.2023 1:21
   Tulos: +118 (118 ääntä)
   Itsekkin luin viinamakkara... Piti lukea kolme kertaa

   Lainaa

  5. Paranormaali luovuttaja 7.12.2023 1:23
   Tulos: +288 (290 ääntä)
   Pirjo ei ole selkeästi elämänsä aikana kuullutkaan erilaisista esteettisistä tyyleistä, tynnyrissä kasvanut raukka.

   Lainaa

  6. Jauhopussista löytynyt paprika 7.12.2023 1:27
   Tulos: +157 (159 ääntä)
   Sipulinhajuinen aasi: Itsekkin luin viinamakkara... Piti lukea kolme kertaa
   No, ilmestyikö se peiliin?

   Lainaa

  7. Kujeileva apina 7.12.2023 1:51
   Tulos: +204 (210 ääntä)
   Mä en ainakaan haluis, että koti ois vaan jotain yhden värin eri sävyjä. Rakastan värejä ja niiden on tultava kodissa esille.

   Lainaa

  8. Kranttu guava 7.12.2023 2:08
   Tulos: +66 (74 ääntä)
   Napael: Sana mainittiin useasti keskustelun ajan, mutta aivot vääntää sen koko ajan viinamakkaraksi. Alkoholi koko ajan mielessä, vaikka olenkin täysraitis.
   Viinamakkarat viilentym√§ss√§ (oven alta tulevasta) viimasta ūüĎć

   Lainaa

  9. Sateeton susi 7.12.2023 2:11
   Tulos: +163 (167 ääntä)
   Auttamaton peto: Pirjo on selvästi yksi niistä, joita saan kirota joka kerta katsoessani "moderniin makuun" remontoituja myynnissä olevia asuntoja, joista pitäisi ihan ensitöikseen repiä irti se kylmänkalsea harmaa laminaattilattia, joka imee sielun kauneimmastakin kodista. Pahalta tuntuu uutta rikkoa, mutta ei sellaista jäähallimeininkiä kestä mitenkään ihminen.
   Ja vaikka tykk√§is j√§√§hallimeiningist√§ niin tommoinen ei-kiinte√§ hetkellisesti k√§ytett√§v√§ "sukka" nyt on ihan sama. Onhan sit√§ muitakin tekstiilej√§, sukkia, vaatteita, kenki√§, verhoja, p√∂yt√§liinoja jne. siell√§ sun t√§√§ll√§. Ei tommosen p√∂tkyl√§n tarvikaan sulautua lattiaan/oveen/kynnykseen jne. Ihme nipotusta. Ei niit√§ villasukkiakaan kudota sen mukaan millanen lattia on ūü§¶‚Äć‚ôÄÔłŹ

   Lainaa

  10. Kivenkova mustikka 7.12.2023 3:06
   Tulos: +175 (175 ääntä)
   Pirjosta paistaa hieman passiivis-agressiivisuus.

   Lainaa

  11. Härski piirroshahmo 7.12.2023 3:20
   Tulos: +56 (60 ääntä)
   Siljan tintilt√§ p√§√§see pyrst√∂ysk√§ ūüėÜ

   Lainaa

  12. Varastoitu nektariini 7.12.2023 5:57
   Tulos: +300 (302 ääntä)
   Kuka hullu heittää käsinneulotut villasukat roskiin jos niiden värisommittelu ei just satu miellyttämään silmää???

   Lainaa

  13. Peruuttamaton riikinkukko 7.12.2023 7:23
   Tulos: +119 (119 ääntä)
   Pirjo pyörtyis mun kodissa.

   Lainaa

  14. Tulos: +169 (173 ääntä)
   Pirjo on niit√§ tapauksia jotka on keksiny olevansa tyylik√§s ja haluaa sit√§ tuoda esille joka tilanteessa. Yleens√§ on muutenkin muka avoin ja rehellinen eli loukkaa ihmisi√§ mennen tullen v√§h√§n joka asiasta, ulkon√§k√∂ on yleisin. √Ąrsytt√§v√§ tapa on moinen.

   Lainaa

  15. Upporikas hirvi 7.12.2023 8:09
   Tulos: +174 (174 ääntä)
   Voisko vaikka sille mummelille sanoa, että älä mulle tee niitä jämäsukkia, kun en käytä eikä heittää niitä roskiin. Olisi vaikka mennyt oikeaan käyttöön niille, jotka ei mieti sopiiko nyt itse sisustukseen ne jalassa.

   Lainaa

  16. jukkapalmu 7.12.2023 8:09
   Tulos: -73 (79 ääntä)
   Tollasesta pötköstä ole mitään hyötyä. Oven alareunaan tiivisteteippi vaan. No olivatpahan pois pahanteosta kun noita tekivät.

   Lainaa

  17. Pliisu hanki (Kivi, eri koneella) 7.12.2023 8:10
   Tulos: +46 (78 ääntä)
   Auttamaton peto: Pirjo on selvästi yksi niistä, joita saan kirota joka kerta katsoessani "moderniin makuun" remontoituja myynnissä olevia asuntoja, joista pitäisi ihan ensitöikseen repiä irti se kylmänkalsea harmaa laminaattilattia, joka imee sielun kauneimmastakin kodista. Pahalta tuntuu uutta rikkoa, mutta ei sellaista jäähallimeininkiä kestä mitenkään ihminen.
     Itse tykkään "jäähalliestetiikasta" pohjana, koska siihen voi sitten laittaa päälle oman maun mukaan -viimeisimmässä kodissani keittiö oli turkoosi, ja vaikka se oli ihan kaunis, hyvänmakuinen (?) turkoosi, niin aina sai kaikkea valitessaan miettiä, että sopiiko se turkoosiin, ja oma väri-iloittelu ei tullut kysymykseen, kun niin moni väri ei sovi. Jos pohja on valkoharmaa niin sitten on enemmän tilaa villliintyä verhojen, mattojen, käsipyyhkeiden ja vaikka hittovie gobeliinien kanssa.   Mutta kukin tyylillään, makuasiathan kuuluisasti ovat se, mistä ei voi kiistellä, ei kenenkään maku ole "väärä". Sitähän se tarkoittaa, makuasia eikä totuus!   Pirjo on kyllä tosi vittumainen ihminen, ja niin ovat sukulaisensakin. Heittää pois *käsintehdyt villasukat*? Pitäisin, vaikka olisivat oranssit! Kunpa joku viitsisi minullekin tehdä, kun en itse osaa. Sekä huonotapainen vänkääjä netissä että kiittämätön oikeassa elämässä vielä lisäksi.   Ja kyllä, myös minä luin "viinamakkara, luulin että kyseessä on joku uusi resepti niinkuin olutmakkara, ja ihmettelin mitä tuo neulomus kuvassa tekee.

   Lainaa

  18. jukkapalmu 7.12.2023 8:13
   Tulos: +27 (73 ääntä)
   Ei niitä röökiaskeja vaan just se mummo, koska se on se mikä tekee kuvasta "white trash"- kuvan.

   Lainaa

  19. Tulos: +141 (143 ääntä)
   Harmaan kanssa sopii vain lisää harmaata, plus mustaa ja jotain beigeä? Siis nämä ihmiset oikeasti ajattelee näin, jösses. Ja miten pakkomielteinen pitää olla, että ahdistuu toisen ihmisen kodista?

   Lainaa

  20. Kovalentti oravainen 7.12.2023 9:14
   Tulos: -38 (62 ääntä)
   Auttamaton peto: Pirjo on selvästi yksi niistä, joita saan kirota joka kerta katsoessani "moderniin makuun" remontoituja myynnissä olevia asuntoja, joista pitäisi ihan ensitöikseen repiä irti se kylmänkalsea harmaa laminaattilattia, joka imee sielun kauneimmastakin kodista. Pahalta tuntuu uutta rikkoa, mutta ei sellaista jäähallimeininkiä kestä mitenkään ihminen.
   Oletko kuullut matoista?

   Lainaa

  21. Tulos: -22 (50 ääntä)
   Auttamaton peto: Pirjo on selvästi yksi niistä, joita saan kirota joka kerta katsoessani "moderniin makuun" remontoituja myynnissä olevia asuntoja, joista pitäisi ihan ensitöikseen repiä irti se kylmänkalsea harmaa laminaattilattia, joka imee sielun kauneimmastakin kodista. Pahalta tuntuu uutta rikkoa, mutta ei sellaista jäähallimeininkiä kestä mitenkään ihminen.
   Ensin olin samaa mielt√§, mutta sitten katsahdin harmaata lattiaani ūüė≠.¬†
   Tähän on toki syynsä tähän harmauteen. Meilläpäin osataan myös ymmärtää sellainen, että jos on puuta paljon muissa elementeissä, myös sen sävy lattiassa olisi liikaa. Ja toinen syy: Oikea parketti on pirusti kalliimpaa verrattuna nykyaikaisiin vinyylilattioihin, joten senkinpuolesta sellainen. Ja harmaa sen takia, että puun väriä jäljittelevä muovipinta ei ole ikinä hyvä. 

   Lainaa

  22. Tulos: +124 (126 ääntä)
   Paranormaali luovuttaja: Pirjo ei ole selkeästi elämänsä aikana kuullutkaan erilaisista esteettisistä tyyleistä, tynnyrissä kasvanut raukka.
   Aika perinteinen "esteetikko", jolle estetiikka = kyky olla yhdistelemättä mitään muuta, kun valkoista, harmaata ja mustaa

   Lainaa

  23. Velaton mango 7.12.2023 9:23
   Tulos: +103 (103 ääntä)
   :(: Aika perinteinen "esteetikko", jolle estetiikka = kyky olla yhdistelemättä mitään muuta, kun valkoista, harmaata ja mustaa
   √Ąl√§ unohda limenvihre√§√§ v√§ripisaraa yhdess√§ sohvatyynyss√§!!!

   Lainaa

  24. Velaton mango 7.12.2023 9:24
   Tulos: +38 (52 ääntä)
   Upporikas hirvi: Voisko vaikka sille mummelille sanoa, että älä mulle tee niitä jämäsukkia, kun en käytä eikä heittää niitä roskiin. Olisi vaikka mennyt oikeaan käyttöön niille, jotka ei mieti sopiiko nyt itse sisustukseen ne jalassa.
   Joo voi vittujen kevät. Ei ihme, että maailma on tässä tilassa.

   Lainaa

  25. Meluisa aprikoosi 7.12.2023 9:30
   Tulos: -140 (142 ääntä)
   Kiitettävä robotti: Minäkin sanoisin olevani aika tarkka kotini estetiikasta, mutta nimenomaan rakastan värejä ja nuo esimerkkimakkarat sopisivat sekaan täydellisesti! Pirjo taitaa olla niitä ihmisiä jotka oikeuttaa kaikenmaailman tökeryydet sillä että "minä olen vain rehellinen". Ja toki vielä kuorruttaa [...]
   mun mielestä pirjo on just asiallinen. rehellisesti sanoo oman mielipiteensä ja tuo esille että häntä ei haittaa että toisella on erilainen maku tai että jos toiselle ei ole ylipäätään estetiikalla yhtä paljon väliä.

   Lainaa

  26. Tulos: +109 (109 ääntä)
   Meluisa aprikoosi: mun mielestä pirjo on just asiallinen. rehellisesti sanoo oman mielipiteensä ja tuo esille että häntä ei haittaa että toisella on erilainen maku tai että jos toiselle ei ole ylipäätään estetiikalla yhtä paljon väliä.
   Sä vaikutat jopa vielä raskaammalta ja tympeämmältä ihmiseltä kuin Pirjo, eikä sulla ole mitään käryä käytöstavoista. Ja turha väittää vastaan koska tää on mun rehellinen mielipide.

   Lainaa

  27. Jähmeä vaatekappale 7.12.2023 10:05
   Tulos: +95 (97 ääntä)
   Musta, harmaa tai vaalea, Pirjo? Huh. Inhoan niitä tyylittömiä asuntoja, joissa kaikki sisustetaan noilla väreillä. Sisustussuunnittelijatkin kehtaavat esitellä sellaisia koteja sivuillaan. "Viimeistellään asettelemalla viltti sohvannojalle." Niistä puuttuu kaikki persoona. Lisäksi ainakin minä arvostan sitä, että joku minulle läheinen ihminen on nähnyt vaivaa ja tehnyt asioita minulle. Mieluummin minä niillä kotini rakennan ja itseni vaatetan kuin nillittäisin värisävyistä ja nyrpistelisin nenääni toisten suurelle vaivalle. Pidän siitä, että kodissani on asioita, jotka muistuttavat minulle tärkeistä ihmisistä.

   Lainaa

  28. Tulos: +57 (65 ääntä)
   Minäkin poistaisin kuvasta ennemmin röökiaskit kuin mummelin taustalta mutta joo kukin tyylillään.

   Lainaa

  29. Säteilevä unikeko 7.12.2023 10:43
   Tulos: +70 (72 ääntä)
   Itse pukeudun hyvin pitkälti mustaan, tulee vaan aina ostettua se perus musta vaate ja sopii "tyyliin", jos sellaista ylipäätään on, mutta villasukat.. Villasukat saattaa olla kaikkien värien kirjavia, koko muuten synkkä olemus pursuaa villasukista ulos. Niiden tarkoitus on lämmittää, ne on mukavat jalassa ja itse en liiemmin kyllä välitä niiden väristä jos sellaiset on tehty itselle.

   Lainaa

  30. Tulos: +56 (56 ääntä)
   Pirjo on esteetikko. Ja juhlissa varsinainen ilopilleri.

   Lainaa

  31. Tulos: +89 (89 ääntä)
   Varastoitu nektariini: Kuka hullu heittää käsinneulotut villasukat roskiin jos niiden värisommittelu ei just satu miellyttämään silmää???
   Samaa ihmettelen! Hyv√§t sukat suoraa roskiin ūüôĀ Onhan ymp√§ri vuoden (ja varsinkin n√§in joulun alla) vaikka mit√§ paikkoja jotka ottavat hyv√§kuntoisia vaatelahjoituksia vastaan.¬†
   Villasukat voisi lahjoittaa esim sairaalaan, vanhainkotiin, joulupuu ker√§ykseen, Vailla Vakituista Asuntoa ry:lle, Ukrainan avustusker√§ykseen, kierr√§tyskeskukseen - tai vaikka naapurille. Villasukat ei oo mit√§√§n halpoja kaupasta ostettunakaan, kyll√§ moni ilahtuisi lahjasukista. ūü߶

   Lainaa

  32. Vanhahko marsu 7.12.2023 12:03
   Tulos: 0 (26 ääntä)
   Varastoitu nektariini: Kuka hullu heittää käsinneulotut villasukat roskiin jos niiden värisommittelu ei just satu miellyttämään silmää???
   Jotenkin tuntuu että tuo kohta on vaan Pirjon värikynää tässä

   Lainaa

  33. Mietitty tyyny 7.12.2023 12:25
   Tulos: +90 (90 ääntä)
   Meluisa aprikoosi: mun mielestä pirjo on just asiallinen. rehellisesti sanoo oman mielipiteensä ja tuo esille että häntä ei haittaa että toisella on erilainen maku tai että jos toiselle ei ole ylipäätään estetiikalla yhtä paljon väliä.
   No ei kyllä asiallista tosta saa mitenkään vääntämällä. Hän sanoo että "toisella ei ole makua" ja ensitöikseen kertoo miten pötköt olisi "pitänyt tehdä". Ylimielistä toi on. Ja ylipäätään jos osaisikin olla asiallinen ja vähemmän mulkku, miksi jotain omaa mielipidettään pitää mennä tunkemaan tällaiseen asiaan jossa toiset haluavat hyvillä mielin fiilistellä jotain viimamakkaroita.

   Lainaa

  34. Mietitty tyyny 7.12.2023 12:26
   Tulos: +49 (49 ääntä)
   Voisiko Pirjo alkaa tubettajaksi? Siellä voisi arvostella muiden koteja ja asioita ja kertoa miten asiat pitää tehdä. Seuraisin. Tosin se olisi vihaseuraamista ja varmasti erittäin viihdyttävää.

   Lainaa

  35. It's a deal 7.12.2023 12:47
   Tulos: +25 (31 ääntä)
   Vanhahko marsu: Jotenkin tuntuu että tuo kohta on vaan Pirjon värikynää tässä
   Sama tuli heti mieleen, "Minä sentään hyvyyttäni lahjoitin vähän häpeillen, vaikka olivatkin huonompien ihmisten mielestä roskisrumia rakkaudella kutomisesta piittaamatta".

   Lainaa

  36. Massiivinen aasi 7.12.2023 13:37
   Tulos: +82 (84 ääntä)
   Meluisa aprikoosi: mun mielestä pirjo on just asiallinen. rehellisesti sanoo oman mielipiteensä ja tuo esille että häntä ei haittaa että toisella on erilainen maku tai että jos toiselle ei ole ylipäätään estetiikalla yhtä paljon väliä.
   Millä mielikuvituksella "vaikka ei makua olekkaan sinulla" voidaan tulkita asialliseksi kommentiksi?

   Lainaa

  37. Esteetön maito 7.12.2023 13:46
   Tulos: +35 (43 ääntä)
   Kiitettävä robotti: Minäkin sanoisin olevani aika tarkka kotini estetiikasta, mutta nimenomaan rakastan värejä ja nuo esimerkkimakkarat sopisivat sekaan täydellisesti! Pirjo taitaa olla niitä ihmisiä jotka oikeuttaa kaikenmaailman tökeryydet sillä että "minä olen vain rehellinen". Ja toki vielä kuorruttaa [...]
   Mielestäni ne emojit osoittaa päinvastoin että kyllä on pahalla tarkoitettu.

   Lainaa

  38. Epäsuora pohatta 7.12.2023 14:26
   Tulos: +45 (47 ääntä)
   Kyllä on viime aikoina ollut mieli maassa mutta Rasputintille nauroin vedet silmissä. Eihän toi nyt mikään maailman hauskin vitsi ole mutta "didn't see it coming". Taidokas.. Piirros?

   Lainaa

  39. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Villasukkien värillä nyt niin ole väliä mutta jos ne on tehty langasta joka pistelee ja kutittaa niin ei oo kiva.

   Lainaa

  40. Harmiton papaija 7.12.2023 16:37
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   Nää kommentit antaa toivoa että meitä, jotka ei halua sairaalloisen kliinistä sisustusta ja geneeristä, sisustuslehtimäistä kotia, on enemmän kuin vain kourallinen. Kyllä se vaan niin on että kodin pitää saada näyttää kodilta, eikä heti olis joku Pirjo syyllistämässä kun kaikki huonekalut ei ole samansävyisiä eikä EDES samaa sarjaa.

   Lainaa

  41. Gluteeniton hyönteinen 7.12.2023 18:12
   Tulos: +46 (50 ääntä)
   Vanhahko marsu: Jotenkin tuntuu että tuo kohta on vaan Pirjon värikynää tässä
   Pirjohan ei v√§rikyni√§ k√§yt√§, ei sovi estetiikkaan! Ainoastaan lyijykyn√§t on ok. Ja tuo nuoripari tupakka-askeineen sopisi v√§riens√§ (tai niiden puutteen) puolesta my√∂s Pirjon sohvia somistamaan! ūüß°

   Lainaa

  42. Vitsikäs hirmulisko 7.12.2023 18:26
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Värikkäät makkarat sopii oikein hyvin harmaan maton kanssa. Kivat makkarat, mutta meillä lemmikki taitaisi ottaa moiset leluikseen.

   Lainaa

  43. Tulos: +43 (43 ääntä)
   Jähmeä vaatekappale: Musta, harmaa tai vaalea, Pirjo? Huh. Inhoan niitä tyylittömiä asuntoja, joissa kaikki sisustetaan noilla väreillä. Sisustussuunnittelijatkin kehtaavat esitellä sellaisia koteja sivuillaan. "Viimeistellään asettelemalla viltti sohvannojalle." Niistä puuttuu kaikki persoona. Lisäksi ainakin [...]
   Oma isoin syntini kieltämättä on harmaan värin ja sisustuksen rakastaminen. Harmittaa vain, että muut tätä sisustyyliä rakastavat on tuputtaneet tätä ainoaksi oikeaksi estetiikaksi niin paljon, että tuntuu kuin sitä vihataan jo senkin takia. Kieltämättä itselläni meinasi pudota silmät päästä kaverini luona, sillä hän taas on vastakohta tälle tyylisuunnalle, ja näin esimerkiksi pantteriverhot, jollaisia en edes tiennyt valmistettavan, mutta tässä vaiheessa pidetään pää kiinni. Luultavasti hänkään ei vaihtaisi sisustustansa minun kanssa :D

   Lainaa

  44. Mönjässä kierinyt peruna 7.12.2023 20:00
   Tulos: -19 (31 ääntä)
   Vaikka kuinka joutavaa räpätystä sisustuksesta, eikä kukaan huomauta oikeasti tärkeästä asiasta: Mahtaako ilmanvaihto olla suunniteltu oven alitse kulkevaksi, kuten niin usein on? Jos on, niin eipä sitä parane tukkia makkaralla, jos ei halua sisäilmaongelmien mätänevien seinien muodossa. Toki asia on eri, jos on huonekohtaisesti ratkaistu ilman tulo ja meno, mutta enpä ole sellaista tavallista asuintaloa tai huoneistoa nähnyt.

   Lainaa

  45. Mönjässä kierinyt peruna 7.12.2023 20:59
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Mönjässä kierinyt peruna: Vaikka kuinka joutavaa räpätystä sisustuksesta, eikä kukaan huomauta oikeasti tärkeästä asiasta: Mahtaako ilmanvaihto olla suunniteltu oven alitse kulkevaksi, kuten niin usein on? Jos on, niin eipä sitä parane tukkia makkaralla, jos ei halua sisäilmaongelmien mätänevien seinien muodossa. Toki asia on eri, jos on [...]
   Tuun jälkijunassa korjaamaan itseäni. Näyttävät olevan ulko-oven kynnyksellä, tai parvekkeen. No mikäpä siinä. 
   Ja kiva tapa käyttää jämälangat. 

   Lainaa

  46. Apea mandariini 8.12.2023 0:07
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Itsekään en tykkää about 10 eri värin yhdistämisestä, mutta hävikin vähentäminen on aina jees. Tuollaisen lattialle asetettavan makkaran tosin hyvinkin kannattaa olla värikäs, koska jos siitä tekee "sisustukseen sopivan" eli about lattian värisen, ainakin minä kompastuisin siihen vähintään kerran kun katse olisi jossain siellä ovenkahvassa eikä kynnyksessä...

   Lainaa

  47. Terävä rätti 8.12.2023 0:51
   Tulos: +7 (15 ääntä)
   Vähänkö on muuten symppis tuo rasputintti

   Lainaa

  48. Eleetön albatrossi 8.12.2023 9:22
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Pirjo nyt vaan on parempi ihminen kuin muut, ja hänen kauneussilmänsä on ylivoimainen.

   Lainaa

  49. Intiimi peura 8.12.2023 11:01
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   Auttamaton peto: Pirjo on selvästi yksi niistä, joita saan kirota joka kerta katsoessani "moderniin makuun" remontoituja myynnissä olevia asuntoja, joista pitäisi ihan ensitöikseen repiä irti se kylmänkalsea harmaa laminaattilattia, joka imee sielun kauneimmastakin kodista. Pahalta tuntuu uutta rikkoa, mutta ei sellaista jäähallimeininkiä kestä mitenkään ihminen.
   Olette siis Pirjon kanssa saman kolikon eri puolet.

   Lainaa

  50. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Kenenkään kasvojen estetiikkaan ei sovi ilme, jonka kuvittelen Pirjon kasvoille. Suupielten vetäminen tekohymyyn ei peitä silmistä paistavaa ilkeyttä ja halveksuntaa yhtään sen enempää kuin hymiöiden käyttö kommenttien pahansuopaa sisältöä. Pirjo, jos haluat kohentaa omien kasvojesi estetiikkaa, opettele aidosti ystävällinen asenne. Se voi myös parantaa mielialaasi.

   Lainaa

  51. Ailahteleva paarma 8.12.2023 13:41
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Gluteeniton hy√∂nteinen: Pirjohan ei v√§rikyni√§ k√§yt√§, ei sovi estetiikkaan! Ainoastaan lyijykyn√§t on ok. Ja tuo nuoripari tupakka-askeineen sopisi v√§riens√§ (tai niiden puutteen) puolesta my√∂s Pirjon sohvia somistamaan! ūüß°
   Heh, sama tuli mieleen, ehdit vain ensin. Pirjo käyttää korkeintaan räikeän harmaata kynää :D . Ja nuoresta parista Emmin tukka pitäis kyllä värjätä mustaksi ettei satu liikaa silmään siinä Pirjon sohvalla tupakoidessa.

   Lainaa

  52. Itseasiassa 8.12.2023 14:19
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Varastoitu nektariini: Kuka hullu heittää käsinneulotut villasukat roskiin jos niiden värisommittelu ei just satu miellyttämään silmää???
   Pirjolle ja sen sukulaisille on tästä syystä ihan oma soppi helvetissä.
   Sitä paitsi kirjavat villasukat on just parhaat! Niihin voi laittaa melkein mitä vain värejä sekaisin, mitä ei muualla käyttäisi. 

   Lainaa

  53. rottanpää 8.12.2023 15:21
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Vai että on jopa ihan huonompaa ihmistä tekemättä!

   Lainaa

  54. Saatanan vajaaälyinen lehmä 9.12.2023 3:10
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Pirjo, haista paska

   Lainaa

  55. Kuriton metso 9.12.2023 22:07
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   EI OLLU MAKUA VIIMAMAKKAROISSA.

   Lainaa

  56. Järven maukkain kesyaasi 11.12.2023 16:01
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Pit√§isik√∂ kehitell√§ se viinamakkara, kun n√§ytt√§√§ monikin alitajuisesti sellaista kaihoavan? ūüėĄ Samanlainen makkara ulkoa, mutta ontto, j√§ykistetty jollain vahvalla kankaalla/matskulla ja vuorattu jollain l√§mp√∂tilan s√§ilytt√§v√§ll√§ foliolla. Sinne voi sitten heitt√§√§ sis√§√§n sopiva m√§√§r√§ pulloja per√§kanaa esij√§√§hdytettyin√§ ja laittaa kylm√§√§n ja viimaiseen paikkaan odottelemaan. Tai vaikka koristeeksi terassin tai pihan lumikinokseen. (Saisi uloskin v√§ri√§ noiden valkoisten ja harmaiden ja mustan mausteeksi).

   Lainaa

  57. Perusteeton marja 11.12.2023 16:52
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   Harmiton papaija: Nää kommentit antaa toivoa että meitä, jotka ei halua sairaalloisen kliinistä sisustusta ja geneeristä, sisustuslehtimäistä kotia, on enemmän kuin vain kourallinen. Kyllä se vaan niin on että kodin pitää saada näyttää kodilta, eikä heti olis joku Pirjo syyllistämässä kun kaikki huonekalut ei ole samansävyisiä eikä EDES samaa sarjaa.
   Niin, sen sijaan kommenteissa on vasta-Pirjot haukkumassa pelkistetympää värimaailmaa.. jotenkin se kaiketi on sitten eri asia? Omasta mielestäni nimittäin koti näyttää kodilta jos sen asukkaat on tyytyväisiä ympäristöönsä. Ei stä tarvitse nimitellä vain siksi ettei se istu omaan silmään. Itse en voisi sietää kirkkaampaa värimaailmaa kun löytyy aistiyliherkkyys. Kai siis elän sairaalloisen kliinisessä kodissa kun olen sairas? En pystyisi elämään moisten aistiärsykkeiden keskellä mutta ei tulisi mieleenkään kritisoida niitä joilla samoja ongelmia ei ole. Vastalahjaksi olisi kiva ettei muidenkaan makumieltämyksiä morkattaisi mutta se on ehkä liikaa internetin maailmassa pyydetty.

   Lainaa

  58. Itsekeksitty eläin 11.12.2023 18:52
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Olipas mukava viimeiseksi lukea perusteettoman marjan fiksu kommentti. Aika hurjaa oli lukea kuinka moni oli valmis nimittelemään ja tuomitsemaan, liittoutumaan yhteen antiharmaan sisustuksen "puolustajat" teemalla ja käytännössä käyttäytymään itse yhtä huonosti ellei huonommin kuin alkuperäisessä postauksessa. Hulluksi nimittäminen ja helvettiin toivottaminen, siitä että jonkun mielestä toisella ei ole makua. Useamman kannattaisi reflektoida omaa käytöstään, ennen kuin ryhtyy kivittämään muita, ja viisasta useimmiten pidättäytyä kivittämästä. Asiallinen maininta oikeasta asiasta toimii yleensä paremmin kuin hyökkäävä sävy. Vastikään kuuntelin 3-vuotiaan lapseni leikkiä, jossa hahmot olivat menossa etsimään pahoja tyyppejä, jotta saadaan tapella. Hyvän puolesta tottakai! Pahiksia tarvittiin kovasti, kun hyviksillä oli halu rähisemään. Mitään pahaa nämä eivät nähdäkseni leikissä tehneet, kunhan olivat "pahoja", jotta taistelu oli mahdollinen. Tutulta kuulostaa, mutta aikuisten ihmisten olisi hyvä kyetä jo tarkastelemaan motiivejaan ja toimintaansa 3-vuotista paremmin.

   Lainaa

  59. Neulottu ilonpilaaja 12.12.2023 11:32
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Itsekeksitty eläin: Olipas mukava viimeiseksi lukea perusteettoman marjan fiksu kommentti. Aika hurjaa oli lukea kuinka moni oli valmis nimittelemään ja tuomitsemaan, liittoutumaan yhteen antiharmaan sisustuksen "puolustajat" teemalla ja käytännössä käyttäytymään itse yhtä huonosti ellei huonommin kuin [...]
   Pidin myös perusteettoman marjan kommentista. Toki sillä erotuksella että itsellä olisi aistiärsykkeenä se jokapaikassa paistava valkoisuus. 
   Mistä lapsesi  on voinut tuollaisen leikin keksiä? Joko isommilta sisaruksilta tai lastenohjelmista? 
   Lastenohjelmathan kiteyttäisi kyllä tuon ajatusmaailman, sillä eikös niissä aina kamppailla pahaa vastaan? 3-vuotias siis on hyvis, joka kamppailee pahaa vastaan, muttei ajattele sitä niin pitkälle että tulisi itse pahikseksi kun tappelee.
   Herätit mielessäni syvällisiä ajattelemaan. Kiitos :)

   Lainaa

  60. Paineistettu orja 12.12.2023 18:45
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Perusteeton marja: Niin, sen sijaan kommenteissa on vasta-Pirjot haukkumassa pelkistetympää värimaailmaa.. jotenkin se kaiketi on sitten eri asia? Omasta mielestäni nimittäin koti näyttää kodilta jos sen asukkaat on tyytyväisiä ympäristöönsä. Ei stä tarvitse nimitellä vain siksi ettei se istu omaan silmään. Itse en voisi sietää [...]
   Ei kai tässä kritisoida muuta kuin Pirjon ulosantia. Jokainen valitkoon kotinsa sisustuksen itselleen sopivaksi

   Lainaa

  61. Katuva lokki 12.12.2023 18:45
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Itsekeksitty eläin: Olipas mukava viimeiseksi lukea perusteettoman marjan fiksu kommentti. Aika hurjaa oli lukea kuinka moni oli valmis nimittelemään ja tuomitsemaan, liittoutumaan yhteen antiharmaan sisustuksen "puolustajat" teemalla ja käytännössä käyttäytymään itse yhtä huonosti ellei huonommin kuin [...]
   Mä luulen että se oman helvetin sopen mainitseminen (ei sinne toivottaminen) liitty siihen että Pirjo heitti käyttökelpoiset käsintehdyt villasukat roskiin kun väri ei miellyttänyt

   Lainaa

  62. Estynyt esteetikko 12.12.2023 21:17
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Minäkin olen esteetikko ja minusta Pirjo on sisältä ruma ihminen.

   Lainaa

  63. Esiintyvä salaatti 14.12.2023 11:43
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Mä olen väri-ihminen, ja melko tarkka väriyhdistelmistä etenkin omissa käsitöissä. Välillä ihan kriisiin asti. Mielestäni Eijan viimamakkarat on hienot, niissä on kivasti vaaleaa ja harmaata tasapainottamassa värejä. Värimaailma näyttää jopa harkitulta. Mutta meilläkotona-makkarasta en tykkää yhtään!

   Lainaa

  64. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Kujeileva apina: Mä en ainakaan haluis, että koti ois vaan jotain yhden värin eri sävyjä. Rakastan värejä ja niiden on tultava kodissa esille.
   Mulla ei edes ole varaa sellaiseen. Estetiikka on meillä sitä, mikä halvimmalla saadaan ja meillä on sitä harmaata laminaattia kun oli halvin ja uusia täytyi (ja on se paskaa laadultaankin, aikuisten oikeesti). Kauniit esineet on perittyjä tai lahjoja, suoraan sanottuna. Mutta mieluummin syön, loppupelissä.

   Lainaa

  65. Päivänpolttava omena 17.12.2023 23:44
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Mun mielestä on hassu ajatus että estetiikka tai esteettinen on aina tosi neutraalin väristä. Tätä ajatusta näkee paljon sisustusryhmissä. Tokihan sekin voi olla kaunista ja esteettistä mut kyllä mun mielestä todellista esteettistä silmää vaatii osata käyttää rohkeasti värejä ja tehdä niistä nätti kokonaisuus. Kuka vaan nyt osaa heittää mustan/harmaan/valkosen/beigen sävyjä yhteen ja lopputulos luultavasti on suht onnistunut.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kuvankäsittely, kuvanmuokkaus, lintu, mummo, muokata, muokkaus, neuloa, neulonta, photoshop, piirtää, poistaa, sisustus, viimamakkarat