Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Johan on asuntomarkkinat! Osa 40

Löytyykö näillä vaatimuksilla kotia Turusta?
Johan on asuntomarkkinat! Osa 40

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +555 (559 ääntä)
   En tajua näitä ihmisiä, jotka tulee tarjoamaan ihan jotain muuta kuin mitä haetaan.

   Lainaa

  2. Kuutamokka 7.12.2023 0:25
   Tulos: -48 (64 ääntä)
   Penni S.: En tajua näitä ihmisiä, jotka tulee tarjoamaan ihan jotain muuta kuin mitä haetaan.
   Jep niimpä, ihme touhua

   Lainaa

  3. Esteetön maito 7.12.2023 0:50
   Tulos: +84 (94 ääntä)
   Eikö tuo alko-ovi ollut täällä joskus aikaisemminkin? Vai onkohan se yleisemmäksikin äitynyt kirjoitusvirhe?

   Lainaa

  4. Ylittämätön karjalanpiirakka 7.12.2023 1:58
   Tulos: +97 (127 ääntä)
   Millalle vastauksena, kyllä on. Noi vaatimukset ei vaan Hirvensalon kohdalla täsmää. Jos ei halua remppaa tehdä ja tuollaset neliöt pitää saada voi valmistautua maksamaan likemmäs 400t€. Vähintään. Sekin tietty vaikuttaa haluaako rantatontin siitä Koivujen naapurista vai kelpaako joku sisäsaarentontti ihan Hirvensalon perältä. Tai no, eihän se näköjään kelvannu kun pitäis olla alle 10km Turun keskustaan. Kättä syvemmälle taskuun tai realistisemmat unelmat.

   Lainaa

  5. Tahriintunut pelikaani 7.12.2023 2:02
   Tulos: +243 (247 ääntä)
   Penni S.: En tajua näitä ihmisiä, jotka tulee tarjoamaan ihan jotain muuta kuin mitä haetaan.
   Myöskin ihmettelen porukkaa, jotka tulevat kertomaan täysin asiaanliittymättömiä juttuja :D
   Etsin Fallout New vegasia Xboxille, sillä oma entinen levy mennyt rikki.
   Tyyppi tulee kertomaan, kuinka hänellä moitteettomasti toimiva kopio.
   Kysyin hintaa, niin kertoo, että ei ole myymässä.

   Lainaa

  6. Karsas simpanssi 7.12.2023 3:08
   Tulos: +122 (124 ääntä)
   Tahriintunut pelikaani: Myöskin ihmettelen porukkaa, jotka tulevat kertomaan täysin asiaanliittymättömiä juttuja :DEtsin Fallout New vegasia Xboxille, sillä oma entinen levy mennyt rikki.Tyyppi tulee kertomaan, kuinka hänellä moitteettomasti toimiva kopio.Kysyin hintaa, niin kertoo, että ei ole myymässä.
   Jeh ja seuraavat kommentoijat kauppaa sulle Nintendo Wii pelejä, Ps4 konsolia ja tonnin peli Peeceetä tai näytönohjainta.

   Lainaa

  7. Tinkimätön unikeko 7.12.2023 7:26
   Tulos: +78 (90 ääntä)
   Ylittämätön karjalanpiirakka: Millalle vastauksena, kyllä on. Noi vaatimukset ei vaan Hirvensalon kohdalla täsmää. Jos ei halua remppaa tehdä ja tuollaset neliöt pitää saada voi valmistautua maksamaan likemmäs 400t€. Vähintään. Sekin tietty vaikuttaa haluaako rantatontin siitä Koivujen naapurista vai kelpaako joku [...]
   Nimenomaanhan kysyjä sanoi että on valmis remppaamaan.

   Lainaa

  8. Erottava banaani 7.12.2023 8:03
   Tulos: +187 (189 ääntä)
   Ah, kuinka mieleen tulee myös oma kokemus kun ostettiin omakotitalo kuolinpesältä. Samassa yhteydessä ostettiin osa huonekaluista, jotka talossa jo oli olemassa. Siitä huolimatta jostain kivenkoloista tunki sukulaista ja sukulaisen sukulaista vaatimaan heidän sukunsa omaisuutta takaisin, kun ollaan sillä tavalla ne varastettu ja vieläpä juuri silloin, kun suru ollut suurin! Ja me ei edes yritetty myydä mitään tavaroita vaan tuli ihan oikeaan käyttöönkin.

   Lainaa

  9. Tulos: +84 (88 ääntä)
   Helillä on varmaan ollu jo tovin asunto myynnissä ja koittaa sitä tyrkyttää jokaiselle asunnonostajalle.

   Lainaa

  10. Sula pomelo 7.12.2023 9:11
   Tulos: +103 (107 ääntä)
   Onkohan Jenna siis se, joka on muuttanut pois talosta, vai kenties joku sukulainen..? Ymmärtäisi olla kiitollinen kun on päässyt helpolla eroon rojuista...

   Lainaa

  11. Toipuva haisunäätä 7.12.2023 9:33
   Tulos: +195 (199 ääntä)
   Ihanko tosissaan tossa kuolinpesäkeississä myyjät on luullu, että ne rojut saa jättää sinne taloon varastoon ja uudet asukkaat sitten asuvat siellä heidän ryönän keskellä? Reilu tarjous ylipäänsä tarjoutua hoitamaan niiden hävitys.

   Lainaa

  12. Tulos: -28 (70 ääntä)
   Toipuva haisunäätä: Ihanko tosissaan tossa kuolinpesäkeississä myyjät on luullu, että ne rojut saa jättää sinne taloon varastoon ja uudet asukkaat sitten asuvat siellä heidän ryönän keskellä? Reilu tarjous ylipäänsä tarjoutua hoitamaan niiden hävitys.
   Ei, ne eivät ole luulleet yhtään mitään, vaan toimineet nimenomaan ostajan kanssa sovitulla tavalla.

   Lainaa

  13. Tulos: +130 (136 ääntä)
   Toj Karin: Ei, ne eivät ole luulleet yhtään mitään, vaan toimineet nimenomaan ostajan kanssa sovitulla tavalla.
   Jotakin ovat kyllä luulleet jos nostavat metelin siitä että ostaja laittoikin käyttökelpoiset tavarat kiertoon kirpputorin kautta. Kun oman taloni myin irtaimistoineen, olin vain tyytyväinen kun uusi omistaja löysi sieltä jotain rahan arvoista jonka myymällä he saivat vähän vaivanpalkkaa. Kaikki voittivat. Itse olisin kiireessä tyhjentänyt koko kämpän jätelavalle. Olisi tullut sekin jätekyyti maksanut rahaa.

   Lainaa

  14. Pimeä marsu 7.12.2023 10:52
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   Penni S.: En tajua näitä ihmisiä, jotka tulee tarjoamaan ihan jotain muuta kuin mitä haetaan.
   Me etsittiin joku vuosi sitten kaupungin x keskustasta saunallista ja astianpesukoneellista kolmiota lasitetulla parvekkeella tori.fissä.
   Tuli viestiä, että olis n. 30min kävelymatkan (kävelen töihin ja olen töissä keskustassa) päässä keskustasta saunaton kaksio, jossa oli sentään se lasitettu parveke ja tais olla se astianpesukonekin.
   Mentiin kuitenkin katsomaan. Ei muutettu.
   Kyseisen asunnon omistajasta kyllä riittäis juttua, oli aika mielenkiintoinen persoona ja törmännyt häneen eri yhteyksissä myöhemminkin.

   Lainaa

  15. Tulos: +65 (67 ääntä)
   Tahriintunut pelikaani: Myöskin ihmettelen porukkaa, jotka tulevat kertomaan täysin asiaanliittymättömiä juttuja :DEtsin Fallout New vegasia Xboxille, sillä oma entinen levy mennyt rikki.Tyyppi tulee kertomaan, kuinka hänellä moitteettomasti toimiva kopio.Kysyin hintaa, niin kertoo, että ei ole myymässä.
   Just, kiitti vaan avusta 😆 Mut hei sua varmaan kuitenkin lohduttaa tietää että hänen pelinsä toimii moitteettomasti?

   Lainaa

  16. Kouluttamaton muurahainen 7.12.2023 11:56
   Tulos: +53 (77 ääntä)
   Erottava banaani: Ah, kuinka mieleen tulee myös oma kokemus kun ostettiin omakotitalo kuolinpesältä. Samassa yhteydessä ostettiin osa huonekaluista, jotka talossa jo oli olemassa. Siitä huolimatta jostain kivenkoloista tunki sukulaista ja sukulaisen sukulaista vaatimaan heidän sukunsa omaisuutta takaisin, kun [...]
   Me ostettiin talo maalta ja muutettiin sinne vuokra-asunnosta vähemmän maalta. Meidän talon myyjät taas muuttivat täältä maalta kerrostaloon. He kysyivät, voivatko jättää meille tavaroita, kuten kottikärryt ja (ikivanhan) ruohonleikkurin ym. roinaa, mitä eivät kerrostalossa tarvitse. He kysyivät, me emme pyytäneet tai sellaista odottaneet. Sanoimme, että voivat jättää sen, mitä eivät halua viedä mennessään. Meille jäi kaikenlaista pihatavaraa, osa rikkinäistä, ja mm. kaksi KISSAA (joiden en ajatellut olevan "tavaraa"). Seuraavien 10 vuoden aikana he kävivät moneen otteeseen hakemassa roiniaan yksitelleen takaisin, kun tarvitsevat sittenkin. Suuri osa tavarasta oli sellaisia, mitä me emme edes käyttäneet, joten sikäli se ei harmittanut, mutta kieltämättä vähän ärsyttää, että me olemme toimineet ilmaisena varastona heidän tavaroilleen vuosia. Lasta kyllä harmitti, kun hänen käyttöönsä ottama rattikelkkakin lähti parin vuoden käytön jälkeen. Viimeisenä kävivät hakemassa pihalta kiinteän grillin, mikä minun mielestäni ilman muuta sisältyi talokauppaan, kun erikseen ei muuta oltu sovittu ja se oli 10 vuotta meidän pihalla jo seissyt. Jättivät jälkeensä valtavan kuopan keskelle pihaa kaivaessaan sen siitä ylös. Samalla haukkuivat kaikki meidän piharatkaisut (satuin kuulemaan, kun olin pihatöissä vähän sivummalla, vaikka ilmeisesti kuvittelivat, etten kuule) ja kiersivät talon kurkkien ikkunoista sisään. Grillin yhteydessä oli pieni roskalaatikko, jossa oli muutama makkarapaketti ym. Ne heittivät vain pihalle. Sen jälkeen ei ole näkynyt.

   Lainaa

  17. It's a deal 7.12.2023 12:36
   Tulos: +24 (32 ääntä)
   Karsas simpanssi: Jeh ja seuraavat kommentoijat kauppaa sulle Nintendo Wii pelejä, Ps4 konsolia ja tonnin peli Peeceetä tai näytönohjainta.
   Itselläni Falloutit ovat toimineet moitteettomasti PC:llä. Lukuunottamatta satoja löytämiäni bugeja. Olet siis ostamassa näytönohjainta, voitko myydä minulle vanhan? Millaiset speksit?

   Lainaa

  18. Kiltti pähkinä 7.12.2023 12:45
   Tulos: +18 (24 ääntä)
   Esteetön maito: Eikö tuo alko-ovi ollut täällä joskus aikaisemminkin? Vai onkohan se yleisemmäksikin äitynyt kirjoitusvirhe?
   Täältä löytyy, mutta on eri juttu: https://www.feissarimokat.com/2022/12/johan-on-asuntomarkkinat-osa-31/

   Lainaa

  19. Ylittämätön karjalanpiirakka 7.12.2023 13:03
   Tulos: +43 (53 ääntä)
   Tinkimätön unikeko: Nimenomaanhan kysyjä sanoi että on valmis remppaamaan.
   "Vähintään kohtuukuntoinen, pieni remppa ei haittaa"
   Seinien maalauksella/tapetoinnilla tai vastaavalla pienellä rempalla ei saa hinnasta tiristettyä yli 100t€ pois. Kyllä siinä tarvis tehdä isojakin remontteja säästääkseen tuon verran.

   Lainaa

  20. Esteetön maito 7.12.2023 13:31
   Tulos: +163 (165 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Me ostettiin talo maalta ja muutettiin sinne vuokra-asunnosta vähemmän maalta. Meidän talon myyjät taas muuttivat täältä maalta kerrostaloon. He kysyivät, voivatko jättää meille tavaroita, kuten kottikärryt ja (ikivanhan) ruohonleikkurin ym. roinaa, mitä eivät kerrostalossa tarvitse. He kysyivät, me emme pyytäneet [...]
   Miksi annoit? Minä olisin vaatinut joka tavarasta rahaa tai toivottanut tervemenoa, ellei olisi kyse jostain mitä olisin pois heittänyt muutenkin. Mitään grillejä ei takuulla olisi kaiveltu. Ja kissojen heitteillejätösta olisin ilmoittanut viranomaisille.

   Lainaa

  21. Tulos: +166 (168 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Me ostettiin talo maalta ja muutettiin sinne vuokra-asunnosta vähemmän maalta. Meidän talon myyjät taas muuttivat täältä maalta kerrostaloon. He kysyivät, voivatko jättää meille tavaroita, kuten kottikärryt ja (ikivanhan) ruohonleikkurin ym. roinaa, mitä eivät kerrostalossa tarvitse. He kysyivät, me emme pyytäneet [...]
   Mitä ihmettä? Ei entisellä omistajalla ole mitään oikeutta kymmenen vuotta talokauppojen jälkeen tulla kaivamaan jotain kiinteää grilliä maasta tai edes noutamaan lapsen rattikelkkaa joka on vuosia sitten sovittu jätettäväksi. Ei kaikkea sekoilua tarvitse kestää, olisit vaan soittanut poliisit heivaamaan varkaat pellolle jos eivät lähde sanomalla.

   Lainaa

  22. Uusiutumaton biisoni 7.12.2023 14:40
   Tulos: +103 (105 ääntä)
   Esteetön maito: Miksi annoit? Minä olisin vaatinut joka tavarasta rahaa tai toivottanut tervemenoa, ellei olisi kyse jostain mitä olisin pois heittänyt muutenkin. Mitään grillejä ei takuulla olisi kaiveltu. Ja kissojen heitteillejätösta olisin ilmoittanut viranomaisille.
   Samaa mieltä. Joku käyttämätön irtoesine ois voinut olla ok jos etukäteen kysyy, mutta ei nyt hyvänen aika kiinteitä grillejä tai esinettä mitä käytetään niin kuin se rattikelkka viety lapselta 🤯. Ja nuo kissat vielä, huhhuh. Pikku ylläri 🤷‍♀️. Ilmeisesti ostaja ei ollut allerginen. Saattanu olla ne kissatkin hämmennyksissä. Tai no, en tiedä kissojen mielenmaailmaa että haittaako niitä jos palvelijat vaihtuu 😁.

   Lainaa

  23. Tulos: +70 (74 ääntä)
   Näin entisenä Janakkalaisena Helin puheet huvittaa suunnattomasti, kun jopa ihan kunnan pohjoisrajalta kestää vielä noin vartti Hämeenlinnan keskustaan ja 'hyvät yhteydet Turkuun' käytännössä tarkoittaa ensin Riihimäelle tai Toijalaan menoa :DDD

   Lainaa

  24. Toipuva haisunäätä 7.12.2023 16:14
   Tulos: +62 (64 ääntä)
    Ja nuo kissat vielä, huhhuh. Pikku ylläri 🤷‍♀️. Ilmeisesti ostaja ei ollut allerginen. Saattanu olla ne kissatkin hämmennyksissä. Tai no, en tiedä kissojen mielenmaailmaa että haittaako niitä jos palvelijat vaihtuu 😁.
   Usein haittaa, mutta eipä niitä ole varmaan paljoa ruokkimista enempää hoidettu ja luotu sosiaalisia siteitä, jos noin vain jätetään jälkeen, että tässä tapauksessa oli varmaan helpotus.

   Lainaa

  25. Pilaantunut hirmulisko 7.12.2023 17:19
   Tulos: +59 (61 ääntä)
   Hiljattain katselin vanhaa taloa, joka oli myynnissä irtaimistoineen. Mutta kun irtaimisto on vuosikymmeniä vanhoja patjoja, kymmeniä muoviämpäreitä saunassa, läjittäin tyhjiä hillopurkkeja, niin jossain vaiheessa sitä kannattaa ruveta laskemaan että vaikka sieltä yksi kiva senkki löytyisi, niin ylimääräisen tavaran hävityskulut ja -vaiva on kyllä suora lisä kauppahintaan. Ja kyllä kai se myyjäkin - jos on rehellinen itselleen - tietää, että irtaimistoa ollaan jättämässä lähinnä siitä syystä, että itse halutaan päästä vähemmällä vaivalla.

   Lainaa

  26. Uskoton gaselli 7.12.2023 19:32
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Kun me ostettiin talo niin sovittiin, että myyjä saa jättää mitä jättää ja ottaa ja mitä ottaa. Olihan se jännittävää sitten ekana päivänä käydä läpi huoneita ja kaappeja ja tutkia mitä kaikkea löytyy. Täällä ei ollut mitään arvokasta, ei siis antiikkia tai huonekaluja joista sais yli 10e jossain kirpparilla, mutta tosi moni asia jäi meillä käyttöön. Esim pannulaput, fairy, pieni puupöytä, kenkäkaappi, lattiaharja, yms yms kymmenittäin tollasta yleistä sälää. Kulujakin toki tuli, kun piti lisäksi viedä roskiin isompia rikkinäisiä huonekaluja, likaisia tekstiilejä yms. Mutta oli se hauskaa noinkin ja helpotti myyjän tilannetta. Jatkossa kyllä pyrkisin ostamaan aina tyhjän kodin, mutta näin tää nyt meni.

   Lainaa

  27. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Janakkala mainittu! :D

   Lainaa

  28. Elinkelpoinen piirroshahmo 8.12.2023 8:43
   Tulos: +7 (25 ääntä)
   Toipuva haisunäätä: Usein haittaa, mutta eipä niitä ole varmaan paljoa ruokkimista enempää hoidettu ja luotu sosiaalisia siteitä, jos noin vain jätetään jälkeen, että tässä tapauksessa oli varmaan helpotus.
   Kissoissa on kyllä semmoinen juttu, että vapaana niitä ei voi pitää enää muualla. Esim. hyvin omakotitalon tuntumassa pysyvä kissa pyrkii yleensä uudesta paikasta vaan lähtemään heti takaisin reviirilleen (eli vanhoille kämpille) luontonsa mukaisesti.
   Muutenhan tuo homma hoidettiin kaikin puolin päin peetä. Ja juu tiedän että virallisesti ei saisi kissaa pitää vapaana ikinä missään, koska jos varpunen haluaa just siihen pihapuuhun pesimään niin stressaantuu moisesta. (Vaikka vieressä olisi hehtaaritolkulla kissatonta metsää  ja kissa ruokittaisi kotona ja tosiaan pysyisi pihapiirissä..)

   Lainaa

  29. Joidenkin mielestä matelija 8.12.2023 8:45
   Tulos: +54 (54 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Me ostettiin talo maalta ja muutettiin sinne vuokra-asunnosta vähemmän maalta. Meidän talon myyjät taas muuttivat täältä maalta kerrostaloon. He kysyivät, voivatko jättää meille tavaroita, kuten kottikärryt ja (ikivanhan) ruohonleikkurin ym. roinaa, mitä eivät kerrostalossa tarvitse. He kysyivät, me emme pyytäneet [...]
   Kuulostaa siltä, että olisivat varmasti ottaneet halutessaan talonkin takaisin ja te olisitte vain kiltisti nyökkäilleet.

   Lainaa

  30. Brutaali pingviini 8.12.2023 9:08
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   sadetar: Näin entisenä Janakkalaisena Helin puheet huvittaa suunnattomasti, kun jopa ihan kunnan pohjoisrajalta kestää vielä noin vartti Hämeenlinnan keskustaan ja 'hyvät yhteydet Turkuun' käytännössä tarkoittaa ensin Riihimäelle tai Toijalaan menoa :DDD
   Öö... mitä sä Riksulla teet? Junat Turkuun menee joo Toijalasta, mut kyl se eteläisempi lähtee ihan Päähesulista, ei Riksusta. Suoralla junalla pääsee kyllä sinne.
   Autolla taas voi ottaa Turuntien alle, kulkee siitä heti Janakkalan ja Hämpän välistä.

   Lainaa

  31. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Jotenkin veikkaan, että Helin kohde on noin 100 tai noin 200 neliötä ja vaatii reipata remonttia. Tai sit se on rivari/paritalo.

   Lainaa

  32. Intiimi peura 8.12.2023 11:11
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Alko-ovi, siinä on varmaan pitkä kahva.

   Lainaa

  33. Nuutunut kivi 8.12.2023 12:53
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Sula pomelo: Onkohan Jenna siis se, joka on muuttanut pois talosta, vai kenties joku sukulainen..? Ymmärtäisi olla kiitollinen kun on päässyt helpolla eroon rojuista...
   Ärsyttäähän se, kun toinen 'tienaa' romuilla mitä itse ei ole jaksanut/viitsinyt myydä.

   Lainaa

  34. Nuutunut kivi 8.12.2023 12:53
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Mikä on osittainen kuolinpesä? Toinen jalka haudassa?

   Lainaa

  35. Toivoton kultakala 8.12.2023 13:01
   Tulos: +11 (19 ääntä)
   Nuutunut kivi: Mikä on osittainen kuolinpesä? Toinen jalka haudassa?
   Johan se selviäisi tosta tekstistä jos ajattelisi... toinen omistaja on kuollut, toinen on elossa. Puolet asunnosta on kuolinpesän siis omistuksessa.

   Lainaa

  36. Itseasiassa 8.12.2023 14:06
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Me ostettiin talo maalta ja muutettiin sinne vuokra-asunnosta vähemmän maalta. Meidän talon myyjät taas muuttivat täältä maalta kerrostaloon. He kysyivät, voivatko jättää meille tavaroita, kuten kottikärryt ja (ikivanhan) ruohonleikkurin ym. roinaa, mitä eivät kerrostalossa tarvitse. He kysyivät, me emme pyytäneet [...]
   Olisin eka kieltänyt tulemasta ja sen jälkeen soittanut poliisit kotirauhan rikkomisesta.

   Lainaa

  37. Itseasiassa 8.12.2023 14:13
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Nuutunut kivi: Mikä on osittainen kuolinpesä? Toinen jalka haudassa?
   Oliskohan yksi myyjäosapuoli ollut talossa asunut leski.

   Lainaa

  38. Lähteetön flamingo 9.12.2023 2:34
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Penni S.: En tajua näitä ihmisiä, jotka tulee tarjoamaan ihan jotain muuta kuin mitä haetaan.
   Huomattu. Laitapas huvin vuoksi vaikkapa Toriin ostoilmoitus tietystä tietokirjasta tai vaikka aikuisen suksista, niin joku tarjoaa että sopisiko sulle nämä vanhat Euroopan unionin oppaat 1990-luvulta tai tässä olisi sulle lastensukset kun juuri näitä etsit! Useimmiten ollaan niin syvässä myyntikiimassa ettei vaivauduta lukemaan, joten Tex Willereitä ja muita länkkärisarjiksia keräilevälle on ihan pakko tuputtaa Nakke Nakuttajia ja Aku Ankkoja koska eihän sitä koskaan tiedä.

   Lainaa

  39. Vaiheikas herkkuruoka 9.12.2023 8:18
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Jos joku kääpä yrittäisi jättää roinaa taloon jonka olen ostanut, pyytäisin siivouksesta vaivan palkkaa useamman tonnin.

   Lainaa

  40. Kypäräpäinen kymiläinen 9.12.2023 9:49
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Miä oletin, että Helin vastaus Millan ostoilmoitukseen oli vitsillä laitettua kuittailua, ettei ko hinnalla saa kuvausta vastaavaa taloa siltä alueelta.

   Lainaa

  41. Konsonoiva banaani 9.12.2023 17:23
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Etsittiin puolison kanssa Lapista kauempaa kylistä vähintään 10ha puustoiselta tontilta kunnostettavaa tönöä, mutta 99% tarjottiin joko "isolla" 1000m2 vuokratontilla kaupungissa olevia ja tottakai vielä jostain ihan muualta kuin Lapista, että jos kuitenkin kelpuutettaisiin. Tuli monesti vastattua, että mitähän mieltä naapurit olisi, kun dumpattaisiin kaikki isot työ- ja mettäkoneet ja kasa laumanvartijakoiria siihen Jyväskylän keskustaan tuon kokoiselle "isolle" tontille.

   Lainaa

  42. Tainionkosken tähystäjä 9.12.2023 22:06
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Esteetön maito: Eikö tuo alko-ovi ollut täällä joskus aikaisemminkin? Vai onkohan se yleisemmäksikin äitynyt kirjoitusvirhe?
   Omistamassani asunnossa on alkovi. Potentiaaliset vuokralaiset puhuvat tosiaan toisinaan "alko-ovesta". Jos sellainen oikeasti olisi, asuisin siellä itse!

   Lainaa

  43. Luonteva flamingo 10.12.2023 20:20
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Kun me olimme tehneet kaupat uudesta kodista, tapasimme edelliset asukkaat ja hinnoittelimme yhdessä esineet jotka he jättäisivät meille. Näitä olivat mm. pyykinpesukone, 55 tuuman tv ja viihdekeskus, valtava kirjahylly, päältä ajettava ruohonleikkuri ja muuta pienempää tavaraa. Lisäksi he olivat jättäneet kaikkea pientä mistä ei ollut ollut puhetta, kuten tauluja seinille ja joitain keittiötarvikkeita ja kaikki ne jäivät meille käyttöön koska makumme osui aika lailla yksiin heidän kanssaan. Edellinen oma koti me myytiin aika lailla purkukuntoisena ja jätimme sinne jokusia esineitä, joilla saattaa jotain tienatakin eikä paljon oo pohdittu onko ostaja ne myynyt vai ei. Se ei kuulu enää meille.

   Lainaa

  44. Nuutunut kivi 10.12.2023 20:39
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Toivoton kultakala: Johan se selviäisi tosta tekstistä jos ajattelisi... toinen omistaja on kuollut, toinen on elossa. Puolet asunnosta on kuolinpesän siis omistuksessa.
   https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Kuolinpes%C3%A4
   Kuolinpesällä tarkoitetaan kuolleen henkilön varojen ja velkojen muodostamaa taloudellista kokonaisuutta. Tällainen pesä ei ole oikeushenkilö vaan osakkaidensa väliaikainen henkilöyhteenliittymä. Kuolinpesän osakkaita ovat henkilön perilliset, eloonjäänyt puoliso avio-oikeuden nojalla sekä mahdollinen yleisjälkisäädöksen saaja tai saajat.
   Edelleen kysyn: Mikä on osittainen kuolinpesä? 

   Lainaa

  45. Nuutunut kivi 10.12.2023 20:40
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Itseasiassa: Oliskohan yksi myyjäosapuoli ollut talossa asunut leski.
   Leski muiden perillisten kanssa muodostaa kuolinpesän.

   Lainaa

  46. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Näitä muun tarjoajia löytyy ihan kiinteistövälittäjistäkin. Eräs oli joskus vahvasti sitä mieltä, että on ihan sama asua Tuuloksessa kuin motarin kupeessa Valkeakoskella tai Akaassa.

   Lainaa

  47. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Sula pomelo: Onkohan Jenna siis se, joka on muuttanut pois talosta, vai kenties joku sukulainen..? Ymmärtäisi olla kiitollinen kun on päässyt helpolla eroon rojuista...
   Me ostettiin tämä talo aikanaan niin, että kaiken sai jättää mitä ei mukaansa halunnut. Jäätiin plussalle parisängyn runko, lammasturkki yms vintage vaatteita, kokovartalopeili, kirjahylly, mattopuut ja 4 kpl vierassänkyjä (2 n. 60-luvun hetekaa, 2 puurunkoista), sekä 3 vuoden polttopuut.
   Kaikki ovat käyttöön tulleet, mutta toki oli hävitettävääkin, vähemmän kuitenkin kuin säästettävää.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: alko, alko-ovi, alkovi, alue, asunnot, hirvensalo, hämeenlinna, janakkala, kirpputori, koti, kuolinpesä, kuva, omakotitalo, talo, tavarat, turenki, turku