Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 38

Bensasta ei kannata maksaa, mitä pyydetään
Uutiskatsaus, osa 38

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 59 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kiinnostunut kookos 28.9.2023 0:22
   Tulos: +276 (280 ääntä)
   Hiljaseksi vetää Katjat ja Kallet. Miten ovat selvinneet aikuisiksi asti

   Lainaa

  2. Rauhaton mansikka 28.9.2023 0:33
   Tulos: +368 (376 ääntä)
   Se ois Katjakin ihmeissään jos litrahinta olisi 10€ ja sillä viisikymppisellä saisi vain viisi litraa ja sitten olisi tultava aika pian uudelleen tankkaamaan. Ehkä se opettaisi viimein matematiikkaa?

   Lainaa

  3. Tulos: +221 (323 ääntä)
   Katja ja Kalle luultavasti saavat äänestää. Ja heikäläisiähän piisaa. Älkää ihmetelkö enää, kun hallitus on mitä on.

   Lainaa

  4. Tyytymätön kilpikonna 28.9.2023 2:22
   Tulos: +114 (148 ääntä)
   Siis pakko kai ton Katjan on oltava trolli. Eihän noin ajattelevia ihmisiä voi olla olemassa, eihän?

   Lainaa

  5. Huoltovapaa laama 28.9.2023 3:28
   Tulos: +83 (89 ääntä)
   Eiköhän tuo Kallekin jää ennemmin tai myöhemmin kiinni.

   Lainaa

  6. Tulos: +2 (110 ääntä)
   Random viikinki: Tyypillinen incel.
   Sattuuko sinuun jotenkin, jos päättäisit olla puhumatta toisten seksuaalisuudesta silloin kun siitä ei kysytä, vai johtuuko pakkomielteesi jostain muusta asiasta?

   Lainaa

  7. Köydetön kobra 28.9.2023 6:38
   Tulos: -101 (145 ääntä)
   Toj Karin: Sattuuko sinuun jotenkin, jos päättäisit olla puhumatta toisten seksuaalisuudesta silloin kun siitä ei kysytä, vai johtuuko pakkomielteesi jostain muusta asiasta?
   Osuiko?

   Lainaa

  8. Kilokalori 28.9.2023 7:16
   Tulos: +97 (119 ääntä)
   Toj Karin: Sattuuko sinuun jotenkin, jos päättäisit olla puhumatta toisten seksuaalisuudesta silloin kun siitä ei kysytä, vai johtuuko pakkomielteesi jostain muusta asiasta?
   Tuo on joku surkea nettivihan levittelijä, joka on keksinyt että samalla voi kiusata sekä yksinäisiä miehiä että laittaa naiset näyttämään kiusajilta.

   Lainaa

  9. Viheriä persoona 28.9.2023 7:25
   Tulos: +22 (74 ääntä)
   Kilokalori: Tuo on joku surkea nettivihan levittelijä, joka on keksinyt että samalla voi kiusata sekä yksinäisiä miehiä että laittaa naiset näyttämään kiusajilta.
   Miten tuo saa naiset näyttämään kiusaajilta? Ja incel ei tarkoita yksinäistä miestä.

   Lainaa

  10. Säpevä alligaattori 28.9.2023 7:35
   Tulos: -96 (142 ääntä)
   Keisari A: Katja ja Kalle luultavasti saavat äänestää. Ja heikäläisiähän piisaa. Älkää ihmetelkö enää, kun hallitus on mitä on.
   Ei niitä ilmeisesti kuitenkaan tarpeeksi ole äänestämässä kun edellinen hallitus jäi oppositioon.

   Lainaa

  11. Intressitön vesinokkaeläin 28.9.2023 7:56
   Tulos: -52 (130 ääntä)
   Keisari A: Katja ja Kalle luultavasti saavat äänestää. Ja heikäläisiähän piisaa. Älkää ihmetelkö enää, kun hallitus on mitä on.
   Ok. Kertoisitko vielä mitkä ovat ne kriteerit, jotka pitää täyttää ollakseen kelvollinen äänestäjä? Ja ketä pitää äänestää, jotta hallitus ei "olisi mitä on".

   Lainaa

  12. Häijy kobra 28.9.2023 8:18
   Tulos: +82 (84 ääntä)
   Aikaisemmion sanottiin että tankataan vain kakskymmisellä ja se riittää. Nyt pitää tankata viiskymppisellä. Eli ei voi väittää etteikö se bensan hinta olisi noussut pilviin. 🙄

   Lainaa

  13. Ylittämätön taistelija 28.9.2023 8:55
   Tulos: -50 (56 ääntä)
   En tiedä postin jakelijoiden palkkaus mutta suoramarkkinointi jakajat saavat nimenomaan provikkaa. X määrä senttejä per 100kpl jaettu. Ja pitää itse laittaa ne mainokset sinne lehden väliin

   Lainaa

  14. Kirkas etana 28.9.2023 10:15
   Tulos: -101 (141 ääntä)
   Keisari A: Katja ja Kalle luultavasti saavat äänestää. Ja heikäläisiähän piisaa. Älkää ihmetelkö enää, kun hallitus on mitä on.
   Ottamatta sen enempää kantaa, niin tuollaiset tapaukset ovat yleensä varsin alhaisesti koulutettuja joiden keskuudessa vasemmistopuolueet ovat suositumpia. Toki kalle vaikuttaa tapaukselta johon saattaisi vedota äärilaidan persu tai ano turtiainen.

   Lainaa

  15. Tulos: +46 (84 ääntä)
   Naurattaa nämä "miksi tämäkin juttu on maksumuurin takana" -Raisat. Meneeköhän nämä ruokakauppaankin itkemään että hemmetti kun täältä ei saa ruokaa ilmaiseksi, kun se on maksumuurin takana. Jos haluat lukea lehteä, ole hyvä ja maksa siitä tai mene vaikka kirjastoon lukemaan.

   Lainaa

  16. Hallitsematon timantti 28.9.2023 10:23
   Tulos: +67 (67 ääntä)
   Ei yllätä, että Kalle ei ymmärrä :D Luuli varmaan kehuksi

   Lainaa

  17. Tulos: +65 (67 ääntä)
   Erkki ne pelkästään mainostuloilla tienaavat mediat ovat juuri niitä, joita Raisa kiroaa, joista saa lukea pelkästään "sontaa ja mainoksia".

   Lainaa

  18. Tulos: -21 (23 ääntä)
   Köydetön kobra: Osuiko?
   Miltä se tuntuu kun kusettaa, mutta mitään ei tule? Ellet sitten niistä.

   Lainaa

  19. Tulos: -25 (41 ääntä)
   Jos bensan hinta on noussut ja Katja tankkaa aina samalla summalla, hän saa vastaavasti vähemmän bensaa. Tosin voi olla että Katjalle ei ole peruskoulun matematiikasta jäänyt päähän miten kerto- ja jakolasku toimivat joten hän saattaa kuvitella ettei bensan hinnan nousulla ole vaikutusta häneen.

   Lainaa

  20. Tulos: +79 (81 ääntä)
   Ootko Katja huomannut että nykyään sillä 50€ tankkauksella ei enää pärjää niin kauan kuin ennen? Useammin joutuu tankkaamaan, mistäköhän se johtuu? 🤔

   Lainaa

  21. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Kieltämättä toi maikkarin uutisointi vaikuttaa aika sonnalta

   Lainaa

  22. It's a deal 28.9.2023 12:17
   Tulos: +67 (69 ääntä)
   "Polttoaineen hinta ei vaikuta minuun, tankkaan aina satasella" oli vitsi jo markka-aikana.

   Lainaa

  23. Esteetön maito 28.9.2023 12:24
   Tulos: +34 (42 ääntä)
   Nelli: Naurattaa nämä "miksi tämäkin juttu on maksumuurin takana" -Raisat. Meneeköhän nämä ruokakauppaankin itkemään että hemmetti kun täältä ei saa ruokaa ilmaiseksi, kun se on maksumuurin takana. Jos haluat lukea lehteä, ole hyvä ja maksa siitä tai mene vaikka kirjastoon lukemaan.
   En maksa enkä mene. Pitäköön klikkiotsikkonsa, kaikki oikeat uutiset näkee kuitenkin ilmaiseksi Yleltä tjms.

   Lainaa

  24. Tulos: -23 (45 ääntä)
   Toj Karin: Sattuuko sinuun jotenkin, jos päättäisit olla puhumatta toisten seksuaalisuudesta silloin kun siitä ei kysytä, vai johtuuko pakkomielteesi jostain muusta asiasta?
   Onkohan incel nykyään sama kuin mun lapsuudessa homo. Ei lapsi ymmärrä mitä se tarkoittaa mutta kun isommat pojat haukkuu röökipaikalla jotain vitun inceliksi niin pikku skidit sitten apinoi perässä. Jotenkin näin mä näen tän. Tai ehkä toivon jottei jengi olisi niin dorkaa miltä vaikuttaa ja siksi selitän asioita paremmiksi pienessä mielessäni. Mulla ei ollut maitoa niin jäi aamukaffet juomatta Elikkäs aivotoiminta on hiljaista, tai tavallistakin hiljaisempaa, mutta toivottavasti joku sai kiinni mitä yritän ajaa takaa.  Mä oon volcel ja onneksi, ainakaan vielä, siitä ei ole tullut sanaa jolla haukutaan saati pahempaa. No mä lähden tästä hakee sitä kahvia josko ne kaksi hernettä sais vähän lisää vauhtia ni saattaisivat kolahtaa useammin yhteen.

   Lainaa

  25. Timmi sakaali 28.9.2023 13:01
   Tulos: +64 (68 ääntä)
   Mäkin haluan ton Katjan logiikan. ”Ei ruoan hinnannousu vaikuta muhun mitenkään, kun käytän kauppaan aina saman summan rahaa.” Kätevää. Ehkä siinä samalla sit laihtuis :D

   Lainaa

  26. Itseasiassa 28.9.2023 13:04
   Tulos: +87 (119 ääntä)
   Kirkas etana: Ottamatta sen enempää kantaa, niin tuollaiset tapaukset ovat yleensä varsin alhaisesti koulutettuja joiden keskuudessa vasemmistopuolueet ovat suositumpia. Toki kalle vaikuttaa tapaukselta johon saattaisi vedota äärilaidan persu tai ano turtiainen.
   Mihinkäs tämä väite perustuu? Tutkitusti vasemmistoa äänestävät hyvin koulutetut. Köyhimmillä alueilla Suomessa äänestetään eniten persuja, mikä taas kertoo matalasta koulutustasosta ja samalla korreloi pienempää älykkyyttä alueen asukkaiden keskuudessa. Myös esim. empatia on riippuvainen älykkyydestä, koska sitä tarvitaan muiden ihmisten aseman ymmärtämisestä ja tuosta ei voi nykyään hallitusta kehua.

   Lainaa

  27. Tulos: -18 (24 ääntä)
   foo: Jos bensan hinta on noussut ja Katja tankkaa aina samalla summalla, hän saa vastaavasti vähemmän bensaa. Tosin voi olla että Katjalle ei ole peruskoulun matematiikasta jäänyt päähän miten kerto- ja jakolasku toimivat joten hän saattaa kuvitella ettei bensan hinnan nousulla ole vaikutusta häneen.
   Tai sitten sulle ei ole jäänyt päähän se että on olemassa myös komiikkaa. Katjan ilmaisu ettei hinta merkitse mitään kun ostaa tasarahalla on yksi maailman vanhimmista vitseistä.

   Lainaa

  28. Tulos: -19 (23 ääntä)
   Intressitön vesinokkaeläin: Ok. Kertoisitko vielä mitkä ovat ne kriteerit, jotka pitää täyttää ollakseen kelvollinen äänestäjä? Ja ketä pitää äänestää, jotta hallitus ei "olisi mitä on".
   Luulen että Keisarin mielestä vain tosikot saavat äänestää. Kallesta en tiedä mutta Katja heitti tuon ihan läpällä.

   Lainaa

  29. Arvoton soturi 28.9.2023 13:12
   Tulos: +10 (20 ääntä)
   Esteetön maito: En maksa enkä mene. Pitäköön klikkiotsikkonsa, kaikki oikeat uutiset näkee kuitenkin ilmaiseksi Yleltä tjms.
   Tämähän on ihan ok valinta. Mua vaan ihmetyttää ne, jotka ehkä ajattelevat noin ja silti valittavat, kun eivät pääse lukemaan jotain kaupallisen median juttua ilmaiseksi.
   Mulle ainakin Facebook tuuttaa jatkuvasti postauksia eri firmojen tuotteista, mutten ole nähnyt kenenkään valittavan niissä postauksissa, miksi eivät saa ilmaiseksi vaikka autohuoltoa tai käsilaukkua. Jostain syystä tämä journalismin maksullisuus ärsyttää monia.

   Lainaa

  30. Sulatettu susi 28.9.2023 14:16
   Tulos: -39 (63 ääntä)
   Viheriä persoona: Miten tuo saa naiset näyttämään kiusaajilta? Ja incel ei tarkoita yksinäistä miestä.
   Aika monet naiset käyttävät kyseistä sanaa sosiaalisessa mediassa. Ns. "äärifeministit" varsinkin ovat keksineet alkaa käyttämään kyseistä termiä koskemaan kaikkia niitä miehiä jotka ekanakin ovat tai saattavat olla sinkkuja ja tokana arvostelevat missä tahansa asemassa olevia naisia (näyttelijöistä poliitikkoihin).
   "Mielestäsi tämä näyttelijä ei sovi tähän elokuvaan siksi koska vihaat naisia, typerä incel", näin kärjistetysti. Toki käyttävät termiä miehetkin.
   Incel ei tarkoita yksinäistä miestä, mutta jotkut yksinäiset miehet ovat inceleitä. Käsittääkseni vain miehet ylipäänsä voivat olla inceleitä. En ainakaan ikinä ole kuullut että naisia nimitettäisiin samalla sanalla.

   Lainaa

  31. It's a deal 28.9.2023 14:39
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Arvoton soturi:  Jostain syystä tämä journalismin maksullisuus ärsyttää monia.
   Ainoastaan silloin, kun epähuomiossa kiinnostuu jostain, mitä ei ole etsinyt tai pyytänyt. Sitten sieltä klikkaa itsensä pois, estää maksullisen lähteen jakamisen itselleen ja yrittää joten kuten sinnitellä elämässä eteenpäin.
   Oma FB-kokemukseni parani olennaisesti, kun estin iltapäivälehdet, Seiskan ja muutaman epämääräisen lähteen tunkemisen minulle, vaikka joku tuttuni olisi kuinka pöyristynyt, jakanut ja kommentoinut. Jopa mielikuvani niistä ihmisistä on kohentunut.

   Lainaa

  32. Huolestuttava sankari 28.9.2023 14:51
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Klikki otsikot ja mainokset on ne millä media tekee nykyään rahansa. En muista missä luin, mutta jossain siis oli kirjoitus miten musiikilla tehdään nykyään rahaa ja siihen riitti se, että kappaletta kuunnella vain muutama sekuntti. Siksi sitä musiikkia tulee kuin liukuhihnalta, kun tärkeintä ei ole laatu, vaan se että edes hetkeksi saa ihmiset "kuuntelemaan". Se onnistuu tietenkin sillä, että biisejä tehdään paljon. Sama idea mediassa nykyään, että paljon klikki otsikoita koska ne tuo rahan. Sisällöllä ei niin väliä.

   Lainaa

  33. Kujeileva apina 28.9.2023 15:38
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Jos Katja tankkaa aina vain viidellä kympillä, niin onkohan hän laittanut merkille, että hänellä on näillä hinnoilla mennyt niitä viiskymppisiä tiheämmin. 😁 Toisaalta, ehkä hän on vähentänyt ajamisiaan. Itseäni tuo bensan hinta ei niin hirvitä, koska ajoja ei ole arjessa niin paljon, mutta joka kerta kun tankkaan, niin jännään tuleeko tankki täyteen sillä summalla jonka olen laskenut tähän menoerään. Yleensä tulee.

   Lainaa

  34. Uskottava ankerias 28.9.2023 15:58
   Tulos: +19 (41 ääntä)
   Nykyisessä puhekielessä tunnistaa alaikäisen (tai henkisesti alaikäisen) siitä, että puhekielessä käyttää haukkumasanoina termejä "incel" tai "npc". Kuten joku jo mainitsi, niin vastaa 80-90 luvun homottelua. Onneksi näistä molemmista voi kasvaa ulos.

   Lainaa

  35. Pöhlä kettu 28.9.2023 16:08
   Tulos: -20 (22 ääntä)
   Olipa Katjan juttu nyt erikoinen provokaatioyritys tai ihan vaan aivopieru (onkohan kyseessä väärä ruokavalio suorastaan?), niin onhan taustalta haettavissa ajatustakin. Moni autoilija voi jossakin määrin vaikuttaa polttoainekuluihinsa taloudellisella ajolla ja jättämällä matkoja tekemättä. Ja tietysti tämä on mahdollista vain johonkin rajaan asti, eikä kaikkia auta, jos ajot oikeasti välttämättömiä. Mutta edelleen ajetaan paljon turhaan, ja jätetään taloudellinen ajotapa hyödyntämättä, ja kyllähän polttoaineen kokonaiskysyntä vaikuttaa myös hintaan, joten…

   Lainaa

  36. Metsätön puuma 28.9.2023 16:20
   Tulos: +26 (38 ääntä)
   Kirkas etana: Ottamatta sen enempää kantaa, niin tuollaiset tapaukset ovat yleensä varsin alhaisesti koulutettuja joiden keskuudessa vasemmistopuolueet ovat suositumpia. Toki kalle vaikuttaa tapaukselta johon saattaisi vedota äärilaidan persu tai ano turtiainen.
   Sellaiset sitten sieltä.

   Lainaa

  37. Tauoton piirroshahmo 28.9.2023 16:54
   Tulos: -15 (27 ääntä)
   Uskottava ankerias: Nykyisessä puhekielessä tunnistaa alaikäisen (tai henkisesti alaikäisen) siitä, että puhekielessä käyttää haukkumasanoina termejä "incel" tai "npc". Kuten joku jo mainitsi, niin vastaa 80-90 luvun homottelua. Onneksi näistä molemmista voi kasvaa ulos.
   Incel on incel.

   Lainaa

  38. Košer poro 28.9.2023 17:08
   Tulos: +16 (72 ääntä)
   Sulatettu susi: Käsittääkseni vain miehet ylipäänsä voivat olla inceleitä. En ainakaan ikinä ole kuullut että naisia nimitettäisiin samalla sanalla.
   Vois kai ne olla mutta heidän "inceliys" poistuu helposti kun vain antaa jollekin. Aina löytyy joku jolle kelpaa kun ei ole kranttu.
   Miehellä se ei toimi samalla tavalla, voi helposti jäädä saamatta kovasta halusta huolimatta.
   Tietty win-win olisi kahden incelin kohtaaminen jolloin molemmilta poistuisi saamattomuus.

   Lainaa

  39. Rajoittunut hamsteri 28.9.2023 17:26
   Tulos: +30 (38 ääntä)
   Sulatettu susi: Aika monet naiset käyttävät kyseistä sanaa sosiaalisessa mediassa. Ns. "äärifeministit" varsinkin ovat keksineet alkaa käyttämään kyseistä termiä koskemaan kaikkia niitä miehiä jotka ekanakin ovat tai saattavat olla sinkkuja ja tokana arvostelevat missä tahansa asemassa olevia naisia (näyttelijöistä [...]
   Incel on naisen (itsestään) keksimä termi.
   https://www.eeva.fi/jutut/incel-miehista-puhutaan-jatkuvasti-mutta-entas-naiset
   Tässä jutussa kivasti kerrottu historiasta.
   Myös ylemmälle kommentoijalle.

   Lainaa

  40. Kirpeä ahven 28.9.2023 18:02
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Arvoton soturi: Tämähän on ihan ok valinta. Mua vaan ihmetyttää ne, jotka ehkä ajattelevat noin ja silti valittavat, kun eivät pääse lukemaan jotain kaupallisen median juttua ilmaiseksi. Mulle ainakin Facebook tuuttaa jatkuvasti postauksia eri firmojen tuotteista, mutten ole nähnyt kenenkään valittavan niissä postauksissa, miksi [...]
   Kyllähän se kirpaisee maksaa 400 euroa vuodessa onnettoman ohuesta paikallislehdestä. Mutta se on kuitenkin periaattellisesti sellainen asia, jota haluaa tukea, kun siihen kuitenkin on varaa.

   Lainaa

  41. Kenkku ampiainen 28.9.2023 19:36
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Mä oletin, että Katja ostaa sitten vaan vähemmän bensaa. Jos on vaikka budjetoinut, että 100e menee kuussa bensaan, niin auton käyttö vähenee kun hinta nousee. Sillä logiikalla huoltoasemat eivät pääsisi hyötymään hinnan nostoilla jos kaikki näin toimisi. Toki toi loppu sitten vähän sekaannutti alun loogisuudesta.

   Lainaa

  42. Epäpätevä puuma 28.9.2023 20:03
   Tulos: +43 (47 ääntä)
   Uskottava ankerias: Nykyisessä puhekielessä tunnistaa alaikäisen (tai henkisesti alaikäisen) siitä, että puhekielessä käyttää haukkumasanoina termejä "incel" tai "npc". Kuten joku jo mainitsi, niin vastaa 80-90 luvun homottelua. Onneksi näistä molemmista voi kasvaa ulos.
   NPC? Siis sama kuin peleissä ne hahmot jotka on skriptattu? Eli semmosia joilla ei pelata mutta ne on pelimaailmassa? Ai se on nyt haukkumasana todellisessa elämässä? 🤷

   Lainaa

  43. Lommoton liitu 28.9.2023 21:48
   Tulos: +3 (31 ääntä)
   Rajoittunut hamsteri: Incel on naisen (itsestään) keksimä termi.eeva.fi/jutut/incel-miehista-puhutaan-jatkuvasti-mutta-entas-naisetTässä jutussa kivasti kerrottu historiasta.Myös ylemmälle kommentoijalle.
   Tämä pitää toki paikkansa, mutta ei muuta sitä tosiasiaa että nykykulttuurissa sillä viitataan lähes yksinomaan miehiin, ja usein lyttäämistarkoituksessa jotta heidän tunteitaan tai näkemyksiään ei tarvitsisi ottaa huomioon.

   Lainaa

  44. Höyli sirkka 29.9.2023 4:26
   Tulos: -15 (23 ääntä)
   Intressitön vesinokkaeläin: Ok. Kertoisitko vielä mitkä ovat ne kriteerit, jotka pitää täyttää ollakseen kelvollinen äänestäjä? Ja ketä pitää äänestää, jotta hallitus ei "olisi mitä on".
   Normaali äly ja täysivaltaisuus riittäisivät. Nythän niitä ei vaadita vaan uurnalle pääsee aivoton kriminaalikin, kunhan ikää on 18 v.
   Lopputulos: aivottomien kriminaalien perustuslakia polkeva idioottihallitus, jonka kannatus on alle 25% suomalaisista.
   Sen edellisen hallituksen puolueet muuten saivat vaaleissa 51% annetuista äänistä. 

   Lainaa

  45. Viitseliäs valas 29.9.2023 6:39
   Tulos: +12 (30 ääntä)
   Höyli sirkka: Normaali äly ja täysivaltaisuus riittäisivät. Nythän niitä ei vaadita vaan uurnalle pääsee aivoton kriminaalikin, kunhan ikää on 18 v. Lopputulos: aivottomien kriminaalien perustuslakia polkeva idioottihallitus, jonka kannatus on alle 25% suomalaisista. Sen edellisen hallituksen puolueet muuten saivat vaaleissa 51% annetuista äänistä. 
   Ajatella että sinäkin saat todennäköisesti äänestää vaikka puurot ja vellit on noin täydellisesti sekaisin. Meillä on enemmistöhallitus.

   Lainaa

  46. Rajoittunut hamsteri 29.9.2023 8:20
   Tulos: +47 (57 ääntä)
   Lommoton liitu: Tämä pitää toki paikkansa, mutta ei muuta sitä tosiasiaa että nykykulttuurissa sillä viitataan lähes yksinomaan miehiin, ja usein lyttäämistarkoituksessa jotta heidän tunteitaan tai näkemyksiään ei tarvitsisi ottaa huomioon.
   Niin. Onneksi naisille ei ole mitään haukkumasanoja, eikä heitä koskaan ole haukuttu mikään tavalla minkäänlaisena joukkona.

   Lainaa

  47. Tulos: -21 (35 ääntä)
   Esteetön maito: En maksa enkä mene. Pitäköön klikkiotsikkonsa, kaikki oikeat uutiset näkee kuitenkin ilmaiseksi Yleltä tjms.
   Ilmaiseksi Yleltä? Tämä oli varmaan vitsi?

   Lainaa

  48. Arvoton soturi 29.9.2023 16:10
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   It's a deal: Ainoastaan silloin, kun epähuomiossa kiinnostuu jostain, mitä ei ole etsinyt tai pyytänyt. Sitten sieltä klikkaa itsensä pois, estää maksullisen lähteen jakamisen itselleen ja yrittää joten kuten sinnitellä elämässä eteenpäin. Oma FB-kokemukseni parani olennaisesti, kun estin iltapäivälehdet, Seiskan ja muutaman [...]
   Aa, ymmärrän. Ärsytys syntyy siis siitä, kun on olemassa myös ilmaista journalismia, eikä ehkä heti tiedä, pääseekö juuri tätä juttua lukemaan ilmaiseksi vai ei ja sitten tulee klikanneeksi turhaan. Itse suhtaudun näihin  kaupallisten medioiden juttuihin lähtökohtaisesti maksullisina tuotteina siinä missä hampurilainen tai hiusharjakin, niin en ole ajatellut tuosta näkökulmasta.
   Ei varmasti varsinkaan mitään kallista puolen vuoden tilausta yhden jutun takia kiinnostaisikaan ottaa, mutta monesti olisin itse ollut valmis maksamaan jonkun mikromaksun siitä, että saisin lukea vain sen yhden. 
   Hiljattain luin jostakin jonkun median kokeilleen mikromaksuja, eikä kuulemma ollut kannattavaa. En tiedä. Minusta sanomalehtien tilaaminen on kamalan kankeaa ja vanhanaikaista. Miksi ei voisi olla helppoa kuin Netflixisaä, että omasta profiilista voi laittaa kuukausitilausta on-off juuri niin kuin haluaa. Sen sijaan itsekin hiljattain jouduin soittamaan puhelimella asiakaspalveluun, että sain tilauksen poikki.

   Lainaa

  49. Sekoileva vuohi 29.9.2023 23:47
   Tulos: -2 (18 ääntä)
   Keisari A: Katja ja Kalle luultavasti saavat äänestää. Ja heikäläisiähän piisaa. Älkää ihmetelkö enää, kun hallitus on mitä on.
   Tarkoitat varmaan "kun hallitus _oli_ mitä oli"? Kun tuo Katjan kommenttihan oli lähes sanasta sanaan edellisen hallituksen liikenneministerin kommentti bensanhintojen nousuun..?

   Lainaa

  50. Hiomaton kissankulta 30.9.2023 14:23
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Rajoittunut hamsteri: Niin. Onneksi naisille ei ole mitään haukkumasanoja, eikä heitä koskaan ole haukuttu mikään tavalla minkäänlaisena joukkona.
   Niin. Tyypillinen incel -huutelu sekä esim. huorittelu ovat lapsellista, arvotonta retoriikkaa ja kertoo enemmän sanojasta, kuin kohteesta.

   Lainaa

  51. Ketterä peruna 1.10.2023 7:58
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Keisari A: Katja ja Kalle luultavasti saavat äänestää. Ja heikäläisiähän piisaa. Älkää ihmetelkö enää, kun hallitus on mitä on.
   Miten sait politiikankin tähän sotkettua? Juttu ei etäisestikään sivua aihetta.

   Lainaa

  52. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Voiskohan joku selittää tyhmälle mikä tuon viimeisen mokan pointti oli? En keksi vaikka miten pähkäilen. Siis tuo MTV:n julkaisu ja Teron kommentti. Help! 😅

   Lainaa

  53. Poropietari laama 2.10.2023 2:50
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Jos virke alkaa "Bensan hinta ei vaikuta minuun...", se ei voi loppua järkevästi. Kaupan hyllylle josta sinäkin ostoksesi teet ei päädy mikään ilman sitä polttoainetta.

   Lainaa

  54. Kiiltävä kauris 2.10.2023 11:22
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Ace: Voiskohan joku selittää tyhmälle mikä tuon viimeisen mokan pointti oli? En keksi vaikka miten pähkäilen. Siis tuo MTV:n julkaisu ja Teron kommentti. Help! 😅
   Siis MTV on vahingossa joko laittanut julkaisun ilman linkkiä, tai työntekijä on vahingossa julkaissut omalle sivulleen kuuluneen jutun MTV:n tilillä. Ja ryhmissä usein näkee vahinkolaukauksiin aloittajan kommentin "auttakaa, miten tän saa pois", niin Tero joko parodioi sitä, tai on tämä MTV:n työntekijä itse.

   Lainaa

  55. Kypsä sohvaperuna 3.10.2023 9:41
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Epäpätevä puuma: NPC? Siis sama kuin peleissä ne hahmot jotka on skriptattu? Eli semmosia joilla ei pelata mutta ne on pelimaailmassa? Ai se on nyt haukkumasana todellisessa elämässä? 🤷
   Kyllä vaan, ja juuri kuvailemasi termi. Oppia ikä kaikki.

   Lainaa

  56. Parrakas valas 3.10.2023 23:33
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Kypsä sohvaperuna: Kyllä vaan, ja juuri kuvailemasi termi. Oppia ikä kaikki.
   NPC kuvaa juuri omaa elämääni. 8-16 ohjelmoitu töihin. Nuku, työskentele, syö, toista.

   Lainaa

  57. Kalarikas pingviini 4.10.2023 3:56
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kypsä sohvaperuna: Kyllä vaan, ja juuri kuvailemasi termi. Oppia ikä kaikki.
   Millaisessa yhteydessä sitä sit käytetään haukkumasanana, niinkun millä tavalla sillä yritetään pilkata?

   Lainaa

  58. Murrettu salaatti 4.10.2023 10:16
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Kalarikas pingviini: Millaisessa yhteydessä sitä sit käytetään haukkumasanana, niinkun millä tavalla sillä yritetään pilkata?
   Vertaa nettiroolipeliin. Minä-itse-kokijana kohtaan toisia ihmisiä, joista selvästi toiset ovat oikeita ihmisiä omine tavoitteineen, haaveineen, ajatuksineen jne. Ja sitten välillä kohtaan ihmisiä, jotka ovat kuin npc, tekevät yhtä asiaa ja vastaavat samalla odotetulla tavalla jokaiseen kysymykseen.

   Lainaa

  59. Kasapäin Simpanssi 14.2.2024 21:23
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kalle 🤷‍♂️

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: bensan hinta, huoltoasema, kuva, litrahinta, maksumuuri, mtv uutiset, poliisit, sakot, sähköpotkulaudat, vahinko, yritin jaria aina toppuutella