Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vanhempainilta, osa 123

Huono äiti vai todellinen nero?
Vanhempainilta, osa 123

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Köyhä nuija 3.10.2023 0:08
   Tulos: +572 (584 ääntä)
   Ehkä Jennikin oppi että laittaa lapsilukot streamauspalveluiden maksulliseen sisältöön.

   Lainaa

  2. Lomaton nuija 3.10.2023 0:32
   Tulos: +306 (446 ääntä)
   Joo en kyllä ymmärrä näitä övereitä rangaistuksia lapsille tällaisista aika mitättömistä asioista ja niillä somessa leveilyä. 11v ei ole ehkä täysin ymmärtänyt mitä on ollut tekemässä, sattuuhan noita. Jos olisi omassa lapsuudessa ollut samanlaisia palveluita näppäinten ulottuvilla niin aivan taatusti olisi tullut mokailtua itsekin. Lapsilukot, asiasta keskustelu ja tarvittaessa vaikka kotiaresti tai elektroniikan määräajaksi takavarikointi mieluummin kuin jotain vuorokausien kestävää pakkostimulaatiota.

   Lainaa

  3. Tornipöllö 3.10.2023 0:40
   Tulos: +408 (420 ääntä)
   Niin siis ymmärsinkö oikein, että joku Juhan ala-asteikäinen tuttu on etsimässä vaimoineen asuntoa ja on alkanut salaa osoittelemaan Juhaa laserilla kun hän tulee suihkusta, koska he halajavat hänen taloyhtiöönsä asumaan? Nyt Juha oikeesti ne lääkkeet.

   Lainaa

  4. Raihnas kissa 3.10.2023 0:49
   Tulos: -34 (296 ääntä)
   Lomaton nuija: Joo en kyllä ymmärrä näitä övereitä rangaistuksia lapsille tällaisista aika mitättömistä asioista ja niillä somessa leveilyä. 11v ei ole ehkä täysin ymmärtänyt mitä on ollut tekemässä, sattuuhan noita. Jos olisi omassa lapsuudessa ollut samanlaisia palveluita näppäinten ulottuvilla niin aivan [...]
   Miten tuo on överi? Mielestäni juuri hauska ja opettavainen. Jos oma lapseni onnistuisi salasanoista huolimatta vuokraamaan leffan, niin voisin hyvin päätyä samaan ratkaisuun kuin Jenni. Varmasti on mieleenjäävä opetus ja hauska lapsuusmuisto 11-vuotiaalle.
   Voisin kuvitella että omassa lapsuudessani tässä tilanteessa äiti olisi huutanut ja haukkunut minut maan rakoon, kunnes itkisin.

   Lainaa

  5. Läpimätä ahma 3.10.2023 0:53
   Tulos: +149 (159 ääntä)
   Aika monesti luin tuon Juhan tekstin, mutta ei vaan aukea ajatus. Liittyykö lasersäde noihin asunnonostajiin, vai onko joku eri homma? Mites tuo, ettei kerro sukupuolta paljastamiseen pelossa? Luulisi vähemmän olisi paljastanut mitään, kun ei olisi kertonut mitään mistään sukupuolista ja mitä sillä yleensäkään on merkistystä. Kaiken kaikkiaan yksi hämmentävimmistä päivityksistä hetkeen. Vaikka luultavasti takana on mielenterveysongelmat, minä aina sääli.

   Lainaa

  6. Tulos: -95 (241 ääntä)
   Siis vuokrasi leffan vitosella? Onpas hirveä rike taas. Ei puutu kuin että olisi vielä syönyt vaikka suklaakonvehdin, vaikkei ole lauantai. Sinänsä tietysti positiivista, ettei ole remmillä hakattu. Sehän se oli perinteisesti näiden rangaistusintoilijoiden ratkaisu joka tilanteeseen, jossa lapsi kehtasi räpäyttää silmiään. Etovaa.

   Lainaa

  7. Shokeeraava stalkkeri 3.10.2023 1:04
   Tulos: +180 (194 ääntä)
   Äiti ei lienee helpoin sana muutenkaan. Anna on aika helppo. Lapsihan kuulee mitä ympärillä puhutaan ja sieltä ne tarttuu. Äiti ja isi voi itseään koittaa manipuloida ensimmäiseksi sanaksi mutta oikeastihan sillä ei ole yhtään mitään merkitystä. Ongelmansa kullakin.

   Lainaa

  8. Väsynyt turnipsi 3.10.2023 1:06
   Tulos: +96 (208 ääntä)
   En ymmärrä mitä valitatte, musta tuo oli hauska xD eihän tuosta käy ilmi, että olisi pakotettu istumaan telkkarin ääressä 24/7 sitä leffaa tapittamassa vaan että muuta ei sitten 48 tuntiin katsota kuin sitä Räppääjää. Aika pieni rangaistus ja varmasti miettii kahdesti, ennen kuin toisen kerran lainailee/vuokrailee ilman lupaa. Varmasti jää paremmin mieleen kuin mikään keskustelu!

   Lainaa

  9. Pöpipää tuhatjalkainen 3.10.2023 1:12
   Tulos: +62 (104 ääntä)
   Kyöpeli: Sinänsä tietysti positiivista, ettei ole remmillä hakattu. Sehän se oli perinteisesti näiden rangaistusintoilijoiden ratkaisu joka tilanteeseen, jossa lapsi kehtasi räpäyttää silmiään. Etovaa.
   Jos minulta olisi tuossa iässä kysytty, niin olisin mieluummin ottanut selkääni kuin katsonut Risto Räppääjää 48 tuntia. Siinähän olisi mennyt koko viikonloppu pilalle.

   Lainaa

  10. Suojaton sateenvarjo 3.10.2023 1:17
   Tulos: +232 (248 ääntä)
   Jennin tyttärellä on jännä viikonloppu luvassa, jos hän muutaman vuoden päästä jää kiinni siiderin ostamisesta alaikäisenä tai muuten ilman lupaa.

   Lainaa

  11. Tulos: +187 (255 ääntä)
   Suojaton sateenvarjo: Jennin tyttärellä on jännä viikonloppu luvassa, jos hän muutaman vuoden päästä jää kiinni siiderin ostamisesta alaikäisenä tai muuten ilman lupaa.
     Kertokaa et oonko huono äiti vai todellinen nero 😂 Mun 16v meni ilman lupaa ostamaan lonkeroa (5,5%!) niin rangaistuksena sanoin, että sitä juodaan sitten koko rahan edestä. Eli aina kun hän ei ole vessassa, suihkussa tai nukkumassa, niin lonkero on kädessä. Tässähän alkaa tulla juovuksiin itse kukin. On itketty, on naurettu, on laulettu, on raivottu. Mutta on juotu! Edellinen kierros meni tytöltä sohvalla ylösalas notkuillen, mutta just lähti viimeinen kierros krapulapizzan voimin ja saatesanoin: "Äiti, mä oon niin onnellinen, mmmbröäygh 🤮!" No, ehkä tästä on jotain opittu. 😅

   Lainaa

  12. Hajoamaton hanhi 3.10.2023 6:43
   Tulos: +158 (170 ääntä)
   Lapsi sanoo anna, koska ei suostu sanomaan äitiään ”oikealla” nimellä (Canna)

   Lainaa

  13. Purppura leijona 3.10.2023 6:57
   Tulos: -47 (63 ääntä)
   Hattu: Kertokaa et oonko huono äiti vai todellinen nero 😂 Mun 16v meni ilman lupaa ostamaan lonkeroa (5,5%!) niin rangaistuksena sanoin, että sitä juodaan sitten koko rahan edestä. Eli aina kun hän ei ole vessassa, suihkussa tai nukkumassa, niin lonkero on kädessä. Tässähän alkaa tulla juovuksiin itse kukin. On [...]
   Tosi hauska sketsi hei!

   Lainaa

  14. Tulos: +97 (99 ääntä)
   Shokeeraava stalkkeri: Äiti ei lienee helpoin sana muutenkaan. Anna on aika helppo. Lapsihan kuulee mitä ympärillä puhutaan ja sieltä ne tarttuu. Äiti ja isi voi itseään koittaa manipuloida ensimmäiseksi sanaksi mutta oikeastihan sillä ei ole yhtään mitään merkitystä. Ongelmansa kullakin.
   Siihen on syynsä, miksi äiti on niin monilla kielillä jotain mamma, mama, mommy henkistä. Nuo ovat yleensä ensimmäisiä tavuja, mitä vauva oppii ääntelemään ja on luonnollista, että äitiä kutsutaan sillä nimellä. 
   Sitä en sitten tiedä, mistä sana ”äiti” tulee. 

   Lainaa

  15. Pimeä mansikka 3.10.2023 8:03
   Tulos: -20 (58 ääntä)
   Suojaton sateenvarjo: Jennin tyttärellä on jännä viikonloppu luvassa, jos hän muutaman vuoden päästä jää kiinni siiderin ostamisesta alaikäisenä tai muuten ilman lupaa.
   Tai jos erehtyy puuhaamaan tiedätte kyllä mitä alaikäisenä.

   Lainaa

  16. Rajoittunut hamsteri 3.10.2023 8:10
   Tulos: +76 (94 ääntä)
   Pettynyt äityli tuskin tulee olemaan mihinkään tyytyväinen, mitä lapsi itse tekee. Lapsi tulee tämän huomaamaan ja alkaa miellyttää äitiä. Kattelkaa terapiassa sitte hyvällä säkällä 20v päästä, huonolla 40v päästä.

   Lainaa

  17. Tulos: +32 (90 ääntä)
   Lomaton nuija: Joo en kyllä ymmärrä näitä övereitä rangaistuksia lapsille tällaisista aika mitättömistä asioista ja niillä somessa leveilyä. 11v ei ole ehkä täysin ymmärtänyt mitä on ollut tekemässä, sattuuhan noita. Jos olisi omassa lapsuudessa ollut samanlaisia palveluita näppäinten ulottuvilla niin aivan [...]
   Aika pumpulissa saa olla elänyt että tää on jotenkin raju rangaistus. Mielestäni ihan hauska ratkaisu, vaikka siitä olenkin samaa mieltä että lapsilukot kuntoon.

   Lainaa

  18. Lyhyt hämähäkki 3.10.2023 10:05
   Tulos: +93 (97 ääntä)
   Hajoamaton hanhi: Lapsi sanoo anna, koska ei suostu sanomaan äitiään ”oikealla” nimellä (Canna)
   Canna on lapselleen Maam. Paljon internazionalimpi kuin joku loppuun kulutettu äiti.

   Lainaa

  19. Käärinliinaton seuraeläin 3.10.2023 10:07
   Tulos: +99 (99 ääntä)
   Juhan teksti on varmaan sellanen, jonka jokainen voi tulkita omalla tavallaan. Itse tulkitsin niin, että myynnissä olevat asunnot on ostajille liian kalliita, mutta Juhan asunto vois olla halvempi, joten tämä 9-vuotias laserampuja koittaa saada Juhan hengiltä, että saisivat vaimon kanssa sen kämpän...

   Lainaa

  20. Arkkienkeli 3.10.2023 10:22
   Tulos: -49 (71 ääntä)
   Oman nuorimmaiseni ensimmäiset sanat olivat "perse, perse, pikkuhousut, vi*tu", sillä hänen äitinsä kuunteli Frederikiä raskausaikana ja sen jälkeen.

   Lainaa

  21. Luodinkestävä lihapiirakka 3.10.2023 10:27
   Tulos: +58 (72 ääntä)
   Juha taitaa kärsiä psykoottisista oireista. Toivottavasti joku tuttu huomaa ja tajuaa. Ei oikein sovi tänne mokiin siksi.

   Lainaa

  22. Itseasiassa 3.10.2023 12:23
   Tulos: +55 (57 ääntä)
   Läpimätä ahma: Aika monesti luin tuon Juhan tekstin, mutta ei vaan aukea ajatus. Liittyykö lasersäde noihin asunnonostajiin, vai onko joku eri homma? Mites tuo, ettei kerro sukupuolta paljastamiseen pelossa? Luulisi vähemmän olisi paljastanut mitään, kun ei olisi kertonut mitään mistään sukupuolista ja [...]
   Juha ei vissiin ole kuullut sanaa puoliso. Kuulostaa kyllä että Juha yrittää jotenkin peitellä puhuvansa sateenkaariperheestä, mutta ei mennyt kuin puoliksi metsään.

   Lainaa

  23. Tulos: -9 (37 ääntä)
   "Risto Räplääjä on villi kone" - Oho, vuokrasin väärän elokuvan....

   Lainaa

  24. Suihkunraikas paimen 3.10.2023 12:25
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   mä tulkitsin, että tuo Juhan postaus kertoo omasta 9-vuotiaasta lapsestaan, joka kovasti ois aikeissa muuttaa omaan asuntoon vaimonsa kanssa, ja uhkailee suihkun jälkeen laserpyssyllä 🤔

   Lainaa

  25. Talviasuttava hampurilainen 3.10.2023 13:19
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   -x-x-: Siihen on syynsä, miksi äiti on niin monilla kielillä jotain mamma, mama, mommy henkistä. Nuo ovat yleensä ensimmäisiä tavuja, mitä vauva oppii ääntelemään ja on luonnollista, että äitiä kutsutaan sillä nimellä.  Sitä en sitten tiedä, mistä sana ”äiti” tulee. 
   Minä tiedän, meidän kaikki kolme lasta on tuottaneet noin puolivuotiaana muun muassa sellaista äittäittäittäittäit vauvvauvvauvvauvvau -jokellusta. Ensimmäiset oikeat sanat (sellaiset, joilla lapsi on itse tarkoittanut sanomaansa) on tulleet vasta lähempänä 1-vuotispäivää.

   Lainaa

  26. Tulos: +26 (46 ääntä)
   Lomaton nuija: Joo en kyllä ymmärrä näitä övereitä rangaistuksia lapsille tällaisista aika mitättömistä asioista ja niillä somessa leveilyä. 11v ei ole ehkä täysin ymmärtänyt mitä on ollut tekemässä, sattuuhan noita. Jos olisi omassa lapsuudessa ollut samanlaisia palveluita näppäinten ulottuvilla niin aivan [...]
   Ei kai tämä niin överi rangaistus ollut, että elokuva on jätetty pyörimään koko vuokrausajaksi? Tällä tavalla 11 vuotias varmasti aikuisenakin muistaa, että kaikkia nappuloita ei kannata klikata netissä.
   Eihän mikään kurinpitotoimi muutenkaan just sillä hetkellä oo kivan tuntuista, mutta kun sen avulla on opittu jotain hyödyllistä, se on kyllä iloksi myöhemmin.

   Lainaa

  27. Tarkkaanottaen sakaali 3.10.2023 14:33
   Tulos: +11 (55 ääntä)
   Kyöpeli: Siis vuokrasi leffan vitosella? Onpas hirveä rike taas. Ei puutu kuin että olisi vielä syönyt vaikka suklaakonvehdin, vaikkei ole lauantai. Sinänsä tietysti positiivista, ettei ole remmillä hakattu. Sehän se oli perinteisesti näiden rangaistusintoilijoiden ratkaisu joka tilanteeseen, jossa lapsi kehtasi räpäyttää silmiään. Etovaa.
   Sun mielestä on siis ihan ok jos muksu käyttää vanhempien rahoja lupia kyselemättä, ja jos vanhempi kehtaa jotain rangaistusta asian johdosta värkätä niin kyseessä on "rangaistusintoilija". Kyllä kasvaa terveitä ihmisiä sinunkin lapsistasi..

   Lainaa

  28. EkaKommenttiIkinä 3.10.2023 14:39
   Tulos: +5 (19 ääntä)
   Suihkunraikas paimen: mä tulkitsin, että tuo Juhan postaus kertoo omasta 9-vuotiaasta lapsestaan, joka kovasti ois aikeissa muuttaa omaan asuntoon vaimonsa kanssa, ja uhkailee suihkun jälkeen laserpyssyllä 🤔
   Kyllä. Juuri tätä koko juttu tarkoitti. Ehkä vähän huonosti muotoiltu mutta huumorilla puhuu omasta lapsestaan.

   Lainaa

  29. EkaKommenttiIkinä 3.10.2023 14:40
   Tulos: +9 (21 ääntä)
   Läpimätä ahma: Aika monesti luin tuon Juhan tekstin, mutta ei vaan aukea ajatus. Liittyykö lasersäde noihin asunnonostajiin, vai onko joku eri homma? Mites tuo, ettei kerro sukupuolta paljastamiseen pelossa? Luulisi vähemmän olisi paljastanut mitään, kun ei olisi kertonut mitään mistään sukupuolista ja [...]
   Huonosti muotoiltu juttu mutta Juha puhuu huumorilla omasta 9 vuotiaasta lapsestaan joka ilmeisesti haluaa nyt kotoa muuttaa kun on vanhemmille jostain suuttunut.

   Lainaa

  30. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Käärinliinaton seuraeläin: Juhan teksti on varmaan sellanen, jonka jokainen voi tulkita omalla tavallaan. Itse tulkitsin niin, että myynnissä olevat asunnot on ostajille liian kalliita, mutta Juhan asunto vois olla halvempi, joten tämä 9-vuotias laserampuja koittaa saada Juhan hengiltä, että saisivat vaimon kanssa sen kämpän...
   Ahaa! 🤯 kiitos selityksestä, luin ton jutun monta kertaa eikä ollut järjen häivää. (Ei ole kyllä vieläkään mutta.. 😅)

   Lainaa

  31. Rappeuttava koira 3.10.2023 16:36
   Tulos: -14 (24 ääntä)
   Pimeä mansikka: Tai jos erehtyy puuhaamaan tiedätte kyllä mitä alaikäisenä.
   "Endless  O r g a s m  Causes Woman A Brain Damage"

   Lainaa

  32. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Kiitos tarkennuksesta, Juha!

   Lainaa

  33. Köyhä haukka 3.10.2023 17:55
   Tulos: -11 (37 ääntä)
   Kyllä 11 vuotias tajuaa mitä on tehnyt, ihan taatusti. Tossa iässä pyöritin jo perheen taloutta. Onko lapset jotenkin lapsellisempia nykyään, jos joku kehtaa sanoa että tuon ikäinen ei tiennyt mitä teki?

   Lainaa

  34. Tulos: +4 (16 ääntä)
   No omanihan lausui "vies" (saastainen) ensi sanakseen. Puhdasta vaippaa vain kertoi toivovansa. En tiedä miksi sellaisesta pitäisi hermostua, parempi, että tiedän koska pitää putsata?

   Lainaa

  35. Tervetullut appelsiini 3.10.2023 20:56
   Tulos: -18 (20 ääntä)
   Juha selvästi tarkoittaa: tuttu aviopari etsii asuntoa Juhan taloyhtiöstä. (Avio)pari on myynnissä = myyvät ryhmäseksiä, ja kärkkyvät siihen soveltuvaa kämppää, vaikkei heillä ole varaa sellaista ostaa Juhan taloyhtiöstä. Ja sitten tämä 8-v osoittelee laserpyssyllä Juhaa suihkun jälkeen.

   Lainaa

  36. Nuutunut kivi 3.10.2023 21:32
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   Läpimätä ahma: Aika monesti luin tuon Juhan tekstin, mutta ei vaan aukea ajatus. Liittyykö lasersäde noihin asunnonostajiin, vai onko joku eri homma? Mites tuo, ettei kerro sukupuolta paljastamiseen pelossa? Luulisi vähemmän olisi paljastanut mitään, kun ei olisi kertonut mitään mistään sukupuolista ja [...]
   Juhalla ei todennäköisesti ole mt ongelmia. Sen sijaan hänellä on enempivähempi ongelmia ymmärrettävän tekstin tuottamisessa.

   Lainaa

  37. Tulos: -6 (16 ääntä)
   No nyt oli kyllä Jennillä cruel and unusual punishment.

   Lainaa

  38. Luodinkestävä lihapiirakka 4.10.2023 9:58
   Tulos: +13 (19 ääntä)
   Suihkunraikas paimen: mä tulkitsin, että tuo Juhan postaus kertoo omasta 9-vuotiaasta lapsestaan, joka kovasti ois aikeissa muuttaa omaan asuntoon vaimonsa kanssa, ja uhkailee suihkun jälkeen laserpyssyllä 🤔
   Apua, menin ihan omiin sfääreihin ja kuvittelin tyypin olevan psykoosissa! Tämä selitys ei tullut mieleenkään!

   Lainaa

  39. Ravinteeton haisunäätä 4.10.2023 10:15
   Tulos: -15 (23 ääntä)
   Jenni on huono äiti. On muitakin tapoja opettaa lapselle oikean ja väärän ero. Lisäksi tosiaan lapsilukko voisi olla tarpeen, koska kyllin nuori lapsi ei välttämättä edes tajua vuokraavansa mitään, kunhan painelee nappeja.

   Lainaa

  40. Ravinteeton haisunäätä 4.10.2023 10:16
   Tulos: -7 (15 ääntä)
   Okei, sen verran tuli luettua uudelleen, että lapsi on 11-vuotias. Typerä rangaistus silti.

   Lainaa

  41. Esteetön maito 4.10.2023 11:04
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Siis tuo rangaistushan on vain mieleen painuvampi versio siitä klassisesta rangaistuksesta, että telsu laitetaan kiinni ja sieltä ei katsota mitään. Ihan hyvä idea, eihän lapset nykyään vanhaa versiota edes huomaa kun niillä on kaikilla älyluurit.

   Lainaa

  42. Yliherkkä alpakka 4.10.2023 12:56
   Tulos: +13 (19 ääntä)
   Esteetön maito: Siis tuo rangaistushan on vain mieleen painuvampi versio siitä klassisesta rangaistuksesta, että telsu laitetaan kiinni ja sieltä ei katsota mitään. Ihan hyvä idea, eihän lapset nykyään vanhaa versiota edes huomaa kun niillä on kaikilla älyluurit.
   Sitten ois menny raha hukkaan. Nyt sitä vuokraleffaa katsottiin niin paljon kuin mahdollista, suorastaan koko rahalla 😁

   Lainaa

  43. Altis kantojuhta 4.10.2023 17:33
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Hattu: Kertokaa et oonko huono äiti vai todellinen nero 😂 Mun 16v meni ilman lupaa ostamaan lonkeroa (5,5%!) niin rangaistuksena sanoin, että sitä juodaan sitten koko rahan edestä. Eli aina kun hän ei ole vessassa, suihkussa tai nukkumassa, niin lonkero on kädessä. Tässähän alkaa tulla juovuksiin itse kukin. On [...]
   Mistä saa yhden tai edes parin lonkeron hinnalla ryypättävää koko viikonlopuks?

   Lainaa

  44. Onnekas robotti 5.10.2023 15:50
   Tulos: -1 (13 ääntä)
   Raihnas kissa: Miten tuo on överi? Mielestäni juuri hauska ja opettavainen. Jos oma lapseni onnistuisi salasanoista huolimatta vuokraamaan leffan, niin voisin hyvin päätyä samaan ratkaisuun kuin Jenni. Varmasti on mieleenjäävä opetus ja hauska lapsuusmuisto 11-vuotiaalle. Voisin kuvitella että omassa lapsuudessani tässä tilanteessa äiti olisi huutanut ja haukkunut minut maan rakoon, kunnes itkisin.
   Se, että itse toimisit vähemmän väärin kuin äitisi, ei tee siitä vielä oikeaa tapaa toimia.

   Lainaa

  45. Kenkku ampiainen 5.10.2023 19:54
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Suojaton sateenvarjo: Jennin tyttärellä on jännä viikonloppu luvassa, jos hän muutaman vuoden päästä jää kiinni siiderin ostamisesta alaikäisenä tai muuten ilman lupaa.
   Ai niin. Täähän oli Aku Ankan rangaistus veljenpojille kun jäivät kiinni tupakin poltosta.

   Lainaa

  46. Järkipuoli ämpäri 6.10.2023 16:09
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Mitähän väliä sillä ensimmäisellä sanalla oikein on. Äitiä ehtii hokea monet kerrat ihan kyllästymiseen asti. Oman lapsen eka sana oli kakka. Näin jälkeenpäin ajateltuna, se oli erittäin informatiivinen.

   Lainaa

  47. Höyli sirkka 6.10.2023 21:57
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   Kyöpeli: Siis vuokrasi leffan vitosella? Onpas hirveä rike taas. Ei puutu kuin että olisi vielä syönyt vaikka suklaakonvehdin, vaikkei ole lauantai. Sinänsä tietysti positiivista, ettei ole remmillä hakattu. Sehän se oli perinteisesti näiden rangaistusintoilijoiden ratkaisu joka tilanteeseen, jossa lapsi kehtasi räpäyttää silmiään. Etovaa.
   Sulta on vanhemmuus ja aikuisuus totaalisesti hukassa. Ja niin oli sun vanhemmiltakin.

   Lainaa

  48. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Köyhä nuija: Ehkä Jennikin oppi että laittaa lapsilukot streamauspalveluiden maksulliseen sisältöön.
   Onhan se toki noinkin. Mutta toisaalta erittäin hyvä oppikokemus lapselle ja itsellänikään ei ole mitään lukkoja lapsille. Ollaan käyty läpi, että kaikesta tulee heti maili-ilmoitus mulle ja pleikkarin käyttö loppuu seinään, jos ostellaan mitään ilman lupaa. Mielestäni opettanut todella hyvin vastuullisuutta ja sitä, että mitään ei klikkailla tietämättä mitä se tekee.

   Lainaa

  49. Sateeton hyttynen 9.10.2023 18:08
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   -x-x-:   Sitä en sitten tiedä, mistä sana ”äiti” tulee. 
   Äiti on vanha lainasana kantagermaanista. Se on ollut muinaisnorjassa muodossa "eidi" ja gootissa muodossa "aithei". Kaikista germaanisista kielistä sana on kadonnut kokonaan, mutta suomessa säilynyt. Sekä myös virossa, jossa sana "eid" tarkoittaa vanhaa naista.

   Lainaa

  50. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Tämän ei ole tarkoitus olla mitään epäkunnioittavaa "lääkkeet" -huutelua, mutta sen mitä minä maailmasta mitään ymmärrän, niin tekstin hajanaisuus herättää aidon huolen, ja Juhan kannattaisi käydä juttelemassa psykiatrin kanssa.

   Lainaa

  51. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kenkku ampiainen: Ai niin. Täähän oli Aku Ankan rangaistus veljenpojille kun jäivät kiinni tupakin poltosta.
   Eivät muuten jääneet, vaan yrittivät ostaa Akulle sikarilaatikkoa syntymäpäivälahjaksi, ja Aku tulkitsi väärin.

   Lainaa

  52. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Lomaton nuija: Joo en kyllä ymmärrä näitä övereitä rangaistuksia lapsille tällaisista aika mitättömistä asioista ja niillä somessa leveilyä. 11v ei ole ehkä täysin ymmärtänyt mitä on ollut tekemässä, sattuuhan noita. Jos olisi omassa lapsuudessa ollut samanlaisia palveluita näppäinten ulottuvilla niin aivan [...]
   Mä ainakin mokailin juuri ton ikäsenä tilailemalla soittoääniä, logoja etc. kerran oli lasku 100e. Oppi meni perille itselläkin.. :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: elisa, elokuva, ensimmäinen sana, lapset, laser, rangaistus, risto räppääjä, vanhemmat, viaplay, vuokrata