Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia, osa 60

Olimme väärässä. Albert sai naisen. ❤️
Näin saat naisia, osa 60

Älä ole kuin Matti, ole kuin Albert.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Rauhaton mansikka 28.9.2023 0:23
   Tulos: +260 (262 ääntä)
   Oho, Albert hyödynsi näkyvyyden 😆. Ei se väärin ole. Pasille ja Matille ei taida käydä yhtä hyvin.

   Lainaa

  2. Ystävien kesken robotti 28.9.2023 0:24
   Tulos: +293 (297 ääntä)
   Onnea Albert. Ja onnea naisoletu. Kuten vanha sanonta sanoo, niin vakka löytää kantensa. Jos ei ole liian ronkeli.

   Lainaa

  3. Tilattava sateenvarjo 28.9.2023 0:55
   Tulos: +315 (319 ääntä)
   In hees/heer face.

   Lainaa

  4. Suojaton sateenvarjo 28.9.2023 1:24
   Tulos: +7 (63 ääntä)
   On muuten hyvä sour/gose toi Olarin Panimon Zeisty Case. Sääli, että räjähti.

   Lainaa

  5. Auttava henkilö 28.9.2023 2:01
   Tulos: +46 (96 ääntä)
   Tilattava sateenvarjo: In hees/heer face.
   "In your face" olisi voinut ehkä toimia paremmin jos tarkoitus oli kettuilla niille jotka eivät uskoneet että noilla puheilla saa naisolettua? Jos jotain muuta niin sitten 🤷‍♀️

   Lainaa

  6. Seniili öykkäri 28.9.2023 3:35
   Tulos: +164 (170 ääntä)
   Tilattava sateenvarjo: In hees/heer face.
   Lopulta ne löytyi ne minunkin pronominit 🤩🥳
   Lucky mee.

   Lainaa

  7. Viritetty soturi 28.9.2023 6:38
   Tulos: -37 (107 ääntä)
   Naiset tykkäävät kun tunkee sekavan kirjoituksen täytteeksi mahdollisimman monta emojia.

   Lainaa

  8. Selkeä kiivi 28.9.2023 8:17
   Tulos: +83 (83 ääntä)
   Luin tuon Albertin päivityksen "Savolaeset sinkut"-faceryhmästä ja sehän paljastui ettei tuo aiempi feissarimoka edes ollut lähtöisin siitä ryhmästä, vaikka sinne asiasta valittikin xD Hienosti meni Albertilta.

   Lainaa

  9. totuuden_torvi 28.9.2023 8:51
   Tulos: +151 (157 ääntä)
   Pimpula-Pasi on noin flirtti ja mysteerinen, mutta silti joutuu yksin Profeel-mainoksia katsomaan. Melko kova elämänkoulu täytyy olla käytynä, että Albertin kanssa lähtee yhtään minnekään.

   Lainaa

  10. Sniikki herkkuruoka 28.9.2023 10:16
   Tulos: +111 (113 ääntä)
   Tän Pasin samanlaisia julkaisuja eri sinkkuryhmissä on tullut vastaan jo hyvinkin pitkään (liki vuoden),että kannattaisi varmaan Pasinkin vaihtaa tyyliä, kun ei tunnu onnistuvan tuolla tyylillä 🤦

   Lainaa

  11. Luodinkestävä lihapiirakka 28.9.2023 10:19
   Tulos: +124 (126 ääntä)
   totuuden_torvi: Pimpula-Pasi on noin flirtti ja mysteerinen, mutta silti joutuu yksin Profeel-mainoksia katsomaan. Melko kova elämänkoulu täytyy olla käytynä, että Albertin kanssa lähtee yhtään minnekään.
   Pimpula-Pasi kuulostaa joltain Seiskan nimeämältä tosi-TV julkkikselta!

   Lainaa

  12. Tulos: +201 (203 ääntä)
   Vihaan kun aikuinen mies ei pysty kirjoittamaan sanaa seksi vaan pitää tunkea väliin englanninkielinen sex niinkuin se olisi jotenkin epäsuorempi tai kohteliaampi tapa ilmaista asia. Pasin teksti oli muutenkin tosi luoltaantyöntävää mutta sex ei auttanut asiaa

   Lainaa

  13. Kiero hyönteinen 28.9.2023 10:36
   Tulos: +153 (155 ääntä)
   A: Vihaan kun aikuinen mies ei pysty kirjoittamaan sanaa seksi vaan pitää tunkea väliin englanninkielinen sex niinkuin se olisi jotenkin epäsuorempi tai kohteliaampi tapa ilmaista asia. Pasin teksti oli muutenkin tosi luoltaantyöntävää mutta sex ei auttanut asiaa
   And pimpula.

   Lainaa

  14. It's a deal 28.9.2023 10:44
   Tulos: +163 (163 ääntä)
   Kiero hyönteinen: And pimpula.
   ..tää tsouk

   Lainaa

  15. Jäätynyt sakaali 28.9.2023 11:16
   Tulos: +10 (60 ääntä)
   A: Vihaan kun aikuinen mies ei pysty kirjoittamaan sanaa seksi vaan pitää tunkea väliin englanninkielinen sex niinkuin se olisi jotenkin epäsuorempi tai kohteliaampi tapa ilmaista asia. Pasin teksti oli muutenkin tosi luoltaantyöntävää mutta sex ei auttanut asiaa
   Tai ylipäätään nämä entisajan peräkammarinpojat tämän päivän incel:it ällöttävät, näillä ei ole mitään käytöstapoja ovat ulosanniltaan erittäin tökeröitä (Joku poikkaus saattaa olla joukossa, mutta todennäköisesti hän on vain ujo), Ja silti ihmettevät miksi ovat yksin eivätkä saa vastakkaisin sukupuolenedustajia hurmattua.

   Lainaa

  16. Tulos: +52 (56 ääntä)
   Jotenkin luulen että esim Tinderissä vois Pasia lykästää enemmän kuin jossain random FB-ryhmässä? 🤔kuitenkin varmaan irtoseksin etsijöistä valtaosalla Tinder käytössä kun se on niin kätevä, saa rajattua alueen ja iän mukaan yms.

   Lainaa

  17. Tulos: +106 (108 ääntä)
   Kyllä Pasi, Valio Profeel -mainosten katsominen puolikkaan kusilasillisen kanssa on paras lääke yksinoloon.

   Lainaa

  18. Velaton perhonen 28.9.2023 14:06
   Tulos: +127 (129 ääntä)
   A: Vihaan kun aikuinen mies ei pysty kirjoittamaan sanaa seksi vaan pitää tunkea väliin englanninkielinen sex niinkuin se olisi jotenkin epäsuorempi tai kohteliaampi tapa ilmaista asia. Pasin teksti oli muutenkin tosi luoltaantyöntävää mutta sex ei auttanut asiaa
   Yksi käytti sanaa "seksu". Ymmärrän että I ja U ovat näppäimistössä ihan vierekkäin... ...MUTTA KUN SE SANOI SEN ÄÄNEEN, KASVOTUSTEN.

   Lainaa

  19. Hämyisä kuguaari 28.9.2023 14:34
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   Tarinahan ei kerro tuliko yhteydenotto nimenomaan tämän facebook-päivityksen avulla vai jotain muuta reittiä. Mutta ei pitäisi olla yllätys. Huonommatkin ihmiset, ihan sarjamurhaajista lähtien saavat jostain syystä vastakkaisen sukupuolen kiinnostusta osakseen.

   Lainaa

  20. Itseasiassa 28.9.2023 15:02
   Tulos: +59 (59 ääntä)
   totuuden_torvi: Pimpula-Pasi on noin flirtti ja mysteerinen, mutta silti joutuu yksin Profeel-mainoksia katsomaan. Melko kova elämänkoulu täytyy olla käytynä, että Albertin kanssa lähtee yhtään minnekään.
   Mäkin ihmettelin, mitä tossa pitäis näkyä ton mainoksen lisäks. Vai onko mainos vinkki, että Pasin on muskelimies ja tarvii extra protskua, siitä tietty naiset innostuu.

   Lainaa

  21. It's a deal 28.9.2023 15:29
   Tulos: +71 (77 ääntä)
   Velaton perhonen: Yksi käytti sanaa "seksu". Ymmärrän että I ja U ovat näppäimistössä ihan vierekkäin... ...MUTTA KUN SE SANOI SEN ÄÄNEEN, KASVOTUSTEN.
   Toivottavasti ilmoitit Ylilaudalle, että joku on karannut sieltä ulkomaailmaan ja annoit tuntomerkit noutoa varten.

   Lainaa

  22. Aukea taikuri 28.9.2023 16:25
   Tulos: -13 (21 ääntä)
   Jäätynyt sakaali: Tai ylipäätään nämä entisajan peräkammarinpojat tämän päivän incel:it ällöttävät, näillä ei ole mitään käytöstapoja ovat ulosanniltaan erittäin tökeröitä (Joku poikkaus saattaa olla joukossa, mutta todennäköisesti hän on vain ujo), Ja silti ihmettevät miksi ovat yksin eivätkä saa vastakkaisin sukupuolenedustajia hurmattua.
   Joo ne incelit on just tuollasia.

   Lainaa

  23. Kenkku ampiainen 28.9.2023 19:50
   Tulos: +54 (56 ääntä)
   Jos naiset ei tykkää sex, niin syy saattaa löytyä myös ko. miehestä (jahänen käytöstavoistaan), eikä noinnniinkuin naisista yleensä.

   Lainaa

  24. Rajoittunut hamsteri 29.9.2023 8:21
   Tulos: +39 (41 ääntä)
   Epäluotettava kantojuhta: Incel:it on sellaiset.
   Lope:ta tuo väli-merkkien väärin,käyttö,,,

   Lainaa

  25. Nuutunut kivi 29.9.2023 23:14
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Monenlaista näissä 'Näin saat naisia' osioissa on nähty, mutta Matti pääsi yllättämään totaalisesti.

   Lainaa

  26. Aineeton karpalo 29.9.2023 23:42
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Nuutunut kivi: Monenlaista näissä 'Näin saat naisia' osioissa on nähty, mutta Matti pääsi yllättämään totaalisesti.
   No niin, kun muut ei oo uskaltaneet kysyä.

   Lainaa

  27. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Tavallaan ymmärrän huumoriarvon noissa seuranhakujutuissa mutta eikö deitti ilmon pitäisikin olla lähettäjänsä näköinen? Tietää mitä saa. Vähän sama juttu kuin että on oma ja ajantasainen kuva eikä joku 10v ja 30kg sitten otettu. En ole ikinä itse mitään kautta, siis netissä, yrittänyt etsiä seuraa enkä tiedä minkälaisella ilmolla sitä irtoaisi mutta jotain ihan yhtä kuraa läppää mä siihen laittaisin varmaan kuin mitä täällä höpöilen. Eipä luulis daami ennen treffei että olen joku uraputkessa oleva busines sika joka etsii sugarbabya tms vaan tällainen kuin nyt satun olemaan. Vai oisko parempi että joku muu kirjoittaa sun puolesta ja sitten taas siellä tälleillä ihmetellään kun ei kundi vastannutkaan oletettua? Ehkä pimpero ei saa seksua mutta onpa omannäköinen haku. Ja tuo incel jostain pomppasi taas kuvioihin vaikkei mun nenään sellainen tuoksahda joten toistan itseäni ja kysyn että onko siitä tullut joku yleinen haukkumasana? Kun mä oon incelin käsittänyt muunakin kuin sinkkuna, iki tai ei. Ehkä pimpero löytää kanssa feissarimokien kautta seuraaa ja sitten kymmenen vuoden kuluttua kun homma on lähtenyt trendaa kaikki sadat ja sadat parit voi järkkää bileet. Varaa vaikka tallinkin joku pikku botski teemalla rakkautta mokien kautta.

   Lainaa

  28. Tulos: +22 (32 ääntä)
   Jäätynyt sakaali: Tai ylipäätään nämä entisajan peräkammarinpojat tämän päivän incel:it ällöttävät, näillä ei ole mitään käytöstapoja ovat ulosanniltaan erittäin tökeröitä (Joku poikkaus saattaa olla joukossa, mutta todennäköisesti hän on vain ujo), Ja silti ihmettevät miksi ovat yksin eivätkä saa vastakkaisin sukupuolenedustajia hurmattua.
     En tykkää incelien ja "peräkammarinpoikien" sekoittamisesta. Ei se, että verbaalinen ulosanti ja muukin on ikäänkuin sinnepäin tarkoita, ettei ketään voi löytyä (kuten juuri todistimme). Itse tapailin kerran miestä joka oli elokuvatähtitason komea, varakas, aina iloinen ja hyväntuulinen, fiksu ja filmaattinen jne. Ystäväpiirinsä samantapaiset miehet tapailivat kaikki mallinnäköisiä naisia. 
     No, minä en ole mallinnäköinen, joten sain aina tuntea olevani ruma (ja muita kaksi päätä lyhyempi). Enkä varakas, joten yhteisiin rientoihin sai antaa miehen maksaa (kiusallista) tai jäädä kotiin. Enkä aina iloinen ja järjettömän positiivinen. 
     Tahtoo siis sanoa, että olen oikeasti onnellisempi miehen kanssa, joka, kuten minä, on lyhyt ja ujo ja elämäntyyliltään vaatimaton (mutta lahjakas samoissa asioissa kuin minäkin). Ihan samaan tapaan vaikkapa nainen, jolta ei itsekään äidinkieli oikein taivu, voi olla iloisempi miehen kanssa, joka ei sellaista odotakaan, mutta yhteistä löytyy. Vakat, kannet, jne. "Markkina-arvoa" ei ole, kun jokainen haluaa suunnilleen samanlaisen kuin itsekin on, ja meitähän on joka koriin. 
     Incelit eivät ole niitä, jotka eivät ole Tinderin eniten swaipattuja ja suhtautuvat siihen tyynesti tai huumorilla (yksi hyvähän riittää useimmille, mitä sitä suursuosiolla tekisi). Incelit ovat vihakulttuuri, jonka mielestä naiset, ja mielellään suositut miehetkin, saisi raiskata ja tappaa, tai ainakin "seurustelun" pitäisi perustua manipulointiin ja "kumppanin" alentamiseen, eikä mistään tasa-arvosta pidä kuullakaan. Ihan eri asia kuin joku kiva peruspertti, joka vain vielä odottaa sitä kivaa peruspetraa. 

   Lainaa

  29. Pariton pöllö 3.10.2023 9:17
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Tilattava sateenvarjo: In hees/heer face.
   Siis tästä tuli ekana mieleen jotain, mitä siellä treffeillä on naisoletetun kanssa tapahtunut 😂

   Lainaa

  30. Puoliväljä harakka 7.10.2023 19:38
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Kivi:   En tykkää incelien ja "peräkammarinpoikien" sekoittamisesta. Ei se, että verbaalinen ulosanti ja muukin on ikäänkuin sinnepäin tarkoita, ettei ketään voi löytyä (kuten juuri todistimme). Itse tapailin kerran miestä joka oli elokuvatähtitason komea, varakas, aina iloinen ja hyväntuulinen, fiksu ja filmaattinen jne. [...]
   Olipa hyvä kommentti! Mua on jo pitkään häirinnyt nykyinen incel/manosophere-piireistä (kai) lähtenyt tapa mitata ihmisten ulkonäköä numeroilla. Se on paitsi esineellistävää, niin myös valtavassa ristiriidassa ihmisten todellisten mieltymysten kanssa. On toki yleisesti ihailtuja piirteitä, mutta mun kokemuksen mukaan se menee just noin ku sanoit. Jokaisella on ne omat jutut jotka sytyttää ja moni "täydellisempi" tuntuu niin etäiseltä, että ei tulisi edes mieleen lähestyä.

   Lainaa

  31. Punakka kobra 8.10.2023 11:31
   Tulos: -7 (9 ääntä)
   Puoliväljä harakka: Olipa hyvä kommentti! Mua on jo pitkään häirinnyt nykyinen incel/manosophere-piireistä (kai) lähtenyt tapa mitata ihmisten ulkonäköä numeroilla. Se on paitsi esineellistävää, niin myös valtavassa ristiriidassa ihmisten todellisten mieltymysten kanssa. On toki yleisesti ihailtuja piirteitä, mutta mun kokemuksen mukaan [...]
   MIelestäni asia ei ole noin.

   Lainaa

  32. Levoton mato 10.10.2023 21:37
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Mulla meni ihan ylihilseen nämä seuranhakumokat. Kommenteista onneksi selvisi, mistä oli kyse. En ymmärrä, miten joillakin ihmisillä voi olla noin surkea ulosanti.

   Lainaa

  33. Piikkaamaton jääkarhu 15.11.2023 22:27
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Näyttäisi Pasi olevan Bull Mentula -meemi

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: albert, juoma, kuva, seuranhaku, treffit, tölkki

 • Uusimmat

 • Kategoriat