Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 434

Menevätkö nämä ravintolan WC-ohjeet jo liian pitkälle?
Kuvakooste, osa 434

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 68 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kämänen banaani 24.8.2023 0:28
   Tulos: +250 (316 ääntä)
   Ehkä nuo ohjetaulut oli huumoria, ei ole pakko ottaa niin vakavasti. Silti voi olla kusematta lattialle.

   Lainaa

  2. Tulos: -81 (233 ääntä)
   Arvon kyltittäjä, kokeilepa oikeinkirjoitusta. Ja joo, kyllä tekstin sisällössäkin on miettimisen varaa.

   Lainaa

  3. Kuvaileva kolibri 24.8.2023 1:51
   Tulos: +237 (245 ääntä)
   Kyllä täälläkin ravintolan vessassa on pisuaarin yllä teksti "Astu rohkeasti lähemmäs, se ei ole niin iso kuin luulet"

   Lainaa

  4. Koriseva leopardi 24.8.2023 2:54
   Tulos: +215 (217 ääntä)
   Joskus näkee niitä tähtäyskärpäsiä pisuaareissa, en tiedä auttaako osumaan paremmin? Jos siellä olisi semmoinen "tikkataulu" ja pieni näyttö pisuaarin yläpuolella missä näkyis pisteet miten hyvin lorottelee keskelle niin saisko se tähtäämään entistä paremmin? High score listalle pääsee jos kaikki menee häränsilmään eikä yhtään roisku lattialle 😂

   Lainaa

  5. Antelias katkarapu 24.8.2023 3:12
   Tulos: +35 (41 ääntä)
   Wonder Woman ois hieno, noitahan saa helposti netistä, vink vink. Kotitekoisesta Tarzanista en ois niin varma, mutta pisteet ideoinnista 😊

   Lainaa

  6. Tulos: -54 (76 ääntä)
   Koriseva leopardi: Joskus näkee niitä tähtäyskärpäsiä pisuaareissa, en tiedä auttaako osumaan paremmin? Jos siellä olisi semmoinen "tikkataulu" ja pieni näyttö pisuaarin yläpuolella missä näkyis pisteet miten hyvin lorottelee keskelle niin saisko se tähtäämään entistä paremmin? High score listalle pääsee jos kaikki menee häränsilmään eikä yhtään roisku lattialle 😂
   Useinkaan kyse ei ole tähtäyksestä, vaan esinahasta. Jos sitä ei ole niin suihku lentää kuin haulikolla ampuisi. Mikäli esinahka on, niin se voi olla rytyssä ja suuntaus on täysin arpapeliä.

   Lainaa

  7. Kilokalori 24.8.2023 6:55
   Tulos: -7 (37 ääntä)
   Koriseva leopardi: Joskus näkee niitä tähtäyskärpäsiä pisuaareissa, en tiedä auttaako osumaan paremmin? Jos siellä olisi semmoinen "tikkataulu" ja pieni näyttö pisuaarin yläpuolella missä näkyis pisteet miten hyvin lorottelee keskelle niin saisko se tähtäämään entistä paremmin? High score listalle pääsee jos kaikki menee häränsilmään eikä yhtään roisku lattialle 😂
   Uutis-Ankka: "Ravintola asensi kameran miesten huoneen pisuaariin ja julkaisee tulokset miehisen ulokkeen toimintyvystä netissä." 
   Ja mediakohu on valmis.

   Lainaa

  8. Saletti unikeko 24.8.2023 7:38
   Tulos: +168 (196 ääntä)
   Mikä siinä on, että miehet ei osaa kusta pönttöön tai pisuaariin? Onko se lattialle kuseminen machon merkki, etenkin kun voi siinä kustessa ajatella, että huonopalkkainen siivooja tuonkin sitten siivoaa?

   Lainaa

  9. Vastarannan kiiski 24.8.2023 7:52
   Tulos: +123 (127 ääntä)
   Kyllähän noi miestenvessat on jäätäviä paikkoja. Kusta on pyttyjen ja pisoaarien edessä lattialla välillä lammikoittain niin, että saa jalalle hakea kuivaa kohtaa tosissaan. Suurimman osan kannattisi kusta ihan vaan istualtaan potalla.

   Lainaa

  10. Vetämätön kalkkuna 24.8.2023 7:54
   Tulos: +4 (82 ääntä)
   Saletti unikeko: Mikä siinä on, että miehet ei osaa kusta pönttöön tai pisuaariin? Onko se lattialle kuseminen machon merkki, etenkin kun voi siinä kustessa ajatella, että huonopalkkainen siivooja tuonkin sitten siivoaa?
   No onhan niitä naisiakin yllättävän paljon jotka kusee puolittain seisaallaan ja sitten on ihanaa kanssakusijoiden käydä niissä vessoissa kun on pitkin istuinosia sitä perhanan kusta eikä viitsitä edes pyyhkäistä omia jälkiä. Joskus taannoin täällä feissarimokien kommenteissakin kovasti tuota tyyliä puolusteltiin. Eli ei pelkästään miesten ongelma, mutta fysikaalisista syistä naiset on vähän lähempänä sitä pönttöä luonnostaan.

   Lainaa

  11. Aidattu albatrossi 24.8.2023 7:58
   Tulos: +120 (136 ääntä)
   Ottaen huomioon miten usein vessojen lattiat esimerkiksi huoltoasemilla on täynnä lätäkköjä pöntön ympärillä mielestäni tällaiset tekstit tulisi laittaa kaikkiin wc-koppeihin koko maassa. Jostain syystä isolla osalla miehistä tuntuu olevan huomattavia "tähtäysvaikeuksia".

   Lainaa

  12. Tulos: +97 (101 ääntä)
   Saletti unikeko: Mikä siinä on, että miehet ei osaa kusta pönttöön tai pisuaariin? Onko se lattialle kuseminen machon merkki, etenkin kun voi siinä kustessa ajatella, että huonopalkkainen siivooja tuonkin sitten siivoaa?
   Veikkaan väliinpitämättömyyttä. Joku muu on jo kussut lattialle niin mitäpä sitä itsekään edes yrittämään olla varovainen. Toisaalta jos ei ole itse koskaan joutunut siivoamaan vessan lattiaa edes kotonaan, niin voi olla myös täysin sokea sille miten paljon kusta joutuu lattialle. En kyllä myöskään olis ihmeissään vaikka siellä kustessa selattaisiin puhelinta kun olen kerran päässyt todistamaan kun seisaallaan kuseva henkilö katselee muualle kuin pönttöön. Vastenmielistä hommaa.

   Lainaa

  13. Liittoutumaton pussieläin 24.8.2023 8:22
   Tulos: +53 (77 ääntä)
   Ilarille terveisiä että se koira älähtää kehen kalikka kalahtaa

   Lainaa

  14. Ilkeä kobra 24.8.2023 8:30
   Tulos: +93 (95 ääntä)
   Koriseva leopardi: Joskus näkee niitä tähtäyskärpäsiä pisuaareissa, en tiedä auttaako osumaan paremmin? Jos siellä olisi semmoinen "tikkataulu" ja pieni näyttö pisuaarin yläpuolella missä näkyis pisteet miten hyvin lorottelee keskelle niin saisko se tähtäämään entistä paremmin? High score listalle pääsee jos kaikki menee häränsilmään eikä yhtään roisku lattialle 😂
   Illan paras tulos oikeuttaa ilmaiseen tuoppiin, huonoin siivoaa vessan.

   Lainaa

  15. Itseasiassa 24.8.2023 8:33
   Tulos: +67 (77 ääntä)
   Saletti unikeko: Mikä siinä on, että miehet ei osaa kusta pönttöön tai pisuaariin? Onko se lattialle kuseminen machon merkki, etenkin kun voi siinä kustessa ajatella, että huonopalkkainen siivooja tuonkin sitten siivoaa?
   Itse kun joskus olin siivooja, niin joissain paikoissa oli todella testattu suihkun kaarta, kun kusta oli pitkin seiniä. Pahin oli jonkun työpaikan vessa, siellä tuli muutenkin sellainen olo, että yhteishenki ei ollut paras mahdollinen. Tuo saattoi olla yksi työpaikkakiusaamisen muoto. 
   Ilari on herkkähipiäinen, enkä kyllä usko että hän olisi vessoja edes siivonnut. Muuten arvostaisi edes sen siivoojan työtä.

   Lainaa

  16. Uhkarohkea hedelmä 24.8.2023 8:38
   Tulos: +72 (82 ääntä)
   Sinänsä nuo kyltit ovat ihan hauskoja. Oma huumorini ne kestää hyvinkin. Mutta siinä on valitettavasti pointti, että aggressiivinen sävy ei usein toimi viestinnässä, jos halutaan muuttaa jonkun käytöstä. Viestintäalalla tämä on hyvin tunnettu fakta. Tähän on montakin syytä, mutta tulee liian pitkä kommentti, jos rupean hirveästi avaamaan. Eli vaikka kyltit ovat minusta hauskat, niin niillä ei välttämättä ole toivottua vaikutusta.

   Lainaa

  17. Säädytön lehmä 24.8.2023 8:57
   Tulos: +14 (22 ääntä)
   Mikä tuossa Ilkan kuvassa siis sit oli?

   Lainaa

  18. Transrasvaton hirvi 24.8.2023 9:02
   Tulos: +21 (29 ääntä)
   Säädytön lehmä: Mikä tuossa Ilkan kuvassa siis sit oli?
   Muovikassi.

   Lainaa

  19. Ärsyttävä delfiini 24.8.2023 9:17
   Tulos: +30 (36 ääntä)
   Transrasvaton hirvi: Muovikassi.
   Eikös se meinannu tuota punaista lattiaan ulottuvaa kolttua? Miksikä se paljastui?

   Lainaa

  20. Säädytön lehmä 24.8.2023 9:34
   Tulos: +21 (27 ääntä)
   Ärsyttävä delfiini: Eikös se meinannu tuota punaista lattiaan ulottuvaa kolttua? Miksikä se paljastui?
   Näin minäkin ymmärsin. Vähän turhan suuri muovikassiksi.

   Lainaa

  21. Ikinuori riepu 24.8.2023 10:10
   Tulos: +53 (53 ääntä)
   Ärsyttävä delfiini: Eikös se meinannu tuota punaista lattiaan ulottuvaa kolttua? Miksikä se paljastui?
   Ei, vaan tuota yhdistelmää. Lidlin kassi näyttää harmailta hihoilta, kestokassi yläosalta ja hame alaosalta. Avain kuin jokin supersankariasu.

   Lainaa

  22. Tulos: +46 (54 ääntä)
   Itseasiassa: Itse kun joskus olin siivooja, niin joissain paikoissa oli todella testattu suihkun kaarta, kun kusta oli pitkin seiniä. Pahin oli jonkun työpaikan vessa, siellä tuli muutenkin sellainen olo, että yhteishenki ei ollut paras mahdollinen. Tuo saattoi olla yksi työpaikkakiusaamisen muoto. Ilari on herkkähipiäinen, enkä [...]
     Kun yhteen muuttaessa kotitöiden jaosta sovitaan, kannattaa päättää, että mies siivoaa vessan ja kylppärin. Itse otin ruoan, tiskit, keittiön yleisen tilan, ja pyykit. Imurointi ja muu vuorotellen. Mutta kaakeloitu huone on kokonaan miehen heiniä. 
     On se ihme, että ei koskaan, ikinä kuse lattialle, jos omat pienet kumihanskat ovat pelissä. Ei se mahdotonta ole jos motivaatio löytyy. Mikä vain johtaa kysymään, missä useimpien motivaatio on? En ihmettele yhtään viestien sävyä, jos kiltisti yritettiin jo. 

   Lainaa

  23. Kelpaamaton kolibri 24.8.2023 11:01
   Tulos: -98 (114 ääntä)
   Kysehän on siitä, että kylttien kohteet ovat miehiä. Moni ei tajua, että miehiäkin tulisi kunnioittaa. Monet ei-miehet eivät myöskään ymmärrä peniksiä ja sitä, miten ne toimivat. Toisinaan virtsa vain ryöpsähtää peniksestä. Silloin sitä on hankala ohjata, vaikka kuinka haluaisi. Myös esinahka saattaa ohjata virtsan toiseen suuntaan kuin oli tarkoitus. Ihan päivittäistä miesvihaa se, että ei ymmärretä miesten fysiologiaa.

   Lainaa

  24. Kimurantti norsu 24.8.2023 11:36
   Tulos: +71 (77 ääntä)
   Eräsvaan: Useinkaan kyse ei ole tähtäyksestä, vaan esinahasta. Jos sitä ei ole niin suihku lentää kuin haulikolla ampuisi. Mikäli esinahka on, niin se voi olla rytyssä ja suuntaus on täysin arpapeliä.
   Miksei sitä esinahkaa voi vetää taakse?

   Lainaa

  25. Tulos: +96 (102 ääntä)
   Kelpaamaton kolibri: Kysehän on siitä, että kylttien kohteet ovat miehiä. Moni ei tajua, että miehiäkin tulisi kunnioittaa. Monet ei-miehet eivät myöskään ymmärrä peniksiä ja sitä, miten ne toimivat. Toisinaan virtsa vain ryöpsähtää peniksestä. Silloin sitä on hankala ohjata, vaikka kuinka haluaisi. Myös [...]
   Estääkö penis tai esinahka istualtaan kusemisen? Kyllä naisillakin menis ympäri lattioita jos seisaaltaan kustaisi - siksi kannattaa istua mieluummin 😊

   Lainaa

  26. Epäsiisti albatrossi 24.8.2023 12:13
   Tulos: +68 (72 ääntä)
   Kelpaamaton kolibri: Kysehän on siitä, että kylttien kohteet ovat miehiä. Moni ei tajua, että miehiäkin tulisi kunnioittaa. Monet ei-miehet eivät myöskään ymmärrä peniksiä ja sitä, miten ne toimivat. Toisinaan virtsa vain ryöpsähtää peniksestä. Silloin sitä on hankala ohjata, vaikka kuinka haluaisi. Myös [...]
   Monet miehet voisivat opetella käyttämään sitä penistään ja rakkoaan ettei vain yllättäen ryöpsähtäisi. Se esinhaka on liikkuvaa mallia niin sitä on turha syyttää jos vain ei itse osaa liikuttaa

   Lainaa

  27. Tulos: +24 (32 ääntä)
   Kimurantti norsu: Miksei sitä esinahkaa voi vetää taakse?
   Joillain se on liian kireä, jolloin sitä ei voi vetää taakse. Tällöin pitäisi kyllä mennä lääkärin puheille.

   Lainaa

  28. Only in Japan? 24.8.2023 13:49
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   Koriseva leopardi: Joskus näkee niitä tähtäyskärpäsiä pisuaareissa, en tiedä auttaako osumaan paremmin? Jos siellä olisi semmoinen "tikkataulu" ja pieni näyttö pisuaarin yläpuolella missä näkyis pisteet miten hyvin lorottelee keskelle niin saisko se tähtäämään entistä paremmin? High score listalle pääsee jos kaikki menee häränsilmään eikä yhtään roisku lattialle 😂
   Japanissa oli just tuollaiset. Pisuaarin yläpuolella näyttö, joka näytti pisteet animaatioiden kera. Pystyi kisaamaankin vierustorverin kanssa :D

   Lainaa

  29. Tulos: +119 (123 ääntä)
   Kelpaamaton kolibri: Kysehän on siitä, että kylttien kohteet ovat miehiä. Moni ei tajua, että miehiäkin tulisi kunnioittaa. Monet ei-miehet eivät myöskään ymmärrä peniksiä ja sitä, miten ne toimivat. Toisinaan virtsa vain ryöpsähtää peniksestä. Silloin sitä on hankala ohjata, vaikka kuinka haluaisi. Myös [...]
   Jos oma fysiologia (ryöpsähtelevä penis, kireä esinahka, vulva, tms.) aiheuttaa virtsan päätymisen lattialle muiden siivottavaksi, silloin pöntölle istutaan nätisti alas. Ympäriinsä kuseskelun kritisoiminen ei ole miesvihaa, eikä miehillä ole mitään peniksestä johtuvaa etuoikeutta jättää omia sotkujaan muiden siivottavaksi. Minä kunnoitan niitä, jotka kunnioittavat kanssaeläjiä. Kunnioituksen kohteen sukupuolella ei ole tässä tapauksessa merkitystä.

   Lainaa

  30. Tulos: +21 (27 ääntä)
   Ilari syö useinkin vessassa?

   Lainaa

  31. Huoltovapaa persoona 24.8.2023 13:56
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Koriseva leopardi: Joskus näkee niitä tähtäyskärpäsiä pisuaareissa, en tiedä auttaako osumaan paremmin? Jos siellä olisi semmoinen "tikkataulu" ja pieni näyttö pisuaarin yläpuolella missä näkyis pisteet miten hyvin lorottelee keskelle niin saisko se tähtäämään entistä paremmin? High score listalle pääsee jos kaikki menee häränsilmään eikä yhtään roisku lattialle 😂
   Onhan noihin pisuaareihin kehitetty pelejäkin. https://www.youtube.com/watch?v=wQ4GexzPRtE Itse en ole peleihin törmännyt, mutta Zürichissä oli yhdessä baarissa vihreä ritilä "nurmikkona" ja toisessa päässä pieni maali ja ritilällä irtonaisena pieni pallo. En tiedä liittyikö lähestyviin futiksen EM-kisoihin. Tukholman T.G.I. Fridays:ssa oli puolestaan pisuaari täytetty jääpaloilla, joita oli kiva sulatella. :D

   Lainaa

  32. Kuolematon hyeena 24.8.2023 14:01
   Tulos: +67 (71 ääntä)
   Kimurantti norsu: Miksei sitä esinahkaa voi vetää taakse?
   Tai mennä pöntölle istumaan?

   Lainaa

  33. Numeroimaton banaani 24.8.2023 14:48
   Tulos: +68 (72 ääntä)
   Eräsvaan: Useinkaan kyse ei ole tähtäyksestä, vaan esinahasta. Jos sitä ei ole niin suihku lentää kuin haulikolla ampuisi. Mikäli esinahka on, niin se voi olla rytyssä ja suuntaus on täysin arpapeliä.
   En usko että edes prosentti niistä joka paikkaan suihkijoista on niitä, joilla on oikeasti niin kireä esinahka ettei sitä voi taakse vetää.

   Lainaa

  34. Lajiteltu sohvaperuna 24.8.2023 14:53
   Tulos: +73 (79 ääntä)
   Kelpaamaton kolibri: Kysehän on siitä, että kylttien kohteet ovat miehiä. Moni ei tajua, että miehiäkin tulisi kunnioittaa. Monet ei-miehet eivät myöskään ymmärrä peniksiä ja sitä, miten ne toimivat. Toisinaan virtsa vain ryöpsähtää peniksestä. Silloin sitä on hankala ohjata, vaikka kuinka haluaisi. Myös [...]
   Ei se mene naisilla yhtään ennustettavampaan suuntaan. Mies voi sentään sitä nakkiaan suunnata kohteeseen. Jos ei onnistu, istu pöntölle.

   Lainaa

  35. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Irvikisu: Arvon kyltittäjä, kokeilepa oikeinkirjoitusta. Ja joo, kyllä tekstin sisällössäkin on miettimisen varaa.
   Tuskinpa ne ohikuseksijat huomaa, jos vähän on tekstiä typotettu

   Lainaa

  36. Sähkötön robotti 24.8.2023 15:22
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Jos suihku ei kanna, niin kannattaa suunnata urologille. Yksi oire eturauhasen liikakasvusta.

   Lainaa

  37. Monenlaenen peruna 24.8.2023 16:51
   Tulos: +84 (88 ääntä)
   Kelpaamaton kolibri: Kysehän on siitä, että kylttien kohteet ovat miehiä. Moni ei tajua, että miehiäkin tulisi kunnioittaa. Monet ei-miehet eivät myöskään ymmärrä peniksiä ja sitä, miten ne toimivat. Toisinaan virtsa vain ryöpsähtää peniksestä. Silloin sitä on hankala ohjata, vaikka kuinka haluaisi. Myös [...]
   Toivottavasti tämä oli trolli... Jäätävää kunnioituksen puutetta on se, että et vaivaudu istumaan pöntölle vaan ajattelet, että on ok jos joku joutuu asioimaan sinun kusenhajussasi ja kuuraamaan kusesi lattioilta ja seiniltä. Miesvihaa on kommenttisi sisältämä väite, että miehet ovat niin avuttomia ja älyttömiä etteivät pysty oppimaan sisäsiisteiksi edes aikuisikään mennessä.

   Lainaa

  38. Pelkäämätön pupu 24.8.2023 17:26
   Tulos: +42 (46 ääntä)
   Joku muu: Joillain se on liian kireä, jolloin sitä ei voi vetää taakse. Tällöin pitäisi kyllä mennä lääkärin puheille.
   Riittää tuossa tilanteessa, kun vain istuu siihen pytylle. Ainakaan eksälleni ei lääkäri tuumannut mitään erityistä tuosta kireydestä. Kuitenkin venyttämällä pikkuhiljaa sitä nahkaa kuulemma saa löysemmäksi, jos ei jonkun machon ego kestä pytyllä istumista.

   Lainaa

  39. Nuutunut kivi 24.8.2023 21:22
   Tulos: +27 (35 ääntä)
   Tosi Miehet pissii istualtaan!

   Lainaa

  40. Timmi makkara 24.8.2023 21:57
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   bleb: Jos oma fysiologia (ryöpsähtelevä penis, kireä esinahka, vulva, tms.) aiheuttaa virtsan päätymisen lattialle muiden siivottavaksi, silloin pöntölle istutaan nätisti alas. Ympäriinsä kuseskelun kritisoiminen ei ole miesvihaa, eikä miehillä ole mitään peniksestä johtuvaa etuoikeutta jättää omia sotkujaan muiden [...]
   Ja jos on niin erikoinen seisaaltaanpissaaja, että ryöpsähtää lattialle, niin yleensä vessoista löytyy paperia tms. jolla pyyhkiä läikät pois. Ei tarvitse sitten toisten kengissään viedä sitä hajua kotiinsa.

   Lainaa

  41. Kohotettu hanki 24.8.2023 22:28
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Leeppo: Tuskinpa ne ohikuseksijat huomaa, jos vähän on tekstiä typotettu
   Ja vielä pahemaa jos ne alkaa tekstejä tavaamaan ja etsimään virheitä, niin silloin viimeistään ne kusee ohi. Seisaaltaan pissiminen on taitolaji, siihen pitää keskittyä ja osata tähdätä. Istualtaan se on helppoa kunhan joystick on oikeaan suuntaan 😀

   Lainaa

  42. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 25.8.2023 0:05
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   Miehillä pääsääntöisesti rakko jopa tyhjenee paremmin istuessa pöntöllä, silloin se sulkijalihas pääsee rentoutumaan kunnolla.

   Lainaa

  43. Runneltu tuhatjalkainen 25.8.2023 1:43
   Tulos: -12 (22 ääntä)
   Syyntakeeton mustikkamehukeitto: Miehillä pääsääntöisesti rakko jopa tyhjenee paremmin istuessa pöntöllä, silloin se sulkijalihas pääsee rentoutumaan kunnolla.
   Ei ainakaan minulla. Päinvastoin noustessa tulee usein pieni tai isompi liraus.

   Lainaa

  44. Peruuttamaton riikinkukko 25.8.2023 7:12
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   Koriseva leopardi: Joskus näkee niitä tähtäyskärpäsiä pisuaareissa, en tiedä auttaako osumaan paremmin? Jos siellä olisi semmoinen "tikkataulu" ja pieni näyttö pisuaarin yläpuolella missä näkyis pisteet miten hyvin lorottelee keskelle niin saisko se tähtäämään entistä paremmin? High score listalle pääsee jos kaikki menee häränsilmään eikä yhtään roisku lattialle 😂
   Auttaa ne. Laitoin eräällä koululla poikien vessoihin tähtäystarrat, jonka jälkeen ohilirvahtaneet suihkut väheni oikeasti varmaan 90 %.

   Lainaa

  45. Kouluttamaton muurahainen 25.8.2023 7:41
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Kelpaamaton kolibri: Kysehän on siitä, että kylttien kohteet ovat miehiä. Moni ei tajua, että miehiäkin tulisi kunnioittaa. Monet ei-miehet eivät myöskään ymmärrä peniksiä ja sitä, miten ne toimivat. Toisinaan virtsa vain ryöpsähtää peniksestä. Silloin sitä on hankala ohjata, vaikka kuinka haluaisi. Myös [...]
   Nuo on arvatenkin miesten vessoista. Silloin lienee oletus, että kohde on mies, menee lähimmäksi oikeaa. Naisten vessoissa ei yleensä ole tarvetta lapuille, mutta jos on, niin eiköhän niitä sinnekin laiteta. Miehiä pitää kunnioittaa, mutta kunnioitus pitää ansaita. Miesten pitää kunnioittaa seuraavaa kävijää ja siivoojaa olemalla ruikkimatta minne sattuu. Jos fysiologisista syistä ei pysty osumaan eikä istumaan, niin sitten siivoaa jälkensä.

   Lainaa

  46. Tulos: +8 (10 ääntä)
   bleb: [...] En kyllä myöskään olis ihmeissään vaikka siellä kustessa selattaisiin puhelinta kun olen kerran päässyt todistamaan kun seisaallaan kuseva henkilö katselee muualle kuin pönttöön. [...]
   Minä en selaa puhelinta enkä vahingossakaan katsele muualle, vaan pidän silmät tiukasti kiinni ja tähtään äänen perusteella.

   Lainaa

  47. Lyijytön keiju 25.8.2023 10:37
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Syyntakeeton mustikkamehukeitto: Miehillä pääsääntöisesti rakko jopa tyhjenee paremmin istuessa pöntöllä, silloin se sulkijalihas pääsee rentoutumaan kunnolla.
   Käsittääkseni sulkijalihas säätelee vain suolta, ei rakkoa?

   Lainaa

  48. Pelokas ämpäri 25.8.2023 12:04
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Vastarannan kiiski: Kyllähän noi miestenvessat on jäätäviä paikkoja. Kusta on pyttyjen ja pisoaarien edessä lattialla välillä lammikoittain niin, että saa jalalle hakea kuivaa kohtaa tosissaan. Suurimman osan kannattisi kusta ihan vaan istualtaan potalla.
   Luulen että se on sellanen ongelma kun perkelöityy hiljalleen. Kukaan ei halua seistä siinä kusessa. Riittää kun ensimmäiseltä lirahtaa tippa ja sitten sitä aletaan väistelemään ja seistään hieman kauempana. Taas lirahtaa koska ei päästy tarpeeksi lähelle. Mitä useampi siinä käy sitten kusemassa kaukaa niin sitä enemmän se lammikko kasvaa ja pian joutuukin kuseksimaan jo metrin päästä.

   Lainaa

  49. Esijännitetty kantojuhta 25.8.2023 12:31
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Lyijytön keiju: Käsittääkseni sulkijalihas säätelee vain suolta, ei rakkoa?
   En tunne anatomiaa häävisti mutta voihan se olla myös eturauhanen joka rennosti istuessa voi toimia optimaalisemmin. Oli niin tai näin, jos on ongelmia niin kannattaa mennä lääkäriin. Kireä esari on myös ongelma, kerää likaa, hankala puhdistaa eikä välttämättä ole niin mukava siinä toisessakaan hommassa. Tuotahan jo alakoulusta lähtien terveystarkastuksissa seurataankin ja leikkaukseen menee jos liian ahdas.

   Lainaa

  50. Konkaavi mustikka 25.8.2023 12:42
   Tulos: +24 (30 ääntä)
   Ylipäätänsä kikkelin omistaville pitäisi olla saatavilla kursseja tyyliin "Miten pissaan seisaltani roiskimatta", "Kuinka virtsarakko tyhjennetään kokonaan", "Istumapissa on uusi musta", "Jos roiskuu miten siivoan sotkut" ja siihen malliin. Lapsenahan vanhemmat saattaa jotain opettaakin mutta enimmäkseenhän se on potalla istumista ja vasta myöhemmin seisaaltaan pönttöön. Kuinka moni muistaa että sitä olisi opetettu tai kuinka moni on opettanut lastansa? Ja isänhän se pitäisi opettaa?

   Lainaa

  51. Roosa kiivi 26.8.2023 6:27
   Tulos: -2 (16 ääntä)
   Konkaavi mustikka: Ylipäätänsä kikkelin omistaville pitäisi olla saatavilla kursseja tyyliin "Miten pissaan seisaltani roiskimatta", "Kuinka virtsarakko tyhjennetään kokonaan", "Istumapissa on uusi musta", "Jos roiskuu miten siivoan sotkut" ja siihen malliin. Lapsenahan vanhemmat saattaa jotain opettaakin mutta [...]
   Naiset pystyy myös pissata seisaaltaan, jos vaan opettelee. Vai mihin se unohtuu? Lapsena tytöt pystyy pissaamaan seisaaltaan matkimalla veljiään.  Usein nähty.

   Lainaa

  52. Paljonpuhuva riikinkukko 26.8.2023 7:02
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Roosa kiivi: Naiset pystyy myös pissata seisaaltaan, jos vaan opettelee. Vai mihin se unohtuu? Lapsena tytöt pystyy pissaamaan seisaaltaan matkimalla veljiään.  Usein nähty.
   Pystyn kusemaan puskaan siinä missä miehetkin. Etusormi ja keskisormi häppäreitten reunoille, ja vetää vähän ylöspäin. Jos sisemmät on ulkonevat, niin niistä kiinni. Kannattaa harjoitella ulkona.

   Lainaa

  53. Levoton mato 26.8.2023 9:38
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Kelpaamaton kolibri: Kysehän on siitä, että kylttien kohteet ovat miehiä. Moni ei tajua, että miehiäkin tulisi kunnioittaa. Monet ei-miehet eivät myöskään ymmärrä peniksiä ja sitä, miten ne toimivat. Toisinaan virtsa vain ryöpsähtää peniksestä. Silloin sitä on hankala ohjata, vaikka kuinka haluaisi. Myös [...]
   Ei naistenkaan fysiologialla kuseskella seisaaltaan pönttöön ilman roiskeita. Naiset tajuaakin istua alas ennen kuseskelua. Miksei miehet?

   Lainaa

  54. Selkeä kiivi 27.8.2023 4:47
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   Irvikisu: Arvon kyltittäjä, kokeilepa oikeinkirjoitusta. Ja joo, kyllä tekstin sisällössäkin on miettimisen varaa.
   Tää! Itseäni ainakin häiritsee suunnattomasti tuo kirjoitusvirheiden määrä. Ihan jo siitä syystä kusisin ohitse pisuaarista/pöntöstä :D Tai no en oikeasti, mutta mieli tekisi.

   Lainaa

  55. Selkeä kiivi 27.8.2023 4:50
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Eräsvaan: Useinkaan kyse ei ole tähtäyksestä, vaan esinahasta. Jos sitä ei ole niin suihku lentää kuin haulikolla ampuisi. Mikäli esinahka on, niin se voi olla rytyssä ja suuntaus on täysin arpapeliä.
   Sinulla ei taida olla penistä? Ainakin kommentistasi huokuu tietämättömyys kyseisen värkin toiminnasta.

   Lainaa

  56. Selkeä kiivi 27.8.2023 4:55
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Saletti unikeko: Mikä siinä on, että miehet ei osaa kusta pönttöön tai pisuaariin? Onko se lattialle kuseminen machon merkki, etenkin kun voi siinä kustessa ajatella, että huonopalkkainen siivooja tuonkin sitten siivoaa?
   Tätä olen miesvaltaisella alalla ikäni työskennelleenä ihmetellyt meidän työpaikan vessassa. Miten helvetissä se kusi kotona osuu pönttöön, mutta ei työpaikan vessassa pönttöön/pisuaariin?  Toinen mitä ihmettelen, on se että miksi ne käsipyyhkeet eivät osu sitten toimituksen jälkeen sinne roskakoriin, vaan niistä osa päätyy lattialle? Olen kuitenkin töissä alalla, jossa jokainen työntekijä on korkeasti koulutettu henkilö. Ei voi siis ainakaan laittaa sen piikkiin, että olisi jotain elämänkoululaisia meillä töissä.

   Lainaa

  57. Riemukas peto 27.8.2023 9:59
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Kelpaamaton kolibri: Kysehän on siitä, että kylttien kohteet ovat miehiä. Moni ei tajua, että miehiäkin tulisi kunnioittaa. Monet ei-miehet eivät myöskään ymmärrä peniksiä ja sitä, miten ne toimivat. Toisinaan virtsa vain ryöpsähtää peniksestä. Silloin sitä on hankala ohjata, vaikka kuinka haluaisi. Myös [...]
   Omat jälkensä voisi siitä huolimatta siivota.

   Lainaa

  58. Tarvittava hai 27.8.2023 10:28
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Selkeä kiivi: Tätä olen miesvaltaisella alalla ikäni työskennelleenä ihmetellyt meidän työpaikan vessassa. Miten helvetissä se kusi kotona osuu pönttöön, mutta ei työpaikan vessassa pönttöön/pisuaariin?  Toinen mitä ihmettelen, on se että miksi ne käsipyyhkeet eivät osu sitten toimituksen jälkeen sinne roskakoriin, vaan niistä [...]
   Ei se taida osua kotonakaan. Tai sitten kotona on kovempi kuri.

   Lainaa

  59. Tarvittava hai 27.8.2023 10:31
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Paljonpuhuva riikinkukko: Pystyn kusemaan puskaan siinä missä miehetkin. Etusormi ja keskisormi häppäreitten reunoille, ja vetää vähän ylöspäin. Jos sisemmät on ulkonevat, niin niistä kiinni. Kannattaa harjoitella ulkona.
   Kai tuo toimii jos suihkussa on painetta. Lantionpohjalihaksistakin on hyötyä. Loppu voi tulla reisille mutta niin se voi miehilläkin.

   Lainaa

  60. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Saletti unikeko: Mikä siinä on, että miehet ei osaa kusta pönttöön tai pisuaariin? Onko se lattialle kuseminen machon merkki, etenkin kun voi siinä kustessa ajatella, että huonopalkkainen siivooja tuonkin sitten siivoaa?
   Se on asia joka on hankala selittää mutta ilmeisesti osalla etenkin vanhemmilla suihku saattaa olla ennalta-arvaamaton ja kun laarin alle tulee ensimmäiset roiskeet niin seuraava ei astu niille vaan yrittää vähän kauempaa. Sitä myöten kierre on valmis ja kun mukaan otetaan ne pari mulkeroa jotka kusee mihin sattuu ihan ilkeyttään niin vessa jota ei siivota riittävän usein kävijämäärään nähden on pian ruokottomassa kunnossa. Eli ei pelkästään ole kyse tahallisesta välinpitämättömyydestä vaan tilanne vain ajautuu tuohon. Lisäksi monet istuttavat pöntöt ei ole suunniteltu virtsaamiseen miehille vaan se kusi roiskuu sieltä omille reisille tai jos jalat on raollaan aina istumarenkaalle asti. Tätä epäkohtaa olenkin ihmetellyt koska en usko että oma fysiikkani poikkeaa niin paljon keskiverrosta että olisin niitä harvoja jotka samaan ongelmaan ovat törmänneet.

   Lainaa

  61. Kitkaton pelikaani 28.8.2023 3:41
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Totta kai vahinkoja sattuu kaikille mutta jos siitä seuraa merkittävä sotku (vrt. esim. kusiroiske vs. vesiroiske) niin järkevä aikuinen siivoaa itse omat jälkensä. Kyllä minultakin joskus on roiskunut vessan istuimelle, mutta olen myös pyyhkinyt sen puhtaaksi ennen poistumistani. Myös jos vessaan mennessäni istuimelle on jäänyt edelliseltä kävijältä sotkua niin pyyhin sen ennen kun istun alas, sen sijaan että yrittäisin matkan päästä tähdätä pönttöön. Lattioita en rupea kuuraamaan aikaisempien kävijöiden sotkuista, mutta jos itse vahingossa kusisin lattialle niin ei tulisi mieleenkään jättää siivoamatta.

   Lainaa

  62. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Koriseva leopardi: Joskus näkee niitä tähtäyskärpäsiä pisuaareissa, en tiedä auttaako osumaan paremmin? Jos siellä olisi semmoinen "tikkataulu" ja pieni näyttö pisuaarin yläpuolella missä näkyis pisteet miten hyvin lorottelee keskelle niin saisko se tähtäämään entistä paremmin? High score listalle pääsee jos kaikki menee häränsilmään eikä yhtään roisku lattialle 😂
   Koko viikon ajalta korkeimmat pisteet palkitaan oluella.

   Lainaa

  63. Tuulenpitävä delfiini 29.8.2023 3:34
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Jos lattia pöntön ympärillä on kusta täynnä niin onhan se kertakaikkiaan mieltäylentävää istua paskalle, hädän asteesta riippuen menee joko huussi vaihtoon tai sitten haeskellaan akrobatian kautta asentoa jossa housut ei ole lattialla toimituksen aikana.

   Lainaa

  64. Sateeton hyttynen 29.8.2023 13:20
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Lyijytön keiju: Käsittääkseni sulkijalihas säätelee vain suolta, ei rakkoa?
   Virtsarakossa on oma sulkijalihas. Jos sitä ei olisi olemassa, pissaa valuisi _koko ajan_ pikku hiljaa ulos.

   Lainaa

  65. Noudettu timantti 29.8.2023 13:48
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Sateeton hyttynen: Virtsarakossa on oma sulkijalihas. Jos sitä ei olisi olemassa, pissaa valuisi _koko ajan_ pikku hiljaa ulos.
   Ai no niinpä tietysti, kiitos selvennyksestä

   Lainaa

  66. Halaistu mäyrä 5.9.2023 8:21
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Eräsvaan: Useinkaan kyse ei ole tähtäyksestä, vaan esinahasta. Jos sitä ei ole niin suihku lentää kuin haulikolla ampuisi. Mikäli esinahka on, niin se voi olla rytyssä ja suuntaus on täysin arpapeliä.
   Eikö sitä voi vetää vähän taakse kun kumminkin pitelee vehkeestä kiinni? Ja miksi mies mieluummin roiskii ympäriinsä, myös omille housuilleen, kuin istahtaa ja hoitaa homman siististi? Ei se tosiaankaan kustessa niin pitkä ole, etteikö onnistu useimmilta.
   Ne kusitipat kuivuvat vaatteisiin ja kenkiin ja haju on sen mukainen. 

   Lainaa

  67. Halaistu mäyrä 5.9.2023 8:24
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Selkeä kiivi: Tätä olen miesvaltaisella alalla ikäni työskennelleenä ihmetellyt meidän työpaikan vessassa. Miten helvetissä se kusi kotona osuu pönttöön, mutta ei työpaikan vessassa pönttöön/pisuaariin?  Toinen mitä ihmettelen, on se että miksi ne käsipyyhkeet eivät osu sitten toimituksen jälkeen sinne roskakoriin, vaan niistä [...]
   Joiltain osin miehet ovat aina elämäm_koululaisia. Hygienia on yksi tällainen alue. Todettiin jo korona-aikana, että miehet ovat huonoja pesemään käsiään, mutta hyviä saamaan tartuntoja käsien kautta.

   Lainaa

  68. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Kuolematon hyeena: Tai mennä pöntölle istumaan?
   Isäni on koko ikänsä (68 vuotta) tehnyt ykköset pöntöllä istuessa. Ei ole siis roiskeita häneltä tullut kenenkään lattioille tai seinille.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kyltti, mauton, neulonta, ohjeet, sade, suomi, supersankari, sää, vessa, wc, wonder woman