Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Luontoilta, osa 79

Onneksi Gene Simmons -fanitus ei ole mennyt yhtä pitkälle kuin lintukeskustelu.
Luontoilta, osa 79

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 50 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Mukava maksamakkara 24.8.2023 0:10
   Tulos: +567 (579 ääntä)
   Onpa söpö ahma

   Lainaa

  2. Tornipöllö 24.8.2023 0:12
   Tulos: +632 (638 ääntä)
   Voisko joku viisaampi selittää, että miten "linnut kuolee kun taivaalle ruiskutetaan myrkkyjä" on mukamas paljon loogisempi selitys kuin "nyt on liikkeellä lintuja tappavaa kulkutautia"?

   Lainaa

  3. Hupsu kirjohylje 24.8.2023 0:14
   Tulos: +355 (363 ääntä)
   Oiskohan toi mun siili, joka karkas viime viikolla

   Lainaa

  4. Kämänen banaani 24.8.2023 0:30
   Tulos: +144 (164 ääntä)
   Badger badger badger badger... Fox! Fox!

   Lainaa

  5. Tulos: +367 (417 ääntä)
   Siis vaikka se olis ollutkin mäyrä niin miten ihmeessä kenellekään tulee mieleen että kyseessä ois "jonkun mäyrä"?

   Lainaa

  6. Tulos: +101 (101 ääntä)
   Tushkimpa

   Lainaa

  7. Metallia niellyt kookos 24.8.2023 1:02
   Tulos: -263 (289 ääntä)
   Keepo: Siis vaikka se olis ollutkin mäyrä niin miten ihmeessä kenellekään tulee mieleen että kyseessä ois "jonkun mäyrä"?
   Mäyrähän tuo ei ole vaan ilmeisesti ketunpoikanen ja kumpaakaan niistä et saa haltuusi ilman helvetinmoista paperisotaa.

   Lainaa

  8. Pelkkä preeriasusi 24.8.2023 1:13
   Tulos: +256 (258 ääntä)
   Toivottavasti mäyrän omistaja löytyy 🙏

   Lainaa

  9. Joidenkin mielestä varis 24.8.2023 1:25
   Tulos: +201 (205 ääntä)
   Ketun omistajaa kannattanee tavoitella tähdeltä B612.

   Lainaa

  10. Pesty hämähäkki 24.8.2023 1:41
   Tulos: +111 (121 ääntä)
   Onpas söpö kissanpentu! 🧡

   Lainaa

  11. Jäävi ahma 24.8.2023 1:53
   Tulos: +63 (73 ääntä)
   Paholainen (The Devil) ilmestyi poron perseeseen 😁

   Lainaa

  12. Kuvaileva kolibri 24.8.2023 1:53
   Tulos: +226 (242 ääntä)
   Tornipöllö: Voisko joku viisaampi selittää, että miten "linnut kuolee kun taivaalle ruiskutetaan myrkkyjä" on mukamas paljon loogisempi selitys kuin "nyt on liikkeellä lintuja tappavaa kulkutautia"?
   Katsos kun öyh öyh iso lääkefirma illuninati öyh öyh lampaita!

   Lainaa

  13. Antelias katkarapu 24.8.2023 3:14
   Tulos: +188 (194 ääntä)
   Foliohattujen kanssa ihan turha lähteä pulushakkiin. Säästää vaan kaikkien aikaa. Tän maailmankaikkeuden faktat kun ei heille ole totta.

   Lainaa

  14. Pilkkopimeä ämpäri 24.8.2023 4:26
   Tulos: +139 (143 ääntä)
   Tornipöllö: Voisko joku viisaampi selittää, että miten "linnut kuolee kun taivaalle ruiskutetaan myrkkyjä" on mukamas paljon loogisempi selitys kuin "nyt on liikkeellä lintuja tappavaa kulkutautia"?
   ja miksi jotain lintuja tappavaa myrkkyä edes taivaalle ruiskuteltaisiin. ihmiset ovat joo tuhoisia otuksia mutta ei me nyt näin innokkaita olla tuhoamaan ekosysteemiä, ilman mitään taka-ajatusta ainakaan

   Lainaa

  15. Kommentoin 24.8.2023 5:15
   Tulos: +76 (76 ääntä)
   Tornipöllö: Voisko joku viisaampi selittää, että miten "linnut kuolee kun taivaalle ruiskutetaan myrkkyjä" on mukamas paljon loogisempi selitys kuin "nyt on liikkeellä lintuja tappavaa kulkutautia"?
   Ötököille on raid ja lintuja myrkytetään myrkkylentokoneilla :'D

   Lainaa

  16. Tulos: +118 (120 ääntä)
   Komea kuva Suomen harmaakarhusta.

   Lainaa

  17. Tulos: +95 (99 ääntä)
   Tornipöllö: Voisko joku viisaampi selittää, että miten "linnut kuolee kun taivaalle ruiskutetaan myrkkyjä" on mukamas paljon loogisempi selitys kuin "nyt on liikkeellä lintuja tappavaa kulkutautia"?
   Koska uskomuksen mukaan kaikki kulkutaudity on joko huijausta kokonaan tai lääkeyhtiöiden salajuonta. Kyseessä ns. pitkä huijaus kun jo antiikin ajoista aloitettu uskottelemaan ihmisille kaikenlaisia ruttoja ja muita vastaavia.

   Lainaa

  18. Kilokalori 24.8.2023 7:09
   Tulos: +144 (156 ääntä)
   Tornipöllö: Voisko joku viisaampi selittää, että miten "linnut kuolee kun taivaalle ruiskutetaan myrkkyjä" on mukamas paljon loogisempi selitys kuin "nyt on liikkeellä lintuja tappavaa kulkutautia"?
   Koska syrjäytyneelle tai vaan jotenkin maailman epäoikeudenmukaisena kokevalle ihmiselle on paljon lohdullisempaa uskoa, että maailmassa onkin joku salaliitto josta hän ja muutama muu "tiedostava" on tietoinen, ja ne maailman menestyjät eivät sitten loppupelissä pärjää. Lopulta voittavat he ketkä eivät tottele "eliittiä" ja paljastavat sen salaliiton. 
   Vähän sama kuin normi ihmiselle lottoaminen. Se lottokuponki tuskin voittaa ja kaikki tietää sen, mutta sen lottokupongin kanssa saa LUVAN haaveilla mitä tekisi jos. Salaliittoteoriat antavat saman tunteen niihin uskoville; että parin vuoden päästä asiat on toisin ja minä olen se menestyjä. Lisänä toki se että ne salaliitto-ihmiset sisimmässään tietävät puhuvansa valheita, mutta ovat vähän psykoja ja nauttivat siitä, kun pääsevät testaamaan, saavatko jonkun muun maaniteltua uskomaan samaan. Tästä on tutkimuksia ollut.
   Tosin kukaan ei vielä tiedä miten tieto vaikkapa noista "myrkkyvanoista" (salaliittoteoria lentokoneiden tiivistymisvanoista) kääntää maailman menestyjät ja syrjäytyjät päälaelleen...
   (Pahoittelut, suvussani on yksi salaliittosammakko ja joudun sitä välillä juhlissa kuuntelemaan niin tiedän ihan liikaa näistä XD )

   Lainaa

  19. Tulos: +79 (85 ääntä)
   Tornipöllö: Voisko joku viisaampi selittää, että miten "linnut kuolee kun taivaalle ruiskutetaan myrkkyjä" on mukamas paljon loogisempi selitys kuin "nyt on liikkeellä lintuja tappavaa kulkutautia"?
   No koska media ei ole kertonut mistään sellaisesta.

   Lainaa

  20. Tulos: +61 (65 ääntä)
   Tornipöllö: Voisko joku viisaampi selittää, että miten "linnut kuolee kun taivaalle ruiskutetaan myrkkyjä" on mukamas paljon loogisempi selitys kuin "nyt on liikkeellä lintuja tappavaa kulkutautia"?
   Siten että "taivaalle ruiskutetut myrkyt" tukee "valtio on paha ja illuminati ja riistää minun oikeuksia tehdä mitä haluan." teoriaa, joten loogisesti siis uskotaan siihen mitä halutaan uskoa, oli teoria sitten kuinka älyvapaa tahansa.

   Lainaa

  21. Tulos: +76 (84 ääntä)
   Salaliittoteoriat on hörhöyttä joo, mutta on yleinen harhakäsitys että niihin alkais uskoa vaan jotenkin tyhmemmät tai vähäosaisemmat. Todellisuudessa salaliittoihin voi alkaa uskoa ihan kuka tahansa. Osa salaliittoilijoista on sellasia joilla on vaan tylsää. Osa uskoo koska se luo turvallisuuden, yhteenkuuluvuuden ja/tai ylemmyyden tunteita. Osa siksi että ne on tosi hyviä keksimään mitä uskottavimpia yhteyksiä sellasten asioiden välille, joilla ei ole yhteyttä. Hörhöyttä voi torjua vain kyseenalaistamalla ja lähteistämällä. Muu vain aiheuttaa pahempaa poteroitumista.

   Lainaa

  22. Immuuni karjalanpiirakka 24.8.2023 8:09
   Tulos: +78 (82 ääntä)
   Kilokalori: Koska syrjäytyneelle tai vaan jotenkin maailman epäoikeudenmukaisena kokevalle ihmiselle on paljon lohdullisempaa uskoa, että maailmassa onkin joku salaliitto josta hän ja muutama muu "tiedostava" on tietoinen, ja ne maailman menestyjät eivät sitten loppupelissä pärjää. Lopulta voittavat he ketkä eivät tottele [...]
   Sukulaisissa on yksi joka uskoo niihin keiju- ja yksisarvishoitoihin kun "onhan enkelitkin totta". Sanoisin että salaliittoteorioihin uskominen menee samaan sarjaan. Enemmän vaatii ehkä sellaista hyväuskoisuutta kuin sitä että olisi syrjäytynyt, kun uskotaan että sellainen ns. "tavantallaaja" ei valehtele "tavantallaajalle" toisin kuin "isot herrat ja rouvat" jotka aina ajavat omaa etuaan. 
   Voi olla että osa niistäkin on sitten syrjäytyneitä mutta itse tunnen monia syrjäytyneitä eikä heistä yksikään usko salaliittoteorioihin joten ihan sen takia sanoisin että se vaatii vähän muutakin.

   Lainaa

  23. Pilkkopimeä joutsen 24.8.2023 8:17
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   Kämänen banaani: Badger badger badger badger... Fox! Fox!
   Snaaake, snake, ooooh, it's a snake...

   Lainaa

  24. Kilokalori 24.8.2023 8:18
   Tulos: +113 (119 ääntä)
   Saakatti: Salaliittoteoriat on hörhöyttä joo, mutta on yleinen harhakäsitys että niihin alkais uskoa vaan jotenkin tyhmemmät tai vähäosaisemmat. Todellisuudessa salaliittoihin voi alkaa uskoa ihan kuka tahansa. Osa salaliittoilijoista on sellasia joilla on vaan tylsää. Osa uskoo koska se luo [...]
   Ainakin tuo oma tuttuni ihan aktiivisesti itse ajoi itsensä uskomaan salaliittoteorioihin vuosien saatossa. Normaali työssäkäyvä, välillä työttömäksi jäänyt ihminen. Ensin kertoi että käy lukemassa niitä teorioita ja vähän naureskeli asialle ja kertoili, että minkälaisia teorioita oli nähnyt. Sitten tuli vaihe "onhan niissä kyllä järkeviäkin asioita ei ne kaikki ole valheita leimaavat vaan totuudenkin salaliitoksi" ja "tätä ainakaan ei ole voitu todistaa vääräksi" ja sitten mentiin jo "valtiot estävät keskustelun asiasta eikä asiaa voi tutkia kun joku pidättää heti". 
   Kyseessä hänellä siis sekä koronapiikit että se littanamaa-teoria. Suurin todiste on etelänapamanner, joka siis teorian mukaan on littanamaan reuna joka suunnalla, ja se ettei sinne saa mennä katsomaan ilman lupaa, ja valtiot ovat tehneet sopimuksen salailusta. Siellä on kuulemma myös ihan kiva ilmasto kun pingviinitkin voi munia suoraan lumelle, eliitti valehtee että olisi -50c pakkasta ja tappavia tuulia... huuhaaa.
   Ja noin parissa vuodessa ihan harmittomasta tyypistä tuli sukujuhlien "ei samaan pöytään"-kauhu.

   Lainaa

  25. Uhkarohkea hedelmä 24.8.2023 8:45
   Tulos: +78 (82 ääntä)
   Kilokalori: Koska syrjäytyneelle tai vaan jotenkin maailman epäoikeudenmukaisena kokevalle ihmiselle on paljon lohdullisempaa uskoa, että maailmassa onkin joku salaliitto josta hän ja muutama muu "tiedostava" on tietoinen, ja ne maailman menestyjät eivät sitten loppupelissä pärjää. Lopulta voittavat he ketkä eivät tottele [...]
   Tämä. Monille ihmisille epävarmuuden sietäminen on lisäksi tosi hankalaa. On paljon mukavampi ajatella, että jokin ilkeä taho vetelee langoista. Ja sitten jos tuo taho kukistuu, ikäviä asioita ei enää tapahdu. Maailma on valitettavasti täynnä sattumia ja ennalta-arvaamattomia tapahtumia. Ja myös asioita, joille emme tiedä selitystä. Meille kaikille on fiksua opetella sietämään epävarmuutta. Se on todella haastavaa itsellenikin.

   Lainaa

  26. Itseasiassa 24.8.2023 8:59
   Tulos: +72 (76 ääntä)
   Antelias katkarapu: Foliohattujen kanssa ihan turha lähteä pulushakkiin. Säästää vaan kaikkien aikaa. Tän maailmankaikkeuden faktat kun ei heille ole totta.
   Itse kommentoin näihin lähinnä siksi, että joku muu kaninkolon reunalla olija voi välttyä tippumiselta. Yleensä kun johonkin kommentoi ensimmäisenä, niin itselle löytyy sen jälkeen komppaajia enemmän ja kukaan toinen foliohattu ei vaivaannu apajille.

   Lainaa

  27. Ärsyttävä delfiini 24.8.2023 9:20
   Tulos: +71 (73 ääntä)
   Kettuhan se ei ole. Se on vain MÄYRÄ joka on pukeutunut ketuksi.

   Lainaa

  28. Tulos: +39 (47 ääntä)
   Ärsyttävä delfiini: Kettuhan se ei ole. Se on vain MÄYRÄ joka on pukeutunut ketuksi.
     Tietenkään se ei ole kettu, ei kettuja ole. Eikä lintuja. Eikä muuten Suomeakaan jos haluatte nettiä uskoa :). 
     Tosiaan pulushakki on mitä on (kiitos termistä), mutta alan itsekin uskoa, että elämme todellisuudessa, jossa on tarpeen aika usein todeta, että useimmat meistä uskovat järkeviin asioihin (maailma ei ole litteä, rokotteet pitäisi ottaa jne) -ei siksi, että koloon tipahtaneille mitään voisi, vaan siksi, että vielä useammat eivät putoaisi. Vaikkapa Feissarimokia lukemallakin olisi helppo uskoa, että kaikki tyynni ovat kollektiivisesti tulleet hulluiksi -ja no, jos kaikki uskovat johonkin, niin sosiaalisena eläimenä tulee helposti ajatelleeksi että kai siinä jotain on, kun kerran naapurin Kaisakin? Itsekin huomaan takovani päähäni Yliopistolehteä, Tiede-lehteä, ja erilaisia kansantajuisia tiedejulkaisuja ihan vain muistaakseni, että on olemassa sellainenkin asia kuin tutkittu todellisuus, vaikka some muuta väittää.

   Lainaa

  29. Tulos: +32 (38 ääntä)
   Tornipöllö: Voisko joku viisaampi selittää, että miten "linnut kuolee kun taivaalle ruiskutetaan myrkkyjä" on mukamas paljon loogisempi selitys kuin "nyt on liikkeellä lintuja tappavaa kulkutautia"?
   Koska kaiken pitää muka nykyään olla ihmisten aikaansaamaa ja kaikessa on tietenki joku salaliitto taustalla

   Lainaa

  30. Katsastamaton lintu 24.8.2023 10:56
   Tulos: +88 (96 ääntä)
   Kaikki vähänkään omilla aivoilla ajettelevat tietää että korona oli vain suuri kusetus jolla saatiin ihmiset sisälle koteihin, jotta eliitti voi vaihtaa lintuihin paristot. Tämä lintuinfluenssa on keksitty jotteivat ihmiset menisi sorkkimaan viallisen paristo erän takia tipahtaneita lintuja.

   Lainaa

  31. Poksahtava opas 24.8.2023 11:05
   Tulos: +48 (60 ääntä)
   En usko salaliittoteorioihin, mutten usko median 100% puolueettomaan totuuteenkaan. Meillä suomessa on todennäköisesti varsin hyvä ja suht riipoumaton media, mutta rapakon takana suuret mediatalot esittävät keskenään saman asian usein aivan eri tavalla. Ja ei tarvitse mennä kuin itärajan yli niin näkee kuinka surutta valehdellaan massoille. Varmaan sielläkin irvailevat salaliittoteoriteetikoille jotka väittävät että ukraina ei ole täynnä natseja. Ei meille niin paljon valehdella, mutta tuskin kokototuutta aina kerrotaan.

   Lainaa

  32. It's a deal 24.8.2023 11:22
   Tulos: +83 (85 ääntä)
   Raivostuttaa, kun ihmiset ovat niin vieraantuneita luonnosta, että ymmärrys eläinten luontaisesta yksin selviytymisestä puuttuu, kun ne hylätään mökiltä lähtiessä. ÄLÄ OTA KESÄMÄYRÄÄ!

   Lainaa

  33. Tulos: +72 (78 ääntä)
   Siis hauska, kun nää foliohatut sanoo lampaiksi niitä, jotka esim. ottaa rokotteet ja pääsääntöisesti uskoo mediaa(ynnä muuta mitä he ei ikinä tekis), että kun ollaan samaa porukkaa ja uskotaan "jotain" niin ollaan lampaita. Mut eiks tää heidän logiikka tee myös heistä lampaita, eri laumassa vaan olevia, kun hekin uskoo "jotain", joka sanoi että rokotteet on pahasta ja media valehtelee, hekin menee siinä lauman mukana..😅

   Lainaa

  34. Kuvaileva kolibri 24.8.2023 14:09
   Tulos: +28 (34 ääntä)
   Kuutamokka: Koska kaiken pitää muka nykyään olla ihmisten aikaansaamaa ja kaikessa on tietenki joku salaliitto taustalla
   Kaikki paitsi ilmastonmuutos pitää olla ihmisen aikaan saamaa näille*

   Lainaa

  35. Surumielinen mäyrä 24.8.2023 14:46
   Tulos: +25 (31 ääntä)
   Poksahtava opas: En usko salaliittoteorioihin, mutten usko median 100% puolueettomaan totuuteenkaan. Meillä suomessa on todennäköisesti varsin hyvä ja suht riipoumaton media, mutta rapakon takana suuret mediatalot esittävät keskenään saman asian usein aivan eri tavalla. Ja ei tarvitse mennä kuin itärajan yli [...]
   Tähän ne salaliitot tavallaa perustuu. Jossain tapahtuu jotain epäilyttävää, jota on salailtu. Näin käy ja jossain vaiheessa asioita paljastuu, historiaa lukemalla saa esimerkkejä. No mistä sitten kukaan voi tietää mikä on totta? Varsinkin, jos henkilöllä on huonoja kokemuksia yhteiskunnasta tai valtaapitävistä (mukaanlukien lapselle vanhemmat, töissä esihenkilöt jne.) hän lähtee mukaan noihin juttuihin. Salaliitot pohjautuu usein johonkin loogisesti pääteltävään asiaan/oikeaan faktaa, pohdinta vaan lähtee sitten ihan laukalle. Esimerkkinä Ajattelulla voi vaikuttaa paljon hyvinvointiin vs jos ajattelet positiivisesti voit parantaa pähkinäallergiasi.

   Lainaa

  36. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Surumielinen mäyrä: Tähän ne salaliitot tavallaa perustuu. Jossain tapahtuu jotain epäilyttävää, jota on salailtu. Näin käy ja jossain vaiheessa asioita paljastuu, historiaa lukemalla saa esimerkkejä. No mistä sitten kukaan voi tietää mikä on totta? Varsinkin, jos henkilöllä on huonoja kokemuksia yhteiskunnasta tai valtaapitävistä [...]
   Parhaat salaliittoteoriat sisältävätkin sen verran totuutta, että niitä ei voi täysin kiistää. Kyllä, lentokoneista muodostuu tiivistymisjuovia taivaalle ja -tietyllä- säällä ne säilyvät pitkään. Kyllä, sään muokkausta on tehty lentokoneesta kylvettävillä kemikaaleilla. Kyllä, ilmakehän virtauksia on tutkittu ilmaan sirotelluilla paikantimilla ja sääpalloilla.
   Silti se Helsingistä Kuusamoon lentävä kone ei kylvä mitään myrkkyjä, rokotteita, eikä edes salaliittopaikantimia. Ja joo, Bidenin ja Trumpin lapsilla on rikostuomioita, mutta kummatkaan eivät ole pizzerian takahuoneessa lapsia kaappailemassa.

   Lainaa

  37. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Kämänen banaani: Badger badger badger badger... Fox! Fox!
   Mushroom mushroom!

   Lainaa

  38. Nuutunut kivi 24.8.2023 21:44
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Angst: Siis hauska, kun nää foliohatut sanoo lampaiksi niitä, jotka esim. ottaa rokotteet ja pääsääntöisesti uskoo mediaa(ynnä muuta mitä he ei ikinä tekis), että kun ollaan samaa porukkaa ja uskotaan "jotain" niin ollaan lampaita. Mut eiks tää heidän logiikka tee myös heistä lampaita, eri laumassa [...]
   Jos ne on sitten vuohia?

   Lainaa

  39. Kohotettu hanki 24.8.2023 22:38
   Tulos: +32 (38 ääntä)
   Surumielinen mäyrä: Tähän ne salaliitot tavallaa perustuu. Jossain tapahtuu jotain epäilyttävää, jota on salailtu. Näin käy ja jossain vaiheessa asioita paljastuu, historiaa lukemalla saa esimerkkejä. No mistä sitten kukaan voi tietää mikä on totta? Varsinkin, jos henkilöllä on huonoja kokemuksia yhteiskunnasta tai valtaapitävistä [...]
   Tämä on hyvä pointti eli "henkilöllä on huonoja kokemuksia yhteiskunnasta tai valtaapitävistä". Koronan aikaan paljastui aika paljon näitä ja osa meni aika pitkälle suoraan syvään päähän QAnon-osastolle asti. Yhdistävänä tekijänä täysin erilaiselle porukalle näytti olevan se, että yhteiskunnassa heitä on tavalla tai toisella sorrettu, ovat syystä tai toisesta saaneet kokea kovia, mutta ei ne mitenkään vähempiosaisia ole. On vaan jokin negatiivinen tapahtuma taustalla mistä on koettu vääryyttä. Osalla enempi, osalla vähempi, ja vaihtelee se salaliittouskovaisuuden syvyyskin. Täältä niitä VKK:n (Ano Turtiainen), Kristallipuolueen jne. äänestäjiä löytyy. Antisemitismi vahvana, sehän se QAnonin sanoma on että kuka tätä maailmaa pyörittää. Jopa yritysjohtajia löytyy joita on jopa tuomittu asiasta, ovat saaneet QAnon-"herätyksen" mikä on "avannut silmiä" 😲

   Lainaa

  40. Huolestuttava piimä 24.8.2023 22:41
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Kämänen banaani: Badger badger badger badger... Fox! Fox!
   Kiitos korvamadosta!

   Lainaa

  41. Roosa kiivi 25.8.2023 2:08
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Ekaan voisi kommentoida että Jonnet ei muista. :) Tai ainakaan osaa yhdistää nimeä ja kuvaa. Ei varmaan kaikki kolmekymppisetkään. Ite olen lähes viiskymppinen, ja pelkkää kuvaa katsomalla tuli sama nimi mieleen.

   Lainaa

  42. Peruuttamaton riikinkukko 25.8.2023 7:15
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Joidenkin mielestä varis: Ketun omistajaa kannattanee tavoitella tähdeltä B612.
   Olisin halunnut antaa tälle kommentille peukun sijasta sydämen. 💖

   Lainaa

  43. Peruuttamaton riikinkukko 25.8.2023 7:25
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Kivi:   Tietenkään se ei ole kettu, ei kettuja ole. Eikä lintuja. Eikä muuten Suomeakaan jos haluatte nettiä uskoa :).   Tosiaan pulushakki on mitä on (kiitos termistä), mutta alan itsekin uskoa, että elämme todellisuudessa, jossa on tarpeen aika usein todeta, että useimmat meistä uskovat järkeviin asioihin (maailma ei ole [...]
   Onneks somestakin löytyy myös tiedettä. Itse olen tietoisesti valinnut seurattavakseni facessa parin huumoriryhmän lisäksi kymmeniä luonnontieteen ryhmiä, joissa ylläpitokin toimii ryhmän aiheen asiantuntijoiden taholta.

   Lainaa

  44. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Peruuttamaton riikinkukko: Olisin halunnut antaa tälle kommentille peukun sijasta sydämen. 💖
   Vain sydämellä näkee hyvin.

   Lainaa

  45. Venttiilitön järvisieni 25.8.2023 14:32
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Tornipöllö: Voisko joku viisaampi selittää, että miten "linnut kuolee kun taivaalle ruiskutetaan myrkkyjä" on mukamas paljon loogisempi selitys kuin "nyt on liikkeellä lintuja tappavaa kulkutautia"?
   Virukset taitaa olla liian pelottavaa matskua salaliittohorinoihin.

   Lainaa

  46. Innoton ämpäri 25.8.2023 20:41
   Tulos: +18 (22 ääntä)
   Angst: Siis hauska, kun nää foliohatut sanoo lampaiksi niitä, jotka esim. ottaa rokotteet ja pääsääntöisesti uskoo mediaa(ynnä muuta mitä he ei ikinä tekis), että kun ollaan samaa porukkaa ja uskotaan "jotain" niin ollaan lampaita. Mut eiks tää heidän logiikka tee myös heistä lampaita, eri laumassa [...]
   Ei, sillä he ovat oikeassa, mikä on todistettavissa sillä että mikään virallinen taho ei tue heidän ajatuksiaan, ja he ovat kaikki täysin itsenäisesti käyttämällä omia aivojaan  tehneet ihan itse päätelmänsä. 
   Huom. Niin vahvaa sarkasmia käytin tähän kommenttiin että tuli melkein huono olo.

   Lainaa

  47. Jakoon laitettu tyyny 26.8.2023 9:46
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Surumielinen mäyrä: Tähän ne salaliitot tavallaa perustuu. Jossain tapahtuu jotain epäilyttävää, jota on salailtu. Näin käy ja jossain vaiheessa asioita paljastuu, historiaa lukemalla saa esimerkkejä. No mistä sitten kukaan voi tietää mikä on totta? Varsinkin, jos henkilöllä on huonoja kokemuksia yhteiskunnasta tai valtaapitävistä [...]
   Niinpä. Koronasalaliitotkin räjähtivät käsiin kun somealustat alkoivat sensuroimaan niitä. Uskovaiset tulkitsevat salailun todisteeksi oikeaan osumisesta.

   Lainaa

  48. Viimi eläin 27.8.2023 21:24
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Angst: Siis hauska, kun nää foliohatut sanoo lampaiksi niitä, jotka esim. ottaa rokotteet ja pääsääntöisesti uskoo mediaa(ynnä muuta mitä he ei ikinä tekis), että kun ollaan samaa porukkaa ja uskotaan "jotain" niin ollaan lampaita. Mut eiks tää heidän logiikka tee myös heistä lampaita, eri laumassa [...]
   Eikun, katsos, eiväthän he usko sokeasti mitään, vaan ”they have done their research”. Kaikkia nettitutkimuksen metodeja kunnioittaen, tietysti eli tieto on 100% luotettavaa.

   Lainaa

  49. Turha poro 29.8.2023 2:45
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   It's a deal: [...] ÄLÄ OTA KESÄMÄYRÄÄ!
   Luin että "Älä ota MESImäyrää" 😆

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Uskoisin, että tuolla mäyräkommentilla on tarkoitettu mäyräKOIRAA. Joku ei vain ole tajunnut, että kyseessä on kettu eikä koira.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: gene simmons, kuva, linnut, lintuinfluenssa, myrkky, myrkytetty, mäyrä, poro