Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Parisuhdeterapiaa, osa 22

Kannattaako yhteen muuttaa jo ennen häitä?
Parisuhdeterapiaa, osa 22

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Palava paimen 27.7.2023 0:35
   Tulos: +286 (308 ääntä)
   Liekö Petra tehnyt ensin kyltin ja sitten etsinyt sopivan nimisen miehen?

   Lainaa

  2. Kaksipitkä tuhatjalkainen 27.7.2023 0:48
   Tulos: +268 (276 ääntä)
   Palava paimen: Liekö Petra tehnyt ensin kyltin ja sitten etsinyt sopivan nimisen miehen?
   Vähän eri näköistä "fonttia" nimet. Vuosi sitten laittanut vain oman nimen, kun sulhon nimi ei ollut vielä tiedossa?

   Lainaa

  3. Kireä noita 27.7.2023 0:52
   Tulos: +519 (521 ääntä)
   Siis yhdessä on oltu vasta "noin about" 2 kk, yhteiseloa ei ole kokeiltu ja miestä pelottaa edetä liian nopeasti. Silti Petran mielestä nyt heti on pakko mennä naimisiin ja hän on jo ainakin osittain etukäteen tehtaillut jotain hääkylttiä? 🚩🚩🚩

   Lainaa

  4. Tulokseton raadonsyöjä 27.7.2023 1:00
   Tulos: +149 (155 ääntä)
   Onkohan tää nyt se Petra jonka serkku on se juristi? Tossa on kyllä kaksikin Petraa, onkohan ne saman tarinan jatkoa vai eri Petrat? Vihreä Petra on ei vaikuta ihan tasapainoiselta, sinapin värinen sai vastattavakseen hankalan kysymyksen.

   Lainaa

  5. Nukkainen nuija 27.7.2023 1:14
   Tulos: +317 (327 ääntä)
   Ehkäpä ”tein hääkyltin naulaisesta lankunpätkästä, jonka löysin vuosi sitten rakennustyömaan jätteistä”?

   Lainaa

  6. Syyntakeeton marsu 27.7.2023 1:18
   Tulos: +44 (122 ääntä)
   Rakennustyömaan jätteistä löydetty naulainen laudanpätkä? Okei, onhan se lauta voitu löytää jo vuosi sitten, tekstit on tekstattu myöhemmin, mutta silti, jätelaudasta häihin? Tietenkin jos henkilöt ovat kovasti kierrätyshenkisiä niin kai se sitten...

   Lainaa

  7. Tulos: +154 (162 ääntä)
   Toisaalta voihan ton vihreän Petran toisen julkaisun pystyä lukemaan myös niin, että tämä laudanpätkä on löydetty vuosi sitten, mutta tekstit tehty vasta nyt. Silloin myös 2kk yhdessäolo kävisi järkeen. Joka tapauksessa ei vaikuta kovin kestävältä liitolta, jos noin nopeesti menossa naimisiin ja miestäkin pelottaa jo valmiiksi. Tosin ilmeisen lapanen mahdollisesti tämä mies, jos on silti tähän kaikkeen suostumassa eikä saa sanotuksi, että ei ole valmis vielä.

   Lainaa

  8. Letittämätön sitruuna 27.7.2023 2:50
   Tulos: +157 (165 ääntä)
   Palava paimen: Liekö Petra tehnyt ensin kyltin ja sitten etsinyt sopivan nimisen miehen?
   Tai sitten Petra on stalkannut miestä jo hyvissä ajoin. 
   Ei ihme, että mies on kauhuissaan.

   Lainaa

  9. Lähin vesimeloni 27.7.2023 4:23
   Tulos: +147 (149 ääntä)
   Tommi juokse!!!

   Lainaa

  10. Päihtynyt hai 27.7.2023 5:36
   Tulos: -39 (103 ääntä)
   Hei ei se yhdessäasuminen ennen häitä ole pakollista! Muutto hääpäivänä yhteen ja 12 onnellista avioliittovuotta elelty. Vielä 40 edessä. Tosin 2 kk on aivan liian lyhyt seurusteluaika. Taitaa olla Petra samanlainen etukäteismurehtija kuin lapsi, joka 8-vuotiaana toteaa "mua jännittää yläkoululle matkustaminen". Siis seiskaluokan ekana päivänä koululle matkustaminen. Sopivasti jo viisi vuotta etukäteen.

   Lainaa

  11. Kokematon norppa 27.7.2023 5:40
   Tulos: +169 (171 ääntä)
   Kuulostaa siltä, että Petra vain haluaa häät, kun kerran hääryhmään kirjoittelee vaikka ei ole vielä edes kihloissa. Jos oikeasti haluaa viettää loppuelämän yhdessä, ei ole tarvetta kiirehtiä asioita.

   Lainaa

  12. Tarjoiltu aasi 27.7.2023 5:50
   Tulos: +116 (128 ääntä)
   Eniten hämmentää että miksi emmi kirjoittaa hääkyltistä "hieno on" :D

   Lainaa

  13. Tulos: +86 (94 ääntä)
   Noihin värjäymiinhän voi tepsiä vaikka se, että ostaa pari sellasta valkaisupuikkoa ja kysyy, että kokeillaanko yhdessä, miten nää toimii

   Lainaa

  14. Tulos: +37 (47 ääntä)
   Letittämätön sitruuna: Tai sitten Petra on stalkannut miestä jo hyvissä ajoin.  Ei ihme, että mies on kauhuissaan.
   Tää tuli mullakin mieleen et kytännyt ukkelia...

   Lainaa

  15. Kilokalori 27.7.2023 6:59
   Tulos: +89 (97 ääntä)
   Petra on varmaan alunperin stalkannut jotain "Akia" tai "Aria" tai "Timoa", koska "Tommi" näyttää vähän väkisin survotulta tuohon lautaan. Ja varmaan avioliittoonkin. Tommi on ihan syystä oikeasti kauhuissaan.

   Lainaa

  16. jukkapalmu 27.7.2023 7:03
   Tulos: +143 (149 ääntä)
   Klassinen "En osaa sommitella tekstiä, joten aloitan liian suurella jolloin loppu menee pieneksi"- kyltti :)

   Lainaa

  17. Peruuttamaton riikinkukko 27.7.2023 7:16
   Tulos: +75 (77 ääntä)
   Syyntakeeton marsu: Rakennustyömaan jätteistä löydetty naulainen laudanpätkä? Okei, onhan se lauta voitu löytää jo vuosi sitten, tekstit on tekstattu myöhemmin, mutta silti, jätelaudasta häihin? Tietenkin jos henkilöt ovat kovasti kierrätyshenkisiä niin kai se sitten...
   Hyvinkin paljon käytetään nykyään juhlissa kierrätettyä koristehärpäkettä. Onneks.

   Lainaa

  18. Kujeilematon banaani 27.7.2023 8:16
   Tulos: +110 (138 ääntä)
   Petra vaikuttaa lievästi kehitysvammaiselta. Tämä ei ole ilkeily vaan toteamus, ja perustuu kokemukseeni erityisten ihmisten parissa.

   Lainaa

  19. Jykevä kana 27.7.2023 8:46
   Tulos: +29 (47 ääntä)
   Silleen huvittavaa, että aikanaan avioliitto oli ideana juuri liitto. Sillä luotiin liittoja perheiden ja valtioiden välillä. Tietenkin ennen oli enemmän luokkajakoa, mutta onhan tuo nähtävissä edelleen avioliitoissa. Mutta onhan tuo avioliitto tai siis naimisiin meneminen myös muuttunut kevyeksi nykyään, kun esim katsoo julkkiksia, jotka on kihloissa parissa kuukaudessa, naimissa noin vuodessa ja erotaan parissa vuodessa. Ei silleen ihme, että nykyään avioliitoista oliko jo yli puolet päättyy eroon. Yllättävän kalliita nuo erotkin, kun on niitä papereita töissä käsitellyt jonku verran. Itselle riittää, että jos toista todella rakastaa niin ei siinä tarvi naimisiin mennä. Kyseessä on vain paperi byrokratiaa eikä mitään sen enempää "vahvempaa" rakkautta. Jos eroaa ilman sormusta niin eroaa myös sormuksen kanssa yhtälailla. Ei se rakkaus sillä paperin palalla vahvemmaksi muutu.

   Lainaa

  20. Tulos: +5 (13 ääntä)
   jukkapalmu: Klassinen "En osaa sommitella tekstiä, joten aloitan liian suurella jolloin loppu menee pieneksi"- kyltti 😊
   Nimenomaan

   Lainaa

  21. Tulos: +13 (39 ääntä)
   Kujeilematon banaani: Petra vaikuttaa lievästi kehitysvammaiselta. Tämä ei ole ilkeily vaan toteamus, ja perustuu kokemukseeni erityisten ihmisten parissa.
   Juu näitä näkee noissa erinäisissä ryhmissä. Joillakin heistä on jännä tapaa elää "haaveissaan", eli kovasti koittavat tehdä samoja asioita kuin me muut, mutta loppujen lopuksi ymmärrys on vähän toisella tasolla eikä asiat välttämättä toteudu.

   Lainaa

  22. Kyllästynyt hauki 27.7.2023 9:39
   Tulos: -12 (36 ääntä)
   Aika tauno saa olla, jos ymmärtää ton niin, että teksti on lautaan laitettu vuosi sitten. Mutta kuitennii, toivottavasti kuulemme Petrasta vielä. 😊

   Lainaa

  23. Törkiä koira 27.7.2023 10:00
   Tulos: +44 (54 ääntä)
   Täytyy sanoa että itseänikin kyllä kauhistuttaa ihmiset jotka ovat kahden kuukauden "seurustelun" (jotkut laskee ajan siitä kun ensimmäistä kertaa käytiin treffeillä, vaikka seuraaviin treffeihin tai yhteiseen hengailuun menisikin viikko tai kaksi lisää) jälkeen menossa naimisiin. Vuosikin on aika lyhyt ajanjakso loppujenlopuksi, mutta toisaalta jos siitä suurimman osan viettää yhdessä niin onhan se vähän ymmärrettävämpää. Kaveri meni about 25-vuotiaana naimisiin erään naisen kanssa jonka oli tuntenut kahdeksan kuukautta. Avioliitto kesti kaksi vuotta (siis häistä avioeron voimaanastumiseen, iloista yhdessäoloa oli ehkä vuosi), eräiden vastoinkäymisten seurauksena vaimon kaksisuuntainen mielialahäiriö leimahti täyteen liekkiin; Alkoi biletys ja pettäminen. Avioeropaperit laitettiin vireille sen jälkeen kun vaimo oli pitänyt kotibileet yhteisessä asunnossa ja pettänyt kaveriani heidän vuoteessaan, kun kaverini oli työmatkalla. Se on kyllä sanottava että vaimo myönsi asian suoraan kun kaveri palasi työmatkalta. Hyvä juttu siinä mielessä että kumpikaan ei tuhlannut enempää aikaansa siinä liitossa, mutta myös hyvä esimerkki siitä että avioliittoon ei ole mikään kiire. Jos aiotaan olla loppuelämä yhdessä niin teillähän on koko loppuelämä aikaa mennä naimisiin, mikä pakko sitä on ensimmäisen vuoden aikana tehdä? Monet tutut ovat olleet yhdessä vuosia, jotkut kymmenenkin vuotta, ennen kuin ovat astuneet avioon. Ei siksi että heitä pelottaisi virallisuus, vaan siksi että heille se suhde on aivan yhtä validi ilman mitään virallisia papereitakin.

   Lainaa

  24. Häikäilemätön hyönteinen 27.7.2023 10:15
   Tulos: +5 (39 ääntä)
   Päihtynyt hai: Hei ei se yhdessäasuminen ennen häitä ole pakollista! Muutto hääpäivänä yhteen ja 12 onnellista avioliittovuotta elelty. Vielä 40 edessä. Tosin 2 kk on aivan liian lyhyt seurusteluaika. Taitaa olla Petra samanlainen etukäteismurehtija kuin lapsi, joka 8-vuotiaana toteaa "mua jännittää [...]
   Miksiköhän tätä on miinustettu, vaikka ihan tottahan tuo on. Pari ystävääni ovat muuttaneet puolisoidensa kanssa yhteen vasta häiden jälkeen (myönnettäköön, että he ovat uskovaisista piireistä, joissa tällaiset valinnat eivät ole niin outoja, vaikkei yleisiä)

   Lainaa

  25. Klooraamaton simpanssi 27.7.2023 10:23
   Tulos: +83 (87 ääntä)
   Tuo vihreä Petra on selvästi lievästi kehitysvammainen. Hän oli jonkin aloituksensa kommentteihin lisännyt myös sarjakuvan, jonka aikoo laittaa häidensä koristeeksi seinälle. Sarjakuva oli suoraan kuin 10-vuotiaan kynästä. Hieman huvittavan oloinen persoona, mutta vähän tulee paha mieli hänelle naureskelusta. Ja kylttijuttu meni siis niin, että oli tosiaan löytänyt kyltin vuosi sitten ja nyt tehnyt. Hän on myös jo kysellyt ainakin kakuntekijöitä, vaikka ilmeisesti kosintaa ei ole edelleenkään tapahtunut 😅 No, toivottavasti hän saa lopulta häänsä tai sitten menee elämässä eteenpäin, jos mies ei suostukaan.

   Lainaa

  26. Tulos: +62 (62 ääntä)
   Jykevä kana: Silleen huvittavaa, että aikanaan avioliitto oli ideana juuri liitto. Sillä luotiin liittoja perheiden ja valtioiden välillä. Tietenkin ennen oli enemmän luokkajakoa, mutta onhan tuo nähtävissä edelleen avioliitoissa. Mutta onhan tuo avioliitto tai siis naimisiin meneminen myös muuttunut [...]
   Toisaalta avioliitossa on juridisia etuja, kuten lähiomaisuus ja perintöasioiden sujuvoittaminen, helpottaa erityisesti, jos lapsia haluaa hankkia. Toki jokaisen pariskunnan oma asia, miten korkealle niitä asioita arvottaa, ei sillä.

   Lainaa

  27. Etäämpi mäyrä 27.7.2023 11:43
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Pakko sanoa, et oon nähnyt porukan menevän aiemminkin jo kihloihin kuin 2kk jälkeen. Häitäkin voi jo lähteä suunnittelemaan ja haaveilemaan ilman, että mitään päivämääriä edes ajatellaan. Ja kyllä, Petra on ihan tunnettu näistä haaveiluista, oli kyseessä naistenhuoneet tai näköjään nyt myös ne hääryhmät.

   Lainaa

  28. Tulos: +42 (46 ääntä)
   just: Toisaalta avioliitossa on juridisia etuja, kuten lähiomaisuus ja perintöasioiden sujuvoittaminen, helpottaa erityisesti, jos lapsia haluaa hankkia. Toki jokaisen pariskunnan oma asia, miten korkealle niitä asioita arvottaa, ei sillä.
   Riippuu vähän siitä mitä aikoo tehdä, avioliitto on turkasen kätevä. Noin ensimmäiseksi, sain kaikki ystäväni jotka on muuten siroteltu pitkin maailmaa, kerrankin samoihin juhliin. Myöskin suvut saatiin yhdistettyä juhlahumussa mikä on hyvin kätevää, kun ne tuntevat toisensa ja voivat suplia vaikkapa yhteisen lapsenlapsen hoitoa samalla kuin sen sen serkkuja tätien luona, kun tuntevat toisensa kunnolla. Ja nyt aion muuttaa jonnekin, missä lapsen isyys olisi vähän hakusessa jos se ei olisi mieheni (kai ne ymmärtäisivät että Euroopassa eri tavalla, mutta kyllä siitä sotkua tulisi), ja minä laillisena vaimona saan myös muutto- ja sopeutumisavustuksen miehen työnantajalta, mitä ei ei-vaimoille jaeta. Kyllä tämä sujuvoittaa asioita -muistan kun homo sukulaiseni muutti tulevan aviomiehensä kanssa yhteen ennen rekisteröityjä liittoja, ja se oli hirveä paperisota että kyllä tässä nyt ollaan toistemme lähiomaiset ja kaikkea sellaista, tarvittiin muistaakseni asianajaja (ei Petran serkku).  Mutta kaksi kuukautta kuulostaa kyllä tosi hätäiseltä tehdä mitään. Vaikka tietysti jos on tosirakastunut ja haluaa haaveilla häistä, niin onhan monen vuoden kihlaus ihan mahdollinen, voi puhua mutta ei tarvitse hätäillä. Enkä todella menisi naimisiin asumatta pidempään yhdessä ensin. Uskiksille se voi käydä, ja entisajan monokulttuurissa, mutta meitä on nykyisin niin moneen junaan, että en arvelisi tuntevani toisen tapoja ilman huolellista tutustumista. Hyvinkin tutuista ihmisistä voi ilmetä kaikenlaista uutta, jos se ei ole naapurin poika jonka on perheineen tuntenut jo hiekkalaatikolta, ja parempi selvittää ennen kuin on asuntolaina ja muksu. Mutta kommentille "myötä- ja vastamäessä, muttei Palsamäessä" nauroin :D

   Lainaa

  29. Tulos: -20 (32 ääntä)
   Petrasta tulee aika kreepyt fiilikset. Vuoden jo stalkannut ennen kuin vihdoin onnisti ja tokihan on heti sitomassa sille pallon jalkaan.

   Lainaa

  30. Tulos: +14 (28 ääntä)
   Vähän jäi mietityttämään tuo Petran Tommi ...jos Petra on yksinkertainen, ja Tommi kauhuissaan, niin onko Tommilta (tai keltään) ihan eettistä seurustella jonkun kanssa, joka ei oikein ymmärrä? Lapset leikkivät tohtoria keskenään, ja kaksi samalla tavalla erilailla kyvykästä voivat toki seurustella, mutta jos toinen on simppeli ja toinen ei, niin eikö siinä ole hyväksikäytön makua?

   Lainaa

  31. Itseasiassa 27.7.2023 18:50
   Tulos: +6 (14 ääntä)
   Jykevä kana: Silleen huvittavaa, että aikanaan avioliitto oli ideana juuri liitto. Sillä luotiin liittoja perheiden ja valtioiden välillä. Tietenkin ennen oli enemmän luokkajakoa, mutta onhan tuo nähtävissä edelleen avioliitoissa. Mutta onhan tuo avioliitto tai siis naimisiin meneminen myös muuttunut [...]
   Eipä ole kauaa kun yhden morsiamen kanssa keskustelin, joka sanoi aina tienneensä haluavansa naimisiin. Nyt ne häät ovat tulossa (vissiin toisen tai kolmannen seurustelun ja kihlauksen jälkeen), mutta hänen mielestään se on vain vähän niinkuin romanttinen tapahtuma. Oli aika nyreissään kun sanoin, että vaikka se olisi kuinka romanttista niin todellisuudessa avioliitto on teidän kahden ja valtion välinen taloudellinen sopimus. No, omatpa ovat häänsä, toi ovat sellaiset mistä pikkutytöstä asti on unelmoinut.

   Lainaa

  32. Pinottava vaatekappale 27.7.2023 19:47
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   Kivi: Vähän jäi mietityttämään tuo Petran Tommi ...jos Petra on yksinkertainen, ja Tommi kauhuissaan, niin onko Tommilta (tai keltään) ihan eettistä seurustella jonkun kanssa, joka ei oikein ymmärrä? Lapset leikkivät tohtoria keskenään, ja kaksi samalla tavalla erilailla kyvykästä voivat toki [...]
   Mistä päättelet ettei Tommi ole samalla tavalla "erityinen" kuin Petra? Ei se sitä tarkoita ettei voisi olla kauhuissaan tai ajatella asioiden etenevän liian nopeasti.

   Lainaa

  33. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Pinottava vaatekappale: Mistä päättelet ettei Tommi ole samalla tavalla "erityinen" kuin Petra? Ei se sitä tarkoita ettei voisi olla kauhuissaan tai ajatella asioiden etenevän liian nopeasti.
     En tiedäkään, siksi se "jos". Aika paljonhan täällä spekuloidaan sen suhteen, mitä kunkin ihmeellisen tapahtuman takana on. 
      Nimimerkki "Itseasiassa": En itsekään ajattele suuria morsiamista jotka haluavat häät, miehestä ja liitosta niin väliä. Heillä tuntuu jotenkin menneen sekaisin häät ja hautajaiset -se, mitä tapahtuu hautajaisteni jälkeen ei ole minun ongelmani, se, mitä tapahtuu häideni jälkeen mitä suurimmassa määrin on, joten ei suunnitelmat voi häämatkaan loppua... 
     
     Silti oma näkemyksesi on kyllä liian negatiivinen. Avioliitto on epäilemättä laillinen sopimus, ja sellaisena käytännöllinen, mutta _kunnollisesti_ harkittuna, se on myös mahdollisuus tehdä pitkän tähtäimen suunnitelmia. Mahdollisesti pidemmän kuin esim. ura -ei työnantajani ole luvannut, etten ikinä kyllästy minuun, tai minä häneen. Ehkäpä sitä voisi verrata yhteisen yrityksen perustamiseen -epäilemättä siinä on kaikenlaista paperityötä, mutta jos siitä firmasta on tarkoitus tulla mitään, pitää olla myös jaettu käsitys siitä, mitä ollaan tekemässä, keskinäinen luottamus, ja halu kaikkien vetää rekeä samaan suuntaan. Ajattele mitä nyt vaikka ravintolastakin tulisi, jos toinen perustaja on kyllä loistava kokki, mutta yhteistyökyvytön? Tai jos yhteistyökykyinen, hänen puolisonsa olisi hullu harridaani joka huutaa asiakkaille (aviopuolison mukana toki ei tule toista puolisoa, mutta koko suku sitten tuleekin). Avioliitto on sopimus, mutta sen pitäisi olla sellainen, joka perustuu suuremmalle, perustellulle, luottamukselle kuin mikään muu -luottamukselle joka syntyy hyvin pitkästä ja henkilökohtaisesta suhteesta, ei maistraatissa.
     Taidan ruveta vihkipapiksi, tämä alkaa karata hallinnasta...

   Lainaa

  34. Vuoteenoma piikkisika 28.7.2023 10:36
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Itsehän menin vasta maistraatissa naimisiin, minä joka olen tähän mennessä sanonut aina, etten koskaan tule menemään ja tekemään moista. Toki, seurustelua ei ole ollut takana paria kuukautta, eikä riitä ihan pari vuottakaan, mutta naimisiin mentiin, kun mies yksi ilta päätti että hakee avioliiton esteiden tutkinnan, sitten oltiin menossa keikalle, kun mies päätti varata maistraatin ilmoituksella "tulet sitten paikalle". Häät oli täydelliset, koruttomat, kaksi todistajaa, molempien läheisimmät ystävät, sisään ja ulos n.5 minuutissa, illalla syömään ja terassille parin kaverin kanssa. Kummallekin meistä aivan täydelliset, ei häslinkiä, ei kestitettäviä, ei juhlan keskipisteenä olemista sen enempää. Eikä tarvinnut miettiä budjettia tai muutakaan. Ja oikeestaan, lähiaikojen tapahtumien takia siitä avioliitosta keskusteltiin ensin sillä tasolla että jossain vaiheessa vois järkevistä ja talousellisista syistä, sekä toisen tulevaisuuden turvaamisen takia, jos toiselle sattuu jotain.

   Lainaa

  35. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Jännä, miten monilla on tarve moralisoida toisten häähaluja. Mitä sillä teille on väliä? Menevät naimisiin tai eivät, eroavat tai eivät.

   Lainaa

  36. Tapetoitu varis 28.7.2023 15:58
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Jykevä kana: Silleen huvittavaa, että aikanaan avioliitto oli ideana juuri liitto. Sillä luotiin liittoja perheiden ja valtioiden välillä. Tietenkin ennen oli enemmän luokkajakoa, mutta onhan tuo nähtävissä edelleen avioliitoissa. Mutta onhan tuo avioliitto tai siis naimisiin meneminen myös muuttunut [...]
   Avioliitto on kyllä tärkeä juridisista syistä! Jos toiselle vaikka käy jotakin niin puolisolla on oikeus päättää sairaalahoidosta ja hän myös perii esim. Yhteisen talon. Lesken eläke on kans sellainen mitä varten ei ainakaan haittaa että on liitto virallinen. Häitä ei toki oo pakko pitää, ei meilläkään pidetty!

   Lainaa

  37. Sateenkaareva kirahvi 29.7.2023 9:25
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Piian pitää mennä peilin eteen kaivelemaan hammastikulla hampaitaan, niin että se uus mies on siinä kuulo- ja mielellään näköetäisyydellä ja huokaista kovaan ääneen: "Taas on värjäytymiä hampaissa! No, ei kai se auta kun varata jokavuotiseen hampaiden puhdistukseen aika. Joo-o..missäs sä käyt muuten Pekka puhdistuttamassa hampaat? Ai et missään?! No nyt sit varataan sullekkin aika, pitäähän ne hampaat kunnossa pitää, ettei kultsipuppelilla tipu hampaat suusta ennen aikojaan!pusipusimusimusi..." Eikä oo mitään väliä, vaik ne värjäytymät ei tekiskään hampaille mitään, ei se sitä tiedä tai jaksa selvittää, aina voi sanoo vaik et kattoohan ne muutenki sen suun, ettei siellä ole mitään tulehdusta tai reikiä. Case closed.

   Lainaa

  38. Tulos: -4 (8 ääntä)
   Ei hampaille tarvi tehdä mitään, kyllä ne mätänee jossainvaiheessa pois ja voi sitten hommata tekarit. :DD

   Lainaa

  39. Jakoon laitettu tyyny 31.7.2023 16:06
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Kivi: Vähän jäi mietityttämään tuo Petran Tommi ...jos Petra on yksinkertainen, ja Tommi kauhuissaan, niin onko Tommilta (tai keltään) ihan eettistä seurustella jonkun kanssa, joka ei oikein ymmärrä? Lapset leikkivät tohtoria keskenään, ja kaksi samalla tavalla erilailla kyvykästä voivat toki [...]
   Ei minun mielestäni. Sen sijaan ehdotuksessa, että "simppelit" pitäisi rajoittaa vain omiensa seuraan on vähän syrjinnän makua.

   Lainaa

  40. Sukkahousuton karpalo 31.7.2023 22:41
   Tulos: -3 (7 ääntä)
   kindasus: Toisaalta voihan ton vihreän Petran toisen julkaisun pystyä lukemaan myös niin, että tämä laudanpätkä on löydetty vuosi sitten, mutta tekstit tehty vasta nyt. Silloin myös 2kk yhdessäolo kävisi järkeen. Joka tapauksessa ei vaikuta kovin kestävältä liitolta, jos noin nopeesti menossa [...]
   Onko Petra löytänyt lapasmiehen, joka nöyrästi tekee kaiken niin kuin rouva haluaa. Sit 20 vuoden päästä, kun on homattu talo, pari kakaraa ja kultainen noutaja (kaikki pikkuvaimon tahdosta), heebo lähteekin yhtäkkiä menee kun kasvattaa itselleen selkärangan.

   Lainaa

  41. Upouuni pöllö 2.8.2023 8:28
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Palava paimen: Liekö Petra tehnyt ensin kyltin ja sitten etsinyt sopivan nimisen miehen?
   Se on vuosi sitten löytänyt sen laudanpätkän, jonka käytti vasta nyt tohon hääkylttiin.

   Lainaa

  42. Itkevä kana 4.8.2023 16:19
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   Voiko olla juntimpaa sanaa kuin "skumppa"?

   Lainaa

  43. Mielekäs menninkäinen 6.8.2023 13:07
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Itkevä kana: Voiko olla juntimpaa sanaa kuin "skumppa"?
   Voi. Kirjakielen puhuminen.

   Lainaa

  44. Tilattava tuhatjalkainen 20.9.2023 22:21
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Syyntakeeton marsu: Rakennustyömaan jätteistä löydetty naulainen laudanpätkä? Okei, onhan se lauta voitu löytää jo vuosi sitten, tekstit on tekstattu myöhemmin, mutta silti, jätelaudasta häihin? Tietenkin jos henkilöt ovat kovasti kierrätyshenkisiä niin kai se sitten...
   Ei se "jäte" sana sitä lautaa pahenna. Ei se ole tehty banaaninkuorista.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hampaat, huutokauppa, häät, palsanmäki, valkaisu, värjäytymät, yhteenmuutto