Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Johan on asuntomarkkinat! Osa 37

Neljän miljoonan unelmakoti vai ankea sairaalahuoneisto?
Johan on asuntomarkkinat! Osa 37

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kannukseton susi 27.7.2023 0:16
   Tulos: +397 (403 ääntä)
   Ja minä kun ihmettelin, että miten ne muka nyt tunnissa yhtä äkkiä laskee, ei mitenkään

   Lainaa

  2. Tiheä unikeko 27.7.2023 1:02
   Tulos: +175 (261 ääntä)
   Valkoinen on paras. T. riikka

   Lainaa

  3. Lukutaidoton hiiri 27.7.2023 1:11
   Tulos: -93 (157 ääntä)
   Tiheä unikeko: Valkoinen on paras. T. riikka
   Joka päivä saa jo lehdestä lukea, ja pitää jo tännekin laittaa. Ihan oikeasti..

   Lainaa

  4. Vaakasuora hylje 27.7.2023 1:23
   Tulos: +104 (140 ääntä)
   Tiheä unikeko: Valkoinen on paras. T. riikka
   Eiku tuohan on T. Laura, copypastemaisteri

   Lainaa

  5. Tyven pussieläin 27.7.2023 1:29
   Tulos: +11 (33 ääntä)
   Ken on kompleksinen..peilistä löytää sen..

   Lainaa

  6. Jakautunut bataatti 27.7.2023 4:27
   Tulos: +312 (316 ääntä)
   Ei kai sinne mahdu jos shakkinappulatkin on ton kokoisia. Ken ja Albin, koittakaa pärjätä, kuitenkin 60 neliötä per ukko.

   Lainaa

  7. Värikäs monni 27.7.2023 4:31
   Tulos: +297 (301 ääntä)
   Lasua vaan, ei lasta voi tommosessa pikku komerossa pitää

   Lainaa

  8. Roteva maksamato 27.7.2023 5:12
   Tulos: +133 (145 ääntä)
   Vai on sairaalat siksi valkoisia, että ovat sitten valmiita myytäväksi.

   Lainaa

  9. Päihtynyt hai 27.7.2023 5:40
   Tulos: +73 (81 ääntä)
   Roteva maksamato: Vai on sairaalat siksi valkoisia, että ovat sitten valmiita myytäväksi.
   Lauran unelmakoteja siis.

   Lainaa

  10. Liittoutumaton pussieläin 27.7.2023 5:52
   Tulos: +164 (166 ääntä)
   Lauralla melko vahva mielipide kun se pitää jokaiselle toistaa haukkujen kera

   Lainaa

  11. Tulos: -45 (137 ääntä)
   Ihme kommentointia, tottakai se aluksi tuntuu ahtaalta, jos muuttaa isosta kämpästä puolet pienempään. Mutta ei kai he sitä ongelmana pitäneet, kun itse niin halusivat.

   Lainaa

  12. Laajahko sakaali 27.7.2023 6:55
   Tulos: +172 (178 ääntä)
   "...halusivat mahdollisimman vähän siivottavaa." Minä voisin keksiä vaihtoehtoja, joissa sitä siivottavaa olisi vielä vähemmän.

   Lainaa

  13. Kilokalori 27.7.2023 7:02
   Tulos: +85 (107 ääntä)
   Roteva maksamato: Vai on sairaalat siksi valkoisia, että ovat sitten valmiita myytäväksi.
   "Sairaalakiinteistöt on nyt valmisteltu uutta sotea varten."
   "Excellent." 
   -maanista kokoomusnaurua ja käsien yhteen hieromista-

   Lainaa

  14. Kilokalori 27.7.2023 7:06
   Tulos: +85 (95 ääntä)
   Liittoutumaton pussieläin: Lauralla melko vahva mielipide kun se pitää jokaiselle toistaa haukkujen kera
   Laura on luultavasti rempannut oman talonsa yli viisi vuotta sitten jolloin tuo täysvalkeus oli kaikissa sisustuslehdissä.
   Sitten tuli korona ja kaikki veti kotinsa mustiksi ja sisustuslehdet käyttää 130% enemmän painomustetta joka numeroon. Laura huomaa räikeän eron oman kotinsa ja sisustustrendin välillä, joten nyt sitten yrittää myydä asuntoa joka ei mene kaupaksi ja pää hiessä vakuuttelee kaikille että VALKOINEN MYY PAREMMIN.

   Lainaa

  15. jukkapalmu 27.7.2023 7:06
   Tulos: +110 (130 ääntä)
   Nykyinen 49m2 kerrostalokaksio Helsingissä, kulut 1200€/kk Tuleva rivitalokolmio 74m2 230km päässä Helsingistä rantatontilla, kulut 700€/kk Ei harmita. Oon tykännyt asua Helsingissä, mutta maaseudun rauha kiehtoo enemmän :)

   Lainaa

  16. Ylittämätön taistelija 27.7.2023 8:28
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Toi Kenin uusi talo on asuntomessuilla

   Lainaa

  17. Tulos: +105 (109 ääntä)
   Ymmärrän, että dramatisointi on tehostekeino asian havainnollistamisessa, mutta silti naurattaa nämä joiden mielestä steriilin valkoisen ja "värioksennuksen" välillä ei ole mitään välimuotoa. Onhan toi ns. arvokoti nyt oikeasti ihan tosi masentavan näköinen sisältä. Vaikkakin tuollaisen ostavalla olisi varaa laittaa sisustuskin kokonaan uusiksi. Tulee ihan mieleen ne massatuotetut yksiöt jotka toimivat periaatteella yksi ulos yksi sisään kun työ- ja opiskelupaikat vaihtuvat. Tosin niissäkin oli enemmän persoonallisuutta kuin yksi tuoli joka sattuu olemaan musta ja Ikean 9.99€ muovijakkara yöpöytänä.

   Lainaa

  18. Toivoton konna 27.7.2023 8:32
   Tulos: +96 (100 ääntä)
   Laajahko sakaali: "...halusivat mahdollisimman vähän siivottavaa." Minä voisin keksiä vaihtoehtoja, joissa sitä siivottavaa olisi vielä vähemmän.
   Itse asiassa, mitä enemmän on tilaa, sitä helpompi on siivota. Tavarat on helpompi pitää järjestyksessä kun on paljon säilytystilaa. Tyhjä lattiapinta on nopeampi ja kevyempi imuroida tai mopata kuin pieni tila johon on ahdettu paljon tavaraa, joita pitää väistellä ja siirrellä.
   Pölyä tulee saman verran isossa ja pienessä asunnossa, mutta isossa tilassa sillä on enemmän tilaa laskeutua, joten villakoiria ei muodostu niin nopeasti kuin pienessä tilassa.  
   Pöly muodostuu pääosin ihmisistä, tekstiileistä ja lemmikkieläimistä. Eli jos ihmisiä, lemmikkejä ja tekstiilejä on pienessä tilassa sama määrä kuin isossa, niin pölyn kerääntyminen näkyy nopeammin. 

   Lainaa

  19. Epävakaa biisoni 27.7.2023 8:40
   Tulos: -66 (106 ääntä)
   Kilokalori: "Sairaalakiinteistöt on nyt valmisteltu uutta sotea varten.""Excellent." -maanista kokoomusnaurua ja käsien yhteen hieromista-
   Ja kuka oli uuden "halvan" ja "säästöjä" tuovan soten takana? Vasemmisto.

   Lainaa

  20. Vuodatettu biisoni 27.7.2023 8:50
   Tulos: +38 (42 ääntä)
   bleb: Ymmärrän, että dramatisointi on tehostekeino asian havainnollistamisessa, mutta silti naurattaa nämä joiden mielestä steriilin valkoisen ja "värioksennuksen" välillä ei ole mitään välimuotoa. Onhan toi ns. arvokoti nyt oikeasti ihan tosi masentavan näköinen sisältä. Vaikkakin tuollaisen [...]
   Näyttäisi olevan vain kolme jalkaa jakkarassa niin taitaa olla ihan Artekia.

   Lainaa

  21. Käärinliinaton peto 27.7.2023 9:15
   Tulos: +7 (21 ääntä)
   Tiheä unikeko: Valkoinen on paras. T. riikka
   Tuleeko parin päivän päästä oikaisu kuten lehdissäkin?

   Lainaa

  22. Upea persoona 27.7.2023 9:15
   Tulos: +49 (53 ääntä)
   Varmaan voi tila loppua kesken noinkin "pienessä" kodissa, jos shakkinappulat (ja muut pelit) ovat noin suuria kuin kuvassa.

   Lainaa

  23. Innoton vadelma 27.7.2023 9:24
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   En kyllä tiedä onko asuntoa helpompi myydä jos kaikki pinnat ovat valkoiset. Itsekin luulin pitkään että "suurin osa" ihmisistä elää täysin valkoisissa asunnoissa, kun niitä oli kaikki sisustusartikkelit täynnä, mutta olen viime aikoina ihan huvikseen seuraillut asuntojen myynti-ilmoituksia ympäri maata ja on ne valkoiset sistukset kyllä ihan murto-osassa asuntoja. "Jopa" niissä miljoonien eurojen asunnoissa käytetään muitakin värejä, voisin siis kuvitella että ei niitä valkoisia asuntoja ole sen helpompi myydä koska ostaja joka tapauksessa hyvin suurella todennäköisyydellä joutuu tekemään pintaremonttia.

   Lainaa

  24. Tulos: +42 (44 ääntä)
   Vuodatettu biisoni: Näyttäisi olevan vain kolme jalkaa jakkarassa niin taitaa olla ihan Artekia.
   No minä ihmettelinkin. Olen vissiin liian köyhä käymään muualla kuin Ikeassa, että tunnistaisin design-tuotteita. (Silti se näyttää minusta halvalta ainakin tuossa kuvassa.)

   Lainaa

  25. Tulos: +41 (53 ääntä)
   bleb: Ymmärrän, että dramatisointi on tehostekeino asian havainnollistamisessa, mutta silti naurattaa nämä joiden mielestä steriilin valkoisen ja "värioksennuksen" välillä ei ole mitään välimuotoa. Onhan toi ns. arvokoti nyt oikeasti ihan tosi masentavan näköinen sisältä. Vaikkakin tuollaisen [...]
   No siis tämä. Jos itsellä olisi varaa ostaa tuommoinen kämppä, taatusti olisi myös varaa nirsoilla sen verran, että ei tarvitse ostaa sitä, minkä "voi rempata mieleiseksi", vaan ostaa suoraan mieleinen. Aina sääli, kun kaunis puulattia piilotetaan maalin alle. Olen myös miettinyt sitä, eikö tuollainen kiiltäväpintainen valkoinen maali muka häikäise auringonpaisteella?

   Lainaa

  26. Tulos: +46 (50 ääntä)
   Liittoutumaton pussieläin: Lauralla melko vahva mielipide kun se pitää jokaiselle toistaa haukkujen kera
   HILJAA SAATANA! VALKOINEN ON AINA PARAS!!!

   Lainaa

  27. Tulos: +25 (47 ääntä)
   Ei Laura väärässä ole. Mitä pliisumman näköinen kämppä, sitä suurempi määrä ihmisiä voi kelpuuttaa sen omakseen. Siellä kun ei ole silloin mitään väriä mikä ärsyttäisi tai haluaisi saman tien muuttaa, ja vastaavasti valkoista on helpompi muuttaa haluamakseen kuin mainittua värioksennusta. Mutta joku Lauralla näyttää kuitenkin olevan hätänä ja pahasti.

   Lainaa

  28. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Toj Karin: Ei Laura väärässä ole. Mitä pliisumman näköinen kämppä, sitä suurempi määrä ihmisiä voi kelpuuttaa sen omakseen. Siellä kun ei ole silloin mitään väriä mikä ärsyttäisi tai haluaisi saman tien muuttaa, ja vastaavasti valkoista on helpompi muuttaa haluamakseen kuin mainittua värioksennusta. [...]
     Joo, ei Laura asiasta väärässä ole, ihan kokonaan, vaan ulosannista. 
     Tietysti on aika iso ero siinä, tarvitsenko asunnon muuttaakseni siihen nyt niinkuin heti, tai ainakin pian. Siinä tilanteessa valkoinen tai vaalea on parempi, koska muita värejä on niin hiton vaikea saada pois. Eräs ystäväni muutti kerran pois vuokrakämpästä, johon oli taiteillut voimakkaanvärisiä efektiseiniä, ja siinä oli muuten muuttoryhmällä maalaaminen kun yritimme saada sen luukun palautettavan väriseksi. Jos haluaa vain nopeasti heiluttaa maaliharjaa ja sitten asettua aloilleen, neutraalista on paras aloittaa. Ja sitä paitsi tuohan sitä omat verhot, huonekalut ja muut kuitenkin, ei täällä edes seinää ripustusteni ja kirjahyllyjeni alta paljoa näy.
     Jos on muuttamassa johonkin arvoasuntoon Eirassa, varmaankin hankkii sisustussuunnittelijan joka huolehtii pinnat asiakkaan maun mukaiseksi, joten aika sama mistä aloitetaan, kun ei ole oma ongelma. Paitsi jos tuo on sijoitusasunnoksi menossa, ja sitten se näyttää siltä jo valmiiksi?

   Lainaa

  29. Tulos: +28 (28 ääntä)
   jukkapalmu: Nykyinen 49m2 kerrostalokaksio Helsingissä, kulut 1200€/kk Tuleva rivitalokolmio 74m2 230km päässä Helsingistä rantatontilla, kulut 700€/kk Ei harmita. Oon tykännyt asua Helsingissä, mutta maaseudun rauha kiehtoo enemmän 😊
   Onnea uuteen kotiin! 🏠

   Lainaa

  30. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Mitähän toi kaima tuolla huutaa kun ensin itse aloitti kommentoimalla ”Mitä hienoo tossa on?” 🤔

   Lainaa

  31. Kamelinruskea pupu 27.7.2023 17:11
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Lukutaidoton hiiri: Joka päivä saa jo lehdestä lukea, ja pitää jo tännekin laittaa. Ihan oikeasti..
   Jaa sä heräsit vasta nyt. Johan näitä on vatuloitu jo vuodesta 2015, vyöryn aikaan.

   Lainaa

  32. Pinottava vaatekappale 27.7.2023 19:50
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Laura: Mitähän toi kaima tuolla huutaa kun ensin itse aloitti kommentoimalla ”Mitä hienoo tossa on?” 🤔
   Hänen mielestään asunto on muuten epähieno, mutta valkoinen väri ei ole se ongelma vaan asunnon muut piirteet. Mistä vetoa, että Lauralla itsellään on valkoiseksi sisustettu asunto, kun noin ottaa tunteisiin.

   Lainaa

  33. Pariton pöllö 27.7.2023 20:04
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Tulin vain tarkistamaan, joko täällä on kommentoitu, että:"VALKOINEN ON PARAS VÄRI MYYDESSÄ!!!!11 SE ON TARKOITUKSELLA MAALATTU VALKOISEKSI"

   Lainaa

  34. Nuutunut kivi 27.7.2023 20:17
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Onko tämän Eiran asunnon myynti-ilmoitus jossain? Olisi kiva katsoa kuvia tuosta, ah, niin valkosesta kämpästä.

   Lainaa

  35. Kiltti makkara 27.7.2023 21:09
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Miksiköhän Lauran loput avautumiset on jätetty pois? Ne on vielä parempia kuin täällä julkaistut. Varmuuden vuoksi kertoo kolmessa kommentissa oman mielipiteensä, sen lisäksi että VALKOINEN ON PARAS VÄRI MYYDESSÄ, ÄÄLIÖT!!!! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0cRYVrVQDjcJhGf3kZaWsTrQbxa6QnNayuAXjzWZQruMoqEhXwsWwzFGM2SFrqinwl&id=100064737004794

   Lainaa

  36. Itseasiassa 27.7.2023 21:20
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Innoton vadelma: En kyllä tiedä onko asuntoa helpompi myydä jos kaikki pinnat ovat valkoiset. Itsekin luulin pitkään että "suurin osa" ihmisistä elää täysin valkoisissa asunnoissa, kun niitä oli kaikki sisustusartikkelit täynnä, mutta olen viime aikoina ihan huvikseen seuraillut asuntojen myynti-ilmoituksia [...]
   Tässä kun on joutunut käydä katsomassa myytäviä asuntoja, niin itsestä taas tuntuu että kaikissa on valkoiset seinät keittiöitä myöden ja niitä välittää henkilö, jonka hampaat sointuvat hyvin keittiön kaappien ovien väriin. Tässä on kyllä käyty katsomassa vilkailla paikoilla olevia kerrostaloasuntoja, joten niissä on hyvinkin voitu tehdä kaikissa näihin 60- ja 70-luvulla rakennettuihin kämppiin viimeisen 15 vuoden aikana keittiöremontit ja ainoa muotiväri on ollut valkoinen. Ja monet ovat tietysti flippauksessa eli joku ostaa remontoidakseen ja myydäkseen eteenpäin, jolloin asunto on juuri niin geneerinen kun voi vain kuvitella. Itse kun ei juuri sellainen kiinnostaisi, kun on turha alkaa pinnottamaan vasta kunnostettua uudestaan ja esim. keittiön ratkaisut ovat olleet vain helppoja ja halpoja, kun itse haluaisin jotain oikeasti toimivaa ja käytännöllistä.

   Lainaa

  37. Kumma paprika 27.7.2023 21:48
   Tulos: -27 (35 ääntä)
   Toi keskimmäinen "moka" on kyllä aika kaukaa haettu. Kuinka moni muka kulkee työmatkansa kävellen tai lentäen, vs. autolla tai julkisilla, joka on oletus. "Tunnin päästä" keskustasta tarkoittaa n. 50-120km useimmiten. Kommentoijien mielestä kai "tunnin päästä" voi tarkoittaa Helsingistä vähän Jerusalemia kauemmaksi, kerta joku lentokone on ylittänyt tuon nopeuden.

   Lainaa

  38. Sairaslomasta nauttiva hedelmä 27.7.2023 22:18
   Tulos: +13 (23 ääntä)
   Neljä miltsiä sijoitetaan asunnon sijaintiin. Kämpän saa sen jälkeen minkä näköiseksi haluaa pikku hiluilla. Potentiaaliset ostajat eivät tuota mieti. Siinä voi toki mättää, että ei ole sitä neljää miltsiä, ja toki se harmittaa ketä tahansa.

   Lainaa

  39. Tulos: +7 (17 ääntä)
   En kyllä muutenkaan ymmärrä miksi pitää rakentaa joku 400 m2 talo johon muuttaa 4 henkinen perhe. Tai no, pakko kuluttaa ja sitten valittaa kun kulut ovat suuret, suomalaista kehuskelua.

   Lainaa

  40. Liinaharja keiju 28.7.2023 2:04
   Tulos: +11 (19 ääntä)
   Epävakaa biisoni: Ja kuka oli uuden "halvan" ja "säästöjä" tuovan soten takana? Vasemmisto.
   Kyllä. Ja kepu matkassa koska sai himoitsemansa maakunnat, ja niitäkin moninkertaisen määrän mitä asiantuntijat laajalla rintamalla suosittelivat (5, maksimissaan 12). Ei ole halpa eikä tuota säästöjä. Pikemmin päinvastoin.

   Lainaa

  41. Epäsuotuisa nuija 28.7.2023 7:12
   Tulos: +14 (22 ääntä)
   Jos on yhtään kattonut jotain ohjelmia joissa etsitään uutta kotia, niin hehän kommwntoi usein "kiva kämppä, mut en tykänny siit sinisest seinästä" Eli eivät ajattele yhtään, että jos se on sun kämppä, voit maalata sen seinän. Siksi varmasti sellainen valkoinen kämppä on hyvä myydessä, että asunnonetsijät vois visualisoida itse, millä maalailee huoneen. Mutta tuo Lauran meuhkaaminen on kyllä aika kauheaa.

   Lainaa

  42. Puuton alpakka 28.7.2023 7:33
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Kumma paprika: Toi keskimmäinen "moka" on kyllä aika kaukaa haettu. Kuinka moni muka kulkee työmatkansa kävellen tai lentäen, vs. autolla tai julkisilla, joka on oletus. "Tunnin päästä" keskustasta tarkoittaa n. 50-120km useimmiten. Kommentoijien mielestä kai "tunnin päästä" voi tarkoittaa Helsingistä [...]
   Tunnin päästä tarkoittaa, että kun odottaa paikoillaan tunnin, on kämpän hinta Helsingissä laskenut.
   Moni kävelee työmatkansa. Jotkut tekevät sen lentäen, vaikka se on harvinaista ja tuskin jokapäiväistä. Sinun elämäsi on vain sinun elämäsi. Jos katsot ympärillesi huomaat, että moni muu tekee asioita eri tavalla ja silti ihan hyvin. Joskus ehkä jopa paremmin kuin sinä. Mutta mitä työmatka tähän liittyy? Nyt puhuttiin asuntojen hinnasta. 
   Onko 50-120 km sun mielestä tarkka määritelmä? 

   Lainaa

  43. Sateenkaareva kirahvi 29.7.2023 9:33
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Tai sit jos odottelee tunnin verran, ni Helsingistä saa asuntoja pilkkahintaan?

   Lainaa

  44. Ketterä peruna 29.7.2023 15:15
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Tiheä unikeko: Valkoinen on paras. T. riikka
   Tai ainakin kelpaa helpommin useimmille.

   Lainaa

  45. Jakoon laitettu tyyny 30.7.2023 19:35
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Epäsuotuisa nuija: Jos on yhtään kattonut jotain ohjelmia joissa etsitään uutta kotia, niin hehän kommwntoi usein "kiva kämppä, mut en tykänny siit sinisest seinästä" Eli eivät ajattele yhtään, että jos se on sun kämppä, voit maalata sen seinän. Siksi varmasti sellainen valkoinen kämppä on hyvä myydessä, [...]
   "Kiva kämppä, mutta..." on selitys joka esitetään kun ei kehtaa sanoa että ei ollut kiva. Ihan yhtä hyvin voi valittaa että liian valkoinen, niinkuin tässäkin.

   Lainaa

  46. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Innoton vadelma: En kyllä tiedä onko asuntoa helpompi myydä jos kaikki pinnat ovat valkoiset. Itsekin luulin pitkään että "suurin osa" ihmisistä elää täysin valkoisissa asunnoissa, kun niitä oli kaikki sisustusartikkelit täynnä, mutta olen viime aikoina ihan huvikseen seuraillut asuntojen myynti-ilmoituksia [...]
   Valmiiksi valkoinen on pohjamaalattu. Vaikka seinät olisi halutun väriset, niin itse maalaan ennen muuttoa kaikki seinät uusiksi. Tauluista ja huonekaluista jää kuitenkin jälkensä. Ennen muuttoa kuitenkin helppo homma maalata seinät, kun ei ole mitään tiellä. Voi uusia listatkin samalla.

   Lainaa

  47. It's a deal 31.7.2023 13:20
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Valkoisista seinistä on helpompi hahmottaa, mitä haluaa tulevaisuudessa seinille tehdä. Ja kun kämppä on sisustettu, jotta näkee mitkä värit sopisivat kalustukseen, maalaamisessa olisi niin paljon vaivaa, että sitä voi lykätä parempaan ajankohtaan kuten kesälomaan. Ja kun tajuaa, ettei aio siihen souviin ruveta, voi miettiä, että valkoinen on paras väri myytäessä.

   Lainaa

  48. Järeä ahven 2.8.2023 22:21
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Oliko ne kämpät tunnin päästä halvempia ku ennen?

   Lainaa

  49. Vuoden asuntonäyttäjä 10.8.2023 20:08
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Järeä ahven: Oliko ne kämpät tunnin päästä halvempia ku ennen?
   Tuu tunnin päästä kysymään uudelleen?

   Lainaa

  50. Kirpeä ahven 13.8.2023 9:36
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Jakautunut bataatti: Ei kai sinne mahdu jos shakkinappulatkin on ton kokoisia. Ken ja Albin, koittakaa pärjätä, kuitenkin 60 neliötä per ukko.
   Asunnon tai talon koko on suhteellinen asia: Oli miten paljon tilaa tahansa niin aina se täyttyy jollain tavaralla. Sikäli ymmärrän kyllä tuon tunteen.

   Lainaa

  51. Köydetön persoona 15.8.2023 7:53
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   jukkapalmu: Nykyinen 49m2 kerrostalokaksio Helsingissä, kulut 1200€/kk Tuleva rivitalokolmio 74m2 230km päässä Helsingistä rantatontilla, kulut 700€/kk Ei harmita. Oon tykännyt asua Helsingissä, mutta maaseudun rauha kiehtoo enemmän 😊
   Aikoinaan oli valittavana työ kolmelta eri paikkakunnalta ja olen usein taputtanut itseäni tyytyväisenä olkapäälle, koska valitsin Hesulin sijaa Turun.

   Lainaa

  52. Juomakelvoton liitu 15.8.2023 12:10
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ei muuten ole, maalarinvalkoinen ei houkuta ostamaan.

   Lainaa

  53. Voihan Jukraina 15.8.2023 14:45
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Juomakelvoton liitu: Ei muuten ole, maalarinvalkoinen ei houkuta ostamaan.
   Varo ettei Laura tuu tännekin kommentteihin rageemaan kohta kun me ei uskota

   Lainaa

  54. Tilattava tuhatjalkainen 17.8.2023 22:20
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Minusta asunto on liian valkoinen, kaipaisin lisää väriä ja pehmeyttä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: 120 neliötä, asunnot, asunto, eira, keskusta, luksus, maali, omakotitalo, valkoinen