Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ryhmän jäsenellä on asiaa, osa 9

Tilannekatsaus: Facebookin alkeet... edelleen hakusessa.
Ryhmän jäsenellä on asiaa, osa 9

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Itsestäänselvä taistelija 25.7.2023 0:12
   Tulos: +296 (300 ääntä)
   Kaikki on sekaisin kuin ampiaiset!

   Lainaa

  2. Tulos: +129 (137 ääntä)
   Ampiaiset pahasti päällekäin ihmislapsilla

   Lainaa

  3. Tulos: +247 (251 ääntä)
   En ole koskaan nähnyt ampiaisiakaan noin sekaisin.

   Lainaa

  4. Itsestäänselvä persikka 25.7.2023 1:24
   Tulos: +201 (205 ääntä)
   FB tarvitsisi vuorovaikutteisen ohjauksen perusteisiin kun tilin luo. Pitäisi käydä ohjattuna läpi keskeiset toiminnot niks naks, missä samalla selostetaan mitä mikäkin tarkoittaa. Myös keskeiset konseptit ryhmistä, omasta seinästä, feedistä ja loppuun vielä pieni kysely mikä pitää läpäistä jotta saa alkaa käyttämään. Ehkä ensin vasta tykkäämiset ja kommentoinnit, myöhemmin voi itsekin julkaista.

   Lainaa

  5. Tulos: +236 (238 ääntä)
   Itsestäänselvä persikka: FB tarvitsisi vuorovaikutteisen ohjauksen perusteisiin kun tilin luo. Pitäisi käydä ohjattuna läpi keskeiset toiminnot niks naks, missä samalla selostetaan mitä mikäkin tarkoittaa. Myös keskeiset konseptit ryhmistä, omasta seinästä, feedistä ja loppuun vielä pieni kysely mikä pitää läpäistä [...]
   Ja vuoden päästä kakkosvaihe jotta saa pysyvän kortin. Sitten joskus kuudenkympin tietämillä lääkärin voisi olla hyvä tarkistaa että onko kaikki ampiaiset pesässä. Kannatetaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Näitä lukiessa ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa :D

   Lainaa

  7. Lannaton lepakko 25.7.2023 4:08
   Tulos: +29 (51 ääntä)
   Facebook on tosiaankin tuulipukujen internet.

   Lainaa

  8. Huomattava hyttynen 25.7.2023 5:00
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   En ole ottanut mitään vahvempaa!

   Lainaa

  9. Tulos: +21 (29 ääntä)
   Itsestäänselvä persikka: FB tarvitsisi vuorovaikutteisen ohjauksen perusteisiin kun tilin luo. Pitäisi käydä ohjattuna läpi keskeiset toiminnot niks naks, missä samalla selostetaan mitä mikäkin tarkoittaa. Myös keskeiset konseptit ryhmistä, omasta seinästä, feedistä ja loppuun vielä pieni kysely mikä pitää läpäistä [...]
   Sanoit just sen mitä ajattelin.

   Lainaa

  10. Kykenevä kenguru 25.7.2023 7:25
   Tulos: -3 (33 ääntä)
   Onneksi en ole FB:ssa. Pahoin pelkään, että omatkin jutut olisi silloin tuolla ylempänä, ei kommentoimassa...

   Lainaa

  11. Tulos: -32 (34 ääntä)
   Heikkoa settiä taas..

   Lainaa

  12. Rakastettu maksamakkara 25.7.2023 8:12
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   Outoa...

   Lainaa

  13. totuuden_torvi 25.7.2023 8:56
   Tulos: +73 (79 ääntä)
   Puolelta ihmisistä pitäisi ottaa internet pois. Todella monien ymmärrys netissä liikkuessa on pelottavan vähäinen, joten ei ihme, että erilaiset huijaukset ja trollaukset on todellinen uhka laajassakin mittakaavassa näiden heikkojen lenkkien kautta. Tämän voi helposti todeta pelkästään Feissarimokien kautta vuosien saatossa. Videoiden väärentäminenkin helpottuu ja kehittyy kokoajan ja ihan kaiken aitoutta on syytä epäillä nykyisin. Itselläkin on ainakin yksi tuttu, jolle tuntuu menevän läpi kaikki Instagramissa olevat videot aitoina vaikka homma olisi aivan selvästi joko feikki tai esitetty tilanne.

   Lainaa

  14. Turvaton kurkku 25.7.2023 9:40
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   En ymmärrä miten nämä kuvittelee facebookin toimivan. Että kuka tahansa voi liittää sinut mihin tahansa ryhmään sinun tietämättä. En keksi mitään vertailukelpoista asiaa tähän yhteyteen, on niin älytön ajatus.

   Lainaa

  15. Epätavallinen roska 25.7.2023 10:26
   Tulos: -20 (30 ääntä)
   Yläikäraja someen?

   Lainaa

  16. Jorma Ralli-Kukkula 25.7.2023 10:41
   Tulos: +97 (99 ääntä)
   Rehellisyyden nimissä olen kyllä itsekin pariin otteeseen ihmetellyt viime aikoina joitain ryhmiä, joiden päivityksiä alkanut tulla syötteeseen ja joissa selvästi olen mukana, mutta ei kyllä mitään mielikuvaa liittymisestä. Sitten onkin selvinnyt että kyseessä on esim. joku vanha 80-luvun bändin fanisivu jota olen vuosia sitten likettänyt, mutta jonka joku toinen käyttäjä on ostanut/ottanut haltuunsa ja muuttanut ryhmän nimen joksikin "Elä huonosti - naura harvoin - rakasta vähän" tyyppiseksi humöörisivuksi, jonka jälkeen alkanut spämmätä siihen b-luokan tavaraa 10x päivässä. Äkkiähän noista pääsee eroon eroamalla, mutta ymmärrän kyllä jos jengiä hetken hämmentää.

   Lainaa

  17. Hajoamaton aprikoosi 25.7.2023 11:01
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Maarit. Mitä vittua.

   Lainaa

  18. Näkinkenkiä keräilevä alligaattori 25.7.2023 12:59
   Tulos: +67 (71 ääntä)
   Miksi kaikki aina kiittelevät niin kovasti negatiivisissa viesteissään? Rasittavaa! "Kiitos ajasta, jonka sain olla ryhmässä"... "Kiitos sinulle, joka varastit"... "Kiitos paljon, kyllä nyt mieleni pahoitin". Älkää kiitelkö, kiitos!

   Lainaa

  19. Arkkienkeli 25.7.2023 14:18
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Itsestäänselvä persikka: FB tarvitsisi vuorovaikutteisen ohjauksen perusteisiin kun tilin luo. Pitäisi käydä ohjattuna läpi keskeiset toiminnot niks naks, missä samalla selostetaan mitä mikäkin tarkoittaa. Myös keskeiset konseptit ryhmistä, omasta seinästä, feedistä ja loppuun vielä pieni kysely mikä pitää läpäistä [...]
   Sellainen on ollut jo vuosia, mutta osa mielestään osaa ja painaa "Ohita"-nappulaa.

   Lainaa

  20. Väsynyt turnipsi 25.7.2023 14:49
   Tulos: +48 (48 ääntä)
   Mikä siinä on, että varsinkin vanhemmat rouvat alkavat heti syytellä muita, kun heitä oikaistaan? Saman tien ollaan syyttämässä että tili on kaapattu ja sinä sen varmasti teit eikä vahingossakaan pohdita, olisiko kyseessä vain vahinkoklikkaus tai muu viaton tapaturma

   Lainaa

  21. Kaakeloitu viikuna 25.7.2023 15:55
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   Väsynyt turnipsi: Mikä siinä on, että varsinkin vanhemmat rouvat alkavat heti syytellä muita, kun heitä oikaistaan? Saman tien ollaan syyttämässä että tili on kaapattu ja sinä sen varmasti teit eikä vahingossakaan pohdita, olisiko kyseessä vain vahinkoklikkaus tai muu viaton tapaturma
   Käy omanarvontunteen päälle? Nuoremmat tulee pätemään. Sama se on kyllä joillakin setämiehilläkin. Mutta jottei olla ikär*sisteja niin on nuorisossakin niitä jotka ei kestä minkäänlaista neuvomista tai opastamista.

   Lainaa

  22. Sukkanauhaton kalkkuna 26.7.2023 3:28
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Kunhan mehiläiset ja kimalaiset ei mene sekaisin. Taitavat olla kyllä kovaa vauhtia menossa.

   Lainaa

  23. Saatanan vajaaälyinen lehmä 26.7.2023 13:12
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Ei tule fomoa, eikä ikävä FB:iin, kun Feissarimokia lukee. Sakeammaksi tuntuu menevän.

   Lainaa

  24. Timmi makkara 26.7.2023 22:55
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Itse ihmettelen, että onko jengi niin kädetöntä tai toistaitoista tms. ettei osaa rajata kuvakaappauksia. Ei mulla siis muuta.

   Lainaa

  25. Itkevä kana 28.7.2023 15:57
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Vittu että ihmiset on tyhmiä.

   Lainaa

  26. Tulos: +1 (1 ääni)
   Hattu: En ole koskaan nähnyt ampiaisiakaan noin sekaisin.
   Minä olen, sen jälkeen kun suihkutettiin katon sisällä ollut pesä Raidia täyteen.

   Lainaa

  27. Tulos: +1 (1 ääni)
   Kaakeloitu viikuna: Käy omanarvontunteen päälle? Nuoremmat tulee pätemään. Sama se on kyllä joillakin setämiehilläkin. Mutta jottei olla ikär*sisteja niin on nuorisossakin niitä jotka ei kestä minkäänlaista neuvomista tai opastamista.
   Se on kai ihan normaali osa ihmisen aivojen kehitystä, että teinit vasta opettelee kritiikin sivistynyttä vastaanottamista, ja vaikeaa tuntuukin olevan... Mutta kun nuo täti-ihmiset taantuu netissä ihan täysin!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: en ole tykännyt, erota, kuva, liittyä, ryhmä, tykkäys, ylläpito, ylläpitäjä