Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 489

Selkäpiitä karmiva kokemus kirpputorilla: "Tule yksin."
Kirpputorin löytöjä, osa 489

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kielevä hylje 13.6.2023 0:16
   Tulos: +223 (239 ääntä)
   Onko Krista elossa..?

   Lainaa

  2. Tulos: +819 (823 ääntä)
   Onneksi sentään sanoi että "älä pelkää." Tuli paljon rauhallisempi ja luottavaisempi olo heti.

   Lainaa

  3. Laiton sankari 13.6.2023 0:36
   Tulos: +377 (379 ääntä)
   ”Älä pelkää” ei voi enteillä mitään hyvää. Ei vaan voi.

   Lainaa

  4. Relevantti lihapulla 13.6.2023 0:38
   Tulos: -86 (106 ääntä)
   Krista sanoi että on IMIselvää, miksi ostaja halusi hänen tulevan yksin. Tuossahan se jo paljastuu, että mitä tapaamisessa tulee tapahtumaan.

   Lainaa

  5. Raitti hämähäkki 13.6.2023 0:43
   Tulos: +273 (283 ääntä)
   Laiton sankari: ”Älä pelkää” ei voi enteillä mitään hyvää. Ei vaan voi.
   Älä pelkää on varmaan yksi isoimmista red flageista. "Älä pelkää, tule vain kyytiin." "Älä pelkää, tule vaan sisälle." "Älä pelkää, tule vain tänne yksin tekemään kauppoja."

   Lainaa

  6. Tulos: +144 (160 ääntä)
   Nää tuolit oli joskus tosi hienot. Ainakin mun mielestä. Tuunaajat näkee kyllä potentiaalin, eikä mun tarvii ite roudaa näitä roskiani kaatikselle. - Hanna Kaikki maksaa itselleni nykyään niin paljon enemmän, että puoliksi käytetyistä pesuaineista varmasti muut, joihin taloustilanne ei jotenkin kummasti vaikuta, maksaa kyllä kaupan ostohinnan, katteet ja reilusti päälle, kunhan sanoo niitä uusiksi. - Jaana

   Lainaa

  7. Avaimeton kavioeläin 13.6.2023 1:52
   Tulos: +241 (243 ääntä)
   Mitä ihmeen nahanhoitoainetta Hanna on käyttänyt? Jugurttia?

   Lainaa

  8. Valittu mestari 13.6.2023 2:02
   Tulos: +245 (253 ääntä)
   Nuo tuolit käy enää lavasteiksi kauhuelokuvaan jossa Krista tekee kauppoja autiotalossa.

   Lainaa

  9. Eriskummallinen näätä 13.6.2023 3:01
   Tulos: +270 (274 ääntä)
   Puluparka: Onneksi sentään sanoi että "älä pelkää." Tuli paljon rauhallisempi ja luottavaisempi olo heti.
   Omalta kaverilta huijattiin 500€ äskettäin "kryptohuijaukseen"
   Kysyin kaverilta, että miten hitossa menit tekemään niin tyhmästi. Kaveri sanoi huijarin olleen niin vakuuttava...
   Kaveri näytti viestiketjun ja yhdessä vaiheessa oli kysynyt "Onko tää varmasti aito sijoitus? Epäilyttää laittaa noin isoja summia kerralla"
   Vastaus: Kyllä minuun voi luottaa

   Lainaa

  10. Eriskummallinen näätä 13.6.2023 3:03
   Tulos: -41 (55 ääntä)
   Laiton sankari: ”Älä pelkää” ei voi enteillä mitään hyvää. Ei vaan voi.
   Saattaa olla jonkin kielen nyanssiero. Nimittäin kerran aivan samalla tavalla eräs virolainen kaveri painotti, kuinka tavatessa ei tarvitse pelätä.

   Lainaa

  11. Sairaslomasta nauttiva orava 13.6.2023 3:08
   Tulos: -130 (132 ääntä)
   Siis hyi toi vika 😱 Voisiko myös tällaisiin saada jonkun jos ei nyt varoituksen niin jonkun? Olen yksin kotona ja oli ehkä virhe lukea tähän aikaa yöstä, mutta nyt en saa unta.

   Lainaa

  12. Liittoutumaton pussieläin 13.6.2023 5:44
   Tulos: -20 (34 ääntä)
   Ei se ole tyhmä joka pyytää...

   Lainaa

  13. Henkilörekisteri 13.6.2023 6:23
   Tulos: +131 (131 ääntä)
   Puluparka: Onneksi sentään sanoi että "älä pelkää." Tuli paljon rauhallisempi ja luottavaisempi olo heti.
   Tuosta "älä pelkää" tuli mieleen, kun joskus lähdin salilta kävelemään kotiin sateessa, matkaa ehkä 1km. Viereen pysähtyi auto josta samalla murteella tarjottiin kyytiä, kuului tuo sama "älä pelkää". En pelännyt, mutta kastuin kyllä kävellessäni kotiin.

   Lainaa

  14. Kouluttamaton muurahainen 13.6.2023 6:57
   Tulos: +103 (105 ääntä)
   Eriskummallinen näätä: Omalta kaverilta huijattiin 500€ äskettäin "kryptohuijaukseen" Kysyin kaverilta, että miten hitossa menit tekemään niin tyhmästi. Kaveri sanoi huijarin olleen niin vakuuttava... Kaveri näytti viestiketjun ja yhdessä vaiheessa oli kysynyt "Onko tää varmasti aito sijoitus? Epäilyttää laittaa noin isoja summia kerralla" Vastaus: Kyllä minuun voi luottaa
   "Luota minuun" on kyllä epäluotettavin lause, minkä joku voi sanoa. Aina kun tuon kuulen, menee luottamus kyseiseen henkilöön kyseessä olevassa asiassa kokonaan. Miksi kaikki meneekin aina pieleen tuon lauseen jälkeen? "Olen kulkenut tästä tuhansia kertoja, tunnen reitin." Henkilö tuntee reitin ihan kokemuksesta. "Olen kulkenut tästä tuhansia kertoja, tunnen reitin. Luota minuun" Henkilö on mennyt siitä ennenkin, mutta ei muista reittiä.

   Lainaa

  15. Vahvistettu riikinkukko 13.6.2023 6:57
   Tulos: +156 (162 ääntä)
   Laiton sankari: ”Älä pelkää” ei voi enteillä mitään hyvää. Ei vaan voi.
   Kyllä minusta "älä pelkää" on ihan hyvä todeta, esim. jos kohtaa Betlehemissä paimenia yöllä.
   T. Enkeli

   Lainaa

  16. Räkäpää 13.6.2023 7:57
   Tulos: +53 (57 ääntä)
   Liittoutumaton pussieläin: Ei se ole tyhmä joka pyytää...
   On. Lisäksi vaarallinen ja kaikin puolin kaheli.

   Lainaa

  17. Räkäpää 13.6.2023 7:57
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Liittoutumaton pussieläin: Ei se ole tyhmä joka pyytää...
   On. Lisäksi vaarallinen ja kaikin puolin kaheli.

   Lainaa

  18. Tulos: +24 (86 ääntä)
   En ihan ymmärrä, miksi nuo tuolit ovat täällä. Nahkaosat ovat tietenkin roskiskamaa ja niitä ei voi pelastaa, mutta täyspuiset rungot näyttävät olevan ihan kunnossa ja vaikka niissä olisikin pintahometta, ne voi aina hioa ja käsitellä uudelleen. Ei niistä kuitenkaan yritetty tonneja pyytää vaan antaa ilmaiseksi. OK, myönnän, että tuo selostus nahan hoidosta on hiukan huvittava tulokset huomioon ottaen.

   Lainaa

  19. McTyöntekijä 13.6.2023 8:38
   Tulos: +90 (96 ääntä)
   Vahvistettu riikinkukko: Kyllä minusta "älä pelkää" on ihan hyvä todeta, esim. jos kohtaa Betlehemissä paimenia yöllä. T. Enkeli
   Etenkin jos on biblically accurate enkeli eikä niitä nättejä enkeleitä mitä maalauksissa on

   Lainaa

  20. Nurja päärynä 13.6.2023 8:38
   Tulos: +55 (69 ääntä)
   Muistutti mua siitä kerrasta kun kavereiden kanssa tehtiin feikki tinder profiili ja puhuttiin vaan kaikkien kaameimpien kusipäiden kanssa. Yksi ällöttävä viisikymppinen perheenisä sitten päätti lähteä keskellä yötä hakemaan tätä 18-vuotiasta neitokaista vanhempien luota autolla 300 kilsan päästä omaan kotiinsa. Kuulemma vois jäädä asumaankin teinin huoneeseen, kun teini oli vaihdossa. "älä pelkää, vaimo on työteissulla." Annettiin naapuritalon osoite ja katsottiin kauhulla ikkunasta, kun se herra oikeasti ilmaantui pihaan. katseltiin ikkunasta samalla kun laitettiin viimeinen viesti, jossa kerrottiin kaikin olevan valetta ja ilmoitettiin, että screenshotit lähtee muuten vaimolle saman tien (ei tietenkään lähtenyt, ei meillä ollut vaimosta mitään tietoa).

   Lainaa

  21. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Eriskummallinen näätä: Omalta kaverilta huijattiin 500€ äskettäin "kryptohuijaukseen" Kysyin kaverilta, että miten hitossa menit tekemään niin tyhmästi. Kaveri sanoi huijarin olleen niin vakuuttava... Kaveri näytti viestiketjun ja yhdessä vaiheessa oli kysynyt "Onko tää varmasti aito sijoitus? Epäilyttää laittaa noin isoja summia kerralla" Vastaus: Kyllä minuun voi luottaa
   Oppirahat tuli maksettua sitten toivottavasti kerralla. Ikävää että näin piti oppia maailman ja sen asukkien pahuus. Itsekin tahdon uskoa parasta muista mutta elämä on opettanut, ei korkeampia tutkintoja, ettei kannata luottaa kauheasti rahojaan tuntemattomille kuin sen verran mitä on varaa hävitä ilman ketutusta. Meidän täytyy pitää toisistamme huolta ja puolustaa heikompia eikä miettiä miten MINÄ voisin hyötyä kanssa eläjistä muuten ollaan kohta kleptokratia tms persläpi. Äh mä höpöilin ihan eri asiaa kuin piti, no ainakin on selvää mistä nimimerkkini tulee.

   Lainaa

  22. Kannattamaton haltija 13.6.2023 9:16
   Tulos: +72 (72 ääntä)
   Kannattaa maksaa kolme tai neljä euroa alle kahden euron siivoustarvikkeesta, varsinkin sellaisesta josta on osa jo käytetty. T. Jaana

   Lainaa

  23. Tulos: +50 (50 ääntä)
   Nuo pesuaineet on tosiaan myynnissä säännöttömällä kirppiksellä. Siellä ei edes taivas ole rajana hintapyyntöjen suhteen.

   Lainaa

  24. Eriskummallinen näätä 13.6.2023 11:50
   Tulos: +57 (59 ääntä)
   McTyöntekijä: Etenkin jos on biblically accurate enkeli eikä niitä nättejä enkeleitä mitä maalauksissa on
   Ne raamatullisen tarkat enkelit on itseasiassa aika komeita. Kiinnostuin valtavasti kristinuskon mytologiasta, kun kuulin, että jumalaa lähimpänä olevat sanansaattajat ovatkin mekaanis-lihallisia gyroskooppeja, jotka ovat silmien peitossa.
   Myöskin enkeleiden lausuma "älkää pelätkö" käy myös paljon paremmin järkeen :D

   Lainaa

  25. Tulos: +43 (43 ääntä)
   Ei kannata myöskään myydessä laittaa omaa osoitetta noutopaikaksi. Ainakin jos on kyseessä sen kokoinen tavara jonka voi kantaa, niin mieluummin treffit vaikka asemalla/kaupan luona tms. Ja jos on isompaa kalusteita tms, niin pihalla tai alaovella sitten.

   Lainaa

  26. Tulos: +61 (61 ääntä)
   Ihmiset ostaa saman tuotteen mieluummin kaupasta halvemmalla kuin yksityiseltä kalliimmalla. Tämä on normaalia markkinataloutta, Jaana!

   Lainaa

  27. Itseasiassa 13.6.2023 12:36
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Laura: Ei kannata myöskään myydessä laittaa omaa osoitetta noutopaikaksi. Ainakin jos on kyseessä sen kokoinen tavara jonka voi kantaa, niin mieluummin treffit vaikka asemalla/kaupan luona tms. Ja jos on isompaa kalusteita tms, niin pihalla tai alaovella sitten.
   Ei siinä noudossa onneksi ole ongelmia ollut. Auttaa kummasti, kun katsoo, että ovelta näkyy miesten isommat saappaat eteisessä. Kerran tuli joku ihme jantteri hakemaan jotain tavaraa ja koko tilanteen ajan tuijotti mua suoraan kasvoihin. Loppui kun sanoin hyvästit ja laitoin oven kiinni.

   Lainaa

  28. Sairaslomasta nauttiva orava 13.6.2023 12:43
   Tulos: -27 (39 ääntä)
   Sairaslomasta nauttiva orava: Siis hyi toi vika 😱 Voisiko myös tällaisiin saada jonkun jos ei nyt varoituksen niin jonkun? Olen yksin kotona ja oli ehkä virhe lukea tähän aikaa yöstä, mutta nyt en saa unta.
   Oho, mikä määrä miinusta. Sain kyllä lopulta unta mutta ihmetyttää. En ole tottunut nukkumaan isossa talossa yksin niin valmiiksi pelotti.

   Lainaa

  29. Tulos: -9 (15 ääntä)
   "Ei se ole tyhmä joka pyytää..."

   Lainaa

  30. Tulos: +27 (37 ääntä)
   Eriskummallinen näätä: Omalta kaverilta huijattiin 500€ äskettäin "kryptohuijaukseen" Kysyin kaverilta, että miten hitossa menit tekemään niin tyhmästi. Kaveri sanoi huijarin olleen niin vakuuttava... Kaveri näytti viestiketjun ja yhdessä vaiheessa oli kysynyt "Onko tää varmasti aito sijoitus? Epäilyttää laittaa noin isoja summia kerralla" Vastaus: Kyllä minuun voi luottaa
   Pitäis jokaisen tajuta kaksi asiaa: Jos mainitaan "krypto" niin onhan se huijaus ja jos "firman" nimessä on "Suomi"- pääte niin se on myös huijaus.

   Lainaa

  31. Tulos: +49 (49 ääntä)
   Ekaa kertaa kun halusin taksilla kotiin, en oikein tiennyt miten siinä tilanteessa pitäisi toimia niin koitin kysyä että voiko matkan maksaa esimerkiksi etukäteen. Taksikuski vastasi vaan, että "Tää on ihan turvallinen taksi." Vähän siinä alkoi jotkut hälytyskellot soimaan, mutta aattelin että tässä varmaan on joku kielimuuriongelma, ja hyppäsin kyytiin. Pääsin kyllä perille turvallisesti, mutta onhan tollasen turvallisuuden vakuuttelu nyt aika epäilyttävää

   Lainaa

  32. Nuutunut kotka 13.6.2023 15:09
   Tulos: +99 (99 ääntä)
   Nurja päärynä: Muistutti mua siitä kerrasta kun kavereiden kanssa tehtiin feikki tinder profiili ja puhuttiin vaan kaikkien kaameimpien kusipäiden kanssa. Yksi ällöttävä viisikymppinen perheenisä sitten päätti lähteä keskellä yötä hakemaan tätä 18-vuotiasta neitokaista vanhempien luota autolla 300 kilsan [...]
   Harvinaisen kus*päinen veto laittaa täysin viattoman ihmisen osoite jollekin selvästi epävakaalle nettihullulle. Et voi ikinä tietää millainen ja miten käyttäytyvä tyyppi sieltä tulee ja uskooko se siinä vaiheessa kun on jo naapurin pihassa ettei se viestittelijä ollutkaan sieltä.

   Lainaa

  33. Rehevöitynyt katkarapu 13.6.2023 16:25
   Tulos: +17 (25 ääntä)
   Sairaslomasta nauttiva orava: Siis hyi toi vika 😱 Voisiko myös tällaisiin saada jonkun jos ei nyt varoituksen niin jonkun? Olen yksin kotona ja oli ehkä virhe lukea tähän aikaa yöstä, mutta nyt en saa unta.
   Siis mitä...?

   Lainaa

  34. Pesty oppilas 13.6.2023 17:43
   Tulos: +65 (67 ääntä)
   Sairaslomasta nauttiva orava: Oho, mikä määrä miinusta. Sain kyllä lopulta unta mutta ihmetyttää. En ole tottunut nukkumaan isossa talossa yksin niin valmiiksi pelotti.
   älä pelkää

   Lainaa

  35. Häiritsevä lokki 13.6.2023 18:40
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Valittu mestari: Nuo tuolit käy enää lavasteiksi kauhuelokuvaan jossa Krista tekee kauppoja autiotalossa.
   Lordin musiikkivideolle sopivaa propsia.

   Lainaa

  36. Patamusta hevonen 13.6.2023 18:45
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Säännötön kirppis mutta vittuilua ei voi vastaanottaa :D

   Lainaa

  37. Käypä piirroshahmo 13.6.2023 18:47
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Avaimeton kavioeläin: Mitä ihmeen nahanhoitoainetta Hanna on käyttänyt? Jugurttia?
   Bepanthenia :D

   Lainaa

  38. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Jonna on hengissä! Ja jos mietitytti niin toinen osapuoli oli myös nainen.

   Lainaa

  39. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Jonna? Krista, mitä ihmettä. 😂 Krista* on hebgissä.

   Lainaa

  40. Kuminauhaton hirmulisko 13.6.2023 23:10
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   McTyöntekijä: Etenkin jos on biblically accurate enkeli eikä niitä nättejä enkeleitä mitä maalauksissa on
   On todettava että ”älkää peljästykö”.

   Lainaa

  41. Loistelias lokki 14.6.2023 1:06
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: "Olen kulkenut tästä tuhansia kertoja, tunnen reitin." Henkilö tuntee reitin ihan kokemuksesta.
   Ei ole yhtään sen vakuuttavampi lause, ainakaan jos on koskaan ollut meidän papan kyydissä :D "Minä kyllä tiedän miten tästä ajetaan kun oon monta kertaa ajanut" ja kirjaimellisesti 10 metriä eteenpäin alkaa hätäily "mistä nyt pitää kääntyä? Pitääkö mennä oikeelle vai vasemmalle?" *menettää yöunensa näistä muistoista* 😆

   Lainaa

  42. Eriskummallinen näätä 14.6.2023 9:14
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Loistelias lokki: Ei ole yhtään sen vakuuttavampi lause, ainakaan jos on koskaan ollut meidän papan kyydissä 😁 "Minä kyllä tiedän miten tästä ajetaan kun oon monta kertaa ajanut" ja kirjaimellisesti 10 metriä eteenpäin alkaa hätäily "mistä nyt pitää kääntyä? Pitääkö mennä oikeelle vai vasemmalle?" *menettää yöunensa näistä muistoista* 😆
   Haha tää on kyllä loistava. Muistoja siitä, kun äiti huutaa takapenkiltä kartan kanssa ja isä ajaa silti minne sattuu, koska muistaa paremman reitin. Loppujen lopuksi joudutaan 30km pitkälle soratielle korpeen, jota auto kykenee juuri ja juuri ajamaan.

   Lainaa

  43. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Eriskummallinen näätä: Ne raamatullisen tarkat enkelit on itseasiassa aika komeita. Kiinnostuin valtavasti kristinuskon mytologiasta, kun kuulin, että jumalaa lähimpänä olevat sanansaattajat ovatkin mekaanis-lihallisia gyroskooppeja, jotka ovat silmien peitossa. Myöskin enkeleiden lausuma "älkää pelätkö" käy myös paljon paremmin järkeen :D
   Jostain kuulin sellaisen teorian että joku olis vähän liikaa käyttänyt päihteitä ja siinä sitten ihan pilvessä nähnyt albiino-riikinkukon. Eli paljon valkoisia höyheniä, siivet, ja paljon ”silmiä” siinä pyrstössä.
   Ja sitten tää heppu vakuuttunut siitä että joku Jumalan kätyri se oli ja levittänyt sanaa 😆

   Lainaa

  44. Nurja jyrsijä 14.6.2023 16:32
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   kiivi: Ekaa kertaa kun halusin taksilla kotiin, en oikein tiennyt miten siinä tilanteessa pitäisi toimia niin koitin kysyä että voiko matkan maksaa esimerkiksi etukäteen. Taksikuski vastasi vaan, että "Tää on ihan turvallinen taksi." Vähän siinä alkoi jotkut hälytyskellot soimaan, mutta aattelin [...]
   Olisiko kuski viitannut turvallisella siihen, että taksissa on asiallinen taksamittari joka nakuttaa määritysten mukaisen hinnan? Joskus kuulee neuvottavan, että tietyissä maissa kannattaa taksimatkan hinta sopia ja mahdollisesti maksaakin etukäteen, ettei tarvitse sitten maksaa miljoonia matkan jälkeen.

   Lainaa

  45. Sairas vesimeloni 16.6.2023 14:02
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Luotathan? T. Aladdin

   Lainaa

  46. Tulos: 0 (0 ääntä)
   J: Jonna on hengissä! Ja jos mietitytti niin toinen osapuoli oli myös nainen.
     Hm, no sitten ymmärrän vähän. En toki kutsuisi ketään kotiini jos en heitä tunne, pienet kaupat voi hoitaa julkisella paikalla ja isommat alaovella -hain lapselleni pyörän, eikä tullut mieleenkään tunkea myyjälle sisälle, hän toi sen parkkipaikalleen. 
     Mutta jos nyt ei ole internetkaupat 101 hallussa ja aikoo antaa toiselle kotioven numeron ja alakerran ovikoodin, niin todella toivoisin, että sieltä tulee vain se nainen, jonka kanssa ajattelin tehdä kaupat. Eikä se nainen ja viisi skrodea kaveria. Sitten voimme tajuta, että tässä on liikkeellä ensikertalainen kaupantekijä, ei sarjamurhaaja?

   Lainaa

  47. Vikuri ahven 18.6.2023 2:55
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Valittu mestari: Nuo tuolit käy enää lavasteiksi kauhuelokuvaan jossa Krista tekee kauppoja autiotalossa.
   Taikka tuo "älä pelkää"-tyyppi :D

   Lainaa

  48. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Eriskummallinen näätä: Omalta kaverilta huijattiin 500€ äskettäin "kryptohuijaukseen" Kysyin kaverilta, että miten hitossa menit tekemään niin tyhmästi. Kaveri sanoi huijarin olleen niin vakuuttava... Kaveri näytti viestiketjun ja yhdessä vaiheessa oli kysynyt "Onko tää varmasti aito sijoitus? Epäilyttää laittaa noin isoja summia kerralla" Vastaus: Kyllä minuun voi luottaa
   Äidiltä huijattiin 250€ jonkinlaiseen kryptohuijaukseen pari kuukautta sitten. Kuulin koko puhelun ja yritin siinä vieressä toppuutella, että "tää on huijaus, pistä se puhelin kiinni"... äiti kuitenkin vain jatkaa kun "Sauli Niinistökin on tästä puhunut ja Puoli seiska keskeytettiin tän takia". Puhelukin käytiin englanniksi ja äiti myönsi viikkoja myöhemmin, että hänellä menee aivot lukkoon englanninkielisissä keskusteluissa.
   Vain joitakin minuutteja tuon puhelun jälkeen äiti tajusi sitten joutuneensa huijatuksi, ja hän työskenteli kaiken lisäksi pankkivirkailijana 30 vuotta. Eli näitä voi käydä ihan ammattilaisillekin...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: home, kaikki maksaa, keskustelu, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, markkinatalous, nahka, pelottava, pesuaineet, tuolit, yksin, yv