Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Asiakaspalvelun aarteita, osa 5

Oulun suosituin alusvaateliike ilahduttaa jälleen asiakaspalvelullaan.
Asiakaspalvelun aarteita, osa 5

Sinikaarre on ennestään tuttu julkaisusta Kohtaamisia kaupoilla, osa 110.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Varpaaton hylje 20.4.2023 0:18
   Tulos: +445 (455 ääntä)
   Jarmon taitanee olla parempi jättää nyt vaan ne iloliemet sinne hedelmäosastolle. Jotenkin on havaittavissa ettei Jarmo tarvitse enempää.

   Lainaa

  2. Tulos: +650 (658 ääntä)
   Miksi helvetissä chätissä on ihminen joka ei osaa kieltä?

   Lainaa

  3. Pelekääkkönää 20.4.2023 0:47
   Tulos: +312 (318 ääntä)
   Näin oululaisena tekis mieli ihan kulttuurielämyksen nimissä käydä kääntymässä tuossa liikkeessä. Tulee varmaan todella arvostettu olo sen jälkeen 👍

   Lainaa

  4. Tornipöllö 20.4.2023 0:51
   Tulos: +507 (509 ääntä)
   ss: Miksi helvetissä chätissä on ihminen joka ei osaa kieltä?
   Paljon kustannustehokkaampaa siirtää palvelu Bulgariaan ja pistää paikalliset palvelemaan suomalaisia asiakkaita käännöskoneen avulla. Jos ongelmia ilmenee, niin voi ala-asteelta tutulla taktiikalla vain todeta "nokun noi muutkin tekee sitä" välttääkseen kritiikin.

   Lainaa

  5. Punertava vaatekappale 20.4.2023 1:28
   Tulos: +349 (351 ääntä)
   Sinikka on klassikko, Sinikalle ei v1ttuilla, Sinikka on omistamansa liikkeen johtaja ja määrää säännöt. En tiedä millä se firma pysyy pystyssä, eihän tuolta osta kukaan kuin korkeintaan kerran.

   Lainaa

  6. Sipulinhajuinen kani 20.4.2023 1:32
   Tulos: +39 (65 ääntä)
   ss: Miksi helvetissä chätissä on ihminen joka ei osaa kieltä?
   Känniset bulgaarit käännösohjelman kanssa? :D

   Lainaa

  7. Poistuva pupu 20.4.2023 2:10
   Tulos: +198 (208 ääntä)
   ss: Miksi helvetissä chätissä on ihminen joka ei osaa kieltä?
   Oon miettinyt samaa, palvelu olevinaan suomenkielistä, mutta se on luultavasti sen takia, että jos asiakasta on esim huijattu, niin suomalainen asiakas ei jaksa vääntää tarpeeksi kauan ja firma saa luovutusvoiton.
   Mä itse jouduin tilanteeseen jossa yli 2 tuntia ulkomaalaiselta asiakaspalvelijalta yritin saada rahaani takaisin. En tiedä miksi tililtäni rahaa yritykselle, josta en ollut koskaan kuullutkaan. Mitään en ollut tilannut ja ostanut ja se asia oli todella epäselvä.
   2 tunnin taistelun jälkeen olin jo sillä hilkulla, että luovutan, kun asiakaspalvelija luovutti ja sain rahani takaisin.
   Suomalainen sisu kannatti, mutta voisin melkein panna pääni pantiksi että syynä on se, että moni ei jaksa alkaa vääntää jonkun ulkomaalaisen asiakaspalvelijan kanssa ja luovuttaa, mikä taas tuo firmalle lisää tuloa. 🤔

   Lainaa

  8. Äksy roska 20.4.2023 2:50
   Tulos: -90 (110 ääntä)
   Finnair-suomi juttu jo ollut täällä? Vai luinkohan sen toiselta sivulta, mihin otetaan helmet täältä.

   Lainaa

  9. Välttämätön albatrossi 20.4.2023 3:18
   Tulos: +275 (279 ääntä)
   Asiakaspalvelu Suomi voisi lähettää Finnairille oman tarjouksen

   Lainaa

  10. Tulos: +52 (82 ääntä)
   ss: Miksi helvetissä chätissä on ihminen joka ei osaa kieltä?
   Koska Suomessa työvoimapula ja työntkeijän palkalla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Mitähän lausetta aspa hakenut joukkueella, mikä delas korvauksilla?

   Lainaa

  11. Lannistava kalkkuna 20.4.2023 6:38
   Tulos: +66 (70 ääntä)
   ss: Miksi helvetissä chätissä on ihminen joka ei osaa kieltä?
   Koska on käännösohjelma jota muutkin käyttävät.

   Lainaa

  12. Attrahoiva sotilas 20.4.2023 6:48
   Tulos: -12 (42 ääntä)
   Onneksi nykyään saa liput ostaa itse. Kun kerranjodkus 2000 tilasin liput, asiakaspalvelija Virossa kirjoitti nimeni. leikitään että se on vaikka Leena, niin lippuun, tavaanisesta huolimatta, oli kirjoitettu tyyliin Peelka.

   Lainaa

  13. Kahen kilon kalori 20.4.2023 7:25
   Tulos: +20 (94 ääntä)
   Attrahoiva sotilas: Onneksi nykyään saa liput ostaa itse. Kun kerranjodkus 2000 tilasin liput, asiakaspalvelija Virossa kirjoitti nimeni. leikitään että se on vaikka Leena, niin lippuun, tavaanisesta huolimatta, oli kirjoitettu tyyliin Peelka.
   Tuon esimerkin perusteella uskallan väittää, että ihan itse olet kirjoitusvirheesi siihenkin tehnyt.

   Lainaa

  14. Tulos: +106 (108 ääntä)
   Äksy roska: Finnair-suomi juttu jo ollut täällä? Vai luinkohan sen toiselta sivulta, mihin otetaan helmet täältä.
     Ei täällä, vaan muuten uutisissa -olen itsekin lukenut sen ennen, mutta siksi, että myös Hesari kiinnostui tätä "asiakaspalvelu Google translatella anteeksi kuinka" -jutusta.
     Kuvittelisi, että Finnair tajuaisi paremmin. Halpislentoyhtiöille, kuten halpiskaupoille, on oikein sydämen asia vaikuttaa vähän kelvottomilta ja räjähtäneltä. Ei esim. Ryanair oikeasti voisi pakottaa matkustajia seisomaan, tulisi kaiken maailman lentoturvallisuuslakeja vastaan. Mutta sellaisen harkitseminen, julkisesti totta kai, oikein julistaa "meillä leikataan kaikesta mahdollisesta, joten täytyy olla halvin mahdollinen!" -Mutta Finnair kun ei ole halpa, niin tuo taktiikka ei oikein aukea.

   Lainaa

  15. Sovelias pulu 20.4.2023 8:02
   Tulos: +205 (213 ääntä)
   Minusta on surullista ja kaksinaismoralismia, miten hallitus kepittää työttömiä suomalaisia koko ajan samaan aikaan kun Trafi, Finnair yms. siirtää asiakaspalvelun halpamaihin tekoälyn pariin.

   Lainaa

  16. Sotaisa vihannes 20.4.2023 8:06
   Tulos: -17 (23 ääntä)
   Äksy roska: Finnair-suomi juttu jo ollut täällä? Vai luinkohan sen toiselta sivulta, mihin otetaan helmet täältä.
   Tätä puitiin jo iltapäivälehdissä, joissa myös samassa yhteydessä kerrottiin, että puhelimitse saa palvelua ihan suomea osaavalta henkilöltä

   Lainaa

  17. Häijy kobra 20.4.2023 8:20
   Tulos: -63 (99 ääntä)
   Sovelias pulu: Minusta on surullista ja kaksinaismoralismia, miten hallitus kepittää työttömiä suomalaisia koko ajan samaan aikaan kun Trafi, Finnair yms. siirtää asiakaspalvelun halpamaihin tekoälyn pariin.
   Jospa sekin on osa vihreää siirtymää. Sehän se on oikea yleisselitys, jolla selitellään valtion toimintojen ja palvelujen heikennyksiä parhain päin.

   Lainaa

  18. Särötön hedelmä 20.4.2023 8:42
   Tulos: +123 (127 ääntä)
   Tornipöllö: Paljon kustannustehokkaampaa siirtää palvelu Bulgariaan ja pistää paikalliset palvelemaan suomalaisia asiakkaita käännöskoneen avulla. Jos ongelmia ilmenee, niin voi ala-asteelta tutulla taktiikalla vain todeta "nokun noi muutkin tekee sitä" välttääkseen kritiikin.
   Tämä on minusta ihan törkeyden huippu.Siis täysin kuolleena syntynyt ideakin laittaa aspa palvelemaan käännösohjelman avulla. Onkohan se vielä ihan perus google translate mitä käyttävät minne voi kuka tahansa laittaa käännöksiä?

   Lainaa

  19. Luodinkestävä lihapiirakka 20.4.2023 8:50
   Tulos: +89 (91 ääntä)
   Britanniassa taas asiakaspalvelut hoidetaan Intiasta käsin. Englannissa asuessani tuli ongelma halpis prepaid liittymääni ja piti soittaa asiakaspalveluun. He puhuivat englantia, mutta niin paksulla aksentilla, etten ymmärtänyt yhtään mitään. Lopulta molemmissa päissä puhelua turhauduttiin ja jätin sikseen. Vaihdoin vaan firmaa.

   Lainaa

  20. Pakkattu kotka 20.4.2023 8:54
   Tulos: -12 (40 ääntä)
   Poistuva pupu: Oon miettinyt samaa, palvelu olevinaan suomenkielistä, mutta se on luultavasti sen takia, että jos asiakasta on esim huijattu, niin suomalainen asiakas ei jaksa vääntää tarpeeksi kauan ja firma saa luovutusvoiton. Mä itse jouduin tilanteeseen jossa yli 2 tuntia ulkomaalaiselta asiakaspalvelijalta yritin saada rahaani [...]
   Jos sinun tililtäsi viedään rahaa ilman sinun suostumustasi, se tarkoittaa, että olet antanut suoraveloitusoikeuden jollekin epäluotettavalle firmalle. Silloin oikea ratkaisu ei ole soitella firman asiakaspalveluun, vaan ilmoittaa pankille JA poliisille.
   Jos taas kyse on siitä (mikä on huomattavasti yleisempää), että olet itse tilannut jotain ja myöhemmin muuttanut mielesi tai unohtanut katkaista jatkuvan tilauksen, kannattaa ottaa yhteyttä firman asiakaspalveluun ja kysyä voiko tilauksen vielä perua (ja lopettaa jatkuva tilaus joka tapauksessa). Firman syyttäminen huijauksesta tuossa tilanteessa on kohtuutonta.

   Lainaa

  21. Vakavarainen muovipussi 20.4.2023 8:58
   Tulos: +139 (141 ääntä)
   Täytyy kyllä sanoa että Finnairin toiminta on täysin luokatonta. Suurin osa Finnairin asiakkaista on suomalaisia joten on aivan järjetöntä palkata joku bulgarialainen firma hoitamaan asiakaspalvelua jonkun google translaten avulla. Kyllähän sillä tietysti säästää varmaan useamman tonnin kuukaudessa kun ei tarvitse maksaa kuin kolmasosan mitä suomalaisille pitäisi, mutta voi hyvä luoja. Edellisen Sinikaarre-mokan jälkeen kävin viihdyttämässä itseäni lukien googlen ja muiden sivustojen arvosteluja kyseisestä firmasta, ja ainoa asia mikä tämän mokan jälkeen jäi ihmetyttämään on se että miten ihmeessä se firma voi vielä olla toiminnassa. Yrittäjä on kyllä todellakin sisäistänyt käsitteen "asiakas on aina väärässä", mutta toisinkuin muut asiakaspalvelijat hän myös toteuttaa sitä jokapäiväisissä asiakaskohtaamisissa. Jos olisi vähänkään pienempi kaupunki niin olisi varmasti mennyt konkurssiin jo aikoja sitten.

   Lainaa

  22. Tulos: +138 (140 ääntä)
   Kiinnostas tietää, että miten vähän palkkaa niille bulgarialaisille maksetaan ja paljonko Finnair säästää tällä. Ällöttävää tuollainen halpamaihin ulkoistus, etenkin jättimäisiltä, valtion tukia nauttivilta firmoilta.

   Lainaa

  23. Itseasiassa 20.4.2023 10:47
   Tulos: +87 (97 ääntä)
   Häijy kobra: Jospa sekin on osa vihreää siirtymää. Sehän se on oikea yleisselitys, jolla selitellään valtion toimintojen ja palvelujen heikennyksiä parhain päin.
   Vihreän siirtymän parjaus on yleisselitys niille, jotka eivät ymmärrä asiasta yhtään mitään. Se on tapahtunut jo aikakin 15 vuotta. Myöskin justiin oli artikkeli, kuinka yritykset ovat olleet tyytyväisiä, kun uudet vihreät teknologiat ovat auttaneet heitä kasvuun. Siinä on ihan järjetön potentiaali työllistää Suomessa ja myydä ulkomaille uutta tavaraa. Itse juuri kävin omalla työpaikalla koulutuksen vetyyn ja typpeen liittyen, mekin energian lähteet ovat voimakkaasti kehittyviä ja meille tulee riittämään paljon töitä niiden kanssa. Miksei puhtaampi ympäristö ja uudet työpaikat kelpaa? Siksi kun öyhöttäminen on kivempaa?

   Lainaa

  24. Pumaska mehiläinen 20.4.2023 11:00
   Tulos: -6 (24 ääntä)
   Eräsvaan: Koska Suomessa työvoimapula ja työntkeijän palkalla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Mitähän lausetta aspa hakenut joukkueella, mikä delas korvauksilla?
   Ehkä viittasi johonkin niistä jalkapallojoukkueista, joita on tipahdellut taivaalta historian saatossa... Kuten vaikka tätä 
    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/British_European_Airwaysin_lento_609
   Tosin eivät lentäneet Finnairilla. 

   Lainaa

  25. Inhimillinen eläin 20.4.2023 13:43
   Tulos: +80 (80 ääntä)
   Sotaisa vihannes: Tätä puitiin jo iltapäivälehdissä, joissa myös samassa yhteydessä kerrottiin, että puhelimitse saa palvelua ihan suomea osaavalta henkilöltä
   Siis jos on osaava suomenkielinen puhelinasiakaspalvelu, niin chat-aspa voi ihan hyvin ollakin täyttä tuubaa? Ei minusta. Jos chattia ei ole tarkoitus käyttää suomen kielellä, niin sen voinee poistaa kokonaan ja pitäytyä esim. englannissa.
   Puhelinpalveluiden suurin ongelma on pitkät ja ennalta arvaamattomat jonotusajat.

   Lainaa

  26. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Eräsvaan: Koska Suomessa työvoimapula ja työntkeijän palkalla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Mitähän lausetta aspa hakenut joukkueella, mikä delas korvauksilla?
   Veikkaisin että "joukkue" vois olla käännös sanasta "ryhmä" tai "seurue", eli matkaseurue joka hakee korvauksia? 🤔
   Voisiko "delas korvaukset" tarkoittaa "delay korvauksia", jos lento on ollut delayed eli myöhässä? 🤷🏼‍♀️ En tiedä, ei kyllä herätä luottamusta asiakaspalveluun. 

   Lainaa

  27. Johdoitettu pähkinä 20.4.2023 13:49
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Pakkattu kotka: Jos sinun tililtäsi viedään rahaa ilman sinun suostumustasi, se tarkoittaa, että olet antanut suoraveloitusoikeuden jollekin epäluotettavalle firmalle. Silloin oikea ratkaisu ei ole soitella firman asiakaspalveluun, vaan ilmoittaa pankille JA poliisille. Jos taas kyse on siitä (mikä on huomattavasti yleisempää), että [...]
   Tässäpä se, että kun en ollut antanut suoraveloitusoikeutta millekään firmalle. Enkä ollut tilannut mistään mitään.  Otin alunperin yhteyttä asiakaspalveluun, kun yritin tiedustella mitä varten heidän firmansa oli nyhtänyt mun tililtä rahaa. Niinkuin sanoin todella kumma tapaus oli. Asiakaspalvelija siellä toisessa päässä sanoi niin sekavia juttuja. Joka toisessa kohtaa hän sanoi, että en olisi tilannut heiltä mitään ja joka toisella kertaa muka olin tilannut jotain, mutta missään vaiheessa hän ei selittänyt mitä minä olisin heiltä tilannut.  Minä vielä tarkistin jopa google playn ja kaikki muut mahdolliset paikat, että olisiko mulla joku jatkuva tilaus päällä, missään ei sellaista ollut.  Ja mun kokemus kyseisestä firmasta oli todella negatiivinen, vaikka lopulta sain omat rahat takaisin.  Jos mun tililtä joku random yritys vie rahat ja selittää puuta heinää, eikä suostu maksamaan takaisin rahaa, jolla en ole heiltä ostanut tai tilannut mitään, niin silloinhan se on huijaamista. Onneksi minä kuitenkin voitin ja sain rahani takaisin. ♥

   Lainaa

  28. Tulos: +73 (77 ääntä)
   On kyllä surullista ja ärsyttävää miten sellainen firma kuin Finnair kehtaa ulkoistaa asiakaspalvelun halpatyömaihin! 😡 Eikö Finnairin brändi ole aina ollut laadukas, asiantunteva ja supisuomalainen osaaminen(sehän on nimessäkin FINnair!) Mitä tahansa hetkellisiä säästöjä heille tästä halpatyövoiman käytöstä kertyy, tullaan kyllä häviämään pitkässä juoksussa kun näitä asioita pitää ruveta korjaamaan. 🤦‍♀️

   Lainaa

  29. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Punertava vaatekappale: Sinikka on klassikko, Sinikalle ei v1ttuilla, Sinikka on omistamansa liikkeen johtaja ja määrää säännöt. En tiedä millä se firma pysyy pystyssä, eihän tuolta osta kukaan kuin korkeintaan kerran.
   En tunne mestan oikeaa historiaa, mutta näin ulkopuolisena se vaikuttaa siltä että on saanut jostain ison perinnön ja sen mahdollistava luxus-elämä on kihahtanut hattuun. Sitten se on päättänyt toteuttaa unelmansa luxus alusvaatteiden myyjänä, jossa asiakas istuu valtaistuimella ja häntä palvellaan kuin kuningatarta, mutta se hattuun kihahtaneen ylpeyden takia osaa pitää vain itseään kuningattarena mikä johtaa tällaiseen palveluun.
   Voin olla väärässä ja luultavasti olenkin, mutta tuollaisen mielikuvan olen siit äsaanut.

   Lainaa

  30. Attrahoiva sotilas 20.4.2023 14:57
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   Kahen kilon kalori: Tuon esimerkin perusteella uskallan väittää, että ihan itse olet kirjoitusvirheesi siihenkin tehnyt.
   Silloin ei ollut kännyköitä joilla en vieläkään  osaa kirjoittaa nakkisormilla klo 6 aamulla..

   Lainaa

  31. Alempi menninkäinen 20.4.2023 16:04
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   Aika villi veto Finnairilta kyllä tämä! Asun itse tällaisessa maassa, johon näitä palveluja ulkoistetaan, ja olen ollut töissä mm. contact centerissä, mutta kyllä tuollaisissa ns. dynaamisissa asiakaspalvelutilanteissa on ollut silti kielitaitoista väkeä. Useimmiten ihan suomalaisia mutta välillä myös suomea opiskelleita. Antaa melkoisen huonon kuvan Finnairista etteivät ole palkanneet sinne ketään kielitaitoista. Siitä täytyy toki yleensä maksaa enemmän, eli kai tämä täysin toisen joukkueen delaamisesta chattaily on sitten heidän mielestään parempi

   Lainaa

  32. Laatuisa henkilö 20.4.2023 17:27
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   ss: Miksi helvetissä chätissä on ihminen joka ei osaa kieltä?
   Halvempaa,siksi se on tuolla.

   Lainaa

  33. Laatuisa henkilö 20.4.2023 17:28
   Tulos: +30 (36 ääntä)
   Laura: On kyllä surullista ja ärsyttävää miten sellainen firma kuin Finnair kehtaa ulkoistaa asiakaspalvelun halpatyömaihin! 😡 Eikö Finnairin brändi ole aina ollut laadukas, asiantunteva ja supisuomalainen osaaminen(sehän on nimessäkin FINnair!) Mitä tahansa hetkellisiä säästöjä heille tästä [...]
   Tarkoitat varmaan FINNair

   Lainaa

  34. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Toj Karin: En tunne mestan oikeaa historiaa, mutta näin ulkopuolisena se vaikuttaa siltä että on saanut jostain ison perinnön ja sen mahdollistava luxus-elämä on kihahtanut hattuun. Sitten se on päättänyt toteuttaa unelmansa luxus alusvaatteiden myyjänä, jossa asiakas istuu valtaistuimella ja häntä palvellaan kuin kuningatarta, [...]
   Kiitos palautteestasi. Panostamme toiminnassamme laadukkaisiin euroopplaisiin tuotteisiin ja asiantuntevaan henkilökohtaiseen asiakaspalveluun vuorollasi. sinikaarrekauppa.com/pages/meista sinikaarrekauppa.com

   Lainaa

  35. Tulos: +27 (35 ääntä)
   Sinikaarre vaikuttaa semmoisesta mestalta, että siellä olis pakko käydä edes kerran elämässään. Vaikka firman virkistysjuhlat järjestää siellä, ei tarvi keilausta tai pakohuonetta, mennään hämmentymään Sinikaarteelle! Feissarimokat tarjosi yrittäjälle yllättävän laajan mainonnan

   Lainaa

  36. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Vakavarainen muovipussi: Täytyy kyllä sanoa että Finnairin toiminta on täysin luokatonta. Suurin osa Finnairin asiakkaista on suomalaisia joten on aivan järjetöntä palkata joku bulgarialainen firma hoitamaan asiakaspalvelua jonkun google translaten avulla. Kyllähän sillä tietysti säästää varmaan useamman tonnin [...]
   N. 300€ kuussa on palkka. Bulgarialainen kaveri on tehnyt töitä puhelimitse… Nykypäivän orjatyövoimaa.

   Lainaa

  37. Ennakkoluuloton lohikäärme 21.4.2023 5:50
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Laura: Veikkaisin että "joukkue" vois olla käännös sanasta "ryhmä" tai "seurue", eli matkaseurue joka hakee korvauksia? 🤔 Voisiko "delas korvaukset" tarkoittaa "delay korvauksia", jos lento on ollut delayed eli myöhässä? 🤷🏼‍♀️ En tiedä, ei kyllä herätä luottamusta asiakaspalveluun. 
   Veikkaan ennemmin "Another team deals with compensations" eli toinen aspatiimi hoitaa korvausasioita.

   Lainaa

  38. Epäpätevä tohtori 21.4.2023 10:15
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Pelekääkkönää: Näin oululaisena tekis mieli ihan kulttuurielämyksen nimissä käydä kääntymässä tuossa liikkeessä. Tulee varmaan todella arvostettu olo sen jälkeen 👍
   Voisitko myös kokeilla Finnairin asiakaspalvelua oikein vahvalla oulun murteella vääntäen ja laita lopputulos tänne :D
   Laitetaan käännöskoneet testiin.

   Lainaa

  39. Tulos: +33 (35 ääntä)
   ss: Miksi helvetissä chätissä on ihminen joka ei osaa kieltä?
   Huomaa että Finnair ei taida itsekään olla vakuuttunut vastauksestaan tähän kysymykseen; tuossa viestissä jo puolustautuvat kuinka moni muukin yritys toimii yhtä typerästi.

   Lainaa

  40. Lihavahko meduusa 21.4.2023 11:16
   Tulos: +7 (15 ääntä)
   Eräsvaan: Koska Suomessa työvoimapula ja työntkeijän palkalla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Mitähän lausetta aspa hakenut joukkueella, mikä delas korvauksilla?
   Se delas on kai kirjoitusvirhe sanasta deals. Lause on varmaan ollut joku "there is an entirely different team that deals with compensations." Eli yritti sanoa että niillä on siellä eri porukka käsittelemässä "hyvityksiä" ja "korvauksia." Asiakas on pistänyt rastin väärään ruutuun ja nyt pitäisi laittaa uusi hakemus. Jos ei jo tietäisi että ovat Bulgariasta, voisi luulla Finnairin ulkoistaneen aspansa Kelalle. 😂

   Lainaa

  41. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Punertava vaatekappale: Sinikka on klassikko, Sinikalle ei v1ttuilla, Sinikka on omistamansa liikkeen johtaja ja määrää säännöt. En tiedä millä se firma pysyy pystyssä, eihän tuolta osta kukaan kuin korkeintaan kerran.
   Tissit, boobsit, hinkit ja rinnat. Paras mainos ikinä paikallisradiossa.

   Lainaa

  42. Punahilkka tohtori 21.4.2023 22:25
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Sotaisa vihannes: Tätä puitiin jo iltapäivälehdissä, joissa myös samassa yhteydessä kerrottiin, että puhelimitse saa palvelua ihan suomea osaavalta henkilöltä
   Tämä kelpaa lieventäväksi asianhaaraksi, jos saavutettavuudesta ei kiinnosta välittää.

   Lainaa

  43. Huippuälykäs vihannes 21.4.2023 22:46
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Ihmettelen Finnairin toimintaa, aika iso kolaus maineelle tuollainen, että otetaan suomea taitamaton chattiin vain säästösyistä. Chatteja nyt ei niin paljoa tule, joten sinne ei montaa ihmistä tarvitse päivystämään. Terveisin pankin chat-palvelussa ollut ja siellä jopa yksin päivystänyt. :)

   Lainaa

  44. Kuriton manaatti 21.4.2023 22:52
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Nyt tuolle Sinikaarteen meiningille voi nauraa, kun se ei ole enää ainoa minne voi saada maksusitoumuksen rintaproteesin hankintaan. Tosi kiva kokemus rintasyöpäpotilaille.

   Lainaa

  45. Kuukeri nelli 22.4.2023 10:52
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Punertava vaatekappale: Sinikka on klassikko, Sinikalle ei v1ttuilla, Sinikka on omistamansa liikkeen johtaja ja määrää säännöt. En tiedä millä se firma pysyy pystyssä, eihän tuolta osta kukaan kuin korkeintaan kerran.
   Omistajan puolison varoilla ja sivu bisneksellä se on pystyssä

   Lainaa

  46. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Epäpätevä tohtori: Voisitko myös kokeilla Finnairin asiakaspalvelua oikein vahvalla oulun murteella vääntäen ja laita lopputulos tänne :DLaitetaan käännöskoneet testiin.
   Vaikka viimeiseen saakka välttää kirjoittamasta murteella netissä niin yllättävän moni kyllä kirjoittaa chattiinkin murteella. Rauman giälestä nyt on hankala saada tolkkua useimpien syntyperäistenkin mutta jo paksu turun seudun murre saa googlen täysin kyykkyyn. "Kyl mää kans niimbal gauhiast ihmettysi et kui se ny sillai sit lainga tekisis" kääntyy " I'd be surprised if you could do it now on the bridge " Onnea vaan Finnairille valitsemallenne tielle.

   Lainaa

  47. Raivoisa oppilas 25.4.2023 10:08
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   ss: Miksi helvetissä chätissä on ihminen joka ei osaa kieltä?
   Koska suomalainen valtionyhtiö.

   Lainaa

  48. Kirpeä Ahven 25.4.2023 13:10
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Raivoisa oppilas: Koska suomalainen valtionyhtiö.
   Valtion omistajaohjausko päättää, miten yhtiön asiakaspalvelu järjestään? Ei se kyllä niin toimi.

   Lainaa

  49. Luonnonkihara myyrä 25.4.2023 15:49
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Oli myös aika pysäyttävää olla tuolle Sinikalle aspana. Silmäili siinä rintavarustusta ja alkoi markkinoimaan firmansa tuotteita 😮

   Lainaa

  50. Tulos: -9 (9 ääntä)
   Kauhavan ”litdlin” hedelmäosasto vetää etnisiä nuorisojengejä ja dementtejä vanhoja juoppoja puoleensa kuin paska kärpäsiä. Onneksi tulee oikeistohallitus, niin loppuu kaikenmoinen perseily ja rienaus alta aikayksikön.

   Lainaa

  51. Tulos: 0 (0 ääntä)
   ss: Miksi helvetissä chätissä on ihminen joka ei osaa kieltä?
   Ulkoistaminen halvempaa. Nordean chattiinkin vastataan tiettyinä aikoina Virosta.

   Lainaa

  52. Iso-Britannian paras kotiviemäri 12.2.2024 19:10
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Finnairin toiminta on erityisen irvokasta juuri siksi, että se brändää itseään voimakkaasti suomalaiseksi yhtiöksi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: arvostelu, asiakaspalvelu, avautuminen, bulgaria, chat, finnair, itsepalvelu, lidl, sinikaarre