Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 110

Oulusta löytyy erilainen alusvaateliike.
Kohtaamisia kaupoilla, osa 110

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Haavoittuva fretti 4.10.2022 0:40
   Tulos: +73 (117 ääntä)
   Ekan mokan kohdalla piti tarkistaa, oliko nämä mokat 'kohtaamisia kaupoilla' vai 'Näin saat naisia'.

   Lainaa

  2. Tulos: -81 (155 ääntä)
   Mikä lie on Kirstin mieliasento nukkua töissä?

   Lainaa

  3. Tulos: +258 (268 ääntä)
   Olen myös päässyt kokemaan tämän Sinikaarteen ja sen omistajan palvelun joitain vuosia sitten ja joo, olihan se kokemus. Paikka lienee jo vähän legendaarinen, kun tuntuu olevan aika paljon juttua Oulun puskaradiossa, ja palvelu tuskin parantunut. En tiedä miten tällä asiakkaita riittää. Oulusta löytyy kyllä aivan erinomaisen palvelun ja ammattitaidon liike, Pakkahuoneenkadun Chic.

   Lainaa

  4. Runsas karpalo 4.10.2022 3:24
   Tulos: +75 (75 ääntä)
   JPT: Olen myös päässyt kokemaan tämän Sinikaarteen ja sen omistajan palvelun joitain vuosia sitten ja joo, olihan se kokemus. Paikka lienee jo vähän legendaarinen, kun tuntuu olevan aika paljon juttua Oulun puskaradiossa, ja palvelu tuskin parantunut. En tiedä miten tällä asiakkaita riittää. Oulusta [...]
   Piti kattoa luinko uusia mokia vai vahingossa jotain vanhaa. Vuosia sitten törmänny samanlaiseen ketjuun samasta paikasta.

   Lainaa

  5. Nimetön marja 4.10.2022 3:54
   Tulos: +173 (177 ääntä)
   Itse oon nukahtanut kerran mun siistissä sisätyössä. Selitys löytyy tästä, että nytkin oon valveilla 3.50 ja aamulla pitää olla töissä. Kun näitä öitä on monta peräkkäin, alkaa univelka jo tuntua.

   Lainaa

  6. Tulos: +209 (213 ääntä)
   Googlettelin, ja siis tuo Sinikaarteen omistajanhan piti jäädä eläkkeelle jo 2019, siitä on kokonainen haastattelu netis miten hän viettää eläkepäiviään :D mutta jostain syystä valitus-palautteet netissä jatkuu jopa tälle kuulle asti. HMMMM. Ei tainnut matami viihtyä kotona.

   Lainaa

  7. Tulos: +151 (157 ääntä)
   Plus se nainen on riehunut siellä jo vuodesta 2011(? kauemmas en löytänyt arvosteluja, mut samaa kauraa.) Kokemuksia. fi -sivul yrityksen sivua katseltu 924 kertaa, suosituksia 3. :'DD Jonkun arvostelun mukaan tää nainen soittaa sun perään jos jätät yhteystietos, ja kyseenalaistaa että tiedätkö sinä mitään tekstiilialasta tai yrityksen vetämisestä. Ja jos sanot mitään vastalauseita tuol liikkees, se nainen menettää loputkin marmorinsa ja rupee tiuskimaan. Onneks en tarvii rintsikoita.

   Lainaa

  8. Kilokalori 4.10.2022 7:21
   Tulos: +152 (162 ääntä)
   Asiakaspalvelu ja yrittäjänä toimiminen ei ole sama asia eikä onnistu samoilla taidoilla. Silti tällaisetkin yrittäjät jostain syystä pystyvät pitämään itsensä ja yrityksensä hengissä eläkeikään asti, vaikka paljon paremmat liikeideat konkkaavat. Tosin luultavasti kyse on siitä, että yrittäjä on ostanut liikekiinteistön vuonna 1972 hintaan 23000 markkaa ja yrityksen kulut ovat vastikemaksu taloyhtiölle. Liiketilan vuokraus ulkopuoliselle luultavasti olisi järkevämpää taloudellisesti.

   Lainaa

  9. Tulos: -70 (160 ääntä)
   Mua aina hämmentää se mitä kaikkea ihmiset on valmiina tekemään ja sitten vielä kehtaavat valittaa jälkikäteen. Jos joku mulle sanoisi että heiluttelepa tissejäsi niin minä avustan niitä kuppeihin niin ei nyt ekana tulisi mieleen että okei minä heilutan, ai ai kun ahdistaa, taidanpa kirjoittaa facebookkiin tästä. Öö ei. En heiluta. Enkä muutenkaan kauaa viihtyisi asiakkaana kaupassa jossa ei saa kävellä eikä koskea. Poistuisin paikalta, ei se sen vaikeampaa ole.

   Lainaa

  10. Särkevä hanhi 4.10.2022 10:22
   Tulos: +230 (246 ääntä)
   Päivi: Mua aina hämmentää se mitä kaikkea ihmiset on valmiina tekemään ja sitten vielä kehtaavat valittaa jälkikäteen. Jos joku mulle sanoisi että heiluttelepa tissejäsi niin minä avustan niitä kuppeihin niin ei nyt ekana tulisi mieleen että okei minä heilutan, ai ai kun ahdistaa, taidanpa kirjoittaa [...]
   Toivottavasti osaisin poistua paikalta ennen tissien heiluttelua ja romplaamista. Itseeni vaan on iskostettu niin syvälle että kohtelias pitää olla ja totella. Sitä saattaa suostua tietyissä tilanteissa asioihin jotka ahdistavat ja joita ei hetken ajateltuaan ikinä tekisi. Itsehän siinä hölmö on, joo. Mutta vähän sama tilanne kuin vaikka lääkärissä, lääkärillä on kehoosi normista poikkeavat valtuudet ja siksi rajojen vetäminen hankaloituu. Sitten luetaan kun lääkäri on imeskellyt potilaan rintoja. Moni varmaan sanoisi että HYH en minä ainakaan antaisi niin toimia. Niin, toivottavasti en minäkään.

   Lainaa

  11. Tulos: +99 (101 ääntä)
   Olipa kokemus lukea Sinikaarre-liikkeen arvosteluja. Huhhuh mikä matami.

   Lainaa

  12. Tulos: +150 (154 ääntä)
   Sinikaarteesta on tullu luettua jos mitä juttuja, ihan uskomaton paikka. Tissien heiluttelu kuppeihin on tosin ihan toimiva homma jos on isot tissit, toimii ainakin itellä että ne asettuu paremmin kuppeihin. En tosin antaisi kenenkään muun tunkea niitä sinne.

   Lainaa

  13. Tulos: +1 (41 ääntä)
   egg: Plus se nainen on riehunut siellä jo vuodesta 2011(? kauemmas en löytänyt arvosteluja, mut samaa kauraa.) Kokemuksia. fi -sivul yrityksen sivua katseltu 924 kertaa, suosituksia 3. :'DD Jonkun arvostelun mukaan tää nainen soittaa sun perään jos jätät yhteystietos, ja kyseenalaistaa että tiedätkö [...]
   Marmorinsa?
   Tarkoitat varmaan marmorikuulansa.

   Lainaa

  14. Lehdetön ampiainen 4.10.2022 11:09
   Tulos: +109 (109 ääntä)
   Ai kamala mitä settiä ton Sinikaarteen arvostelut googlessa. Ja yrittäjä ei tee elettäkään pahotellakseen mitään. Asiakas on aina väärässä. Sinikka hei, jos luet näitä, niin koita ees hetki miettiä että voisko peilistä löytyä osa ongelmaa. Tai sitten jää jo eläkkeelle jos et kykene enää ihmisenä kasvamaan ja oppimaan.

   Lainaa

  15. Sinikaarre? 4.10.2022 11:20
   Tulos: +84 (86 ääntä)
   Oli pakko lukea googlestakin noita arvosteluja. Voiko omistajalla olla kaikki kotona, jos hänen asiakaspalvelunsa omassa yrityksessäänkin on tuollaista. Millainen ihminen mahtaa olla vapaa-ajalla? Tuskin helpoimmasta päästä.. huh.

   Lainaa

  16. Blondi seepra 4.10.2022 12:11
   Tulos: +102 (102 ääntä)
   Olen kyllä monestikin kuullut siitä, että liivejä sovittaessa kannattaa kumartua, niin näkee istuvuuden eri asennoissa. Mutta se on jo ihan uutta, että myyjälle pitäisi alkaa heiluttelemaan rintoja ja antaa räplätä. Huh huh.

   Lainaa

  17. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Joskus nuorempana tuli itsekin nuokuttua erään pikaruokalan kassaa vasten hiljaisissa aamuvuoroissa, kun siihen aikaan ajattelin unen olevan vain kahvin korvike. Nykyään kärsin edelleen pahoista uniongelmista, mutta osaan ottaa sen paremmin huomioon töitä varten enkä ole enää nukahdellut.

   Lainaa

  18. Sutki paarma 4.10.2022 14:08
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Kilokalori: Asiakaspalvelu ja yrittäjänä toimiminen ei ole sama asia eikä onnistu samoilla taidoilla. Silti tällaisetkin yrittäjät jostain syystä pystyvät pitämään itsensä ja yrityksensä hengissä eläkeikään asti, vaikka paljon paremmat liikeideat konkkaavat. Tosin luultavasti kyse on siitä, että yrittäjä on [...]
   Oulusta ei oo kokemusta mutta aika monella alueella on liiketilojen kysyntä aika lailla nollassa. Johan tässä joku aika sitten uutisoitiin kuinka jotkut ovat jopa maksaneet siitä että joku ottaisi heidän arvottomat osakkeensa vastikkeineen.

   Lainaa

  19. Alustavasti vaatekappale 4.10.2022 15:07
   Tulos: +97 (99 ääntä)
   "Meillä ei ole itsepalvelua. Itsepalvelu löytyy marketeista." Yhdessä Sinikaarteen arvostelun vastauksessa oli tämä... MITÄ HELVETTIÄ?!?!?!?!

   Lainaa

  20. Tulos: +70 (72 ääntä)
   Alustavasti vaatekappale: "Meillä ei ole itsepalvelua. Itsepalvelu löytyy marketeista." Yhdessä Sinikaarteen arvostelun vastauksessa oli tämä... MITÄ HELVETTIÄ?!?!?!?!
   Kuulostaa todella raskaalta ihmiseltä toi myyjä 😒

   Lainaa

  21. Tulos: +47 (57 ääntä)
   Ei ihme, että Kirstiä väsyttää. 50 vuotta kun on painanu duunia, olis jo aika jäädä eläkkeelle

   Lainaa

  22. Laiska laama 4.10.2022 16:52
   Tulos: +50 (64 ääntä)
   Sinikaarteen asiakaspalvelussa vaikuttaisi olevan aika paljon pielessä, mutta kyllä rintaliivit ihan oikeasti pitääkin pukea siten että hakaset suljetaan ja sitten kumarrutaan ja "heilutellaan" liivejä (ja rintojakin siinä samalla toki) edestakaisin niin että rinnat asettuvat kauniisti paikoilleen kuppeihin ja kaarituet ja ympärysnauha asettuvat omille paikoilleen. Suosittelen kokeilemaan, tuloksena luonnollinen "push-up -efekti" ja liivitkin tuntuvat mukavammilta päällä!

   Lainaa

  23. Tulos: +36 (48 ääntä)
   Oulu on kyllä yks Twilight Zone. Aina ku oon käyny sielä on tapahtunu vähintäänkin yhtä outoja kohtaamisia.

   Lainaa

  24. Harmaa kivi 4.10.2022 17:54
   Tulos: +69 (75 ääntä)
   Särkevä hanhi: Toivottavasti osaisin poistua paikalta ennen tissien heiluttelua ja romplaamista. Itseeni vaan on iskostettu niin syvälle että kohtelias pitää olla ja totella. Sitä saattaa suostua tietyissä tilanteissa asioihin jotka ahdistavat ja joita ei hetken ajateltuaan ikinä tekisi. Itsehän siinä hölmö on, [...]
     Tämä. Rintaliiviliikkeissä puhutaan asioista joista yleensä ei, ja tosi osaava myyjä todellakin on enemmän iholla kuin vieraalta ihmiseltä yleensä sietäisi. Inhoan kaikkea "muita ihmisiä minun tilassani", mutta tietyssä elämäntilanteessa kunnon imetysliivit ovat pakko. Ja jos ei ole ennen imetysliivejä hankkinut, tarvitaan apua. Onneksi Bebes'in (Kampissa) myyjä oli ystävällinen, mittaili ja haki sopivat. Mutta jos ei olisi ollut asiallinen, niin muutenkin hermoillessani varmasti olisi mennyt läpi vaikka mitä, pohtiessani "hei kuuluuko tämän nyt mennä näin?"
     Jos joku käyttäytyy aspatilanteessa oudosti, joudun ensin pohtimaan, missä on vika, minussa vai heissä. Ei kukaan halua päätyä olemaan se törttö, joka syyttelee muita huonosta käytöksestä kun vika on siinä, etteivät itse osaa käyttäytyä tilanteessa oikein, eikä ole liikaa oletettu, että joku joka on tilanteessa päivittäin osaa sen paremmin, kuin joku, jolle se on vieras?
     Kaikenlaiset hyväksikäyttäjät mielellään saavat iloa siitä, että ihminen ei aina heti ymmärrä, miten pitäisi toimia, vaan jäätyy, joten häikäilemättömästi toimien voi tehdä vaikka mitä. Itse olen ensiapukurssin osiossa "käskyttämistä hätätilanteessa" (ie. "Sinä. Soita 112 ja pysy puhelimessa. Sinä: Etsi onko tällä kavereita ja jos on, selvitä mitä sairauksia. Nyt heti. Sinä. Pidä huoli siitä, ettei kukaan tule tähän sotkemaan. Sinä. Mene etsimään sydäniskuria. Minä elvytän. Liikettä."). Ajatus on se, että jos ihmiset eivät tiedä, mitä pitäisi tehdä, he tottelevat sitä joka vaikuttaa tietävän, oli kyse mistä tahansa. Ajattelu (onko tuolla ensiapukortti? Tarkistinko sen?) tulee myöhemmin.

   Lainaa

  25. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Kiitos palautteestasi. Panostamme toiminnassamme laadukkaisiin euroopplaisiin tuotteisiin ja asiantuntevaan henkilökohtaiseen asiakaspalveluun vuorollasi. https://sinikaarrekauppa.com/pages/meista https://sinikaarrekauppa.com/

   Lainaa

  26. Itseasiassa 4.10.2022 19:25
   Tulos: +35 (41 ääntä)
   Alustavasti vaatekappale: "Meillä ei ole itsepalvelua. Itsepalvelu löytyy marketeista." Yhdessä Sinikaarteen arvostelun vastauksessa oli tämä... MITÄ HELVETTIÄ?!?!?!?!
   Oli aika monessa tämä vastaus. Ja paljon yhden tähden arvosteluja ihan viime ajoilta. Jos uskaltaisin, niin lähtisin pyörähtämään Ouluun, mutta luulen saavani tuosta jonkinlaiset traumat, jos satun ovesta sisälle (paljon pidemmälle ei sitten taida päästäkään). Tyydyn lukemaan Google-arvosteluja.

   Lainaa

  27. Hämärä maahinen 4.10.2022 19:30
   Tulos: +42 (42 ääntä)
   JPT: Olen myös päässyt kokemaan tämän Sinikaarteen ja sen omistajan palvelun joitain vuosia sitten ja joo, olihan se kokemus. Paikka lienee jo vähän legendaarinen, kun tuntuu olevan aika paljon juttua Oulun puskaradiossa, ja palvelu tuskin parantunut. En tiedä miten tällä asiakkaita riittää. Oulusta [...]
   Se on vähän niinkuin Rolex Ad. Paska palvelu antaa vaikutelman että ne on liian hyviä asiakkaalle ja asiakas ostaa todistaakseen että on varaa ostaa? En tiedä. Joskus siis luin että kyseinen kello brändi tekee tarkoituksella niin. Antaa vaikutelman että ostajia kyllä riittää kun tuote on niin hyvä.

   Lainaa

  28. Lajittelematon ahven 4.10.2022 21:11
   Tulos: +34 (48 ääntä)
   Laiska laama: Sinikaarteen asiakaspalvelussa vaikuttaisi olevan aika paljon pielessä, mutta kyllä rintaliivit ihan oikeasti pitääkin pukea siten että hakaset suljetaan ja sitten kumarrutaan ja "heilutellaan" liivejä (ja rintojakin siinä samalla toki) edestakaisin niin että rinnat asettuvat kauniisti paikoilleen [...]
   No ei todellakaan tarvitse "heilutella". Rinnat kopataan vähän kumartuneena vaan molemmilta sivuilta kuppiin ja se riittää. Mitä se heiluttelu muka auttaa :'D

   Lainaa

  29. Turpea seuraeläin 5.10.2022 0:30
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Kommentini "Kielletään kaikki" vaihtoehdon tarpeellisuudesta evästeitä valittaessa ei ilmeisesti ole sovelias kun se on oo poistettu jo pari kertaa

   Lainaa

  30. Kaksipitkä muovipussi 5.10.2022 5:02
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   Harmaa kivi:   Tämä. Rintaliiviliikkeissä puhutaan asioista joista yleensä ei, ja tosi osaava myyjä todellakin on enemmän iholla kuin vieraalta ihmiseltä yleensä sietäisi. Inhoan kaikkea "muita ihmisiä minun tilassani", mutta tietyssä elämäntilanteessa kunnon imetysliivit ovat pakko. Ja jos ei ole ennen [...]
   Vuosia Feissarimokien kommentteja lukeneena voin vilpittömästi sanoa, että tienvarren hätätilanteessa suostuisin paljon mieluummin sinun kuin monen muun vakiokommentaattorin käskytettäväksi, sen verran järkevää tekstiä ja paremmin perusteltua olet kirjoittanut. Ja ehkä senkin takia, että olen käynyt ensiaputunnilla viimeksi peruskoulussa vuonna 1989.

   Lainaa

  31. Mukava Norppa 5.10.2022 9:21
   Tulos: +26 (30 ääntä)
   Irvikisu: Marmorinsa?Tarkoitat varmaan marmorikuulansa.
   Ei oikein suomentunu tuo anglismi 😆
   Ihmiset! Meillä on hienoja sanoja ja sanontoja ihan tällä meidän omalla rikkaalla kielellä. Ei me tarvita niin paljoa lainaan muista kielistä. Ollaan ylpeitä tästä kielestämme, eikä anneta sen rapautua!
   Lajittelematon ahven: No ei todellakaan tarvitse "heilutella". Rinnat kopataan vähän kumartuneena vaan molemmilta sivuilta kuppiin ja se riittää. Mitä se heiluttelu muka auttaa :'D
   Isoilla rinnoilla, etenkin jos löytyy löysää nahkaa, tuo heiluttelu on oikeesti toimiva tapa saada rinnat asettumaan nätisti. Pienemmillä tai kiinteemmillä ei varmaan oo niin hyödyllistä, mutta rintoja on erilaisia ja eri kikat toimii eri tyypeille.

   Lainaa

  32. Nuutunut kivi 5.10.2022 20:47
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Sinikaarre?: Oli pakko lukea googlestakin noita arvosteluja. Voiko omistajalla olla kaikki kotona, jos hänen asiakaspalvelunsa omassa yrityksessäänkin on tuollaista. Millainen ihminen mahtaa olla vapaa-ajalla? Tuskin helpoimmasta päästä.. huh.
   Omassa yrityksessä voi toimia kuinka haluaa. Toisen palkollisena tuo olisi saanut kenkää jo ajat sitten.

   Lainaa

  33. Upporikas tomaatti 13.10.2022 12:23
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Tuli tästä Sinikaarteesta mieleen jo muutama vuosi sitten konkurssiin mennyt lastenvaatekauppa, joka toimi kyllä melkein 10 vuotta. Oli ensin Arabiassa nimellä Pieni Ihminen ja muutti Flamingoon nimellä MaiLaav. Aivan samantyylinen meno yrittäjällä, niitä kokemuksia oli hauska lukea, ja taitaa osa löytyä netistä edelleen :D

   Lainaa

  34. Liittyvä alpakka 17.10.2022 0:55
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Alustavasti vaatekappale: "Meillä ei ole itsepalvelua. Itsepalvelu löytyy marketeista." Yhdessä Sinikaarteen arvostelun vastauksessa oli tämä... MITÄ HELVETTIÄ?!?!?!?!
   Tykkään kanssa näistä "En tunne Sinua. Arvostelusi tuli varmaan epähuomiossa virheelliselle sivustollemme." vastauksista :D Aivan varmasti kyllä.

   Lainaa

  35. Tilattava tuhatjalkainen 23.10.2022 21:40
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Megamaani: Mikä lie on Kirstin mieliasento nukkua töissä?
   Ei ainakaan istualtaan. Ehkä seisten? Tai vessassa? Haluan lisää tietoja!

   Lainaa

  36. Ulkoneva kesyaasi 29.10.2022 21:11
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Särkevä hanhi: Toivottavasti osaisin poistua paikalta ennen tissien heiluttelua ja romplaamista. Itseeni vaan on iskostettu niin syvälle että kohtelias pitää olla ja totella. Sitä saattaa suostua tietyissä tilanteissa asioihin jotka ahdistavat ja joita ei hetken ajateltuaan ikinä tekisi. Itsehän siinä [...]
   Tää just. Monesti kun ihmiseen käydään tollai käsiks, ne jähmettyy ja jää miettiin, että mitä ne teki ite väärin, että näin kävi. Kaikille tollasen kokeneille: Ei oo sun vika ja monilla pelastumistaktiikka on pysähtyminen.

   Lainaa

  37. Muikea Mastodontti 1.9.2023 18:49
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   J: Ei ihme, että Kirstiä väsyttää. 50 vuotta kun on painanu duunia, olis jo aika jäädä eläkkeelle
   Jos on aloittanut 15v ja on nyt 65 niin ei vielä ole eläkeikäinen. Tai on siinä rajoilla

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: alusvaatteet, asiakaspalvelu, heijastin, kaupassa, kauppa, nukahtaa, nukkua, ostoskärryt, oulu, sinikaarre, taluttaa