Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ylläpidolla on asiaa, osa 21

Rennon vintageryhmän jäsenet ahdistuvat tästä lelusta.
Ylläpidolla on asiaa, osa 21
Ylläpidolla on asiaa, osa 21

Päivitys: Välitekstiä on hieman selkeytetty. (Alkuperäinen teksti oli "Toisessa ryhmässä:")

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 26 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kammottava sitruuna 7.2.2023 0:14
   Tulos: +180 (188 ääntä)
   Mitä vikaa nukeissa? Jos ryhmän nimi on tommonen monsteri, niin kyllä sinne nuketkin menee. Paitsi Morso.

   Lainaa

  2. Korpulentti taikuri 7.2.2023 0:25
   Tulos: +172 (176 ääntä)
   Jaa, että kenenkä identiteetti varastettiin?

   Lainaa

  3. Tulos: -51 (107 ääntä)
   Minua ahdistaa se kun kahvin hinta on niin korkea. Voiko kieltää? Entä se, kun vartijat tulevat pyytämään minua poistumaan kaupasta, kun tanssin kahvihyllyllä ahdistustanssin (kahvin hintaan liittyen)? Sekin ahdistaa. Miten voin kieltää vartijat?

   Lainaa

  4. Hiilenmusta hämähäkki 7.2.2023 0:57
   Tulos: +255 (263 ääntä)
   Sitä joskus miettii miksi oma aiheellinen rikosilmoitus ei etene. En yhtään ihmettele enää, kun katsoo mistä kaikesta typerästä ihmiset tekee niitä.

   Lainaa

  5. Hissitön kärpänen 7.2.2023 0:57
   Tulos: +17 (35 ääntä)
   Tuo nukenrumiluksen kuva ilmeisesti oli julkaistu Seijan ryhmässä vai?

   Lainaa

  6. Letittämätön sitruuna 7.2.2023 1:17
   Tulos: +121 (123 ääntä)
   Korpulentti taikuri: Jaa, että kenenkä identiteetti varastettiin?
   Monen fb-ryhmän ylläpitäjälle se ryhmä tuntuu olevan oman identiteetin jatke, joten kaipa se sitten tuntuu kuin identiteetti on varastettu, jos joku kehtaa antaa toiselle ryhmälle saman nimen. 🤷‍♀️

   Lainaa

  7. Transrasvaton kiivi 7.2.2023 2:03
   Tulos: +116 (118 ääntä)
   Kai jossain on "Rento nukkeryhmä"?

   Lainaa

  8. Tornipöllö 7.2.2023 4:02
   Tulos: +183 (187 ääntä)
   Taidankin tästä mennä vaatimaan, että luontokuvaryhmät kieltävät hämähäkkien kuvat, koska kammoan hämähäkkejä. Ja sehän on tietysti kaikkien ongelma eikä vain minun.

   Lainaa

  9. Nukkavieru sakaali 7.2.2023 4:45
   Tulos: +147 (149 ääntä)
   Tuo raahen puskaradion yp on legenda. Mm YleX on puhunut hänestä lähetyksessään. Bännää ryhmästä kaikki jotka ovat eri mieltä kuin hän tai laittavat vääränlaisen reaktion johonkin.

   Lainaa

  10. Tulos: -41 (45 ääntä)
   Siis hetkinen... Eli ymmärsinkö oikein, että ensin Raahen puskaradiossa nro 1 yp kertoo tuosta toisesta ryhmästä ja identiteettivarkaudesta, ja sitten siellä toisessa ryhmässä tämä sama ihminen on myöskin ylläpitäjänä ja kertoo, että ryhmästä on tehty rikosilmoitus? Eli tekikö se yp itse rikosilmoituksen ryhmästä jossa on myöskin ylläpitäjänä? Vai onko päätynyt sen yp;ksi vasta rikosilmoituksen jälkeen? Hitto kun menee aivot solmuun. Oon valvonut koko yön niin ei kykene prosessoimaan tätä. 😅

   Lainaa

  11. Räkäpää 7.2.2023 6:45
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   Pääsisköhän kiiminkiläinen raahen puskaradioon? Vois olla käyttistä settiä siellä.

   Lainaa

  12. Varreton satuhahmo 7.2.2023 6:47
   Tulos: -36 (56 ääntä)
   Hiilenmusta hämähäkki: Sitä joskus miettii miksi oma aiheellinen rikosilmoitus ei etene. En yhtään ihmettele enää, kun katsoo mistä kaikesta typerästä ihmiset tekee niitä.
   Tai sitten se sinun mielestäsi aiheellinen rikosilmoitus ei olekaan ihan niin aiheellinen muiden mielestä.

   Lainaa

  13. Läpikäytävä sotilas 7.2.2023 6:56
   Tulos: +70 (72 ääntä)
   Korpulentti taikuri: Jaa, että kenenkä identiteetti varastettiin?
   Raahen?

   Lainaa

  14. Tulos: -28 (30 ääntä)
   Ace: Siis hetkinen... Eli ymmärsinkö oikein, että ensin Raahen puskaradiossa nro 1 yp kertoo tuosta toisesta ryhmästä ja identiteettivarkaudesta, ja sitten siellä toisessa ryhmässä tämä sama ihminen on myöskin ylläpitäjänä ja kertoo, että ryhmästä on tehty rikosilmoitus? Eli tekikö se yp itse [...]
   Feissarimokat on nyt vaan valinnut huonosti nuo värit, oletan. Kukaan ei voisi olla noi tyhmä. 
   Eli ilmeisesti tuo isompi ryhmä (R1) on perustettu, kun pienemmän ryhmän (R2) aiempi ylläpitäjä hylännyt ryhmän. Ja käytetty sitten samaa kuvaa joka joku julkinen kuva kaupungista. 
   Nyt R2 on pienempi, koska ylläpitäjäksi päätynyt on ilmeisen nipo. Ja R1 ylläpitäjä ei ole välttämättä alkuperäinen/ei ole kartalla kumpi ryhmä on perustettu aiemmin. Sitä en kyllä ymmärrä, miten face antaa luoda uuden, täysin samannimisen ryhmän. 

   Lainaa

  15. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Ace: Siis hetkinen... Eli ymmärsinkö oikein, että ensin Raahen puskaradiossa nro 1 yp kertoo tuosta toisesta ryhmästä ja identiteettivarkaudesta, ja sitten siellä toisessa ryhmässä tämä sama ihminen on myöskin ylläpitäjänä ja kertoo, että ryhmästä on tehty rikosilmoitus? Eli tekikö se yp itse [...]
   Juliet: Feissarimokat on nyt vaan valinnut huonosti nuo värit, oletan. Kukaan ei voisi olla noi tyhmä. Eli ilmeisesti tuo isompi ryhmä (R1) on perustettu, kun pienemmän ryhmän (R2) aiempi ylläpitäjä hylännyt ryhmän. Ja käytetty sitten samaa kuvaa joka joku julkinen kuva kaupungista. Nyt R2 on [...]

   Punainen henkilö on sama molemmissa ryhmissä, mutta toimii ylläpitäjänä vain toisessa. Siksi ensimmäisessä avautumisessa lukee YP, mutta toisen ryhmän julkaisussa ei. 

   Lainaa

  16. It's a deal 7.2.2023 11:27
   Tulos: +62 (64 ääntä)
   Itse vaihtaisin sekä ryhmän nimen että kuvan, ettei kukaan sotkisi vahingossakaan ryhmääni siihen, jossa tuo henkilö on ylläpitäjänä.

   Lainaa

  17. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Läpikäytävä sotilas: Raahen?
   Korpulentti taikuri: Jaa, että kenenkä identiteetti varastettiin?
   Raahen?
     
   ..Puskaradion?

   Lainaa

  18. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Tämä punainen YP voisi olla hyvä ja näyttää laista sen kohdan jossa kielletään perustamasta hämäävän nimistä Facebook-ryhmää.

   Lainaa

  19. Haudattu hampurilainen 7.2.2023 16:02
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Sitten mietitään miksei poliisi enää ehdi tehdä töitään kun sinne tulee vuosittain satoja rikosilmoituksia "varastetuista" facebook-ryhmistä ja "kunnianloukkauksista" kun joku uskaltaa väittää vastaan jossain fb-riidassa.

   Lainaa

  20. Itkevä käärme 7.2.2023 19:35
   Tulos: +69 (71 ääntä)
   Haudattu hampurilainen: Sitten mietitään miksei poliisi enää ehdi tehdä töitään kun sinne tulee vuosittain satoja rikosilmoituksia "varastetuista" facebook-ryhmistä ja "kunnianloukkauksista" kun joku uskaltaa väittää vastaan jossain fb-riidassa.
   Onneksi Petran serkku on juristi!

   Lainaa

  21. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Raahen puskaradiosta saa potkut jos ei salanimen takana piilottelevaa ylläpitäjää miellytä. Minuuttia pidempään miettimättä tämä nainen on mm. - valittanut tasa-arvo ja pride tapahtumista - nimitellyt transihmisiä apinoiksi - jakanut jatkuvasti venäjämielisiä valeuutisia - hokee olevansa röntgenhoitaja, eli tietää faktana miten 5G/4G tornit aiheuttavat syöpää - jakoi rokotusvastaisia juttuja koronan aikana - haukkuu ja bannaa kaikki jotka ovat eri mieltä hänen kanssaan Ja nyt tulee jo muihin ryhmiin haastamaan riitaa. Toista ryhmää ei edes tarvittaisi, jos tämä hullu ei jakaisi valeuutisia, vihapuhetta ja bännisi joka toista käyttäjää ryhmästä.

   Lainaa

  22. Aistikas manaatti 12.2.2023 9:04
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Juuh: Raahen puskaradiosta saa potkut jos ei salanimen takana piilottelevaa ylläpitäjää miellytä. Minuuttia pidempään miettimättä tämä nainen on mm. - valittanut tasa-arvo ja pride tapahtumista - nimitellyt transihmisiä apinoiksi - jakanut jatkuvasti venäjämielisiä valeuutisia - hokee olevansa [...]
   Täytyykin käydä liittymässä kumpaankin

   Lainaa

  23. Soinniton flamingo 14.2.2023 21:46
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Vaikuttaa siltä että Ippalta on alkanut hihna luistaa pahemman kerran. Riitelee kaikkien kanssa ja pätkii bännejä mielivaltaisemmin kuin koskaan ennen.

   Lainaa

  24. Lattiaton orja 20.2.2023 5:53
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Syytän sinua rikoksesta X *wikipediatekstiä käsitteestä X*

   Lainaa

  25. Punahilkka tohtori 21.2.2023 23:47
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Tornipöllö: Taidankin tästä mennä vaatimaan, että luontokuvaryhmät kieltävät hämähäkkien kuvat, koska kammoan hämähäkkejä. Ja sehän on tietysti kaikkien ongelma eikä vain minun.
   Usko tai älä, mutta tällainen vaatimus on luontokuvaryhmässä nähtykin. Ei muistaakseni, eikä toivottavasti, mennyt läpi.

   Lainaa

  26. Estoton kameli 23.2.2023 4:45
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Tää ylläpitäjä (punaisella) on kyllä ihme ihminen, bannaa ja poistaa ryhmästä ihmisiä, jotka uskaltavat olla eri mieltä hänen kans ja sen kertoa. Lisäksi ylläpitäjä rikkoo itse kokoajan ryhmän sääntöjä ja ei todellakaan esiinny omalla nimellään. Ryhmän nimen vois muuttaa Ippalandiaksi

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: identiteettivarkaus, kansikuva, kuva, nuket, nukke, puskaradio, raahe, rikosilmoitus, sama nimi