Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 251

Ratkeaako vuonna 1985 tapahtunut varkaus Naistenhuoneen voimalla?
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 251

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Polarisoitunut vadelma 7.2.2023 0:26
   Tulos: -176 (198 ääntä)
   Melko hyvin heijastava lusikka. Tosin ei nuo kyllä varsinaisesti kiillotetuilta näytä. Liekkö ees tosijuttu?

   Lainaa

  2. Korpulentti taikuri 7.2.2023 0:30
   Tulos: +413 (501 ääntä)
   Joo, Satu ei väheksy transihmisiä. Olettaa kuitenkin heidän olevan automaattisesti ahdistelijoita. Eiköhän vaan Satu ole myös rasisti. Ei kai sitä muuten olisi tarvinnut erikseen kieltää.

   Lainaa

  3. Luikas luovuttaja 7.2.2023 0:42
   Tulos: +280 (320 ääntä)
   Korpulentti taikuri: Joo, Satu ei väheksy transihmisiä. Olettaa kuitenkin heidän olevan automaattisesti ahdistelijoita. Eiköhän vaan Satu ole myös rasisti. Ei kai sitä muuten olisi tarvinnut erikseen kieltää.
   Vähän sama kuin "kaikki saa olla homoja kunhan ei minuun koske" -ajatusmalli, jossa oletetaan homojen ahdistelevan ihmisiä. 
   Tulee mieleen vain, että heidän maailmansa on niin pieni, että olettavat heti, että he on ainoita ihmisiä maailmassa, joten tottakai joku tulee heitä koskettelemaan. 
   Ps. Millaisissa saunoissa Satu oikein käy? En ole ikinä edes seksaunassa kenenkään nähnyt esittelevän munaa tai boobei/bootiaan/tisuja. Ja minulle on opetettu, ettei niitä kuulu katsella yleisessä saunassa, se on töykeää käytöstä. 

   Lainaa

  4. traumcity 7.2.2023 0:47
   Tulos: -154 (190 ääntä)
   Kelatkaa kuinka Dorka Minna on. Minna on niin dorka, että jos Minnalta pitää varastaa sormus, niin ainakin 2 ihmistä on päätellyt että se onnistuu parhaiten harhauttamalla Minna juoksuskabaan, sormus varmaan lojuu jossain penkillä sen aikaa. Eli syytän myös sua Minna, skarppaa nyt jumalauta jos jotain blingiä on päällä, mutta tämän päivityksen perusteella taitaa olla nyt vintti pimeenä ja orastavaa Alzheimeria siellä suunnalla. Vanhojen ihan nollatason juttujen kanssa räpertely viittaisi sellaiseen.

   Lainaa

  5. Kofeiiniton peruna 7.2.2023 0:52
   Tulos: +151 (159 ääntä)
   Muna pystyssä ja pillu ja boobsit esillä

   Lainaa

  6. Käyttämätön kesyaasi 7.2.2023 2:13
   Tulos: +45 (59 ääntä)
   Minnan julkaisu ei ollut Naistenhuoneella noin. Siellä oli "Tän näköinen sormus varastettu, tämmönen kaiverrus. Jos löydät, palauta ja silleen". Kommentit on Naistenhuoneelta, julkaisu vissiin Minnan omalta seinältä. Ei sillä, etteikö usko feissarimokien aitouteen olisi aiemminkin mennyt ja vielä isommillakin muokkauksilla/valheilla.

   Lainaa

  7. apinaattori 7.2.2023 2:24
   Tulos: +26 (36 ääntä)
   Kofeiiniton peruna: Muna pystyssä ja pillu ja boobsit esillä
   Free the titty.

   Lainaa

  8. Viimi riikinkukko 7.2.2023 3:23
   Tulos: +56 (94 ääntä)
   Rikoksen vanhenemisaika on 2-20 vuotta riippuen rikoksesta, poislukien sellaiset rikokset joista annettava maksimirangaistus on elinkautinen. Luulen, että melko anteliaalla lahjuksellakaan ei saisi ketään tuomaria antamaan sormusvarkaudesta elinkautista. Ikävää toki, että Minna on menettänyt sormuksensa, mutta jossain vaiheessa kannattaa opetella päästämään irti. Itseään hän vain tuolla pakkomielteellä rankaisee.

   Lainaa

  9. Hampaaton satuhahmo 7.2.2023 4:07
   Tulos: +162 (174 ääntä)
   Viime viikon puolityhjässä kylpylässä viettäneenä mua kyllä mietityttää, onko oikeasti niin että kaikki sukupuolensa vaihtaneet suuntaa heti lähimpään yleiseen saunaan ja majoittuu sinne muna ja boobsit pystyssä odottamaan että joku muu harhautuu samaan saunaan. Jotenkin tuntuu aika isolta vaivalta yhden saunan takia, mutta kaipa se on hyvä että sinne edes yksi maksava asiakas saadaan.

   Lainaa

  10. Tornipöllö 7.2.2023 4:10
   Tulos: +184 (188 ääntä)
   Itse haluaisin myös tietää, miten vastuuhenkilöiden pätemättömyys liittyy transihmisiin tai sauna-ahdisteluun. 🤔

   Lainaa

  11. Kolu elmä 7.2.2023 5:25
   Tulos: +125 (133 ääntä)
   "En ole rasisti, mutta...."

   Lainaa

  12. Terhakas nektariini 7.2.2023 6:49
   Tulos: +186 (194 ääntä)
   Miksei voinut ottaa uutta kuvaa, jossa ei heijastu tissi?

   Lainaa

  13. Terhakas nektariini 7.2.2023 6:50
   Tulos: +152 (156 ääntä)
   Tarkoitan siis, että nyt käytti vaivaa lusikan sumentamiseen kuin paljon pienemmällä vaivalla olisi napsaissut uuden kuvan.

   Lainaa

  14. Tunteeton kivi 7.2.2023 6:50
   Tulos: -61 (63 ääntä)
   Kofeiiniton peruna: Muna pystyssä ja pillu ja boobsit esillä
   "Tai". Ei "ja."

   Lainaa

  15. Läpikäytävä sotilas 7.2.2023 7:01
   Tulos: +129 (141 ääntä)
   Hampaaton satuhahmo: Viime viikon puolityhjässä kylpylässä viettäneenä mua kyllä mietityttää, onko oikeasti niin että kaikki sukupuolensa vaihtaneet suuntaa heti lähimpään yleiseen saunaan ja majoittuu sinne muna ja boobsit pystyssä odottamaan että joku muu harhautuu samaan saunaan. Jotenkin tuntuu aika isolta [...]
   Mitä oon lehdistä lukenut niin heterosedillä tuota munahommaa esiintyy eniten ja naisten pesutiloihin eksyskelyä.

   Lainaa

  16. Peitettävä vesimeloni 7.2.2023 7:30
   Tulos: -56 (94 ääntä)
   Läpikäytävä sotilas: Mitä oon lehdistä lukenut niin heterosedillä tuota munahommaa esiintyy eniten ja naisten pesutiloihin eksyskelyä.
   Lehdistä luettuna se on kylläkin naiset, jotka eksyvät munan kiilto silmissä sinne miesten puolelle. Ne lehdet on siellä Ärrän ylähyllyllä.

   Lainaa

  17. Toj Karin 7.2.2023 7:42
   Tulos: +115 (125 ääntä)
   Kuinka kertoa olevansa rasisti sanomatta olevansa rasisti? Sanomalla että ei ole rasisti. :D

   Lainaa

  18. Räkäpää 7.2.2023 7:56
   Tulos: +63 (65 ääntä)
   Kofeiiniton peruna: Muna pystyssä ja pillu ja boobsit esillä
   Häiriköinninkin pitää olla tehokasta. Arvostan. Ei saa jättää mitään puolitiehen.

   Lainaa

  19. Räkäpää 7.2.2023 7:57
   Tulos: +31 (37 ääntä)
   Tornipöllö: Itse haluaisin myös tietää, miten vastuuhenkilöiden pätemättömyys liittyy transihmisiin tai sauna-ahdisteluun. 🤔
   Nippusiteillä ja ilmastointiteipillä. Käärii kasaan ja ei heiluta, ettei irtoa. Muuta ei kyllä keksi.

   Lainaa

  20. Tulos: +30 (44 ääntä)
   Terhakas nektariini: Miksei voinut ottaa uutta kuvaa, jossa ei heijastu tissi?
   Jos vaikka ottanu kuvan vaan nopsaan ja sit lähteny kotoa(toki pukenu ensin) ja tehny sit sen postauksen jossain muualla ku kotona.

   Lainaa

  21. Maho piirroshahmo 7.2.2023 8:52
   Tulos: +86 (96 ääntä)
   Minna jakaa ahdistavan tarinan Naistenhuoneella, ja eka kommentti on että ”mitä oikein haet tällä”. Taitaa eka kommentoija itse olla vanha koulukiusaaja, joka yrittää pistää stopin jutuille heti alkuunsa, ettei vain aleta hänestäkin kertomaan mitä kaikkea paskaa tulikaan tehtyä kouluvuosina. Jotenkin olisin oottanut tohon tarinaan vähän empaattisempia kommentteja, tai sellasen olisin sinakin ite laittanut. Tai siis ihan kamalahan toi juttu on, ja vaivaa selvästi vieläkin, eikö?

   Lainaa

  22. Altis kantojuhta 7.2.2023 9:43
   Tulos: -27 (35 ääntä)
   Luikas luovuttaja: Vähän sama kuin "kaikki saa olla homoja kunhan ei minuun koske" -ajatusmalli, jossa oletetaan homojen ahdistelevan ihmisiä.  Tulee mieleen vain, että heidän maailmansa on niin pieni, että olettavat heti, että he on ainoita ihmisiä maailmassa, joten tottakai joku tulee heitä [...]
   Ei ole kovin kauaa sitten, kun sanottiin "Ei kaikki äidit, mutta emme voi tietää, ketkä miehet", kun puhutaan ahdistelusta.

   Lainaa

  23. Altis kantojuhta 7.2.2023 9:44
   Tulos: -1 (21 ääntä)
   Mitä selitän? Ei kaikki miehet piti kirjoittaa.

   Lainaa

  24. Raavittu karjalanpiirakka 7.2.2023 10:04
   Tulos: +114 (138 ääntä)
   Tuo transihmisiin kohdistuva epäluulo ja syyttely on todella raskasta. Ihmiset vaan haluavat olla omia itsejään ja pystyä olemaan sinut omassa ihossaan, ja ympäristö sitten heti pitää heitä ahdistelijoina. Nytkin on suuri kysymys milloin voin edes mennä takaisin kuntosalille, kun joka suunnasta syytetään että sinne ollaan vaan menossa pukuhuoneeseen tuijottelemaan ja ahdistelemaan muita.

   Lainaa

  25. Näkymätön flamingo 7.2.2023 10:06
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Viimi riikinkukko: Rikoksen vanhenemisaika on 2-20 vuotta riippuen rikoksesta, poislukien sellaiset rikokset joista annettava maksimirangaistus on elinkautinen. Luulen, että melko anteliaalla lahjuksellakaan ei saisi ketään tuomaria antamaan sormusvarkaudesta elinkautista. Ikävää toki, että Minna on [...]
   Rikoksen vanhenemisaika voi myös teoriassa olla 28 vuotta, tai mikä tahansa sitä lyhtempi aika. Lapsiin kohdistuvat seksuaalirikokset vanhenevat, kun uhri täyttää 28.

   Lainaa

  26. Tulos: +46 (46 ääntä)
   traumcity: Kelatkaa kuinka Dorka Minna on. Minna on niin dorka, että jos Minnalta pitää varastaa sormus, niin ainakin 2 ihmistä on päätellyt että se onnistuu parhaiten harhauttamalla Minna juoksuskabaan, sormus varmaan lojuu jossain penkillä sen aikaa. Eli syytän myös sua Minna, skarppaa nyt jumalauta [...]
   Juu tiedetään jo kaikki että Traum kirjoittaa käytännössä aina karrikoiden mutta on surullista kuinka moni oikeasti on sitä mieltä että on ihan ok pölliä toisten tavaroita jos sattuu hetkeksi unohtumaan vaikka nyt sitten siihen pukkarin penkille.  Miksi niin moni elää eri säännöillä kuin muut? Onko kotona opetettu JaanaJantterin olevan niin spesiaali vai onko tämä puhtaasti ns luonteenpiirre. Mitä tulee translakiin niin kivasti sain verenpaineen nousemaan kun kävin iltapulujen Kommenttipalstalta lukemassa urpojen aivoituksia. Suurimmalle osalle ei tule edes mieleen lukea mistä on kyse ja mitä se tarkoittaa, ei vaan luetaan se klikkiotsikko ja mennään oksentamaan pahaa oloa nettiin. Onneksi sentään itse olen täydellinen🤡

   Lainaa

  27. Tukala kyyhky 7.2.2023 10:33
   Tulos: +38 (46 ääntä)
   Angst: Jos vaikka ottanu kuvan vaan nopsaan ja sit lähteny kotoa(toki pukenu ensin) ja tehny sit sen postauksen jossain muualla ku kotona.
   Miksi noita kuvia pitää ottaa alastomana :)

   Lainaa

  28. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Käyttämätön kesyaasi: Minnan julkaisu ei ollut Naistenhuoneella noin. Siellä oli "Tän näköinen sormus varastettu, tämmönen kaiverrus. Jos löydät, palauta ja silleen". Kommentit on Naistenhuoneelta, julkaisu vissiin Minnan omalta seinältä. Ei sillä, etteikö usko feissarimokien aitouteen olisi aiemminkin mennyt ja vielä isommillakin muokkauksilla/valheilla.
   Minna oli kirjoittanut tarinan loppuosan suttuiseen kuvaan ja lukemisen helpottamiseksi se on kirjoitettu puhtaaksi kuvien alle. Tekstin sisältöä ei ole muutettu. Minnan seinää emme ole tutkineet, mutta oletimme Jennin kommentista myös loppuosan olleen Naistenhuoneella nähtävissä. Pahoittelut, jos tästä on syntynyt kuva, että tarkoituksena oli saattaa joku huonoon valoon.

   Lainaa

  29. Tulos: +15 (25 ääntä)
   traumcity: Kelatkaa kuinka Dorka Minna on. Minna on niin dorka, että jos Minnalta pitää varastaa sormus, niin ainakin 2 ihmistä on päätellyt että se onnistuu parhaiten harhauttamalla Minna juoksuskabaan, sormus varmaan lojuu jossain penkillä sen aikaa. Eli syytän myös sua Minna, skarppaa nyt jumalauta [...]
   Meikä kelaa vaan sitä, miksei sua ole vieläkään otettu kiinni ja viety säilöön.

   Lainaa

  30. Neuvoton kuguaari 7.2.2023 11:46
   Tulos: +51 (75 ääntä)
   Ihmiset, joilla ei ole hajuakaan miten asiat toimii, ovat niitä kovaäänisimpiä idiootteja. Haluaisitko itse laittaa kehoosi sukupuolihormoneita ja käydä erittäin vaativissa leikkauksissa, että voit mennä vastakkaisen sukupuolen saunaan ahdistelemaan muita ihmisiä? Et? Miksi kukaan muukaan haluaisi? Ei sitä halua transihmisetkään.

   Lainaa

  31. It's a deal 7.2.2023 11:56
   Tulos: +53 (53 ääntä)
   "Luetaan se klikkiotsikko ja mennään oksentamaan pahaa oloa nettiin." Tässä olisi JSN:llä paljon sarkaa, niitä otsikoita saa tehdä ihan miten haluaa ja lisätä siihen vaikka sitaatin joltain satunnaiselta twiittaajalta, joka voi olla trollitili, kunhan se raflaa. Ajatusviivaa käytettäessä sen loppuosan ei tarvitse edes liittyä samaan uutiseen vaan sama tapahtuma riittää. "Iivo Niskanen hiihti kultaa!!! – Dopingtestaajat varmoja kärystä." Käryäjä toki on itävaltalainen lumilautailija, mutta voihan sen tuohon yhteyteen laittaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Tornipöllö: Itse haluaisin myös tietää, miten vastuuhenkilöiden pätemättömyys liittyy transihmisiin tai sauna-ahdisteluun. 🤔
   Joo, mikä vastuuhenkilö ja mihin? Viitataanko tässä eduskuntaan vai kenties paikalliseen Marttojen pitsin nypläys -kerhoon? 🤔 Ja miten rasismi (tai siis sen kieltäminen) saatiin tähän myös, onko siis joku ei-valkoinen, ei-cis nyt hänen ohitseen valittu sinne Marttojen vastuuhenkilöksi vai mitä ihmettä?

   Lainaa

  33. Luonteva joutsen 7.2.2023 13:00
   Tulos: -36 (46 ääntä)
   Korpulentti taikuri: Joo, Satu ei väheksy transihmisiä. Olettaa kuitenkin heidän olevan automaattisesti ahdistelijoita. Eiköhän vaan Satu ole myös rasisti. Ei kai sitä muuten olisi tarvinnut erikseen kieltää.
   Uliuli

   Lainaa

  34. Tinkimätön leijona 7.2.2023 13:40
   Tulos: +35 (47 ääntä)
   En kyllä tule ikinä ymmärtämään, miksi ihmiset ottavat usein tuotekuvia alasti (etenkään kiiltäväpintaisesta tavarasta). Ei ole eka eikä vika kerta kun näin käy, joten oletuksena useampi näin tekee. Kaikilla harrastuksensa sit vissiin.

   Lainaa

  35. Tulos: +44 (48 ääntä)
   Minnan jutussa kommentoijina epäempaattisia törppöjä. En ihmettele yhtään, että tuollainen tapaus on jäänyt mieleen. Kiusaaminen on itsessään kamalaa. On esitetty ystävää ja petetty - vielä inhottavampaa. On viety tunnearvoinen lahja - vielä inhottavampaa. Ja kun itse on surrut, on kotonakin vielä syytetty, mikä on ehkä kamalinta kaikesta. Tietenkään ei ole kyse elämästä ja kuolemasta, vaan eipä ole yleensäkään asioissa, joita ihmiset surevat, ja silti voi käyttäytyä ihmismäisesti toista kohtaan. Ylipäänsä sen kertominwn toiselle, mistä tämän tulisi "päästä yli" on vajaan tunneälyn touhua. Pääse itse käskystä yli kaikesta, mikä sinua risoo tässä maailmassa. Rikosilmoitus ei valitettavasti enää auta. Minusta ei silti ole mitenkään älytöntä koettaa etsiä sormusta. Somessa on tapahtunut ihmeellisempiäkin asioita kuin se, että joku tuon sormuksen löytäisi kätköistään. Eivät ne, jotka sen veivät. Ko. henkilöille sormus ei ole ollut tärkeä, joten he ovat siitä varmaan jo luopuneet. Jossain kirppiksellä tai missä lie se voi kuitenkin tulla jotakuta vastaan, ja kaiverruksesta sen tunnistaa. Eipä siitä kysymisestä haittaakaan ole. Sinänsä hyvä, että juttu oli täällä. Se merkkaa, että muutama ihminen enemmän tietää asiasta. Jos nyt esim. itse sormukseen törmäisin, tottahan voisin sen palauttaa.

   Lainaa

  36. Tulos: +36 (50 ääntä)
   Neuvoton kuguaari: Ihmiset, joilla ei ole hajuakaan miten asiat toimii, ovat niitä kovaäänisimpiä idiootteja. Haluaisitko itse laittaa kehoosi sukupuolihormoneita ja käydä erittäin vaativissa leikkauksissa, että voit mennä vastakkaisen sukupuolen saunaan ahdistelemaan muita ihmisiä? Et? Miksi kukaan muukaan haluaisi? Ei sitä halua transihmisetkään.
     Itselleni on jäänyt arvoitukseksi, mistä nämä ovat ylipäänsä saaneet päähänsä, että transporukoilla olisi joku erityisvapaus ahdistella ihmisiä. Mies menee miesten saunaan ja ahdistelee pieniä poikia -> mies luultavasti saa pienen pojan isältä kuonoon, tai ainakin lentää pihalle kuin leppäkeihäs. Mies "pukeutuu naiseksi" (tiedän ettei sukupuolenkorjauksella ole mitään tekemistä miksikään pukeutumisen kanssa, mutta yritän ymmärtää, mitä nämä olisivat hakemassa), menee naisten saunaan ja ahdistelee pieniä tyttöjä -> pienten tyttöjen äidit humisevat että sellaista se on, tämä nykyajan tasa-arvo, eivätkä esim. reagoi aivan samaan tapaan kuin poikien isätkin? Naisoletetut voivat varsin hyvin kyylätä/ ahdistella naisia ja miehet miehiä, ja ahdistelu pitää estää ylipäätään, miten ylipäänsä jonkun trans-status kuuluu mitenkään mihinkään? 
     Sehän jää sitten kokonaan käsittelemättä, että yleensä menee kuitenkin niin päin, että itsenimitetyt sukupuolipoliisit ahdistelevat muita, joiden sukupuolen ilmaisuun eivät ole tyytyväisiä -jopa lyhythiuksisia naisia tai meikattuja miehiä, joiden sukupuolesta sinänsä ei ole mitään epäselvyyttä...

   Lainaa

  37. Haudattu hampurilainen 7.2.2023 16:30
   Tulos: +11 (27 ääntä)
   Luikas luovuttaja: Vähän sama kuin "kaikki saa olla homoja kunhan ei minuun koske" -ajatusmalli, jossa oletetaan homojen ahdistelevan ihmisiä.  Tulee mieleen vain, että heidän maailmansa on niin pieni, että olettavat heti, että he on ainoita ihmisiä maailmassa, joten tottakai joku tulee heitä [...]
   Ja vielä yleensä ne jotka tuota sanovat ovat muutenkin sen näköisiä ettei heihin paljon kukaan koske edes luvan kanssa. Siis yleensä ne on jtn kaljamahaisia puliukon näköisiä miehiä jotka tuota hokevat.

   Lainaa

  38. Suonensisäinen lokki 7.2.2023 17:46
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Luikas luovuttaja: Vähän sama kuin "kaikki saa olla homoja kunhan ei minuun koske" -ajatusmalli, jossa oletetaan homojen ahdistelevan ihmisiä.  Tulee mieleen vain, että heidän maailmansa on niin pieni, että olettavat heti, että he on ainoita ihmisiä maailmassa, joten tottakai joku tulee heitä [...]
   Mun isä on järkyttävä homofoobikko (ja rasisti ja kaikkiea foobikko ylipäältään) ja kauhistelee homoja uimahallin pesutiloissa. Sit heitetään jotain "älä vaan pudota saippuaa" läppää sille kunnes suuttuu.
   Tuosta munanesittelijöistä.. valitettavasti niitä on, ei toki mikään enemmistö. Meil paikallessa oli höyrysausa jossa ei ollut väliovea, vain semmonen kavennus.vaikka oli tyhjää molemmin puolin, silloin tällöin sieltä miesten päädystä joku setämies tuli istumaan teinityttöjä vastapäätä tai viereen.

   Lainaa

  39. Pyykkivuoreen hautautunut hampurilainen 7.2.2023 19:32
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Tinkimätön leijona: En kyllä tule ikinä ymmärtämään, miksi ihmiset ottavat usein tuotekuvia alasti (etenkään kiiltäväpintaisesta tavarasta). Ei ole eka eikä vika kerta kun näin käy, joten oletuksena useampi näin tekee. Kaikilla harrastuksensa sit vissiin.
   Joskus oli kuva liedestä minkä uunin lasista heijastui "kalkkuna" eli kuvaa kyykyssä ottava alaston henkilö. Klassikko.

   Lainaa

  40. Korpulentti taikuri 7.2.2023 21:06
   Tulos: +36 (48 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Mun isä on järkyttävä homofoobikko (ja rasisti ja kaikkiea foobikko ylipäältään) ja kauhistelee homoja uimahallin pesutiloissa. Sit heitetään jotain "älä vaan pudota saippuaa" läppää sille kunnes suuttuu. Tuosta munanesittelijöistä.. valitettavasti niitä on, ei toki mikään enemmistö. Meil [...]
   Varmasti ahdistelijoita aina on ollut ja tulee olemaan, mutta ei se translakiin tai transihmisiin mitenkään liity.

   Lainaa

  41. Tulos: +3 (19 ääntä)
   Leeppo: Meikä kelaa vaan sitä, miksei sua ole vieläkään otettu kiinni ja viety säilöön.
   Se että purkaa oloaan kirjoittamalla satiirista trollausta netissä harvoin johtaa toimenpiteisiin ja ihan hyvä että tässä maassa se noin meneekin. Eiköhän tämäkin kaveri ole oikeasti hyvinkin tavallinen ns. normielämässä ja parhaassa/pahimmassa tapauksessa saattaa olla jomman kumman kumman meistä ystävä.

   Lainaa

  42. Pilkkopimeä ämpäri 8.2.2023 4:45
   Tulos: +19 (29 ääntä)
   vielä en oo kuullu että transihmiset massana hyvin usein ahdistelee tavallisia kanssaeläjiä, tosin hyvin vahvasti on toisinpäin tämä keissi. sitäpaitsi, pelkäisit enemmän uimahalliin tunkeutuvia pedofiileja kuin transihmisiä, nämä kun on rutkasti yleisempiä

   Lainaa

  43. Tarttumaton flamingo 8.2.2023 6:41
   Tulos: 0 (14 ääntä)
   Haudattu hampurilainen: Ja vielä yleensä ne jotka tuota sanovat ovat muutenkin sen näköisiä ettei heihin paljon kukaan koske edes luvan kanssa. Siis yleensä ne on jtn kaljamahaisia puliukon näköisiä miehiä jotka tuota hokevat.
   Onko tämä nyt sitä "parempaa yleistämistä"?

   Lainaa

  44. Törkiä viinirypäle 8.2.2023 10:29
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Miksi niitä kuvia pitää ottaa alasti.

   Lainaa

  45. Lyhyt hamsteri 8.2.2023 13:07
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   Mitä minä olen kyseiseen lakiin liittyvää keskustelua uutisista nähnyt, ei siellä transihmisiä väitetty ahdistelijoiksi vaan ajatus oli että jos sukupuolesta tehdään ilmoitusasia niin ihan tavalliset heteropervot voisivat "ilmoittaa" olevansa vastakkaista sukupuolta päästäkseen sinne saunaan tai mihin lie.

   Lainaa

  46. Turpea seuraeläin 8.2.2023 16:22
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Toivoin, että varkaus olisi ratkennut Naistenhuoneen voimalla

   Lainaa

  47. Validi mansikka 8.2.2023 21:22
   Tulos: +12 (26 ääntä)
   Lyhyt hamsteri: Mitä minä olen kyseiseen lakiin liittyvää keskustelua uutisista nähnyt, ei siellä transihmisiä väitetty ahdistelijoiksi vaan ajatus oli että jos sukupuolesta tehdään ilmoitusasia niin ihan tavalliset heteropervot voisivat "ilmoittaa" olevansa vastakkaista sukupuolta päästäkseen sinne saunaan tai mihin lie.
   Ja tähän ajatukseen siellä (toivottavasti) vastataan, että naisten saunaan päästäkseen ei ole ennenkään tarvinnut näyttää henkkareita, eli näin olisi halutessaan voinut toimia jo iät ja ajat. Voi minkä mahdollisuuden tavalliset heteropervot ovatkaan tietämättömyyttään menettäneet.

   Lainaa

  48. Nuutunut kivi 8.2.2023 21:31
   Tulos: +14 (22 ääntä)
   Tinkimätön leijona: En kyllä tule ikinä ymmärtämään, miksi ihmiset ottavat usein tuotekuvia alasti (etenkään kiiltäväpintaisesta tavarasta). Ei ole eka eikä vika kerta kun näin käy, joten oletuksena useampi näin tekee. Kaikilla harrastuksensa sit vissiin.
   Jos he ovat kotona alasti muutenkin.

   Lainaa

  49. Itsesiliävä mäyrä 9.2.2023 1:23
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   Luonteva joutsen: Uliuli
   Siis vau mikä kommentti! Käytitkö ihan molempia aivosolujasi tähän?

   Lainaa

  50. Tuhoisa herkkuruoka 9.2.2023 9:22
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Raavittu karjalanpiirakka: Tuo transihmisiin kohdistuva epäluulo ja syyttely on todella raskasta. Ihmiset vaan haluavat olla omia itsejään ja pystyä olemaan sinut omassa ihossaan, ja ympäristö sitten heti pitää heitä ahdistelijoina. Nytkin on suuri kysymys milloin voin edes mennä takaisin kuntosalille, kun joka [...]
   Itse lopetin ryhmäliikunnan jo kauan aikaa sitten, vaikka tykkäsin siitä tosi paljon. Se tuntui silti pienemmältä pahalta kuin se joka kertainen tuijottaminen tai kommentointi väärästä pukuhuoneesta, kun astui sisään pukuhuoneeseen. Onneksi löysin viime vuonna paikan, jossa on sekä invavessa että tavaralokerikot käytävällä. Pystyy taas osallistumaan, vaikka suihkuun ei treenin jälkeen pääsekään. Ehkä vielä jonain päivänä yleistyy tänne asti yksityiset pukukopit ja suihkut.

   Lainaa

  51. Lattiaton orja 20.2.2023 5:59
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Olen feissarimokista oppinut että porukka vaan alasti nappailee kuvia kotinsa irtaimistosta ihan kuin se olisi joku juttu mitä kaikki tekee.

   Lainaa

  52. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Turpea seuraeläin: Toivoin, että varkaus olisi ratkennut Naistenhuoneen voimalla
   Sellaisen käsityksen mä itseasiassa mokien otsikosta tms sain. Harmi, ettei Naistenhuone selvittänytkään varkautta, kuten luvattiin.

   Lainaa

  53. Varissut vaatekappale 5.3.2024 8:51
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tukala kyyhky: Miksi noita kuvia pitää ottaa alastomana 😊
   Jos on vaikka kuuma?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: heijastus, kuva, lusikka, rikosilmoitus, rippilahja, sensuroitu, sormus, translaki, varastaa, varastettu, varkaus, vastuuhenkilö