Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 17

Tarkkasilmäiset Facebook-etsivät tuhopolttajan jäljillä.
Uutiskatsaus, osa 17

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -97 (303 ääntä)
   Nuo ovat käsittääkseni kaksi tyystin eri TV-ohjelmaa, joten vaikea löytää kaksoisstandardeja tästä. Varmasti poistuisi Yle Areenasta jakso jossa tuo painajaisapina piikittää piriä myöskin, tai jos Ransu joutuisi Päivi Räsäselle yökylään.

   Lainaa

  2. Tulos: +121 (231 ääntä)
   Nojaa, twitterissä oli joku oikeisto joukko psykoosi jossa jaettiin tuota mannekiinin kuvaa ja vakuuteltiin että se on Sanna Marin joka kävi tuhopoltto reissulla.

   Lainaa

  3. Tulos: +328 (342 ääntä)
   Kädetön mannekiini tuskin on kirkkoa polttanut.

   Lainaa

  4. Tiedoton taistelija 10.1.2023 1:18
   Tulos: +185 (191 ääntä)
   Petkele: Kädetön mannekiini tuskin on kirkkoa polttanut.
   Olet terävämpi kuin Facebookin etsivät! Vaikka Petkele ei varsinaisesti veitsenterävä ole siltikään.

   Lainaa

  5. Lyhyt hamsteri 10.1.2023 1:29
   Tulos: -48 (112 ääntä)
   Joko sensuuri on iskenyt Pikku Kakkoseenkin? Surullista.

   Lainaa

  6. Saatanan vajaaälyinen lehmä 10.1.2023 1:56
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   Kiitos, Arto. Hienosti.

   Lainaa

  7. Talvenkestävä kivi 10.1.2023 2:07
   Tulos: +209 (221 ääntä)
   Työssä, jota voi tehdä kuka tahansa minimaalisella perehdytyksellä, firman ei yleensä kannata käyttää kovin paljoa resursseja henkilöstön viihtyvyyden lisäämiseen. Sen sijaan asiantuntija-aloilla, jossa uuden työntekijän löytäminen ja perehdyttäminen vie pitkään ja maksaa paljon, on firmalle kannattavaa huomioida työntekijöiden erityistarpeet, kuten uskonnolliset juhlapyhät, ja muutenkin tehdä kohtuuden rajoissa kaikkensa pitääkseen työntekijät tyytyväisinä.

   Lainaa

  8. Konstikas patsas 10.1.2023 2:40
   Tulos: +141 (163 ääntä)
   Lastenohjelma, jonka pitäisi olla opettavainen, Ylen kanavalla (mistä me kaikki maksetaan) vs. mainosrahoitteisen kanavan viihdeohjelma. On siinä jotain eroa. Veitolan ohjelmistahan pääsee eroon jos niitä ei kukaan katsoisi.

   Lainaa

  9. Sulkeutunut seepra 10.1.2023 2:41
   Tulos: -30 (60 ääntä)
   Lolita: Nojaa, twitterissä oli joku oikeisto joukko psykoosi jossa jaettiin tuota mannekiinin kuvaa ja vakuuteltiin että se on Sanna Marin joka kävi tuhopoltto reissulla.
   Tähän sinulal varmaan olisi lähteet heittää?

   Lainaa

  10. Näppärä orava 10.1.2023 2:44
   Tulos: -111 (155 ääntä)
   Transu Räsäsellä yökylässä p*ikittämässä k*nnabista Päivin tehdessä OnlyFansia ja Veitola tietty vahtimassa. Siinä ois kyllä ohjelmaideaa.

   Lainaa

  11. Kevyt näätä 10.1.2023 4:44
   Tulos: +30 (52 ääntä)
   traumcity: Nuo ovat käsittääkseni kaksi tyystin eri TV-ohjelmaa, joten vaikea löytää kaksoisstandardeja tästä. Varmasti poistuisi Yle Areenasta jakso jossa tuo painajaisapina piikittää piriä myöskin, tai jos Ransu joutuisi Päivi Räsäselle yökylään.
   Kerrankin samaa mieltä.
   Paitsi ett nuo ovat kaksi eri ohjelmaa, ne ovat kahden eri kanavan ohjelmia. 

   Lainaa

  12. jukkapalmu 10.1.2023 5:39
   Tulos: +38 (56 ääntä)
   Kuinka monelle tuli se vanha vitsi mieleen osta ekasta? Lopputulos oli se, että Suomalainen voitti.

   Lainaa

  13. Morbidi unikeko 10.1.2023 5:50
   Tulos: -54 (88 ääntä)
   traumcity: Nuo ovat käsittääkseni kaksi tyystin eri TV-ohjelmaa, joten vaikea löytää kaksoisstandardeja tästä. Varmasti poistuisi Yle Areenasta jakso jossa tuo painajaisapina piikittää piriä myöskin, tai jos Ransu joutuisi Päivi Räsäselle yökylään.
   Vielä mielenkiintoisempi ohjelma saataisiin, jos joku transu olisi yökylässä Päivi Räsäsellä.

   Lainaa

  14. Pinottava sankari 10.1.2023 6:49
   Tulos: -38 (96 ääntä)
   traumcity: Nuo ovat käsittääkseni kaksi tyystin eri TV-ohjelmaa, joten vaikea löytää kaksoisstandardeja tästä. Varmasti poistuisi Yle Areenasta jakso jossa tuo painajaisapina piikittää piriä myöskin, tai jos Ransu joutuisi Päivi Räsäselle yökylään.
   Taisi mennä pointti ohi niin että heilahtaa?
   Kyllä sitä huumeita saa piikittää Tv:ssä, mutta auta armias jos olisivat Veitolan kanssa tähtisädetikkuja polttaneet sisätiloissa! Olisi ollut jakso bännissä.

   Lainaa

  15. Pinottava sankari 10.1.2023 6:50
   Tulos: +104 (110 ääntä)
   Petkele: Kädetön mannekiini tuskin on kirkkoa polttanut.
   Itseasiassa kädetön mannekiini kuulostaa jotenkin sellaiselle, joka nimenomaan polttaa kirkkoja. Jos kädetön mannekiini liikkuu, niin siinä on jotain pimeitä voimia pelissä varmasti.

   Lainaa

  16. Tulos: +107 (119 ääntä)
   Pinottava sankari: Taisi mennä pointti ohi niin että heilahtaa? Kyllä sitä huumeita saa piikittää Tv:ssä, mutta auta armias jos olisivat Veitolan kanssa tähtisädetikkuja polttaneet sisätiloissa! Olisi ollut jakso bännissä.
   Olisiko mitään merkitystä, että toinen on lastenohjelma? Lastenohjelmassa ei haluta antaa huonoa esimerkkiä.

   Lainaa

  17. Altis kantojuhta 10.1.2023 7:28
   Tulos: +56 (66 ääntä)
   Kuulemma joitain tähtisadetikkuja saa polttaa sisälläkin. Suojalaseja ei myöskään (aina) tarvitse. Joku Tukesin tyyppi oli tuota Pikku kakkos -juttua kommentoinut, mutta en nyt enää muista tarkkaan. Pikkuisen on nyt täydellisyyden tavoittelua Yleltä, kun ilotulitteita nyt kuitenkaan ei alaikäisille saa luovuttaa, niin voisi olettaa, että eivät heti ole lapset matkimassa.

   Lainaa

  18. Nimikoneeni ei toimi 10.1.2023 7:52
   Tulos: +77 (85 ääntä)
   Altis kantojuhta: Kuulemma joitain tähtisadetikkuja saa polttaa sisälläkin. Suojalaseja ei myöskään (aina) tarvitse. Joku Tukesin tyyppi oli tuota Pikku kakkos -juttua kommentoinut, mutta en nyt enää muista tarkkaan. Pikkuisen on nyt täydellisyyden tavoittelua Yleltä, kun ilotulitteita nyt kuitenkaan ei [...]
   Ehkä se poistettiinkin sen takia etteivät vanhemmat älähdä. Lapset kun saavat kaikenlaisia ideoita ihan ilman Pikku Kakkostakin.

   Lainaa

  19. Vastarannan kiiski 10.1.2023 8:12
   Tulos: +48 (52 ääntä)
   Naurattaa toi lämminhenkisyys tuossa ekassa. Kaikilla on ilo ylimmillään… paitsi yhdellä.

   Lainaa

  20. Apua tarvitseva raparperi 10.1.2023 8:46
   Tulos: +2 (34 ääntä)
   Suomalainen taitaa olla tossa ekan kuvassa oikealla

   Lainaa

  21. Painoton lammas 10.1.2023 8:56
   Tulos: +63 (71 ääntä)
   Yllättävän paljon mölyä tähtisädetikuista. Noh, ensinnäkin epäilen että Maria Veitolalla ja Pikku Kakkosella on eri katsojakunta joten typerä vertaus. Toiseksi kuten joku jo kommentoikin, lapset saavat kaikenlaisia typeriä ideoita jo ihan ilmankin ulkopuolista apua joten turha syöttää niitä lisää. Kolmanneksi, tuskin sieltä koko jaksoa on poistettu, ainoastaan kohta jossa tähtisädetikkua sisällä poltetaan. Yhtä kaikki, paljon melua tyhjästä ja jos tällä ehkäistään yksikin tulipaloriski niin teko on ollut oikea.

   Lainaa

  22. Tulos: -12 (22 ääntä)
   traumcity: Nuo ovat käsittääkseni kaksi tyystin eri TV-ohjelmaa, joten vaikea löytää kaksoisstandardeja tästä. Varmasti poistuisi Yle Areenasta jakso jossa tuo painajaisapina piikittää piriä myöskin, tai jos Ransu joutuisi Päivi Räsäselle yökylään.
   It's a joke.

   Lainaa

  23. Tulos: +30 (40 ääntä)
   Kimppakämppäkuvassa nähtävillä Lumikki ja neljä ekstroverttiä.

   Lainaa

  24. Tulos: +45 (59 ääntä)
   Ne on muuten tähtisadetikkuja, ei tähtisäde. Kommenteissa moni ei näytä noteeranneen.

   Lainaa

  25. Reseptivapaa Dinosaurus 10.1.2023 9:46
   Tulos: +59 (61 ääntä)
   Pinottava sankari: Itseasiassa kädetön mannekiini kuulostaa jotenkin sellaiselle, joka nimenomaan polttaa kirkkoja. Jos kädetön mannekiini liikkuu, niin siinä on jotain pimeitä voimia pelissä varmasti.
   Ahaa, eli jos liikkuvalla mannekiinilla on kädet, niin ei tarvitse pelätä. Tämä selvensi, kiitos!

   Lainaa

  26. Suonensisäinen lokki 10.1.2023 9:55
   Tulos: +35 (43 ääntä)
   Konstikas patsas: Lastenohjelma, jonka pitäisi olla opettavainen, Ylen kanavalla (mistä me kaikki maksetaan) vs. mainosrahoitteisen kanavan viihdeohjelma. On siinä jotain eroa. Veitolan ohjelmistahan pääsee eroon jos niitä ei kukaan katsoisi.
   Ja siinen liittyen ensimmäistä katsoo lapset, joilla ei todellakaan ole vielä aikuisen käsityskykyä soveltaa nähtyä todellisessa maailmassa vs. Veitolan ohjelma (oletettavasti, en katso) esitetään kellonaikaan, jolloiin Pikku Kakkosen katsojat ovat nukkumassa. Tai jos jostain syystä eivät ole, vanehmmat eivät silti istuta lastaan katsomaan Veitolaa

   Lainaa

  27. Läpimärkä joutsen 10.1.2023 9:59
   Tulos: +4 (18 ääntä)
   Apua tarvitseva raparperi: Suomalainen taitaa olla tossa ekan kuvassa oikealla
   Minä ajattelin että suomalainen selvästi toinen vasemmalta! 
   Ja reunimmaiset venäläinen ja ukrainalainen pystymättä pääsemään lopputulokseen siitä kumpi on kumpi.
   Lopuista sitten vasemmanpuoleisen ajattelin vietnamilaiseksi ja oikeanpuoleisen kiinalaiseksi. 

   Lainaa

  28. Tulos: +12 (28 ääntä)
   Juu paljon mölyä oli tuosta tähtisadetikusta. Aikuiset ihmiset vetää herneen nenään, kun lastenohjelmassa ei saa näyttää tähtisadetikkua. Kyllä me eletään ihan parasta aikakautta.

   Lainaa

  29. Itseasiassa 10.1.2023 10:23
   Tulos: +64 (66 ääntä)
   Meidän firmassa on paljon ulkomaalaisia työntekijöitä ja Suomessa asuvat noudattavat samaa vuosikalenteria kuin suomalaiset. Eli saavat joulut ja muut pyhät vapaiksi. Jos haluavat viettää omaa uutta vuottaan tai esim. intialaiset viikon Diwalia, niin ovat laittaneet vuosilomiansa niihin aikoihin, jotkut matkustavat silloin kotimaahansa. Kyseessä on isompi konsulttifirma, mutta ei meillä ainakaan tuo Arton väite pidä paikkaansa.

   Lainaa

  30. Ohjeeton huonekalu 10.1.2023 10:28
   Tulos: +88 (90 ääntä)
   Itseasiassa: Meidän firmassa on paljon ulkomaalaisia työntekijöitä ja Suomessa asuvat noudattavat samaa vuosikalenteria kuin suomalaiset. Eli saavat joulut ja muut pyhät vapaiksi. Jos haluavat viettää omaa uutta vuottaan tai esim. intialaiset viikon Diwalia, niin ovat laittaneet vuosilomiansa niihin [...]
   Tuskin Arton väite pitää missään paikkaansa. Joku syy vaan piti keksiä, sillä hän ei ole rasisti, mutta…!

   Lainaa

  31. Tulos: -25 (29 ääntä)
   Irvikisu: Ne on muuten tähtisadetikkuja, ei tähtisäde. Kommenteissa moni ei näytä noteeranneen.
   Pääsit asian ytimeen kertalaakista. Oot sä kova.

   Lainaa

  32. It's a deal 10.1.2023 11:24
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   Ensimmäisestä tulivat mieleen raivostuttavat urheilukisat, joissa aloitetaan esim. "Englantilainen, norjalainen ja suomalainen ovat pistooliampumapaikalla...", eikä ikinä kerrota sitä vitsiä loppuun.

   Lainaa

  33. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Sulkeutunut seepra: Tähän sinulal varmaan olisi lähteet heittää?
   Alkuperäinen screenshot tästä keskustelusta taisi olla jaettu twitteriin  ”New World Orderin vainon kohteet” facebook ryhmästä, ja tätä sitten puitiin myös twitterissä.

   Lainaa

  34. Kirpeä Ahven 10.1.2023 13:06
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Painoton lammas: Yllättävän paljon mölyä tähtisädetikuista. Noh, ensinnäkin epäilen että Maria Veitolalla ja Pikku Kakkosella on eri katsojakunta joten typerä vertaus. Toiseksi kuten joku jo kommentoikin, lapset saavat kaikenlaisia typeriä ideoita jo ihan ilmankin ulkopuolista apua joten turha syöttää niitä [...]
   Niinpä. Ja yllättävän monelta tuntuu menevän ohi, että kyseessä on vain humoristinen poiminta uutisvirrasta. Ei varmasti mikään tavoitteellinen kritiikki ohjelmasisältöä, tai sen tuottajia kohtaan.

   Lainaa

  35. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Oonkin aina pitäny niitä Nalle, apina ja ankka -ohjelman hahmoja vähän epäilyttävinä. Näkeehän tuon kuvastakin etteivät ole ihan niitä penaalin terävimpiä kyniä.

   Lainaa

  36. Lähteetön henkilö 10.1.2023 13:53
   Tulos: +29 (35 ääntä)
   Enemmän tuosta tähtisäde ja amfetamiini jutusta enemmän ärsyttää erään läheisen ihmisen reaktio ko. screenshotista - kauhea monologi siitä kuinka "hirveetä hyysäämistä se on että tähtisädetikkuja ei saa näyttää" ynnä muuta, kun tasan tarkkaan tiedän, että kumpikaan ohjelma ei häntä kiinnosta. Kauhea älämölö noin pienestä jutusta, kun voisi vaan scrollata ohi ja jatkaa elämää.

   Lainaa

  37. Tulos: -11 (31 ääntä)
   Ottamatta kantaa itse tähtisädetikkujen vaarallisuuteen tai turhuuteen, onhan tuon jakson poisto nyt vähintäänkin naurettavaa. Hellanlettas, pikkukkosessa näytetään joskus autolla ajamistakin, mikä on vielä kielletympää ja vaarallisempaa alaikäisille, mutta kukaan ei näe siinä mitään ongelmaa.

   Lainaa

  38. Tulos: +28 (36 ääntä)
   Toj Karin: Ottamatta kantaa itse tähtisädetikkujen vaarallisuuteen tai turhuuteen, onhan tuon jakson poisto nyt vähintäänkin naurettavaa. Hellanlettas, pikkukkosessa näytetään joskus autolla ajamistakin, mikä on vielä kielletympää ja vaarallisempaa alaikäisille, mutta kukaan ei näe siinä mitään ongelmaa.
   Ei kuitenkaan varmaan näytettäisi autolla ajamista kodin sisätiloissa, ainakaan mitenkään normaalina tai tavoiteltavana asiana. Pointti lienee ehkäistä tulipaloriskiä; lapsena tuli itsekin poltettua tähtisadetikkua sisätiloissa, mutta ihan hyvä että nykyään ei moiseen rohkaista.

   Lainaa

  39. Seurannut delfiini 10.1.2023 16:03
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Itse kun olin lapsi niin tähtisadetikkuja ei edes luokiteltu ilotulitteeksi, ja saattoipa jollain tädillä tai vastaavalla vanhemmalla aikuisella olla jopa synttärikakussa pari sellaista kynttilöiden sijaan. Itse asiassa ne ei edes ole olleet kovin kauaa kiellettyjä alaikäisiltä.. Taisi muuttua se laki niidenkin osalta silloin kun kaikista raketeista tuli k18, kun aikaisemmin tankit ja papatit (silloin kun niitä vielä myytiin) yms pienet raketit oli jtn k12 tai 15. Mutta en silti ihan välttämättä haluaisi polttaa niitä sisätiloissa, että siinä mielessä ihan ymmärrettävää, vaikka toisaalta aika turha "haloo" kun ne tosiaan on k18 eikä taida sen takia enää kovin monet niitä ostella kun ei saa luovuttaa lapsille.

   Lainaa

  40. Käteisvapaa piimä 10.1.2023 16:08
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   traumcity:  tai jos Ransu joutuisi Päivi Räsäselle yökylään.
   Ransu parka, aatelkaa ny kun kahjo hihhuli saarnaisi synnistä ja toinen on olemassa vain siksi, että sillä on miehen nyrkki perseessä.

   Lainaa

  41. Tulos: +9 (17 ääntä)
   Piparjuuri: Ei kuitenkaan varmaan näytettäisi autolla ajamista kodin sisätiloissa, ainakaan mitenkään normaalina tai tavoiteltavana asiana. Pointti lienee ehkäistä tulipaloriskiä; lapsena tuli itsekin poltettua tähtisadetikkua sisätiloissa, mutta ihan hyvä että nykyään ei moiseen rohkaista.
   Ei mene tuokaan selitys läpi, koska siellä näytetään myös sekä tulitikkuja että kynttilöitäkin. Tulitikut on vaarallisuudessaan abaut samaa luokkaa kuin tähtisädetikut, eli oikein käytettynä täysin vaarattomia, mutta voi  sytyttää palon jos sen heittää helposti syttyvälle pinnalle. Kynttilät sen sijaan on massiivinen tulipaloriski verrattuna kahteen edelliseen, sillä se palaa tuntikausia aiheuttaen ollen koko sen ajan vaaran lähde.

   Lainaa

  42. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Melkein selvää suomea tuo viimeinen lause, mutta pointti on varmasti ymmärrettävissä.

   Lainaa

  43. Lisää tietoa 10.1.2023 17:52
   Tulos: +23 (31 ääntä)
   Pinottava sankari: Itseasiassa kädetön mannekiini kuulostaa jotenkin sellaiselle, joka nimenomaan polttaa kirkkoja. Jos kädetön mannekiini liikkuu, niin siinä on jotain pimeitä voimia pelissä varmasti.
   Onkohan nyt ihmisillä sanat sekaisin? Mannekiini on ihminen, joka esittelee vaatteita. Tuossa kuvassa vaatteet näyttävät olevan mallinuken päällä. Mannekiinit (oli käsiä tai ei) osaavat liikkua ihan itse, mallinuket toivottavasti eivät.

   Lainaa

  44. Lisää tietoa 10.1.2023 17:56
   Tulos: +14 (22 ääntä)
   Piparjuuri: Ei kuitenkaan varmaan näytettäisi autolla ajamista kodin sisätiloissa, ainakaan mitenkään normaalina tai tavoiteltavana asiana. Pointti lienee ehkäistä tulipaloriskiä; lapsena tuli itsekin poltettua tähtisadetikkua sisätiloissa, mutta ihan hyvä että nykyään ei moiseen rohkaista.
   Yllättävän moni pitää tähtisadetikkuja niin vaarattomina, että sellaisen voi antaa vaikka taaperon käteen. Kuinka moni tietää, että palavan tähtisadetikun lämpötila on n. 1500°C? Sellaisen kun heittää pois kädestään, tulipalovaara on aika ilmeinen. Ennen vanhaan vaaroista ei välitetty nykyiseen tapaan ja sen seuraukset näkeekin hyvin tapaturmakuolleisuustilastoissa.

   Lainaa

  45. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Irvikisu: Ne on muuten tähtisadetikkuja, ei tähtisäde. Kommenteissa moni ei näytä noteeranneen.
   Sinulla on kenties S-etukortti ? Prisman hintalapussa kiinnitti huomiota tuo kirjoitusvirhe. Paketin kyljessä luki sielläkin tähtisädetikku kuten kaikilla muillakin.

   Lainaa

  46. Hermostunut vadelma 10.1.2023 21:36
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Kyllä se nuori nainen taitaa olla! Saattaa olla nuori mieskin..

   Lainaa

  47. Punahilkka tohtori 10.1.2023 23:19
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   Sulkeutunut seepra: Tähän sinulal varmaan olisi lähteet heittää?
   Lähteet... Siis Twitter-keskustelulle? :D

   Lainaa

  48. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Lisää tietoa: Onkohan nyt ihmisillä sanat sekaisin? Mannekiini on ihminen, joka esittelee vaatteita. Tuossa kuvassa vaatteet näyttävät olevan mallinuken päällä. Mannekiinit (oli käsiä tai ei) osaavat liikkua ihan itse, mallinuket toivottavasti eivät.
   Mannekiini ei tarkoita pelkästään ihmistä joka esittelee vaatteita, ja esimerkiksi mallinukke sopii mannekiinin määritelmään myös.

   Lainaa

  49. Algot Raivoranta 11.1.2023 2:32
   Tulos: -12 (18 ääntä)
   traumcity: Nuo ovat käsittääkseni kaksi tyystin eri TV-ohjelmaa, joten vaikea löytää kaksoisstandardeja tästä. Varmasti poistuisi Yle Areenasta jakso jossa tuo painajaisapina piikittää piriä myöskin, tai jos Ransu joutuisi Päivi Räsäselle yökylään.
   Mistä tiedät ettei Räsäsillä käy transuja yökylässä? Tuskin Jeesus katsoo pientä seksielämän piristämistä pahalla, kun itse vehtasi niiden opetusjullien kanssa. 
   Ei ole myöskään kohteliasta nimittää ulkonäkönsä narkannutta nuorta naista painajaisapinaksi.

   Lainaa

  50. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Pipokin niin silmillä, että onkohan tuo edes nähnyt mitään polttaa. Taitaa olla väärä mallinukke kiikarissa.

   Lainaa

  51. Laamanaattori 11.1.2023 7:16
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   traumcity: Nuo ovat käsittääkseni kaksi tyystin eri TV-ohjelmaa, joten vaikea löytää kaksoisstandardeja tästä. Varmasti poistuisi Yle Areenasta jakso jossa tuo painajaisapina piikittää piriä myöskin, tai jos Ransu joutuisi Päivi Räsäselle yökylään.
   Ja pikkukakkosella on yleisö. Veitolaa katsovat lähinnä toimittajat.

   Lainaa

  52. Jäkälänpeittämä henkilö 11.1.2023 10:22
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Talvenkestävä kivi: Työssä, jota voi tehdä kuka tahansa minimaalisella perehdytyksellä, firman ei yleensä kannata käyttää kovin paljoa resursseja henkilöstön viihtyvyyden lisäämiseen. Sen sijaan asiantuntija-aloilla, jossa uuden työntekijän löytäminen ja perehdyttäminen vie pitkään ja maksaa paljon, on firmalle [...]
   Jep. Itse kuulun uskontovähemmistöön. Yleisesti ottaen olen mennyt ihan tyypillisen kristillisen vuosikalenterin mukaan töissä, mutta välillä on ollut tilanteita, että olen ottanut omia juhlapyhiä vapaaksi ja tehnyt sitten vaikka kristittyjen lomilla töitä. Jokaisessa duunissa tämä ei toimi, mikä on ymmärrettävää, mutta oma työni sallii tämän hyvin.

   Lainaa

  53. It's a deal 11.1.2023 10:49
   Tulos: -2 (12 ääntä)
   Apua tarvitseva raparperi: Suomalainen taitaa olla tossa ekan kuvassa oikealla
   Ei ole, yksi noista on toimittaja. Suomalainen on kuvasta oikealla sanomassa:
   "No ei tässä minusta nyt mitään kuvia tarvitse ottaa ja tulkaahan nyt kahvipöytään, kakku tosin on vähän kuivaa ja korvapuusteissa on liian vähän kanelia..."

   Lainaa

  54. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Tosta tähtisadetikku-jutusta tulee mieleen se vanha "Late Late night with Craig Ferguson" -jakso, jossa ne vaati että ohjelman juontajan on käytävä pyrotekniikkakurssi jotta voi sytyttää tähtisadetikun studiossa 😂 Se oli kyl hyvä jakso!

   Lainaa

  55. rottanpää 11.1.2023 13:50
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Ymmärrän toki tuon tähtisadetikkujakson poiston, kun kyseessä on kuitenkin lastenohjelma. Mutta nauratti silti tuo kontrasti. 😂

   Lainaa

  56. Timmi makkara 11.1.2023 22:30
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Tylsimys: Sinulla on kenties S-etukortti ? Prisman hintalapussa kiinnitti huomiota tuo kirjoitusvirhe. Paketin kyljessä luki sielläkin tähtisädetikku kuten kaikilla muillakin.
   Käymme eri Prismassa ilmeisesti. Minun Prismasta ostetussa tikkupakkauksessa luki tähtisadetikku. Samoin siitä vastapäisestä Cittarista ostetussa pakkauksessa. Tokmanniltakin sitten ostin sellaisia pitkiä tikkuja ja nekin olivat tähtisadetikkuja.

   Lainaa

  57. Tottelematon kotka 13.1.2023 10:19
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   Toi pikkukakkos homma on ihan naurettava, pitikin pistää heti pari tähtisadetikkua palamaan. Toi huumehomma on loppujenlopuksi oma vika, mitäs läksit nii. Itseltäkin löytyy jos jonkinmoista kaveria ja tyrkytetty vaikka mitä, mutten ole ottanu, viina ja rööki saa luvan kelvata. Millä nuorisolaisten päähän saattas taottua, että vaikka jotain kokeiliskin niin pitää sen järjen päässä, eikä lähde ollenkaan tollaselle linjalle? Kerrasta, parista ei todellakaan jää koukkuun.

   Lainaa

  58. Tottelematon kotka 13.1.2023 10:24
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Tottelematon kotka: Toi pikkukakkos homma on ihan naurettava, pitikin pistää heti pari tähtisadetikkua palamaan. Toi huumehomma on loppujenlopuksi oma vika, mitäs läksit nii. Itseltäkin löytyy jos jonkinmoista kaveria ja tyrkytetty vaikka mitä, mutten ole ottanu, viina ja rööki saa luvan kelvata. Millä [...]
   Toisilla se järki pelaa muutenkin, mutta osa koukuttuu ja joistain tulee aivan raivostuttavia varastelevia ja valehtelevia apinoita, ei sellasia tapauksia tarvita yhtään lisää ja hyvä olis niiden saada asiat kuntoon.

   Lainaa

  59. Aistikas manaatti 17.1.2023 22:11
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   Eipä ole vaikea arvata kuka noista hymytytöistä on suomalainen.

   Lainaa

  60. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Lähteetön henkilö: Enemmän tuosta tähtisäde ja amfetamiini jutusta enemmän ärsyttää erään läheisen ihmisen reaktio ko. screenshotista - kauhea monologi siitä kuinka "hirveetä hyysäämistä se on että tähtisädetikkuja ei saa näyttää" ynnä muuta, kun tasan tarkkaan tiedän, että kumpikaan ohjelma ei häntä kiinnosta. [...]
   Voisi vaan scrollata ohi? Ja olla uhriutumatta? Eihän se käy kun tiedä koska seuraava tilaisuus vaahdota tulee.

   Lainaa

  61. Tulos: +1 (1 ääni)
   Altis kantojuhta: Pikkuisen on nyt täydellisyyden tavoittelua Yleltä, kun ilotulitteita nyt kuitenkaan ei alaikäisille saa luovuttaa, niin voisi olettaa, että eivät heti ole lapset matkimassa.
   Niitä ei saisi välillä kyllä luovuttaa aikuisillekaan. Muutama vuosi takaperin meitä vastapäätä asuvat pojat (hieman yli 18-vuotiaita) kavereineen ampuivat raketteja takapihaltaan... ja polttivat sitten vieressään olleen rivitalon maan tasalle kun yksi niistä raketeista upposi kattorakenteisiin. Yksi poikien kavereista myös ajeli samana yönä ajokiellossa olevalla autolla (ilmoitin rekkarin ja ajajan tiedot poliisille, sai varmasti kuulla siitä).
   ...Voisi myös olla hyvä idea vaatia suojalaseja niiltäkin, jotka eivät ammu raketteja. Muutama vuosi ennen tuota rivitalopaloa katselin uutenavuotena taivaalle ja raketin jäänteet tippuivat suoraan otsaan. En edes tiennyt miten kovaa ne tulevat takaisin alas, hyvä ettei osunut silmään. 💀

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: havainnot, johtolanka, joulu, juhlat, kirkko, kirkkopalo, kulttuurit, kuva, mallinukke, mannekiini, maria veitola, poliisit, rautjärvi, silminnäkijät, tuhopoltto, tulipalo, tv, tähtisadetikut, uskonnot, uusi vuosi, uusivuosi, uutiset, yritykset