Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mitä tänään syötäisiin? Osa 70

McDonald'sin hampurilainen – loistava syy aiheuttaa onnettomuus.
Mitä tänään syötäisiin? Osa 70

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kiinnostumaton maito 10.1.2023 1:05
   Tulos: +553 (569 ääntä)
   Miksi nää sirkat ei voi avata sitä linkkiä jos kiinnostaa onko gluteeniton? Vai onko vaan tärkeää päästä kertomaan oma ruokavalio?

   Lainaa

  2. Lojaali meduusa 10.1.2023 1:07
   Tulos: +403 (413 ääntä)
   Saiskohan emeliestä tehtyä rikosilmoituksen ton päivityksen perusteella, jos joku naistenhuoneella näkee myös sen profiilin. Sitä kauttahan se ois jäljitettävissä.

   Lainaa

  3. Pompöösi timantti 10.1.2023 1:08
   Tulos: +386 (386 ääntä)
   Emelieltä kortti pois heti. Kylläpä raivostutti.

   Lainaa

  4. Tiedoton taistelija 10.1.2023 1:13
   Tulos: +308 (308 ääntä)
   Ihan helvetisti näkee liikenteessä näitä, joilla on puhelin nenän edessä ajaessa. Yleensä näkee jo ajotyylistä että kaikki ei ole kondiksessa. Joskus yritän töötillä herätellä todellisuuteen, harvoin toimii. Skoudeille koodia vaan mutta aika todella turhaa virkavallan ajan tuhlaamista, asian pitäisi olla itsestäänselvyys. Ajaessa ajetaan.

   Lainaa

  5. Tulos: +245 (259 ääntä)
   Kiinnostumaton maito: Miksi nää sirkat ei voi avata sitä linkkiä jos kiinnostaa onko gluteeniton? Vai onko vaan tärkeää päästä kertomaan oma ruokavalio?
   Puhumattakaan siitä, että hillot eivät muutenkaan yleensä sisällä viljaa.

   Lainaa

  6. Letittämätön sitruuna 10.1.2023 1:46
   Tulos: +183 (199 ääntä)
   Mäkin sairastan gluteenitonta ruokavaliota. 👍

   Lainaa

  7. Läpimärkä näyttelijä 10.1.2023 1:56
   Tulos: +58 (92 ääntä)
   Gluteeniton ruokavalio on sairaus, paitsi jos olet oikeasti allerginen gluteenille.

   Lainaa

  8. Globaali huonekalu 10.1.2023 2:35
   Tulos: +59 (95 ääntä)
   Läpimärkä näyttelijä: Gluteeniton ruokavalio on sairaus, paitsi jos olet oikeasti allerginen gluteenille.
   Teknisesti ottaen ei. Vaikkei olisi keliakiaa (ei siedä yhtään gluteenia) niin joillekin gluteeniton ruokavalio tekee hyvää. Esim. jos sattuu olemaan ärtyneen suolen oireyhtymä, niin se ärtyy gluteenista joillakin (ärtymisen aiheuttajat ovat yksilöllisiä, samoin oireiden hankaluus) ja gluteenin välttäminen on hyvästä. Mutta toki se että "trendikkäästi" harrastaa gluteenitonta on taas ihan turhaa. Sen takia osassa ravintoloissa gluteeniton maksaa lisähintaa jotta niitä kalliimpia aterian osia ei kaikki ottaisi, vaan ne joilla on todella tarve, pystyvät maksamaan sen muutaman euron enempi. Jos vain todelliseen tarpeeseen otettaisiin gluteenittomana, niin monikin ravintoloitsija voisi laskea extrahintaa tai jopa poistaa sen. Nykyään kun ainakin osa gluteenittomista tuotteista on ihan kelvollisen makuista. Toki poikkeuksia on.

   Lainaa

  9. Rauhaton lepakko 10.1.2023 5:12
   Tulos: +107 (109 ääntä)
   Tiedoton taistelija: Ihan helvetisti näkee liikenteessä näitä, joilla on puhelin nenän edessä ajaessa. Yleensä näkee jo ajotyylistä että kaikki ei ole kondiksessa. Joskus yritän töötillä herätellä todellisuuteen, harvoin toimii. Skoudeille koodia vaan mutta aika todella turhaa virkavallan ajan tuhlaamista, asian pitäisi olla itsestäänselvyys. Ajaessa ajetaan.
   Tästä tuli mieleen, että kerran oli viereillä kaistalla ajavalla ihan kunnon aito ja oikea, olikohan aikakausilehti vai mikä lie, ajaessa. Siinä ratin päällä se oli, samalla kun auto hurrutteli vähintään satasta eteenpäin. Sekin oli aika mielenkiintoinen näky. Itse en autoa silloin ajanut, joten hyvin pystyi seuraamaan vieressä olevaa.

   Lainaa

  10. Vedetön kirjohylje 10.1.2023 6:38
   Tulos: +6 (24 ääntä)
   Kiinnostumaton maito:   onko vaan tärkeää päästä kertomaan oma ruokavalio?
   Mitäs luulisit?

   Lainaa

  11. Tupakoimaton ilves 10.1.2023 7:13
   Tulos: +163 (167 ääntä)
   Nää on kyllä käsittämättömiä. "Mutta kun vitutti,niin päätin ajaessa alkaa kuvaamaan mun hampurilaista" Kaveri oli pyöräyttänyt autonsa motarivauhdeissa kaiteeseen ja satuttanut niskansa. Muutama viikko onnettomuuden jälkeen someen ilmestyi kuva jossa rattia pitelevässä kädessä on kahvikuppi ja vauhtia mittarin mukaan se 100 km/h...

   Lainaa

  12. Kahen kilon kalori 10.1.2023 7:32
   Tulos: +93 (97 ääntä)
   Kiinnostumaton maito: Miksi nää sirkat ei voi avata sitä linkkiä jos kiinnostaa onko gluteeniton? Vai onko vaan tärkeää päästä kertomaan oma ruokavalio?
   Aina pitää kaikkiea kommentoida pelkän otsikon perusteella. Otsikkoa pidemmälle meneminenhän saattaisi viedä kaiken tarpeellisuuden koko kommentilta.

   Lainaa

  13. Tulos: -207 (211 ääntä)
   Rauhaton lepakko: Tästä tuli mieleen, että kerran oli viereillä kaistalla ajavalla ihan kunnon aito ja oikea, olikohan aikakausilehti vai mikä lie, ajaessa. Siinä ratin päällä se oli, samalla kun auto hurrutteli vähintään satasta eteenpäin. Sekin oli aika mielenkiintoinen näky. Itse en autoa silloin ajanut, joten hyvin pystyi seuraamaan vieressä olevaa.
   Joskus takavuosina olin just kaahannut rajoittajaa vastaan 250kmh Augsburgista Saksan halki, yöllä reipasta moottorimarssia Tanskan halki vaan Ruotsin puolella paremmat tiet kuin missään mutta pitäisi jurnuttaa 110kmh. Ostin huoltikselta paikallisen sanomalehden ja tavasin siitä ruotsinkielisiä artikkeleita polvella autoa ohjaten koko lopun matkaa Tukholmaan. Paikallisten ilmeet oli näkemisen arvoisia kun niistä pyyhkäisi ohi sanomalehteä lukien X-D

   Lainaa

  14. Pandariini 10.1.2023 8:20
   Tulos: +26 (46 ääntä)
   Globaali huonekalu: Teknisesti ottaen ei. Vaikkei olisi keliakiaa (ei siedä yhtään gluteenia) niin joillekin gluteeniton ruokavalio tekee hyvää. Esim. jos sattuu olemaan ärtyneen suolen oireyhtymä, niin se ärtyy gluteenista joillakin (ärtymisen aiheuttajat ovat yksilöllisiä, samoin oireiden hankaluus) ja [...]
   No jaa, gluteeniton ruokavalio helpottaa vatsavaivoja koska silloin ei tule syötyä niin paljon fodmappeja. Se on todistettu jo, että itse gluteeni ei aiheuta oireita muille kuin keliaakikoille.

   Lainaa

  15. Impotentti kurkku 10.1.2023 8:23
   Tulos: +54 (60 ääntä)
   Rauhaton lepakko: Tästä tuli mieleen, että kerran oli viereillä kaistalla ajavalla ihan kunnon aito ja oikea, olikohan aikakausilehti vai mikä lie, ajaessa. Siinä ratin päällä se oli, samalla kun auto hurrutteli vähintään satasta eteenpäin. Sekin oli aika mielenkiintoinen näky. Itse en autoa silloin ajanut, joten hyvin pystyi seuraamaan vieressä olevaa.
   Kerran edessä 80 km/h alueella ajoi auto huomattavaa ylinopeutta ja kun pääsimme ohi niin siellä oli sanomalehden luku kesken. Toivon vain ettei ollut mikään Helsingin Sanomat vaan, että olisi ollut jokin paikallinen painos jossa on kannet ja kuolleet niin ei menisi niin kauaa lukea loppuun.

   Lainaa

  16. Ahnas appelsiini 10.1.2023 8:36
   Tulos: +29 (45 ääntä)
   "Pleini"? Kiroileminen on rumaa!

   Lainaa

  17. Peitettävä albatrossi 10.1.2023 8:39
   Tulos: +74 (80 ääntä)
   Impotentti kurkku: Kerran edessä 80 km/h alueella ajoi auto huomattavaa ylinopeutta ja kun pääsimme ohi niin siellä oli sanomalehden luku kesken. Toivon vain ettei ollut mikään Helsingin Sanomat vaan, että olisi ollut jokin paikallinen painos jossa on kannet ja kuolleet niin ei menisi niin kauaa lukea loppuun.
   "Kannet ja kuolleet ". Repesin :D Aion lainata tätä jatkossa

   Lainaa

  18. Tulos: +50 (54 ääntä)
   Globaali huonekalu: Teknisesti ottaen ei. Vaikkei olisi keliakiaa (ei siedä yhtään gluteenia) niin joillekin gluteeniton ruokavalio tekee hyvää. Esim. jos sattuu olemaan ärtyneen suolen oireyhtymä, niin se ärtyy gluteenista joillakin (ärtymisen aiheuttajat ovat yksilöllisiä, samoin oireiden hankaluus) ja [...]
   Ärtyvän suolen oireyhtymässä suolta ärsyttää viljojen tärkkelys eli hiilihydraatit, ei suinkaan gluteeni. Gluteeniton ruokavalio on vaan "helppo" tapa vältellä niitä viljoja. Tosin sekään ei esim. ravintolassa ole ihan yksinkertaista, kun täytyy tarkistella, ettei gluteenittomassa tuotteessa ole esim. gluteenitonta vehnää, jolloin siinä on just se osa viljasta, joka ei sovi.

   Lainaa

  19. Sanaton päärynä 10.1.2023 8:58
   Tulos: +44 (50 ääntä)
   Globaali huonekalu: Teknisesti ottaen ei. Vaikkei olisi keliakiaa (ei siedä yhtään gluteenia) niin joillekin gluteeniton ruokavalio tekee hyvää. Esim. jos sattuu olemaan ärtyneen suolen oireyhtymä, niin se ärtyy gluteenista joillakin (ärtymisen aiheuttajat ovat yksilöllisiä, samoin oireiden hankaluus) ja [...]
   Itse asiassa ibs ei ärry gluteenista. Gluteeni on vehnäproteiinia ja puhdasta gluteenia ibs-maha periaatteessa sietää ihan hyvin. Ongelma on vehnän sisältämät fruktaanit. Gluteenittomat tuotteet tuppaavat olemaan vehnättömiä (joskin osassa on vehnätärkkelystä), joten tämä on kätevä päällekkäisyys.

   Lainaa

  20. Suonensisäinen lokki 10.1.2023 9:51
   Tulos: +39 (41 ääntä)
   Tiedoton taistelija: Ihan helvetisti näkee liikenteessä näitä, joilla on puhelin nenän edessä ajaessa. Yleensä näkee jo ajotyylistä että kaikki ei ole kondiksessa. Joskus yritän töötillä herätellä todellisuuteen, harvoin toimii. Skoudeille koodia vaan mutta aika todella turhaa virkavallan ajan tuhlaamista, asian pitäisi olla itsestäänselvyys. Ajaessa ajetaan.
   Ei tietenkään herätä todellisuuteen kun on kuulokkeet päässä!

   Lainaa

  21. Itseasiassa 10.1.2023 10:09
   Tulos: +118 (122 ääntä)
   Arvaan että Emelie on tilannut juusto_hampurilaisen "pleininä" sen enempää selittelemättä mitä se tarkoittaa. Kuvasta on vaikea nähdä, onko hampparista kaivettu jotain pois, mutta en usko että Mäkissä nähtäisiin sellaista vaivaa, että noin siististi saataisiin juusto, ketsuppi ja sinappi poistettua, tuon hampurilaisen kun olisi vain voinut myydä seuraavalle. Luulen että tilaus on tehty yhtä hyvin kun tuo ajaminen ja nyt syytetään muita.

   Lainaa

  22. Tulos: +145 (147 ääntä)
   Iso Hoo: Joskus takavuosina olin just kaahannut rajoittajaa vastaan 250kmh Augsburgista Saksan halki, yöllä reipasta moottorimarssia Tanskan halki vaan Ruotsin puolella paremmat tiet kuin missään mutta pitäisi jurnuttaa 110kmh. Ostin huoltikselta paikallisen sanomalehden ja tavasin siitä [...]
   Juu mäki kerran ajelin Kälviällä vähintään 500km/h vastatuuleen. Otin siinä ohessa päikkärit kun rupes niin väsyttämään tasainen tahti. Poliisitkin ajo tovin takaa, mutta kun totesivat, että oon aikamme paras kuski ikinä, oli sitte kyseessä mopo tai polkupyörä, ni päättivät jättää mut rauhaan. Oli muute tosi siistii hei.

   Lainaa

  23. Hidastettu orava 10.1.2023 13:16
   Tulos: +75 (75 ääntä)
   Tiedoton taistelija: Ihan helvetisti näkee liikenteessä näitä, joilla on puhelin nenän edessä ajaessa. Yleensä näkee jo ajotyylistä että kaikki ei ole kondiksessa. Joskus yritän töötillä herätellä todellisuuteen, harvoin toimii. Skoudeille koodia vaan mutta aika todella turhaa virkavallan ajan tuhlaamista, asian pitäisi olla itsestäänselvyys. Ajaessa ajetaan.
   Mä olen kerran ajanut ojaan (ennen älypuhelimia) kun vain tsekkasin saapuneen tekstiviestin. Oli hiljainen vauhti eikä toista autoa tiellä joten selvisin säikähdyksellä ja pienellä peltiremontilla. Mutta aivan hirveä “mitä-jos” morkkis tuli. Nyt kun ajan niin kännykkä pysyy laukussa äänettömällä. En vastaa edes puheluihin bluetoothilla, senkin on tutkimuksissa todettu häiritsevän keskittymistä ajamiseen.

   Lainaa

  24. Tulos: +72 (74 ääntä)
   Jep. Pari viikkoa sitten satuin vilkaisemaan autoon, jonka ohitin motarilla. Kuskilla katse mittariston edessä olevassa puhelimessa, jossa pyöri joku ohjelma tms. Ois pitäny töötätä mut leuka vaan loksahti auki hämmennyksestä.

   Lainaa

  25. Tulos: 0 (14 ääntä)
   Pandariini: No jaa, gluteeniton ruokavalio helpottaa vatsavaivoja koska silloin ei tule syötyä niin paljon fodmappeja. Se on todistettu jo, että itse gluteeni ei aiheuta oireita muille kuin keliaakikoille.
   Gluteeniin liittyviä tai keliakian kaltaisia sairauksia on muitakin kuin keliakia. Toisaalta gluteeniallergiaa ei ole olemassakaan.
   Dermatitis herpetiformis (DH)
   Non-celiac gluten sensitivity (NCGS)
   Wheat allergy En myt jaksa etsiä noille suomalaisia tai Suomessa käytettyjä nimiä. Viimeinen noista ei varsinaisesti liity gluteeniin vaikka usein sekoitetaan keliaksi.

   Lainaa

  26. mäkkärikäkkäri 10.1.2023 14:36
   Tulos: +2 (20 ääntä)
   Tuttua huttua. Joskus tilasin mäkkäristä juustohampparin ilman sipulia, ja aivan selvästi oli vaan pyyhitty sipulit ja ketsupit pois..

   Lainaa

  27. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Globaali huonekalu: Teknisesti ottaen ei. Vaikkei olisi keliakiaa (ei siedä yhtään gluteenia) niin joillekin gluteeniton ruokavalio tekee hyvää. Esim. jos sattuu olemaan ärtyneen suolen oireyhtymä, niin se ärtyy gluteenista joillakin (ärtymisen aiheuttajat ovat yksilöllisiä, samoin oireiden hankaluus) ja [...]
   IBS:läinen sietää kyllä gluteenia. Ongelma on vehnätärkkelys, jota on myös joissain gluteenittomissakin tuotteissa.
   Tästä syystä mielestäni myös IBS tulisi luokitella sairaudeksi, eikä vain oireyhtymäksi, sillä siitä ei parane, ja ruokavalio (FODMAP) on erittäin tiukka, edes niistä harvoista "vatsaystävällisistä" ei välttämättä löydy sopivaa. Gluteenittomista toki helpommin löytyy sellainen, jossa ei ole vehnätärkkelystä, mutta voi tosiaan niissäkin olla ja lisäksi vaikka omenaa tai sipulia.
   Onneksi kuitenkin tämä ruokavalio viimein kyettiin kehittämään ja nykyään saatat jopa saada sopivaa ruokaa jonkun muunkin kuin itsesi tekemänä.
   Noin 30 vuotta tuli kärsittyä päivittäin, kun kukaan ei tiennyt mistä hirveät kivut ja jatkuva ripuli johtui, lääkäritkään ei olleet FODMAPista kuulleet siinä vaiheessa, kun sen itse löysin, vaikka IBS-diagnoosin olin sentään jo saanut.

   Lainaa

  28. Aseeton patsas 10.1.2023 16:24
   Tulos: +35 (59 ääntä)
   Onhan tuokin nyt naurettavaa heittää joku maailman ruokapula vasta-argumentiksi jos joku erehtyy mainitsemaan omasta allergiastaan. Onko mun nyt pakko ostaa niitä saatanan kiivejä vaikka niitä syödessä on suu aina täynnä verta, koska on se ruokapula jossain päin maailmaa?

   Lainaa

  29. Laatuisa henkilö 10.1.2023 21:06
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Vittu mikä ämmä,rikosilmoitus tuosta emeliasta.

   Lainaa

  30. Nuutunut kivi 10.1.2023 21:41
   Tulos: +53 (59 ääntä)
   Impotentti kurkku: Kerran edessä 80 km/h alueella ajoi auto huomattavaa ylinopeutta ja kun pääsimme ohi niin siellä oli sanomalehden luku kesken. Toivon vain ettei ollut mikään Helsingin Sanomat vaan, että olisi ollut jokin paikallinen painos jossa on kannet ja kuolleet niin ei menisi niin kauaa lukea loppuun.
   Edelöä ajava auto ajoi huomattavaa ylinopeutta ja te menitte ohi?

   Lainaa

  31. Nuutunut kivi 10.1.2023 21:45
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Pandariini: No jaa, gluteeniton ruokavalio helpottaa vatsavaivoja koska silloin ei tule syötyä niin paljon fodmappeja. Se on todistettu jo, että itse gluteeni ei aiheuta oireita muille kuin keliaakikoille.
   Vehnää on tietysti aika monessa paikassa, mutta muuten väite että gluteenittomalla ruokavaliolla välttäisi fodmappeja on ihan kukkua. Omena, sipulit, kaalit, muutaman fodmapin mainitakseni.

   Lainaa

  32. Punahilkka tohtori 10.1.2023 23:15
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Napael: Puhumattakaan siitä, että hillot eivät muutenkaan yleensä sisällä viljaa.
   Jos Sirkalla olis oikeesti sairaus, niin olisi tämän kyllä tiennyt. Taitaa olla muotigluteeniton.

   Lainaa

  33. Satuloitu luovuttaja 10.1.2023 23:48
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Akrasia: IBS:läinen sietää kyllä gluteenia. Ongelma on vehnätärkkelys, jota on myös joissain gluteenittomissakin tuotteissa.Tästä syystä mielestäni myös IBS tulisi luokitella sairaudeksi, eikä vain oireyhtymäksi, sillä siitä ei parane, ja ruokavalio (FODMAP) on erittäin tiukka, edes niistä harvoista [...]
   Sen verran täytyy korjata/täydentää, että FODMAP-ruokavalio on kyllä aluksi tosi tiukka, mutta sitä ei ole tarkoitus ylläpitää kokonaisuudessaan lopun elämää. Suoliston rauhoituttua ruokavaliota aletaan laajentamaan takaisin kohti normaalia, koska FODMAP on niukkuutensa vuoksi pidemmän päälle haitallista suolistobakteereille. 
   Olet myös oikeassa siinä, että IBS eli ärtyvä suoli ei koskaan parane, koska suoliston herkkyys on ominaisuus. Sen sijaan IBS voi kyllä rauhoittua hyvinkin pitkiksi aikaa lähes tai täysin oireettomaksi, kuten kävi itsellänikin FODMAPin ja psykoterapian avulla, nyt on jo useampi vuosi takana todella vähäisillä ja satunnaisilla oireilla. Usein tuohdutaan, kun IBS:ää pidetään "korvienvälisairautena", mutta se on ihan oikeasti osa totuutta. Omalla kohdallani IBS "puhkesi" todella stressaavassa elämänvaiheessa, jossa en ensin edes tajunnut olevani stressaantunut ja ahdistunut, kun vatsa ajatteli ikäänkuin aivojen puolesta.
   Itse en näe sairausluokitusta oleelliseksi IBS:n kohdalla, ennemminkin tarvittavaa hoitoa ja opastusta vaivan kanssa pärjäämiseen tulisi kehittää. Mutta voisihan se selkeyttää juurikin esimerkiksi ravintolatilanteita. Toisaalta ymmärrän myös ravintolahenkilökuntaa, koska IBS ja ruoka-aineiden sietokyky ovat todella yksilöllisiä ja FODMAPissakaan ruoka-aineet eivät ole yksioikoisesti kiellettyjä, vaan annoskoollakin on paljon merkitystä.

   Lainaa

  34. Pandariini 11.1.2023 0:01
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Toj Karin: Gluteeniin liittyviä tai keliakian kaltaisia sairauksia on muitakin kuin keliakia. Toisaalta gluteeniallergiaa ei ole olemassakaan. Dermatitis herpetiformis (DH) Non-celiac gluten sensitivity (NCGS) Wheat allergy En myt jaksa etsiä noille suomalaisia tai Suomessa käytettyjä nimiä. [...]
   "Dermatitis herpetiformis" on suomeksi ihokeliakia. Se on keliakian muoto. "Non-celiac gluten sensitivity" on nimenomaan se, joka on todistettu hölynpölyksi. Sen "sairauden" oireet eivät johdu gluteenista.

   Lainaa

  35. Algot Raivoranta 11.1.2023 2:19
   Tulos: -23 (29 ääntä)
   Amerikassa kun elämäm_koululainen tilaa juusto_hampurilaisen pleininä, saa kohno eteensä lentokoneen. Siinä on houkalla ihmettelemistä kun edes pieni Cessna ei tahdo ahnaaseen turpavärkkiin mahtua, vaikka gambialaisen rantarosvon löyhkäävä aisakin meni kulkusia myöten kuin vettä vaan.

   Lainaa

  36. Makaaberi sitruuna 11.1.2023 4:45
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Gluteeniton ruokavalio on sairaus 😂😂😂😂

   Lainaa

  37. Tunnoton bataatti 11.1.2023 6:37
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Makaaberi sitruuna: Gluteeniton ruokavalio on sairaus 😂😂😂😂
   Joo. Muotiruokavalioita noudattavilla ja itse keksittyjä allergioita "sairastavilla"  tuntuu usein olevan korvien välissä erilaisia sairauksia. Oikeasti allergiset sitten erikseen.

   Lainaa

  38. Madoton rätti 11.1.2023 8:12
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   Samanlainen vatipää on ainakin seiskajulkkis Rita Manninen, joka kuvaa toistuvasti someensa videoita, joissa mm laulaa tai höpöttää paskaa autoa ajaessaan. Videoissa näkyy miten silmät on vähintään puolet ajasta luurissa. Ja vaihdetaan biisiä yms näprätään siinä samalla. Pahimmillaan sillä on 3-vuotias lapsi siellä kyydissä, ja vielä suositusten vastaisesti kasvot menosuuntaan. Uskomatonta välinpitämättömyyttä niin itsen, oman lapsen kuin muidenkin turvallisuudesta.

   Lainaa

  39. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Mun mielestä "pleininä" (😬) tilattu hampurilainen kuulostaa nimen omaan siltä, että se halutaan ilman kastikkeita. Varmaan mäkkärin työntekijät ajatelleet samoin, ja varmuudeksi jättäneet myös juuston pois? ... Toinen asia sit toi ✨liikkuvassa autossa✨ kuskin penkillä kuvaaminen. 🤦‍♀️ En nyt ihan kuvasta saa selvää miten kovaa tossa ajetaan mutta toisaalta aivan sama.

   Lainaa

  40. Tulos: +42 (44 ääntä)
   Iso Hoo: Joskus takavuosina olin just kaahannut rajoittajaa vastaan 250kmh Augsburgista Saksan halki, yöllä reipasta moottorimarssia Tanskan halki vaan Ruotsin puolella paremmat tiet kuin missään mutta pitäisi jurnuttaa 110kmh. Ostin huoltikselta paikallisen sanomalehden ja tavasin siitä [...]
   Meikäläinenhän kirjoitti väitöskirjan samalla kun ajelin Dubaista takas Helsinkiin. Oli siinä välillä ihmisten ilmeet näkemisen arvoisia kun auto täynnä kirjoja, läppäri ratin päällä ja luin ja kirjoitin ja nopeutta parhaimmillaan 300 kmh. Ajelin nääs Bugati veyronilla minkä sieltä Dubaista hain.

   Lainaa

  41. Mielisairas raadonsyöjä 11.1.2023 17:25
   Tulos: -30 (30 ääntä)
   Tosi-mies: Meikäläinenhän kirjoitti väitöskirjan samalla kun ajelin Dubaista takas Helsinkiin. Oli siinä välillä ihmisten ilmeet näkemisen arvoisia kun auto täynnä kirjoja, läppäri ratin päällä ja luin ja kirjoitin ja nopeutta parhaimmillaan 300 kmh. Ajelin nääs Bugati veyronilla minkä sieltä Dubaista hain.
   Sitten heräsit ja kävit aamurunkulla.

   Lainaa

  42. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Tiedoton taistelija: Ihan helvetisti näkee liikenteessä näitä, joilla on puhelin nenän edessä ajaessa. Yleensä näkee jo ajotyylistä että kaikki ei ole kondiksessa. Joskus yritän töötillä herätellä todellisuuteen, harvoin toimii. Skoudeille koodia vaan mutta aika todella turhaa virkavallan ajan tuhlaamista, asian pitäisi olla itsestäänselvyys. Ajaessa ajetaan.
   Joku kerta liikennevaloissa kaveri huomasi, että edellä olevassa autossa kuski selaili tiktokkia kännykän ollessa telineessä. Aattelin, että jooh on varmaan pitkät punaiset, mut vielä vihreiksi vaihduttuakin siellä selailtiin tiktokkia koko sen ajan mitä auto oli näkyvissä. En ymmärrä miten edes voi väittää pystyvänsä keskittymään samalla myös ajamiseen

   Lainaa

  43. Timmi makkara 11.1.2023 22:06
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Tosi-mies: Meikäläinenhän kirjoitti väitöskirjan samalla kun ajelin Dubaista takas Helsinkiin. Oli siinä välillä ihmisten ilmeet näkemisen arvoisia kun auto täynnä kirjoja, läppäri ratin päällä ja luin ja kirjoitin ja nopeutta parhaimmillaan 300 kmh. Ajelin nääs Bugati veyronilla minkä sieltä Dubaista hain.
   Mä tein melkein saman mut ajopelinä oli prätkä ja välillä viel sihtasin mikroskooppiin. Hieno oli väikkäri.

   Lainaa

  44. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Timmi makkara: Mä tein melkein saman mut ajopelinä oli prätkä ja välillä viel sihtasin mikroskooppiin. Hieno oli väikkäri.
   Minä voitin nopeuskisassa lentokoneen Helsingistä Kapkaupunkiin skeittilaudalla silmät sidottuina ja laitoin samalla itselleni hampurilaisen evääksi. Tenupullo syttyi tuleen retkikeitintä täyttäessä ja jouduin heittämään sen pois. Ihmiset huusivat perään jotain metsäpalosta, ja olihan siellä ollut toista kuukautta ennätyskuivaa, mutta enhän minä voinut pysähtyä, kun oli kilpailu voitettavana.

   Lainaa

  45. Väistämätön koira 12.1.2023 17:57
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Yöbussin kuski piti sanomalehteä polvillaan, toisessa kädessä puhelin korvalla, toisessa kynä. Johtopäätös: täytti ristikkoa ja soitti kaverilta vinkkejä. Sain valokuvan, mut en postannut eteenpäin.

   Lainaa

  46. Impotentti kurkku 13.1.2023 0:58
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Nuutunut kivi: Edelöä ajava auto ajoi huomattavaa ylinopeutta ja te menitte ohi?
   Joo todellakin 😂 Alinopeutta siis, oikoluku näköjään vaatii vielä harjoitusta.

   Lainaa

  47. Pulssiton kirsikka 13.1.2023 1:24
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Kiinnostumaton maito: Miksi nää sirkat ei voi avata sitä linkkiä jos kiinnostaa onko gluteeniton? Vai onko vaan tärkeää päästä kertomaan oma ruokavalio?
   On 😅

   Lainaa

  48. Nurja jyrsijä 14.1.2023 11:50
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Joo ei ei tommosia hillo-ohjeita, siinä on kanelia, en voi syödä!

   Lainaa

  49. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Hidastettu orava: Mä olen kerran ajanut ojaan (ennen älypuhelimia) kun vain tsekkasin saapuneen tekstiviestin. Oli hiljainen vauhti eikä toista autoa tiellä joten selvisin säikähdyksellä ja pienellä peltiremontilla. Mutta aivan hirveä “mitä-jos” morkkis tuli. Nyt kun ajan niin kännykkä pysyy laukussa [...]
   Kyllä siihen luuriin voi sen verran puhua handsfreetä käyttäen että lyhyitä puheluita soittaa. Esim olen tulossa ja otan sinut kyytiin sieltä nurkalta. Mutta jos rupeat keskittymään kovasti johonkin aiheeseen niin sehän o  sitten ihan se ja sama puhutko miten kun keskittyminen on kuitenkin väärässä paikassa ja se on se mikä on vaarallista. Kuten väsyneenä ajaminen, saatat lähteä töistä ajamaan ja havahtua kotona et hups miten tänne päädyttiin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ajaa, gluteeni, gluteeniton, hampurilainen, hampurilaiset, hillo, joulu, koriste, kuva, kuvata, liikenne, mcdonald's, mcdonalds, porkkanahillo, purjo, ruoka, vaarantaa