Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Neulontavimma, osa 5

Neulontaryhmistä löytyy kaikkea, paitsi kilttejä mummoja.
Neulontavimma, osa 5

Muistatko, mistä syystä Satu veti puikot nenään viime talvena?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Korpulentti taikuri 27.1.2023 0:24
   Tulos: +136 (138 ääntä)
   Neulominen on vakavaa hommaa!

   Lainaa

  2. Nimetön marja 27.1.2023 0:35
   Tulos: -57 (81 ääntä)
   En pikeastaan ymmärrä miksi neulontaryhmät on hirveitä ja onpeluryhmä taas on tosi kiva.

   Lainaa

  3. Päähineetön sohvaperuna 27.1.2023 0:40
   Tulos: -39 (57 ääntä)
   Pimpit pyörii jaloissa ja puolukat... Hmm

   Lainaa

  4. Tulos: +97 (235 ääntä)
   Onhan tämä nyt ihan vääristynyttä meininkiä. Marttakerholaiset porukalla suojelemassa isojen brändien etuja muutamien villasukkien vuoksi, miksi ihmeessä? Toiminta tuskin on erityisen laajamittaista, joten miten nämä trademark-villasukat ovat keneltäkään pois? Just tuollaiset hullut kyttääjät ovat mahdollistaneet kaiken maailman gestapot. Tosin en lämmennyt myöskään Terhin vastauksille, tuo Viron piratistmi-esimerkki oli jopa niin tyhmä että se oli nolo. Olisi vaan sanonut että ämmät turpa kiinni nyt.

   Lainaa

  5. Tulos: +125 (167 ääntä)
   traumcity: Onhan tämä nyt ihan vääristynyttä meininkiä. Marttakerholaiset porukalla suojelemassa isojen brändien etuja muutamien villasukkien vuoksi, miksi ihmeessä? Toiminta tuskin on erityisen laajamittaista, joten miten nämä trademark-villasukat ovat keneltäkään pois? Just tuollaiset hullut kyttääjät [...]
   Ihmisten tarve moralisoida ja päteä on jotain puhuttelevaa. Niinhän tuota kaupunginosaryhmissäkin, jos joku 18-vuotias vähän koettaisi tienata myymällä kakkuja tai jotain, tulee heti 20 myöhäiskeski-ikäistä saarnaamaan, että pitää olla hygieniapassi ja elintarvikehuoneistoksi ilmoitettu asunto ja ne verot pitää sitten hei maksaa. Yh.

   Lainaa

  6. Vyötön sotilas 27.1.2023 6:11
   Tulos: +22 (52 ääntä)
   Nyt en saa päästäni kuvaa missä Irmeli istuu siivilän päälle ilman housuja ja siivilän sisällä on kamera… 😱

   Lainaa

  7. Tulos: +107 (147 ääntä)
   traumcity: Onhan tämä nyt ihan vääristynyttä meininkiä. Marttakerholaiset porukalla suojelemassa isojen brändien etuja muutamien villasukkien vuoksi, miksi ihmeessä? Toiminta tuskin on erityisen laajamittaista, joten miten nämä trademark-villasukat ovat keneltäkään pois? Just tuollaiset hullut kyttääjät [...]
   Kyllä se tolle Terhille(ja tädilleen, täti on nuo tehnyt) laajamittaista, kun joka viikkoaä useampi myyntipostaus facessa.
   Ja ihan perus tekijänoikeusrikkomus, ei pitäs olla mitään "no saa sit nyt vähän myydä", mieti omalle kohalle jos sulla on joku logo tai joku tuote tai mikä vaan mitä myyt, ja joku toinen alkaa käyttämään sitä samaa ja myymään sitä ja tienaa sillä?

   Lainaa

  8. Tulos: +36 (44 ääntä)
   traumcity: Onhan tämä nyt ihan vääristynyttä meininkiä. Marttakerholaiset porukalla suojelemassa isojen brändien etuja muutamien villasukkien vuoksi, miksi ihmeessä? Toiminta tuskin on erityisen laajamittaista, joten miten nämä trademark-villasukat ovat keneltäkään pois? Just tuollaiset hullut kyttääjät [...]
   Kaikki pohjautuu siihen millaisen rikoksen olet valmis sivuuttamaan ja kenen tekemänä. Aika tuoreessa muistissa useammat esimerkit, miten moni kyllä tiennyt erilaisten rikollisten touhuista, mutta ovat päättäneet katsoa toiseen suuntaan.

   Lainaa

  9. Lisensoitu harakka 27.1.2023 7:56
   Tulos: +89 (123 ääntä)
   Tekijänoikeusrikkomus on ihan sama onko kyseessä pienen yksityisyrittäjän logo vai suuren maailmanluokan korporaation. Kuka sen rajan sitten vetää jos jotain saa plagioida "ihan vähän vaan", silleen että myy todennäköisesti kymmeniä pareja sukkia kuukaudessa vain ja ainoastaan sen logon ansiosta? Ihan ihme rajanvenyttämistä taas täällä kommenteissakin.

   Lainaa

  10. Koskematon muurahainen 27.1.2023 8:07
   Tulos: +69 (81 ääntä)
   Lisensoitu harakka: Tekijänoikeusrikkomus on ihan sama onko kyseessä pienen yksityisyrittäjän logo vai suuren maailmanluokan korporaation. Kuka sen rajan sitten vetää jos jotain saa plagioida "ihan vähän vaan", silleen että myy todennäköisesti kymmeniä pareja sukkia kuukaudessa vain ja ainoastaan sen logon [...]
   Tämä. Kaiken lisäksi käy hakemassa myytävät sukat Virosta. On eri asia tehdä muutamia sukkia lahjaksi kuin harrastaa täyspäiväistä piratismia.

   Lainaa

  11. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Vyötön sotilas: Nyt en saa päästäni kuvaa missä Irmeli istuu siivilän päälle ilman housuja ja siivilän sisällä on kamera… 😱
   Kiitti vitusti. Nyt se on minunkin päässä.

   Lainaa

  12. Tulos: -14 (20 ääntä)
   Angst: Kyllä se tolle Terhille(ja tädilleen, täti on nuo tehnyt) laajamittaista, kun joka viikkoaä useampi myyntipostaus facessa.Ja ihan perus tekijänoikeusrikkomus, ei pitäs olla mitään "no saa sit nyt vähän myydä", mieti omalle kohalle jos sulla on joku logo tai joku tuote tai mikä vaan mitä [...]
   Kyseinen kommentoija provosoi tahallaan. Eli on trolli.

   Lainaa

  13. Tulos: -14 (18 ääntä)
   Marjan pitäis ite hävetä sanan helkutti käyttöä.

   Lainaa

  14. Itseasiassa 27.1.2023 8:58
   Tulos: +68 (70 ääntä)
   Pimpille ei onneksi kenelläkään ole lisenssiä.

   Lainaa

  15. Tulos: -13 (55 ääntä)
   traumcity: Onhan tämä nyt ihan vääristynyttä meininkiä. Marttakerholaiset porukalla suojelemassa isojen brändien etuja muutamien villasukkien vuoksi, miksi ihmeessä? Toiminta tuskin on erityisen laajamittaista, joten miten nämä trademark-villasukat ovat keneltäkään pois? Just tuollaiset hullut kyttääjät [...]
   Tämäpä. Eiköhän noiden villasukkien myynnistä oo ennemmin fazerille vaan hyvää mainosta, joka on arvokkaampaa ku osuus jostain sukkaparista. Sivumennen sanoen neulontaboksi oli viime joulun paras lahja. Ei krääsää vaan mielekästä tekemistä muutamaksi sadaksi tunniksi (mun nakkisormien tahdilla) ja onnistumisen ilo kun vihdoin saa itse tehdyt villasukat!

   Lainaa

  16. Tulos: +37 (53 ääntä)
   lax: Tämäpä. Eiköhän noiden villasukkien myynnistä oo ennemmin fazerille vaan hyvää mainosta, joka on arvokkaampaa ku osuus jostain sukkaparista. Sivumennen sanoen neulontaboksi oli viime joulun paras lahja. Ei krääsää vaan mielekästä tekemistä muutamaksi sadaksi tunniksi (mun nakkisormien [...]
   Se nyt ei vaan ole muiden päätettävissä, minkälainen tuotemerkin käyttäminen, "on vain hyvää mainosta". Onko sinulla jotain listaa niistä brändeistä, joista mielestäsi saa tehdä piraattituotteita omaksi taloudelliseksi hyödykseen? Adidaksesta ilmeisesti ainakin saa? Mites Makia? Kotimainen brändi, joka lähti ihan pienestä, mutta nykyään jo kasvanut aika isoksi? Saako kuka tahansa jo myydä feikkimakioita?

   Lainaa

  17. Kuumennettu pingviini 27.1.2023 9:53
   Tulos: +44 (62 ääntä)
   lax: Tämäpä. Eiköhän noiden villasukkien myynnistä oo ennemmin fazerille vaan hyvää mainosta, joka on arvokkaampaa ku osuus jostain sukkaparista.  [...]
   No ei se nyt ihan näin toimi :D tällä logiikalla piratismikin olisi aina vain "hyvää mainosta" alkuperäiselle brändille tai tuotteelle. Camoon.

   Lainaa

  18. Pilkuntarkka sateenvarjo 27.1.2023 10:41
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Itseasiassa: Pimpille ei onneksi kenelläkään ole lisenssiä.
   Ja alakoululaisetkin osaa semmoisen piirtää. Vaikka spraymaalilla koulun seinään. Ei pitäisi olla siis vaikeata mallintaa sitä.

   Lainaa

  19. Keljuilematon marsu 27.1.2023 10:42
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Pitäiskö olla erikseen "Rento neulontaryhmä". Nehän ruukaa aina olla tosi rentoja.

   Lainaa

  20. Tulos: +29 (33 ääntä)
   -x-x-: Se nyt ei vaan ole muiden päätettävissä, minkälainen tuotemerkin käyttäminen, "on vain hyvää mainosta". Onko sinulla jotain listaa niistä brändeistä, joista mielestäsi saa tehdä piraattituotteita omaksi taloudelliseksi hyödykseen? Adidaksesta ilmeisesti ainakin saa? Mites Makia? Kotimainen [...]
   Makia kyllä itsekin piratoi muiden designeja. (tai en tiedä tekeekö niin vielä, mutta ovat ainakin ennen tehneet.)

   Lainaa

  21. Tulos: +2 (44 ääntä)
   Lisensoitu harakka: Tekijänoikeusrikkomus on ihan sama onko kyseessä pienen yksityisyrittäjän logo vai suuren maailmanluokan korporaation. Kuka sen rajan sitten vetää jos jotain saa plagioida "ihan vähän vaan", silleen että myy todennäköisesti kymmeniä pareja sukkia kuukaudessa vain ja ainoastaan sen logon [...]
   Oli kysymyksessä tekijänoikeusrikkomus tai ei, niin ketä kiinnostaa?
   Ymmärrän että jotain bulkkihikitehdasta joka puskee kymmeniä tuhansia Abidaksia kuukaudessa ei haluta tukea, mutta jossain facebookin ompeluryhmässä kanssakäsityöläisen tuotoksia? Jos Terhi myy kuukaudessa 10 paria tuollaisia sukkia, veikkaisin että Fazerin villasukkapuoli menettää myyntiään 0%
   Toisaalta natsien junat kulki aina ajallaan, joten ymmärrän siinä mielessä pointtisi.

   Lainaa

  22. Puuton alpakka 27.1.2023 12:52
   Tulos: +8 (42 ääntä)
   Angst: Kyllä se tolle Terhille(ja tädilleen, täti on nuo tehnyt) laajamittaista, kun joka viikkoaä useampi myyntipostaus facessa.Ja ihan perus tekijänoikeusrikkomus, ei pitäs olla mitään "no saa sit nyt vähän myydä", mieti omalle kohalle jos sulla on joku logo tai joku tuote tai mikä vaan mitä [...]
   Mä olisin tosi iloinen, jos mun logoa käytettäisiin villasukissa tai muissa yhteyksissä, kunhan ei tietenkään kilpaile mun tarjonnan kanssa. Sehän olisi ilmaista mainosta. Piratismia se on silloin, kun sillä logolla myydään jotain, mikä kuuluu mun tuotevalikoimaan.

   Lainaa

  23. Liikahteleva harakka 27.1.2023 13:27
   Tulos: +40 (50 ääntä)
   traumcity: Onhan tämä nyt ihan vääristynyttä meininkiä. Marttakerholaiset porukalla suojelemassa isojen brändien etuja muutamien villasukkien vuoksi, miksi ihmeessä? Toiminta tuskin on erityisen laajamittaista, joten miten nämä trademark-villasukat ovat keneltäkään pois? Just tuollaiset hullut kyttääjät [...]
   Kyseinen Terhi myy jumalattomat määrät (tai ennen myi, en tiedä onko myynti jo tipahtanut) noita "laittomia" sukkia, ja vastaukset on totakin luokattomampia. Että siksi varmana ihmiset jaksaa "vinkua" kun kyseinen ihminen ihan tietoisesti mallisuojia jne. rikkoo.

   Lainaa

  24. Valittu mestari 27.1.2023 13:34
   Tulos: -16 (32 ääntä)
   Kai se on yks hailee, mitä sukkia joku neuloo tai käyttää. Neuloo vaikka yhden silmukan väärin kuviosta, jos pelkää brändin haastavan oikeuteen. Karhusukat on hienot.

   Lainaa

  25. Tulos: -22 (42 ääntä)
   Liikahteleva harakka: Kyseinen Terhi myy jumalattomat määrät (tai ennen myi, en tiedä onko myynti jo tipahtanut) noita "laittomia" sukkia, ja vastaukset on totakin luokattomampia. Että siksi varmana ihmiset jaksaa "vinkua" kun kyseinen ihminen ihan tietoisesti mallisuojia jne. rikkoo.
   Rikkooko Terhi the mallisuojaa? Voi voi sentään, voi että. Mä olen aina pitänyt the mallisuojan itse ehjänä, onhan se tosi tärkeä asia mun elämässäni ja on tärkeää myös että muut huolehtivat sen hyvinvoinnista. Ja vielä tietoisesti? Haluaakohan se pari vuotta linnaa?

   Lainaa

  26. Sanavalmis seepra 27.1.2023 16:10
   Tulos: +54 (56 ääntä)
   Liikahteleva harakka: Kyseinen Terhi myy jumalattomat määrät (tai ennen myi, en tiedä onko myynti jo tipahtanut) noita "laittomia" sukkia, ja vastaukset on totakin luokattomampia. Että siksi varmana ihmiset jaksaa "vinkua" kun kyseinen ihminen ihan tietoisesti mallisuojia jne. rikkoo.
   Terhin kannattais kyllä olla varuillaan, yhen Petran serkku on juristi ja se saa kenet vaan linnaan tosta noin

   Lainaa

  27. Uhkaava alokas 27.1.2023 16:46
   Tulos: -6 (16 ääntä)
   traumcity: Rikkooko Terhi the mallisuojaa? Voi voi sentään, voi että. Mä olen aina pitänyt the mallisuojan itse ehjänä, onhan se tosi tärkeä asia mun elämässäni ja on tärkeää myös että muut huolehtivat sen hyvinvoinnista. Ja vielä tietoisesti? Haluaakohan se pari vuotta linnaa?
   Et taida olla niitä penaalin terävimpiä kyniä.

   Lainaa

  28. Käyrä susi 27.1.2023 16:47
   Tulos: -5 (29 ääntä)
   Puuton alpakka: Mä olisin tosi iloinen, jos mun logoa käytettäisiin villasukissa tai muissa yhteyksissä, kunhan ei tietenkään kilpaile mun tarjonnan kanssa. Sehän olisi ilmaista mainosta. Piratismia se on silloin, kun sillä logolla myydään jotain, mikä kuuluu mun tuotevalikoimaan.
   Helppo sanoa, kun sun logosi arvo ei takuulla ole yhtään mitään noihin verrattuna.

   Lainaa

  29. Harkittu metsämarja 27.1.2023 16:55
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   HÄVETKÄÄ!

   Lainaa

  30. Väsynyt Pupu 28.1.2023 3:19
   Tulos: +23 (27 ääntä)
   Korpulentti taikuri: Neulominen on vakavaa hommaa!
   No on tosiaan. Purin turhautuneisuuttani Neuloosi-ryhmään, mitä olin pitäny semmosena höpsönä ja letkeänä neulontaryhmänä, kun lankakerästäni löytyi pitkiä pätkiä paksua huopaa langan sijaan ja olin jo neulonut 2 tuntia. Jouduin siis purkaa sen mitä olin tehnyt, koska liukuvärjätty lanka niin ei voinut pätkästä huopaisia kohtia pois.
   Niin kommenttiosio täyttyi kommenteista "no ei ole kyllä sukkalankaa tämä" "miksi valittaa langan ominaisuudesta?" "tää lanka kuuluu olla tämmöstä." "ei sovi palmikkoon eikä pitsiin"
   Jännästi kuitenkin langan valmistajan sivuilla oli ohje pitsi-palmikko-villasukkaan nimenomaan tällä langalla! Ja olin aijemmin käyttänyt samaa lankaa sukkiin eikä ollut ongelmaa. Vänkäys vaan jatkui.
   No laitoin valmistajalle reklamaatiota... Sain pahoittelut sekä uuden kerän tätä lankaa :) niin että mitkä ominaisuudet?

   Lainaa

  31. Läpikäytävä sotilas 28.1.2023 6:30
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Päähineetön sohvaperuna: Pimpit pyörii jaloissa ja puolukat... Hmm
   Sun mielessä ne pyörii kun oot puutteessa.

   Lainaa

  32. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Niiden isojenkin brändien mallien takana on joku suunnittelija, jonka henkilöbrändi ei ole Fazerin tasolla.

   Lainaa

  33. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Kuinkahan Terhin rivien välistä voi lukea sanoman "ei turhaa kommentointia", jos kuvien ohessa ei ole niitä rivejä, joiden välistä voi lukea? Terhi varmaan ajatteli kuvia laittaessaan, että muistakaa, että näitä ei saa kommentoida ja arvioi, että kaikki kuulivat ajatuksen.

   Lainaa

  34. Vihertävänä 29.1.2023 1:04
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   lax: Tämäpä. Eiköhän noiden villasukkien myynnistä oo ennemmin fazerille vaan hyvää mainosta, joka on arvokkaampaa ku osuus jostain sukkaparista. Sivumennen sanoen neulontaboksi oli viime joulun paras lahja. Ei krääsää vaan mielekästä tekemistä muutamaksi sadaksi tunniksi (mun nakkisormien [...]
   Jos on niin hyvää (ja rahanarvoista) mainosta, niin luulisi Fazerilta saavan luvat aika helposti kysymällä.

   Lainaa

  35. Tulos: -9 (15 ääntä)
   Kuka saatanan torvi haluaa pimppikuvakkeita sukkiin!!!?

   Lainaa

  36. Puuton alpakka 30.1.2023 6:44
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   Käyrä susi: Helppo sanoa, kun sun logosi arvo ei takuulla ole yhtään mitään noihin verrattuna.
   Ei olekaan. Siksi tuon mainosarvo minulle olisi paljon pienempi kuin tunnetun logon. Kukaan, joka ei tunne yritystäni ja logoani, ei edes tajua, mitä sillä mainostetaan. Isojen firmojen logot tunnetaan.
   Kiellettyä on saada taloudellista hyötyä toisten kustannuksella, mutta ei ole kiellettyä mainostaa omalla kustannuksellaan toisten yrityksiä. Eivät nuo yritykset myy yksiäkään villasukkia vähemmän siksi, että joku on kopioinut heidän logonsa.

   Lainaa

  37. Hellittämätön hirmulisko 30.1.2023 6:58
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   -x-x-: Se nyt ei vaan ole muiden päätettävissä, minkälainen tuotemerkin käyttäminen, "on vain hyvää mainosta". Onko sinulla jotain listaa niistä brändeistä, joista mielestäsi saa tehdä piraattituotteita omaksi taloudelliseksi hyödykseen? Adidaksesta ilmeisesti ainakin saa? Mites Makia? Kotimainen [...]
   Hauskaa, että otit esimerkiksi Makian, joka itse plagioi toisten logoja. Eli kyllä, plagioisin takaisin.
   Muut jättäisin rauhaan.

   Lainaa

  38. Laikukas sohvaperuna 30.1.2023 7:45
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Vihertävänä: Jos on niin hyvää (ja rahanarvoista) mainosta, niin luulisi Fazerilta saavan luvat aika helposti kysymällä.
   Fazer onkin kai antanut luvan logojensa käyttöön ainakin johonkin myyjäissukkiin tms hyväntekeväisyyteen ja luokkien rahanhankintaan. Adidaksesta en tiedä, mutta esim. Marimekko on kieltänyt omien kuvioidensa käytön myytävissä neulomuksissa.
   Logon käyttöön liittyy muutakin kuin vain, että kenelle raha menee. Esim. kaikki ei vain osaa neuloa nätisti ja kivoilla väriyhdistelmillä, niin välillä näkee jotain epätasaista jälkeä olevia sukkia ja lapasia, joihin on ängetty teksti "marimekko" tai unikkokuvio. Tai ehkä Marimekon tai Adidaksen brändiin ei sovi vaikka joku oluttölkin suoja tai jämälankapyllytin.

   Lainaa

  39. Ärsyttävä pupu 30.1.2023 8:21
   Tulos: -4 (12 ääntä)
   Logot tuskin ovat niin tarkkoja että kukaan jaksaisi lähteä käräjöimään tuotemerkki värennöksestä. Fazer ja karhu eivät myöskään toimi tekstiilialalla, joten heidän lakitiiminsä tuskin jaksaisi edes olkia kohauttaa. Markkinointi tiimi saattaisi peukuttaa somessa. Toki joku pikku byrokraatti jaksaa somessa mielensä pahoittaa.

   Lainaa

  40. Jähmeä maksamakkara 30.1.2023 11:43
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kyöpeli: Ihmisten tarve moralisoida ja päteä on jotain puhuttelevaa. Niinhän tuota kaupunginosaryhmissäkin, jos joku 18-vuotias vähän koettaisi tienata myymällä kakkuja tai jotain, tulee heti 20 myöhäiskeski-ikäistä saarnaamaan, että pitää olla hygieniapassi ja elintarvikehuoneistoksi ilmoitettu asunto ja ne verot pitää sitten hei maksaa. Yh.
   Minkä ikäiselle sitten saa iskeä elämän realiteetit tiskiin, jos ei täysi-ikäiselle? 
   En tiedä miten säänneltyä kotileivonnaisten myynti on eikä sitä saanut edes pikaisella googlauksella selville. Luulisin kuitenkin, että tuon ikäisen olisi ihan hyvä selvittää ne säännöt, lait, määräykset jotka toimintaa koskevat. Jos sitten tietoisesti niitä rikkoo, niin pitää kantaa seuraukset. 
   Mut jos tädit on itsekin väärässä ja liioittelee, sitten se on harmi, jos se lannistaa yritteliään nuoren. 

   Lainaa

  41. Neuvokas neuloja 30.1.2023 23:56
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   Eräsvaan: Kaikki pohjautuu siihen millaisen rikoksen olet valmis sivuuttamaan ja kenen tekemänä. Aika tuoreessa muistissa useammat esimerkit, miten moni kyllä tiennyt erilaisten rikollisten touhuista, mutta ovat päättäneet katsoa toiseen suuntaan.
   No tämähän on verrattavissa vähintään kansanmurhaan, kun tällänen mellakkakin yksist sukista tehdään. 😅 Pankaa puikot tanaan ja lähtekää auttamaan Ukraanalaisia, kun noin sotaisia ootte jo valmiiksi. 😂

   Lainaa

  42. Neuvokas neuloja 31.1.2023 0:04
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Keljuilematon marsu: Pitäiskö olla erikseen "Rento neulontaryhmä". Nehän ruukaa aina olla tosi rentoja.
   😂😂😂😂😂😂😂

   Lainaa

  43. Säälittävä apina 31.1.2023 22:39
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mitenkäs meillekin koulussa opetettiin, että lankatöitä harrastavat ovat murhanhimoisia petoja, virkkuukoukut ja sukkapuikot tanassa valmiina tappamaan toinen sen ideologian takia

   Lainaa

  44. Että näin kotiin päin 3.2.2023 9:38
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Itseasiassa: Pimpille ei onneksi kenelläkään ole lisenssiä.
   Minä kylöä käyttäisin omaa mallina, niin ei tarvis kellekkään maksaa lisenssiä. Tulispa nekin rahat kotia päin. Eikä niussä varmaankaan kovin paljon oo eroo.

   Lainaa

  45. Aistikas manaatti 12.2.2023 10:15
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Ehdin jo tovin miettiä minkälaiseen villasukkaan pimpin saisi puettua.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: adidas, fazer, karhu, lisenssi, lupa, neulonta, ohjeet, pihlaja, sukat, villasukat, viro