Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Automaailma, osa 16

Jos Sirkulta kysytään, olet tehnyt kaiken väärin, aina.
Automaailma, osa 16

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 39 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Korpulentti taikuri 27.1.2023 0:28
   Tulos: +507 (519 ääntä)
   Nuo Sirkun kaltaiset ihmiset ovat somen syöpä. Tullaan pätemään ilman mitään järkevää sanottavaa ja vielä arvostellaan ulkonäköä päälle. Noinkohan oli kanttia tehdä sama kasvotusten.

   Lainaa

  2. Ihana kivi 27.1.2023 1:55
   Tulos: +263 (269 ääntä)
   Siis soittiko tuo auto tässä hätäpuhelun? Vai onko kyseessä vain sattuma?

   Lainaa

  3. Poistuva pupu 27.1.2023 2:50
   Tulos: +238 (250 ääntä)
   Ihana kivi: Siis soittiko tuo auto tässä hätäpuhelun? Vai onko kyseessä vain sattuma?
   Näin ainaki mä ymmärsin. Tietysti kiva jos autossa on tuollainen ominaisuus, mutta rikkinäisenä se saattaa käydä kalliiksi. Toisaalta ihmettelen, miten hän ei saanut hätäkeskukseen selitettyä, ettei ole avun tarvetta vaan joku tekninen vika. 🤔

   Lainaa

  4. Tulos: -38 (98 ääntä)
   Korpulentti taikuri: Nuo Sirkun kaltaiset ihmiset ovat somen syöpä. Tullaan pätemään ilman mitään järkevää sanottavaa ja vielä arvostellaan ulkonäköä päälle. Noinkohan oli kanttia tehdä sama kasvotusten.
   Ihan normi somen käyttäjä . 
   Sen takia ei kukaan täyspäinen somea käytäkkään, koska siinä itse muuttuu pikkuhiljaa tuollaiseksi :D

   Lainaa

  5. AinaPihalla 27.1.2023 6:25
   Tulos: +209 (211 ääntä)
   Poistuva pupu: Näin ainaki mä ymmärsin. Tietysti kiva jos autossa on tuollainen ominaisuus, mutta rikkinäisenä se saattaa käydä kalliiksi. Toisaalta ihmettelen, miten hän ei saanut hätäkeskukseen selitettyä, ettei ole avun tarvetta vaan joku tekninen vika. 🤔
   Auto itsellään soittanut hätäkeskukseen. Ja kun on jutellut hätäkeskuksen kanssa, niin paloauto on jo ollut melkein perillä.

   Lainaa

  6. Kunniaton pulu 27.1.2023 6:29
   Tulos: -62 (86 ääntä)
   No ehkä Jaakko seuraavan kerran osaa viedä autonsa huoltoon ku se sitä pyytää.

   Lainaa

  7. Edukas soturi 27.1.2023 6:29
   Tulos: +240 (242 ääntä)
   Ihana kivi: Siis soittiko tuo auto tässä hätäpuhelun? Vai onko kyseessä vain sattuma?
   Autossa oli vika eCall-järjestelmässä. Tämä järjestelmä toimiessaan soittaa automaattisesti hätäkeskukseen mikäli auton antureista tulee tieto että jonkinlainen onnettomuus on sattunut. Puhelussa lähetetään mm. ajoneuvon sijaintitieto ja avataan puheyhteys auton sisälle.
   Tuossa vikatilanteessa lähti tieto onnettomuudesta ja sijainti, puheyhteyttä ei muodostunut jolloin hätäkeskus oletti kyseessä olevan tilanne jolloin kuljettaja on tajuton tai kuollut. Tällöin oli lähetty paikalle pelastuskalusto, sen jälkeen hätäkeskus oli ryhtynyt selvittämään auton omistajaa tai haltijaa ja soitti hänelle.

   Lainaa

  8. Uhkaava mehiläinen 27.1.2023 8:01
   Tulos: +116 (124 ääntä)
   Korpulentti taikuri: Nuo Sirkun kaltaiset ihmiset ovat somen syöpä. Tullaan pätemään ilman mitään järkevää sanottavaa ja vielä arvostellaan ulkonäköä päälle. Noinkohan oli kanttia tehdä sama kasvotusten.
   99,99% näistä Sirkun tapaisista someaukojista ei ikinä uskaltaisi tai kehtaisi sanoa yhtään mitään päin naamaa. Niille suuri voitto on jo se kun uskaltaa mulkaista pahasti, mutta jos saakin samanlaisen mulkaisun takaisin niin jo tulee kiire painaa päätä hartioiden väliin ja livetä paikalta. Somessa ei sitten olekaan mitään rajoja, ei ole mitään mitä ei voisi sanoa.

   Lainaa

  9. Tulos: +46 (60 ääntä)
   Sam: Ihan normi somen käyttäjä . Sen takia ei kukaan täyspäinen somea käytäkkään, koska siinä itse muuttuu pikkuhiljaa tuollaiseksi :D
   Eli et pidä itseäsikään täyspäisenä? Sosiaalinen media on tämäkin sivusto.

   Lainaa

  10. Itseasiassa 27.1.2023 9:06
   Tulos: +42 (46 ääntä)
   Uhkaava mehiläinen: 99,99% näistä Sirkun tapaisista someaukojista ei ikinä uskaltaisi tai kehtaisi sanoa yhtään mitään päin naamaa. Niille suuri voitto on jo se kun uskaltaa mulkaista pahasti, mutta jos saakin samanlaisen mulkaisun takaisin niin jo tulee kiire painaa päätä hartioiden väliin ja livetä paikalta. [...]
   Musta tuntuu että osa kyllä sanoisi päin naamakin. Jostain syystä se kylähullun huutelu on kadulla helpompi ohittaa ja olla reagoimatta, mutta kirjoitettu teksti ainakin itselläni iskee paljon kovemmin. Ja somessa ei voi vain kääntää selkää, se huutelevat tolvana luulee voittaneensa...

   Lainaa

  11. Sanaton päärynä 27.1.2023 10:27
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Ymmärtääkseni ainakaan rakennusten automaattihälytystä ei pysty perumaan vaan pelastuslaitos pelmahtaa aina paikalle. Soittamalla voi kuitenkin ilmoittaa, että kiireellä ja koko aseman voimin ei tarvii tulla, jos mikään ei olekaan tulessa. Liekö sitten auton hälyttelyn kanssa samanlainen pakkokäynti?

   Lainaa

  12. Tahraton öykkäri 27.1.2023 10:37
   Tulos: -11 (87 ääntä)
   Mä jaksan aina ihmetellä tota että täytyy kertoo olevansa paskalla. Mitä lisarvoo se tuo tuohon kertomukseen että aloittaja istui paskalla? Ketä oikeesti kiinnostaa hänen perästään punkemansa pökäleet niin paljon että haluaisi kuulla että hän on paskalla istuessaan vastannut puhelimeen? Junttia.

   Lainaa

  13. Jäätynyt satuhahmo 27.1.2023 10:45
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Naama norsun... kierteellä :D

   Lainaa

  14. Tulos: +63 (73 ääntä)
   Sirkku vähän projisoi omaa pahaa oloaan kun ei miehet enää esineellistä. Mistä ilmeisesti hänen mielestään pitäisi olla kiitollinen jos niin tapahtuu? Ja ilmeisesti tää asia liittyy myös auton lastaamiseen.

   Lainaa

  15. Tulos: +55 (59 ääntä)
   Haarniska saunassa, auts! 😬

   Lainaa

  16. Poropietari lehmä 27.1.2023 12:51
   Tulos: +59 (79 ääntä)
   "tyttö hyvä" Hitto mitä naisvihaa. Näen punaista.

   Lainaa

  17. Valittu mestari 27.1.2023 13:28
   Tulos: +29 (39 ääntä)
   Korpulentti taikuri: Nuo Sirkun kaltaiset ihmiset ovat somen syöpä. Tullaan pätemään ilman mitään järkevää sanottavaa ja vielä arvostellaan ulkonäköä päälle. Noinkohan oli kanttia tehdä sama kasvotusten.
   Tuollaiset Sirkut on syöpä myös tosielämässä, vaikka yleensä ne eivät uskalla sanoa mitään suoraan mutta mulkoilevat häijysti ja asettuvat tielle. Ihmeen monilla iäkkäämmillä naisilla on todella harhaisia juttuja, jos joku niitä vaan kuuntelee. Kukaan ei ole sanonut niille "nyt mummo ne lääkkeet".

   Lainaa

  18. Altis kantojuhta 27.1.2023 13:43
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Poistuva pupu: Näin ainaki mä ymmärsin. Tietysti kiva jos autossa on tuollainen ominaisuus, mutta rikkinäisenä se saattaa käydä kalliiksi. Toisaalta ihmettelen, miten hän ei saanut hätäkeskukseen selitettyä, ettei ole avun tarvetta vaan joku tekninen vika. 🤔
   Tais olla "Ei mennyt niinkuin Strömsössä" -ryhmässä, jossa tekijä kertoi auton soittaneen hätäpuhelun hänen huomaamattaan.

   Lainaa

  19. Hellyytävä vadelma 27.1.2023 13:44
   Tulos: +18 (24 ääntä)
   Mä olen hämeenlinnalaista ihmetellyt tätä aina, kaupunki on kaunis ja hienolla paikalla. Mutta iso osa ihmisistä tuollaisia Sirkkuja. Onkohan sen kaupungin vedessä jotain vikaa? Olin 12 vuotta asiakaspalvelutehtävissä siellä ja monenlaista tuli kyllä nähtyä. On siellä järkevääkin porukkaa, mutta ihmeellisen paljon tuollaisia räksyttäjiä.

   Lainaa

  20. Eleetön albatrossi 27.1.2023 13:44
   Tulos: +59 (65 ääntä)
   Korpulentti taikuri: Nuo Sirkun kaltaiset ihmiset ovat somen syöpä. Tullaan pätemään ilman mitään järkevää sanottavaa ja vielä arvostellaan ulkonäköä päälle. Noinkohan oli kanttia tehdä sama kasvotusten.
   Heh, välillä puutun tällaiseen käytökseen, ja huomautan ettei ole asiallinen tapa keskustella. eräässä neuleryhmässä yhdeltä tädiltä kysyin, että tuolla tavallako hän juttelee tuntemattomille ihmisille kasvokkainkin. hän ei kuulemma juttele tuntemattomille koskaan. Selittänee puutteita sosiaalisissa taidoissa ja käytöstavoissa...

   Lainaa

  21. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Mutta mitä jos läheiseltä laitumelta on karannu lehmät ja ne rynnistää nyt kohti tienvarteen pysäköityä autoa ja takapenkillä istuvia lapsia? Mitä sitten teet, Iina? Häh?

   Lainaa

  22. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Toivottavasti ihmiskunta on vielä pelastettavissa, jos vaikka johtuisi vaan kaikesta lyijysta ja mikromuovista ja sen sellaisista ympäristössä ja kun ne saadaan siivottua ei tule enää Sirkkuja eikä Aimoja. Pliis anna sen olla niin. Tuskin on mutta saan mä toivoa.

   Lainaa

  23. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Edukas soturi: Autossa oli vika eCall-järjestelmässä. Tämä järjestelmä toimiessaan soittaa automaattisesti hätäkeskukseen mikäli auton antureista tulee tieto että jonkinlainen onnettomuus on sattunut. Puhelussa lähetetään mm. ajoneuvon sijaintitieto ja avataan puheyhteys auton sisälle.Tuossa [...]
   Tuo sama vikailmoitusteksi tulee esimerkiksi, jos auto ei saa yhteyttä tuohon järjestelmään. Ja tieto onnettomuudesta tulee taas toisten yksiköiden kautta, joten en olettanut näiden liittyvän yhteen. Mutta tässätapauksessa varmasti liittyvätkin.
   Onneksi omassa autossani ei ole tuollaista järjestelmää. Säästyy hätäkeskus turhilta puheluilta.

   Lainaa

  24. Uhkaava viikinki 27.1.2023 16:12
   Tulos: +67 (69 ääntä)
   Sirkku kyselee tieliikennelaista nyt ihan väärästä paikasta, Petran serkku on juristi ja se tietäis nämä asiat.

   Lainaa

  25. Harkittu metsämarja 27.1.2023 17:02
   Tulos: -3 (7 ääntä)
   Korpulentti taikuri: Nuo Sirkun kaltaiset ihmiset ovat somen syöpä. Tullaan pätemään ilman mitään järkevää sanottavaa ja vielä arvostellaan ulkonäköä päälle. Noinkohan oli kanttia tehdä sama kasvotusten.
   Somea ei olisi pitänyt koskaan keksiä. Ja ei musta tuntunut somelta kun kivessyövän sain vuonna 2019. Vai mitä tarkoitat?

   Lainaa

  26. Tulos: +27 (39 ääntä)
   Laura: Sirkku vähän projisoi omaa pahaa oloaan kun ei miehet enää esineellistä. Mistä ilmeisesti hänen mielestään pitäisi olla kiitollinen jos niin tapahtuu? Ja ilmeisesti tää asia liittyy myös auton lastaamiseen.
     Se nuoren naisen vislaussirkushan oli ihan kamalaa: löydä nyt siinä kumppania, kun joku lähestyy niin hän on henkilö 57 (sen päivän aikana), ensin on ollut pyytämättömiä dicpickejä, soitteluita ilman järkevää syytä, yhdeltä sain viikonlopun aikana yli sata e-mailia (yliopisto-osoitteeeseni, jota en viikonloppuisin lukenut), jotka eskaloituivat perjantaista maanantaihin tasolta "olet ihana, jätä poikaystäväsi" tasolle "VASTAA SAATANAN HUORA OMISTAN SINUT". Sitten kun joku oikeasti ihan kiva tekisi tuttavuutta, niin kyky sanoa kenellekään vieraalle miespuoliselle muuta kuin "mene pois", ja sekin väsyneesti, on aikaa mennyttä. (Enkä ollut kummoinen kaunotar, nuori tisseillä varustettu vain). 
     Vanhempana naisena saa epäilemättä aika vähän huomiota, mutta se mitä tulee on yleensä järkevää. "Olipa hieno esitys, käydään kahvilla joskus?" "Joo miksei, täytyy kyllä aikaisemmin päivästä kun mies ja lapsi odottaa kotiin" "...Ah. No, käydään silti, voidaan puhua siitä esityksestä, olen aiheesta oikeasti kiinnostunut ^^". Ne "pillua millä hinnalla tahansa" jäävät suurimmaksi osaksi pois, ja ikävä ei tule. 

   Lainaa

  27. Ihan oikea banaani 27.1.2023 20:24
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Ihana kivi: Siis soittiko tuo auto tässä hätäpuhelun? Vai onko kyseessä vain sattuma?
   Kerran oma auto soitti myös hätäkeskukseen jonkin sähkövian vuoksi. Puhelua ei saatu sammutettua autosta sille tarkoitetusta nappulasta eikä auton sammutuskaan auttanut. Ongelma oli, ettei hätäkeskuksestakaan saatu puhelua katki, sillä minun piti kuitata ettei hätää ole. 
   Yhteys kesti vajaan tunnin, kunnes en enää kuullut että linjoilla olisi joku. Tiedä sitten vaikka vieläkin kuuntelisivat siellä. 😅

   Lainaa

  28. Kirpeä Ahven 27.1.2023 22:51
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Edukas soturi: Autossa oli vika eCall-järjestelmässä. Tämä järjestelmä toimiessaan soittaa automaattisesti hätäkeskukseen mikäli auton antureista tulee tieto että jonkinlainen onnettomuus on sattunut. Puhelussa lähetetään mm. ajoneuvon sijaintitieto ja avataan puheyhteys auton sisälle.Tuossa [...]
   Tuo vikatila voi mennä päälle ihan vain sillä että akku tyhjenee. Aivan typerä ominaisuus. No ehkä jos kytkettäisiin turvatyynyjen laukaisimeen niin voisi toimiakin fiksusti...

   Lainaa

  29. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Mä sain hipaistua kaupan ryöstöhälytyksen päälle vahingossa, vartija soitti ja sille selvitettiin, että ihan puhdas vahinko oli, mutta silti kohta tuli kaks vartijaa ja hetken päästä kaks poliisia. Noh, ei tullu täysin hukkareissua, kun ostivat sitten aamupalaa siitä.

   Lainaa

  30. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Mammutti: Eli et pidä itseäsikään täyspäisenä? Sosiaalinen media on tämäkin sivusto.
   Olin tulossa kommentoimaan samaa. Sitä on somessa tullut useasti vastaan ihmisiä jotka kertovat etteivät käytä ollenkaan sosiaalista mediaa. Esim. lehtien kommenttiosiossa. Onko mitään mikä olisi enempää somea kuin median sivustolla käytävä kommunikointi?

   Lainaa

  31. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Korpulentti taikuri: Nuo Sirkun kaltaiset ihmiset ovat somen syöpä. Tullaan pätemään ilman mitään järkevää sanottavaa ja vielä arvostellaan ulkonäköä päälle. Noinkohan oli kanttia tehdä sama kasvotusten.
   Ne varmaan kasvaa jostain paskasta tai paskassa, niinku kuulemma täit. Ilmestyvät sieltä levittämään pahaa mieltä ja visvaa aina, kun tarvitaan.

   Lainaa

  32. Nuutunut kivi 28.1.2023 12:26
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Onko Aimo ja Sirkku sama henkilö? Vaihtoi vain profiilia välillä. Samä länkytys jatkui.

   Lainaa

  33. Nuutunut kivi 28.1.2023 12:27
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Korpulentti taikuri: Nuo Sirkun kaltaiset ihmiset ovat somen syöpä. Tullaan pätemään ilman mitään järkevää sanottavaa ja vielä arvostellaan ulkonäköä päälle. Noinkohan oli kanttia tehdä sama kasvotusten.
   Nämä on näitä, Sanon vain asiat suoraan -ihmisiä.

   Lainaa

  34. Kuiva taikuri 29.1.2023 7:48
   Tulos: -7 (15 ääntä)
   Tahraton öykkäri: Mä jaksan aina ihmetellä tota että täytyy kertoo olevansa paskalla. Mitä lisarvoo se tuo tuohon kertomukseen että aloittaja istui paskalla? Ketä oikeesti kiinnostaa hänen perästään punkemansa pökäleet niin paljon että haluaisi kuulla että hän on paskalla istuessaan vastannut puhelimeen? Junttia.
   Itekkään en ymmärrä. Junttia nimenomaan. Ällöttää sellaset ihmiset jotka kertoo julkisesti vessassa käymisistään. Siitä tietää sekunnissa ettei olla samalla aaltopituudella.

   Lainaa

  35. Pehmeä jänis 29.1.2023 19:18
   Tulos: +4 (18 ääntä)
   Tahraton öykkäri: Mä jaksan aina ihmetellä tota että täytyy kertoo olevansa paskalla. Mitä lisarvoo se tuo tuohon kertomukseen että aloittaja istui paskalla? Ketä oikeesti kiinnostaa hänen perästään punkemansa pökäleet niin paljon että haluaisi kuulla että hän on paskalla istuessaan vastannut puhelimeen? Junttia.
   No sen takia ettei joku itseään helvetin nokelana pitävä ala pätemään että miksi et viennyt suoraan korjaamolle autoa, tai miksi et soittanut 112 ja perunu hälytystä jne.. You know, kinda like you now

   Lainaa

  36. Pidikkeetön kesyhanhi 30.1.2023 7:30
   Tulos: +14 (22 ääntä)
   Tahraton öykkäri: Mä jaksan aina ihmetellä tota että täytyy kertoo olevansa paskalla. Mitä lisarvoo se tuo tuohon kertomukseen että aloittaja istui paskalla? Ketä oikeesti kiinnostaa hänen perästään punkemansa pökäleet niin paljon että haluaisi kuulla että hän on paskalla istuessaan vastannut puhelimeen? Junttia.
   Ainoa joka on ottanut perästä pungetut pökäleet mukaan keskusteluun, olet sinä. Kannattaa vielä miettiä että kuka se juntti siis olikaan.

   Lainaa

  37. Tulos: +2 (14 ääntä)
   Tahraton öykkäri: Mä jaksan aina ihmetellä tota että täytyy kertoo olevansa paskalla. Mitä lisarvoo se tuo tuohon kertomukseen että aloittaja istui paskalla? Ketä oikeesti kiinnostaa hänen perästään punkemansa pökäleet niin paljon että haluaisi kuulla että hän on paskalla istuessaan vastannut puhelimeen? Junttia.
   Oot samanlainen tyyppi ku ne, jotka vastustaa homoja siksi ku niille tulee heti mieleen että miten ne panee ja mietit vaa sitä :D Eli kun joku kertoo menevänsä edes vessaan niin näet vaan ruskean reiän, josta pusertuu pökäleitä :D
   Eli kenties se ongelma on ihan vain sinun eikä muiden :D Ihan eri asia on sitten se kun kerrotaan että millaista tavaraa tuli ja muuta yksityiskohtia. Siitäkin on kokemuksia ja se on jo vähän sellaista infoa että pärjäisin ilmankin, joskin en kyllä sinänsä siitäkään jaksa hermostua tavallasi.

   Lainaa

  38. Tulos: +4 (4 ääntä)
   AinaPihalla: Auto itsellään soittanut hätäkeskukseen. Ja kun on jutellut hätäkeskuksen kanssa, niin paloauto on jo ollut melkein perillä.
   Juuri näin. Hätäkeskus peruutti kaksi kauempaa tulossa ollutta paloautoja, mutta tuo lähelle ehtinyt auto tuli tarkistamaan tilanteen. 😃Jaakko

   Lainaa

  39. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Tuo vikatila voi mennä päälle ihan vain sillä että akku tyhjenee. Aivan typerä ominaisuus. No ehkä jos kytkettäisiin turvatyynyjen laukaisimeen niin voisi toimiakin fiksusti...
   Airbageihin se on kytkettykin, eli soittaa silloin kun pussit poksahtaa. Nyt oli vaan jossain joku bitti poikittain.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: 112, ajorata, autot, hätäkeskus, hätäpuhelu, istuimet, laki, lapset, lastata, turvaistuimet, vessa, vika, wc