Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Helle pehmittää aivot, osa 4

Uskaltaako ikkunat avata helteellä?
Suurenna näkymä
Helle pehmittää aivot, osa 4

Vieläkö muistat viime vuoden helteet?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Viisas ananas 5.7.2022 0:32
   Tulos: +332 (340 ääntä)
   Jos Marialla on 75-asteinen sauna, jonka oven hän jättää auki, niin olisiko aamulla leppoisat 102 astetta koko kämpässä?

   Lainaa

  2. Tulos: +259 (261 ääntä)
   Ai vitsi että sattui Marian päivityksen lukeminen

   Lainaa

  3. Vehnätön herne 5.7.2022 0:47
   Tulos: +357 (395 ääntä)
   Valitettavsti tilastotkin kertoo sen, että nykyään helteet on aika paljon rajummat kuin silloin ”lapsuuden kesinä”.

   Lainaa

  4. Kumma Kuu 5.7.2022 2:38
   Tulos: +183 (191 ääntä)
   Maria! Älä avaa ikkunoita tai aamulla on 45°C sisällä ja ulkona.

   Lainaa

  5. Riskaabeli raadonsyöjä 5.7.2022 3:33
   Tulos: -183 (263 ääntä)
   Mua sattuu sieluun tää, miten bimboja naisten postauksia mokissa on viikoittain esillä. Onko kyse siitä, että noita lähetetään mokiin hanakammin kuin miespiireissä, ts. naiset helpommin lähettää toisistaan? Vai onks tää todellista, että naiset on noin logiikkavammaisia?

   Lainaa

  6. Tosikko kiivi 5.7.2022 3:33
   Tulos: -202 (246 ääntä)
   Kumma Kuu: Maria! Älä avaa ikkunoita tai aamulla on 45°C sisällä ja ulkona.
   Tästä tekee hauskan juuri se, että itsekkin tiedän ihmisiä jotka kärvistelevät tunkkaisissa kämpissään valittaen hellettä ja selittävät etteivät voi avata ikkunaa koska kuuma ilma pääsee sisään.

   Lainaa

  7. Tulos: -67 (135 ääntä)
   Vehnätön herne: Valitettavsti tilastotkin kertoo sen, että nykyään helteet on aika paljon rajummat kuin silloin ”lapsuuden kesinä”.
   Riippuu hieman kenen lapsuudesta puhutaan. Sotavuosina ja niiden jälkeen oli kesälämpötilat nykyistä korkeammat. Toki luulen että face käyttäjäjien sukupolvet ei tätä kuumempia ole kokeneet. Tilastoja pitää osata lukea. Riittävän pitkä, muttei liianpitkä otanta antaa halutun tuloksen. Mikä se kenellekkin on.

   Lainaa

  8. Tulos: +239 (271 ääntä)
   Että tuo on väsynyttä, kun jotkut öyhöt eivät kerta kaikkiaan ymmärrä, että vaikka heillä itsellään ei olisi muuta keinoa arvioida ilmaston tilaa kuin katsoa mittarista, mikä on lämpötila tänä tiistaina, niin jollakin muulla voi olla. Eikä tarvitse olla edes kovin paljon öyhöjä viisaampi.

   Lainaa

  9. Luottava piimä 5.7.2022 5:19
   Tulos: +350 (386 ääntä)
   Ihmiset ei selvästi oikein ymmärrä ilmastonmuutosta. Etenkin vikaan mennään siinä, kun ilmasto ja sää kuvitellaan synonyymeiksi. Se, että puhutaan ilmaston lämpenemisestä, ei tarkoita sitä, että kaikkialla muuttuisivat säät lämpimämmiksi. Enemmän kyse on ymmärtääkseni tässä kohtaa ääri-ilmiöiden lisääntymisestä – on helkkarin kylmiä talvia, toisaalta helteisiä kesiä. Joissain osissa maailmaa ihan tolkutonta kuumuutta ja kuivuutta, hurrikaaneja ja tsunamia. En tiedä, jotenkin kyllästyttää äärettömästi tuo ”Jaahas! Heinäkuu ja vaan 17 astetta lämmintä, eikös sen pitänyt lämmetä sen ilmaston? Hahahahaha!”

   Lainaa

  10. Toj Karin 5.7.2022 6:40
   Tulos: +32 (66 ääntä)
   Pena 36: Riippuu hieman kenen lapsuudesta puhutaan. Sotavuosina ja niiden jälkeen oli kesälämpötilat nykyistä korkeammat. Toki luulen että face käyttäjäjien sukupolvet ei tätä kuumempia ole kokeneet. Tilastoja pitää osata lukea. Riittävän pitkä, muttei liianpitkä otanta antaa halutun tuloksen. Mikä se kenellekkin on.
   Joo, riittävän pitkä muttei liian pitkä, on hyvä neuvo. Haluttuun tulokseen pääsemiseen auttaa myös kun valkkailee sieltä täältä sellaisia datapisteitä jotka sopivasti ja sattumalta tukee sitä mitä jo valmiiksi kuvittelee unohtaa kaikki muut luvut kokonaan. On olemassa paljon muitakin hyviä keinoja haluttuun tulokseen pääsemiseksi, mutta nyt en nukkumattoman yön jälkeen kykene heittämään niitä lonkalta.

   Lainaa

  11. Heitettävä metsämarja 5.7.2022 8:43
   Tulos: +256 (268 ääntä)
   Tosikko kiivi: Tästä tekee hauskan juuri se, että itsekkin tiedän ihmisiä jotka kärvistelevät tunkkaisissa kämpissään valittaen hellettä ja selittävät etteivät voi avata ikkunaa koska kuuma ilma pääsee sisään.
   Jos ulkona on 30 astetta ja sisällä on 22 astetta, niin avaisitko itse ikkunan?

   Lainaa

  12. Vehnätön herne 5.7.2022 9:27
   Tulos: +113 (123 ääntä)
   Pena 36: Riippuu hieman kenen lapsuudesta puhutaan. Sotavuosina ja niiden jälkeen oli kesälämpötilat nykyistä korkeammat. Toki luulen että face käyttäjäjien sukupolvet ei tätä kuumempia ole kokeneet. Tilastoja pitää osata lukea. Riittävän pitkä, muttei liianpitkä otanta antaa halutun tuloksen. Mikä se kenellekkin on.
   Tilastoja voi lukea ihan miten huvittaa, mutta kiistämättä ne osoittaa Suomen keskilämpötilan nousun. Se on totta, että 30-40 -luvulla oli yksittäisiä lämpöisiä vuosia, mutta nekään ei yllä nykyisiin lukemiin.

   Lainaa

  13. Jäätynyt sakaali 5.7.2022 9:33
   Tulos: +23 (83 ääntä)
   Luottava piimä: Ihmiset ei selvästi oikein ymmärrä ilmastonmuutosta. Etenkin vikaan mennään siinä, kun ilmasto ja sää kuvitellaan synonyymeiksi. Se, että puhutaan ilmaston lämpenemisestä, ei tarkoita sitä, että kaikkialla muuttuisivat säät lämpimämmiksi. Enemmän kyse on ymmärtääkseni tässä kohtaa ääri-ilmiöiden [...]
   Sama pätee uskovaisiin ja ylipäätään sellaisiin ihmisiin joilla ei ole omaa mielipidettä/ajatusta, tai luulevat olevansa suuriakin ajattelijoita, mutta imevät "ajatuksensa" jostain muualta. Suuret luvut, aikamääreet, yms hahmottaminen on täysin mahdotonta. Tämän takia meillä on uskovaisia, litteänmaan edustajia ja rokotevastaisia.

   Lainaa

  14. Tulos: +18 (52 ääntä)
   Heitettävä metsämarja: Jos ulkona on 30 astetta ja sisällä on 22 astetta, niin avaisitko itse ikkunan?
   22 on tunkkaisen kuuma? Me ollaan nyt avattu ikkunat vasta iltaisin, kun ulkolämpötila on laskenut sisälämpötilan tasolle, n. 27 asteeseen.

   Lainaa

  15. Tulos: +78 (80 ääntä)
   Mimmi: 22 on tunkkaisen kuuma? Me ollaan nyt avattu ikkunat vasta iltaisin, kun ulkolämpötila on laskenut sisälämpötilan tasolle, n. 27 asteeseen.
   Riippunee ihan ihmisestä. Tiedän tapauksia, joille alle 25 °C on liian kylmä ja saattavat jopa tarvita paksumpaa vaatetta päälle. Toisaalta taas on tapauksia, joille kaikki lämpötilat yli 20 °C on tuskaista. Siihen heittää päälle vielä ilmankosteuden ja koostumuksen (jos ei ilmanvaihto talossa pelaa ja siellä on tyyppejä enemmänkin, voi ilman hiilidioksidipitoisuudella olla hieman vaikutusta). 
   Itse avaan ikkunat ainoastaan kun ulkolämpötila ja ilmankosteus ovat alhaisemmat kuin sisälämpötila. Sen verran kuitenkin termodynamiikasta tiedän, että muuten ei oikein kannata. Mutta tämä kai on vaihtelun vuoksi ihan maku asia ja jokainen tallaa tavallaan. 

   Lainaa

  16. Tulos: -43 (65 ääntä)
   Annika kuulostaa sille että on "yh" viikonlopun ajan ja aivan pulassa ja avuton ilman toista vanhempaa. Tulee mieleen exäni, joka ei kyennyt lähteä ostamaan vauvallemme ruokaa minun ollessani muualla.

   Lainaa

  17. Pizzaa rakastava kolibri 5.7.2022 11:18
   Tulos: +39 (41 ääntä)
   Kun meidän talossa oli julkisivuremontti hellesäällä, niin urakoitsija sanoi että ne muovit voi viiltää auki tuuletusikkunan kohdalta.

   Lainaa

  18. Monenlaenen sotilas 5.7.2022 11:39
   Tulos: +124 (134 ääntä)
   Tosikko kiivi: Tästä tekee hauskan juuri se, että itsekkin tiedän ihmisiä jotka kärvistelevät tunkkaisissa kämpissään valittaen hellettä ja selittävät etteivät voi avata ikkunaa koska kuuma ilma pääsee sisään.
   Nii-in, voihan se tyhmää huvittaa jos joku ei päästä +30 asteista ilmaa ulkoa tukalan kuumaan +28 asteiseen asuntoonsa tekemään siitä vielä tukalampaa.
   Surullista asiasta tekee se, että tiedän itsekin ihmisiä, jotka avaavat ikkunat ulkolämpötilan ylittäessä sisälämpötilan ja ihmettelevät kun ei viilene 😢

   Lainaa

  19. Ihme velliperseitä 5.7.2022 12:09
   Tulos: -33 (89 ääntä)
   Annika on loistava esimerkki siitä, miten vanhemmat ovat varmaan yksi uusavuttomimmista ihmisryhmistä. Ihan älyntöntä, että tulee pieneen mieleenkään pyytää joku viemään roskat koska lapsi nukkuu. Mutta niinhän iso osa lapsellisista luulee, että muiden tehtävä on heitä passata ja palvella. Miten helvetin yksinkertainen voi äityli ollakaan.

   Lainaa

  20. Harmaa kivi 5.7.2022 12:43
   Tulos: +77 (89 ääntä)
   Ihme velliperseitä: Annika on loistava esimerkki siitä, miten vanhemmat ovat varmaan yksi uusavuttomimmista ihmisryhmistä. Ihan älyntöntä, että tulee pieneen mieleenkään pyytää joku viemään roskat koska lapsi nukkuu. Mutta niinhän iso osa lapsellisista luulee, että muiden tehtävä on heitä passata ja palvella. Miten helvetin yksinkertainen voi äityli ollakaan.
     En jättäisi nukkuvaakaan ihan pientä yksikseen kauemmin kuin vessareissun ajaksi (jos ihmettelet, miten vanhempi itse voi nukkua, niin kyllä voi -meidät ilmeisesti varustetaan jollain superkorvilla synnytyksestä toipuessa, siihen kyllä herää jos kuuluu pienikin inahdus tai hengitys katkeaa. Mutta paikalla pitää olla, eivät ne korvat niin super ole). 
     Ihmettelen vain mikä tunari sulattaa pakastimen pahimmilla helteillä? Tietenkään ruoat eivät säily, kamalaa tuhlausta. Ei voisi olla niin vaikeaa syödä jäätelöt ensin pois. 

   Lainaa

  21. Painettu marja 5.7.2022 14:15
   Tulos: +77 (79 ääntä)
   Pena 36: Riippuu hieman kenen lapsuudesta puhutaan. Sotavuosina ja niiden jälkeen oli kesälämpötilat nykyistä korkeammat. Toki luulen että face käyttäjäjien sukupolvet ei tätä kuumempia ole kokeneet. Tilastoja pitää osata lukea. Riittävän pitkä, muttei liianpitkä otanta antaa halutun tuloksen. Mikä se kenellekkin on.
   Ja ku kaikki ei ymmärrä, et _ilmasto_ on eriasia ku tämänhetkinen sää jossain Suomen pikkukaupungissa.

   Lainaa

  22. Tulos: +43 (55 ääntä)
   Harmaa kivi:   En jättäisi nukkuvaakaan ihan pientä yksikseen kauemmin kuin vessareissun ajaksi (jos ihmettelet, miten vanhempi itse voi nukkua, niin kyllä voi -meidät ilmeisesti varustetaan jollain superkorvilla synnytyksestä toipuessa, siihen kyllä herää jos kuuluu pienikin inahdus tai hengitys katkeaa. Mutta [...]
   Ei sitä lasta ole mikään pakko jättääkään yksin. Ne roskat voi viedä vaikka seuraavana päivänä. Tai vaikka seuraavalla viikolla. Tuskin yön aikana koti täyttyy haisuroskista himoitsevista rotista ja varisparvesta.

   Lainaa

  23. Tulos: +54 (60 ääntä)
   Tosikko kiivi: Tästä tekee hauskan juuri se, että itsekkin tiedän ihmisiä jotka kärvistelevät tunkkaisissa kämpissään valittaen hellettä ja selittävät etteivät voi avata ikkunaa koska kuuma ilma pääsee sisään.
   No niinhän se tekee. Jos ulkona on 30 ja aurinko paistaa suoraan ikkunoihin niin hulluahan ne olisi avata vaikka sisälläkin olisi 25. Eihän se viilennä asuntoa ollenkaan, päinvastoin lämmittää lisää.

   Lainaa

  24. Pitkä myyrä 5.7.2022 20:23
   Tulos: -39 (65 ääntä)
   Monenlaenen sotilas: Nii-in, voihan se tyhmää huvittaa jos joku ei päästä +30 asteista ilmaa ulkoa tukalan kuumaan +28 asteiseen asuntoonsa tekemään siitä vielä tukalampaa. Surullista asiasta tekee se, että tiedän itsekin ihmisiä, jotka avaavat ikkunat ulkolämpötilan ylittäessä sisälämpötilan ja ihmettelevät kun ei viilene 😢
   Sinä et todellakaan huomaa kahden asteen eroa, mutta huomaat kyllä sen kevyen ja ihoa viilentävän ilmavirran, jonka tuo huoneistoon virtaava ilma aiheuttaa. Isommissa lämpötilaeroissa tuo joten kuten päteekin. Avainsana on kuitenkin ilmavirta.

   Lainaa

  25. Ilmastomyönteinen ananas 5.7.2022 22:57
   Tulos: +35 (43 ääntä)
   Pitkä myyrä: Sinä et todellakaan huomaa kahden asteen eroa, mutta huomaat kyllä sen kevyen ja ihoa viilentävän ilmavirran, jonka tuo huoneistoon virtaava ilma aiheuttaa. Isommissa lämpötilaeroissa tuo joten kuten päteekin. Avainsana on kuitenkin ilmavirta.
   Minä ainakin huomaan kahden asteen eron sisäilmassa, esim. 24 ja 26 ovat siedettävä vs tukala.

   Lainaa

  26. Vuolas uros 5.7.2022 23:10
   Tulos: -2 (28 ääntä)
   Riskaabeli raadonsyöjä: Mua sattuu sieluun tää, miten bimboja naisten postauksia mokissa on viikoittain esillä. Onko kyse siitä, että noita lähetetään mokiin hanakammin kuin miespiireissä, ts. naiset helpommin lähettää toisistaan? Vai onks tää todellista, että naiset on noin logiikkavammaisia?
   Miettinyt joskus samaa. Todennäköisesti näitä yksinkertaisempia on yhtälailla miehiä ja naisia. Miehillä vaan ulostulot näkyvät eri tavoin, tai eivät aina pääse edes tekstiksi asti. Mokissa on näkynyt monia miestenkin tekstejä, joista ei saa tolkkua, kirjoitus ei suju, eikä jankkaamista osata lopettaa. Logiikkavammaisuutta saattaa esiintyä naisilla useammin, koska tekniikkaa ja matematiikka kiinnostavat keskimääräistä vähemmän.

   Lainaa

  27. Tulos: -3 (25 ääntä)
   Pitkä myyrä: Sinä et todellakaan huomaa kahden asteen eroa, mutta huomaat kyllä sen kevyen ja ihoa viilentävän ilmavirran, jonka tuo huoneistoon virtaava ilma aiheuttaa. Isommissa lämpötilaeroissa tuo joten kuten päteekin. Avainsana on kuitenkin ilmavirta.
   Oot kyllä vatun tyhmä jätkä.

   Lainaa

  28. Haihtuva tuhatjalkainen 5.7.2022 23:28
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Oho!: Annika kuulostaa sille että on "yh" viikonlopun ajan ja aivan pulassa ja avuton ilman toista vanhempaa. Tulee mieleen exäni, joka ei kyennyt lähteä ostamaan vauvallemme ruokaa minun ollessani muualla.
   Voi olla myös tuore yh. Kokenut yh osaa ennakoida tosi paljon näitä tilanteita. Itse olen "osa-aikainen yh", eli puoliso todella paljon reissutöissä, jolloin vastuu käytännössä kaikesta itselläni. Lapset myös vielä suht pieniä. Joskus menee hetki totutella, puolin ja toisin, kun tilanteet vaihtelee. "Häh, eikö mun tarvitsekaan järjestellä tässä yhtään mitään, senkun vaan hyppään autoon ja käyn asioilla? Miten voi elämä olla helppoa!"

   Lainaa

  29. Haihtuva tuhatjalkainen 5.7.2022 23:33
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Oho!: Ei sitä lasta ole mikään pakko jättääkään yksin. Ne roskat voi viedä vaikka seuraavana päivänä. Tai vaikka seuraavalla viikolla. Tuskin yön aikana koti täyttyy haisuroskista himoitsevista rotista ja varisparvesta.
   No jos on pilaantuvia ruokia, en ehkä jättäisi seuraavaan viikkoon, ellei olisi sunnuntai-ilta 😅 seuraavaan päivään helposti. Itse tosin olen aina vienyt roskat silloin, kun lapset nukkuu. Silloin he kaikista pienimmällä todennäköisyydellä, parin minuutin aikana, telovat itseään.

   Lainaa

  30. Pöpipää metsämarja 6.7.2022 2:43
   Tulos: -13 (19 ääntä)
   Annika voin viedä roskat ja sut samalla sinne roskikseen

   Lainaa

  31. Oireeton sakaali 6.7.2022 6:03
   Tulos: +33 (41 ääntä)
   Hitto vihaan näitä VKK "Höhö katson säätä ja se selittää pitkän aikavälin ilmastonmuutoksen vääräksi"

   Lainaa

  32. Kaikkitietävä ahven 6.7.2022 7:39
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Pitkä myyrä: Sinä et todellakaan huomaa kahden asteen eroa, mutta huomaat kyllä sen kevyen ja ihoa viilentävän ilmavirran, jonka tuo huoneistoon virtaava ilma aiheuttaa. Isommissa lämpötilaeroissa tuo joten kuten päteekin. Avainsana on kuitenkin ilmavirta.
   Eiköhän kannattaisi tehdä se ilmavirta tuulettimella tai vaikka viuhkaa heiluttamalla? Kuumemman ilman päästäminen ulkoa asuntoon vain pahentaa ongelmaa, vaikka olo saattaisikin hetken tuntua viileämmältä.

   Lainaa

  33. Viitseliäs henkilö 6.7.2022 9:14
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Ilmastomyönteinen ananas: Minä ainakin huomaan kahden asteen eron sisäilmassa, esim. 24 ja 26 ovat siedettävä vs tukala.
   Eri lämpötilojen eron havaitseminen ei tapahtu asteen tai kahden tarkkuudella, vaan on erilaisia lämpötila-alueita joiden keskinäisen eron havaitsee. Eli yksi alue voi olla vaikkapa 20-24 jonka sisällä ollessa ei eroja havaitse, mutta sitten kun alkaa olla vaikka 25-30 niin tuntuu selvästi kuumemmalta. Sitten taas esmes 32-36 on uusi alue jne jne. Paljon vaikuttaa myös lämpötiloihin tottuminen tietenkin, ei noi omat mukavuusalueetkaan ole mitään absoluuttisia tietenkään.

   Lainaa

  34. Tosikko kiivi 6.7.2022 10:11
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Vuolas uros: Miettinyt joskus samaa. Todennäköisesti näitä yksinkertaisempia on yhtälailla miehiä ja naisia. Miehillä vaan ulostulot näkyvät eri tavoin, tai eivät aina pääse edes tekstiksi asti. Mokissa on näkynyt monia miestenkin tekstejä, joista ei saa tolkkua, kirjoitus ei suju, eikä jankkaamista osata [...]
   Tai sitten naiset vain käyttävät facebookkia enemmän, joten mokiakin kertyy enemmän.

   Lainaa

  35. Altis päärynä 6.7.2022 15:54
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Riskaabeli raadonsyöjä: Mua sattuu sieluun tää, miten bimboja naisten postauksia mokissa on viikoittain esillä. Onko kyse siitä, että noita lähetetään mokiin hanakammin kuin miespiireissä, ts. naiset helpommin lähettää toisistaan? Vai onks tää todellista, että naiset on noin logiikkavammaisia?
   Ehkä ne päivittävät kännissä ja läpällä erilaista trollausta kuin miehet, jotka keskittyvät lähinnä vihahöyhöttelyyn?

   Lainaa

  36. Itseasiassa 6.7.2022 17:23
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Vehnätön herne: Valitettavsti tilastotkin kertoo sen, että nykyään helteet on aika paljon rajummat kuin silloin ”lapsuuden kesinä”.
   Meillä ukkosti 4 kertaa viikon sisällä. Joskus muistaakseni helteiden päätteeksi tuli ukkosmyrsky ja sen jälkeen viileämmät ilmat, näköjään ei enää. No, ilma onneksi nyt viilenivät jo vähän kolmannen kerran jälkeen ja lisää neljännen.

   Lainaa

  37. Itseasiassa 6.7.2022 17:25
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Riskaabeli raadonsyöjä: Mua sattuu sieluun tää, miten bimboja naisten postauksia mokissa on viikoittain esillä. Onko kyse siitä, että noita lähetetään mokiin hanakammin kuin miespiireissä, ts. naiset helpommin lähettää toisistaan? Vai onks tää todellista, että naiset on noin logiikkavammaisia?
   Huomaatko, että kaikki ilmastodenialistit tuossa ovat miehiä? Sanoisin siinä olevan todella logiikka kaukana tai sitten vahvat defenssit päällä, kun ei halua uskoa mitä on tapahtumassa.

   Lainaa

  38. Kivitetty ylioppilas 6.7.2022 17:30
   Tulos: -17 (19 ääntä)
   Kaikkitietävä ahven: Eiköhän kannattaisi tehdä se ilmavirta tuulettimella tai vaikka viuhkaa heiluttamalla? Kuumemman ilman päästäminen ulkoa asuntoon vain pahentaa ongelmaa, vaikka olo saattaisikin hetken tuntua viileämmältä.
   Sen parin asteen takia ei kannata sähkötuuletinta käyttää, eikä kaikki ole kotonaan jouten viuhkaa heiluttelemassa.

   Lainaa

  39. Hyökkäävä tomaatti 6.7.2022 17:31
   Tulos: -13 (21 ääntä)
   Ilmastomyönteinen ananas: Minä ainakin huomaan kahden asteen eron sisäilmassa, esim. 24 ja 26 ovat siedettävä vs tukala.
   Höpö höpö.

   Lainaa

  40. Pyörivä kirsikka 6.7.2022 18:43
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Riskaabeli raadonsyöjä: Mua sattuu sieluun tää, miten bimboja naisten postauksia mokissa on viikoittain esillä. Onko kyse siitä, että noita lähetetään mokiin hanakammin kuin miespiireissä, ts. naiset helpommin lähettää toisistaan? Vai onks tää todellista, että naiset on noin logiikkavammaisia?
   Ei kannata olettaa että kaikki on facebookissa ja että koko kansan älykkyydestä voisi täältä feissarimokista tehdä yhtään mitään johtopäätöksiä. 
   Samalla ajatuksella voisi sanoa miehistä aivan samaa, ihan yhtä älyvapaita juttuja heiltä on tänne kerätty mutta jostain syystä sinä näet enemmistönä naisten kirjoittamat...

   Lainaa

  41. Tiedoton lohikäärme 6.7.2022 21:36
   Tulos: -12 (16 ääntä)
   Pyörivä kirsikka:   jostain syystä sinä näet enemmistönä naisten kirjoittamat...
   Mikähän se syy voisi olla? Mitäpä luulet? Jospa lukaiset näitä mokia ja niiden kirjoittajien nimiä, niin asia _saattaa_ valjeta. Näistä enemmistö ON naisten kirjoittamia, kuten myös kommenttien. Mutta se ei tarkoita mitään muuta kuin sitä että näissä mokissa on enemmän naisten tekemiä mokia ja kommenteista suurin osa on naisten kirjoittamia.

   Lainaa

  42. Töykeä krokotiili 7.7.2022 8:57
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Altis päärynä: Ehkä ne päivittävät kännissä ja läpällä erilaista trollausta kuin miehet, jotka keskittyvät lähinnä vihahöyhöttelyyn?
   Mulla on ainakin yksi naispuolinen kaveri, joka on tunnustanut kännissä ja läpällä esittävänsä miehille (baarissa) tyhmää huvin vuoksi. Tosin tämä ajalta ennen facebookia.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: helle, ikkunat, ilmasto, ilmastointi, ilmastonmuutos, kesä, kuuma, kuva, pakastin, postiluukku, sulattaa, sää