Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 453

Nyt on panostettu myyntikuvaan oikein ajan kanssa.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 453

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 5.7.2022 0:22
   Tulos: +285 (295 ääntä)
   Meneehän tuo tulostin kätevästi sohvapöytänäkin niin ei tarvi sitä "ostaa" erikseen. Kaikkea hyvää Markolle. Eipä ainakaan ongelmiaan häpeile.

   Lainaa

  2. Tulos: +113 (117 ääntä)
   Päänsärky vaan syvenee kiitos Henryn...

   Lainaa

  3. Viisas ananas 5.7.2022 0:43
   Tulos: -32 (176 ääntä)
   On kyllä hyvin yhdessä kuvassa (ei edes kovin kaukaa haettuja) potentiaalisia viitteitä eri ongelmista... Bongaatko kaikki tai vielä enemmän: Alkoholi, tupakka, lääkkeet/sekakäyttö, uhkapelit, huumausaineet/rikollisuus (prepaid-liittymät taitavat olla suosiossa niissä piireissä), epäsiisteys... ...saksalaiset halpaketjut, Kansallis-Osakepankin nostalgisointi, kalliin printtilehden tilaaminen, ilmaisjakelulehtien lukeminen...

   Lainaa

  4. Vehnätön herne 5.7.2022 0:51
   Tulos: +136 (136 ääntä)
   Ei Marko ihan pohjalla ole. Ikivanha KOP-pankin säästölipas näyttää vielä ehjältä.

   Lainaa

  5. traumcity 5.7.2022 0:53
   Tulos: +6 (34 ääntä)
   Heinolalainen kylähullu toivookin runsasta kalasaalista loppukesän ajalta, "-ja dimandei"

   Lainaa

  6. Tulos: +164 (170 ääntä)
   Musta nahka, olohuoneen pöytä. Missä lasi? Päällä ei mitään jälkiä. Ja dimanttit! -Henry, 2022

   Lainaa

  7. Tulos: +160 (190 ääntä)
   Marko on aika taitavasti tiivistänyt elämäm_koulun yhteen kuvaan.

   Lainaa

  8. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 5.7.2022 1:28
   Tulos: +42 (60 ääntä)
   Viisas ananas: On kyllä hyvin yhdessä kuvassa (ei edes kovin kaukaa haettuja) potentiaalisia viitteitä eri ongelmista... Bongaatko kaikki tai vielä enemmän: Alkoholi, tupakka, lääkkeet/sekakäyttö, uhkapelit, huumausaineet/rikollisuus (prepaid-liittymät taitavat olla suosiossa niissä piireissä), [...]
   Tuo kaveri ei ole ikinä tilannut mitään kallista lehteä. Niitähän saa naapurin postiluukusta ilmaiseksi jos ei ole sisälle asti posteljooni laittanut.

   Lainaa

  9. Lämmin tomaatti 5.7.2022 1:50
   Tulos: +88 (118 ääntä)
   Näin printterikuvan toisaalla eräässä ryhmässä ja sitä oli kommentoitu termillä: "liekö joku narkkikämppä". Tästä lausunnnosta sitten pahoitettiin mieli. 😄

   Lainaa

  10. kakkiainen 5.7.2022 3:38
   Tulos: +140 (142 ääntä)
   On dimanttipöytää ja on monitoimitulostin alkuperäisessä pakkauksessaan -pöytää 👍

   Lainaa

  11. Tosikko kiivi 5.7.2022 3:40
   Tulos: +72 (76 ääntä)
   Vehnätön herne: Ei Marko ihan pohjalla ole. Ikivanha KOP-pankin säästölipas näyttää vielä ehjältä.
   Kai pohjalla olevakin sentään tajuaa helistää säästöpossua ennenkuin tyhjää lähtee vasaroimaan?

   Lainaa

  12. Riskaabeli raadonsyöjä 5.7.2022 3:45
   Tulos: +99 (105 ääntä)
   Katoin eka, et jostain autotallin nurkasta toi Markon kuva. Mut ei. Sanattomaks vetää :(

   Lainaa

  13. Tulos: +52 (78 ääntä)
   Viisas ananas: On kyllä hyvin yhdessä kuvassa (ei edes kovin kaukaa haettuja) potentiaalisia viitteitä eri ongelmista... Bongaatko kaikki tai vielä enemmän: Alkoholi, tupakka, lääkkeet/sekakäyttö, uhkapelit, huumausaineet/rikollisuus (prepaid-liittymät taitavat olla suosiossa niissä piireissä), [...]
   Älä nyt jaksa. Prepaid-liittymiä käyttävät esim. ne, joilla on luottotiedot sössitty - ei rikollista - ja ne, jotka myyvät seksiä - ei rikollista myöskään.

   Lainaa

  14. Haudanvakava kalkkuna 5.7.2022 4:34
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Arvasin tulostinkuvan tulevan tänne, kun sen ryhmässä näin.

   Lainaa

  15. Rutikuiva vesinokkaeläin 5.7.2022 5:24
   Tulos: +45 (47 ääntä)
   Dimamtteja Ugrainasta.

   Lainaa

  16. Poropietari Ahma 5.7.2022 6:40
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Mikä sarja menossa tos Evan telkkarissa?

   Lainaa

  17. Toj Karin 5.7.2022 6:59
   Tulos: +74 (140 ääntä)
   Lämmin tomaatti: Näin printterikuvan toisaalla eräässä ryhmässä ja sitä oli kommentoitu termillä: "liekö joku narkkikämppä". Tästä lausunnnosta sitten pahoitettiin mieli. 😄
   Ihan syystä. Sille on lukemattomia syitä miksi kämppä voi näyttää tuolta ja päihdeongelmat tai muu rikollisuus on vain yksi niistä. Jos kaveri yrittää tehdä asioilleen jotain, niin viimeinen mitä siihen kaipaa on muiden vittuilu.
   Ylipäätään ihmiset voisivat opetella käyttäytymään hieman suopeammin toisiaan kohtaan. Paskan heittely muiden niskaan ei ole koskaan tehnyt maailmaa paremmaksi, saati edes omaa elämää.

   Lainaa

  18. Särkevä panda 5.7.2022 7:14
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Heh, Henryhän myy ”musta nahka olohuoneen pöytää dimamtteilla” ihan ensiluokkaisesti: täydellisesti ryhmän nimeen sopivalla tavalla. Haluaisin ajatella, että Henry on oikeasti pieni kielipoliisisielunveljeni ja pitää tuossa vaan ryhmän nimen kirjoitusasua pilkkanaan :’)

   Lainaa

  19. Myötätunnoton hilleri 5.7.2022 7:29
   Tulos: -20 (98 ääntä)
   Toj Karin: Ihan syystä. Sille on lukemattomia syitä miksi kämppä voi näyttää tuolta ja päihdeongelmat tai muu rikollisuus on vain yksi niistä. Jos kaveri yrittää tehdä asioilleen jotain, niin viimeinen mitä siihen kaipaa on muiden vittuilu. Ylipäätään ihmiset voisivat opetella käyttäytymään hieman suopeammin [...]
   No jos on viis eri pilleriliuskaa kuvassa niin eiköhän se on narkkikämppä. Miksi sitä pitää kaunistella?
   Miksi kuvittelet että kaveri yrittää asiaa muuttaa? Eiköhän ole paljon käyttäjiä, joilla ei ole mitään halua lopettaa tai hakea apua.

   Lainaa

  20. Rapattu hauki 5.7.2022 7:38
   Tulos: +77 (119 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: No jos on viis eri pilleriliuskaa kuvassa niin eiköhän se on narkkikämppä. Miksi sitä pitää kaunistella? Miksi kuvittelet että kaveri yrittää asiaa muuttaa? Eiköhän ole paljon käyttäjiä, joilla ei ole mitään halua lopettaa tai hakea apua.
   En tiennytkään olevani narkkari, kun omistan ainakin kahdeksaa eri pilleriliuskaa ja säilytän niitä kaikkia samassa paikassa - yöpöydällä. Kaikkea sitä internet opettaa.

   Lainaa

  21. Luottava piimä 5.7.2022 7:57
   Tulos: +97 (135 ääntä)
   Ilq: Marko on aika taitavasti tiivistänyt elämäm_koulun yhteen kuvaan.
   Tunteeton raadonsyöjä (pluri): Tuo kaveri ei ole ikinä tilannut mitään kallista lehteä. Niitähän saa naapurin postiluukusta ilmaiseksi jos ei ole sisälle asti posteljooni laittanut.
   Tosi väsyttävää myös se, että tällaiset kommentit saa niin paljon plussaa. 
   En tiedä miten muut määrittää elämänkoululaisen, mutta musta se ei tarkoita vaan jotain moniongelmaista, vaan ihmistä, jolla on tietty vittumainen asenne asioita (kuten sitä koulutusta) kohtaan, joka on usein samaan aikaan ylimielinen ja tietämätön. Musta tästä kuvasta ei voi semmoista vielä päätellä. 
   Lisäksi musta on tosi typerää ajatella, että mahdollisesti köyhä moniongelmainen ei tilaisi Hesaria, vaan varastaisi sen naapurilta. Marko voi hyvinkin pitää tärkeänä aikansa seuraamista uutisista, ja joko preferoi paperilehteä tai ei ole mahdollisuutta käyttää mobiilia. 
   Terveisin moniongelmainen, joka tilaa paperilehteä ja opiskelee yliopistossa, ja joka juuri luki ko lehdestä jutun jossa käsiteltiin sitä, kuinka nykyisenlainen meritokraattinen yhteiskunta luo halveksuntaa, ymmärtämättömyyttä ja sitä myöten kasvavaa kuilua ylempien ja alempien sosioekonomisten luokkien välille. 
   Ei sillä, oma kämppä ei oo ikinä ihan tuolta näyttänyt (monen kaverin kyllä on), enkä varmastikaan olis kirppisilmoitukseen itse moista kuvaa laittanut, mutta Marko päätti olla häpeämättä, joten mikäs siinä. Surullista kuitenkin on, kuinka oletettavasti parempiosaiset heti arvelee, ettei tuon näköisessä kämpässä asuva voi olla muuta kuin uutisia lukematon elämänkoululainen. Ehkä onkin, mistä minä tiedän, mut moinen oletus on kyllä semi ennakkoluuloinen ja ainakin omalla kohdallani väärä – ja tiedän etten ole ainoa. 

   Lainaa

  22. Liiruliina 5.7.2022 7:59
   Tulos: +47 (61 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: No jos on viis eri pilleriliuskaa kuvassa niin eiköhän se on narkkikämppä. Miksi sitä pitää kaunistella? Miksi kuvittelet että kaveri yrittää asiaa muuttaa? Eiköhän ole paljon käyttäjiä, joilla ei ole mitään halua lopettaa tai hakea apua.
   Onhan siinä pöydällä, herranjestas sentään, pari liuskaa Buranaa ja mielialalääkkeitä. Selkeä narkin merkki!
   Kai jotkut on niin sivistyneitä, että eivät hukkaa avattua liuskaa ja joudu sitten hätäpäissään nappaamaan uudesta liuskasta. En itse tosin lukeudu heihin.

   Lainaa

  23. Toj Karin 5.7.2022 8:25
   Tulos: +57 (93 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: No jos on viis eri pilleriliuskaa kuvassa niin eiköhän se on narkkikämppä. Miksi sitä pitää kaunistella? Miksi kuvittelet että kaveri yrittää asiaa muuttaa? Eiköhän ole paljon käyttäjiä, joilla ei ole mitään halua lopettaa tai hakea apua.
   Mitä hemmetin väliä sillä on vaikka olisikin? Se ei ole sinun asia mennä aukomaan siitä päätä. Päihderiippuvuus on ihan samalla tavalla sairaus kuten alkoholismikin, mielenterveyshäiriöt tai mikä tahansa muu. 
   Mitäpä lottoat auttaako se paskan heittäminen päihteiden käyttäjää parantamaan ja parantumaan? Mitä veikkaan kiinnostaako tehbdä asioille vittujakaan kun riippumatta siitä mitä tekee, lopputulos on joka helvetin kerta lavallinen paskaa niskaan? 
   Vaikka ihmisellä olis minkälainen tilanne päällä, ei sulla ole mitään syytä vittuilla ja käyttäytyä kuin kusipää sitä kohtaan. Kuten sanoin, vittuilu ja kusipäisyys ei tee sinun omasta elämästää yhtään sen parempaa kuin muidenkaan, joten ei ole olemassa yhtään ainutta syytä miksi käyttäytyä niin.

   Lainaa

  24. Kuolemanvakava kivi 5.7.2022 8:34
   Tulos: +59 (63 ääntä)
   Onhan tuhkakuppi sentään tyhjennetty ennen kuvan ottoa, että ei vaikuttaisi niin siivottomalta.

   Lainaa

  25. Aurinkoinen mustikka 5.7.2022 8:39
   Tulos: +28 (44 ääntä)
   Tässä lääkeliuskakiistassa kannattaa myös huomioida tuo kämpän siisteystila. Jos kämppä on tuossa kunnossa, niin todennäköisesti nuo kyseiset liuskatkin on tuossa vaan siksi, että ne löytyisikin vielä joskus inhimillisen helposti, kun todennäköisesti tuolta ei muuten löydä kyllä mitään. Meidän lääkekaapissa on vielä enemmän ja useampia eri lääkepakkauksia ja vaikka mitä, ne vaan on piilossa. Mutta kai mekin sitten ollaan nistejä, vaikka keskimäärin kerran puolessa vuodessa jonkun särkylääkkeen tai vastaavan söisikin. Mutta varmaan se on selvä nistin merkki, että lääkkeet ovat näkyvissä.

   Lainaa

  26. Nurja päärynä 5.7.2022 9:19
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Särkevä panda: Heh, Henryhän myy ”musta nahka olohuoneen pöytää dimamtteilla” ihan ensiluokkaisesti: täydellisesti ryhmän nimeen sopivalla tavalla. Haluaisin ajatella, että Henry on oikeasti pieni kielipoliisisielunveljeni ja pitää tuossa vaan ryhmän nimen kirjoitusasua pilkkanaan :’)
   Itsekin takerruin tuohon ryhmään, nykyajan pilteillä on kallis maku😂

   Lainaa

  27. Tulos: +27 (37 ääntä)
   Eihän tuo tietenkään varmasti varastettu ole, mutta jos se osoittautuisi varastetuksi, on aika vaikea väittää, ettei huomannut mitään varoitusmerkkejä. Jäisi siis ainakin multa printteri hyllyyn tässä tapauksessa.

   Lainaa

  28. Piikikäs ilves 5.7.2022 9:42
   Tulos: +35 (39 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: No jos on viis eri pilleriliuskaa kuvassa niin eiköhän se on narkkikämppä. Miksi sitä pitää kaunistella? Miksi kuvittelet että kaveri yrittää asiaa muuttaa? Eiköhän ole paljon käyttäjiä, joilla ei ole mitään halua lopettaa tai hakea apua.
   Kaksi samaa lääkeliuskaa. Lisäksi tunnistan yhden lääkkeen antibiootiksi ja toisen ihan peruspäänsärkylääkkeeksi. Tuon kuvan perusteella en lähtisi ihan heti väittämään huumekämpäksi. Puuttuu muutama esine joita löytyy joka kulmalta jos asukas käyttäisi huumeita.

   Lainaa

  29. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Kai tuo E nyt heti oli ekana telkkaria ostamassa, kun kävikin ilmi ettei ruudussa ollutkaan Li? Vai oliko tarkoitus kuitenkin vain päästä valittamaan?

   Lainaa

  30. Tulos: +87 (97 ääntä)
   Oma koti voi olla melkoisessa kunnossa, jos on mielenterveyden ongelmia tai nepsy-haasteita. Nimimerkillä asuin yksin melkein yhtä lääväisessä mestassa, sittemmin lääkittynä elän keskiluokkaista perhe-elämää siistissä kodissa, käyn töissä ja vaikutan varsinkin paperilla useimmille vahvalta ja koossa olevalta ihmiseltä. Se onkin kuulkaa erikoisen hauskaa se, kun et voi päästää kotiisi ketään, koska tiedät, että se näyttää "elämämkoululaisen narkkikämpältä", etkä osaa sanoa miksi, kun osaat siivota. Etkä ole erityisen köyhä, saati päihteidenkäyttäjä. Voi kun osattais antaa itselle ja toisille armoa ja ymmärtämystä! ❤️

   Lainaa

  31. Kahvia juova gerbiili 5.7.2022 10:25
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Dimanddeja :DDDDD

   Lainaa

  32. antivaxxerikoronadenialistihörhöpersu 5.7.2022 10:34
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Viisas ananas: On kyllä hyvin yhdessä kuvassa (ei edes kovin kaukaa haettuja) potentiaalisia viitteitä eri ongelmista... Bongaatko kaikki tai vielä enemmän: Alkoholi, tupakka, lääkkeet/sekakäyttö, uhkapelit, huumausaineet/rikollisuus (prepaid-liittymät taitavat olla suosiossa niissä piireissä), [...]
   Eiköhän toi Hesari ole saatu niitä kadulla tyrkyttäviltä Hesarin lobbaajilta.

   Lainaa

  33. Ruutukartta 5.7.2022 10:44
   Tulos: +24 (30 ääntä)
   Oli tulostimen myyntikuva otettu nistikämpässä eli ei, minussa se ainakin herätti halun siivota oma koti vaikkei se noin likainen olekaan.

   Lainaa

  34. Rekisteröity fretti 5.7.2022 10:45
   Tulos: +89 (95 ääntä)
   Olen 34-vuotias vakituisessa työssä oleva nainen, ja opiskelen tällä hetkellä toista korkeakoulututkintoa. En ole ikinä kokeillut huumeita tai tupakkaakaan, alkoholinkäyttö on aina ollut hallinnassa ja on nykyisin todella vähäistä. Asuntoni on näyttänyt melkein tuolta kun masennukseni oli pahimmillaan.

   Lainaa

  35. Elävä kilpikonna 5.7.2022 11:05
   Tulos: -16 (50 ääntä)
   Ruutukartta: Oli tulostimen myyntikuva otettu nistikämpässä eli ei, minussa se ainakin herätti halun siivota oma koti vaikkei se noin likainen olekaan.
   Kielletään "eli ei", kun tarkoitetaan "tai ei".

   Lainaa

  36. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Poropietari Ahma: Mikä sarja menossa tos Evan telkkarissa?
   Ehkä Erikoisryhmä Potsdam.

   Lainaa

  37. Tukintolvana 5.7.2022 11:38
   Tulos: +54 (58 ääntä)
   Nyt on öyhöillä paha mieli, kun yksi näkee sateenkaaria ja toinen Li Anderssoneja kaikkialla. Ja kaikki on kielletty. Ja mitään ei saa sanoa ja lapset on pilalla. Jaksuhalit kaikille joilla on rankkaa.

   Lainaa

  38. Viisas ananas 5.7.2022 11:44
   Tulos: +5 (17 ääntä)
   Oman viestini tuonne alkuun tarkoitin enemmänkin sellaiseksi Sherlock Holmes -tyyliseksi päättelyketjuksi, jossa kuvasta havaittujen löhes huomaamaytomien seikkojen perusteella hauskalla tavalla piirretään todella tarkka ja yksityiskohtainen kuva ihmisestä. Ei varsinaisesti ollut tarkoitus pöyristyä mahdollisesta huumeongelmasta, elämämkoulusta saati vähäosaisuudesta tai mt-ongelmista.

   Lainaa

  39. Auttamaton minkki 5.7.2022 11:55
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   Lillä pitää kiirettä sekä politiikassa että saksalaisissa poliisisarjoissa. Ei kerkee lomailla!

   Lainaa

  40. Uneton meduusa 5.7.2022 13:26
   Tulos: +29 (33 ääntä)
   Mimmi: Oma koti voi olla melkoisessa kunnossa, jos on mielenterveyden ongelmia tai nepsy-haasteita. Nimimerkillä asuin yksin melkein yhtä lääväisessä mestassa, sittemmin lääkittynä elän keskiluokkaista perhe-elämää siistissä kodissa, käyn töissä ja vaikutan varsinkin paperilla useimmille vahvalta ja koossa [...]
   Näin juuri. Oma kämppäni on näyttänyt toisinaan aika kaamealta, joko kovien fyysisten kipujen ja niiden vuoksi alentuneen toimintakyvyn vuoksi tai koska kävin läpi muita isoja vastoinkäymisiä elämässä. Olen myös nähnyt kämppiä, joita asuttaa selkeästi hamstrausongelmainen asukas. Ihan pakkosiivous-caseissakaan ei ole aina kyse mistään huumeongelmista, vaan se kaaos lähtee käsistä vaihtelevista ja moninaista syistä.

   Lainaa

  41. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Itseäni kuvassa viehättivät Fiskarsin sakset, jotka toki kuuluvat lähes jokaiseen suomalaiseen huusholliin, mutta joita myös tyrkytetään ulkomaalaisille design-tuotteina. Niin huonosti ei mene kellään etteikö design-saksia olisi.

   Lainaa

  42. Siskoton maahinen 5.7.2022 15:19
   Tulos: +23 (39 ääntä)
   Ja jälleen saatiin itselle parempi olo väheksymällä huonompiosaista kanssaeläjää yhden kuvan perusteella. Kyllä nyt kelpaa.

   Lainaa

  43. jukkapalmu 5.7.2022 16:03
   Tulos: -17 (19 ääntä)
   mihin noi on muuttamassa jos telkkari pitää sen takia myydä? Ulkomaille kai.

   Lainaa

  44. Mustanpuhuva lihapiirakka 5.7.2022 16:55
   Tulos: +28 (38 ääntä)
   Ministeri pitää lomaa, tyhmä ämmä. Ministeri ei pidä lomaa, tyhmä ämmä...

   Lainaa

  45. Alushousuton öykkäri 5.7.2022 19:01
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: No jos on viis eri pilleriliuskaa kuvassa niin eiköhän se on narkkikämppä. Miksi sitä pitää kaunistella? Miksi kuvittelet että kaveri yrittää asiaa muuttaa? Eiköhän ole paljon käyttäjiä, joilla ei ole mitään halua lopettaa tai hakea apua.
   Tiedätkö mitkä lääkkeet kyseessä, itse en näin kuvasta nää. Kyllä tiedän paljon normaaleja ihmisiä joilla saattaa olla lääkepaketti just vaikka olkkarissa, että ko. Lääke olisi käden ulottuvilla kun tarve iskee. Muihin kohtiin kuvasta en ota kantaa, paitsi sen, että voi myös olla niin että ihminen on pahasti masentunut, eikä sen takia vaan vittuakaan kiinnosta.
   Niin että siinäpä pyhimykset teette päätelmiä vieraan ihmisen sairauksista ja ongelmista, toivottavasti teille elämä vaan hymyilee.

   Lainaa

  46. Tulos: -7 (13 ääntä)
   Marko get your shit together

   Lainaa

  47. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Rekisteröity fretti: Olen 34-vuotias vakituisessa työssä oleva nainen, ja opiskelen tällä hetkellä toista korkeakoulututkintoa. En ole ikinä kokeillut huumeita tai tupakkaakaan, alkoholinkäyttö on aina ollut hallinnassa ja on nykyisin todella vähäistä. Asuntoni on näyttänyt melkein tuolta kun masennukseni oli pahimmillaan.
   ❤️

   Lainaa

  48. Altis päärynä 6.7.2022 15:56
   Tulos: -10 (14 ääntä)
   Tunteeton raadonsyöjä (pluri): Meneehän tuo tulostin kätevästi sohvapöytänäkin niin ei tarvi sitä "ostaa" erikseen. Kaikkea hyvää Markolle. Eipä ainakaan ongelmiaan häpeile.
   Paljosta vetoa, että vuosia sitten murron yhteydessä viety mustesuihkari? Tuskin tuota mallia myydään enää missään.

   Lainaa

  49. Pehmeä jänis 6.7.2022 17:26
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Ilq: Musta nahka, olohuoneen pöytä. Missä lasi? Päällä ei mitään jälkiä. Ja dimanttit! -Henry, 2022
   Siis "dimamttia"

   Lainaa

  50. Valmisteleva joutsen 6.7.2022 17:33
   Tulos: -11 (17 ääntä)
   Alushousuton öykkäri: Tiedätkö mitkä lääkkeet kyseessä, itse en näin kuvasta nää. Kyllä tiedän paljon normaaleja ihmisiä joilla saattaa olla lääkepaketti just vaikka olkkarissa, että ko. Lääke olisi käden ulottuvilla kun tarve iskee. Muihin kohtiin kuvasta en ota kantaa, paitsi sen, että voi myös olla niin että ihminen [...]
   Voi olla sitä ja voi olla tätä, mutta kyllä se yleisen elämänkokemuksen mukaan menee niin, että asia on juuri sillä tavalla millä se näyttääkin olevan.

   Lainaa

  51. Tervetullut undulaatti 7.7.2022 10:59
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Poropietari Ahma: Mikä sarja menossa tos Evan telkkarissa?
   1) Li Anderssonin paluu
   2) Li Anderssonin poika 
   3) Li Andersson ratsastaa jälleen 
   4) Li Andersson ja viidakon vaarat

   Lainaa

  52. Tosikko ahven 7.7.2022 16:53
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Kyöpeli: Älä nyt jaksa. Prepaid-liittymiä käyttävät esim. ne, joilla on luottotiedot sössitty - ei rikollista - ja ne, jotka myyvät seksiä - ei rikollista myöskään.
   Ja ne joilla ei tule viestiteltyä ja soiteltua niin paljoa, että sopimus olisi kuukausimaksun arvoinen. Ei paljoa viitsi maksaa joka kuukausi muutamaa euroa tai enemmän kun vuodessa tulee käytettyä saldoa ehkä kympin tai parin verran.

   Lainaa

  53. Äkkijyrkkä harakka 8.7.2022 13:14
   Tulos: -15 (19 ääntä)
   Toj Karin: Mitä hemmetin väliä sillä on vaikka olisikin? Se ei ole sinun asia mennä aukomaan siitä päätä. Päihderiippuvuus on ihan samalla tavalla sairaus kuten alkoholismikin, mielenterveyshäiriöt tai mikä tahansa muu.  Mitäpä lottoat auttaako se paskan heittäminen päihteiden käyttäjää parantamaan ja [...]
   Haista sinä myötätuntovajakki pitkä ja mätäinen vittu. Narkit ovat paskaa ja pitää tappaa. Hakkaisin myös sinut ihan vitun mielelläni, vammainen ynisijä.

   Lainaa

  54. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 8.7.2022 20:16
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   Luottava piimä: Tosi väsyttävää myös se, että tällaiset kommentit saa niin paljon plussaa. En tiedä miten muut määrittää elämänkoululaisen, mutta musta se ei tarkoita vaan jotain moniongelmaista, vaan ihmistä, jolla on tietty vittumainen asenne asioita (kuten sitä koulutusta) kohtaan, joka on usein samaan aikaan [...]
   No ymmärrystä löytyy minulta kyllä. En niin hirveän kaukana ole itsekään pohjalta eikä kämppänikään hirveän paljon siistimpi ole. Se vaan on kylmä tosiasia että 99% ihmisistä joilla on aineet pitkin tulostinpakettia joka sohvapöytänä toimii ei käytä rahojaan kalliiseen lehteen. Ennakkoluuloista toki jos sen noin ajattelee. Samoin kun näkee jonkun piikittävän huumeita suoneen niin monella saattaa tulla ennakkoluulo että kaverilla on huumeongelma vaikka saattaa olla ihan tavallinen viihdekäyttäjä. Tai näkee metsässä karhun niin ennakkoluuloisesti alkaa pelätä vaikka kyseessä saattaa olla ihan kiltti nalle. Elämänkoulusta itse en puhunut mitään mutta eikö sillekin ole melko selkeä kuvaus olemassa. Se ei ehkä päde tässä tapauksessa kun kaveri lähteäkin lukee. Oli se sitten tilattu tai lainattu.

   Lainaa

  55. Tilattava tuhatjalkainen 12.7.2022 21:52
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Alin kuva 🤮🤢🥴😵‍💫😵😫😩😣😖😰🤯🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirppari, kirppis, kirpputori, li andersson, likainen, oikeinkirjoitus, pöytä, sotku, telkkari, timantit, timantti, tulostin, tv, vasemmisto