Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 224

Tunnistaako kukaan tätä kapselia?
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 224

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 35 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Viisas ananas 5.7.2022 0:25
   Tulos: +384 (390 ääntä)
   Enpä haluaisi olla Marikan kengissä.

   Lainaa

  2. Pylynalle 5.7.2022 0:28
   Tulos: +118 (140 ääntä)
   Salaa toivon et joku ois laittanu Pauliinalle linkin semmoseen feikki äppiin.

   Lainaa

  3. Vehnätön herne 5.7.2022 0:44
   Tulos: +252 (256 ääntä)
   Röntgenkamera olisikin kätevä puhelimessa. Tulisi vihdoin foliohatuille ihan oikeaa tarvetta.

   Lainaa

  4. Tulos: +261 (285 ääntä)
   Miksi Irmelin pitää edes tietää mikä tuo kapseli on? Jos minulle jäisi joltain tuttavalta pillereitä niin en menisi ekana kysymään että "hei mitä tää sisältää ja mihin vaivaan?". Jos sisältö arveluttaa että viitsiikö roskiin heittää niin vie sitten vaikka apteekkiin hävitettäväksi.

   Lainaa

  5. Kumma Kuu 5.7.2022 2:35
   Tulos: +189 (191 ääntä)
   Röntgensäteilijöitä yksityisille. Mikä voisi mennä vikaan?

   Lainaa

  6. Riskaabeli raadonsyöjä 5.7.2022 3:26
   Tulos: +63 (65 ääntä)
   Aikanaan oli kai ainakin jenkeissä kenkäkauppiailla röntgen, jonka kanssa saattoi katella vaikka oman jalan kokoa. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Shoe-fitting_fluoroscope

   Lainaa

  7. Tulos: -5 (49 ääntä)
   Ilq: Miksi Irmelin pitää edes tietää mikä tuo kapseli on? Jos minulle jäisi joltain tuttavalta pillereitä niin en menisi ekana kysymään että "hei mitä tää sisältää ja mihin vaivaan?". Jos sisältö arveluttaa että viitsiikö roskiin heittää niin vie sitten vaikka apteekkiin hävitettäväksi.
   No jos se olisi jotain, mistä saa hyvät pössikset? Sitten taas jos olisi jokin ankea jälkiehkäisykapseli, ei viitsi vetää.

   Lainaa

  8. Toj Karin 5.7.2022 6:33
   Tulos: +40 (54 ääntä)
   Viisas ananas: Enpä haluaisi olla Marikan kengissä.
   En mäkään. 6 numeroa liian pienet.

   Lainaa

  9. Särkevä panda 5.7.2022 7:06
   Tulos: -24 (54 ääntä)
   Hm… mikä tuo ikkunan hahmo on? Tulee mieleen ilmastointikoneen osanen, mutta tuoltako ne tosiaan näyttää? :’)

   Lainaa

  10. Tulos: -107 (153 ääntä)
   Enpä haluais et mun muksu oppii tommosen sekoilu kulttuurin.. mitähän tauteja tollakin muikilla on, ku löyhä moraali, kusee mihin sattuu ja vielä varastelee ja ei hallitse alkon käyttöä kun kompuroi pitkin poikin.. nolo

   Lainaa

  11. Tulos: +134 (152 ääntä)
   Tip: Enpä haluais et mun muksu oppii tommosen sekoilu kulttuurin.. mitähän tauteja tollakin muikilla on, ku löyhä moraali, kusee mihin sattuu ja vielä varastelee ja ei hallitse alkon käyttöä kun kompuroi pitkin poikin.. nolo
   Aika tuimat johtopäätökset vedit yksistä festareista.

   Lainaa

  12. Tumaton hyeena 5.7.2022 8:23
   Tulos: +137 (151 ääntä)
   Tip: Enpä haluais et mun muksu oppii tommosen sekoilu kulttuurin.. mitähän tauteja tollakin muikilla on, ku löyhä moraali, kusee mihin sattuu ja vielä varastelee ja ei hallitse alkon käyttöä kun kompuroi pitkin poikin.. nolo
   No niinpä, ihan kävi kusella jonkun vessassa, miten kehtaakin ihan kenen tahansa vessassa käydä kusella. Tosi löyhä moraali kyllä on joo.

   Lainaa

  13. Tulos: -19 (21 ääntä)
   Pylynalle: Salaa toivon et joku ois laittanu Pauliinalle linkin semmoseen feikki äppiin.
   Pauliina?

   Lainaa

  14. Valtava leijona 5.7.2022 11:11
   Tulos: +83 (85 ääntä)
   Särkevä panda: Hm… mikä tuo ikkunan hahmo on? Tulee mieleen ilmastointikoneen osanen, mutta tuoltako ne tosiaan näyttää? :’)
   Kolme tyynyä päällekkäin

   Lainaa

  15. Tulos: +78 (84 ääntä)
   Ilq: Miksi Irmelin pitää edes tietää mikä tuo kapseli on? Jos minulle jäisi joltain tuttavalta pillereitä niin en menisi ekana kysymään että "hei mitä tää sisältää ja mihin vaivaan?". Jos sisältö arveluttaa että viitsiikö roskiin heittää niin vie sitten vaikka apteekkiin hävitettäväksi.
   Just oli eilen naistenhuoneella taas jälleen kerran pillerikysely; oli löydetty jostain ulkoa pieni pyöree pilleri ja kyseltiin et mikä se mahtas olla. Kellä ylipäätään tulee mieleen nostella maasta mittään lääkeitä?

   Lainaa

  16. Tulos: +38 (52 ääntä)
   Toivottavasti siellä mökissä oli edes joku kotona, jolta kysyttiin saako vessaa käyttää. 😅 Jotenkin aluksi kuin luin tuota niin sain käsityksen että on tyyliin jonkun tyhjillään olevaan kesämökkiin käyny murtautumassa.

   Lainaa

  17. Harmaa kivi 5.7.2022 12:52
   Tulos: +71 (73 ääntä)
   Unis: Just oli eilen naistenhuoneella taas jälleen kerran pillerikysely; oli löydetty jostain ulkoa pieni pyöree pilleri ja kyseltiin et mikä se mahtas olla. Kellä ylipäätään tulee mieleen nostella maasta mittään lääkeitä?
     Jotkut näkevät kaameita huumehia kaikkialla, ja vähintään poliisi pitäisi soittaa. Omat vanhempanikin kuuluvat tähän kategoriaan. Löysivät lääkekaapin ulkopuolelta pillerin, en sitten tiedä miten se sinne oli joutunut, ja lähettivät sen jonnekin labraan analyysiin -minä ja siskoni olimme ulkonaliikkumiskiellossa kunnes tunnustimme jotain. No, pääsimme sitten vapauteen kun varmistui, että tämä salaperäinen huume oli asetyylisalisyylihappoa, joka myös aspiriinina tunnetaan. 
     Nojoo, jotkut näköjään näkevät holtitonta alkon käyttöä ja sukupuolitauteja, jos on pyytänyt käydä jonkun muun luona vessassa (jos ei ole julkisia vessoja ja oma on kaukana, niin mitä muuta pitäisi) ja luullut yksiä valkoisia tennareita toisiksi. Olen kerran itsekin unenpöpperössä hämmästynyt -ilman alkoa -kun kenkäni tuntuivat oudon suurilta. No, yhdet armeijan ylijäämäpopot näyttävät samoilta kuin toisetkin, ja kaverillakin on -onneksi kokoero oli niin suuri, että huomasin.

   Lainaa

  18. Utelias lisko 5.7.2022 14:30
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Särkevä panda: Hm… mikä tuo ikkunan hahmo on? Tulee mieleen ilmastointikoneen osanen, mutta tuoltako ne tosiaan näyttää? :’)
   Ilmeisesti siinä alla on ilmastointikoneen poistoputki ja tyynyillä tiivistetty aukkokohtia, ettei puske siitä lämmintä ilmaa sisään.

   Lainaa

  19. Kuriton joutsen 5.7.2022 18:24
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Riskaabeli raadonsyöjä: Aikanaan oli kai ainakin jenkeissä kenkäkauppiailla röntgen, jonka kanssa saattoi katella vaikka oman jalan kokoa. en.m.wikipedia.org/wiki/Shoe-fitting_fluoroscope
   Suomessa myös! Stockalla ainakin on ollut.

   Lainaa

  20. Pesty oppilas 5.7.2022 18:32
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Laura: Toivottavasti siellä mökissä oli edes joku kotona, jolta kysyttiin saako vessaa käyttää. 😅 Jotenkin aluksi kuin luin tuota niin sain käsityksen että on tyyliin jonkun tyhjillään olevaan kesämökkiin käyny murtautumassa.
   taitaa Himoksella olla vähän vähemmän jonkun kesämökkejä ja enemmän niitä vuokramökkejä

   Lainaa

  21. Tulos: -14 (18 ääntä)
   Viisas ananas: Enpä haluaisi olla Marikan kengissä.
   Marikalla on kerrottavaa lasten lapsille ja muillekkin. Hyvällä tuurilla nuorena otettu tatuointi jolla voi järkyttää 90% sukulaisista. Kadehtin jo.

   Lainaa

  22. heimosenkeimo 5.7.2022 19:04
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Joskus nuorempana mun kaveri tuli käymää mun eukon kämpillä humalapäiten ja kun lähti niin otti mun toisen kengän ja jätti toisen omansa. No mullahan ei ollut siä enempää kenkiä ja eukon kengät oli noin 5numeroo liian pienet niin ei siinä auttanu ku laittaa eripari kengät jalkaan, onneks kummatkin oli mustia nahkakenkiä.

   Lainaa

  23. Liittoutumaton kirahvi 5.7.2022 19:18
   Tulos: -3 (33 ääntä)
   heimosenkeimo: Joskus nuorempana mun kaveri tuli käymää mun eukon kämpillä humalapäiten ja kun lähti niin otti mun toisen kengän ja jätti toisen omansa. No mullahan ei ollut siä enempää kenkiä ja eukon kengät oli noin 5numeroo liian pienet niin ei siinä auttanu ku laittaa eripari kengät jalkaan, onneks kummatkin oli mustia nahkakenkiä.
   Ihmetyttää, miten henkilöllä, joka kutsuu kumppaniaan eukoksi voi olla sellainen. 😅

   Lainaa

  24. heimosenkeimo 5.7.2022 23:42
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   Liittoutumaton kirahvi: Ihmetyttää, miten henkilöllä, joka kutsuu kumppaniaan eukoksi voi olla sellainen. 😅
   Älä huoli, ei ole enää.

   Lainaa

  25. Puoliväljä harakka 6.7.2022 1:00
   Tulos: +42 (42 ääntä)
   Unis: Just oli eilen naistenhuoneella taas jälleen kerran pillerikysely; oli löydetty jostain ulkoa pieni pyöree pilleri ja kyseltiin et mikä se mahtas olla. Kellä ylipäätään tulee mieleen nostella maasta mittään lääkeitä?
   Joskus teininä kaveri löysi maasta yhtä pilsua vaille tyhjän ehkäisypilleriliuskan. Innostui siitä tietysti, että tässähän on vielä yhteen kertaan jäljellä. Pitkään piti ylipuhua, että sain kaverin ymmärtämään ettei homma toimi ihan noin ja ettei muutenkaan välttämättä kannata syödä kaikkia random pillereitä joita löytää metsästä.

   Lainaa

  26. Säädytön lehmä 6.7.2022 3:33
   Tulos: +44 (46 ääntä)
   Unis: Just oli eilen naistenhuoneella taas jälleen kerran pillerikysely; oli löydetty jostain ulkoa pieni pyöree pilleri ja kyseltiin et mikä se mahtas olla. Kellä ylipäätään tulee mieleen nostella maasta mittään lääkeitä?
   Mulla. Pienempi paha se on mennä käsipesulle sen jälkeen, kun on noukkinut pillerin maasta ja hävittänyt sen asianmukaisesti, kuin että joku lapsi tai eläin sen menisi suuhunsa tunkemaan…

   Lainaa

  27. Itseasiassa 6.7.2022 17:15
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Unis: Just oli eilen naistenhuoneella taas jälleen kerran pillerikysely; oli löydetty jostain ulkoa pieni pyöree pilleri ja kyseltiin et mikä se mahtas olla. Kellä ylipäätään tulee mieleen nostella maasta mittään lääkeitä?
   Oon ollut tilanteessa, jossa henkilö näki toiselta tippuvan takusta pillerin, nosti sen ja laittoi suuhunsa. Tämä toinen alkoi paniikissa kysyä että "et kai mä syönyt sitä!?", henkilö vakuutteli että ei. En ollut itsekään varma oliko se sen syönyt, mutta hetkeä myöhemmin sen huomasi, kun kaveri ei pysynyt enää tolpillaan. Joten joo, sellaisia ihmeitä on, jota haluavat vetäistä naamansa vieraan pillerin maasta. En suosittele kenellekään.

   Lainaa

  28. Tulos: -13 (17 ääntä)
   Itseasiassa: Oon ollut tilanteessa, jossa henkilö näki toiselta tippuvan takusta pillerin, nosti sen ja laittoi suuhunsa. Tämä toinen alkoi paniikissa kysyä että "et kai mä syönyt sitä!?", henkilö vakuutteli että ei. En ollut itsekään varma oliko se sen syönyt, mutta hetkeä myöhemmin sen huomasi, kun kaveri ei [...]
   Sä liikut epämääräsis piireis, tyttörukka.

   Lainaa

  29. Tulos: +1 (17 ääntä)
   Ei jaksaisi liikaa paasata Marikan sekoilusta, mutta hivenen ärsyttää välinpitämättömyys kun miettii vaan omaa napaansa ja ei pätkääkään kiinnosta muiden kenkien vieminen ja se, mitä harmia toiselle aiheutuu siitä

   Lainaa

  30. Itseasiassa 7.7.2022 21:58
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Syti: Sä liikut epämääräsis piireis, tyttörukka.
   Kuka se tyttörukka on? Ihan sama mitä sukupuolta olen, mutta melkein 40-vuotias ei ole tyttö.

   Lainaa

  31. rottanpää 7.7.2022 23:31
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Viisas ananas: Enpä haluaisi olla Marikan kengissä.
   Niissä oikeasti Marikan, jotka jäivät mökille, vai niissä, jotka Marika varasti vahingossa? 🤔

   Lainaa

  32. Söpö taistelija 8.7.2022 19:31
   Tulos: -5 (15 ääntä)
   Itseasiassa: Kuka se tyttörukka on? Ihan sama mitä sukupuolta olen, mutta melkein 40-vuotias ei ole tyttö.
   Ikä on vain numeroita, tyttönen.

   Lainaa

  33. Reseptivapaa Dinosaurus 10.7.2022 12:37
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Itseasiassa: Kuka se tyttörukka on? Ihan sama mitä sukupuolta olen, mutta melkein 40-vuotias ei ole tyttö.
   Täytyypäs muuten ruveta tytöttelemään aivan kaikkia ikään ja sukupuoleen katsomatta! Hykerryttää ajatus siitä, miten joku keski-iän ylittänyt mieskollega reagoi. Pakko testata lomien jälkeen.
   Tasa-arvo se kuitenkin pitää olla, tytöttelyssäkin!

   Lainaa

  34. Vaivaton sohvaperuna 10.7.2022 15:56
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Unis: Just oli eilen naistenhuoneella taas jälleen kerran pillerikysely; oli löydetty jostain ulkoa pieni pyöree pilleri ja kyseltiin et mikä se mahtas olla. Kellä ylipäätään tulee mieleen nostella maasta mittään lääkeitä?
   Mulle tulee, koska ne saattavat olla vaaraksi pienille lapsille tai koirille jotka imuroivat maasta suuhunsa kaikkea löytämäänsä. Näin toimin myös lasinsirujen ja muun vaarallisen kohdalla. Tosin jätän tuon kyselyosuuden väliin ja vien löydökset lähimpään roskikseen.

   Lainaa

  35. Ohut persoona 20.7.2022 11:57
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Unis: Just oli eilen naistenhuoneella taas jälleen kerran pillerikysely; oli löydetty jostain ulkoa pieni pyöree pilleri ja kyseltiin et mikä se mahtas olla. Kellä ylipäätään tulee mieleen nostella maasta mittään lääkeitä?
   Roskat ei kuulu luontoon, vielä vähemmän lääkkeet. Lääkkeet tulee hävittää asianmukaisesti joten jos nään nappuloita niin kyllä mä ennemmin ne kerään pois kuin odottaisin vaikka sitä, että joku naapurin koirista vetäisi kitusiinsa tuntemattoman lääkkeen. Kun en tiedä mitä vaikutuksia juuri kyseisellä pillerillä voisi olla ympäristön eliöille niin koen sen hävittämisen vastuunani ihmisenä. Itseäni ei tosin kiinnosta ihan noin paljon että pitäisi saada tietää mikä se on kun joka tapauksessa se menee apteekkiin hävitettäväksi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: avoin ikkuna, hypätä, ikkuna, kapseli, kengät, kuva, puhelin, röntgen, sovellus, tyynyt, väärät kengät

 • Uusimmat

 • Kategoriat