Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kielletyt sanat, osa 25

Kokoustelu, brainstormaus ja 26 muuta toimistorikosta.
Kielletyt sanat, osa 25

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Turta persoona 30.6.2022 0:29
   Tulos: +213 (241 ääntä)
   Lätsähtävät pim... Eiku ei mitään

   Lainaa

  2. Tulos: -120 (304 ääntä)
   Joo nyt päästiin mun mukavuusalueelle. Yleensä mua ei juuri mikään ärsytä, mutta rempseän suorapuheiset lihavat akat Kerava-kampauksessa, Klamydia-paidassa ja vähän varmaan muuallakin. Ei oo mitään käytöstapoja ja kaikki kailotetaan kovaan ääneen, nauraa käkätetään ja Putousta katsotaan. Näitä naaraslajin valioyksilöitä ei isolta kirkolta niinkään tapaa, mutta menepä mihin tahansa savolaiseen pikkukylään, kuten vaikka Närpiöön, niin hyvä jos tähän siiderivalasaltaaseen mahtuu pikkuvarvasta uittamaan sekaan. Hyvä pöhinä, nooot. Etiäpäin, im OUT.

   Lainaa

  3. Kyydittävä mäyrä 30.6.2022 0:35
   Tulos: +56 (80 ääntä)
   Marjan onneksi cancelointi ei ole ihan noin pitkälle mennyt :D

   Lainaa

  4. Kykenemätön peura 30.6.2022 1:28
   Tulos: +145 (149 ääntä)
   Saara kutsui ja Marja saapui paikalle.

   Lainaa

  5. jukkapalmu 30.6.2022 5:16
   Tulos: +251 (265 ääntä)
   Infolapuissa se helvetin "HOX HOX!"

   Lainaa

  6. Arveluttava vadelma 30.6.2022 7:28
   Tulos: +141 (145 ääntä)
   Mun mielestä useammallakin konsultointifirmalla on toi Tiinan lista ihan arkipäiväisessä käytössä.

   Lainaa

  7. Luonnonkihara maahinen 30.6.2022 7:42
   Tulos: +142 (148 ääntä)
   Miten toi lista on oikein tulostettu, kun mukaan on tullut sekä kursori että sahalaitaviivat? Otettu screenshot ja se tulostettu? Vai riippuuko tulostusasetuksista?

   Lainaa

  8. Tulos: +17 (27 ääntä)
   Luin ensin, että 'pissahtavat ämpärit'. :D Piti lukea muutaman kerran uudestaan, että tajusin, mitä oikeasti lukee. Liekö syynä alle 5h yöunet.

   Lainaa

  9. Tulos: -25 (29 ääntä)
   Jos on kaks patonkia, kyllä pitsahtaa jos on normaali.

   Lainaa

  10. Hankaloittava mandariini 30.6.2022 8:39
   Tulos: +102 (108 ääntä)
   Listalta puuttuu parviäly ja hoksauttaminen 😝

   Lainaa

  11. Harmaa kivi 30.6.2022 8:50
   Tulos: +33 (59 ääntä)
   Vahinko, että loput pitsahtavasta kuvasta puuttuu. Kun näyttäisi kovasti siltä, että joku neropatti väittää ruokaohjeeksi "pilaa ihan hyvä esipaistettu ciabatta kaatamalla ketsuppia sen päälle (ja sitten vielä nimittelemällä sitä)". En suorastaan kieltäisi kaatamasta ketsuppia leivälle, jos sellaisesta pitää, itsehän me kukin syömme ruokamme, mutta kieltäisin sen jakamisen "reseptinä". (Otsikosta ei varmaan tarvitse keskustella. Ugh).

   Lainaa

  12. Puoliavoin kuguaari 30.6.2022 9:15
   Tulos: +31 (67 ääntä)
   traumcity: Joo nyt päästiin mun mukavuusalueelle. Yleensä mua ei juuri mikään ärsytä, mutta rempseän suorapuheiset lihavat akat Kerava-kampauksessa, Klamydia-paidassa ja vähän varmaan muuallakin. Ei oo mitään käytöstapoja ja kaikki kailotetaan kovaan ääneen, nauraa käkätetään ja Putousta katsotaan. Näitä [...]
   Eikö ole kiva kun on myös naispersuja? Tulee vähän katetta sille heterorummutukselle, jota puolue epätoivoisesti harrastaa.

   Lainaa

  13. Kahen kilon kalori 30.6.2022 9:19
   Tulos: +34 (68 ääntä)
   Mikä on möte?

   Lainaa

  14. Takkuinen hilleri 30.6.2022 9:24
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Luonnonkihara maahinen: Miten toi lista on oikein tulostettu, kun mukaan on tullut sekä kursori että sahalaitaviivat? Otettu screenshot ja se tulostettu? Vai riippuuko tulostusasetuksista?
   Riippuu tekstinkäsittelyohjelmasta.

   Lainaa

  15. Hytitön vihannes 30.6.2022 9:40
   Tulos: +102 (106 ääntä)
   traumcity: Joo nyt päästiin mun mukavuusalueelle. Yleensä mua ei juuri mikään ärsytä, mutta rempseän suorapuheiset lihavat akat Kerava-kampauksessa, Klamydia-paidassa ja vähän varmaan muuallakin. Ei oo mitään käytöstapoja ja kaikki kailotetaan kovaan ääneen, nauraa käkätetään ja Putousta katsotaan. Näitä [...]
   Triggeröidyin. Närpiö on aika julmetun kaukana Savosta.
   T. Savolainen

   Lainaa

  16. Isä viiden, joka olet töissä. 30.6.2022 9:43
   Tulos: +51 (59 ääntä)
   Harmaa kivi: Vahinko, että loput pitsahtavasta kuvasta puuttuu. Kun näyttäisi kovasti siltä, että joku neropatti väittää ruokaohjeeksi "pilaa ihan hyvä esipaistettu ciabatta kaatamalla ketsuppia sen päälle (ja sitten vielä nimittelemällä sitä)". En suorastaan kieltäisi kaatamasta ketsuppia leivälle, jos [...]
   Herkulliset lämpimät leivät vaikka syömiseen: "Lisää koko elämäntarina, puolet keksittyä." "Tätä se merkitsee minulle ja koko universumille." Laita paahtoleivälle ketsuppia, kinkkusuikaleita, ananasta, juustoa ja chilijauhetta. Käytä mikrossa, kunnes juusto sulaa kunnolla. Arvostelut: "Ei ollut paahtoleipää eikä juustoa, niin laitoin ruisleivälle norsun, mutta hyvää tuli. Suosittelen." "Oikeasti hyvää, vaikka onkin vitsimuodossa kirjoitettu." "Söin ja kuolin. Vaadin korvauksia."

   Lainaa

  17. Tulos: +79 (83 ääntä)
   Harmaa kivi: Vahinko, että loput pitsahtavasta kuvasta puuttuu. Kun näyttäisi kovasti siltä, että joku neropatti väittää ruokaohjeeksi "pilaa ihan hyvä esipaistettu ciabatta kaatamalla ketsuppia sen päälle (ja sitten vielä nimittelemällä sitä)". En suorastaan kieltäisi kaatamasta ketsuppia leivälle, jos [...]
   Ugh on kielletty kauan sitten. Häpeä.

   Lainaa

  18. Harjaamaton laama 30.6.2022 10:43
   Tulos: +35 (45 ääntä)
   Sanookohan kukaan enää ampparia pimppariksi?

   Lainaa

  19. Tulos: -96 (122 ääntä)
   Voe että kun noita Saaran kaltaisia prinsessoja pitäisi aina paapoa. Jos ilmaiset mielipiteesi, sinulta puuttuu käytöstavat ja suodatin. Aina pitäisi vaan niellä paha mielensä, sietää mitä tahansa (kuten Marjan kaltaiset idiootit jotka eivät edes ymmärrä sanan temperamenttinen merkitystä) ja harkita jokainen sanansa kolmeen kertaan ettei vaan pikku hellanteltulle tule paha mieli. Ihmisten pitäisi opetella sanomaan enemmän - ei kiinnosta-(vaihtoehtoisesti -painu vittuun- jos aiempi on liian hellä ilmaisu) sen sijaan että kävelevät koko elämänsä muiden laatimassa verbaalisessa miinakentässä jossa ei uskalla sanoa muuta kuin anteeksi. Ei jokaisen vastaantulijan mielensä pahoittamisesta pidä välittää. Eläkää ihmiset omaa elämäänne älkääkä jatkuvasti antako muiden herkän hipiän määrittää teitä. Ihmisten pitäisi ns. kasvattaa paksumpi nahka eikä olla vinkumassa jokaisesta muiden käyttämästä sanasta joka ei mahdu omaan suppeaan pumpulitynnyriin. Saatana.

   Lainaa

  20. Pöpi etana 30.6.2022 11:56
   Tulos: +72 (110 ääntä)
   Temoni: Voe että kun noita Saaran kaltaisia prinsessoja pitäisi aina paapoa. Jos ilmaiset mielipiteesi, sinulta puuttuu käytöstavat ja suodatin. Aina pitäisi vaan niellä paha mielensä, sietää mitä tahansa (kuten Marjan kaltaiset idiootit jotka eivät edes ymmärrä sanan temperamenttinen merkitystä) ja harkita [...]
   Niin tai sitten vaan opettelee käytöstavat ja käyttäytyy kuten sivistyneet ihmiset ja lakkaa olemasta persu.

   Lainaa

  21. Arvokas seepra 30.6.2022 12:04
   Tulos: +48 (52 ääntä)
   Hankaloittava mandariini: Listalta puuttuu parviäly ja hoksauttaminen 😝
   Sekä ketterä organisaatio 😖🤯

   Lainaa

  22. Arkkienkeli 30.6.2022 13:14
   Tulos: -17 (27 ääntä)
   "Marja" ei ole tainnut läpäistä edes ala-astetta. Valitettavan moni sinivalkolenkkareta jaloissaan pitävä on tasan samaa ÄO:ltaan ala-arvoista.

   Lainaa

  23. Kykenemätön peura 30.6.2022 13:59
   Tulos: +18 (24 ääntä)
   Harmaa kivi: Vahinko, että loput pitsahtavasta kuvasta puuttuu. Kun näyttäisi kovasti siltä, että joku neropatti väittää ruokaohjeeksi "pilaa ihan hyvä esipaistettu ciabatta kaatamalla ketsuppia sen päälle (ja sitten vielä nimittelemällä sitä)". En suorastaan kieltäisi kaatamasta ketsuppia leivälle, jos [...]
   Olisiko ideana pizzantapainen lämmin leipä? Itse välillä laitan leivän päälle ketsuppia, tuoretta basilikaa ja juustoa, ja lämmitän hetken mikrossa. Nopea eväs ja maistuu riittävän hyvältä. Kaikki täällä varmaan on lukeneet feissarimokia tarpeeksi tietääkseen, että jotkut tuohonkin tarvitsevat reseptin.

   Lainaa

  24. Paineeton stalkkeri 30.6.2022 14:18
   Tulos: -40 (86 ääntä)
   Se on "bauttiarallaa"!!! Ei pauttiarallaa, eikä VARSINKAAN palttiarallaa, kuten jotkut hitaammat yksilöt kuvittelevat. Sanan etymologia on niin yksinkertainen (about (lausutaan abaut) -> abauttiarallaa -> bauttiarallaa), ettei varsinkaan tuota palttiarallaa-sanaa pitäisi edes kuvitella oikeaksi. "Pauttiarallaa" menettelee böndejen sanomana. Heidän aakkosiinhan ei kuulu esim. B ("pee"), D ("tee"), G ("kee"), Z ("seta", lausutaan ässänä)

   Lainaa

  25. Tulos: -1 (21 ääntä)
   traumcity: Joo nyt päästiin mun mukavuusalueelle. Yleensä mua ei juuri mikään ärsytä, mutta rempseän suorapuheiset lihavat akat Kerava-kampauksessa, Klamydia-paidassa ja vähän varmaan muuallakin. Ei oo mitään käytöstapoja ja kaikki kailotetaan kovaan ääneen, nauraa käkätetään ja Putousta katsotaan. Näitä [...]
   Hytitön vihannes: Triggeröidyin. Närpiö on aika julmetun kaukana Savosta. T. Savolainen
   Ei kyllä se on savossa kun kerran tuo älynjättiläinen niin sanoo!

   Lainaa

  26. Tulos: +17 (25 ääntä)
   traumcity: Joo nyt päästiin mun mukavuusalueelle. Yleensä mua ei juuri mikään ärsytä, mutta rempseän suorapuheiset lihavat akat Kerava-kampauksessa, Klamydia-paidassa ja vähän varmaan muuallakin. Ei oo mitään käytöstapoja ja kaikki kailotetaan kovaan ääneen, nauraa käkätetään ja Putousta katsotaan. Näitä [...]
   Voitko alkaa striimaamaan sitä kun kirjoitat näitä kommentteja? Jookosta?

   Lainaa

  27. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Touché, Marja. Ja ettei vaan nyt Suvi oo kuullu väärin... "ilppi", sanotaan nääs. Tuskin "pimppis"?

   Lainaa

  28. Peritty keiju 30.6.2022 16:27
   Tulos: +31 (37 ääntä)
   traumcity: Joo nyt päästiin mun mukavuusalueelle. Yleensä mua ei juuri mikään ärsytä, mutta rempseän suorapuheiset lihavat akat Kerava-kampauksessa, Klamydia-paidassa ja vähän varmaan muuallakin. Ei oo mitään käytöstapoja ja kaikki kailotetaan kovaan ääneen, nauraa käkätetään ja Putousta katsotaan. Näitä [...]
   Ihan pakko kysyä, millainen on Kerava-kampaus? :D

   Lainaa

  29. Nuutunut kivi 30.6.2022 17:47
   Tulos: +13 (23 ääntä)
   Harjaamaton laama: Sanookohan kukaan enää ampparia pimppariksi?
   Toivottavasti ei.

   Lainaa

  30. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Kahen kilon kalori: Mikä on möte?
   Miitti, tapaaminen, palaveri.

   Lainaa

  31. Tulos: +43 (47 ääntä)
   Hetkinen, tiedän kyllä mikä on Kouvolatukka, mutta mikä ihme on Keravakampaus?

   Lainaa

  32. Itseasiassa 30.6.2022 21:38
   Tulos: +57 (67 ääntä)
   Jookosta kookosta, haluaisin niin tykätä Saaran kommentista. Näitä "tempperamenttisia" nähtiin paljon aikoinaan Satuhäissä, jossa aina joku "tempperamenttinen" morsian kiroili ja räki ympäriinsä ja huusi jatkuvasti ja kokoajan kaikille. Ja tietysti veti ketjussa röökiä kaikkialla muualla paitsi alttarilla. Pari taaperoa vielä pyöri jaloissa ja kaikki outoudet perusteltiin tuolla "tempperamentilla". Kielletään muuten heittomerkit.

   Lainaa

  33. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Ja Marja tulee nohevasti ilmoittamaan olevansa samaa mieltä kuin Saara ja jatkaa tarjoamalla esimerkkiä.

   Lainaa

  34. Tulos: -3 (17 ääntä)
   traumcity: Joo nyt päästiin mun mukavuusalueelle. Yleensä mua ei juuri mikään ärsytä, mutta rempseän suorapuheiset lihavat akat Kerava-kampauksessa, Klamydia-paidassa ja vähän varmaan muuallakin. Ei oo mitään käytöstapoja ja kaikki kailotetaan kovaan ääneen, nauraa käkätetään ja Putousta katsotaan. Näitä [...]
   Opettele maantietoa, trolli.

   Lainaa

  35. Tulos: -31 (47 ääntä)
   Pöpi etana: Niin tai sitten vaan opettelee käytöstavat ja käyttäytyy kuten sivistyneet ihmiset ja lakkaa olemasta persu.
   Eli sinä jäät kuuntelemaan ainakin vartiksi ketä tahansa joka kertoo mistä tahansa, koska se on kohteliasta, vaikka sulla ois vähän kiire? "Sivistyksen ja hyvien käytöstapojen" (laitoin sitaateissa koska sulle taitaa olla vähän turha selittää mitä kulttuurietiketti on, mistä se tulee ja sen ero eri maissa niin mennään helpomman kautta, ei tule siulle niin pahaa päänsärkyä vaikeista asioista) kulmakivi on olla häiritsemättä muita. Ihan vaan olla ja tehdä mahdollisimman vähän itsestään numeroa, olla olematta tiellä tai vaivaksi. -Ei kiinnosta ja -painu vittuun ovat molemmat hyvin sivistyneitä tapoja ilmaista olevansa kiireinen (meillä joillain kun on oikeita menoja joista ei voi myöhästyä jonkun feissaajan mielipahan vuoksi) jonka vuoksi ei ole aikaa jaaritella turhia. Samalla hoituu myös iomaisu toisen käytöstapojen puutteesta, kun hyvin moukkamaisesti häiritsee toisten elämää. Kokeile joskus, huomaat että elämä on vähemmän hiekkapilluista kun elää ja antaa muiden elää rauhassa eikä murehdi jokaisen vastaantulijan mielipahaa.

   Lainaa

  36. Tulos: +1 (41 ääntä)
   Pakko vielä puuttua kun on niin mehukkaan typerää porukkaa taas vaihteeksi valittamassa. Temperamenttinen on ihan oikea määritelmä tietylle asialle. Uhmiset käyttävät sitä vain vääri, julistamalla olevansa temperamenttisia kun todellisuudessa vain huutavat ja draamailevat. Temperamenttisuudella ei ole mitään tekemistä meuhkaavan white trash / Temptation Island siiderivalaan kanssa. Ymmärrän että se demografia ja suutin osa temppareiden vahtaajista ei osaa lukea joten ei voi paljoa vaatia, mutta se pieni osa vois caikka googlettaa nuo vaikeat sanat kun tuntuu olevan niin käsittämättömän vaikeaa käyttää ja valita oikeita sanoja tarkoitukseen.

   Lainaa

  37. Tulos: -7 (17 ääntä)
   Ei Lulun tarvii neulaa varpaankynnen alle työntää, vaan hän voi sanoa puhuneensa ranskaa tai espanjaa. Noissa kielissä espresso lausutaan ekspresso. Suomessa virallisesti kieltämättä ilman koota, eli sana ilmeisesti lainattu italiasta.

   Lainaa

  38. Tinkimätön hanhi 1.7.2022 20:53
   Tulos: -8 (14 ääntä)
   Itseasiassa: Jookosta kookosta, haluaisin niin tykätä Saaran kommentista. Näitä "tempperamenttisia" nähtiin paljon aikoinaan Satuhäissä, jossa aina joku "tempperamenttinen" morsian kiroili ja räki ympäriinsä ja huusi jatkuvasti ja kokoajan kaikille. Ja tietysti veti ketjussa röökiä kaikkialla muualla paitsi [...]
   Heitä kutsutaan yleensä myös Pikku Myyksi. Olikohan Toven visio tuollainen ;)

   Lainaa

  39. heimosenkeimo 2.7.2022 19:04
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Kuvittelin marjan osoittavan taikasauvalla outia toisessa kädessä pullo pyhää vettä ja gandalfin hattu päässä.

   Lainaa

  40. Epäsuosittu alokas 3.7.2022 10:47
   Tulos: +17 (31 ääntä)
   Temoni: Eli sinä jäät kuuntelemaan ainakin vartiksi ketä tahansa joka kertoo mistä tahansa, koska se on kohteliasta, vaikka sulla ois vähän kiire? "Sivistyksen ja hyvien käytöstapojen" (laitoin sitaateissa koska sulle taitaa olla vähän turha selittää mitä kulttuurietiketti on, mistä se tulee ja sen ero eri [...]
   Niin tai sitten vaan opettelee käytöstavat ja käyttäytyy kuten sivistyneet ihmiset ja lakkaa olemasta persu.

   Lainaa

  41. Tulos: -8 (20 ääntä)
   Epäsuosittu alokas: Niin tai sitten vaan opettelee käytöstavat ja käyttäytyy kuten sivistyneet ihmiset ja lakkaa olemasta persu.
   Ihme vihapuhetta taas.

   Lainaa

  42. totuuden_torvi 4.7.2022 9:57
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Hankaloittava mandariini: Listalta puuttuu parviäly ja hoksauttaminen 😝
   Tulokulma

   Lainaa

  43. Horjahtava peruna 5.7.2022 10:12
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Ujouskin kuuluu temperamenttiin, sitä nuo tuskin tiesivät.

   Lainaa

  44. Kasvattaja 7.7.2022 19:19
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Äh, moka on siinä että ihmiset ei tajua tempperamentin tarkoittavan ihmisen luonnetta. Tempperamenttinen ei käytännössä tarkoita mitään tiettyä luonteenpiirrettä. Minuakin turhauttaa kun ihmiset käyttävät ilmaisuna tempperamenttinen kuvaamaan luonteeltaan tulista/vahvaa henkilöä.

   Lainaa

  45. Kranttu paarma 8.7.2022 19:35
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   Kasvattaja: Äh, moka on siinä että ihmiset ei tajua tempperamentin tarkoittavan ihmisen luonnetta. Tempperamenttinen ei käytännössä tarkoita mitään tiettyä luonteenpiirrettä. Minuakin turhauttaa kun ihmiset käyttävät ilmaisuna tempperamenttinen kuvaamaan luonteeltaan tulista/vahvaa henkilöä.
   Ei. Ei. Ja ei. Se ei edes ole tempperamentti vaan temperamentti, mutta se on pienin virhe kommentissasi.

   Lainaa

  46. Kunniaton mato 31.1.2023 22:24
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Pöpi etana: Niin tai sitten vaan opettelee käytöstavat ja käyttäytyy kuten sivistyneet ihmiset ja lakkaa olemasta persu.
   Olipa taas älyllisesti laiskaa kommentointia. Persujen ja wokejen välissä ja jopa niiden ulkopuolella on runsaasti älykkäämpää verbaliikkaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: espresso, ilmalämpöpumppu, kielletyt sanat, kuva, lista, lämppärit, resepti, sanalista, temperamentti, temperamenttinen, toimisto