Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 107

Et kai ole "se" asiakas R-kioskilla?
Suurenna näkymä
Kohtaamisia kaupoilla, osa 107

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kyselevä pöllö 30.6.2022 0:19
   Tulos: -65 (77 ääntä)
   Sama moka uudestaan mutta kommentilla?

   Lainaa

  2. Tulos: -168 (350 ääntä)
   On Paula-lehmä cool, se kyttää kaikki muut. Saa ukkomiehen ähkimään, vie sormuksenkin mennessään. Panisin? En panis. Panisin? En panis. Paulalla on tarkat rillit.

   Lainaa

  3. Polvihousu-pussirotta 30.6.2022 0:39
   Tulos: +185 (213 ääntä)
   Minäkin varmaan petän nyt, kun en voi näillä helteillä sormusta pitää.

   Lainaa

  4. Tulos: +247 (251 ääntä)
   Olin jokin aika aikaisemmin muuttanut uudelle paikkakunnalle ja olin varannut koiralle hoitolapaikan lomareissun ajaksi. Vein koiran hoitoon ja kaikki meni ihan hyvin. Kunnes vasta sitten jälkeenpäin huomasin, että hoitolapaikka oli varattu tyystin eri paikasta. Soitin alkuperäiseen hoitolaan ja pyytelin kauheasti anteeksi, ettei meitä koskaan näkynyt - syynkin kerroin. Sinne en kehdannut hiiskua sanaakaan, jonne olin vienyt koiran hoitoon ilman varausta. Hävettää vieläkin!

   Lainaa

  5. Pyyntihinnasta tinkivä haltija 30.6.2022 2:36
   Tulos: +172 (186 ääntä)
   Itsekin esitän aina sinkkua kun en jaksa vaikka töihin sormuksia aina laittaa jatkuvan käsienpesun tai käsidesillä läträämisen takia. Tai kesällä kun menen rannalle.

   Lainaa

  6. Tulos: +192 (264 ääntä)
   Pakko kyllä jakaa Paulan epäilykset tässä tapauksessa. En nimittäin millään älyä, miksi kukaan välittäisi siitä, että sormuksesta jää jälki, ellei halua jotain tilanteessa esittää, ettei koko sormusta olisi. Ellei mies tarkoita, että jää jälki as in kivulias painauma, kun sormet turpoavat eikä se sormus mahdu. Se on kyllä myös hemmetin outoa, että joku kyylää tuollaisia asioita toisilla. Entä jos pariskunnalle olisi tullut ero, ja sormus siksi poissa? Sitä varmaan haluaakin ruveta jollekin kärkkäälle kyselijälle kassajonossa tilittämään... Eli olisiko useampi possu samassa stoorissa.

   Lainaa

  7. jukkapalmu 30.6.2022 5:15
   Tulos: -7 (107 ääntä)
   "Jää sormeen jälki"? Mitä helvettiä? Millon se ottaa sen pois että se jälki häiritsee? Baarissa? Ei toi ole mikään syy.

   Lainaa

  8. Läikikäs lihapiirakka 30.6.2022 6:21
   Tulos: +136 (150 ääntä)
   Mä en ole pitänyt vihkisormusta 30 vuoteen ja miehellä ei edes ole.

   Lainaa

  9. Litteä jänis 30.6.2022 7:20
   Tulos: +118 (130 ääntä)
   Läikikäs lihapiirakka: Mä en ole pitänyt vihkisormusta 30 vuoteen ja miehellä ei edes ole.
   Me ollaan oltu naimisissa kuusi vuotta ja sormuksia ei olla käytetty viiteen vuoteen. :D Vaikea aloittaa jotain sormuksen pitämistä kun ei ole koskaan elämässään aiemminkaan pitänyt.

   Lainaa

  10. Vihanta vuohi 30.6.2022 7:32
   Tulos: +170 (172 ääntä)
   Liiankin tuttua asiakaspalvelussa että tullaan valittamaan omista virheistä siihen tiskille tai puhelimitse. Itselleni sattunut kerran että asiakas valitti minulle siitä ettei ollut lukenut ohjeistusta. Sanoi siis hänelle että olet saanut ohjeet tilausta tehdessä ja hän vain tokaisi ettei hän ohjeita lue. Kyllähän se hävettää kun nämä valittajat ovat aikuisia ihmisiä, jotka alkaa purkaa änkyrää työntekijöille jotka eivät ole tehnyt mitään väärin.

   Lainaa

  11. Tulos: +114 (118 ääntä)
   Jos oma puolisoni haluaisi "esittää poikamiestä" jossain lähikaupassa jättämällä sormuksen kotiin, niin aivan vapaasti minun puolestani. Itse esitän poikamiestä vähintään kerran viikossa, kun unohdan sormuksen vessan käsienpesualtaalle/mikron päälle/jääkaappiin.

   Lainaa

  12. Puuton alpakka 30.6.2022 7:49
   Tulos: -61 (89 ääntä)
   En ole tajunnut, että sormuksettomuus voi häiritä ketään. Itse otin alussa aina sormuksen pois kesäksi, ettei siitä jää rusketusrajoja. (Mitä väliä sillä on? En tiedä, mutta silti en niitä halunnut.) Joka vuosi syksy ehti aina vähän pidemmälle ennen kuin laitoin sen takaisin. Kunnes sitten eräänä vuonna totesin, ettei sitä enää kannata laittaakaan, kun kohta pitää jo ottaa pois. Miehelleni kävi samoin,mutta sillä erolla, että häntä ei olisi rusketusrajat häirinneet, mutta minä kielsin käyttämästä sormusta kesäisin.

   Lainaa

  13. Tulos: +101 (111 ääntä)
   Meillä jäi sormukset molemmilla vessan hyllylle heti kun helteet alkoi, ja ihan vain turvotuksen takia. Tuo rusketusjälki-selitys vähän kyllä kuulostaa oudolta.

   Lainaa

  14. Auttamaton minkki 30.6.2022 9:04
   Tulos: +196 (204 ääntä)
   Jos multa kävisi naapuri lähikaupassa utelemaan, miksi sormus puuttuu, keksisin luultavasti jonkun "rouvani karkasi alieneiden matkaan" -tarinan. Ihan vaan koska kuinka utelias pitää olla että kuvittelee itselleen kuuluvan, mitä naapureiden sormissa killuu/ei killu. Keskity Paula niihin ostoksiin ja jätä naapurisi rauhaan.

   Lainaa

  15. Puoliavoin kuguaari 30.6.2022 9:13
   Tulos: +4 (42 ääntä)
   traumcity: On Paula-lehmä cool, se kyttää kaikki muut. Saa ukkomiehen ähkimään, vie sormuksenkin mennessään. Panisin? En panis. Panisin? En panis. Paulalla on tarkat rillit.
   Lääkkeet.

   Lainaa

  16. Elävä kilpikonna 30.6.2022 9:15
   Tulos: +132 (140 ääntä)
   En ole koskaan ymmärtänyt sormuskyttääjiä. Itse käytän, tai olen käyttämättä, sormusta vain satunnaisesti ja aina joku keksii siitä salaliittoteoriat. No, eipä kiinnosta. Ei meidän suhde ole minkään sormuksen varassa.

   Lainaa

  17. Hytitön vihannes 30.6.2022 9:35
   Tulos: +141 (147 ääntä)
   Jotenkin on vaikea ymmärtää noita ihmisiä, jotka suuttuu myyjälle, jos ovat itse väärässä liikkeessä hakemassa pakettia. Johtuuko se nolostumisesta tai jostain? Itsekin olen joskus mennyt väärälle Ärrälle hakemaan pakettia. Saapumisviestin tarkistettuani suuttumuksen sijasta totesin "oho, väärä paikka", hihitin nolostuneena, pahoittelin ja lähdin oikealle Ärrälle. Eihän se myyjän vika ole, jos olen itse lukenut viestin silmät ristissä.

   Lainaa

  18. Kirpeä Ahven 30.6.2022 9:58
   Tulos: -58 (68 ääntä)
   Polvihousu-pussirotta: Minäkin varmaan petän nyt, kun en voi näillä helteillä sormusta pitää.
   Miksi et?

   Lainaa

  19. Kirpeä Ahven 30.6.2022 10:05
   Tulos: -21 (47 ääntä)
   Vihanta vuohi: Liiankin tuttua asiakaspalvelussa että tullaan valittamaan omista virheistä siihen tiskille tai puhelimitse. Itselleni sattunut kerran että asiakas valitti minulle siitä ettei ollut lukenut ohjeistusta. Sanoi siis hänelle että olet saanut ohjeet tilausta tehdessä ja hän vain tokaisi ettei hän ohjeita [...]
   Monesti tuo änkyröintii varmasti johtuu siitä, kun nykyajan systeemit ketuttaa, eikä sitä voi oikein kellekään syylliselle purkaa. Kyllä ahdistaa itseäkin nuo postitushommat, kun välillä joutuu täälläkin pikkukunnassa keräämän tilaamiaan paketteja kolmesta eri osoitteesta, ja arpomaan mikä automaattinoli kyseessä. Monesti on etsitty myyjä kanssa ihan eri paikassa olevaa pakettia... En minä toki viitsi syyttömille myyjille ahdistusta purkaa, parempi vaikka tänne :D Voiko tällainen systeemi olla mitenkää fiksumpi tai edullisempi, kuin se yksi postikonttori vaikka linja-auto-aseman yhteydessä? En käsitä...

   Lainaa

  20. Päivänpolttava kuguaari 30.6.2022 10:15
   Tulos: +79 (83 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Monesti tuo änkyröintii varmasti johtuu siitä, kun nykyajan systeemit ketuttaa, eikä sitä voi oikein kellekään syylliselle purkaa. Kyllä ahdistaa itseäkin nuo postitushommat, kun välillä joutuu täälläkin pikkukunnassa keräämän tilaamiaan paketteja kolmesta eri osoitteesta, ja arpomaan mikä [...]
   Ei taida postin logistiikassa olla niinkään edullisuudesta kyse, vaan ennemminkin tilaongelmasta. Aluksi kun pakettiautomaatit tulivat käyttöön, olin tosi tyytyväinen, kun sai tilata paketit lähimpään tai helpoimpaan paikkaan mistä noutaa. Nykyään taas on aivan sama mihin automaattiin tai palvelupisteelle tilaa, aina tulee ilmoitus "lähetys siirretty tilanpuutteen vuoksi sinne tai tänne". 😂

   Lainaa

  21. Arkkienkeli 30.6.2022 10:30
   Tulos: +23 (41 ääntä)
   Specsavers on aika mainio. Ostin päätelasit pelaamiseen (noin 60-70 cm 36" näyttöön), jeps ikänäköä on, ja lukulasit (noin 30-40 cm kirjaan) 180€ lasilinsseillä. Instrumentariumissa olisivat halunneet samoilla voimakkuuksilla 2450€ muovilinsseillä.

   Lainaa

  22. Listaamaton etana 30.6.2022 11:25
   Tulos: +89 (95 ääntä)
   Puuton alpakka: En ole tajunnut, että sormuksettomuus voi häiritä ketään. Itse otin alussa aina sormuksen pois kesäksi, ettei siitä jää rusketusrajoja. (Mitä väliä sillä on? En tiedä, mutta silti en niitä halunnut.) Joka vuosi syksy ehti aina vähän pidemmälle ennen kuin laitoin sen takaisin. Kunnes sitten eräänä [...]
   On kyllä hämmentäviä parisuhteita ihmisillä. Itselleni ei tulisi mieleenkään puuttua mieheni sormuksen käyttämiseen. Toki, jos nyt monen vuoden jälkeen lopettaisi sormuksen käytön, niin saattaisin kysyä, että onko asiaan jokin syy, mutta en näe oikeudekseni määrätä sen käytöstä tai käyttämättömyydestä.

   Lainaa

  23. Haihtuva tuhatjalkainen 30.6.2022 11:29
   Tulos: +78 (86 ääntä)
   Puuton alpakka: En ole tajunnut, että sormuksettomuus voi häiritä ketään. Itse otin alussa aina sormuksen pois kesäksi, ettei siitä jää rusketusrajoja. (Mitä väliä sillä on? En tiedä, mutta silti en niitä halunnut.) Joka vuosi syksy ehti aina vähän pidemmälle ennen kuin laitoin sen takaisin. Kunnes sitten eräänä [...]
   Miksi kiellät toista käyttämästä sormusta? Meillä saa kumpikin itse päättää, pitääkö vai ei.

   Lainaa

  24. Harmaa kivi 30.6.2022 12:06
   Tulos: +81 (83 ääntä)
   Vihanta vuohi: Liiankin tuttua asiakaspalvelussa että tullaan valittamaan omista virheistä siihen tiskille tai puhelimitse. Itselleni sattunut kerran että asiakas valitti minulle siitä ettei ollut lukenut ohjeistusta. Sanoi siis hänelle että olet saanut ohjeet tilausta tehdessä ja hän vain tokaisi ettei hän ohjeita [...]
     Aina kun jotain menee pieleen, tarkistan ensin aina jotakuinkin sata kertaa, ettei virhe ollut kuitenkin minun, ja sitten huomautan ystävällisesti (koska se sadasyhdes kerta voisi valaista, että virhe sitten kuitenkin oli minun). Keskustelin juuri naapurini kanssa, joka repi pyykkini pois koneesta ja vei pyykkivuoroni. Otin sitten hänen pyykkinsä koneesta. Keskustelu jatkui isoin kirjaimin: "PYYKKIVUORONI 13 PÄIVÄ BLAABLAA..." ja naapuri heiluttelee puhelintaan. Minä siihen paperikalenterin kanssa: "Joo, niin oli. Juuri tähän kellonaikaan. Paha vain että nyt on neljästoista". No, ainakin ymmärsi pyytää anteeksi. 
     Mutta tästä(kin) opimme, että ennen kuin ryhtyy perseilemään, on aina hyvä muistaa, että voisi kuitenkin itse olla väärässä, ja vastapuoli kuittaa sen hymyllä ja unohtaa, mikäli ei ensin ala hillua. Jos alkaa, näyttää niin kovin typerältä. Olen minäkin kysynyt, missä juusto on (tms) seisoessani JUUSTO -kyltin alla, mutta vähemmällä pääsee kun nauraa ja toteaa olevansa vähän pihalla.

   Lainaa

  25. Kypsynyt kana 30.6.2022 15:09
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Lähikaupassa ilman sormusta ei liene nyt katastrofi. Itsekin saatan joskus jättää sormuksen kotiin, jos on todella kuuma. Hikoilee ikävästi. Eri asia, jos olisi paikallisessa räkälässä sormus unohtunut kotiin ja iskuyritys päällä.

   Lainaa

  26. Nuutunut kivi 30.6.2022 16:19
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Puoliso oli muutama vuosi sitte puoli vuotta ilman sormusta. Kyllä se sormuksen jäljen näki vielä puolen vuoden jälkeenkin. Eikä ollut kyse rusketusrajasta.

   Lainaa

  27. Kastunut hai 30.6.2022 16:55
   Tulos: +23 (27 ääntä)
   Voin mainita paikankin, Tampereen Frankly ravintola. Eivät löytäneet varaustani, joten aloin tarkistaa vahvistusviestiä. Olimme paikalla neljä viikkoa liian aikaisin. Lähes täydessä ravintolassa löysivät meille pöydän, jonka porukan tuloon oli vielä 1,5 tuntia aikaa ja pääsimme syömään. Toinen tapaus kun entisellä asuinpaikallani oli harrastusporukan kokoontuminen aina kuukauden ensimmäinen tiistai. Sattui ainakin kolmesti, että menin viikkoa liian aikaisin, kun se tiistai sattui olemaan edellisen kuukauden viimeinen tiistai, eikä kuukauden ensimmäinen.

   Lainaa

  28. Puuton alpakka 30.6.2022 18:47
   Tulos: -25 (45 ääntä)
   Listaamaton etana: On kyllä hämmentäviä parisuhteita ihmisillä. Itselleni ei tulisi mieleenkään puuttua mieheni sormuksen käyttämiseen. Toki, jos nyt monen vuoden jälkeen lopettaisi sormuksen käytön, niin saattaisin kysyä, että onko asiaan jokin syy, mutta en näe oikeudekseni määrätä sen käytöstä tai käyttämättömyydestä.
   Haihtuva tuhatjalkainen: Miksi kiellät toista käyttämästä sormusta? Meillä saa kumpikin itse päättää, pitääkö vai ei.
   No, saa hän tietysti käyttää sormusta, jos haluaa. Hän tietää, että en tykkää rusketusrajoista, joten ei pitänyt sitä, koska halusi miellyttää minua. Perimmäinen syy siis oli minun, mutta vapaaehtoista se tietenkin oli. Ja hän ei itse asiassa koskaan erityisemmin edes tykännyt sormuksen pitämisestä (siitä jää jälkiä rattiin).
   Olen kavereideni kanssa tottunut siihen, ettei jokaista sanavalintaa tarvitse viimeiseen asti miettiä, kun kukaan ei halua tahallaan ymmärtää kaikkea väärin. Pitää yrittää muistaa se netissäkin.
   Eli mun moka, sori.

   Lainaa

  29. Värisevä kameli 30.6.2022 20:45
   Tulos: +33 (39 ääntä)
   Aikoinaan porukoillani vierailun jälkeen silloinen kumppanini kysyi minulta, onko vanhemmillani jotain suhdeongelmia tms. Hämmentyneenä kysyin, minkä takia hänelle sellainrn tuli mieleen ja kumppanini selitti huomanneensa, ettei äidilläni ollut sormuksia käsissään. Itselleni ei moinen yksityiskohta olisi koskaan tullut mieleenkään ja myöhemmin kysyin äidiltäni asiaa. Hän kuulemma ei kotona käytä mitään koruja koska niin on rennompaa, minkä ymmärrän oikein hyvin. Jotenkin ei itselleni pistänyt silmään, kun se oli niin normaali käytäntö ja ei tosiaan tulisi ensimmäisenä mieleen suhdeongelmista kysely. Varsinkaan joltain käytännössä tuntemattomalta kassajonossa...

   Lainaa

  30. Itseasiassa 30.6.2022 21:26
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Vihanta vuohi: Liiankin tuttua asiakaspalvelussa että tullaan valittamaan omista virheistä siihen tiskille tai puhelimitse. Itselleni sattunut kerran että asiakas valitti minulle siitä ettei ollut lukenut ohjeistusta. Sanoi siis hänelle että olet saanut ohjeet tilausta tehdessä ja hän vain tokaisi ettei hän ohjeita [...]
   Tunnustan etten yleensä kuin silmäile ohjeet ja jos joku ei mene putkeen, niin luen tarkemmin. Mutta sähkölaitteista tms. tulee luettua ihan turvallisuuden vuoksi ohjeita, ettei esim. tehosekoittimeen laita mitään, joka voi harjoittaa terät. Mutta miten näiden ihmisten mielestä tuotteiden pitäisi toimia, jos he eivät lue ollenkaan ohjeita? Jonkun perus silitysraudan ymmärtää, mutta jopa mikrot ovat nykyään niin monella napilla toimivia, ettei ihan joka toiminto avaudu pelkällä maalaisjärjellä.

   Lainaa

  31. Kesy viikuna 30.6.2022 22:52
   Tulos: -38 (44 ääntä)
   Polvihousu-pussirotta: Minäkin varmaan petän nyt, kun en voi näillä helteillä sormusta pitää.
   Miten se pienenpieni sormus muka vaikuttaa yhtään mihinkään? Selitykset kyllä kondiksessa.

   Lainaa

  32. Tulos: -22 (32 ääntä)
   Pyyntihinnasta tinkivä haltija: Itsekin esitän aina sinkkua kun en jaksa vaikka töihin sormuksia aina laittaa jatkuvan käsienpesun tai käsidesillä läträämisen takia. Tai kesällä kun menen rannalle.
   Milloin lakkaat esittämästä sinkkua? Seuraavana aamuna walk of shamen jälkeen vai vaihteleeko sen sen mukaan minkä näköisiä ihmisiä tulee vastaan illan mittaan?

   Lainaa

  33. Puoliväljä harakka 1.7.2022 0:47
   Tulos: +41 (43 ääntä)
   Oli kyllä outoa tajuta, että jotkut ihmiset tsekkaa sormuksen niin automaattisesti. Itellä ei tuu koskaan mieleenkään tai sitten niin viiveellä, että kiinnostuksen kohde ehtii poistua näköpiiristä. Kuinka usein toisten käsiä tulee edes katsottua?

   Lainaa

  34. Impotentti kurkku 1.7.2022 1:18
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Hain tänään pakettia läheisestä K-marketista ja jonossa eteen sattui nainen joka oli myös hakemassa pakettia ja hän päätti ruveta syyttelemään myyjää kun jossain toisessa kaupassa ei suostuttu antamaan valtakirjaa vastaan pakettia jonka lapsensa oli tilannut, huolimatta siitä että hänen passi oli yli viisi vuotta vanha. Vaahtosi myös kovaan ääneen että hänen tilausten pitää tulla pakettiautomaattiin (joka on eri kaupassa) eikä suostunut hyväksymään kun myyjä sanoi että ne ohjataan muualle kun automaatti on täynnä. Tuli myös ilmi että lapsi on vielä alaikäinen joten ihmettelen suuresti ettei tämä nainen voinut vain tilata omalla nimellä, jos se olisi kerran helpompaa kun hän ne paketit hakee. Ehkä olisi helpompaa uusia se passi ja olla syyttelemättä kaikkia samalla postinumeroalueella työskenteleviä myyjiä.

   Lainaa

  35. Ruskea lihapiirakka 1.7.2022 11:31
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Kesy viikuna: Miten se pienenpieni sormus muka vaikuttaa yhtään mihinkään? Selitykset kyllä kondiksessa.
   Jos ei kerran vaikuta, niin miksi sitä pitäisi käyttää?

   Lainaa

  36. Ruskea lihapiirakka 1.7.2022 11:33
   Tulos: -7 (19 ääntä)
   Puuton alpakka: Olen kavereideni kanssa tottunut siihen, ettei jokaista sanavalintaa tarvitse viimeiseen asti miettiä, kun kukaan ei halua tahallaan ymmärtää kaikkea väärin. Pitää yrittää muistaa se netissäkin.
   Älä turhaan yritä. Nämä mielensäpahoittajat löytää kyllä syyn pahoittaa mielensä joka tapauksessa. Parasta kun antaa niiden rypeä omassa mitättömyydessään ignoorattuna.

   Lainaa

  37. Tosikko kiivi 1.7.2022 14:13
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   Ruskea lihapiirakka: Älä turhaan yritä. Nämä mielensäpahoittajat löytää kyllä syyn pahoittaa mielensä joka tapauksessa. Parasta kun antaa niiden rypeä omassa mitättömyydessään ignoorattuna.
   Niinpä. Minulle on ainakin ihan sama jos joku tuntematon netissä haluaa puheistani nenähernettä kasvattaa.

   Lainaa

  38. Kirpeä Ahven 1.7.2022 19:00
   Tulos: -2 (18 ääntä)
   Höh... 37 miinusta ihan rehellisestä kysymyksestä, miksi helteellä ei voi joku pitää sormusta? Kiinnosti vain tietää, kun ei se minulle mikään ongelma ole ollut ainakaan nyt kolmeen vuoteen kun sellainen on ollut. Vaikken koskaan ennen ole sormuksia pitänyt niin, eipä sitä alun parin viikon jälkeen edes huomaa. Aina se on sormessa.

   Lainaa

  39. Harteikas orava 1.7.2022 19:42
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   Ei sitä sormusta ole pakko pitää, mikä virka sillä edes on? Mulla ja miehelläni oli avioliiton alussa sormukset mutta sitten molemmat kadotettiin ne jonnekin eikä olla jaksettu hankkia uusia. Ihan sama.

   Lainaa

  40. Stressitön puuma 2.7.2022 0:35
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Höh... 37 miinusta ihan rehellisestä kysymyksestä, miksi helteellä ei voi joku pitää sormusta? Kiinnosti vain tietää, kun ei se minulle mikään ongelma ole ollut ainakaan nyt kolmeen vuoteen kun sellainen on ollut. Vaikken koskaan ennen ole sormuksia pitänyt niin, eipä sitä alun parin viikon jälkeen edes huomaa. Aina se on sormessa.
   Turvotus

   Lainaa

  41. Arkkienkeli 2.7.2022 21:43
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Jaa. Meilläpä ei työpaikalla saa pitää sormuksia, korvakoruja, riipuksia jne. Ja kyseessä on terästehdas.

   Lainaa

  42. Kuivakka maahinen 3.7.2022 1:18
   Tulos: +16 (20 ääntä)
   Polvihousu-pussirotta: Minäkin varmaan petän nyt, kun en voi näillä helteillä sormusta pitää.
   En oo vuosiin enää ollu naimisissa mieheni kanssa! Johtuu siitä, et painoo on tullu sormiin (toki vain ja ainoastaan niihin) sen verran, ettei sormus enää mahdu. Vitsaillaan siitä keskenään, mut toisille se on ongelma.

   Lainaa

  43. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Olisit Ritva käynyt Specsaversilla.

   Lainaa

  44. Ruuviton lihapulla 3.7.2022 10:45
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Aina se on sormessa.
   ...mutta hypätään nyt ensin.

   Lainaa

  45. Aurinkolasiton Noita 3.7.2022 13:02
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Lähikauppahan se on paras paikka sinkkua leikkiä. Voi Paula..

   Lainaa

  46. Tilattava tuhatjalkainen 14.7.2022 11:54
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Öm: Jos oma puolisoni haluaisi "esittää poikamiestä" jossain lähikaupassa jättämällä sormuksen kotiin, niin aivan vapaasti minun puolestani. Itse esitän poikamiestä vähintään kerran viikossa, kun unohdan sormuksen vessan käsienpesualtaalle/mikron päälle/jääkaappiin.
   Ihana ❤️ missä tilanteessa unohdat sormuksen jääkaappiin? 😄

   Lainaa

  47. Vanttera satuhahmo 13.1.2023 2:26
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Elävä kilpikonna: En ole koskaan ymmärtänyt sormuskyttääjiä. Itse käytän, tai olen käyttämättä, sormusta vain satunnaisesti ja aina joku keksii siitä salaliittoteoriat. No, eipä kiinnosta. Ei meidän suhde ole minkään sormuksen varassa.
   Miksi sitten naiset yleensä vaativat kallista sormusta, kun ei sillä ole väliä. Perkele. Tyyliin kinder sormus saa kelvata, kun ei sillä ole merkitystä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asiakaspalvelu, avioliitto, jono, kaupassa, kauppa, myyjä, naimisissa, nissen, r-kioski, rusketus, sormet, sormus, specsavers, vakooja, varattu, varaus