Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 65

Rapusta löytyi koira.
Rakkaat naapurit, osa 65

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Moraaliton salaatti 17.8.2021 0:27
   Tulos: +814 (830 ääntä)
   Jenny ei missään vaiheessa tullut mieleen, että samassa rapussa voisi asua useampi Elias.

   Lainaa

  2. Ronkeli panda 17.8.2021 0:51
   Tulos: +805 (821 ääntä)
   "Kyllä mun naapureiden pitää huolehtia mun koirista, kun olen itse niin leväperäinen."

   Lainaa

  3. Tulos: +841 (853 ääntä)
   Olisi pitänyt kyllä naapurin tietää kenen koira ja tuoda kotiin mutta kerrankos sitä itsellä jää oma kadonnut koira huomaamatta kun on useampi whippetti.

   Lainaa

  4. Katuviisas lehmä 17.8.2021 0:57
   Tulos: +464 (474 ääntä)
   Täytyy myöntää, etten puoliakaan tiedä, missä kukin asuu meidän kerrostalossa. Ulkona, hississä ja bussipysäkillä on kyllä kuulumisia vaihdeltu, mutten yhdeltäkään ole udellut "Missäs numerossa sä asut?". Siihen vielä lisäksi seuraaminen näiden kerroksiin vain nähdäkseen, mistä ovista nämä menevät sisään. Minunkin kerrokseta tiedän kahden talon asukkaat, mutta neljän asunnon porukoita en ole varmaan edes nähnyt.

   Lainaa

  5. Lääkitetty perhonen 17.8.2021 1:02
   Tulos: +253 (267 ääntä)
   En tunne ketään talossani asuvaa, jollain kai on koira kun välillä kuuluu ulinaa. Toivottavasti en löydä rappukäytävästä. Ps. Enään

   Lainaa

  6. Tulos: +113 (123 ääntä)
   Eliaksia on maailma pullollaan nykyään, ei pidä olettaa!

   Lainaa

  7. Mäntylahti-Piiras 17.8.2021 2:06
   Tulos: +15 (95 ääntä)
   Riihimäellä jos olis tapahtunut niin viisi sekuntia postauksen jälkeen olisi tullut ensimmäinen vastaus että vie Onnentassuun, josta minuuttia myöhemmin olisi alkanut tavanomainen sota irrallaan olevista kissoista vaikka postaus onkin selvästi koirasta...

   Lainaa

  8. Uneton meduusa 17.8.2021 2:51
   Tulos: +357 (363 ääntä)
   Jenny: Kuka niistä whippeteistä lukua pitää, mulla on kato monta Myös Jenny: Kyllä naapurien nyt pitäis tietää!!!

   Lainaa

  9. Tornipöllö 17.8.2021 3:08
   Tulos: +210 (232 ääntä)
   Omassakin perheessä on aikoinaan ollut monta koiraa (taisi olla kahdeksan enimmillään) ja sitä ei oikeasti välttämättä huomaa, jos yksi puuttuu: etenkin kun on pienemmistä koirista kyse, jos yksi ei ole näköpiirissä niin sitä vaan olettaa että se on jossain omassa sopessaan nukkumassa tai muuten vaan hääräämässä omiaan. Tosin kertaakaan ei päässyt käymään niin, että koira olisi päässyt huomaamatta karkuun, koska mennessä ja tullessa katsottiin aina pirun tarkkaan että yksikään ei päässyt livahtamaan ulos. Ei sikäli etteikö Jenny olisi muuten aika idiootti. Elias selkeästi tahtoo toimittaa koiran kotiinsa, joten mikä ihmeen motiivi hänellä olisi tahallaan olla palauttamatta sitä Jennylle, jos hän tietäisi sen olevan hänen?

   Lainaa

  10. Tulos: +21 (97 ääntä)
   Koirien ei pitäisi rappukäytävässä olla ikinä vapaana. Ja oli kuinka monta koiraa tahansa niin voisi kuvitella, että huomaa jos yhden hihnan päässä ei olekaan ketään.

   Lainaa

  11. Tulos: +31 (43 ääntä)
   Cermet

   Lainaa

  12. Tulos: +84 (110 ääntä)
   Mun koirat ei ihan hirveästi tykkää muista koirista, en kyllä tahtos heti kotiovesta ulos tullessa törmätä vieraaseen irti juoksevaan rekkuun...

   Lainaa

  13. Sniikki meduusa 17.8.2021 5:32
   Tulos: +203 (209 ääntä)
   Jenny oli alusta asti väärässä, kuka Elias oikeasti oli, mutta ei tietenkään sitä missään vaiheessa suostu myöntämään.

   Lainaa

  14. apinaattori 17.8.2021 5:39
   Tulos: +53 (65 ääntä)
   Gee: Mun koirat ei ihan hirveästi tykkää muista koirista, en kyllä tahtos heti kotiovesta ulos tullessa törmätä vieraaseen irti juoksevaan rekkuun...
   Tuskin kukaan, olipa koiraa tai ei. Enään....

   Lainaa

  15. Kehno biisoni 17.8.2021 5:40
   Tulos: -15 (85 ääntä)
   Elias Tapani Karhu

   Lainaa

  16. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 17.8.2021 6:25
   Tulos: +188 (194 ääntä)
   Viime viikolla tapahtui se, mitä olen kaksi vuotta pelännyt: näin mun seinänaapurin rapussa.

   Lainaa

  17. Muovailtava pulu 17.8.2021 6:46
   Tulos: +21 (41 ääntä)
   Minulle selvisi kolmen vuoden asumisen jälkeen, missä edes hallituksen puheenjohtaja asuu, kun hänen kirjeensä oli tullut meille vahingossa. Tiesin vain, että jossain ylemmässä kerroksessa. Mieskään ei tiennyt, vaikka on hallituksessa, tiedetty vain että samassa rapussa. Löytyihän se ovi sieltä kyllä.

   Lainaa

  18. Tulos: +110 (110 ääntä)
   Moraaliton salaatti: Jenny ei missään vaiheessa tullut mieleen, että samassa rapussa voisi asua useampi Elias.
   Kyllä pitää tuntea minut!!

   Lainaa

  19. Myötätunnoton hilleri 17.8.2021 7:11
   Tulos: -105 (119 ääntä)
   Tornipöllö: Omassakin perheessä on aikoinaan ollut monta koiraa (taisi olla kahdeksan enimmillään) ja sitä ei oikeasti välttämättä huomaa, jos yksi puuttuu: etenkin kun on pienemmistä koirista kyse, jos yksi ei ole näköpiirissä niin sitä vaan olettaa että se on jossain omassa sopessaan nukkumassa tai muuten vaan [...]
   No voihan tuon avauksen kuvitella, että Elias aatteli pitää koiran. Koiravarkaita on olemassa.
   Toki enemmän huolettaa noit whippetit jos niitä on useempi jossain kerrostaloasunnossa.

   Lainaa

  20. Vastarannan kiiski 17.8.2021 7:15
   Tulos: +95 (99 ääntä)
   ”En huomannut, kun useampi whippetti”… Toivottavasti Jennyllä ei ole lapsia.

   Lainaa

  21. Kummikäki 17.8.2021 7:34
   Tulos: +70 (120 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: No voihan tuon avauksen kuvitella, että Elias aatteli pitää koiran. Koiravarkaita on olemassa. Toki enemmän huolettaa noit whippetit jos niitä on useempi jossain kerrostaloasunnossa.
   Miksi ihmisiä huolettaa usein koirien pitäminen nimenomaan kerrostaloasunnossa? Onko rivi- tai omakotitalossa asuminen automaattisesti koiralle parempi vaihtoehto? Onko kerrostaloasunto aina pikkuinen koppi, josta koiraa ei viedä ulos?

   Lainaa

  22. Kaveriton kuguaari 17.8.2021 8:15
   Tulos: +39 (77 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: No voihan tuon avauksen kuvitella, että Elias aatteli pitää koiran. Koiravarkaita on olemassa. Toki enemmän huolettaa noit whippetit jos niitä on useempi jossain kerrostaloasunnossa.
   Lenkitätkö koiria useinkin kotona sisällä? Meillä päin on tapana viedä koirat ulos tarpeille ja liikkumaan.

   Lainaa

  23. Tulos: +126 (134 ääntä)
   Kyllä silloin on taloudessa ainakin yksi whippetti liikaa jos yksi whippetti pääsee rappukäytävään muiden whippettien viipottaessa kotona.

   Lainaa

  24. Huikea kala 17.8.2021 8:26
   Tulos: -32 (46 ääntä)
   Tukintolvana: Suosittelen hakemaan jutteluapua tuolle tappamisvimmalle.
   Ymmärrät varmaankin, että jos juttu koskee kissoja, sen kommenttiosasto täyttyy välittömästi tuonlaisesta eritteestä, jossa halutaan lahdata kissoja. Nyt saavat koiraihmiset osansa.

   Lainaa

  25. Ruutukartta 17.8.2021 8:29
   Tulos: +26 (44 ääntä)
   Kummikäki: Miksi ihmisiä huolettaa usein koirien pitäminen nimenomaan kerrostaloasunnossa? Onko rivi- tai omakotitalossa asuminen automaattisesti koiralle parempi vaihtoehto? Onko kerrostaloasunto aina pikkuinen koppi, josta koiraa ei viedä ulos?
   Niitäkin okt:ssa asuvia koiranomistajia on jotka lykkää koiran aamulla pihalle tarpeilleen koska se nyt on vaan helpompaa kuin lenkittäminen. Oi autuutta jos koira on haukkuherkkä ja itse yrität nukkua vähän pidempään. Kerrostalosta on sentään pakko viedä ulos asti.

   Lainaa

  26. Tulos: +61 (71 ääntä)
   Ymmärrän ehkä, jos joku kissa livahtaa huomaamatta rappukäytävään, mutta luulisi tuollaisen mötkäleen huomaavan, jos alle kolmen promillen kännissä kotiutuu...

   Lainaa

  27. Tulos: +67 (71 ääntä)
   Kuinka monta whippettiä kaksioon edes mahtuu, jotta yhtä ei huomaa kadonneeksi? Meidän rapussa on yhdeksän asuntoa. Kahden kanssa olen jutellut muutakin kuin ”moi”. Toisen seinänaapurin kanssa ollaan vaihdettu numeroitakin. Toista en ole vielä kertaakaan nähnyt, vaikka 3 vuotta tässä asuttu. Alkaa jo tilastollisesti olemaan melkoinen ihme. Yhdeksästä asunnosta tiedän neljän asukkaat (plus toki itseni) suunnilleen sen perusteella mitä itse olen kulkenut rapussa ja nähnyt ihmisten menevän asuntoihinsa. Neljästä muusta kämpästä ei mitään hajua. Katutason asunnossa oletin asuvan jonkun mummon, kun ikkunoissa on jeesuspatsaita, kynttilänjalkoja ja pitsiverhot, mutta asunnosta on jo kuukauden verran kuulunut vauvan itkua, niin oletan arvaukseni menneen mönkään.

   Lainaa

  28. Häikäilemätön hyönteinen 17.8.2021 9:17
   Tulos: +111 (115 ääntä)
   Eikö Jenny missään vaiheessa ihmetellyt, että ulko-ovi on auki, tai huomannut, että kotiin tullessa jalkojen välistä livahti koira rappukäytävään? Tuskin se koira ilmanvaihtokanavia pitkin ryöminyt karkuun typerältä omistajalta.

   Lainaa

  29. Juoppo metso 17.8.2021 9:19
   Tulos: +54 (58 ääntä)
   Sitoutunut nektariini: Senkin kuvottavat ihmissaastat. En yleensä toivo muille pahaa, mutta tuollaiset säälittävät paskaperseet syöttäisin koirille.
   Jos et halua lukea tuollaisia kommentteja, mitäpä jos lakkaisit palkitsemasta niiden kirjoittajia. Älä ruoki trollia.
   Jos ne eivät saa täällä huomiota, ne palaavat taas Suomi24:n tiede- tai historiapalstalle ”keskustelemaan” ilmastonmuutoksesta, evoluutiosta, Mannerheimin homoudesta tai holokaustista. Sieltä löytyy aina tarpeeksi idiootteja, jotka eivät malta olla vastaamatta vaikka trollausyritys olisi kuinka huono ja läpinäkyvä tahansa.

   Lainaa

  30. Tulos: +23 (27 ääntä)
   NootNoot: Cermet
   Ei ole Cermet kun ne on Whippeteistä yhden piirun verran pienempiä

   Lainaa

  31. Karkea albatrossi 17.8.2021 9:58
   Tulos: +79 (83 ääntä)
   Mä tiedän suunnilleen meidän rapun koirat, mutta en silti sitä, missä asunnossa kukakin asuu. Plus koiria kuolee ja vaihtavat omistajaa, niin ei kyllä millään voi ainakaan isommassa rapussa olettaa, että kaikki tuntee just sun koirat. Paitsi jos aiheutat koirines koko ajan häiriötä, ni sit taatusti sut tunnetaan.

   Lainaa

  32. Armelias paprika 17.8.2021 10:45
   Tulos: +100 (102 ääntä)
   Kaiken lisäksi lopulta selvisi, että useampi = kaksi.

   Lainaa

  33. Tulos: +102 (104 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: No voihan tuon avauksen kuvitella, että Elias aatteli pitää koiran. Koiravarkaita on olemassa. Toki enemmän huolettaa noit whippetit jos niitä on useempi jossain kerrostaloasunnossa.
   Toki jos Elias olisi ajatellut pitää koiran, hän tuskin olisi postannut siitä mihinkään puskaradioon.

   Lainaa

  34. It's a deal 17.8.2021 10:55
   Tulos: +69 (71 ääntä)
   Mutta hetkinen? Jos tuossa ilmoituksessa on ollut Eliaksen sukunimi, eikö Jenny tiedä, mitä seinänaapurin postiluukussa tai -laatikossa lukee sukunimenä? Vai onko se seinä toiseen rappuun?

   Lainaa

  35. It's a deal 17.8.2021 10:57
   Tulos: +68 (70 ääntä)
   Ja miksipä suotta mennä hakemaan koira tuon nähdessään, kun samalla rahalla voi ensin nöyryyttää itsensä netissä ja vielä pahemmin tavatessaan "väärän" Eliaksen.

   Lainaa

  36. Tulos: +91 (93 ääntä)
   It's a deal: Mutta hetkinen? Jos tuossa ilmoituksessa on ollut Eliaksen sukunimi, eikö Jenny tiedä, mitä seinänaapurin postiluukussa tai -laatikossa lukee sukunimenä? Vai onko se seinä toiseen rappuun?
   Nimen lisäksi oli erittäin selvä kasvokuva.

   Lainaa

  37. Siirretty ankka 17.8.2021 11:27
   Tulos: +73 (79 ääntä)
   Moraaliton salaatti: Jenny ei missään vaiheessa tullut mieleen, että samassa rapussa voisi asua useampi Elias.
   Eihän Eliaita voi olla kuin yksi, vain Whippetejä voi olla useita.

   Lainaa

  38. Painotuore nauta 17.8.2021 11:35
   Tulos: +7 (43 ääntä)
   Kummikäki: Miksi ihmisiä huolettaa usein koirien pitäminen nimenomaan kerrostaloasunnossa? Onko rivi- tai omakotitalossa asuminen automaattisesti koiralle parempi vaihtoehto? Onko kerrostaloasunto aina pikkuinen koppi, josta koiraa ei viedä ulos?
   Jos on pieni koira niin mikä ettei. Mutta ei noi yksiöt ja kaksiot ole kyllä hyviä isoille koirille. Jos doge ei mahdu ottamaan kuin muutaman askeleen suuntaansa ja sillä on vielä toinen (tai useampi) lajikumppani siellä niin ei ole kovin stressitöntä elämää vaikka se pääsisikin kahdesti tai "jopa" kolmesti päivässä lenkille. Eikä isot koirat ole hyviä seinänaapureita, niistä lähtee sitä mekkalaa kuitenkin. Porukoilla on kaksi noutajaa ja niiden leikeistä voisi päätellä että on joku norsulauma kämpässä. Asuvat omakotitalossa joten siinä mielessä ei väliä.

   Lainaa

  39. Tulos: -35 (45 ääntä)
   Lääkitetty perhonen: En tunne ketään talossani asuvaa, jollain kai on koira kun välillä kuuluu ulinaa. Toivottavasti en löydä rappukäytävästä. Ps. Enään
   Ps. Enää

   Lainaa

  40. Päihteetön hirmulisko 17.8.2021 12:38
   Tulos: +41 (45 ääntä)
   "En huomannut koiran kadonneen koska omistan niitä niin monta" Jooh elikkäs

   Lainaa

  41. Sitkas karjalanpiirakka 17.8.2021 13:40
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Ruutukartta: Niitäkin okt:ssa asuvia koiranomistajia on jotka lykkää koiran aamulla pihalle tarpeilleen koska se nyt on vaan helpompaa kuin lenkittäminen. Oi autuutta jos koira on haukkuherkkä ja itse yrität nukkua vähän pidempään. Kerrostalosta on sentään pakko viedä ulos asti.
   Toisaalta ne pökäleet eivät häiritse siellä naapuritalon nurmikolla läheskään niin paljon kuin oman rappukäytävän oven vieressä.

   Lainaa

  42. Tulos: +67 (73 ääntä)
   Entisellä seinänaapurilla jäi vähän väliä koira/koirat rappukäytävään. Jatkuvasti kävin heidän oven takana koiria palauttamassa, eikä tätä naapuria asia näyttänyt koskaan edes hetkauttavan. Kerran pidin ihan paniikissa olevasta koirasta huolta varmaan lähes tunnin, kun ovea ei avattu. Kävi niin sääliksi niitä koiria, kun omistajat olivat niin välinpitämättömiä.

   Lainaa

  43. Mäntylahti-Piiras 17.8.2021 14:51
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Viime viikolla tapahtui se, mitä olen kaksi vuotta pelännyt: näin mun seinänaapurin rapussa.
   suomalaisia painajaisia

   Lainaa

  44. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Nyt oli Jennyltä sellasta settiä, että alkoi v*tuttaa ja menen jääkaappiin istumaan.

   Lainaa

  45. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 17.8.2021 16:52
   Tulos: -10 (14 ääntä)
   Eero: Ei ole Cermet kun ne on Whippeteistä yhden piirun verran pienempiä
   Cermet ;_; <3 Julen laitto justii videon siitä että niillä on uus foster-greyhound :3 Monta koiraa voi olla hyväkin homma, jos tilaa on tarpeeksi ja koirat osaa olla nätisti. Liian ahtaissa tiloissa liian monta koiraa on vaan surku.

   Lainaa

  46. Itseasiassa 17.8.2021 19:28
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   Päihteetön hirmulisko: "En huomannut koiran kadonneen koska omistan niitä niin monta" Jooh elikkäs
   Tuota menoa omistamisen ongelma poistuu kuin itsestään.

   Lainaa

  47. Rehevä ahven 17.8.2021 22:59
   Tulos: +22 (28 ääntä)
   Sinänsä ihmettelen eliastakin, että jos rapusta löytyy koira niin itse ainakin soittaisin niin montaa ovikelloa, että omistaja löytyy. Kysyisin onko tää sun tai tiedätkö mistä asunnosta on tullut. Enkä pimpottais yhtä ovikelloa ja sitten menis kotiin ja puskaradioon. Oletettavaa kuitenkin on, että jollekin se kuuluu kyseisessä talossa. Mutta silti, jenny. Sulla on kaks koiraa, etkä huomaa jos toinen katoaa kun niitä on niin "monta"? Whippetitkään kuitenkaan ole mitään kilon minikoiria, jotka voi kadota asuntoon. Mulla on kolme koiraa omakotitalossa ja tasan tarkkaan huomaisin jos yksi puuttuu. Koirat pois ja toivottavasti et koskaan saa lapsia.

   Lainaa

  48. Viitseliäs siili 17.8.2021 23:32
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Painotuore nauta: Jos on pieni koira niin mikä ettei. Mutta ei noi yksiöt ja kaksiot ole kyllä hyviä isoille koirille. Jos doge ei mahdu ottamaan kuin muutaman askeleen suuntaansa ja sillä on vielä toinen (tai useampi) lajikumppani siellä niin ei ole kovin stressitöntä elämää vaikka se pääsisikin kahdesti tai "jopa" [...]
   Doge

   Lainaa

  49. koirahenkilö 18.8.2021 5:45
   Tulos: -34 (36 ääntä)
   jenny kyllä. Siinä oikeess että naapurin koirat pitäästuntee :/

   Lainaa

  50. Vetelä papukaija 18.8.2021 9:17
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Katuviisas lehmä: Täytyy myöntää, etten puoliakaan tiedä, missä kukin asuu meidän kerrostalossa. Ulkona, hississä ja bussipysäkillä on kyllä kuulumisia vaihdeltu, mutten yhdeltäkään ole udellut "Missäs numerossa sä asut?". Siihen vielä lisäksi seuraaminen näiden kerroksiin vain nähdäkseen, mistä ovista nämä menevät [...]
   En kanssa tunne kyllä yhtään saman kerrostalon asukasta. Piileskelen joskus pyörävarastossa, ettei tarvitse mennä samaan hissiin jonkun muun kanssa tai edes käytävään.

   Lainaa

  51. Ruma hirvi 18.8.2021 9:20
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Rehevä ahven: Sinänsä ihmettelen eliastakin, että jos rapusta löytyy koira niin itse ainakin soittaisin niin montaa ovikelloa, että omistaja löytyy. Kysyisin onko tää sun tai tiedätkö mistä asunnosta on tullut. Enkä pimpottais yhtä ovikelloa ja sitten menis kotiin ja puskaradioon. Oletettavaa kuitenkin on, että [...]
   Saattanut olla Eliaksella esim kiire töihin, eikä ole ollut aikaa metsästää omistajaa. Facea nyt voi päivittää vaikka työmatkalla tai töissä kahvitauolla.

   Lainaa

  52. Tulos: -16 (20 ääntä)
   Voin sanoa että olen nähnyt tusinan kissoja ja koiria irti kylillä mutta en ole niistä koskaan raportoinut enkä raportoi. En ota vastuuta muitten elukoista eikä ole aikaa vastailla typeriin kysymyksiin fb:ssä tai kuljetella muiden elukoita rankkureille.

   Lainaa

  53. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Eiköhän tuo riittäisi eläinsuojeluilmoituksen tekemiseen ja akalta koirat pois.

   Lainaa

  54. Tukintolvana 18.8.2021 14:55
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Huikea kala: Ymmärrät varmaankin, että jos juttu koskee kissoja, sen kommenttiosasto täyttyy välittömästi tuonlaisesta eritteestä, jossa halutaan lahdata kissoja. Nyt saavat koiraihmiset osansa.
   Ihan yhtä lailla kissantappovimmaisille suosittelen myös jutteluapua.

   Lainaa

  55. Kummikäki 19.8.2021 6:33
   Tulos: +3 (15 ääntä)
   Monna: Voin sanoa että olen nähnyt tusinan kissoja ja koiria irti kylillä mutta en ole niistä koskaan raportoinut enkä raportoi. En ota vastuuta muitten elukoista eikä ole aikaa vastailla typeriin kysymyksiin fb:ssä tai kuljetella muiden elukoita rankkureille.
   Onneksi sinulla on kuitenkin aikaa kommentoida.

   Lainaa

  56. Tulos: -37 (39 ääntä)
   Ymmärsinkö oikein että mokien yleinen konsensus on että Eliaksia olisi kaksi ja Jenny olisi mokailija? Tuskinpa Jenny nyt voi noiden tarinoidensa perusteella erehtyä jos Eliaksen profiilikuva ja nimi täsmää tämän tuntemaan Eliakseen. Tämän johdosta siis se tosiaan on Elias, joka käyttäytyy kovinkin omituisesti enkä usko kyseessä olevan mikään eri Elias. Ellei kyse ole kaksosista, jotka asuvat samassa talossa ja vain toinen tekemisissä Jennyn kanssa eivätkä ilmeisesti edes Eliakset tiedä toisten asumisesta samassa talossa koska olisi kai maininnut jos näin olisi. Kovin outo skenaario olisi sekin. Toki Jenny hieman mokailee tuossa kun "ei huomaa" jos (ilmeisesti) toinen koirista hukassa mutta näin muutoin kyllä laittaisin mokan päähenkilöksi Eliaksen.

   Lainaa

  57. Letittämätön kyyhky 20.8.2021 13:05
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Meillä on pieni kissa, joka väijyy ulko-oven edessä valmiina karkaamaan aina kun kuulee jonkun rapistevan lukkoa. Useamman kerran onnistunutkin livahtamaan rappuun, sillä sujahtaa salamana ja huomaamattomasti oven raosta. Samaa tekee välillä kun joku on lähdössä ulos. Silti joka kerta huomaa kyllä karkulaisen livahtavan, eikä ole tarvinnut naapurien palauttaa. Ja huom meillä on myös useampi lemmikki. Miten ihmeessä ei siis huomaa Whippetin karkaavan?

   Lainaa

  58. Aukia kameli 21.8.2021 9:10
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   NootNoot: Cermet
   Cermet 😭❤️

   Lainaa

  59. Kohdistumaton apina 27.8.2021 5:54
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   seppo: Ymmärsinkö oikein että mokien yleinen konsensus on että Eliaksia olisi kaksi ja Jenny olisi mokailija? Tuskinpa Jenny nyt voi noiden tarinoidensa perusteella erehtyä jos Eliaksen profiilikuva ja nimi täsmää tämän tuntemaan Eliakseen. Tämän johdosta siis se tosiaan on Elias, joka käyttäytyy kovinkin [...]
   Siis voitko vielä vähän avata tota logiikkaas tuossa nyt? Hyvällä tahdollakaan tässä ny Eliaksesta mitenkään omituisesti käyttäytyvää saa, noin niinkun verraten esim lemmikin omistajaan, joka ei huomaa, että asunnosta yksi elukka päätyy rappuun makaamaan. 
   Painotuore nauta: Jos on pieni koira niin mikä ettei. Mutta ei noi yksiöt ja kaksiot ole kyllä hyviä isoille koirille. Jos doge ei mahdu ottamaan kuin muutaman askeleen suuntaansa ja sillä on vielä toinen (tai useampi) lajikumppani siellä niin ei ole kovin stressitöntä elämää vaikka se pääsisikin kahdesti tai "jopa" [...]
   Kerrostaloa monesti puhutaan koiralle jotenkin sopimattomana, olettaen ensinnäkin, että talotyyppi jotenkin määrittäisi asunnon koon. Itse olen ainakin ollut kylässä sekä 5h + keittiö -kerrostalokämpässä, että kaksikerroksisessa 2h + keittiö -omakotitalossa. Uskallan väittää, että edellisessä oli enemmän neliöitä. 
   Mutta vaikka tuumaisi senkin, että kaksio yksi yleisimpiä kerrostaloasuntotyyppejä, niin en kyllä ole oikeen koskaan ymmärtänyt miksei vähän isompikin koira sinne kaksioon mahtuisi aivan mallikkaasti. Oletusarvo kuitenkin lienee se, että jos varsinkaan yhtään isomman koiran on ottanut, niin sen kanssa myös ollaan aika paljon pihalla; itsen on ainakin hyvin hankala ymmärtää ihmisiä, jotka päätyvät ottamaan lemmikiksi nimenomaan koiran, kuitenkin ajatuksena käyttää sitä max se kolme kertaa just ja just talon nurkalla kusella. Eihän se nyt ole ok, vaikka olisi pienikin koira kyseessä. 
   Eli jotenkin kyl näkisin, et sillon kun sille koiralle pyritään antamaan lajin ja rodun edellyttämä määrä liikuntaa ja ulkoilua, ei sillä hirveästi ole väliä kuinka isossa kämpässä (ja missä talotyypissä) sitä siinä väleissä oleskellaan. 
   Toki siinä kohtaa jos whippettejä on niin paljon, ettei yhden rappuun katoamista huomaa, niitä on sillä ihmisellä liikaa – vaikka niitä whippettejä ei olisi kun se yksi. 

   Lainaa

  60. Tulos: -9 (9 ääntä)
   Kohdistumaton apina: Siis voitko vielä vähän avata tota logiikkaas tuossa nyt? Hyvällä tahdollakaan tässä ny Eliaksesta mitenkään omituisesti käyttäytyvää saa, noin niinkun verraten esim lemmikin omistajaan, joka ei huomaa, että asunnosta yksi elukka päätyy rappuun makaamaan.  Kerrostaloa monesti puhutaan koiralle [...]
   Logiikka siis se että jos Jenny tosiaan tuntee Eliaksen, jolloin Eliaksen käytös on melkoisen outoa: ilmoitella koirasta muualle vaikka tietää mistä se on ja väittää ettei tunne Jennyä vaikka ovat jutelleet jne.
   Jennyn outous sitten ilmeisesti jää siihen että ei huomaa yhden koiran puuttumista? Edesvastuutonta kenties mutta on sitä ihmiset lapsiakin unohtaneet ties minne, joten ei tuo minusta vielä niin outoa ole kuin mitä Eliaksen käytös MIKÄLI Jennyn sanomat pitävät paikkansa. Avasiko tämä yhtään asiaa? Tosin vastasin 18 päivää vanhaan kommenttiin, joten ehkä tämä jää auki...

   Lainaa

  61. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Pakko kommentoida tuota koira kerrostalossa -asiaa. Whippetit ja muut vinttikoirat tuppaavat sisällä olemaan hyvinkin rauhallisia ja huomaamattomia, vipeltävät sitten ulkona. Verrattuna moniin aktiivisempiin rotuihin, ne viihtyvät vähän pienemmässäkin asunnossa. Tosin rajansa toki kaikella… muuten tuossa koiranpidossa ei tunnu järkeä olevan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: karannut, karkurit, kerrostalo, koirat, löytynyt, naapurit, rappu