Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vanhempainilta, osa 40

Äiti tekee järkyttävän löydön tyttärensä huoneesta.
Suurenna näkymä
Vanhempainilta, osa 40

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 85 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tarkkaileva pupu 9.3.2021 0:18
   Tulos: +394 (412 ääntä)
   Siis anteeksi mitä

   Lainaa

  2. Captain Obvious 9.3.2021 0:26
   Tulos: +572 (632 ääntä)
   Onni onnettomuudessa, että surullinen Anita löysi esineen, joka on tarkoitettu nimenomaan parantamaan mielialaa. Ehkä ilta sai happy endin

   Lainaa

  3. Raivoraitis papukaija 9.3.2021 0:30
   Tulos: +234 (264 ääntä)
   Itkisitkö onnesta...

   Lainaa

  4. Tulos: +1261 (1279 ääntä)
   Anitan tyttärellä on kyllä ongelma... Äiti, joka netissä nimellä puhuu alaikäisen lapsensa seksielämästä voi olla aika traumatisoivaa.

   Lainaa

  5. Pylynalle 9.3.2021 0:40
   Tulos: +614 (622 ääntä)
   Oisin vaan halunnu lukea mitä ihmiset sano Anitan "ongelmaan"..

   Lainaa

  6. Piparjuuri 9.3.2021 1:27
   Tulos: +305 (331 ääntä)
   Päivi: Aivan varmasti rauhoittuu - pysyvästi. Anita: Olet tyytyväinen että tyttäresi tutustuu kehoonsa ja nauttii seksuaalisuudestaan.

   Lainaa

  7. Laskelmoiva piikkisika 9.3.2021 1:52
   Tulos: +413 (421 ääntä)
   Yön pimeinä tunteina alkoi mietityttämään, paljonko tuollaisen 907 kg painokoiran posti- tai siis rahtikulut mahtaisivat olla 🤔

   Lainaa

  8. Tulos: -60 (250 ääntä)
   Siis jos Anita itkee tuosta niin se varmaan hirttää itsensä kun saa selville että tytär on harrastanut seksiä toisen henkilön kanssa. Itsemurhakirjeessä ja fb-päivityksessä lukee sitten jotakin: "Löysin seksilelun tyttären huoneesta kun hän oli 16v. Kuulin hänen harrastavan seksiä kun hän oli 17v. Olen itkenyt liian kauan, en kestä enää. Hyvästi."

   Lainaa

  9. Haikaileva metsämarja 9.3.2021 2:25
   Tulos: +404 (434 ääntä)
   Anita, ole kuin et olisi löytänytkään. Lakkaa pillittämästä ja osta vaikka omia leluja. Kommentistasi päätellen kokemustasosi niistä on aika puutteellista, ehkä olisi jo korkea aika sinunkin kokeilla.

   Lainaa

  10. Auraamaton pelikaani 9.3.2021 3:33
   Tulos: +660 (684 ääntä)
   Kenenkään ei pitäisi "löytää" yhtään mitään melkein täysi-ikäisen lapsensa huoneesta. On täysin oma vika jos saa tietää liikaa rikkoessaan toisen yksityisyyttä.

   Lainaa

  11. Tornipöllö 9.3.2021 3:38
   Tulos: +173 (183 ääntä)
   Itse asiassa hevosen kokoinen, vajaan tonnin painoinen pehmokoira voisi hyvinkin auttaa rauhoittamaan lasta. Koira vain selälleen lattialle ja muksu makuulle siihen mahan päälle Totoro-tyyliin, luulisi olevan hyvinkin rauhoittava kokemus.

   Lainaa

  12. Tulos: +152 (162 ääntä)
   Ei Anitan pakko sitä ole käyttää, jos ei halua.

   Lainaa

  13. Vikkelä alpakka 9.3.2021 5:00
   Tulos: +608 (618 ääntä)
   Ei helevetti, oma äiti on juuri tuollainen Anita. Ei kyllä aiheuttanut teininä mitään muuta kuin suunnatonta epäluottamusta äitiä kohtaan aina siihen pisteeseen asti, etten edes kertonut äidille jouduttuani pahan munasarjakystan takia ensiapuun 18-vuotiaana, kiitin vaan onneani, että äiti oli työmatkalla. Hän olisi kuitenkin jollain ilveellä syyttänyt poikaystävää kystasta, vaikkei niitä seksistä saa. Nyt 10v myöhemmin poikaystävä on aviomies, ja äiti ihmettelee, miksen koskaan kerro elämästäni hänelle mitään. Miksiköhän, kun vihdoin saan nauttia omasta rauhasta ilman, että jokainen laatikko ja kaappi tongitaan läpi heti, kun menen viideksi minuutiksi vessaan? Jännä juttu. Älkää teinien vanhemmat sortuko tuohon kyttäämiseen ja huoneiden penkomiseen. Ette tee sillä lapsistanne kuin A) vainoharhaisia, ja B) taitavia valehtelijoita ja tavaranpiilottajia. Eivät uskalla tuomitsemisen pelossa enää tulla luoksenne edes, kun oikeasti tarvitsisivat apua. Ettekä sitten näe heitä enää, kun vihdoin pääsevät muuttamaan pois kotoa.

   Lainaa

  14. Vankka hedelmä 9.3.2021 5:32
   Tulos: +246 (256 ääntä)
   Vikkelä alpakka: Ei helevetti, oma äiti on juuri tuollainen Anita. Ei kyllä aiheuttanut teininä mitään muuta kuin suunnatonta epäluottamusta äitiä kohtaan aina siihen pisteeseen asti, etten edes kertonut äidille jouduttuani pahan munasarjakystan takia ensiapuun 18-vuotiaana, kiitin vaan onneani, että äiti oli [...]
   Oman vaimon äiti on vähän samanlainen. Joka ikinen asia pitää selvittää ja jatkuvasti kysellään mitä oot tehnyt vaikka eletään ihan normaalia arkea. Kyseessä on kuitenkin jo kohta nelikymppinen nainen, eikä edes nuori aikuinen. Vaimokin hermoilee vähän väliä kun yks soittelee päivittäin aivan tyhjiä puheluita missä vaan pitää udella mitä tapahtuu. Kotona asuessaan oli ollut juurikin samaa kuin sinulla että kaivellaan kaapit läpi. Todella epäkunnioittavaa.

   Lainaa

  15. Lahjoava marja 9.3.2021 6:59
   Tulos: -111 (199 ääntä)
   Anita on kuin kärjistetty esimerkki nykyäideistä ja muista kukkiksista. Kun joku mainitseekin seksilelun tai jonkun seksielämää entisestään parantavan välineen, tai ylipäätään puhuu noista asioista niin jo alkaa poru. "Ei me vaan tuollaisia tarvita!" "Miksi näistä pitäisi muille kertoa!?" "Ei saa ääneen tällaisia asioita!!" Pointsit nykynuorille että tällaiset asiat eivät ole enää tabuja.

   Lainaa

  16. Spesifi orava 9.3.2021 7:11
   Tulos: +297 (309 ääntä)
   Itse ymmärrän sen verta anitaa et se voi olla hämmentävää kun tajuaa ettei se oma pieni lapsonen ole enää niin kovin pieni ja saa tuntea suruakin. Ja ymmärrän jos on törmännyt kyseiseen esineeseen vaikka pyykkejä viedessään. Mutta. En ymmärrä miks siitä pitää ulista nettiin, enkä ymmärrä miksi sitä pitää itkeä ilta. Enkä ymmärrä sitä jos toisen kaappeja kaivelee.

   Lainaa

  17. Tulos: +329 (333 ääntä)
   Mä keksin aika monta seksilelua pahempaa asiaa mitä voisi teinin huoneesta löytyä.

   Lainaa

  18. Valtaisa kultakala 9.3.2021 8:28
   Tulos: +181 (187 ääntä)
   Lahjoava marja: Anita on kuin kärjistetty esimerkki nykyäideistä ja muista kukkiksista. Kun joku mainitseekin seksilelun tai jonkun seksielämää entisestään parantavan välineen, tai ylipäätään puhuu noista asioista niin jo alkaa poru. "Ei me vaan tuollaisia tarvita!" "Miksi näistä pitäisi muille kertoa!?" "Ei saa [...]
   Nykyäidit ja muut kukkikset? Mmmmmitä? :D

   Lainaa

  19. Keksilelu 9.3.2021 9:04
   Tulos: -42 (74 ääntä)
   Anita vois vaikka koittaa sitä löytämäänsä lelua, jos ei sitten enää itkettäis.

   Lainaa

  20. Hööpölööpö 9.3.2021 9:22
   Tulos: +128 (142 ääntä)
   Anitan kannattaisi varmaankin ostaa itselleenkin oma lelu ja leikkiä sillä. Ja opetella kunnioittamaan toisten yksityisyyttä. En edes osaisi kuvitella itseäni tyttären asemaan tuossa tilanteessa.

   Lainaa

  21. Seurattu tomaatti 9.3.2021 9:24
   Tulos: +179 (205 ääntä)
   Vikkelä alpakka: Ei helevetti, oma äiti on juuri tuollainen Anita. Ei kyllä aiheuttanut teininä mitään muuta kuin suunnatonta epäluottamusta äitiä kohtaan aina siihen pisteeseen asti, etten edes kertonut äidille jouduttuani pahan munasarjakystan takia ensiapuun 18-vuotiaana, kiitin vaan onneani, että äiti oli [...]
   Kiitos kun kirjoitit tämän! Äitini on juuri samanlainen ja sisarukseni ovat aikuisina laittaneet välit häneen poikki. Nyt ymmärrän miksi minäkin olen aina halunnut tehdä niin. (Juttuaihe terapiaan, jes! )
   Jokaiselle tytölle pitäisi lahjoittaa kuukuppi ja eka seksilelu viimeistään kun menkat alkaa. Oman kehon häpeily ja inho ei tuo maailmaan mitään positiivista. 
   Meillä kiellettiin tamponitkin, ja kaikki seksi kuului vain avioliittoon, eli siitä ei ollut mitään syytä puhua ennen hääpäivää. 

   Lainaa

  22. Käypä fretti 9.3.2021 10:05
   Tulos: +2 (16 ääntä)
   Mammapalstalta päivää

   Lainaa

  23. Tulos: +184 (188 ääntä)
   Oi ihana Suvi, oot ehkä sukua mun äidille. Olin teini ja lähdössä koiran kanssa ulos. Mulla on diabetes ja huomasin ennen lähtöäni että sokerit on alhaalla, pitää syödä ensin jotain. Äitini huomasi tämän ja huudahti kovaan ääneen "voi apua, onneksi huomasit, mitä jos ne sokerit olisi laskenut lenkillä ja olisit tuupertunut jonnekin, KOIRAHAN OLISI KARANNUT!!!" Niinpä.

   Lainaa

  24. Pehmeä jänis 9.3.2021 10:22
   Tulos: -290 (298 ääntä)
   Auraamaton pelikaani: Kenenkään ei pitäisi "löytää" yhtään mitään melkein täysi-ikäisen lapsensa huoneesta. On täysin oma vika jos saa tietää liikaa rikkoessaan toisen yksityisyyttä.
   Nii no, valitettavasti suomessa ikäraja on 18v ja 16 ei ihan vielä oo siellä edes sun matikalla. Tuosta voi porukat joutua kuseen kun joku aikuinenhan tuon on tytölle ostanu

   Lainaa

  25. Tulos: +84 (88 ääntä)
   Itse myös lapsena kun tipuin talutusratsastuksessa hevosen selästä, päätin että pakko sinne on takaisin nousta kun siitä on kuitenkin maksettu :D tää on tää ei niin vauraissa oloissa elävän lapsen logiikka

   Lainaa

  26. Eksakti vesinokkaeläin 9.3.2021 10:36
   Tulos: +249 (253 ääntä)
   Pehmeä jänis: Nii no, valitettavasti suomessa ikäraja on 18v ja 16 ei ihan vielä oo siellä edes sun matikalla. Tuosta voi porukat joutua kuseen kun joku aikuinenhan tuon on tytölle ostanu
   Minkä ikäraja on 18v? Ei seksileluissa ainakaan ole olemassa mitään ikärajoja.

   Lainaa

  27. Siskoton opas 9.3.2021 10:38
   Tulos: +105 (109 ääntä)
   Minkä takia pitää tonkia jo melkein aikuisen tavaroita ja huonetta? Kai tämä tytär siivoaa itse huoneensa?

   Lainaa

  28. Hintava hevonen 9.3.2021 11:14
   Tulos: +97 (113 ääntä)
   Pehmeä jänis: Nii no, valitettavasti suomessa ikäraja on 18v ja 16 ei ihan vielä oo siellä edes sun matikalla. Tuosta voi porukat joutua kuseen kun joku aikuinenhan tuon on tytölle ostanu
   Meinaatko että tuosta tulee joku poliisiasia? Että rikosilmoitus kirjataan alaikäisen seksilelusta? Ja että sitä vielä aletaan tutkimaankin jotenkin, sossut ottaa yhteyttä ja kaikkea?
   Tästäpä tulikin muuten mieleen: Miksi seksileluissa on alaikäraja 18v kun kondomejakin saa ostettua muistaakseni 12-13v ylöspäin? Noin nuoret saavat harrastaa seksiä keskenään, mutta masturbointi on kiellettyä?

   Lainaa

  29. Hintava hevonen 9.3.2021 11:16
   Tulos: +111 (115 ääntä)
   Eksakti vesinokkaeläin: Minkä ikäraja on 18v? Ei seksileluissa ainakaan ole olemassa mitään ikärajoja.
   Jaa tässähän se tulikin vastaus aikaisempaan kysymykseeni. Olen ollut siinä luulossa että se ikäraja on noissa 18v, mutta se varmaan johtuu siitä kun "seksikauppoihin" oli aikoinaan ikäraja 18v ja niistä niitä osteltiin ennen kaalimatoja. Olin siis väärässä, ja hyvä niin.

   Lainaa

  30. Nukkuva ilves 9.3.2021 11:43
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   Laskelmoiva piikkisika: Yön pimeinä tunteina alkoi mietityttämään, paljonko tuollaisen 907 kg painokoiran posti- tai siis rahtikulut mahtaisivat olla 🤔
   Varmaan vähemmän kuin 4000 kiloa painavalla takalla, joka joudutaan tuomaan rekalla. 
   Tonnin patsaita kuljetellaan ainakin pääkaupunkiseudulla ihan vaan pakettiautolla ja sähkötrukilla. 

   Lainaa

  31. Nukkuva ilves 9.3.2021 11:45
   Tulos: -83 (103 ääntä)
   -S-: Mä keksin aika monta seksilelua pahempaa asiaa mitä voisi teinin huoneesta löytyä.
    Miksi seksilelu on mielestä paha ja kuuluu lähtökohtaisesti pahojen asioiden kategoriaan.

   Lainaa

  32. Kukkahattuneiti 9.3.2021 12:09
   Tulos: +33 (61 ääntä)
   Ehkä se tytär vois tilata äiteellekin omansa, ni ei katkerana itke iltojaan :'D munarikas pääsiäinenkin tulossa ja silleen. Oisko kohdallaan pitää kouluissa joku vanhempienkin pakollinen seksuaalikasvatuskurssi?

   Lainaa

  33. Katsottava seppä 9.3.2021 13:07
   Tulos: +54 (58 ääntä)
   Hintava hevonen: Jaa tässähän se tulikin vastaus aikaisempaan kysymykseeni. Olen ollut siinä luulossa että se ikäraja on noissa 18v, mutta se varmaan johtuu siitä kun "seksikauppoihin" oli aikoinaan ikäraja 18v ja niistä niitä osteltiin ennen kaalimatoja. Olin siis väärässä, ja hyvä niin.
   Itse en kyllä muista, että ns. siistimpiin välineliikkeisiin olisi ollut ikärajaa, eikä niissä papereita ainakaan kyselty. Elokuvia ja live-esityksiä ei toki ainakaan virallisesti alaikäisille myyty.

   Lainaa

  34. Mäntylahti-Piiras 9.3.2021 13:29
   Tulos: -72 (76 ääntä)
   Sanna: Anitan tyttärellä on kyllä ongelma... Äiti, joka netissä nimellä puhuu alaikäisen lapsensa seksielämästä voi olla aika traumatisoivaa.
   teinille se että vanhemmat on olemassa on traumatisoivaa

   Lainaa

  35. Syytön kobra 9.3.2021 13:32
   Tulos: +91 (95 ääntä)
   Vikkelä alpakka: Ei helevetti, oma äiti on juuri tuollainen Anita. Ei kyllä aiheuttanut teininä mitään muuta kuin suunnatonta epäluottamusta äitiä kohtaan aina siihen pisteeseen asti, etten edes kertonut äidille jouduttuani pahan munasarjakystan takia ensiapuun 18-vuotiaana, kiitin vaan onneani, että äiti oli [...]
   Same here! Nimim. noin 13-vuotiaasta kaksoiselämää elänyt, kun mitään ei koskaan ole voinut kertoa. Nykyisin soitetaan toisillemme noin kerran kuussa puhelu, jossa kerron elämästäni pieniä, positiivisia ja merkityksettömiä asioita ja yritän naurattaa äitiä, jotta hänelle ei vaan tulisi pahaa mieltä tai murheita mistään täysin normaaleista asioista, joita ihmisellä voi olla elämässään. Pitäisi varmaan mennä terapiaan tän asian kanssa.

   Lainaa

  36. Puikea maksamato 9.3.2021 13:32
   Tulos: +92 (98 ääntä)
   Nukkuva ilves:  Miksi seksilelu on mielestä paha ja kuuluu lähtökohtaisesti pahojen asioiden kategoriaan.
   Ei varmaan olekaan, se oli koko kommentin pointti, että äiti on itkenyt tyhjästä. Vrt. "Löysin teinini huoneesta suklaalevyn." "Keksin paljon pahempiakin asioita kuin suklaalevy."

   Lainaa

  37. Mäntylahti-Piiras 9.3.2021 13:35
   Tulos: -109 (113 ääntä)
   Eksakti vesinokkaeläin: Minkä ikäraja on 18v? Ei seksileluissa ainakaan ole olemassa mitään ikärajoja.
   niitä ei lain mukaan saisi myydä alaikäisille, voi olla että mutsilla on lähtenyt mielikuvitus laukkaamaan että mitähän muuta ikärajoitettua se likka on haetuttanut, tosin todennäköisempää lienee että mutsilla on lepakoita kellotapulissa...

   Lainaa

  38. Katsottava seppä 9.3.2021 13:47
   Tulos: +86 (92 ääntä)
   Mäntylahti-Piiras: niitä ei lain mukaan saisi myydä alaikäisille, voi olla että mutsilla on lähtenyt mielikuvitus laukkaamaan että mitähän muuta ikärajoitettua se likka on haetuttanut, tosin todennäköisempää lienee että mutsilla on lepakoita kellotapulissa...
   Tuolta väestöliiton tuottamaa infoa nuorille, myyntiin ei ole lakisääteistä ikärajaa:
   https://www.hyvakysymys.fi/artikkeli/miksi-seksileluja-kaytetaan/

   Lainaa

  39. Kaulaliinaton alligaattori 9.3.2021 13:50
   Tulos: +99 (101 ääntä)
   Mäntylahti-Piiras: niitä ei lain mukaan saisi myydä alaikäisille, voi olla että mutsilla on lähtenyt mielikuvitus laukkaamaan että mitähän muuta ikärajoitettua se likka on haetuttanut, tosin todennäköisempää lienee että mutsilla on lepakoita kellotapulissa...
   Ei ole olemassa tuollaista lakia. Joissain alan liikkeissä on omat ikärajansa, mutta mikään laki ei kiellä myymästä seisileluja alaikäisille.

   Lainaa

  40. Kulkeva kilpikonna 9.3.2021 13:54
   Tulos: -5 (45 ääntä)
   Lahjoava marja: Anita on kuin kärjistetty esimerkki nykyäideistä ja muista kukkiksista. Kun joku mainitseekin seksilelun tai jonkun seksielämää entisestään parantavan välineen, tai ylipäätään puhuu noista asioista niin jo alkaa poru. "Ei me vaan tuollaisia tarvita!" "Miksi näistä pitäisi muille kertoa!?" "Ei saa [...]
   Kyllä mun kokemus on nimenomaan se, että nykyäitylit aika estotta kertoo kaikille satisfyereistaan. Koska niin bosslady tekee.

   Lainaa

  41. Muurattu minkki 9.3.2021 13:58
   Tulos: +70 (76 ääntä)
   Mutta ajatelkaa nyt sentään, että Anita on tunnistanut seksilelun!!! ... vai onko!? Mitähän laatikosta on todellisuudessa löytynyt?

   Lainaa

  42. Aivoton susi 9.3.2021 14:17
   Tulos: -76 (88 ääntä)
   Jos ne nykylapset siivoaisivat huoneensa ihan itse, ei tarvitsisi äitien näitä löytää.

   Lainaa

  43. Aivoton susi 9.3.2021 14:17
   Tulos: +78 (82 ääntä)
   Mäntylahti-Piiras: niitä ei lain mukaan saisi myydä alaikäisille, voi olla että mutsilla on lähtenyt mielikuvitus laukkaamaan että mitähän muuta ikärajoitettua se likka on haetuttanut, tosin todennäköisempää lienee että mutsilla on lepakoita kellotapulissa...
   Niitä saa kuule ihan prismoistakin.

   Lainaa

  44. Tulos: +43 (51 ääntä)
   Piparjuuri: Päivi: Aivan varmasti rauhoittuu - pysyvästi. Anita: Olet tyytyväinen että tyttäresi tutustuu kehoonsa ja nauttii seksuaalisuudestaan.
   Musta tuntuu että Anita ei nyt oikeen oo tyytyväinen siihen että tytär tutustuu seksuaalisuuteen. :/ Anita ehkä toivoi, että järjestetty avioliitto ja lisääntymistarkoituksessa tapahtuva lähetyssaarnaaja pimeässä toteutuisivat vähän ennen seksilelua, koska viime mainittu tietenkin on paljon suurempi riski.

   Lainaa

  45. Pelkäämätön soturi 9.3.2021 14:37
   Tulos: +74 (78 ääntä)
   Muurattu minkki: Mutta ajatelkaa nyt sentään, että Anita on tunnistanut seksilelun!!! ... vai onko!? Mitähän laatikosta on todellisuudessa löytynyt?
     Tuo on hyvä kysymys: jos sanoo "seksilelu" eikä nimeä sitä, ja saa lisäksi hysteerisen kohtauksen, niin tulee väkisinkin ajatelleeksi että on ainakin 50% mahdollisuus että kyseessä on joku banaanin muotoinen kynänterotin, tai mitä nyt keksitäänkään. Kun tässä selkeästi on äidille tosiaan seksikasvatus pahasti tarpeen.

   Lainaa

  46. Itämätön tonttu 9.3.2021 14:50
   Tulos: +27 (45 ääntä)
   Aivoton susi: Niitä saa kuule ihan prismoistakin.
   Niin saa. Tosin jostain syystä piiskat on laitettu johonkin ihme hevostarvikeosastolle. Eihän hevosia saa piiskata!

   Lainaa

  47. Sisäänlämpiävä kiivi 9.3.2021 15:26
   Tulos: -47 (79 ääntä)
   Seurattu tomaatti: Kiitos kun kirjoitit tämän! Äitini on juuri samanlainen ja sisarukseni ovat aikuisina laittaneet välit häneen poikki. Nyt ymmärrän miksi minäkin olen aina halunnut tehdä niin. (Juttuaihe terapiaan, jes! ) Jokaiselle tytölle pitäisi lahjoittaa kuukuppi ja eka seksilelu viimeistään kun menkat alkaa. [...]
   Kenen meinasit nämä lahjoitukset hoitavan ja mitä ajattelit niiden tyttöjen tekevän niillä turhilla leluilla ja kupeilla, joita eivät käytä..?🤔 Kuulostaa aikamoiselta resurssien tuhlaukselta ja roskaamiselta, kun helpommin ja tehokkaammin hoituisi paremmalla vanhempien opetuksella.

   Lainaa

  48. Tulos: +37 (43 ääntä)
   Nukkuva ilves:  Miksi seksilelu on mielestä paha ja kuuluu lähtökohtaisesti pahojen asioiden kategoriaan.
   Kyseessä oli vertailu -- ei kategorisointi. Voisi esimerkiksi sanoa, että olisi ollut pahempi, jos Anita olisi rynnännyt tyttärensä huoneeseen silloin, kun tytär käyttää sitä lelua. Ei se silti tarkoita, että lelu tai seksi olisivat pahoja asioita. Anitan järkytys vaan olisi ollut suurempi eli ns  pahempi.

   Lainaa

  49. Mäntylahti-Piiras 9.3.2021 16:08
   Tulos: -41 (43 ääntä)
   Aivoton susi: Niitä saa kuule ihan prismoistakin.
   ja missähän mukamas väitin muuta?

   Lainaa

  50. Tulos: +90 (94 ääntä)
   Ah, nyt on se hetki kun voi avautua äideistä. Minun äitini soittelee joka päivä, joskus kahdesti päivässä, ja kyselee kaiken hyvin tarkasti. Olenko syönyt, mitä olen syönyt, olenko käynyt kaupassa, mitä aion illalla tehdä, ketä aion nähdä, mitä teemme kavereiden kanssa... KAIKEN. Hyvä ettei kysy, onko kakka tullut. Olen ainoa lapsi, joten en viitsi välejä laittaa poikki. Ja jos yritän sanoa, että en jaksaisi joka päivä 20 minuuttia jutustella niin siitä seuraa järkyttävä marttyyrikohtaus. "AIJJAA NO EIPÄ SITTEN IKINÄ ENÄÄ SOITELLA, ANTEEKSI KUN HÄIRITSIN, HYVÄÄ MINÄ VAIN TARKOITIN!!!" Jotenkin tämän ymmärtäisi, jos olisin vaikka alle parikymppinen. Mutta kaukana siitä.

   Lainaa

  51. Tulos: -81 (99 ääntä)
   Toivon että Anitan tytär ja kaikki nuoret osaa nauttia ihan tavallisesta seksistä ja toisen ihmisen läheisyydestä ilman isoa leluvarastoa ja kolmen kimppaa tai seksikeinua tai...eli sitä vaan, että ei pidä ottaa liikaa mallia ja suorittamispaineita omaan elämäänsä netistä. Jos olisin Anitan äiti antaisin asian hienotunteisesti olla tai ehkä sanoisin tän.

   Lainaa

  52. Arkkienkeli 9.3.2021 17:32
   Tulos: -93 (97 ääntä)
   Sanna: Anitan tyttärellä on kyllä ongelma... Äiti, joka netissä nimellä puhuu alaikäisen lapsensa seksielämästä voi olla aika traumatisoivaa.
   Ymmärräthän etteivän feissarimokissa esiintyvien nimet ole aitoja? Oletko missannut jotain?

   Lainaa

  53. Arkkienkeli 9.3.2021 17:48
   Tulos: +10 (22 ääntä)
   jn: Ah, nyt on se hetki kun voi avautua äideistä. Minun äitini soittelee joka päivä, joskus kahdesti päivässä, ja kyselee kaiken hyvin tarkasti. Olenko syönyt, mitä olen syönyt, olenko käynyt kaupassa, mitä aion illalla tehdä, ketä aion nähdä, mitä teemme kavereiden kanssa... KAIKEN. Hyvä ettei kysy, [...]
   Anna säännöt. Ymmärrän hyvin angstisi, kun olen eka skidi. Nyt 51v. ja mutsi se haluaisi soitella jokainen päivä. Kerro että vastaanotat puheluita äidiltäsi vaikka maanantaina ja perjantaina. Viikonloppuina ei soitella. Kyllä hän sen sisäistää ja ymmärtää.

   Lainaa

  54. Kurkkusopuli 9.3.2021 17:51
   Tulos: -49 (59 ääntä)
   Vankka hedelmä: Oman vaimon äiti on vähän samanlainen. Joka ikinen asia pitää selvittää ja jatkuvasti kysellään mitä oot tehnyt vaikka eletään ihan normaalia arkea. Kyseessä on kuitenkin jo kohta nelikymppinen nainen, eikä edes nuori aikuinen. Vaimokin hermoilee vähän väliä kun yks soittelee päivittäin aivan tyhjiä [...]
   Aika nuori vaimo taitaa olla kyseessä jos hänen äitinsä on vasta kolmekymppinen?

   Lainaa

  55. Tulos: -66 (68 ääntä)
   Eksakti vesinokkaeläin: Minkä ikäraja on 18v? Ei seksileluissa ainakaan ole olemassa mitään ikärajoja.
   Sikäli kun seksilelua voi pitää Rikoslain 17. luvun 20 § tarkoittamana "esineenä, joka sukupuolisiveellisyyttä loukkaavana on omiaan herättämään yleistä pahennusta", ei sellaista sitä saa ansiotarkoituksessa luovuttaa 15 vuotta nuoremmalle.

   Lainaa

  56. Härski makkara 9.3.2021 18:11
   Tulos: +64 (66 ääntä)
   Pehmeä jänis: Nii no, valitettavasti suomessa ikäraja on 18v ja 16 ei ihan vielä oo siellä edes sun matikalla. Tuosta voi porukat joutua kuseen kun joku aikuinenhan tuon on tytölle ostanu
   Mitä paskaa? Seksilelujen ostoon ei oo 18 vuoden ikärajaa.

   Lainaa

  57. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Nukkuva ilves: Varmaan vähemmän kuin 4000 kiloa painavalla takalla, joka joudutaan tuomaan rekalla.  Tonnin patsaita kuljetellaan ainakin pääkaupunkiseudulla ihan vaan pakettiautolla ja sähkötrukilla. 
   Otappa huomioon että jos sitä terapiakoiraa joutuu jostain syystä kuljettamaan moneen kertaan taitettuna niin saattaa seki rekan tarvita 

   Lainaa

  58. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Vittuako menee tonkimaan toisten huoneisiin, jos ei kestä sitä mitä niistä saattaa löytyä. Tähän se Jack Nicholsonin kuva ja "You can't handle the truth"

   Lainaa

  59. Rapea kirahvi 9.3.2021 19:31
   Tulos: +92 (94 ääntä)
   Arkkienkeli: Ymmärräthän etteivän feissarimokissa esiintyvien nimet ole aitoja? Oletko missannut jotain?
   Oletko missannut sen, että alkuperäisen päivityksen on nähnyt kaikki sukulaiset, perhetutut yms. Ellei tuo sitten ole jostain mammaryhmästä, jossa toivottavasti ei ole tuttuja lukemassa tuota...

   Lainaa

  60. Pelkäämätön soturi 9.3.2021 19:44
   Tulos: +82 (84 ääntä)
   Kekkoska: Toivon että Anitan tytär ja kaikki nuoret osaa nauttia ihan tavallisesta seksistä ja toisen ihmisen läheisyydestä ilman isoa leluvarastoa ja kolmen kimppaa tai seksikeinua tai...eli sitä vaan, että ei pidä ottaa liikaa mallia ja suorittamispaineita omaan elämäänsä netistä. Jos olisin Anitan äiti antaisin asian hienotunteisesti olla tai ehkä sanoisin tän.
    Tuon ikäisenä on hyvä opetella vielä tuntemaan omaa kehoaan eikä syöksyä hakemaan suhdetta vain koska, no, tekisi mieli seksiä. Seksiä on paras harrastaa soolona kunnes on valmis sietämään myös tunnepuolen asiasta -en väitä että kukaan teini-ikäinen ei osaisi, mutta kaikki eivät osaa, ja on paras odotella kunnes kokee olevansa valmis niin läheiseen suhteeseen. Kenenkään sydän ei ole särkynyt vibraattorin takia, eikä kukaan ole särkenyt vibraattorin sydäntä.

   Lainaa

  61. Tahraton järvisieni 9.3.2021 20:45
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Laskelmoiva piikkisika: Yön pimeinä tunteina alkoi mietityttämään, paljonko tuollaisen 907 kg painokoiran posti- tai siis rahtikulut mahtaisivat olla 🤔
   Ei kannata Postin kautta kuljettaa, hinta on tähtitieteellinen ja varmasti onnistuisivat hukkaamaan sen. Kannattaa ottaa yhteys johonkin luotettavaan kuljetusyritykseen joka siirtää tonnin painoisen lähetyksen satasella.

   Lainaa

  62. Beige seuraeläin 10.3.2021 1:35
   Tulos: +61 (71 ääntä)
   Kekkoska: Toivon että Anitan tytär ja kaikki nuoret osaa nauttia ihan tavallisesta seksistä ja toisen ihmisen läheisyydestä ilman isoa leluvarastoa ja kolmen kimppaa tai seksikeinua tai...eli sitä vaan, että ei pidä ottaa liikaa mallia ja suorittamispaineita omaan elämäänsä netistä. Jos olisin Anitan äiti antaisin asian hienotunteisesti olla tai ehkä sanoisin tän.
   Aika kummallinen asenne. 
   Kommentistasi saa sellaisen käsityksen, että ajattelet lelujen (ja mahdollisesti kaiken lähetyssaarnaajasta poikkeavan?) jotenkin vähentävän käyttäjiensä kykyä nauttia toisen ihmisen läheisyydestä. Onko siis niin, että vain se ”tavallinen seksi” (=lähetyssaarnaaja?) on mielestäsi hellää ja rakastavaa, ja kaikki muu jotain tunteetonta pervoilua?
   Usko tai älä, mutta lukuisat ihmiset ympäri maailmaa nauttivat tavallisesta seksistä ja toisen ihmisen läheisyydestä myös niitä leluja käyttäen, ja vaikka useamman partnerin kanssa. Kas kun ”tavallinen” tuppaa olemaan eri ihmisille eri asioita. 

   Lainaa

  63. Auraamaton ankerias 10.3.2021 1:46
   Tulos: +4 (14 ääntä)
   Anita, älä itke vaan kokeile sinäkin! :)

   Lainaa

  64. Roteva tiikeri 10.3.2021 1:53
   Tulos: -22 (56 ääntä)
   Seurattu tomaatti: Jokaiselle tytölle pitäisi lahjoittaa kuukuppi ja eka seksilelu viimeistään kun menkat alkaa. [...]
   Monella ne menkat alkavat jo alle 10-vuotiaana niin ei siinä iässä vielä mitään seksileluja tai kuukuppeja tarvitse.

   Lainaa

  65. Hillitty ananas 10.3.2021 2:44
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Rapea kirahvi: Oletko missannut sen, että alkuperäisen päivityksen on nähnyt kaikki sukulaiset, perhetutut yms. Ellei tuo sitten ole jostain mammaryhmästä, jossa toivottavasti ei ole tuttuja lukemassa tuota...
   Jep. Sitä paitsi kyllä nuo etunimet ihan aitoja ovat...

   Lainaa

  66. Räyhäkäs poro 10.3.2021 10:57
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Pehmeä jänis: Nii no, valitettavasti suomessa ikäraja on 18v ja 16 ei ihan vielä oo siellä edes sun matikalla. Tuosta voi porukat joutua kuseen kun joku aikuinenhan tuon on tytölle ostanu

   Ei seksileluille ole ikärajaa. Ainut raja voi tulla, jos netistä tilaa, että toimiiko Visa Electron maksuvälineenä, jos ei ole omaa verkkopankkia ja luottokortin saa vasta 18-vuotiaana. Parempi, että käyttää seksilelua kuin harrastaa suojaamatonta seksiä. 

   Lainaa

  67. Kehittymätön koala 10.3.2021 11:25
   Tulos: +15 (23 ääntä)
   Kamalaa, Anita itse täytti just 31v ja löysi 16v tyttärensä huoneesta seksilelun. Eikö noi nuoret ajattele nykyään muuta kuin seksiä??

   Lainaa

  68. Nominiton hiiri 10.3.2021 11:44
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Räyhäkäs poro: Ei seksileluille ole ikärajaa. Ainut raja voi tulla, jos netistä tilaa, että toimiiko Visa Electron maksuvälineenä, jos ei ole omaa verkkopankkia ja luottokortin saa vasta 18-vuotiaana. Parempi, että käyttää seksilelua kuin harrastaa suojaamatonta seksiä. 
   Edes tuo ei ole ongelma, koska esim. Kaalimadolta (ja varmasti suuresta osasta muitakin) voi tilata postiennakolla, eli maksaa tilauksen ihan vaikka käteisellä Postista noudon yhteydessä. Aika monella 16-vuotiaalla varmasti on nykyään myös ne verkkopankktunnukset, vaikka ei tietystikään kaikilla.

   Lainaa

  69. Tulos: +53 (53 ääntä)
   Sekin olisi jo tarpeeksi paha että Anita on mennyt penkomaan 16-vuotiaan tyttärensä huonetta, mutta että jakaa tämän tiedon kaikille Facebook-kavereilleen (tai johonkin mammaryhmään)? Luottamus rikottu kahdella tapaa.

   Lainaa

  70. Kotoisa peto 10.3.2021 17:47
   Tulos: +20 (26 ääntä)
   Kekkoska: Toivon että Anitan tytär ja kaikki nuoret osaa nauttia ihan tavallisesta seksistä ja toisen ihmisen läheisyydestä ilman isoa leluvarastoa ja kolmen kimppaa tai seksikeinua tai...eli sitä vaan, että ei pidä ottaa liikaa mallia ja suorittamispaineita omaan elämäänsä netistä. Jos olisin Anitan äiti antaisin asian hienotunteisesti olla tai ehkä sanoisin tän.
   Vaniljajätskihän on ihan hyvää. Mitä sitä suotta muita makuja maistelemaankaan.

   Lainaa

  71. Tulos: +23 (25 ääntä)
   jn: Ah, nyt on se hetki kun voi avautua äideistä. Minun äitini soittelee joka päivä, joskus kahdesti päivässä, ja kyselee kaiken hyvin tarkasti. Olenko syönyt, mitä olen syönyt, olenko käynyt kaupassa, mitä aion illalla tehdä, ketä aion nähdä, mitä teemme kavereiden kanssa... KAIKEN. Hyvä ettei kysy, [...]
   Täällä toinen ainoa lapsi, moro! Ja jos jotain siitä opin, niin suorastaan pakotin mieheni tekemään kanssani vähintään kaksi lasta etten vaan vanhemmiten muutu äidikseni. Mitään ei voi kertoa ja kaikesta epäillään pahinta. Piikitin kuulemma huumeita yläasteella vaikken edes polttanut röökiä. Pari päivää sitten sattui näkemään veritahran sängyn lakanan reunassa ja kysyi kuka täällä on hakattu ("heh heh, vitsillähän minä vain, toki arvailinkin että se tuli kun lapsi repäisi ruven irti jalastaan"). Ym ym. Olen sen verran monta kertaa napsahtanut että ymmärtää jo olla soittelematta liian usein, kyllä me viikon parin välein ollaan yhteydessä. Sääli sinänsä, olisihan se kiva että äidillä olisi luonteva suhde ainoaan lapseensa...

   Lainaa

  72. Tulos: -3 (11 ääntä)
   Anita: Osta tyttärellesi siveysvyö ja lukitse se hänelle. Ei tarvitse huolehtia seksileluista sen jälkeen ;)

   Lainaa

  73. Puoliavoin lehmä 10.3.2021 22:15
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Sanna: Anitan tyttärellä on kyllä ongelma... Äiti, joka netissä nimellä puhuu alaikäisen lapsensa seksielämästä voi olla aika traumatisoivaa.
   Vaikkei kirjoittaisi nettiin, niin aika jäätävä on asennekin, ettei seksistä saa nauttia edes yksin.

   Lainaa

  74. Vanttera lihapiirakka 11.3.2021 9:56
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   -S-: Mä keksin aika monta seksilelua pahempaa asiaa mitä voisi teinin huoneesta löytyä.
   Huumeet, mein kampf, Kanye Westin juliste, tatuointivälineet,...

   Lainaa

  75. Kehittymätön aasi 13.3.2021 19:59
   Tulos: -3 (17 ääntä)
   Siskoton opas: Minkä takia pitää tonkia jo melkein aikuisen tavaroita ja huonetta? Kai tämä tytär siivoaa itse huoneensa?
   Melkein aikuisen? Tarkoitit kai "melkein täysi-ikäisen"? Aikuisuuteen on luultavasti vielä pitkä matka.

   Lainaa

  76. Annamunkaikkikestää 15.3.2021 6:42
   Tulos: +21 (27 ääntä)
   Roteva tiikeri: Monella ne menkat alkavat jo alle 10-vuotiaana niin ei siinä iässä vielä mitään seksileluja tai kuukuppeja tarvitse.
   Öö kuukuppi on kuukautissuoja, jos et sattunut tietämään. Sitä tarvitaan juurikin silloin kun menkat alkaa.

   Lainaa

  77. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Olen mies, ja oma äitini oli tuollainen Anita. Hirveä säätö aina kun stressi Kun harrasti sooloseksiä, tai katseli edes jotain alusvaateluetteloa ja tyttöystävät oli ihan kauhistus aikuisuuteen asti. Siinä sitten harrastettiin kamalaa puskaseksiä tikut perseessä, kun kotiin ei voinut tyttöä tuoda. Ylisuojelevuus vain vähentää seksielämän turvallisuutta ja seksuaalista itseluottamusta.

   Lainaa

  78. Tahrittu pingviini 16.3.2021 16:38
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Mäntylahti-Piiras: niitä ei lain mukaan saisi myydä alaikäisille, voi olla että mutsilla on lähtenyt mielikuvitus laukkaamaan että mitähän muuta ikärajoitettua se likka on haetuttanut, tosin todennäköisempää lienee että mutsilla on lepakoita kellotapulissa...
   Voisitko vaikka linkata sen lain, jonka mukaan näin on? (Et varmaan, sillä sellaista lakia ei ole)

   Lainaa

  79. Tapetoitu varis 17.3.2021 5:36
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Anita kuulostaa äidiltäni. Äiti löysi nuoruudessani tavaroistani tampoonin ja hyvin vihaisena tuli kysymään mikä tämä on. Olisi hänen luullut tietävän, koska käytti itse pelkkiä tampooneja.

   Lainaa

  80. Itseasiassa 18.3.2021 15:28
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Ilq: Siis jos Anita itkee tuosta niin se varmaan hirttää itsensä kun saa selville että tytär on harrastanut seksiä toisen henkilön kanssa. Itsemurhakirjeessä ja fb-päivityksessä lukee sitten jotakin: "Löysin seksilelun tyttären huoneesta kun hän oli 16v. Kuulin hänen harrastavan seksiä kun hän oli 17v. Olen itkenyt liian kauan, en kestä enää. Hyvästi."
   Tiedän tapauksen, jossa äiti oli tyttären neitsyyden menetyksestä niin masentunut, että oli viikon sairauslomalla. En ole varma mihin uskontokuntaan kuuluvat, mutta ainakin veljensä aikaisti häitään puolella vuodella. Nähtävästi häitä oli mukavampi tanssia räntäsateessa kuin pitää kesähäitä.

   Lainaa

  81. Itseasiassa 18.3.2021 23:05
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Pehmeä jänis: Nii no, valitettavasti suomessa ikäraja on 18v ja 16 ei ihan vielä oo siellä edes sun matikalla. Tuosta voi porukat joutua kuseen kun joku aikuinenhan tuon on tytölle ostanu
   Mahtava mielikuva, vanhemmat pidätetään, koska teiniltä löytyi dildo. Vai miten ne joutuisi kuseen? Kouluun kuraattorin puhutteluun?

   Lainaa

  82. Itseasiassa 18.3.2021 23:09
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Sisäänlämpiävä kiivi: Kenen meinasit nämä lahjoitukset hoitavan ja mitä ajattelit niiden tyttöjen tekevän niillä turhilla leluilla ja kupeilla, joita eivät käytä..?🤔 Kuulostaa aikamoiselta resurssien tuhlaukselta ja roskaamiselta, kun helpommin ja tehokkaammin hoituisi paremmalla vanhempien opetuksella.
   Mä oon saanut kupin äidiltä, vielä melko nuorena, ja myöhemmin vielä seksilelun. On tullut molemmat käyttöön, joten mikä niistä tekee turhia?

   Lainaa

  83. Taitettu vesimeloni 4.5.2021 20:08
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Jos mun vanhemmat löytelis mun huoneesta jotain asioita ja ne ei enää muuton jälkeen mua näkis. Oon oikeesti onnellinen et mun vanhemmat ei ikinä tulis mun huoneeseen ilman lupaa penkomaan.

   Lainaa

  84. Tietäjät tietää 15.6.2021 15:59
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Pehmeä jänis: Nii no, valitettavasti suomessa ikäraja on 18v ja 16 ei ihan vielä oo siellä edes sun matikalla. Tuosta voi porukat joutua kuseen kun joku aikuinenhan tuon on tytölle ostanu
   Voi vittu sun kanssa siinä lukee melkein ja voit ostaa alaikäisenä seksi lelun voit mennä kaupasta ostamaan tai ostaa netti kaupasta vain jos on kortti

   Lainaa

  85. Tulos: -1 (1 ääni)
   Laskelmoiva piikkisika: Yön pimeinä tunteina alkoi mietityttämään, paljonko tuollaisen 907 kg painokoiran posti- tai siis rahtikulut mahtaisivat olla 🤔
   niko ranta-aho vois alkaa maahantuomaan tämmösiä 🤔

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kaatua, koira, kuolla, kuva, löytö, muki, paino, painokoira, pehmolelu, terapiakoira, tytär, äiti