Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koronakatsaus, osa 21

Laiton jumalanpalvelus?
Suurenna näkymä
Koronakatsaus, osa 21

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 75 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Oceangirl 9.3.2021 0:14
   Tulos: +845 (853 ääntä)
   brobagandaan :D

   Lainaa

  2. Tulos: +665 (671 ääntä)
   Brobaganda? Tucca??

   Lainaa

  3. Tulos: +627 (639 ääntä)
   Kuzimuna: Brobaganda? Tucca??
   Cannan märkä uni on toteutumassa.

   Lainaa

  4. Captain Obvious 9.3.2021 0:24
   Tulos: +586 (592 ääntä)
   Epäluotettava viestintä veljien kesken = brobaganda

   Lainaa

  5. Tulos: +437 (443 ääntä)
   Aulikissa viihdyttävintä on että hän itsekin kirjoitti ”uusinta” eikä silti tajunnut.

   Lainaa

  6. traumcity 9.3.2021 0:31
   Tulos: +280 (308 ääntä)
   Oma sosiaalinen kupla kun muodotuu pääasiassa tervejärkisistä ihmisistä, niin kyllä tälläiset postaukset aina hiukan pistää mietteliääksi. Sellainen semi shokkiwau- reaktio, osa porukasta ei usko että korona-virusta on olemassa. Ei kai siinä sitten mitään :D Onnea vaan seuraavaan elämään, tällä kertaa ei tullut voittavaa arpaa.

   Lainaa

  7. Toj Karin 9.3.2021 1:35
   Tulos: -7 (151 ääntä)
   En oo vielä nähnyt yhtään oikeiston höyrypäätä joka osaisi kirjoittaa propagandan oikein. Vasemmalla puolella taas virheet lainasanoissa on lähes yksin omaa vanhuksilla, mikä on ymmärrettävää.

   Lainaa

  8. Kivetön kuguaari 9.3.2021 1:40
   Tulos: +300 (306 ääntä)
   Hans Välimäki on luotettava ammattilainen. Laiha kokki ja kalju kampaaja.

   Lainaa

  9. Tornipöllö 9.3.2021 3:16
   Tulos: +323 (341 ääntä)
   Mitenköhän pirussa valtion olisi muka tarkoitus hyötyä tästä koronarumbasta? Päättäjiä tuskin hyödyttää millään lailla, että ihmiset pysyttelevät kotona ja välttelevät turhia menoja, ja verovaratkin vain vähenevät kun ihmiset menettävät töitä ja turismi kärsii. "Tää on kaikki vain kusetusta että saadaan rokotettua ihmisiin aivopesumikrosiruja" -teorioidenkin luulisi hieman kärsivän siitä, että rokotusvauhti on lähinnä surkuhupaisan hidas. Luulisi että jos tämä oli muka kaiken aikaa se päätavoite, jota on suunniteltu viimeisen vuoden ajan, niin homma sujuisi vähän sutjakkaammin. Yritän vaan sanoa, että Tomin salaliittoteoriassa on joitain aukkoja.

   Lainaa

  10. apinaattori 9.3.2021 3:53
   Tulos: +121 (131 ääntä)
   Tää olikin ihan uus juttu, et uskoa tai olla uskomatta koronaan. Mutta joo onhan se kauheeta kun brobagandaa vaan valtio paukuttaa tulemaan ja huvikseen huijjaavat meitä. Olis kiva kuulla jonkun joka on päättänyt että tämä on brobagandaa jottanotta mitä nyt esim Suomen valtio tästä hyötyisi jos kyseessä olisi kusetus.

   Lainaa

  11. Tulos: +88 (96 ääntä)
   Tomi ei myöskään usko oikeinkirjoitukseen. Pansiolaisten kuuluisi pysyä pois internetistä ja istua Hövelissä ryystämässä keppanaa.

   Lainaa

  12. Tulos: +102 (108 ääntä)
   Kaikki rajoitukset ollaan keksitty jotta turismi vähentyisi rikkaiden rantatonttien läheisyydessä ja ravintoloiden kiinnimeno ei haittaa kultakermaa, joilla on omat kokit. Kertokaas ite jotkut vieläkin paremmat salaliittoteoriat, mieluiten omasta päästä.

   Lainaa

  13. Käsittämätön eläin 9.3.2021 4:39
   Tulos: +74 (84 ääntä)
   Tornipöllö: Mitenköhän pirussa valtion olisi muka tarkoitus hyötyä tästä koronarumbasta? Päättäjiä tuskin hyödyttää millään lailla, että ihmiset pysyttelevät kotona ja välttelevät turhia menoja, ja verovaratkin vain vähenevät kun ihmiset menettävät töitä ja turismi kärsii. "Tää on kaikki vain kusetusta että [...]
   Eiku siis tän idea on saada ihmiset taittumaan ajatukseen liittovaltiosta. Turtsi-Ano just kerto. NWO kato, eka tulee united states of EU ja sit se on menoa *kierii foliossa*

   Lainaa

  14. Myötätunnoton hilleri 9.3.2021 5:15
   Tulos: +29 (43 ääntä)
   Käsittämätön eläin: Eiku siis tän idea on saada ihmiset taittumaan ajatukseen liittovaltiosta. Turtsi-Ano just kerto. NWO kato, eka tulee united states of EU ja sit se on menoa *kierii foliossa*
   Eiku kato tän tarkotus oli saada Kiina maailman talousykköseksi. Sehä oli heti sijoittamassa mm. lentoyhtiö Norwegianin.

   Lainaa

  15. Alikehittynyt perhonen 9.3.2021 6:53
   Tulos: +104 (112 ääntä)
   Tornipöllö: Mitenköhän pirussa valtion olisi muka tarkoitus hyötyä tästä koronarumbasta? Päättäjiä tuskin hyödyttää millään lailla, että ihmiset pysyttelevät kotona ja välttelevät turhia menoja, ja verovaratkin vain vähenevät kun ihmiset menettävät töitä ja turismi kärsii. "Tää on kaikki vain kusetusta että [...]
   SENKIN LAMMAS!! Eikä tätä tarvitse sen enempää perustella. Riittää kun on eri mieltä enemmistön kanssa ja HALLITUKSEN SYYTÄ!!

   Lainaa

  16. Tukintolvana 9.3.2021 7:03
   Tulos: +70 (78 ääntä)
   Luin keskustelun jossa pandemiaa väitettiin Suomen hallituksen keksimäksi koska "vihervassarit on semmoisia". Hienossa Truman Showssa me kaikki sitten vissiin eletään, että saadaan uutisia tämän mukamas vaikutuksesta ulkomailta. Hyvä hallitus! Hieno jekku :D

   Lainaa

  17. Tulos: +119 (125 ääntä)
   Napael: Kaikki rajoitukset ollaan keksitty jotta turismi vähentyisi rikkaiden rantatonttien läheisyydessä ja ravintoloiden kiinnimeno ei haittaa kultakermaa, joilla on omat kokit. Kertokaas ite jotkut vieläkin paremmat salaliittoteoriat, mieluiten omasta päästä.
   Korona keksittiin et liikenne vähenis ja ihmiset ois kotona. Miksi? No siksi, että valtiot vois rauhassa siirtää ufoja uusiin tutkimuslaitoksiin ilman uteliaita silmiä. Siirron hetki on silloin kun lockdown pamahtaa päälle!

   Lainaa

  18. Tulos: +86 (92 ääntä)
   Minua vaivaa tuossa Hansin lainauksen sensuroinnissa tuo puutteellinen tähtien määrä. Ihmettelin kovasti, miksi hän olisi sanonut haluavansa "tästä perseestä eroon", kunnes tajusin että hän tarkoitti perkelettä.

   Lainaa

  19. Raskas katkarapu 9.3.2021 7:28
   Tulos: +51 (55 ääntä)
   BRO-pagandaa ... :D

   Lainaa

  20. Tulos: -17 (27 ääntä)
   Hattu: Cannan märkä uni on toteutumassa.
   Callan myös

   Lainaa

  21. Tulos: +72 (82 ääntä)
   Tornipöllö: Mitenköhän pirussa valtion olisi muka tarkoitus hyötyä tästä koronarumbasta? Päättäjiä tuskin hyödyttää millään lailla, että ihmiset pysyttelevät kotona ja välttelevät turhia menoja, ja verovaratkin vain vähenevät kun ihmiset menettävät töitä ja turismi kärsii. "Tää on kaikki vain kusetusta että [...]
   Tuossa mikrosiru teoriassahan ihmetyttää niiden rokottajien taito saada siitä yhdestä rokote ambullista juuri ne 5 mikrosirua juuri 5 eri ruiskuun. Tai jos ne on jo valmiiki niissä ruiskuissa, niin mitäs sitten jos ne meneekin sekaisin muiden ruiskujen kanssa ja sitten niillä annetaakin jotain tavallista lääkettä jne...
   Kyllä nyt vähän salaliittoteoria ontuu :)

   Lainaa

  22. Tulos: +29 (37 ääntä)
   Napael: Kaikki rajoitukset ollaan keksitty jotta turismi vähentyisi rikkaiden rantatonttien läheisyydessä ja ravintoloiden kiinnimeno ei haittaa kultakermaa, joilla on omat kokit. Kertokaas ite jotkut vieläkin paremmat salaliittoteoriat, mieluiten omasta päästä.
   Ilmastonmuutos on valetta koska raharikkaat ostavat edelleen rantatontteja.
   Tää ei kyl ollu oma keksimä.

   Lainaa

  23. Harmaa soturi 9.3.2021 8:45
   Tulos: +68 (78 ääntä)
   Älgää usgogo valdion rogodus brobagandaa! Laiddavat vain ciruja ihmisden päihin gun huomasivad eddä masgeisda ne ei irdoa darbeegsi dehoggaasti geuhgoihin!

   Lainaa

  24. Moitittava metsämarja 9.3.2021 9:04
   Tulos: +42 (46 ääntä)
   Napael: Kaikki rajoitukset ollaan keksitty jotta turismi vähentyisi rikkaiden rantatonttien läheisyydessä ja ravintoloiden kiinnimeno ei haittaa kultakermaa, joilla on omat kokit. Kertokaas ite jotkut vieläkin paremmat salaliittoteoriat, mieluiten omasta päästä.
   Korona on Suomen hallituksen kiero juoni yksityistämisen lopettamiseksi. Attendoille ja kumppaneille ei riitä asiakkaita kun kaikki huonokuntoiset vanhukset kuolee koronaan, jolloin ne joutuu laittamaan lapun luukulle ja hoivakodit palaa kuntien omistukseen.

   Lainaa

  25. Heleä lisko 9.3.2021 9:10
   Tulos: +52 (58 ääntä)
   Tornipöllö: Mitenköhän pirussa valtion olisi muka tarkoitus hyötyä tästä koronarumbasta? Päättäjiä tuskin hyödyttää millään lailla, että ihmiset pysyttelevät kotona ja välttelevät turhia menoja, ja verovaratkin vain vähenevät kun ihmiset menettävät töitä ja turismi kärsii. "Tää on kaikki vain kusetusta että [...]
   Lisäksi on melkoinen ihme että tässä kusetuksessa on tosiaan koko maailma mukana. Missä kaikkien maiden päättäjät ovat yhdessä päättäneet kusettaa kansalaisiaan ja kuinka hitossa se onnistutaan pitämään salassa? 
   Usein vaikit siltä ettei nää salaliittoteorioitsijat osaa ollenkaan katsoa oman maan rajojen ulkopuolelle.

   Lainaa

  26. Tulos: +70 (80 ääntä)
   Nämä salaliittoteoreetikothan eniten tästä koronasta inisee, eivätkä ne näytä tajuavan, että mitä pidempään ne ite jatkaa tuota maskipelleilyä ja kieltäytyy rokottautumasta, sitä pidempään tämä vouhotus kestää. Vai onko se salaliitto? Onko se niiden tarkotus alunperinkin? Jahas, kyllä minä tiedän mitä ne yrittää!

   Lainaa

  27. Hööpölööpö 9.3.2021 9:27
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Campaajacsi on alkanut.

   Lainaa

  28. Tyven seuraeläin 9.3.2021 9:28
   Tulos: +80 (84 ääntä)
   Tornipöllö: Mitenköhän pirussa valtion olisi muka tarkoitus hyötyä tästä koronarumbasta? Päättäjiä tuskin hyödyttää millään lailla, että ihmiset pysyttelevät kotona ja välttelevät turhia menoja, ja verovaratkin vain vähenevät kun ihmiset menettävät töitä ja turismi kärsii. "Tää on kaikki vain kusetusta että [...]
   No siis. Olet kai tietoinen siitä että linnut ovat oikeasti hallituksen luomia robotteja, joiden tarkoitus on salakuvata perus Peran jännää elämää. Hallitus on keksinyt nyt oivan keinon saada ihmiset sisätiloihin, jotta näin keväällä saadaan vaihtaa paristot kaikessa rauhassa. Muutama yritys saattaa kaatua, mutta tärkeintä on selvittää mitä kaljaa Pera kittaa kesäisin grillaillessaan.

   Lainaa

  29. Hämärä maahinen 9.3.2021 9:38
   Tulos: +37 (43 ääntä)
   Tornipöllö: Mitenköhän pirussa valtion olisi muka tarkoitus hyötyä tästä koronarumbasta? Päättäjiä tuskin hyödyttää millään lailla, että ihmiset pysyttelevät kotona ja välttelevät turhia menoja, ja verovaratkin vain vähenevät kun ihmiset menettävät töitä ja turismi kärsii. "Tää on kaikki vain kusetusta että [...]
   Elä nyt ku joku sano YouTube videolla että tää on salaliitto valtioiden ja median välillä ja ja on uuden globaalin diktatuurin nousu. Ja totta kai se oli faktaa ku se sano että tehkää omat tutkimuksenne ja kerto kuinka joku muuki sano jollain videolla samaa. Ei kai ne ois nii sanonu jos ei se ois totta huoh. Ennemmin luotan ihmisiin jotka saa rahaa noista videoista mitä enemmän niitä ihmiset katsoo kuin mediaan koska media saa rahaa siitä että ihmiset sitä seuraa. Ja valtiot nyt aina ollu huijausta ku ne vei vähistä tuistaki muka veroja ja yrittää silti saada mut töihin vaikka just maksoin veroja. Kaikki on eliitin ja tai kommunistien tai kuka tällä viikolla keksitäänkään olkoot vaikka kaikkien salaliitto. Herätkää lampaat teitä viedään kohti orjuutta ja merkataan. Ette kai muovipussia pidä päässä jos joku vaa sanoo nii huoh. Seuratkaa tubettajia ne on oikeita paimenia. Jotka seuraa muita on vääriä lampaita.

   Lainaa

  30. Tuomittu monni 9.3.2021 10:05
   Tulos: +35 (39 ääntä)
   Vakuuttavin propagandan vastustaja on nimen omaan henkilö, joka ei osaa kirjoittaa propaganda. Taidan iteki vetästä foliohatun päähän ku oli niin vakuuttavaa perustelua taas että päät irti.

   Lainaa

  31. Tulos: -14 (22 ääntä)
   traumcity: Oma sosiaalinen kupla kun muodotuu pääasiassa tervejärkisistä ihmisistä, niin kyllä tälläiset postaukset aina hiukan pistää mietteliääksi. Sellainen semi shokkiwau- reaktio, osa porukasta ei usko että korona-virusta on olemassa. Ei kai siinä sitten mitään 😁 Onnea vaan seuraavaan elämään, tällä kertaa ei tullut voittavaa arpaa.
   Mutta mitä jos on kuitenkin totta että tämä on vaan juoni ihmisten vähentämiseksi 😲

   Lainaa

  32. Jorma Ralli-Kukkula 9.3.2021 10:40
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   Jengi ymmärsi nyt väärin Sallan viestin, hänhän vain kiitti Hansia siitä kun oli antanut oman tuccansa Sallalle.

   Lainaa

  33. Tulos: +51 (55 ääntä)
   Heleä lisko: Lisäksi on melkoinen ihme että tässä kusetuksessa on tosiaan koko maailma mukana. Missä kaikkien maiden päättäjät ovat yhdessä päättäneet kusettaa kansalaisiaan ja kuinka hitossa se onnistutaan pitämään salassa? 
   Ottaen huomioon, että edes Suomen hallitus ei pääse yhteisymmärrykseen, miten tässä pitäisi toimia, niin kuinka todennäköisenä nämä sankarit pitävät, että esim. USA, Kiina, Venäjä, Iran ja Israel ovat löytäneet koronan kautta onnellisen yhteisen sävelen maailman huijaukseen?

   Lainaa

  34. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Napael: Kaikki rajoitukset ollaan keksitty jotta turismi vähentyisi rikkaiden rantatonttien läheisyydessä ja ravintoloiden kiinnimeno ei haittaa kultakermaa, joilla on omat kokit. Kertokaas ite jotkut vieläkin paremmat salaliittoteoriat, mieluiten omasta päästä.
   Koronarajoitukset ovat S-ryhmän lobbaamia, Sr-ryhmän asema ravintola-alalla vahvistuisi entisestään kun yksityiset raflat joutuvat laittamaan lappua luukulle.

   Lainaa

  35. Moitteeton kani 9.3.2021 11:39
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   Sääliksi käy kun salaliittoteoreetikot eivät tajua että heitä itseään viedään kuin pässiä narussa.

   Lainaa

  36. Reseptivapaa luumu 9.3.2021 12:17
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Jusu: Koronarajoitukset ovat S-ryhmän lobbaamia, Sr-ryhmän asema ravintola-alalla vahvistuisi entisestään kun yksityiset raflat joutuvat laittamaan lappua luukulle.
   S-ryhmä on ensimmäisenä inisemässä vuokranantajilta alennusta vuokriin, mieluimmin tietysti 100 %.

   Lainaa

  37. Tulos: -32 (48 ääntä)
   traumcity: Oma sosiaalinen kupla kun muodotuu pääasiassa tervejärkisistä ihmisistä, niin kyllä tälläiset postaukset aina hiukan pistää mietteliääksi. Sellainen semi shokkiwau- reaktio, osa porukasta ei usko että korona-virusta on olemassa. Ei kai siinä sitten mitään 😁 Onnea vaan seuraavaan elämään, tällä kertaa ei tullut voittavaa arpaa.
   Jotenkin toi sana shokkiwau kertoo sinusta aika paljon. Käytät varmaan sanaa käristyskupoli myös?

   Lainaa

  38. Rapsakas marsu 9.3.2021 12:21
   Tulos: -28 (38 ääntä)
   En nyt kyllä ole varma onko julkaisu vai kommenttiosio se moka tässä.

   Lainaa

  39. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Liekkö oikeinkirjoituskin jokin Lemurian liskomiesten juoni?

   Lainaa

  40. Muurattu minkki 9.3.2021 13:52
   Tulos: +56 (58 ääntä)
   Heleä lisko: Lisäksi on melkoinen ihme että tässä kusetuksessa on tosiaan koko maailma mukana. Missä kaikkien maiden päättäjät ovat yhdessä päättäneet kusettaa kansalaisiaan ja kuinka hitossa se onnistutaan pitämään salassa? Usein vaikit siltä ettei nää salaliittoteorioitsijat osaa ollenkaan katsoa oman maan rajojen ulkopuolelle.
    Minusta kaikkein suurin jännä tässä jutussa on se, että niin moni ihminen ylipäänsä tietää tästä salaliitosta. Jos itse olisin maailman eliitin kärjessä suunnittelemassa globaalia vallankaappausta, niin pitäisin aika tarkasti huolta, ettei esimerkiksi urpot Facebookissa pääsisi levittelemään juontani. 
   Olen kysynytkin asiasta muutamalta aidolta salaliittoteoreetikolta, mutta saanut vain vastauksen, että jokainen omilla aivoillaan ajatteleva ihminen kyllä tajua mistä on kyse. En ole kyllä vielä omasta päästäni tällaista ajatusta löytänyt...

   Lainaa

  41. foliohattu 9.3.2021 14:04
   Tulos: -40 (48 ääntä)
   Ihan oikeassahan Tomi oli, virusmuunnokset tuli ja niistä osa jopa on vastustuskykysempiä rokotteita vastaan. Se nyt vaan on lampaan ensireaktio haukkua foliohatuksi jos joku ei ookkaan ittensä kanssa samaa mieltä tai sanoo jotain meidän ihanaa Sannaa vastaan.

   Lainaa

  42. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Kuzimuna: Brobaganda? Tucca??
   Brobaganda lienee sukua ainakin treenifoorumeilta tutulle bro-sciencelle. 
   Syvemmälle vaan ni näkee paremmin. 
   Tota tuccaa en osaa tulcata sen kummemmin. 

   Lainaa

  43. Pelkäämätön soturi 9.3.2021 15:15
   Tulos: +65 (67 ääntä)
   foliohattu: Ihan oikeassahan Tomi oli, virusmuunnokset tuli ja niistä osa jopa on vastustuskykysempiä rokotteita vastaan. Se nyt vaan on lampaan ensireaktio haukkua foliohatuksi jos joku ei ookkaan ittensä kanssa samaa mieltä tai sanoo jotain meidän ihanaa Sannaa vastaan.
     "Älä usko kaikkea mitä sanotaan, lammas!" -> uskoo kaiken mitä hörhöjen YouTube-videoilla sanotaan, vaikka se olisi miten keskenään ristiriitaista tai vastoin yleistä maailmantuntemusta/ tervettä järkeä. Mikähän tässä nyt on se logiikka?

   Lainaa

  44. Laajahko sakaali 9.3.2021 15:47
   Tulos: +44 (46 ääntä)
   Huvittavinta on, että nämä Tomit kuvittelevat olevansa keskimääräistä fiksumpia.

   Lainaa

  45. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Tucca (ja tugga) kieltoon!

   Lainaa

  46. Otettu manaatti 9.3.2021 19:17
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Oceangirl: brobagandaan :D
   Bendele :DD Benis :D

   Lainaa

  47. Otettu manaatti 9.3.2021 19:19
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Moitteeton kani: Sääliksi käy kun salaliittoteoreetikot eivät tajua että heitä itseään viedään kuin pässiä narussa.
   Tämä. Mm. Litteänmaan salaliiton aloittaja itse möläytti valehtelevansa. Mutta tämän lammasyleisöä kyseinen pikkumoka ei haitannut :D

   Lainaa

  48. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Hööpölööpö: Campaajacsi on alkanut.
   alganud

   Lainaa

  49. Tahraton järvisieni 9.3.2021 20:34
   Tulos: +38 (38 ääntä)
   Sama jengi joka nimittelee muita lampaiksi uskoo sitten kaiken mitä muutamat salaliittohöyrypäät keksivät tubevideoissaan hourailla.

   Lainaa

  50. Tahraton järvisieni 9.3.2021 20:36
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Laajahko sakaali: Huvittavinta on, että nämä Tomit kuvittelevat olevansa keskimääräistä fiksumpia.
   Se on se että mitä vähemmän mistään tietää niin sitä enemmän mölyää.

   Lainaa

  51. Kärkäs seppä 9.3.2021 21:37
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Sam: Tuossa mikrosiru teoriassahan ihmetyttää niiden rokottajien taito saada siitä yhdestä rokote ambullista juuri ne 5 mikrosirua juuri 5 eri ruiskuun. Tai jos ne on jo valmiiki niissä ruiskuissa, niin mitäs sitten jos ne meneekin sekaisin muiden ruiskujen kanssa ja sitten niillä annetaakin jotain tavallista lääkettä jne...Kyllä nyt vähän salaliittoteoria ontuu :)
   Niitä mikrosiruja on oikeesti satoja yhdessä ampullissa. Joku saa niitä elimistöönsä enemmän kuin toinen, mut ihan varmasti jokaselle menee ainakin muutama. Se on ihan kätevää, että on useampi siru, jotka kulkeutuu eri puolille elimistöä. Ne voi siirtyä rokotetusta ihmisestä toiseen ihmiseen mm. eritteiden välityksellä. Tää on se "laumasuoja", mistä niin kovasti puhutaan.
   Rokottajat saa myös provikkaa jokaisesta pistetystä rokotteesta. Tää palkkamarina on pelkkää hämäystä.

   Lainaa

  52. Leukava puhveli 9.3.2021 21:42
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   En ole ikinä ymmärtänyt, miksi rokotesalaliittojuttua ja liitettäviä mikrosiruja ei laitettaisi ihan vain kaikille tulevaan jäykkäkouristusrokotteeseen.. Ei, pitää keksiä uusi virus, lukita maailmaja saada kaikki uskomaan valetta... Samaa efektiä Harry Potterin ja Liekehtivän pikarin kanssa -porttiavain olisi voinut pokaalin sijaan olla olla Harryn tyyny ja mitään kirjan kestävää velmuilua ei olisi tarvittu. Miksi ihmeessä asiat ajatellaan niin vaikeasti?

   Lainaa

  53. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Laajahko sakaali: Huvittavinta on, että nämä Tomit kuvittelevat olevansa keskimääräistä fiksumpia.
   Veikkaan, että Tomin profiilissa koulutuksen kohdallla lukee "elämäm kova koulu".

   Lainaa

  54. Eronnut haltija 9.3.2021 22:27
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Muurattu minkki:  Minusta kaikkein suurin jännä tässä jutussa on se, että niin moni ihminen ylipäänsä tietää tästä salaliitosta. Jos itse olisin maailman eliitin kärjessä suunnittelemassa globaalia vallankaappausta, niin pitäisin aika tarkasti huolta, ettei esimerkiksi urpot Facebookissa pääsisi levittelemään [...]
   Eihän se haittaa, että tietäjät tietää, kun ne leimataan sekopäiksi. Juuri siksi tämä illuminatin/liskoihmisten/5G-tolppien rakentajien ammayhdistyksen/vasemmistolaishallituksen salaliitto on niin ovela! Tehdään mahdollisimman salaisia asioita mahdollisimman näkyvästi, niin kukaan ei osaa epäillä mitään.

   Lainaa

  55. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Tornipöllö: Mitenköhän pirussa valtion olisi muka tarkoitus hyötyä tästä koronarumbasta? Päättäjiä tuskin hyödyttää millään lailla, että ihmiset pysyttelevät kotona ja välttelevät turhia menoja, ja verovaratkin vain vähenevät kun ihmiset menettävät töitä ja turismi kärsii. "Tää on kaikki vain kusetusta että [...]
   Onko kukaan näistä mikrosirusalaliittolaisista pysähtynyt miettimään mistä se mikrosiru ihmisen verenkierrossa saisi sähkövirtaa?

   Lainaa

  56. Masentunut kukka (Pluri) 9.3.2021 23:13
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Napael: Kaikki rajoitukset ollaan keksitty jotta turismi vähentyisi rikkaiden rantatonttien läheisyydessä ja ravintoloiden kiinnimeno ei haittaa kultakermaa, joilla on omat kokit. Kertokaas ite jotkut vieläkin paremmat salaliittoteoriat, mieluiten omasta päästä.
   VIHER VASEMMISTO on keksi nyt soronan ettei ihmiset enää saastuta ja joutuvat olemaan yksin kotona että menevät niin sekaisin että alkavat itsekin ajattelemaan että kun polla vihertää niin on kiva että kaikki vihertää ja tämä koko teoria tarjoillaan oikein kiroituksen kera sekä täysin ilman väli merkkejä ja yhdys sana virheettömästi.

   Lainaa

  57. Pelkäämätön Soturi 9.3.2021 23:30
   Tulos: -8 (18 ääntä)
   foo: Onko kukaan näistä mikrosirusalaliittolaisista pysähtynyt miettimään mistä se mikrosiru ihmisen verenkierrossa saisi sähkövirtaa?
   Lukulaitteesta tai Skannerista. Oletko koskaan kuullut kuinka lemmikkjeä sirutetaan. Ei lemmikkejäkään kytketä paristoon. Lukulaite lähettää sopivaa taajuutta mikä virittää sirun, eli luo siruun sen tarvitseman häviävän pienen sähkövirran. Virittynyt siru lähettää taas toisella taajuudella koodiaan. Siru lähettää siis identiteettiä jonka lukulaite näyttää käyttäjälle. Tuttu laite jokaiselle lemmikinomistajalle. Enemmän olen huolissani siitä, että Suomessakin on noin tyhmiä ja hyväuskoisia ihmisiä jotka keksivät mitä typerimpiä syitä olla uskomatta mikrisiruihin. Uskoit tai älä, mkrosirujen helppo levittäminen on todellisuutta.

   Lainaa

  58. Suora preeriasusi 9.3.2021 23:31
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   foo: Onko kukaan näistä mikrosirusalaliittolaisista pysähtynyt miettimään mistä se mikrosiru ihmisen verenkierrossa saisi sähkövirtaa?
   Sydämen pumppaus aiheuttaa painevaihtelua joka voidaan hyödyntää piezosähköisissä siruissa https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Pietsos%C3%A4hk%C3%B6inen_ilmi%C3%B6
   Tuolle on sitten vaihtoehtona NFC-siru, mutta sen haittapuolena on lyhyempi lukuetäisyys. 
    https://www.dummies.com/consumer-electronics/transfer-power-near-field-communication/
   5G on virrankulutuksen kannalta vaikeampi. Myös korkea taajuus tekee "kuuluvuudesta" heikon, joten niiden sirujen luotettava toimivuus edellyttää ulkoista antennia. Siksi 5G-siruja onkin toistaiseksi asennettu lähinnä miehille.

   Lainaa

  59. Nakkinaama 10.3.2021 0:38
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Sanna: Aulikissa viihdyttävintä on että hän itsekin kirjoitti ”uusinta” eikä silti tajunnut.
   Auli-kissa😾

   Lainaa

  60. Voitokas viinirypäle 10.3.2021 1:02
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Rapsakas marsu: En nyt kyllä ole varma onko julkaisu vai kommenttiosio se moka tässä.
   Molemmat, saatiinhan me tänne tämä sinunkin kommenttisi, toki pari muutakin, niitä mokia edustamaan

   Lainaa

  61. Auraamaton ankerias 10.3.2021 1:45
   Tulos: -27 (33 ääntä)
   Bäää Bäääää!!! Maskim_pako täytyym olla se onpi jämpti :D Oikeasti surettaa nämä lampaat jotka eivät tiedä ettei se tavallinen rätti suojaa viruksilta. Eri asia sitten jos kasvoilla olisi oikeasti suojaava maski.

   Lainaa

  62. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Brobaganda kertoo kaiken tarpeellisen Tomin älykkyydestä, enkä ihmettele, että omaa tämmöisen mielipiteen asiasta.

   Lainaa

  63. Kekseliäs mandariini 10.3.2021 6:50
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   foliohattu: Ihan oikeassahan Tomi oli, virusmuunnokset tuli ja niistä osa jopa on vastustuskykysempiä rokotteita vastaan. Se nyt vaan on lampaan ensireaktio haukkua foliohatuksi jos joku ei ookkaan ittensä kanssa samaa mieltä tai sanoo jotain meidän ihanaa Sannaa vastaan.
   Foliohatun ensireaktio on haukkua lampaaksi, kun joku ei satu seuraamaan samaa paimenta kuin itse.

   Lainaa

  64. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Harmaa soturi: Älgää usgogo valdion rogodus brobagandaa! Laiddavat vain ciruja ihmisden päihin gun huomasivad eddä masgeisda ne ei irdoa darbeegsi dehoggaasti geuhgoihin!
   Noin ne Aku Ankassa puhuu kun on nenä tukossa :D

   Lainaa

  65. Tuoksuva noita 10.3.2021 17:44
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Persuilla taas lääkitys unohtunut.

   Lainaa

  66. Puoliavoin lehmä 10.3.2021 22:08
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Käsittämätön eläin: Eiku siis tän idea on saada ihmiset taittumaan ajatukseen liittovaltiosta. Turtsi-Ano just kerto. NWO kato, eka tulee united states of EU ja sit se on menoa *kierii foliossa*
   Nyt olis aika metkaa tehdä Anosta huoli-ilmoitus sosiaalitoimelle.

   Lainaa

  67. Puoliavoin lehmä 10.3.2021 22:12
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Kekseliäs mandariini: Foliohatun ensireaktio on haukkua lampaaksi, kun joku ei satu seuraamaan samaa paimenta kuin itse.
   Paimen-Mestaria. Eikö ketään muuta okseta nämä persujen antikristuksen lempinimet? 
   Taidan alkaa tituloimaan tapausta Mestaajaksi.

   Lainaa

  68. Kellotuleetonverran 11.3.2021 14:12
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Wanha campaaja tuccani leikkelehti -Agricola

   Lainaa

  69. Taitettu tonttu 11.3.2021 17:58
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   -x-x-: Ottaen huomioon, että edes Suomen hallitus ei pääse yhteisymmärrykseen, miten tässä pitäisi toimia, niin kuinka todennäköisenä nämä sankarit pitävät, että esim. USA, Kiina, Venäjä, Iran ja Israel ovat löytäneet koronan kautta onnellisen yhteisen sävelen maailman huijaukseen?
   Ymmärrän pointtisi, mutta oletuksesi että nämä tietäjät olisivat edes sen verran perillä maailmanpolitiikasta että ymmärtäisivät mitään luettelemiesi valtioiden monimutkaisista suhteista lienee turhan optimistinen.

   Lainaa

  70. Laikukas kana (ent. pelkäämätön soturi) 11.3.2021 22:22
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Pelkäämätön Soturi: Lukulaitteesta tai Skannerista. Oletko koskaan kuullut kuinka lemmikkjeä sirutetaan. Ei lemmikkejäkään kytketä paristoon. Lukulaite lähettää sopivaa taajuutta mikä virittää sirun, eli luo siruun sen tarvitseman häviävän pienen sähkövirran. Virittynyt siru lähettää taas toisella taajuudella [...]
     Voi yhden kerran, olet kyllä aika hyvä trolli. Kerro meille nyt vielä mitä tarkoitusta tällainen sirutus palvelisi? Jos haluat ylittää jonkun valtion rajan niin sinulla on jo biometrinen passi, lemmikkejä sirutetaan koska niistä saa sormenjälkiä huonosti eivätkä ne halua pitää passeja mukana. Kun me ihmiset olemme jo suostuneet sormenjälkiin ja pupillikuviin, sirutus ei muuttaisi mitään, me olemme biometrisesti tunnistettavissa kuitenkin. Tarkoitus on sama -olennon tunnistus. Salaliittoteoreetikoilla käsittääkseni on ajatus, että näillä siruilla ihmisiä voisi jotenkin *kontrolloida*, ja jos saat selville miten kissoja kontrolloidaan niiden mikrosirujen avulla niin kerro toki minullekin, tiedolle olisi käyttöä.

   Lainaa

  71. Jaro Pissi 12.3.2021 0:25
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Äidinkielen tunnitkin taisivat olla valtion brobagandaa.

   Lainaa

  72. Kumea lisko 12.3.2021 23:25
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Toj Karin: En oo vielä nähnyt yhtään oikeiston höyrypäätä joka osaisi kirjoittaa propagandan oikein. Vasemmalla puolella taas virheet lainasanoissa on lähes yksin omaa vanhuksilla, mikä on ymmärrettävää.
   Melkein kaikki vasurit on vanhuksia, joten tuo on tosiaan ymmärrettävää.

   Lainaa

  73. Ronski maksamakkara 13.3.2021 19:57
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Kumea lisko: Melkein kaikki vasurit on vanhuksia, joten tuo on tosiaan ymmärrettävää.
   Koska kaikki yli 25-vuotiaat on vanhuksia pikkunassejen mielestä.

   Lainaa

  74. Vetoisa hevonen 13.3.2021 21:53
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Tietääks kukaa hyvää myyjää niille mind control -siruille vaikka aliexpressissä? Ei sillä että asentaisin niitä kissoihin luodakseni oman pimeän armeijan. Ihan vaan mielenkiinnosta :> On se nami- ja naksutinkoulutus so last season...

   Lainaa

  75. Itseasiassa 18.3.2021 15:22
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Jusu: Koronarajoitukset ovat S-ryhmän lobbaamia, Sr-ryhmän asema ravintola-alalla vahvistuisi entisestään kun yksityiset raflat joutuvat laittamaan lappua luukulle.
   Onneks meidän lähistöllä on vasta S-ketjun ravintola mennyt kiinni. Ei haittaa yhtään. 
   Kärkäs seppä: Niitä mikrosiruja on oikeesti satoja yhdessä ampullissa. Joku saa niitä elimistöönsä enemmän kuin toinen, mut ihan varmasti jokaselle menee ainakin muutama. Se on ihan kätevää, että on useampi siru, jotka kulkeutuu eri puolille elimistöä. Ne voi siirtyä rokotetusta ihmisestä toiseen ihmiseen mm. [...]
   Tämän takia ampullia pitää muistaa ravistaa hyvin, jotta mikrosiruja saadaan kaikille tasapuolisemmin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hans välimäki, jumalanpalvelus, korona, kuva, maikkari, rokote, tukka, uusinta