Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 84

Mitä näet tässä kuvassa?
Suurenna näkymä
Mielensäpahoittajat, osa 84

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Captain Obvious 9.3.2021 0:21
   Tulos: +168 (196 ääntä)
   Kuvassa oleva jää muistuttaa etäisesti hevosta.

   Lainaa

  2. traumcity 9.3.2021 0:22
   Tulos: +530 (538 ääntä)
   Niih Seppo saatana, ei sitten käynyt mielessä että täällä on saattanut jonkun tyttären hevonen hukkua suo-ojaan? Luulisi että tuollainen asia kävisi mielessä ennen kuvan postaamista. Tosi ajattelematonta pilailla tuollaisen asian kustannuksella.

   Lainaa

  3. Tulos: -23 (153 ääntä)
   Miten v*****a tuossa voi nähdä hevosen?

   Lainaa

  4. Lakattu meduusa 9.3.2021 1:18
   Tulos: +35 (39 ääntä)
   Tää Helena on useinkin kiihkeästi asian äärellä. "No filters".

   Lainaa

  5. Toj Karin 9.3.2021 1:31
   Tulos: -40 (48 ääntä)
   Suvi ja Kirsi yhteen soppii. Huomenna mennään...

   Lainaa

  6. Haikaileva metsämarja 9.3.2021 2:13
   Tulos: +222 (226 ääntä)
   Minä näen kuvassa ystäväni Lassen, Lasse hukkui ojaan. Miten joku edes kehtaa?

   Lainaa

  7. Nikkelivapaa karhu 9.3.2021 2:58
   Tulos: +248 (250 ääntä)
   "Sehän voisi olla tottakin". No teoriassa kai voisi, mutta kuinka yleistä on että sulavan lumen alta paljastuu lumeen hautautuneita hevosia?

   Lainaa

  8. Tulos: -36 (54 ääntä)
   Minä törmäsin känniseen hevoseen kerran yökerhossa, oli kuulemma jonkun palloilevan vanjan salarakas. Myöhemmin kuulin samaisen hevosen yrittäneen parkkeerata vanjan Ladan Kolera-altaaseen.

   Lainaa

  9. apinaattori 9.3.2021 3:48
   Tulos: +50 (54 ääntä)
   Ja taas, saatanan Seppo asialla. Olishan tuo nyt pitäny arvata. Kelaa vähä, Seppo.

   Lainaa

  10. Tulos: +90 (98 ääntä)
   Kevät tuli, lumi suli, lumen alta esiin tuli HEVONENENNN!! Nänänänä nänänänä

   Lainaa

  11. Urhea jääkarhu 9.3.2021 5:35
   Tulos: +136 (138 ääntä)
   Häpeä Seppo! Olen kuullut, että yhden tuttun mummolta murtui käsi lumen alla olevan jään takia. Mieti miltä hänestäkin nyt tuntuu!

   Lainaa

  12. Mukava kirjohylje 9.3.2021 6:49
   Tulos: -100 (132 ääntä)
   Sanna "tietää" että MISSÄÄN ryhmässä ei tarvita ja sössönsöö. Todellisuudessa se on aika pieni mutta äänekäs vähemmistö joka jaksaa itkeä ja vinkua tuosta sinänsä ihan kohteliaasta tavasta kiittää ryhmään pääsystä.

   Lainaa

  13. Siirretty nektariini 9.3.2021 7:13
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Mä näin tos ensin koiran, joka on työntänyt päänsä kinokseen.

   Lainaa

  14. Tulos: -38 (52 ääntä)
   Suvina en tuossa ryhmässä kauaa olisi, kun siellä on noin ystävällisiä ja kohteliaita ihmisä.

   Lainaa

  15. Jokupoika 9.3.2021 7:22
   Tulos: -39 (61 ääntä)
   Mukava kirjohylje: Sanna "tietää" että MISSÄÄN ryhmässä ei tarvita ja sössönsöö. Todellisuudessa se on aika pieni mutta äänekäs vähemmistö joka jaksaa itkeä ja vinkua tuosta sinänsä ihan kohteliaasta tavasta kiittää ryhmään pääsystä.
   Sanna ois itse voinut skrollata ohi, mutta pakko oli päästä kommentoimaan. :D
   Ja on ton postauksen ainakin 27 ihmistä nähnyt. Näiltähän olisi voinut löytyä ne pistokkaat.

   Lainaa

  16. Valtaisa kultakala 9.3.2021 8:15
   Tulos: -15 (69 ääntä)
   Olisihan Suville joku ystävällinen voinut selittää, että uudella aloituksella tarkoitettiin tässä sitä, että tekee kokonaan erillisen postauksen kysymykselle, jotta se näkyisi paremmin myös muille eikä sitä, että hänen kysymyksen asettelussaan tms. olisi vikaa. Siinä mielessä mielensäpahoittaminen oli jossain määrin oikeutettu, kun selvästi oli väärinymmärrys kyseessä. Sitten vielä joku Sanna käy aukomassa leipäläpeään kiitos ryhmään pääsystä -viestistä. Suvi kuitenkin tulee siihen ryhmään vain kerran (varsinkin tämän jälkeen luultavasti ensimmäisen ja viimeisen) joten siitä naputtaminen ei ko. ryhmää hyödytä edes mitenkään. En minäkään ymmärrä niitä, jotka erikseen kiittää ryhmään pääsystä, mutta ei ne minua myöskään haittaa siinä määrin, että tarvitsisi käydä heti vinkumassa jokaiselle. Mun sympatiat tässä on kyllä Suvin puolella.

   Lainaa

  17. Harmaa soturi 9.3.2021 8:40
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Siirretty nektariini: Mä näin tos ensin koiran, joka on työntänyt päänsä kinokseen.
   Samoin, kultainennoutaja nauttii hangesta.

   Lainaa

  18. Särytön leijona 9.3.2021 8:58
   Tulos: +44 (50 ääntä)
   Mukava kirjohylje: Sanna "tietää" että MISSÄÄN ryhmässä ei tarvita ja sössönsöö. Todellisuudessa se on aika pieni mutta äänekäs vähemmistö joka jaksaa itkeä ja vinkua tuosta sinänsä ihan kohteliaasta tavasta kiittää ryhmään pääsystä.
   @Feissarimokat, kyselyvinkki! Ovatko "kiitos ryhmäänpääsystä"-viestit mukavia & kohteliaita, tarpeettomia mutta harmittomia vai ärsyttävää spämmiä?

   Lainaa

  19. Hööpölööpö 9.3.2021 9:33
   Tulos: +77 (81 ääntä)
   Eipä ole kovin rakentavaa puhua spämmistä ja scrollailusta ihmiselle, joka ei ilmeisestikään edes ymmärrä mitä "aloitus" tarkoittaa tässä kontekstissa. Ei toki Suvikaan kerää pisteitä käyttäytymisellään.

   Lainaa

  20. Viehättävä lihapiirakka 9.3.2021 9:34
   Tulos: +72 (82 ääntä)
   Valtaisa kultakala: Olisihan Suville joku ystävällinen voinut selittää, että uudella aloituksella tarkoitettiin tässä sitä, että tekee kokonaan erillisen postauksen kysymykselle, jotta se näkyisi paremmin myös muille eikä sitä, että hänen kysymyksen asettelussaan tms. olisi vikaa. Siinä mielessä mielensäpahoittaminen [...]
   Kyllähän Mia minusta ihan selkeästi ja ystävällisesti sanoi että kannattaa tehdä uusi aloitus kysymykselle, että se saa paremmin näkyvyyttä. Mistäs sitä voi tietää että joku ei ilmeisesti ymmärrä mitä "uusi aloitus" tarkoittaa? Ja jos ottaa heti ensimmäiseksi rautalangan käteen, siitäkin joku loukkaantuu että pidätkös tyhmänä. Ei voi voittaa...

   Lainaa

  21. Möhlä haltija 9.3.2021 11:17
   Tulos: +12 (22 ääntä)
   Näin tuon jääkuvan hauskoissa luontokuvissa. Seppo joutui selittämään siitä tulleen hänelle mieleen tuttu hevonen, jolla oli ollut tapana piehtaroida lumessa. Ja siltähän se näyttää, uljas pää on oikealla. Kaunis ja hauska kuva, mutta niin vain pari mieltä pahoittui. Onko hevosnaiset vielä hullumpia kuin kissanaiset? Keskimäärin vai pahimmillaan?

   Lainaa

  22. Hoitamaton satuhahmo 9.3.2021 11:29
   Tulos: +45 (57 ääntä)
   Mukava kirjohylje: Sanna "tietää" että MISSÄÄN ryhmässä ei tarvita ja sössönsöö. Todellisuudessa se on aika pieni mutta äänekäs vähemmistö joka jaksaa itkeä ja vinkua tuosta sinänsä ihan kohteliaasta tavasta kiittää ryhmään pääsystä.
   Voi jeesus. Ihan oikeasti ketään ei voisi vähempää kiinnostaa tuo spämmi. Mieti jos jokainen aina laittaisi tuollaisen "kiitos että pääsin ryhmään" -viestin, päivässä niitä tulisi useampi, viikossa kymmeniä. Täysin turhia ilmoituksia.

   Lainaa

  23. Katsottava seppä 9.3.2021 12:29
   Tulos: +42 (48 ääntä)
   Mukava kirjohylje: Sanna "tietää" että MISSÄÄN ryhmässä ei tarvita ja sössönsöö. Todellisuudessa se on aika pieni mutta äänekäs vähemmistö joka jaksaa itkeä ja vinkua tuosta sinänsä ihan kohteliaasta tavasta kiittää ryhmään pääsystä.
   Itse en koskaan niihin mitään kommentoi, koska tasan viimeiseksi haluan osapuoleksi johonkin FB-kärhämään. Ärsyttävää spämmiä ne ovat silti. Jos ryhmässä on alle 20 henkeä, siellä voi vaikka esittäytyäkin. Vertautuu siihen, kailottaisitko saapumisesi kaikille, jos nämä ihmiset olisivat yhdessä tilassa. Pienelle porukalle kyllä, urheilustadionilliselle et.

   Lainaa

  24. Itkevä vesinokkaeläin 9.3.2021 13:36
   Tulos: -1 (21 ääntä)
   Että muuten vi*uttaa luontokuvaryhmissä kaikenlaiset Terttu-Irmelit ja niiden turhanpäivänen arvailu "mitä näet kuvassa?" Kun siin on kasa paskaa tai lunta. No ei oo perskeles Jeesus, kissa, lehmä tai joutsenia, siin on LUNTA JA PASKAA!

   Lainaa

  25. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Terv. Suvi

   Lainaa

  26. Jalkineeton marsu 9.3.2021 16:47
   Tulos: -24 (38 ääntä)
   Hoitamaton satuhahmo: Voi jeesus. Ihan oikeasti ketään ei voisi vähempää kiinnostaa tuo spämmi. Mieti jos jokainen aina laittaisi tuollaisen "kiitos että pääsin ryhmään" -viestin, päivässä niitä tulisi useampi, viikossa kymmeniä. Täysin turhia ilmoituksia.
   Sinäkään et varmaan tiedä kiinnostaako ketään. Ja ajatella! Ihan kymmeniä viestejä voisi tulla viikossa!!! Kamalaa! Kannataisiko sulkea se Facebook jos mielestäsi turhat viestit noin koville ottaa?

   Lainaa

  27. Arkkienkeli 9.3.2021 17:20
   Tulos: -6 (12 ääntä)
   Onneksi joku tyhmempi ihminen poimii tuollaiset Helenat pois parisuhdemarkkinoilta.

   Lainaa

  28. Arkkienkeli 9.3.2021 17:22
   Tulos: -28 (34 ääntä)
   Hoitamaton satuhahmo: Voi jeesus. Ihan oikeasti ketään ei voisi vähempää kiinnostaa tuo spämmi. Mieti jos jokainen aina laittaisi tuollaisen "kiitos että pääsin ryhmään" -viestin, päivässä niitä tulisi useampi, viikossa kymmeniä. Täysin turhia ilmoituksia.
   Minulle tulee päivässä noin 80+ työmailia, 30+ henkilökohtaista ja sitten vielä päälle naamakirja. Ja jos ottaa päähän Facebookin ilmoitukset, niin poista itsesi ryhmistä. Ja poista itsesi Facebookista, kun et ymmärrä sen ideaa.

   Lainaa

  29. Tahraton järvisieni 9.3.2021 20:23
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Helenat vois pistää internetin kiinni ja olla ahdistumatta olemattomista.

   Lainaa

  30. Silminnähtävä tiikeri 9.3.2021 20:42
   Tulos: -27 (35 ääntä)
   Katsottava seppä: Itse en koskaan niihin mitään kommentoi, koska tasan viimeiseksi haluan osapuoleksi johonkin FB-kärhämään. Ärsyttävää spämmiä ne ovat silti. Jos ryhmässä on alle 20 henkeä, siellä voi vaikka esittäytyäkin. Vertautuu siihen, kailottaisitko saapumisesi kaikille, jos nämä ihmiset olisivat yhdessä tilassa. Pienelle porukalle kyllä, urheilustadionilliselle et.
   Ei vertaudu. Vertautuu siihen että sinä pyydät jotain ja sinulle annetaan se (olkoon se joku esine, asia tai pääsy jonnekin), niin sinä kiität siitä. Se, kuinka monta ihmistä sen kiitoksen kuulee, on toissijaista. Peruskäytöstapojahan tämä on, mutta kyllä siitäkin mielensä voi näemmä pahoittaa.

   Lainaa

  31. Särkemätön nektariini 10.3.2021 1:05
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Äääh, mun aivot ei taivu tohon hevoskuvaan. En näe mitenkään päin mitään hevoseen viittaavaakaan. Voisiko joku kuvailla miten siinä näkyy heppa, kumpaan suuntaan se katsoo, onko koko hevonen vai pelkkä pää tms. Jää aina vaivaamaan nää, joista ei onnistu näkemään mitä muut näkee!

   Lainaa

  32. Hillitty ananas 10.3.2021 2:17
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Captain Obvious: Kuvassa oleva jää muistuttaa etäisesti hevosta.
   Erittäin etäisesti.

   Lainaa

  33. Valtionhoitaja fretti 10.3.2021 9:48
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Särkemätön nektariini: Voisiko joku kuvailla miten siinä näkyy heppa, kumpaan suuntaan se katsoo, onko koko hevonen vai pelkkä pää tms. Jää aina vaivaamaan nää, joista ei onnistu näkemään mitä muut näkee!
   Koko hevonen. Osittain. Lähinnä jalat puuttuvat (tai ovat uppoutuneet lumeen).  Pää on oikeassa yläkulmassa ja häntä vasemmassa alakulmassa.

   Lainaa

  34. Hupsu ahven 10.3.2021 22:30
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Kaikkein eniten ottaa päähän tuo "skrollaa". Kirjoittaisivat vaikka rullaa jos pakko noin muotoilla tuo teksti. Ohita olisi fiksumpi tapa sanoa suomeksi

   Lainaa

  35. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Mukava kirjohylje: Sanna "tietää" että MISSÄÄN ryhmässä ei tarvita ja sössönsöö. Todellisuudessa se on aika pieni mutta äänekäs vähemmistö joka jaksaa itkeä ja vinkua tuosta sinänsä ihan kohteliaasta tavasta kiittää ryhmään pääsystä.
   Olet väärässä. Se v*tuttaa suurinta osaa muista jäsenistä, eikä ole mikään kohtelias tapa, vaan täysin turhaa lätinää, joka täyttää ryhmien seinät peittäen oikean sisällön alleen.

   Lainaa

  36. Suurehko näätä 13.3.2021 19:55
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Irvikisu: Olet väärässä. Se v*tuttaa suurinta osaa muista jäsenistä, eikä ole mikään kohtelias tapa, vaan täysin turhaa lätinää, joka täyttää ryhmien seinät peittäen oikean sisällön alleen.
   Sinäkään et tiedä mikä suurinta osaa v*tuttaa tai ei v*tuta. Ehkä luulet tietäväsi, mutta et tiedä. Muutama siitä aina jaksaa inistä ja itkeä. Suurin osa ei kommentoi. Kiittäminen on kohtelias tapa ja sitä sinun ja kaltaistesi vikinät ei muuksi muuta. Hyvistä tavoista itkeminen on täysin turhaa lätinää aina.

   Lainaa

  37. Ilkkuva lisko 22.3.2021 7:07
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Jos ryhmäänpääsystä haluaa välttämättä kohteliaisuuden nimissä kiittää niin sen voisi kai tehdä yksityisviestillä ylläpitäjille. Silloinkin toki ongelmaksi tulee se sama kuin ryhmän seinälle kirjoittaessa, että sisällöltään tyhjä kohteliaisuus peittää alleen oikean asian, mutta ainakin silloin se kohdistuisi pienempään määrään ihmisiä. Itse kuitenkin väittäisin että kohteliaisuussääntö, jonka laajamittainen noudattaminen aiheuttaa pelkkää ylimääräistä vaivaa muille ei ole noudattamisen arvoinen. Eikö kohteliaisuuden tarkoitus ole toisten huomioonottaminen, ja eikö siksi tässä tilanteessa kohteliaampaa olisi olla täyttämättä ryhmän seinää ja ryhmäläisten ilmoituksia täysin sisällöttömillä kiitosviesteillä?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hevonen, jää, kiitos ryhmään pääsystä, kuva, lumi