Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kiinan ihmeet, osa 29

Sipsejä Kiinasta?
Suurenna näkymä
Kiinan ihmeet, osa 29

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Pilkkottu herukka 4.3.2021 0:29
   Tulos: +403 (413 ääntä)
   Ei ole barbileikit kuten ennen...

   Lainaa

  2. Hankala jyrsijä 4.3.2021 0:30
   Tulos: +326 (332 ääntä)
   Juu ok mut missä on muumimamman essu?

   Lainaa

  3. Suunnattu tohtori 4.3.2021 0:38
   Tulos: +552 (578 ääntä)
   Tuomaksen kommentti pitää lukea sillä Avara luonto-ohjelmien kertojan äänellä. Saatoin hymyillä tälle.

   Lainaa

  4. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 4.3.2021 0:41
   Tulos: +665 (679 ääntä)
   Joonaksen järjenjuoksu... M i t e n muumien joulujuhlasta tulee mieleen Niiskuneidin kuvitellut nännit ja genitaalit?

   Lainaa

  5. Lakattu meduusa 4.3.2021 0:54
   Tulos: +58 (72 ääntä)
   Missä Haisuli? Ei kestä noita syntymähumalaisia. En minäkään. Barbarella lienee myös anatomisesti muotoiltu ja myynnissä erikoisliikkeessä.

   Lainaa

  6. Tulos: +95 (109 ääntä)
   Voisko joku ystävällinen selittää ton Kaupon julkaisun mulle, ei vaan aukene vaikka kuinka pohdin. 😅

   Lainaa

  7. Rikas kana 4.3.2021 1:48
   Tulos: +135 (143 ääntä)
   Ace: Voisko joku ystävällinen selittää ton Kaupon julkaisun mulle, ei vaan aukene vaikka kuinka pohdin. 😅
   Tuotteen nimi Plush Fruit 4 Ass on kuin suoraan Wishistä.

   Lainaa

  8. Veikeä kotieläin 4.3.2021 3:09
   Tulos: +221 (265 ääntä)
   Miksi pitää seksualisoida niiskuneitiä? Voidaanko johonkin raja vetää, kiitos. Seuraavaksi varmaan vitsi, miten hattivatit näyttää dildoilta. Jättäkää Muumit rauhaan.

   Lainaa

  9. Tulos: +34 (128 ääntä)
   Veikeä kotieläin: Miksi pitää seksualisoida niiskuneitiä? Voidaanko johonkin raja vetää, kiitos. Seuraavaksi varmaan vitsi, miten hattivatit näyttää dildoilta. Jättäkää Muumit rauhaan.
   Seksualisoitiin jo 2000-luvun alussa ja todennäköisesti jo heti kun Muumit ilmestyi. Muistan hyvin kun ala-asteella osa pojista oli ihastunut tähän fiktiiviseen hahmoon ja kuvittelivat kaikkea seksuaalista. Yläasteella alkoi jo kuulua hattivateista dildo- ja kikkelivitsejä ja niitä on saanut kuulla tähän päivään saakka. Kääpiöistä ja Lumikista liikkui vaikka mitä fantasioita. Niiskuneidin lisäksi ainakin kaikki Disney prinsessat on seksualisoitu ja samoin Helinä-keiju. Itse en näihin onneksi osallistunut, mutta ihan valehtelematta voin sanoa, että yli puolet ala-asteen ja yläasteen pojista osallistui tuohon. Yksi erityisluokkaan kuuluva oppilas kertoi ihastuneensa jopa Mörköön ja ei juuri muusta puhunut, kuin mietteistään mitä siellä Mörön helman alla on (tässä vaiheessa moni oli vielä siinä käsityksessä, että Mörkö on miespuoleinen) ja yksi sen ajan koulukaveri tykkäsi Vilijonkasta, koska tykkäsi yleisesti dominoivista tytöistäkin ^^' Ja kyllä. Olen halunnut unohtaa tämän kaiken.

   Lainaa

  10. cnfkfkffm 4.3.2021 4:29
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   Ace: Voisko joku ystävällinen selittää ton Kaupon julkaisun mulle, ei vaan aukene vaikka kuinka pohdin. 😅
   Tää on eräästä ryhmästä, jossa vitsinä on "että kaikki tuotteet kuuluvat perseeseen" , aika paljon anaalitulppia oli aikoinana seinä täynnt, niin siitähän se sitten lähti

   Lainaa

  11. dazedconfused 4.3.2021 5:58
   Tulos: -46 (94 ääntä)
   Huh miten sairasta. Seuraavaksi tulee varmasti myyntiin Barbi ja täydellinen veroilmoituksen täyttösetti. Jesus niin sillä lumpulla on monensorttisia tuloja.

   Lainaa

  12. Nolostunut persikka 4.3.2021 6:16
   Tulos: +39 (73 ääntä)
   Veikeä kotieläin: Miksi pitää seksualisoida niiskuneitiä? Voidaanko johonkin raja vetää, kiitos. Seuraavaksi varmaan vitsi, miten hattivatit näyttää dildoilta. Jättäkää Muumit rauhaan.
   Kaikkihan tietää, että hattivatit on tamppooneja.

   Lainaa

  13. Tulos: +35 (55 ääntä)
   Joonaksella ei näytä olevan kaikki muumin laaksossa.

   Lainaa

  14. Ujosteleva stalkkeri 4.3.2021 6:37
   Tulos: -88 (150 ääntä)
   Kyllä olisi parempi jos ei Kiinasta tilattaisi suoraan vaan kierrätettäisiin se roju ensin ympäri maailman ja ostetaan se sitten kivijalkamyymälästä koska se on eettistä ja tosi järkevää. Ja mitä näitä onkaan. Olen kasvissyöjä.

   Lainaa

  15. Tulos: -37 (91 ääntä)
   Hankala jyrsijä: Juu ok mut missä on muumimamman essu?
   Muumipappa kiimoissaan repi sen.

   Lainaa

  16. Tulos: +95 (97 ääntä)
   Hankala jyrsijä: Juu ok mut missä on muumimamman essu?
   Nähtävästi tehnyt siitä kaulaliinan.

   Lainaa

  17. Tulos: +95 (111 ääntä)
   Ujosteleva stalkkeri: Kyllä olisi parempi jos ei Kiinasta tilattaisi suoraan vaan kierrätettäisiin se roju ensin ympäri maailman ja ostetaan se sitten kivijalkamyymälästä koska se on eettistä ja tosi järkevää. Ja mitä näitä onkaan. Olen kasvissyöjä.
   No onhan se järkevämpää kärrätä kerralla iso laatikollinen kuin yksitellen joka Penalle. Yksittäisen tuotteen kuljetus- ja pakkauspäästöt pienenevät kun toimitetaan yksi isompi kuorma vs. monta pientä. Lisäksi myymälästä ostettaessa vastuu tuotteen turvallisuudesta on maahantuojalla, suoraan tilatessa ostaja on itse myös maahantuoja, eli jos saakin myrkkymuoveja ja kemikaaleja bonuksena, on siitä ihan itse vastuussa. Vaikka tavara näyttäisi samalta, se ei välttämättä ole sitä. Moni verkon "kiinakauppa" käyttää alkuperäisen valmistajan myyntikuvia, mutta valmistaa tuotteen itse kuvista kopioiden. Materiaalit ovat kenties halvempia ja huonolaatuisempia, ja/tai tuote on tehty tehtaan sijasta pienessä hikipajassa jonka työntekijöille ei makseta kunnolla eikä työssä noudateta mitään turvallisuusstandardeja. Lisäksi niiden yksittäisten pikkunyssäköiden raijaaminen Suomen sisällä menee Postin piikkiin, koska kansainvälisten sopimusten vuoksi Posti ei voi veloittaa enää omasta kuljetuksestaan. Sitten ihmetellään kun kotimaanpakettien hinnat kohoavat. Jostain se palkka niiden kiinanyssyköiden kanssa härväämiseen käytetystä ajasta pitää keksiä.

   Lainaa

  18. Apea mandariini 4.3.2021 8:05
   Tulos: +63 (81 ääntä)
   Ymmärrän kyllä kuinka sillan alla asuva piisamirotta-filosofi on osuva viittaus humanistien työllistymistasoon, mutta tässä kyllä on niin pitkä setämies-silta asiasta pimppiin että ei taida päässä muuta pyöriä.

   Lainaa

  19. Tulos: -55 (89 ääntä)
   Jäärä: Seksualisoitiin jo 2000-luvun alussa ja todennäköisesti jo heti kun Muumit ilmestyi. Muistan hyvin kun ala-asteella osa pojista oli ihastunut tähän fiktiiviseen hahmoon ja kuvittelivat kaikkea seksuaalista. Yläasteella alkoi jo kuulua hattivateista dildo- ja kikkelivitsejä ja niitä on saanut kuulla [...]
   Itse asiassa Mörkö on naispuoleinen.

   Lainaa

  20. Mäntylahti-Piiras 4.3.2021 8:32
   Tulos: +13 (41 ääntä)
   "kun isi ja äiti rakastavat toisiaan TOSI paljon, he ottavat esiin käsiraudat ja pallomaskin..."

   Lainaa

  21. Mäntylahti-Piiras 4.3.2021 8:36
   Tulos: +91 (95 ääntä)
   Piupali: Itse asiassa Mörkö on naispuoleinen.
   sitähän tuo kai tarkoittikin sanoa

   Lainaa

  22. Tulos: -26 (50 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Joonaksen järjenjuoksu... M i t e n muumien joulujuhlasta tulee mieleen Niiskuneidin kuvitellut nännit ja genitaalit?
   Oiskohan voinu olla nänniviittaus Rachelin jatkuvasti nöpöttäviin nänneihin. Toista osaa en ihan sisäistäny.

   Lainaa

  23. Tulos: +55 (77 ääntä)
   Jäärä: Seksualisoitiin jo 2000-luvun alussa ja todennäköisesti jo heti kun Muumit ilmestyi. Muistan hyvin kun ala-asteella osa pojista oli ihastunut tähän fiktiiviseen hahmoon ja kuvittelivat kaikkea seksuaalista. Yläasteella alkoi jo kuulua hattivateista dildo- ja kikkelivitsejä ja niitä on saanut kuulla [...]
   En ihmettele asiassa virtahevon näköisen piirroshahmonkaan seksualisoimista yleisellä tasolla yhtä paljoa, kuin nimenomaan Niiskuneidin. Kyseinen hahmo on pääosin tarvitseva, tyhjästä suuttuva ja mariseva perässäroikkuja joka on tarinaa kuljettavassa asemassa yleensä lähinnä silloin, kun tarvitaan tunnelatautunutta kapeaa näkökulmaa tai jotakuta autettavaa. 
   Muumilaakson Tarinoissa Niiskuneidin merkitys on ennen kaikkea olla osa Muumipeikon kasvutarinaa. Ehkä Niiskuneiti seksualisoidaankin siis osana Muumipeikkoon samaistumista? Siitä olisin ihan yhtä yllättynyt; ensinnäkään Muumipeikko ei ole poikiin kummoisestikaan vetoava esikuva, sillä vaikka hän unelmoikin seikkailuista, hän lähinnä imee omaan päivähaaveiden kirjastoonsa tarinoita muiden teoista eläen itse melkolailla kädet sidottuna niiden toteuttamisen suhteen. Toisekseen Muumipeikko on melko usein johdateltavissa ja häneen vetoavat käytännön elämässä muiden tarpeet enemmän kuin omat. Nämä ominaisuudet tekevät Muumipeikosta kylläkin hyvän ystävän ja tarinan kannalta erittäin lapsiystävällisen keskipisteen! Mutta kun suurin osa tarinan liikkeestä tapahtuu ikäänkuin Muumipeikon ympärillä, niin ketä kiehtoo olla se tarkkailijanäkökulma? Aikuisen kannalta Muumipeikko on mielestäni oiva päähenkilö, joka todellakin joutuu kasvamaan, mutta se vain ei ehkä tapahdu ihan lapsen (tai nuoren) haluamalla tavalla. Muumipeikko on kilttipoika, jonka vetovoima Niiskuneitiä kohtaan on vielä (ehkä nuoresta iästä johtuen?) olematonta, eikä Niiskuneiti omalla käytöksellään juuri tilannetta auta. Ja kun Muumipeikko aikanaan kasvaa isoksi, onko hänellä mitään tilaa niin sanotusti tavoitella Niiskuneitiä omilla ehdoillaan, kun avioliitto näyttää olevan Niiskuneidin päähän jo pikkulapsena kirjoitettu? 
   Kaikella rakkaudella, Muumilaakson Tarinoita on varmaankin mun elämän merkityksellisin tv-ohjelma kaikkine hahmoineen. 
   Mutta Niiskuneiti ja seksuaalisuus, ei.

   Lainaa

  24. Tulos: +39 (43 ääntä)
   Ace: Voisko joku ystävällinen selittää ton Kaupon julkaisun mulle, ei vaan aukene vaikka kuinka pohdin. 😅
   Eiköhän alkuperäinen nimi ole ollut "... 4 Assorted jotain". Tekstin katkaisun takia siitä tullut Wish/ym. tyyppinen tuotenimi.

   Lainaa

  25. Räkäpää 4.3.2021 11:03
   Tulos: 0 (14 ääntä)
   Jäärä: Seksualisoitiin jo 2000-luvun alussa ja todennäköisesti jo heti kun Muumit ilmestyi. Muistan hyvin kun ala-asteella osa pojista oli ihastunut tähän fiktiiviseen hahmoon ja kuvittelivat kaikkea seksuaalista. Yläasteella alkoi jo kuulua hattivateista dildo- ja kikkelivitsejä ja niitä on saanut kuulla [...]
   Minä olin onnellisesti unohtanut, mutta kyllä. Teiniräkäpää oli näissä mukana... Häveliäisyys, tai edes sen esittäminen ei kuulunut silloin vielä hyveisiin.

   Lainaa

  26. Karmia maito 4.3.2021 11:45
   Tulos: -7 (19 ääntä)
   Alkujaankaan Ken ei kai ollut koskaan Barbien mieleen. Itsenäinen vahva nainen ei miestä tarvitse.

   Lainaa

  27. Perämerenneito 4.3.2021 11:45
   Tulos: +82 (90 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Joonaksen järjenjuoksu... M i t e n muumien joulujuhlasta tulee mieleen Niiskuneidin kuvitellut nännit ja genitaalit?
   No kun ne tulee tuollaisilla ihan kaikesta mieleen. Ja sit kun ketään ei naurata, niin alkaa valitus, kuinka "kaikki on nykyään kiellettyä eikä edes vitsejä saa kertoa kun joku f*makko pahoittaa mielensä ihan kaikesta!!" Tietystikään tällaista yksilöä ei saa tajuamaan mikä hänen "vitsissään" oli vikana, eli se, että se oli täysin paska koska siitä puuttuivat kaikki vitsille tärkeät ominaisuudet ja se, että se paljasti kertojansa päänsisällöstä kiusallisia asioita, joita kukaan ei haluaisi tietää.

   Lainaa

  28. Aurinkolasiton noita 4.3.2021 12:18
   Tulos: +33 (41 ääntä)
   Banaani: En ihmettele asiassa virtahevon näköisen piirroshahmonkaan seksualisoimista yleisellä tasolla yhtä paljoa, kuin nimenomaan Niiskuneidin. Kyseinen hahmo on pääosin tarvitseva, tyhjästä suuttuva ja mariseva perässäroikkuja joka on tarinaa kuljettavassa asemassa yleensä lähinnä silloin, kun tarvitaan [...]
   Wow!
   Kiitos kun puit tämän sanoiksi. Aivan mahtava analysointi. 😄
   Näinhän se oikeasti on.

   Lainaa

  29. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 4.3.2021 12:29
   Tulos: +27 (37 ääntä)
   Banaani: En ihmettele asiassa virtahevon näköisen piirroshahmonkaan seksualisoimista yleisellä tasolla yhtä paljoa, kuin nimenomaan Niiskuneidin. Kyseinen hahmo on pääosin tarvitseva, tyhjästä suuttuva ja mariseva perässäroikkuja joka on tarinaa kuljettavassa asemassa yleensä lähinnä silloin, kun tarvitaan [...]
   Ihanasti pureskeltu! Niiskuneidin hahmossa on munkin mielestä jotain niin... Noh, tarvitsevaa, tyhjästä suuttuvaa ja marisevaa perässäroikkujaa, ettei nämä kaksi asiaa oikein mahdu päähän yhdessä.

   Lainaa

  30. Pelkäämätön soturi 4.3.2021 13:25
   Tulos: +46 (54 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Ihanasti pureskeltu! Niiskuneidin hahmossa on munkin mielestä jotain niin... Noh, tarvitsevaa, tyhjästä suuttuvaa ja marisevaa perässäroikkujaa, ettei nämä kaksi asiaa oikein mahdu päähän yhdessä.
     Jotkut meistä eivät ole nähneet tv-sarjaa vaan ainoastaan lukeneet kirjat, joissa Niiskuneidin hahmo on monipuolisempi (joskin on myönnettävä että väninää on vähän liikaa). Toisaalta, pahaa pelkään, että niissä Muumipeikko "pitää" kaikkein eniten Nuuskamuikkusesta, joten Niiskuneidillä on väninäänsä syytäkin...
     Enkä koskaan enää halua seksualisoida muumeja, menen tästä pesemään käteni ja näppikseni myös. 

   Lainaa

  31. Hillitty ananas 4.3.2021 18:11
   Tulos: +16 (26 ääntä)
   dazedconfused: Huh miten sairasta. Seuraavaksi tulee varmasti myyntiin Barbi ja täydellinen veroilmoituksen täyttösetti. Jesus niin sillä lumpulla on monensorttisia tuloja.
   No ehkäpä nuo ei nyt ihan aitoja Mattelin Barbie-nukkeja ja tarvikkeita ole... :D

   Lainaa

  32. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Jäärä: Seksualisoitiin jo 2000-luvun alussa ja todennäköisesti jo heti kun Muumit ilmestyi. Muistan hyvin kun ala-asteella osa pojista oli ihastunut tähän fiktiiviseen hahmoon ja kuvittelivat kaikkea seksuaalista. Yläasteella alkoi jo kuulua hattivateista dildo- ja kikkelivitsejä ja niitä on saanut kuulla [...]
   Tää nostikin jostain mun muistojen syövereistä ala-asteella hoilatun version muumitunnarista:
   Muumipeikko, Pikkumyy
   Peiton alla lisääntyy 
   Mamma näyttää mallia
   Ja imee papan pallia
   En onneksi muista jatkuko laulu vielä pidemmälle.

   Lainaa

  33. Tulos: -18 (28 ääntä)
   Pilkkottu herukka: Ei ole barbileikit kuten ennen...
   Itse asiassa barbiehan oli alunpelin juurikin aikuisille tarkoitettu "seksilelu", tässä vain palataan juurille

   Lainaa

  34. Tulos: -9 (21 ääntä)
   Hankala jyrsijä: Juu ok mut missä on muumimamman essu?
   Siis tussu, piti sanoa.
   Dänm autocorrect...

   Lainaa

  35. Tulos: -13 (25 ääntä)
   Ujosteleva stalkkeri: Kyllä olisi parempi jos ei Kiinasta tilattaisi suoraan vaan kierrätettäisiin se roju ensin ympäri maailman ja ostetaan se sitten kivijalkamyymälästä koska se on eettistä ja tosi järkevää. Ja mitä näitä onkaan. Olen kasvissyöjä.
   Hahaha hyvin sanottu.
   Tulee mieleen uusin EUn rahoittama ilmastotutkimus jossa vertailtiin eri tuotteiden hiilijalanjälkiä. 
   Kiinasta kukuttajan itse tilaamalla tuotteella oli kaikista pienin hiilijalanjälki. Itse asiassa valtavasti pienempi kuin millään toisella tapaa hankkima. Postin kirje ei vaan saastuta, koska jakelu tapahtuu aina tilaajista riippumatta. Yhden, paketin jalanjäljeksi arvioitiin vastaavan noin neljän metrin autoilua (huom. Metrin, ei kilometrin). 
   Vähemmän yllättävästi, automarkettien myymänä sama romu aiheutti moninkertaisen ilmastorasitteen. Eikä siinä edes huomioitu kuluttajan itse ajamaa matkaa. Jossain Suomessa ne matkat saattavat olla valtavia kun vatipäät ajavat markettiin jopa kymmeniä kilometrejä. 

   Lainaa

  36. Stressitön keiju 5.3.2021 11:41
   Tulos: -14 (28 ääntä)
   Anu: No onhan se järkevämpää kärrätä kerralla iso laatikollinen kuin yksitellen joka Penalle. Yksittäisen tuotteen kuljetus- ja pakkauspäästöt pienenevät kun toimitetaan yksi isompi kuorma vs. monta pientä. Lisäksi myymälästä ostettaessa vastuu tuotteen turvallisuudesta on maahantuojalla, suoraan [...]
   Joo ja onhan se kivempaa ostaa kaupasta jos itse on ite niin käsi, ettei osaa pakettia tilata. Ja sit kun sen vielä sais kiellettyä kaikilta niin ei tarvitse sitä edes enää hävetä.

   Lainaa

  37. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Cockoo: Itse asiassa barbiehan oli alunpelin juurikin aikuisille tarkoitettu "seksilelu", tässä vain palataan juurille
   No eikä ollut. 
   Lainaus Wikipediasta: 
   "Barbie-nuken keksijä Ruth Handler huomasi, että hänen tyttärensä Barbara leikkisi mieluiten nukeilla, jotka muistuttivat aikuisia – –. Ruth Handler ja hänen miehensä Elliot ostivat oikeudet saksalaiseen Bild Lilli -nukkeen, jonka pohjalta alettiin valmistaa uutta aikuisvartaloista muotinukkea. Nukke sai nimensä "Barbie" – – Handlereiden tyttären Barbaran mukaan. Barbaran isä oli yksi Mattel-yhtiön perustajista."

   Lainaa

  38. Itseasiassa 5.3.2021 23:15
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   Veikeä kotieläin: Miksi pitää seksualisoida niiskuneitiä? Voidaanko johonkin raja vetää, kiitos. Seuraavaksi varmaan vitsi, miten hattivatit näyttää dildoilta. Jättäkää Muumit rauhaan.
   Hattivatit näyttävät tarkoituksella kortsuilta. Tove Janssonin kahta elämäkertaa lukiessa tuli myös hyvin selväksi, että muumeissa sähköllä viitataan aina seksiin. Tai miten se kuningasrubiini? Tiuhdin ja Viuhdin (esikuvina Jansson itse ja hänen ensimmäinen rakastajatarensa
   Vivica Bandler) mielestä se oli maailman kaunein asia, jota ei voinut kuitenkaan näyttää kenellekään muulle. Mörön mielestä sama rubiini oli kalleinta maailmassa ja hänen omaisuuttaan. Muumit ovat tarkoituksella täynnä seksuaalisia viittauksia, ne eivät vain välity samalla tavalla japanilaisista animaatioista kukn alkuperäisistä kirjoista. 

   Lainaa

  39. Tulos: -5 (13 ääntä)
   Jäärä: Seksualisoitiin jo 2000-luvun alussa ja todennäköisesti jo heti kun Muumit ilmestyi. Muistan hyvin kun ala-asteella osa pojista oli ihastunut tähän fiktiiviseen hahmoon ja kuvittelivat kaikkea seksuaalista. Yläasteella alkoi jo kuulua hattivateista dildo- ja kikkelivitsejä ja niitä on saanut kuulla [...]
   Se sana on "miespuolinen".
   "Miespuoleinen" ei tarkoita yhtään mitään.

   Lainaa

  40. Lentävä lapamato 6.3.2021 19:39
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Veikeä kotieläin: Miksi pitää seksualisoida niiskuneitiä? Voidaanko johonkin raja vetää, kiitos. Seuraavaksi varmaan vitsi, miten hattivatit näyttää dildoilta. Jättäkää Muumit rauhaan.
   Sä sanoit sen jo.

   Lainaa

  41. Ryönäpetteri 7.3.2021 9:48
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Hankala jyrsijä: Juu ok mut missä on muumimamman essu?
   Mamma ei häpeä olla alasti

   Lainaa

  42. Masentunut kukka (Pluri) 8.3.2021 2:21
   Tulos: -3 (7 ääntä)
   Banaani: En ihmettele asiassa virtahevon näköisen piirroshahmonkaan seksualisoimista yleisellä tasolla yhtä paljoa, kuin nimenomaan Niiskuneidin. Kyseinen hahmo on pääosin tarvitseva, tyhjästä suuttuva ja mariseva perässäroikkuja joka on tarinaa kuljettavassa asemassa yleensä lähinnä silloin, kun tarvitaan [...]
   Sä oot todella syvissä vesissä.

   Lainaa

  43. HienoMiäs 8.3.2021 4:52
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Ärsyttää tuo virnistävä Muumi Mamma ilman esiliinaa.

   Lainaa

  44. Tätinainen 9.3.2021 23:31
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Hyvä Tuomas. Tuomasta ei pimppi kiinnosta. Ja se on paras tuoda julki.

   Lainaa

  45. Puoliavoin lehmä 10.3.2021 22:21
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Karmia maito: Alkujaankaan Ken ei kai ollut koskaan Barbien mieleen. Itsenäinen vahva nainen ei miestä tarvitse.
   Juu ei tarvitse mutta voi sille silti välillä käyttöä olla. Mutta onhan dildotkin keksitty ja kyllä hyvä dildo aina ei-erektiivisen ikäväluonteisen Kenin voittaa.

   Lainaa

  46. Tulos: 0 (0 ääntä)
   kyl minä panisin mielummin muumimammaa...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: barbie, frendit, friends, kauppa, kiina, muumipaita, muumit, niiskuneiti, nukke, paita, pehmolelu, pringles, setämies, sipsit, suristin, t-paita, wish

 • Uusimmat

 • Kategoriat