Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 479

Onko totta, että maito on oikeasti vaaleanpunaista?
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 479

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +448 (520 ääntä)
   Eikö tuo Mikan kommentti oo jostain "huumori huiskaus"-tyyliseltä paskavitsisivustolta kopioitu? Olen mielestäni lukenut saman huonon vitsin aiemminkin.

   Lainaa

  2. Masentunut kukka (Pluri) 11.2.2021 0:36
   Tulos: -265 (365 ääntä)
   Mika ♥️

   Lainaa

  3. Peeaa vadelma 11.2.2021 0:42
   Tulos: -306 (400 ääntä)
   Nyt kaikki mielensäpahoittajat vihaamaan tätä kommenttia. Mikä on vastakkainen sukupuoli jos olen hälipteri?

   Lainaa

  4. Kivuton marsu 11.2.2021 0:49
   Tulos: +51 (157 ääntä)
   Kaitsu ei kysy, mitä vastaaja tekisi, jos olisi vastakkaista sukupuolta, vaan jos olisi vastakkainen sukupuoli. Aloin miettiä, mitä tekisin jos olisin kaikki maailman vastakkaisen sukupuolen edustajat, siihen tyyliin kuin Unity Rick and Mortysta.

   Lainaa

  5. Kivuton marsu 11.2.2021 0:51
   Tulos: -3 (53 ääntä)
   Ja kokkelipiimä on herkkua. Raikkaampaa kuin raejuusto ja maukkaampaa kuin rahka.

   Lainaa

  6. Himokas maksamakkara 11.2.2021 4:31
   Tulos: +139 (155 ääntä)
   Huijuijaa: Eikö tuo Mikan kommentti oo jostain "huumori huiskaus"-tyyliseltä paskavitsisivustolta kopioitu? Olen mielestäni lukenut saman huonon vitsin aiemminkin.
   Eiköhän tuo "huiskaus" ole keksitty jo ennen internettiä ja paskavitsisivustoja. Löytyy jo 80-luvun vitsikirjoista. Eikö uusia mokia enää lähetetä vai miksi näitä vuosikausia kierrätettyjä heittoja ja tarinoita on alkanut tulla Feissarimokiin?

   Lainaa

  7. Tukintolvana 11.2.2021 4:42
   Tulos: +145 (153 ääntä)
   Lapsena luulin että maito tulee lehmästä ja piimä sonnista. Viisivuotiaalle tuo oli ihan looginen ajatus :D

   Lainaa

  8. Tulos: -72 (96 ääntä)
   Mikä ekassa on moka?

   Lainaa

  9. Kiistaton pomelo 11.2.2021 5:40
   Tulos: +36 (48 ääntä)
   ABC ei ole pelkästään hintava.

   Lainaa

  10. Kapitalisoitu herukka 11.2.2021 5:42
   Tulos: +192 (198 ääntä)
   kootti666: Mikä ekassa on moka?
   Olga varmaan tavoittelee sanaa hintava, joka on hieman eri asia kuin hintahtava.

   Lainaa

  11. Vieras hämähäkki 11.2.2021 5:43
   Tulos: +52 (56 ääntä)
   kootti666: Mikä ekassa on moka?
   Hintahtava.

   Lainaa

  12. Läski hedelmä 11.2.2021 6:03
   Tulos: +199 (245 ääntä)
   Voihan tuon Mikan kommentin lukea niinkin päin, että hän ei osaa ollenkaan tehdä taskuparkkeerausta ja kuvittelee, että naiseksi muuttumalla se hänelle selviäisi.

   Lainaa

  13. Nolostunut persikka 11.2.2021 6:31
   Tulos: +91 (101 ääntä)
   Mikä on hälipteri? 🤔

   Lainaa

  14. Päistärikkö eläin 11.2.2021 6:40
   Tulos: -98 (186 ääntä)
   Peeaa vadelma: Nyt kaikki mielensäpahoittajat vihaamaan tätä kommenttia. Mikä on vastakkainen sukupuoli jos olen hälipteri?
   Saat ihan itse senkin päättää mielessäsi. Senkään ei tarvitse olla faktaa, mutta sovitaan että on. Kuten muutkin keksityt "sukupuolet".

   Lainaa

  15. Kahen kilon kalori 11.2.2021 7:21
   Tulos: +109 (119 ääntä)
   Mikan hienoa vitsiä ei olekaan nähty vielä joka paikassa noin miljoonaa kertaa.

   Lainaa

  16. Riskaabeli opas 11.2.2021 7:32
   Tulos: +88 (118 ääntä)
   Peeaa vadelma: Nyt kaikki mielensäpahoittajat vihaamaan tätä kommenttia. Mikä on vastakkainen sukupuoli jos olen hälipteri?
   Et olis sattunu kuuleen mitään vitsejä vuoden 2005 jälkeen?

   Lainaa

  17. Takkuinen hilleri 11.2.2021 7:35
   Tulos: -13 (85 ääntä)
   En tiedä, mistä ne löytääki kaikki hintahtavimmat tyypit töihin ABC:lle. Ei sitä avointa flirttiä saman sukupuolen edustajilta jaksa kuunnella, kun tarttis vaan auto saada pestyä.

   Lainaa

  18. Tulos: -16 (78 ääntä)
   Päistärikkö eläin: Saat ihan itse senkin päättää mielessäsi. Senkään ei tarvitse olla faktaa, mutta sovitaan että on. Kuten muutkin keksityt "sukupuolet".
   kuulostat ihan biologian asiantuntialta! :D not...

   Lainaa

  19. Tulos: +38 (44 ääntä)
   Nyt kun menee seuraavan kerran ABC:lle, niin varmasti muistuu tuo Olgan kirjoitusvirhe mieleen :)

   Lainaa

  20. jukkapalmu 11.2.2021 7:50
   Tulos: +51 (65 ääntä)
   Huijuijaa: Eikö tuo Mikan kommentti oo jostain "huumori huiskaus"-tyyliseltä paskavitsisivustolta kopioitu? Olen mielestäni lukenut saman huonon vitsin aiemminkin.
   Niin on. Ja ei se taskuparkki aina suju miehiltäkään.

   Lainaa

  21. jukkapalmu 11.2.2021 7:52
   Tulos: +116 (138 ääntä)
   Miksi pitää olla "Kilttien ja pervojen k-18"- ryhmä? Eikö sen voisi vaan nimetä "Idioottien paskahuumoriryhmä"- nimellä niin ei tarvis miettiä millasta porukkaa siellä on.

   Lainaa

  22. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 11.2.2021 8:19
   Tulos: +91 (95 ääntä)
   Oonkin miettiny miks tuppaan niin usein käymään ABC:lla, mutta nythän se selvis! Tykkään kun on vähän hintahtavaa.

   Lainaa

  23. Tulos: -27 (95 ääntä)
   Jarno: kuulostat ihan biologian asiantuntialta! 😁 not...
   Biologisesti, organismin seksuaaliset piirteet jakautuvat kahteen ryhmään: primääriset ja sekundääriset seksuaaliset piirteet. Primääripiirteet liittyvät organismin sukupuolisolujen tuottamiseen erikoistuvaan elimistöön ja ne määrittävät organismin biologisen sukupuolen. Tähän mennessä kohdatuilla seksuaalisesti lisääntyvillä organismeilla on nähty kahteen sukupuoleen jakautuneita lisääntymisjärjestelmiä, yksi sukupuoli tuottaa suuren sukusolun (munasolu), toinen sukupuoli tuottaa pienen sukusolun (siittiö).
   Sekundääriset seksuaaliset piirteet kehittyvät organismille yhdessä primääristen kanssa ja ne toimivat lajin jäsenille merkkeinä joilla tunnistetaan omalle suvunjatkamiselle edullinen parittelukumppani, esim. juuri toteamalla yksilön olevan itselle vastakkaista sukupuolta. Sekundäärisiä piirteitä on paljon ja ne muodostavat paljon monimuotoisempia kokonaisuuksia kuin primääristen piirteiden selkeä kahtiajako.
   Ihminen, sosiaalisena, abstraktisti ajattelevana eläimenä muodostaa sekundääristen piirteiden monimuotoisuudesta sosiaalisia sukupuolirooleja, joita voidaan nähdä olevan vähintään yhtä monta kun on ihmisyksilöitä. Sosiaaliset sukupuoliroolit ovat jokaisen itse itselleen päätettävissä olevia mielipideasioita, verraten biologisiin sukupuoliin, joita tähän mennessä tehtyjen havaintojen perusteella on kaksi.

   Lainaa

  24. Lonkeroton keiju 11.2.2021 9:09
   Tulos: +36 (42 ääntä)
   Kokkelipiimä tulee Kolumbiasta

   Lainaa

  25. Tulos: +37 (45 ääntä)
   Valkaisuaine jättää näkyvän raidan pikkulapsen ylähuuleen maitoa juodessa, mutta isommat lapset ovat jo immuuneja.

   Lainaa

  26. Sinnikäs roska 11.2.2021 9:44
   Tulos: +70 (76 ääntä)
   Mika, raikas tuulahdus suoraan 50-luvulta.

   Lainaa

  27. Tulos: -76 (112 ääntä)
   Aika ala-arvoista Feissarimokat. Ei, en pahastu sovinistivitseistä koska on silkka fakta ettei naiset osaa taskuparkkeerata. Pahastun siitä että jaatte maailman vanhinta vitsiä täällä uutena juttuna, ja annatte propsit Mikalle tuon "keksimisestä". Olisi edes muuttanut sanajärjestystä, mutta tuo on copypastettu suoraan jostain huonojen vitsien vitsikirjasta. Ei näin Feissarimokat.

   Lainaa

  28. Tulos: +51 (87 ääntä)
   Woodrow: Biologisesti, organismin seksuaaliset piirteet jakautuvat kahteen ryhmään: primääriset ja sekundääriset seksuaaliset piirteet. Primääripiirteet liittyvät organismin sukupuolisolujen tuottamiseen erikoistuvaan elimistöön ja ne määrittävät organismin biologisen sukupuolen. Tähän mennessä kohdatuilla [...]
   Miten määrittelisit henkilön, joka näyttää naiselta, kuulostaa naiselta, koki olevansa nainen ja jolla on kohtu MUTTA munasarjojen tilalla kivekset? Onko hän nainen vai tekeekö kivekset hänestä miehen? Entä muuten kaikin tavoin mies, jolla on toimivien miehen sukupuolielinten lisäksi kohtu? Missä menee raja tällaisten henkilöiden, joilla on molempia sukupuolielimiä, kohdalla? Molemmat henkilöt ovat oikeita. Jos joku haluaa lisätietoa, Youtubesta löytyy video "The way

   Lainaa

  29. Tulokseton seuraeläin 11.2.2021 11:52
   Tulos: +43 (57 ääntä)
   Päistärikkö eläin: Saat ihan itse senkin päättää mielessäsi. Senkään ei tarvitse olla faktaa, mutta sovitaan että on. Kuten muutkin keksityt "sukupuolet".
   ihanaa että kyttäsit täällä että pääset vastaamaan näin. kelaa jos käyttäisit tämän ajan vaikka itsesi kehittämiseen ja opettelisit veistämään puusta.

   Lainaa

  30. Tulos: +21 (53 ääntä)
   Woodrow: Biologisesti, organismin seksuaaliset piirteet jakautuvat kahteen ryhmään: primääriset ja sekundääriset seksuaaliset piirteet. Primääripiirteet liittyvät organismin sukupuolisolujen tuottamiseen erikoistuvaan elimistöön ja ne määrittävät organismin biologisen sukupuolen. Tähän mennessä kohdatuilla [...]
   Miten määrittelisit henkilön, joka näyttää naiselta, kuulostaa naiselta, kokee olevansa nainen ja jolla on kohtu MUTTA munasarjojen tilalla kivekset? Onko hän nainen vai tekeekö kivekset hänestä miehen? Entä muuten kaikin tavoin mies, jolla on toimivien miehen sukupuolielinten lisäksi kohtu? Missä menee raja tällaisten henkilöiden, joilla on molempia sukupuolielimiä, kohdalla? Molemmat henkilöt ovat oikeita. Jos joku haluaa lisätietoa, Youtubesta löytyy videot "The way we think about biological sex is wrong | Emily Quinn" kanavalta TED sekä "There Are More Than Two Human Sexes" kanavalta SciShow.

   Lainaa

  31. Tulos: -23 (49 ääntä)
   Tulokseton seuraeläin: ihanaa että kyttäsit täällä että pääset vastaamaan näin. kelaa jos käyttäisit tämän ajan vaikka itsesi kehittämiseen ja opettelisit veistämään puusta.
   Siinäpä yleispätevä kommentti jolla voi vastata joka ikiseen viestiin, mukaanlukien tähän sinun viestiisi.

   Lainaa

  32. Pelkäämätön soturi 11.2.2021 13:03
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Lonkeroton keiju: Kokkelipiimä tulee Kolumbiasta
     Ajattelin myös että ette halua tavata sitä lehmää josta kokkelipiimä tuli, sillä on silmät lautasina ja se on aika aggressiivinen. Siksi kokkelipiimää näkeekin nykyisin niin vähän; niitä lehmiä on niin hiton hankala lypsää. 

   Lainaa

  33. Pelkäämätön soturi 11.2.2021 13:03
   Tulos: +50 (76 ääntä)
   Ja voitaisiinko lopettaa sukupuolesta vääntäminen? Tämä käydään läpi ihan joka kerta kun mokassa on jotain asiaan liittyvää, ja aika usein silloinkin kun ei ole, koko juttu on yhtä vanha kuin Mikan "vitsi". Kuitataan ne "sukupuolia on kaksi, olen lukenut 80-luvulla biologiaa ala-asteella!" trolleiksi ja annetaan olla?

   Lainaa

  34. Tulos: +17 (39 ääntä)
   L.A: Miten määrittelisit henkilön, joka näyttää naiselta, kuulostaa naiselta, kokee olevansa nainen ja jolla on kohtu MUTTA munasarjojen tilalla kivekset? Onko hän nainen vai tekeekö kivekset hänestä miehen? Entä muuten kaikin tavoin mies, jolla on toimivien miehen sukupuolielinten lisäksi kohtu? [...]
   Hyvä kysymys. Kohtu ei tuota sukusoluja, joten se ei vaikuta asian biologiseen määritykseen. Jos näiden henkilöiden ovotestikulaaristen rakenteiden voidaan nähdä kehityksessään pyrkivän kohti kumpaakaan rakenteellista stereotyyppiä, esim. määrittelet että ensimmäisellä henkilöllä on munasarjojen tilalla kivekset, määrittyy biologinen sukupuoli sen kautta. Jos henkilön keho ei tuota biologisesti toimintakykyisiä sukusoluja, biologisella määrityksellä ei ole käytännön elämässä enää mitään merkitystä, vaikka se elinten rakenteiden perusteella voitaisikin tehdä. Sosiaalisissa konteksteissa on yleisesti syytä edetä henkilön oman sukupuoliroolimääritteen mukaan sekä sallia henkilöä tuntemattomien ihmisten ensisijainen reagointi sekundääristen seksuaalisten piirteiden perusteella. Lääketieteellisesti merkitsevässä kontekstissa kyseisen kaltaiset henkilöt tulee aina huomioida tavallistakin enemmän yksilöinä, eikä pyrkiä hoitamaan heitä populaatiossa normaaleina nähtävien oletusten mukaan, sikäli kun ne oletukset heidän kohdallaan ovat väärässä.

   Lainaa

  35. Läpinäkyvä gorilla 11.2.2021 13:58
   Tulos: -15 (21 ääntä)
   Jos joku muukin jäi miettimään, niin tiedoksi; Rasvaton maito on läpinäkyvämpää ja saa sinertävän vivahteen ennen valkaisua. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.maitojaterveys.fi/maitotietoa/mita-maito-on/maidon-koostumus.html&ved=2ahUKEwivne3q4eHuAhX3CRAIHXhFCWsQFjACegQIAhAE&usg=AOvVaw1RBD0kN6KahGStItu1nvxk

   Lainaa

  36. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Peeaa vadelma: Nyt kaikki mielensäpahoittajat vihaamaan tätä kommenttia. Mikä on vastakkainen sukupuoli jos olen hälipteri?
   Jos olet hälipteri, niin vastakkainen sukupuoli on kuin pölanmuri.

   Lainaa

  37. Tulos: -9 (45 ääntä)
   Pelkäämätön soturi: Ja voitaisiinko lopettaa sukupuolesta vääntäminen? Tämä käydään läpi ihan joka kerta kun mokassa on jotain asiaan liittyvää, ja aika usein silloinkin kun ei ole, koko juttu on yhtä vanha kuin Mikan "vitsi". Kuitataan ne "sukupuolia on kaksi, olen lukenut 80-luvulla biologiaa ala-asteella!" trolleiksi ja annetaan olla?
   Ei voida. Asia on yhteiskunnallisesti merkittävä ja virheellisen tiedon levitykseen tulee puuttua.

   Lainaa

  38. Tulos: -45 (63 ääntä)
   Huijuijaa: Eikö tuo Mikan kommentti oo jostain "huumori huiskaus"-tyyliseltä paskavitsisivustolta kopioitu? Olen mielestäni lukenut saman huonon vitsin aiemminkin.
   Nonniin, sitä nyt sitten meni hiekkaa värkkiin?
   Oli se sitten oma, naapurin tai jostain sivustolta pöllitty, niin helvetin hauskahan tuo kommentti on.
   Mikä siinä on niin vaikeaa myöntää, että et vaan osaa taskuparkkeerata?
   En se minäkään osaa.
   Pipoa nyt löysemmälle!

   Lainaa

  39. Tulos: +14 (44 ääntä)
   Himokas maksamakkara: Eiköhän tuo "huiskaus" ole keksitty jo ennen internettiä ja paskavitsisivustoja. Löytyy jo 80-luvun vitsikirjoista. Eikö uusia mokia enää lähetetä vai miksi näitä vuosikausia kierrätettyjä heittoja ja tarinoita on alkanut tulla Feissarimokiin?
   Ei se, että kierrät paskavitsisivustoilla lukemassa paskavitsejä tarkoita, että muut ovat niin tehneet. 
   Tää on taas tätä: "Mutta, kun MINÄ olen jo kuullut tämän, eihän tämä silloin voi täällä olla!".
   Ei kai tämä sivusto ole pelkästään sinua varten?
   Typerää, kun itse täällä välillä lukee jonkun hauskan jutun (ei tämä kyseinen) ja sitten jotkut tulee ruikuttamaan, että miksi se täällä on, kun se on ollut jo monta kuukautta jossain toisessa ryhmässä plaaplaa. Itse en roiku facebookissa tai ylilaudalla tai missään muullakaan foorumilla, joten tämä on ainoa paikka missä näitä näen.

   Lainaa

  40. Tulos: -20 (34 ääntä)
   Huijuijaa: Eikö tuo Mikan kommentti oo jostain "huumori huiskaus"-tyyliseltä paskavitsisivustolta kopioitu? Olen mielestäni lukenut saman huonon vitsin aiemminkin.
   Mitäs huonoa tuossa nyt on

   Lainaa

  41. Peruuttamaton riikinkukko 11.2.2021 18:06
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Läpinäkyvä gorilla: Jos joku muukin jäi miettimään, niin tiedoksi; Rasvaton maito on läpinäkyvämpää ja saa sinertävän vivahteen ennen valkaisua. google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.maitojaterveys.fi/maitotietoa/mita-maito-on/maidon-koostumus.html&ved=2ahUKEwivne3q4eHuAhX3CRAIHXhFCWsQFjACegQIAhAE&usg=AOvVaw1RBD0kN6KahGStItu1nvxk
   Tiedoksi. Suomessa myytävä rasvaton maito on edelleen sinertävää, koska sitä ei valkaista.

   Lainaa

  42. Avaruuskatti 11.2.2021 19:05
   Tulos: +19 (43 ääntä)
   Woodrow: Ei voida. Asia on yhteiskunnallisesti merkittävä ja virheellisen tiedon levitykseen tulee puuttua.
   Kyllä! Tosin tuollaisten "sukupuolia on vain kaksi, olen lukenut biologiaa ala-asteella 80-luvulla" -tyyppien kommentit ovat useimmiten sitä luokkaa, ettei niitä voi tulkita minkäänlaisen tiedon levittämiseksi, ei edes virheellisen. :'D

   Lainaa

  43. Avaruuskatti 11.2.2021 19:07
   Tulos: +42 (48 ääntä)
   Lenux: Nonniin, sitä nyt sitten meni hiekkaa värkkiin?Oli se sitten oma, naapurin tai jostain sivustolta pöllitty, niin helvetin hauskahan tuo kommentti on.Mikä siinä on niin vaikeaa myöntää, että et vaan osaa taskuparkkeerata?En se minäkään osaa. Pipoa nyt löysemmälle!
   Suurin osa ajokortillisista naisista osaa kyllä taskuparkkeerata, toivottavasti suurin osa miehistäkin. :D

   Lainaa

  44. Avaruuskatti 11.2.2021 19:09
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   Jos maito on vaaleanpunaista, siinä on todennäköisesti verta, eikä sitä saa lähettää meijeriin.

   Lainaa

  45. Kyltymätön ananas 11.2.2021 21:10
   Tulos: +41 (53 ääntä)
   Jos olisin mies yhden päivän, kokeilisin, mikä samojen vitsien hokemisessa on niin hauskaa.

   Lainaa

  46. Pehmeä jänis 11.2.2021 22:10
   Tulos: +1 (13 ääntä)
   Peeaa vadelma: Nyt kaikki mielensäpahoittajat vihaamaan tätä kommenttia. Mikä on vastakkainen sukupuoli jos olen hälipteri?
   Möhkylä

   Lainaa

  47. Tulos: -28 (58 ääntä)
   Miinuksista päätelellen Mikan vitsi on tuomittu 2021 vuonna seksistiseksi ja naista loukkaavaksi. Sitähän se nykyään on, kun kaikki asiat ajatellaan niin loppuun saakka vakavasti. Itse naurahdin, koska stereotypiat naurattavat ja omistan myös tämän tuomitun huonon huumorintajun ja nauran tämän kaltaisille jutuille. Nykymittareilla olisin kaiketi terapian tarpeessa, jotta voin yhdessä muiden parempien ihmisten kanssa antaa miinukset, tuomita muiden puolesta kaikki ja asetella vitsini kohdistumaan vain ja ainoastaan heikkojen sortajaa, valkoista heteromiestä kohtaan. Ps. Setämiesvitsit on hauskoja, koska ne on totta. Mutta se onkin se sallittu stereotypia!

   Lainaa

  48. Lentävä lapamato 11.2.2021 23:46
   Tulos: +6 (20 ääntä)
   Läpinäkyvä gorilla: Jos joku muukin jäi miettimään, niin tiedoksi; Rasvaton maito on läpinäkyvämpää ja saa sinertävän vivahteen ennen valkaisua. google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.maitojaterveys.fi/maitotietoa/mita-maito-on/maidon-koostumus.html&ved=2ahUKEwivne3q4eHuAhX3CRAIHXhFCWsQFjACegQIAhAE&usg=AOvVaw1RBD0kN6KahGStItu1nvxk
   Meillä maitotilalla rasvatonta maitoa kutsutaan tankinpesuvedeksi.

   Lainaa

  49. Tulos: -19 (29 ääntä)
   Woodrow: Hyvä kysymys. Kohtu ei tuota sukusoluja, joten se ei vaikuta asian biologiseen määritykseen. Jos näiden henkilöiden ovotestikulaaristen rakenteiden voidaan nähdä kehityksessään pyrkivän kohti kumpaakaan rakenteellista stereotyyppiä, esim. määrittelet että ensimmäisellä henkilöllä on munasarjojen [...]
   Ootko tyttö vai poika? Munat vai pillu?

   Lainaa

  50. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Huijuijaa: Eikö tuo Mikan kommentti oo jostain "huumori huiskaus"-tyyliseltä paskavitsisivustolta kopioitu? Olen mielestäni lukenut saman huonon vitsin aiemminkin.
   Voi olla sieltäkin kopioitu, mutta itse vitsihän on vain marginaalisesti nuorempi kuin automobiili keksintönä.

   Lainaa

  51. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Mutta kyllä osaa olla taas ahdasmielistä porukkaa. Mitä helvetin väliä autopesulan seksuaalisella suuntautumisella on? Autoahan sinne mennään pesettämään, eikä panemaan. Relatkaa vähän. Live and let live.

   Lainaa

  52. Nikkelivapaa näätä 12.2.2021 10:48
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Juomari: Mutta kyllä osaa olla taas ahdasmielistä porukkaa. Mitä helvetin väliä autopesulan seksuaalisella suuntautumisella on? Autoahan sinne mennään pesettämään, eikä panemaan. Relatkaa vähän. Live and let live.
   No kuka mitenkin. Jotenkin pitää saada aika kulumaan siellä pesuputkessa.

   Lainaa

  53. Valmistautunut maksamato 12.2.2021 11:36
   Tulos: -16 (32 ääntä)
   L.A: Miten määrittelisit henkilön, joka näyttää naiselta, kuulostaa naiselta, koki olevansa nainen ja jolla on kohtu MUTTA munasarjojen tilalla kivekset? Onko hän nainen vai tekeekö kivekset hänestä miehen? Entä muuten kaikin tavoin mies, jolla on toimivien miehen sukupuolielinten lisäksi kohtu? Missä [...]
   Hän on geenivirhe.

   Lainaa

  54. Kumea lisko 12.2.2021 22:36
   Tulos: -16 (32 ääntä)
   Kun näitä kommentteja ja niiden peukutuksia katsoo, niin tulee vaikutelma että palstan lukijat on niin saakelin ratakireitä ja huumorintajuttomia telaketju-feministejä. Mutta sellaisten ajatuspoliisien kustannuksella heitetyt pienet rapalatkin ovatkin parhaita.

   Lainaa

  55. Skrubu päärynä 13.2.2021 10:39
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Miten se, että "jos olisit vastakkaista sukupuolta..." on edes mikään kysymys? Totta hitossa kuksisin koko päivän! Ja ihan nainen olen näin normipäivänä (en muuten aja autoa) mutta en voi edes kuvitella, että ensimmäisenä mielessä oli joku muu. Once in a lifetime, juhuu.

   Lainaa

  56. katsastamaton maito 13.2.2021 15:28
   Tulos: +13 (25 ääntä)
   Setämies: Miinuksista päätelellen Mikan vitsi on tuomittu 2021 vuonna seksistiseksi ja naista loukkaavaksi. Sitähän se nykyään on, kun kaikki asiat ajatellaan niin loppuun saakka vakavasti. Itse naurahdin, koska stereotypiat naurattavat ja omistan myös tämän tuomitun huonon huumorintajun ja nauran tämän [...]

   Tervetuloa vaan sieltä koomasta, hyvä että selvisit. Mikan vitsi on ollut väsynyttä seksismiä jo sellaiset 10-15 vuotta vähintään, iPhoneissa ollaan numerossa 12, Donald Trump oli Yhdysvaltain presidentti, ja Star Wars -elokuvia on nyt 11. Onnea tälle vuosikymmennelle kirimisessä, käyhän rokottautumassa kuhan pääset.

   Lainaa

  57. Kumea lisko 14.2.2021 1:30
   Tulos: -12 (24 ääntä)
   Mikan vitsi on seksimiä siinä missä suomalainen, ruotsalainen & norjalainen vitsit ovat rasistisia, parisuhdevitsit ovat loukkaavia heteronormativiisuudellaan ja eläinvitsit vahvistavat vähintään stereotypisiä käsityksiä eri lajeista ja niiden ominaisuuksista. On valtaisan loukkaavaa vihjata, että kissat olisivat laiskoja! Lähes jokaisesta vitsistä voi joku loukkaantua kun vain oikein kovati yrittää ja käyttää riittävästi mielikuvitusta. Jos Päivi Räsäset saisivat kieltää, niin vitsit kiellettäisiin varmasti kokonaan. No uskontoa koskevat vitsit nyt ainakin, sillä ne nyt vasta loukkaavatkin toisten ihmiset vakaumuksia ja ovat jopa antisemitismisiä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: abc, autopesula, hintava, maito, taskuparkki, vaaleanpunainen, valkaisu, vastakkainen sukupuoli, väri