Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee

Tästä se poliitikon ura lähtee.
Suurenna näkymä
Puskaradio suhisee

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 67 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +459 (465 ääntä)
   Marko suoraan presidentiksi kun on niin kiltti ja edustavan oloinen kaveri

   Lainaa

  2. ...ääliö 11.2.2021 0:30
   Tulos: +201 (245 ääntä)
   Mahdollisille uusille tuotteille kysynnän selvittämistä mahdollisesti uutta yritystä varten. Olishan sen voinu ilmaasta. Tosin siinä vaiheessa jos tommoses kyseltäis yhteistietoja/sotua/pankkitunnusta nii alkais hälytyskellot soida.

   Lainaa

  3. Peeaa vadelma 11.2.2021 0:40
   Tulos: +360 (364 ääntä)
   EN MINÄ OLE VIHAINEN!!!!

   Lainaa

  4. Hillitty ankka 11.2.2021 0:44
   Tulos: +132 (372 ääntä)
   Vaikea arvata minkä puoleen riveissä Marko seisoo! Tommi taas vois painua Timbuktuun tuon asenteensa kanssa, hän edustaa kyllä niin ärsyttävää ihmistyyppiä.

   Lainaa

  5. Tulos: +208 (246 ääntä)
   Itse en juo ollenkaan kahvia vaan teetä. Syrjivä kysely. Mieli on nyt pahoitettu

   Lainaa

  6. Potra aprikoosi 11.2.2021 1:05
   Tulos: +29 (143 ääntä)
   Muutama oikeustieteen kurssi tekisi Juholle hyvää.

   Lainaa

  7. Tulos: +226 (270 ääntä)
   Tommilla oli tarpeettoman hyökkäävä asenne, mutta ei se anna hyvää kuvaa Juhostakaan jos heti ruvetaan pottuilemaan jos joku kysyy selvennystä. Kumpikaan ei tässä käyttäytynyt kovin asiallisesti.

   Lainaa

  8. Tulos: +162 (174 ääntä)
   Mitä taas tulee Markon poliitikonuraan niin onhan tuolla tyylillä päästy jopa Yhdysvaltain presidentiksi, tosin vain yhdelle kaudelle.

   Lainaa

  9. Tulos: +164 (182 ääntä)
   Teequila: Itse en juo ollenkaan kahvia vaan teetä. Syrjivä kysely. Mieli on nyt pahoitettu
   En juo kahvia enkä teetä. Missä mun oikeudet? Kuka korvaa?

   Lainaa

  10. Maksuunpantu maahinen 11.2.2021 6:00
   Tulos: +129 (143 ääntä)
   AKRASIA: En juo kahvia enkä teetä. Missä mun oikeudet? Kuka korvaa?
   Kaipailisin kyllä itsekin jotain korvausta siitä, että kylään mennessä saan aina kuulla päivittelyä siitä, kuinka en juo teetä taikka kahvia ja saan kokea olevani hankala vieras /s

   Lainaa

  11. Tornipöllö 11.2.2021 6:32
   Tulos: +322 (332 ääntä)
   Jännä juttu, miten näillä "asiat sanotaan niinku ne on prkl" tyypeillä tuppaa aina mennä hernepelto sieraimeen jos heille sanoo pienintäkään poikkipuolista sanaa.

   Lainaa

  12. Kunniaton ilves 11.2.2021 7:09
   Tulos: +133 (177 ääntä)
   Markolla nous valta nuppiin jo ennen vaaleja. Ja ei jää epäselväksi, minkä puolueen listalta valtuustoon pyrkii hän.

   Lainaa

  13. Kahen kilon kalori 11.2.2021 7:19
   Tulos: +166 (228 ääntä)
   Ihan ymmärrän Tommin pointin tuossa. Hän kuitenkin ihan asiallisesti kysyy tarkentavaa tietoa ja vastaukseksi saa vähemmän asiallisia vastauksia.

   Lainaa

  14. Tulos: -72 (130 ääntä)
   Tommi on katsellut liikaa salaliittoteoria videoita, pitäisi vaihtaa hetkeksi kissa videoihin.

   Lainaa

  15. Tulos: +59 (67 ääntä)
   AKRASIA: En juo kahvia enkä teetä. Missä mun oikeudet? Kuka korvaa?
   Lankonikaan ei juo teetä tai kahvia, vierailulla hän ottaa aina tarjottavat rahana 😜

   Lainaa

  16. Lyhennetty pähkinä 11.2.2021 7:36
   Tulos: +54 (68 ääntä)
   Maksuunpantu maahinen: Kaipailisin kyllä itsekin jotain korvausta siitä, että kylään mennessä saan aina kuulla päivittelyä siitä, kuinka en juo teetä taikka kahvia ja saan kokea olevani hankala vieras /s
   Mitäs teikeläisille kannattaa muuten tarjota? Itse menen ihan lukkoon, kun kahvi tai tee ei käy.

   Lainaa

  17. Takkuinen hilleri 11.2.2021 7:41
   Tulos: +119 (139 ääntä)
   Sam: Tommi on katsellut liikaa salaliittoteoria videoita, pitäisi vaihtaa hetkeksi kissa videoihin.
   Ai pitäisi kissa vaihtaa videoihin? Ihan fyysisiin tallenteisiinko? En huomannut kohtaa, jossa Tommin käytöksen taustalta voisi löytää kissan omistamiseen liittyvät paineet.

   Lainaa

  18. jukkapalmu 11.2.2021 7:44
   Tulos: +59 (63 ääntä)
   Marko sanoi vaalisloganinsakin ja tossa. Ei muuta kun julisteet painoon. Kaksi ekaa vastausta vaan pahville ja numero kylkeen.

   Lainaa

  19. jukkapalmu 11.2.2021 7:48
   Tulos: -14 (52 ääntä)
   Kahvikyselyt ei kiinnosta, mutta kiinnostais tietää kuinka monta prosenttia niistä varsinkin joulunaikana myytävistä ja usein joihinkin helvetin "herkkukoreihin" päätyvistä erikoismakukahveista (Joku kerdemumma- kanelikahvi tms.) menee roskiin. Meilläkin taas lojuu sellanen kaapissa. Voihan niitä vittuuksissaan viedä niille fb- kirpparityypeille ketkä vinkuu sen kahvipaketin perään.

   Lainaa

  20. Tulos: +104 (108 ääntä)
   Lyhennetty pähkinä: Mitäs teikeläisille kannattaa muuten tarjota? Itse menen ihan lukkoon, kun kahvi tai tee ei käy.
   Mulla on ystävä, joka haluaa aina ihan vaan vettä. Tavallista kylmää hanavettä. 
   Kannattaa varmaan kysyä niiltä vierailta. Jollekin voi maistua kaakao, toiselle mehu. Mutta lähtökohtaisesti ei voi olettaa että joka talosta löytyy joka sorttia. Itsekin juon lopulta mieluummin vettä jos ei teehen löydy hunajaa, ja se on siis mulle täysin ok. Meillä ei välttis oo mehua, mutta sitä vettä kyllä hanasta tulee.

   Lainaa

  21. Hööpölööpö 11.2.2021 8:01
   Tulos: +54 (64 ääntä)
   Maksuunpantu maahinen: Kaipailisin kyllä itsekin jotain korvausta siitä, että kylään mennessä saan aina kuulla päivittelyä siitä, kuinka en juo teetä taikka kahvia ja saan kokea olevani hankala vieras /s
   Itse olen sosiaalisessa paineessa taipunut juomaan teetä, on nimittäin selvästi pienempi paha kuin molemmista kieltäytyminen ja sitä seuraavat päivittelyt ja "ongelmat". Onneksi joulun alla sentään saa monesti glögiä.

   Lainaa

  22. Pöpipää lepakko 11.2.2021 8:13
   Tulos: +25 (53 ääntä)
   Dipoli: Marko suoraan presidentiksi kun on niin kiltti ja edustavan oloinen kaveri
   Persudentiksi.

   Lainaa

  23. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 11.2.2021 8:14
   Tulos: +8 (52 ääntä)
   Marko on mun unelmapoliitikon vastakohta. Kiltti ja avulias räyhääjäsielu, joka ei piittaa kieliasusta. Join ite ennen pelkästään teetä (tai kaakaoo, jos oli tarjolla), inhosin kahvia, mutta opettelin täysi-ikäistyessä kahvinjuojaksi. Syynä oli yksinkertaisesti se, että niin monesti vaihtoehdot ovat joko käypä kahvi tyylillä Juhla mokka versus karmiva tee mallia Yellow Label. Tämän myötä kofeiinikäyttäytymisestäni tuli jossain vaiheessa hyvinkin eksessiivistä. Nyttemmin olen onnistunut vähentämään ja palailemaan pitkälti teenjuojaksi. Tarinan opetus: pitäkää vierasvarana jotain hyvää teetä, ei niitä lekaharkon kokoisia euron paketteja. Jos menekki ei ole suurta, se pienempikin paketti riittää kyllä pitkään. Unelmatilanteessa olisi vieläpä kaksi vaihtoehtoa: kofeiinillinen musta tai vihreä sekä kofeiiniton rooibos tai yrttijuoma.

   Lainaa

  24. Tulos: +59 (67 ääntä)
   Hillitty ankka: Vaikea arvata minkä puoleen riveissä Marko seisoo! Tommi taas vois painua Timbuktuun tuon asenteensa kanssa, hän edustaa kyllä niin ärsyttävää ihmistyyppiä.
   Tuli minullekin Markosta vahva aavistus, mutta toisaalta kuntavaaleissa kyllä löytyy noita markoja ainakin yksi joka puolueesta.

   Lainaa

  25. Lonkeroton keiju 11.2.2021 9:07
   Tulos: -3 (35 ääntä)
   Dipoli: Marko suoraan presidentiksi kun on niin kiltti ja edustavan oloinen kaveri
   Ja Tommi pääministeriksi, niin helpon oloisesti vastailee kysymyksiin jo pelkästään kahvitottumuksista.

   Lainaa

  26. Kollo hylje 11.2.2021 9:49
   Tulos: +53 (57 ääntä)
   FatVonD: Tuli minullekin Markosta vahva aavistus, mutta toisaalta kuntavaaleissa kyllä löytyy noita markoja ainakin yksi joka puolueesta.
   Joo, kuntavaaleissa puolueet kyselevät vaikka ketä ehdokkaaksi, koska tarkoituksena on saada mahdollisimman paljon ääniä puolueelle, ei niinkään yksittäisille ehdokkaille. Rautalangasta: yritetään saada Markon kaverit äänestämään Markoa, jotta puolueen (wannabe-)broilerit saadaan valituksi

   Lainaa

  27. Merkittävä kissa 11.2.2021 10:21
   Tulos: +71 (75 ääntä)
   jukkapalmu: Kahvikyselyt ei kiinnosta, mutta kiinnostais tietää kuinka monta prosenttia niistä varsinkin joulunaikana myytävistä ja usein joihinkin helvetin "herkkukoreihin" päätyvistä erikoismakukahveista (Joku kerdemumma- kanelikahvi tms.) menee roskiin. Meilläkin taas lojuu sellanen kaapissa. Voihan niitä [...]
   Ja minua kiinnostaisi miksi kahvinjuojat verrattain laajasti jättävät nämä erikoiskahvit käyttämättä, mutta silti tarjoavat teen juojille usein jotain appelsiini-muffinssi-pekoninkukka-teesekoituksia. Lounasravintoloissakin on ihan vakiona tarjolla mustaa peruskahvia ja sitten valmiiksi haudutettuna on teestä joku esanssisekoitus. Plääh.

   Lainaa

  28. Spesifi orava 11.2.2021 10:26
   Tulos: +45 (51 ääntä)
   Itse olen kohdannut selviä olettamuksia siitä, että kaikki juo kahvia. Mummoni laitto mulle automaattisesti kahvia vaikka olin sitä ennen sanonu etten juo- no en siinä jaksanu alkaa säätämään, joten join äitienpäivän kunniaksi kahvit. Toisella kerralla toisen sukulaisen luona vieraillessa pöytään oli laitettu kaikille kahvit ilman kyselyitä😅

   Lainaa

  29. Tulos: +68 (70 ääntä)
   Lyhennetty pähkinä: Mitäs teikeläisille kannattaa muuten tarjota? Itse menen ihan lukkoon, kun kahvi tai tee ei käy.
   Vettä, tai henkilöstä riippuen mehua, limpparia, kaakaota, onhan noita vaihtoehtoja. Jos ei ole muuta kuin vettä kahvin tai teen vaihtoehtona, niin en ainakaan itse ole koskaan siitä herneitä nenään vetänyt

   Lainaa

  30. Kuminauhaton tuhatjalkainen 11.2.2021 10:51
   Tulos: +87 (95 ääntä)
   Tornipöllö: Jännä juttu, miten näillä "asiat sanotaan niinku ne on prkl" tyypeillä tuppaa aina mennä hernepelto sieraimeen jos heille sanoo pienintäkään poikkipuolista sanaa.
   No eihän se nyt herranjestas muita koske! Se on vähän niinkuin sananvapaus: minulla on sananvapaus väittää että naapurin Ahmad on lasten hyväksikäyttäjä, mutta kenelläkään ei ole mitään oikeutta haukkua minua jälkeenjääneeksi, sisäsiittoiseksi vatipääksi saatika rasistiksi. Se on kunnianloukkaus se!

   Lainaa

  31. Patalaiska lohikäärme 11.2.2021 10:57
   Tulos: +82 (90 ääntä)
   Tommilla on kyllä pointti, joskin asianilmaisun olisi voinut tehdä toisin, mutta tuskinpa vastaanotto olisi ollut parempi. Itsellä myös ärsyttää nämä "tutkimukset" joissa ei kerrota kuka tekee, miksi tekee ja mihin tietoja käytetään. Äskettäin joku kyseli kissojen kuolinsyitä, ja tekijästä oli pelkkä sähköposti, ei mitään tietoa tekeekö yksityishenkilönä omasta kiinnostuksen kohteesta, käyttääkö tietoa esim. opinnäytetyössä, tekeekö jonkun yhdistyksen käyttöön, vai peräti jollekin tutkimuslaitokselle (tätä viimeistä epäilen, koska siellä yleensä osataan kertoa mistä on kyse). Ja sitten on myös nämä erinäiset opinnäytetöiden tekijät, joiden kyselyihin vastaaminen "on tärkeää hänen opinnäytetyönsä kannalta". Jos haluaa ihmisten käyttävän aikaansa siihen, että vastaavat johonkin kyselyyn, niin olisi asiallista ensin selittää mistä on kyse ja miksi ihmisen siihen kannattaisi osallistua. Jos ei osaa uskottavasti näitä avata, niin minä ainakin jätän vastaamatta.

   Lainaa

  32. Tulos: +43 (47 ääntä)
   Merkittävä kissa: Ja minua kiinnostaisi miksi kahvinjuojat verrattain laajasti jättävät nämä erikoiskahvit käyttämättä, mutta silti tarjoavat teen juojille usein jotain appelsiini-muffinssi-pekoninkukka-teesekoituksia. Lounasravintoloissakin on ihan vakiona tarjolla mustaa peruskahvia ja sitten valmiiksi haudutettuna on teestä joku esanssisekoitus. Plääh.
   Tämä! 
   Ihan asiallisissakin kahviloissa voi olla niin, että maustamatonta mustaa teetä ei löydy. 
   Sama kuin kahvissa olisi ainoa vaihtoehto kofeiiniton suklaa-pylly-persikka maku

   Lainaa

  33. Kiltti tyttö 11.2.2021 12:05
   Tulos: +21 (29 ääntä)
   Hööpölööpö: Itse olen sosiaalisessa paineessa taipunut juomaan teetä, on nimittäin selvästi pienempi paha kuin molemmista kieltäytyminen ja sitä seuraavat päivittelyt ja "ongelmat". Onneksi joulun alla sentään saa monesti glögiä.
   Maksuunpantu maahinen: Kaipailisin kyllä itsekin jotain korvausta siitä, että kylään mennessä saan aina kuulla päivittelyä siitä, kuinka en juo teetä taikka kahvia ja saan kokea olevani hankala vieras /s
   Mulle tuli tästä ahdistus, että vieraalle tulee paha mieli! Varmaan itselläkin menee pasmat sekaisin, jos vieras ei halua kumpaakaan oletusvaihtoehdoista ja paniikissa alan miettiä, mitä muuta voisin tarjota. :(

   Lainaa

  34. Tymäkkä kenguru 11.2.2021 12:37
   Tulos: +45 (53 ääntä)
   Tommi oli tavallaan ihan valveutunut kansalainen ja ihan asiallisesti kysyi pari kysymystä moisesta kyselystä. Varsinkaan jos ei täysin ymmärrä Internetin mekaniikkoja, on tuommoinen varovaisuus ihan fiksua.

   Lainaa

  35. Laajahko sakaali 11.2.2021 12:56
   Tulos: +43 (47 ääntä)
   Minua ilahdutti se, että Juho oli määrittänyt yhdeksi kupilliseksi 2,5 dl sen tavanomaisen 1,25 dl sijaan. Tuo isompi määrähän on nykyään se normaali määrä, joka kerrallaan juodaan. Ei tämä nyt iso ongelma ole, mutta hämmentää vain se, että juon aina kaksi kupillista kahvia aamuisin, mutta "virallisesti" juon neljä kupillista.

   Lainaa

  36. Kokomusta riikinkukko 11.2.2021 13:31
   Tulos: -40 (64 ääntä)
   Hillitty ankka: Vaikea arvata minkä puoleen riveissä Marko seisoo! Tommi taas vois painua Timbuktuun tuon asenteensa kanssa, hän edustaa kyllä niin ärsyttävää ihmistyyppiä.
   Selkeästi Vihreä. Huumorintajuton uhriutuja.

   Lainaa

  37. Peritty meduusa 11.2.2021 13:33
   Tulos: +44 (52 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Marko on mun unelmapoliitikon vastakohta. Kiltti ja avulias räyhääjäsielu, joka ei piittaa kieliasusta. Join ite ennen pelkästään teetä (tai kaakaoo, jos oli tarjolla), inhosin kahvia, mutta opettelin täysi-ikäistyessä kahvinjuojaksi. Syynä oli yksinkertaisesti se, että niin monesti vaihtoehdot ovat [...]
   Kyllä se Juhlamokka vastaa Yellow Labelia aika täydellisesti, molemmat tylsän eikä kovin hyvän makuisia, mutta kyllä niitä juo ennen kuin selkäänsä ottaa.

   Lainaa

  38. Kokomusta riikinkukko 11.2.2021 13:34
   Tulos: -14 (24 ääntä)
   Lonkeroton keiju: Ja Tommi pääministeriksi, niin helpon oloisesti vastailee kysymyksiin jo pelkästään kahvitottumuksista.
   Osaa varmaan kertoa instakuvistaankin yhtä hyvin kuin meidän Sanna. Raha-asiat on vähän vaikempia.

   Lainaa

  39. Peruskoulu ohi 11.2.2021 13:40
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   Dipoli: Marko suoraan presidentiksi kun on niin kiltti ja edustavan oloinen kaveri
   Mää äänestän hänet vauva.fin kilttimieheksi. Ensin mainostetaan omaa kiltteyttä ja seuraavassa kommentissa jo UHKAILLAAN JA NIMITELLÄÄN

   Lainaa

  40. Päihteetön hirmulisko 11.2.2021 14:36
   Tulos: +23 (33 ääntä)
   Tuolla kiltteydellä, auttamishalulla ja asenteella Marko olisi tervetullut kaveri Anolle ja MTJ:lle. Kaikki umpimulkkuja setämiehiä, joilla on todella vääristynyt kuva omasta erinomaisuudestaan.

   Lainaa

  41. Tulos: +49 (51 ääntä)
   Voisko joku vihdoinkin kertoa, että minkä takia aikuiset ihmiset tuntuvat unohtavan käytöstavat kokonaan internetissä? En tekisi niin edes anonyymisti täällä, saati sitten omalla naamalla somessa.

   Lainaa

  42. Väritön persikka 11.2.2021 16:14
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Peeaa vadelma: EN MINÄ OLE VIHAINEN!!!!
   Tästä tuli mieleen yksi opettajani kultaiselta 90-luvulta. Hän oli omasta mielestään itse rauha ja tyyneys, ja kun joku opppilaista yritti ihan asiallisesti sanoa, että jos puhuisit vähän hiljempaa, hän totesi, että "ENHÄN MINÄ KOSKAAN HUUDA!!" Sai myöhemmin potkut, mutta todellista syytä en tiedä, vaikka omia arvailuja olikin. Voisin kuvitella, että tyyppi ois samanlainen, jos netissä eläkepäivillään on.

   Lainaa

  43. Tulos: +33 (35 ääntä)
   En nyt ehkä voi puhua kaikkien kyläilijöiden puolesta mutta... :D Ite sanoisin et, älkää nyt ihmeessä hermoilko sen vuoksi jos joku kieltäytyy tarjotusta. Mä nyt kuitenki oon käsittäny et idea on et voi tarjoo vieraille jotain mitä aattelee et vois olla hyvää ja kiva saada nauttia kyläilyn yhteydessä... Jos jolleki ei kelpaa nii on sen oma ongelma, ei kukaan varmaan oo käymässä ensisijaisesti juomien vuoksi. Itse en tosiaan juo kahvia, joten pienetki määrät tahtoo aiheuttaa pärinää, eikä tunnu hyvältä idealta juoda vierasilla. Sit toiseksi, mulla on kanssa ongelma juuri sellasten esanssisten ruokien/juomien kanssa siihen pisteeseen että puistattaa. Ja jos oon jossain vieraammassa paikassa, ja tarjotaan teetä, en usein kehtaa ensiksi kysyä että mitä teetä on. Helpompaa on siis vaan sanoa, etten ota kumpaakaan kiitos, ja siinä vaiheessa paras vastaus mitä voin saada on "okei! :)" Ihan tyytyväisenä haen itelleni vaan lasillisen vettä jos janottaa.

   Lainaa

  44. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 11.2.2021 19:13
   Tulos: +11 (23 ääntä)
   Peritty meduusa: Kyllä se Juhlamokka vastaa Yellow Labelia aika täydellisesti, molemmat tylsän eikä kovin hyvän makuisia, mutta kyllä niitä juo ennen kuin selkäänsä ottaa.
   Ite vertaisin ennemmin Saludoa ja Yellow Labelia (ja Costa Ricaa ja X-tra teetä, joka on toinen teevalikoimien hittituote), mutta kuka tykkää mistäkin. Joku perushyvä Earl Grey vastaisi mun mielipidettä Juhla mokasta.

   Lainaa

  45. Leuto satuhahmo 11.2.2021 20:00
   Tulos: -13 (25 ääntä)
   Päihteetön hirmulisko: Tuolla kiltteydellä, auttamishalulla ja asenteella Marko olisi tervetullut kaveri Anolle ja MTJ:lle. Kaikki umpimulkkuja setämiehiä, joilla on todella vääristynyt kuva omasta erinomaisuudestaan.
   Sekä myös Pekka H.

   Lainaa

  46. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Spesifi orava: Itse olen kohdannut selviä olettamuksia siitä, että kaikki juo kahvia. Mummoni laitto mulle automaattisesti kahvia vaikka olin sitä ennen sanonu etten juo- no en siinä jaksanu alkaa säätämään, joten join äitienpäivän kunniaksi kahvit. Toisella kerralla toisen sukulaisen luona vieraillessa pöytään oli laitettu kaikille kahvit ilman kyselyitä😅
   Minun mummoni kysyi minulta jo tosi nuorena että joko juon kahvia. Taisinpa olla reilu parikymppinen kun hän edelleen aina heillä kyläilessäni kysyi että enkö vieläkään juo kahvia. Tarjoili ihan suosiolla sitten vettä tai mehua, ei kai tuollaisesta mitään draamaa saisikaan aikaiseksi. Mummoni menehtyi muutama vuosi sitten, mutta luulisin että sitten kun minusta joskus aika jättää ja näen hänet tuonpuoleisessa, hän saattaa hyvin olla vastassa hienon ruokatarjoilun kanssa ja luultavasti kysyy ensimmäisenä että juonko vielä kahvia. Saatan sitten harkita asiaa uudestaan, tiedä vaikka maistuisi hyvältä siellä.

   Lainaa

  47. Kravatiton gaselli 11.2.2021 21:12
   Tulos: -23 (47 ääntä)
   Kunniaton ilves: Markolla nous valta nuppiin jo ennen vaaleja. Ja ei jää epäselväksi, minkä puolueen listalta valtuustoon pyrkii hän.
   Ei kaikki vihreät ole samanlaisia.

   Lainaa

  48. Tulos: +23 (25 ääntä)
   ...ääliö: Mahdollisille uusille tuotteille kysynnän selvittämistä mahdollisesti uutta yritystä varten. Olishan sen voinu ilmaasta. Tosin siinä vaiheessa jos tommoses kyseltäis yhteistietoja/sotua/pankkitunnusta nii alkais hälytyskellot soida.
   Hälytyskellojen olisi kyllä hyvä soida jo siinä vaiheessa kun mieleen tulee klikkailla epämääräisiä linkkejä

   Lainaa

  49. Auraamaton ankerias 12.2.2021 1:17
   Tulos: -22 (38 ääntä)
   Hillitty ankka: Vaikea arvata minkä puoleen riveissä Marko seisoo! Tommi taas vois painua Timbuktuun tuon asenteensa kanssa, hän edustaa kyllä niin ärsyttävää ihmistyyppiä.
   Kunniaton ilves: Markolla nous valta nuppiin jo ennen vaaleja. Ja ei jää epäselväksi, minkä puolueen listalta valtuustoon pyrkii hän.
   Ei ole kyllä epäselvyyttä puolueesta, aivan selvä demari.

   Lainaa

  50. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Tragikoomisinta ekassa lienee se, että tuolla asenteella ja ulosannilla Marko todennäköisesti pääseekin politiikkaan, Sipoolaisten äänivyöryllä erään tietyn puolueen listalta. Politiikkaan päästyään hän toimii ihan samalla tavoin vuodesta toiseen, saamatta oikeastaan mitään järkevää aikaan, ja silti hänet valitaan sinne erään tietyn puolueen listalta vuodesta toiseen yhä uudestaan, kunhan oppii hokemaan tiettyjä taikasanoja aina silloin tällöin. Kansalla on niin hyvä kuin se ansaitsee jne.

   Lainaa

  51. katsastamaton maito 12.2.2021 3:24
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   - Juhlamokka, jos on kahvinkeitin; pikakahvia, jos ei - Earl Grey -teetä - sekamehutiivistepullo - jääpaloja Näillä pärjää aika hyvin. "Otatko jotain? Kahvia, teetä, mehua?" Jos ottaa jotain kolmesta, seuraava repliikki on "sori, mulla on vaan Juhlamokkaa/jotain pikakahvia/Earl Greytä/vadelmaa, kun en ite juo, kelpaako?" Jos ei ota tai ei kelpaa, jäävesi on yleensä mukiinmenevää. Nuoremmalle vieraalle voi tarjota kaakaota, vanhemmalle "ois täällä kaakaota, jos sä sitä mielummin otat" sen jälkeen kun "muuten vaan" tuli avattua se kaappi. Kyllä, mulla on ahdistushäiriö ja käyn läpi tismalleen saman käsikirjoituksen joka kerta... mutta eipä ole vieras ikinä jäänyt juomitta.

   Lainaa

  52. Äänioikeutettu haisunäätä 12.2.2021 6:33
   Tulos: +19 (29 ääntä)
   Kunniaton ilves: Markolla nous valta nuppiin jo ennen vaaleja. Ja ei jää epäselväksi, minkä puolueen listalta valtuustoon pyrkii hän.
   Näyttää kommenttien perusteella muutamille persuille kovin vaikealta tunnistaa omiaan. Mutta sehän on siinä joukossa ihan normaalia. Kun ei lahjat riitä niin ei riitä.

   Lainaa

  53. Tulos: -10 (26 ääntä)
   Olen toi poliitikko Marko,puolueeni on keskusta ja olen pahoillani tuli otettua pari lasillista

   Lainaa

  54. Aidattu sitruuna 12.2.2021 11:14
   Tulos: +33 (41 ääntä)
   supo: Olen toi poliitikko Marko,puolueeni on keskusta ja olen pahoillani tuli otettua pari lasillista
   Hyvä yritys, mutta olen Sipoon puskaradiossa, eikä Markon puolue ole keskusta, vaan juuri se, mitä kaikki ajattelevat. 

   Lainaa

  55. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Sipoon Marko, olet täysi idiootti. Mulla on ollu tapana sanoa asiat niinku ne on. Toiseksi, lopeta teini äxän käyttäminen.

   Lainaa

  56. Tulos: -2 (20 ääntä)
   Marko on selkeästi persu, Tommi taas idiootti. (Eli todennäköisesti persu.)

   Lainaa

  57. Suolaton silli 12.2.2021 15:36
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Marko ei varmaan saa yhtää ääntän ääntä, kun riitelee itsensä kanssakin.

   Lainaa

  58. Juovikas appelsiini 12.2.2021 17:23
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   Juhohan vastasi mitä urputtaja halusi jo ekassa viestissä..

   Lainaa

  59. Suora preeriasusi 12.2.2021 21:18
   Tulos: +15 (27 ääntä)
   Aidattu sitruuna: Hyvä yritys, mutta olen Sipoon puskaradiossa, eikä Markon puolue ole keskusta, vaan juuri se, mitä kaikki ajattelevat. 
   On se sääli että 95% persuista pilaa kaikkien maineen...

   Lainaa

  60. Itseasiassa 12.2.2021 22:47
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Marko on mun unelmapoliitikon vastakohta. Kiltti ja avulias räyhääjäsielu, joka ei piittaa kieliasusta. Join ite ennen pelkästään teetä (tai kaakaoo, jos oli tarjolla), inhosin kahvia, mutta opettelin täysi-ikäistyessä kahvinjuojaksi. Syynä oli yksinkertaisesti se, että niin monesti vaihtoehdot ovat [...]
   Tämä! Sen Yellow labelin voi heittää vaikka biojätteeseen suoraan. Moni valittaa ettei tykkää teestä, olen kannustanut maistamaan muutakin kuin tuota kuraa.
   Lopetin myös kahvin juonnin päälle 15 vuotta sitten, onneksi teen juonti ylipäänsä on helpottunut nykyään, aikoinaan ei ollut edes takeita että sitä saisi. Viimeksi kyllä pari vuotta sitten jollain Pohjanmaan huoltamolla myyjä meni hämilleen kun etsin teevettä, pussit olivat kyllä tarjolla linjastossa. Vesi piti käydä erikseen lämmittämässä tiskin takana, nähtävästi ei ollut hirveän suuri menekki. 

   Lainaa

  61. Nokkava pähkinä 13.2.2021 15:30
   Tulos: -13 (15 ääntä)
   Itseasiassa: Tämä! Sen Yellow labelin voi heittää vaikka biojätteeseen suoraan. Moni valittaa ettei tykkää teestä, olen kannustanut maistamaan muutakin kuin tuota kuraa.Lopetin myös kahvin juonnin päälle 15 vuotta sitten, onneksi teen juonti ylipäänsä on helpottunut nykyään, aikoinaan ei ollut edes takeita että [...]
   Niin?

   Lainaa

  62. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Itse juon vain kaljaa, miksei se kiinnosta ketään? Miksi aina oletetaan, että kaikki juovat kahvia tai teetä ja ovat siksi sinusta kiinnostuneita? Kyllä nyt harmittaa.

   Lainaa

  63. Odottava lintu 15.2.2021 13:03
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   Dipoli: Marko suoraan presidentiksi kun on niin kiltti ja edustavan oloinen kaveri
   Kiltteyshän on tunnettu hyve politiikassa...

   Lainaa

  64. Tilattava tuhatjalkainen 15.2.2021 20:26
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Lyhennetty pähkinä: Mitäs teikeläisille kannattaa muuten tarjota? Itse menen ihan lukkoon, kun kahvi tai tee ei käy.
   Mehua, vettä, kaakaota, limpparia  mitä nyt sattuu olemaan. Jos on esim sitruunaa/limeä/kurkkua ( jotain näistä, tai jotain muuta) niin voi laittaa veteen, josta tulee hyvää makuvettä. Tässä muutama esimerkki ei kahvin tai teen juojalle. En itsekkään halua olla hankala vieras, joten jos ei mitään muuta ole, niin vesi käy.

   Lainaa

  65. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Hillitty ankka: Vaikea arvata minkä puoleen riveissä Marko seisoo! Tommi taas vois painua Timbuktuun tuon asenteensa kanssa, hän edustaa kyllä niin ärsyttävää ihmistyyppiä.
   Vihreät vai vassarit, kun tuollainen uuno kyseessä.

   Lainaa

  66. Ujosteleva metsämarja 21.2.2021 22:12
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Olen ollut Gallupilla töissä ja aina ei saanut kertoa vastaajille, kuka oli kyselyn teettäjä. Se vaikuttaa vastauksiin, jos tietää vaikka että firma X haluaa kartoittaa kilpailijoiden suosiota. Toki siihen aikaan oli vähemmän nettikyselyitä ja puhelinhuijauksia. Miten mahtaa nykyään gallupit onnistua, kun kaikki pelkäävät huijareita? Onneksi ei tarvitse enää olla niissä hommissa.

   Lainaa

  67. Pohjattu timantti 22.2.2021 21:16
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Lyhennetty pähkinä: Mitäs teikeläisille kannattaa muuten tarjota? Itse menen ihan lukkoon, kun kahvi tai tee ei käy.
   Soda stream on hyvä, saa ehdotettua hanaveden lisäksi kevyesti kuplivaa tai kunnolla porisevaa vettä ja ikään kuin näkee vaivaa vieraan eteen. Saksassa asuessa totuin myös siihen, että yleensä tarjottiin olutta tai radleria, vaihtoehtoina sekä alkoholillinen että holiton.
   Itselle kelpaa kyllä sekä kahvi että (hyvä) tee, mutta kuplavesi tai olut maistuu paremmin. 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: gallup, kahvi, kysely, politiikka, vaalit