Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 133

Uskaltaako Ikean astioista syödä?
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 133

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Hyväksyttävä kavioeläin 26.11.2020 0:33
   Tulos: -422 (672 ääntä)
   En nyt äkkiseltään kokisi tuota niin kauheaksi, vaikka läpällä olisikin heitetty. Mikään ei kyrsi niin paljoa, kuin vanhojen kaivelu. Itsekkin heittänyt samantyylistä läppää joskus. Mutta kuvitellaan vaikka tilanne, jossa entinen kiusaaja, rasistit tai vaikka uuskommari olisi kirjoittanut kauan sitten jotain sopimatonta nettiin, mutta sanoo että ei enää tekisi niin, niin onko oikeutettua yrittää tuhota kyseisen ihmisen nykyelämä kaivelemalla vanhoja? Pahimmillaan tempaus vain ajaisi takaisin vanhoihin ajatusmalleihin.

   Lainaa

  2. Tulos: +336 (370 ääntä)
   Carolynilla taitaa olla projektiot tulilla. Yleensähän esim. koulukiusaajat uhriutuvat ensimmäisenä, kun sama kohdistuukin heihin.
   Hyväksyttävä kavioeläin: En nyt äkkiseltään kokisi tuota niin kauheaksi, vaikka läpällä olisikin heitetty. Mikään ei kyrsi niin paljoa, kuin vanhojen kaivelu. Itsekkin heittänyt samantyylistä läppää joskus. Mutta kuvitellaan vaikka tilanne, jossa entinen kiusaaja, rasistit tai vaikka uuskommari olisi kirjoittanut kauan [...]
   Siis tuohan on ihan helvetin paskaa läppää. Mutta kyllä sinä anteeksi saat, kun tajuat pyytää. Niin Carolyn ei tehnyt vaan mössötti kontekstista. Missä kontekstissa tuo olisi ollut hyvää ja asiallista läppää?

   Lainaa

  3. Raaka eläin 26.11.2020 1:06
   Tulos: +50 (56 ääntä)
   Saa saa

   Lainaa

  4. я твой слуга 26.11.2020 2:19
   Tulos: +272 (290 ääntä)
   Hyväksyttävä kavioeläin: En nyt äkkiseltään kokisi tuota niin kauheaksi, vaikka läpällä olisikin heitetty. Mikään ei kyrsi niin paljoa, kuin vanhojen kaivelu. Itsekkin heittänyt samantyylistä läppää joskus. Mutta kuvitellaan vaikka tilanne, jossa entinen kiusaaja, rasistit tai vaikka uuskommari olisi kirjoittanut kauan [...]
   Carolyn ei kuitenkaan sanonut ettei ole enää rasistinen pelle, vaan alkoi päinvastoin puolustelemaan viisi vuotta sitten tekemäänsä paskaa "läppää"

   Lainaa

  5. Epäilyttävä ihminen 26.11.2020 2:24
   Tulos: +129 (139 ääntä)
   No voihan kemikaalipelko nyt taas. Ei siinä lautasessa mitään muuta olekaan kun kemikaaleja.

   Lainaa

  6. Jauhoton riesa 26.11.2020 3:47
   Tulos: +207 (225 ääntä)
   Hyväksyttävä kavioeläin: En nyt äkkiseltään kokisi tuota niin kauheaksi, vaikka läpällä olisikin heitetty. Mikään ei kyrsi niin paljoa, kuin vanhojen kaivelu. Itsekkin heittänyt samantyylistä läppää joskus. Mutta kuvitellaan vaikka tilanne, jossa entinen kiusaaja, rasistit tai vaikka uuskommari olisi kirjoittanut kauan [...]
   Häh? Ei kukaan tässä oo ollut pilaamassa kenenkään nykyelämää. Fakta vaan on, että välillä teoilla on jopa niitä seurauksia. Miksi se sitten on hyväksyttävää, että mun (ainakin tähänastinen) elämäni on pilalla kiusaajien takia, kun en edelleenkään pysty olemaan oma itseni tai luottamaan ihmisiin? Kiusaaja saa jatkaa elämäänsä tuttuun tapaan, kun samaan aikaan mä mietin joka päivä elämäni päättämistä.

   Lainaa

  7. Pöpipää lepakko 26.11.2020 5:01
   Tulos: -256 (294 ääntä)
   Jauhoton riesa: Häh? Ei kukaan tässä oo ollut pilaamassa kenenkään nykyelämää. Fakta vaan on, että välillä teoilla on jopa niitä seurauksia. Miksi se sitten on hyväksyttävää, että mun (ainakin tähänastinen) elämäni on pilalla kiusaajien takia, kun en edelleenkään pysty olemaan oma itseni tai luottamaan ihmisiin? [...]
   Itsemurha on luusereille.

   Lainaa

  8. Tornipöllö 26.11.2020 5:04
   Tulos: +195 (219 ääntä)
   Jokainen, joka suoltaa ulos ties mitä törkyä ja myöhemmin selittelee että "kamoon se oli vaan läppä, älä ota sitä niin vakavasti", joutaisi saada porttikiellon internettiin.

   Lainaa

  9. Evätön raadonsyöjä 26.11.2020 5:56
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Tinja eeeeeiiiiiiii...

   Lainaa

  10. Lasiton pelikaani 26.11.2020 7:08
   Tulos: -190 (210 ääntä)
   ....: Carolynilla taitaa olla projektiot tulilla. Yleensähän esim. koulukiusaajat uhriutuvat ensimmäisenä, kun sama kohdistuukin heihin. Siis tuohan on ihan helvetin paskaa läppää. Mutta kyllä sinä anteeksi saat, kun tajuat pyytää. Niin Carolyn ei tehnyt vaan mössötti kontekstista. Missä kontekstissa tuo olisi ollut hyvää ja asiallista läppää?
   Raksa porukoissa ainakin. Ne nyt ei ole niin herkkähipiäisiä kun viherpiipertäjät.
   Jauhoton riesa: Häh? Ei kukaan tässä oo ollut pilaamassa kenenkään nykyelämää. Fakta vaan on, että välillä teoilla on jopa niitä seurauksia. Miksi se sitten on hyväksyttävää, että mun (ainakin tähänastinen) elämäni on pilalla kiusaajien takia, kun en edelleenkään pysty olemaan oma itseni tai luottamaan ihmisiin? [...]
   Voi kuule. Jokaisen teinin elämä on pilalla on se sitten itse aiheutettua tai ei. Näin vuosien jälkeen ajateltuna pitäisi varmaan kiittää omaa kiusaajaa, se kun työskentelee baarissa portsarina. Itse saan pikkuisen parempaa liksaa pikkuisen paremmista hommista. 
   Niin ja noi elämän päättämiset kannattaa jättää päiväkirjoihin. Se vituttaa kahta kauheammin kun joskus tulet törmäämään niihin.
   Jos kuitenkin siltä tuntuu niin heitä sähköpostia minokles(at)outlook.com niin katsotaan jos pystyisi järjestämään jotain. 

   Lainaa

  11. Fluoraamaton susi 26.11.2020 7:16
   Tulos: -94 (118 ääntä)
   Onko Wishiltä ostettu lautanen jotenkin vaarallisempi kuin sama lautanen kunhan se on kiertänyt ensin maailman ja myydään uudelleen brändättynä suomalaisessa kaupassa?

   Lainaa

  12. Tulos: +122 (132 ääntä)
   Fluoraamaton susi: Onko Wishiltä ostettu lautanen jotenkin vaarallisempi kuin sama lautanen kunhan se on kiertänyt ensin maailman ja myydään uudelleen brändättynä suomalaisessa kaupassa?
   On.

   Lainaa

  13. Tulos: +104 (130 ääntä)
   Lasiton pelikaani: Raksa porukoissa ainakin. Ne nyt ei ole niin herkkähipiäisiä kun viherpiipertäjät. Voi kuule. Jokaisen teinin elämä on pilalla on se sitten itse aiheutettua tai ei. Näin vuosien jälkeen ajateltuna pitäisi varmaan kiittää omaa kiusaajaa, se kun työskentelee baarissa portsarina. Itse saan pikkuisen [...]
   Et sitten konservatiivisempaa ja sovinistisempaa ihmisryhmää keksinyt esimerkiksi kuin "raksa porukat?" :D

   Lainaa

  14. Tulos: +87 (91 ääntä)
   No nyt se selvis, miksi mulle on alkanut kasvaan ylimääräisiä käsiä, silmiä ja korvia. Mä olen jo monta vuotta syönnyt ruuan Ikean lautasilta ja juonut juomat Ikean laseita ja pahin juttu, nukkunut Ikeasta osteuissa vuodevaatteissa.

   Lainaa

  15. aamu-uninen 26.11.2020 8:00
   Tulos: +44 (62 ääntä)
   ....: Carolynilla taitaa olla projektiot tulilla. Yleensähän esim. koulukiusaajat uhriutuvat ensimmäisenä, kun sama kohdistuukin heihin. Siis tuohan on ihan helvetin paskaa läppää. Mutta kyllä sinä anteeksi saat, kun tajuat pyytää. Niin Carolyn ei tehnyt vaan mössötti kontekstista. Missä kontekstissa tuo olisi ollut hyvää ja asiallista läppää?
   Keskustelussa missä kysytään todella mauttomia ja rasistisia vitsejä?

   Lainaa

  16. Tulos: +88 (106 ääntä)
   Lasiton pelikaani: Raksa porukoissa ainakin. Ne nyt ei ole niin herkkähipiäisiä kun viherpiipertäjät. Voi kuule. Jokaisen teinin elämä on pilalla on se sitten itse aiheutettua tai ei. Näin vuosien jälkeen ajateltuna pitäisi varmaan kiittää omaa kiusaajaa, se kun työskentelee baarissa portsarina. Itse saan pikkuisen [...]
   Jos kusipäät rasistit kerääntyvät yhteen heittämään rasistista läppää, kuinka monta henkilöä tuohon raksa_porukkaan täytyy liittyä ennen kuin ryhmän rasismi muuttuu ei-rasismiksi?

   Lainaa

  17. Oleva apina 26.11.2020 8:51
   Tulos: -77 (97 ääntä)
   Jauhoton riesa: Häh? Ei kukaan tässä oo ollut pilaamassa kenenkään nykyelämää. Fakta vaan on, että välillä teoilla on jopa niitä seurauksia. Miksi se sitten on hyväksyttävää, että mun (ainakin tähänastinen) elämäni on pilalla kiusaajien takia, kun en edelleenkään pysty olemaan oma itseni tai luottamaan ihmisiin? [...]
   Kannattaa päästää irti ja lopettaa sen ajattelu että sua on kiusattu niin helpottaa. Älä mieti niitä kiusaajia, tai niitä aikoja, menneisyydessä vellominen ei johda mihinkään.
   Itse en edes muista nykyään että mua koulukiusattiin.

   Lainaa

  18. Oleva apina 26.11.2020 9:01
   Tulos: -138 (164 ääntä)
   Toj Karin: Jos kusipäät rasistit kerääntyvät yhteen heittämään rasistista läppää, kuinka monta henkilöä tuohon raksa_porukkaan täytyy liittyä ennen kuin ryhmän rasismi muuttuu ei-rasismiksi?
   Ainoastaan suvakkien mielestä rasistista läppää, normaalien ihmisten keskuudessa normaalia läppää.
   Kyllä mä voin ainakin heittää mun tummemmille kavereille N-sana(laitoin näin ettei suvakit suutu) läppää ilman että loukkaantuvat, samalla tavalla kuin kyseiset kaverit voi vitsailla mun valkoisuudesta. 

   Lainaa

  19. Kankea kirjohylje 26.11.2020 9:05
   Tulos: +113 (141 ääntä)
   Oleva apina: Ainoastaan suvakkien mielestä rasistista läppää, normaalien ihmisten keskuudessa normaalia läppää. Kyllä mä voin ainakin heittää mun tummemmille kavereille N-sana(laitoin näin ettei suvakit suutu) läppää ilman että loukkaantuvat, samalla tavalla kuin kyseiset kaverit voi vitsailla mun valkoisuudesta. 
   Vajakkien kielenkäyttö ei ole koskaan "normaalia läppää" vaikka he niin kuvittelevatkin. Eikä sulla ole tummepia kavereita. Muuten ihan kiva satu.

   Lainaa

  20. Tulos: +30 (32 ääntä)
   aamu-uninen: Keskustelussa missä kysytään todella mauttomia ja rasistisia vitsejä?
   No tuossa kontekstissa joo. Vähän epäilen kuitenkin, että siitä olisi ollut kyse. Mutta jos oli niin kertokoon joku.

   Lainaa

  21. Oleva apina 26.11.2020 9:10
   Tulos: -75 (97 ääntä)
   Kankea kirjohylje: Vajakkien kielenkäyttö ei ole koskaan "normaalia läppää" vaikka he niin kuvittelevatkin. Eikä sulla ole tummepia kavereita. Muuten ihan kiva satu.
   Ja sieltä taas perinteinen "ei sulla ole tummempia kavereita" Mikä ahdistaa?

   Lainaa

  22. Tulos: +16 (32 ääntä)
   Oleva apina: Ja sieltä taas perinteinen "ei sulla ole tummempia kavereita" Mikä ahdistaa?
   Okei. Kiitos tiedosta.

   Lainaa

  23. Veroton omena 26.11.2020 9:18
   Tulos: +61 (65 ääntä)
   aamu-uninen: Keskustelussa missä kysytään todella mauttomia ja rasistisia vitsejä?
   Epäilen, kun kommentin lopussa lukee "tosi hieno saavutus". Tämä kuulostaa enemmän vittuilulta jollekin tummaihoiselle henkilölle kuin vitsiltä.

   Lainaa

  24. Tulos: +81 (89 ääntä)
   Saakohankohan, saakoturkuhan, saakotamperehan, saakojoensuuhan, saakohelsinkihan, saakorovaniemihan. Ei taida saadahan.

   Lainaa

  25. Makaaberi mandariini 26.11.2020 10:00
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   Epäilyttävä ihminen: No voihan kemikaalipelko nyt taas. Ei siinä lautasessa mitään muuta olekaan kun kemikaaleja.
   Puhumattakaan niistä kemiallisista yhdisteistä, joita siihen oikein kasataan ennen kuin se lautanen työnnetään lapsen eteen.

   Lainaa

  26. Tulos: +99 (101 ääntä)
   Hyväksyttävä kavioeläin: En nyt äkkiseltään kokisi tuota niin kauheaksi, vaikka läpällä olisikin heitetty. Mikään ei kyrsi niin paljoa, kuin vanhojen kaivelu. Itsekkin heittänyt samantyylistä läppää joskus. Mutta kuvitellaan vaikka tilanne, jossa entinen kiusaaja, rasistit tai vaikka uuskommari olisi kirjoittanut kauan [...]
   Tässä oli kyse varmaan siitä, että Carolyn avasi itse syyttävään sävyyn keskustelun nettikiusaamisesta. Silloin on mielestäni ihan asiallista tuoda esiin hänen oma aiheeseen liittyvä käyttäytymisensä. Jos joku randomisti kaivaisi jutun esiin ja postaisi C:n seinälle, se olisi ikävää toimintaa. Ja jos tuo ei kerran ole kauhea juttu, niin tuskin se C:n "elämää tuhoaa"? (Minusta se on kyllä todella törkeä ja loukkaava juttu riippumatta kontekstista, mutta en silti usko että sen paljastuminen "tuhoaa" hänen elämänsä). Ns. entiset rasistit ovat muuten yleensä ihan avoimia aiemmin tekemiensä ja sanomiensa rasististen juttujen suhteen, juuri siksi, että haluavat toimia esimerkkeinä ja vähentää rasismia.

   Lainaa

  27. Tulos: +40 (44 ääntä)
   aamu-uninen: Keskustelussa missä kysytään todella mauttomia ja rasistisia vitsejä?
   Kai Carolyn olisi tuonut tuon kontekstin esiin ekassa kommentissa, jos siitä olisi ollut kyse.

   Lainaa

  28. Tulos: +6 (70 ääntä)
   Jäin miettimään, miksi Saralla on tuo kuvakaappaus tallessa. Keskustelu oli käyty viisi vuotta sitten ja kuvakaappaus otettu jo silloin (koska siinä lukee "tunti sitten"). Onko Saran koneella kansio "Tuhmat ihmiset", johon hän arkistoi todistusaineistoa ja sopivan hetken tullen käy aina näpäyttämässä? Kuinka suuri arkisto Saralla on? Miten hän muistaa syyllisten nimet satunnaisissa keskusteluissa?

   Lainaa

  29. Harvennettu mandariini 26.11.2020 11:34
   Tulos: -26 (50 ääntä)
   Siis joo onhan tuo aivan älytön kommentti mutta viis vuotta sitten... Siinä ajassa ihminen kerkiää onneksi muuttumaan ja viisastumaankin vähän.

   Lainaa

  30. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Harvennettu mandariini: Siis joo onhan tuo aivan älytön kommentti mutta viis vuotta sitten... Siinä ajassa ihminen kerkiää onneksi muuttumaan ja viisastumaankin vähän.
   Käytös ei kyllä viittaa siihen, että olisi viisastunut tai muuttunut parempaan suuntaan. Ei katumusta eikä vastuun ottaista, päinvastoin marisee konteksista muttei anna sitä, todennäköisesti koska edes kontekstissa ei näytä hyvältä. Valitettavasti kaikki eivät muutu paremmiksi eikä viisastu, jotkut päinvastoin pahenevat... 😔

   Lainaa

  31. It's a deal 26.11.2020 11:59
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   "En ole vastuussa sanoistani, koska minua pyydettiin avaamaan suuni". Toimiva kontekstipuolustus.

   Lainaa

  32. Kehno seuraeläin 26.11.2020 12:06
   Tulos: +38 (44 ääntä)
   я твой слуга: Carolyn ei kuitenkaan sanonut ettei ole enää rasistinen pelle, vaan alkoi päinvastoin puolustelemaan viisi vuotta sitten tekemäänsä paskaa "läppää"
   Jussikin saisi anteeksi jos sanoisi kirjoitelleensa kännissä ja psykoosissa ja olevansa tosi pahoillaan siitä että kirjoitti täyttä paskaa.
   Vaan kun ei ole Jussissa kylliksi miestä siihen.
   Anteeksipyytäminen on ihan mahdotonta narsistille. Muut kyllä pystyvät myöntämään virheensä.

   Lainaa

  33. Tulos: +30 (40 ääntä)
   Hattu: Jäin miettimään, miksi Saralla on tuo kuvakaappaus tallessa. Keskustelu oli käyty viisi vuotta sitten ja kuvakaappaus otettu jo silloin (koska siinä lukee "tunti sitten"). Onko Saran koneella kansio "Tuhmat ihmiset", johon hän arkistoi todistusaineistoa ja sopivan hetken tullen käy aina [...]
   Eiköhän Sara ole laittanut Carolynin nimen ryhmän hakukoneeseen ja sitä kautta löytänyt kaikki julkaisut, joihin Carolyn on kommentoinut. Internet on siitä jännä paikka, että suurin osa meidän noloista hetkistä jää sinne muistiin eikä niitä poisteta. Ei tarvii turhaan pitää stalkkauskansioita koneella, kun kaikki löytyy helposti kun vain osaa etsiä.

   Lainaa

  34. Okei haukka 26.11.2020 14:12
   Tulos: +62 (62 ääntä)
   Lasiton pelikaani: Raksa porukoissa ainakin. Ne nyt ei ole niin herkkähipiäisiä kun viherpiipertäjät. Voi kuule. Jokaisen teinin elämä on pilalla on se sitten itse aiheutettua tai ei. Näin vuosien jälkeen ajateltuna pitäisi varmaan kiittää omaa kiusaajaa, se kun työskentelee baarissa portsarina. Itse saan pikkuisen [...]
   ...Tulkitsinko mä tän oikein että sä laitat ihan sähköpostiosotteen että voit järjestää toisen kuoleman vai miten tämä olis tarkotus lukea? Mitä sä "voit järjestää" jos "siltä tuntuu" kun kontekstina on toisen itsetuhoiset ajatukset?

   Lainaa

  35. Tulos: -5 (29 ääntä)
   Lipsu: Eiköhän Sara ole laittanut Carolynin nimen ryhmän hakukoneeseen ja sitä kautta löytänyt kaikki julkaisut, joihin Carolyn on kommentoinut. Internet on siitä jännä paikka, että suurin osa meidän noloista hetkistä jää sinne muistiin eikä niitä poisteta. Ei tarvii turhaan pitää stalkkauskansioita koneella, kun kaikki löytyy helposti kun vain osaa etsiä.
   Mutta kun tuo kuvakaappaus on otettu VIISI VUOTTA SITTEN. Luepas kommenttini uudelleen. Internet on siitä jännä paikka, että sinäkin voisit keskittyä lukemaasi paremmin ennen kuin tulet pätemään.

   Lainaa

  36. Aallokas sonni 26.11.2020 14:38
   Tulos: +65 (65 ääntä)
   Oleva apina: Kannattaa päästää irti ja lopettaa sen ajattelu että sua on kiusattu niin helpottaa. Älä mieti niitä kiusaajia, tai niitä aikoja, menneisyydessä vellominen ei johda mihinkään. Itse en edes muista nykyään että mua koulukiusattiin.
   Varmaan tarkoitat ihan hyvää, mutta miten voi vaan lopettaa "jonkin asian ajattelun"? Tuskin kukaan miettii noita juttuja 24/7, mutta pahimmillaan kiusaaminen vie kiusatulta itseluottamuksen ja opettaa ihmisen ajattelemaan että tämä on täyttä paskaa, sillä ei ole arvoa, siitä ei voi tulla mitään eikä se ole mitään. Jos sulta viedään itseluottamus niin et sä voi vaan yhtäkkiä päättää että "minäpä lopetan nämä muistelemiset ja unohdan kaiken". Ei se toimi niin. Omakohtaista kokemusta on. 
   Tämä menee ihan samaan kategoriaan kun masentuneelle sanotaan että "jos vaan piristyisit vähän niin kyllä se siitä helpottuisi".

   Lainaa

  37. Tulos: +19 (29 ääntä)
   Kiusaaminen on väärin, paitsi jos ihan vaan läpällä kiusaa.

   Lainaa

  38. Kekseliäs mandariini 26.11.2020 15:46
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Okei haukka: ...Tulkitsinko mä tän oikein että sä laitat ihan sähköpostiosotteen että voit järjestää toisen kuoleman vai miten tämä olis tarkotus lukea? Mitä sä "voit järjestää" jos "siltä tuntuu" kun kontekstina on toisen itsetuhoiset ajatukset?
   Mä pohdin ihan samaa. En vain kehdannut kysyä, kun todennäköisesti ja toivottavasti jotain muuta tarkoitettiin. Vaikka mistä sitä koskaan tietää...

   Lainaa

  39. Nahkea norsu 26.11.2020 19:03
   Tulos: -8 (20 ääntä)
   Itseä lähinnä tartuin tuohon syyllistämiseen. Niinkuin kiusaajat tai rasistit suoraan tunnistaisivat sen tekonsa vääryydeen tai ajattelisivat olevansa kiusaajia tai rasisteja. Ei kukaan ajattele, että menempä nyt nettikiusaamaan tuota tyyppiä, kun jo päivällä sitä töissä tai koulussa kiusasin. Yleisimmin nämä tyypit tarvitsivat sen herätyksen ulkopuolelta kertomaan, et teet nyt väärin ja mietihän hetki tekojesi seuraamuksia. En nyt tietenkään tarkoita, että ihan noin helpolla kiusaaminen loppuisi, mutta se perimäinen syy on usein siinä, ettei ymmärrä tekevänsä väärin. En ole varma olinko itse joskus kiusaaja koulussa, vai ymmärsivätkö ne toiset osapuolet, että se oli vain veljellistä naljailua, joka hyvin usein varsinkin sivullinen näkee kiusaamisena. Siksi onkin hyvä keskustella, onko nyt kyse kokeeko toinen osapuoli asian kiusaamisena vai vain vittuiluna. Niillä on nimittäin eroa.

   Lainaa

  40. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Hyväksyttävä kavioeläin: En nyt äkkiseltään kokisi tuota niin kauheaksi, vaikka läpällä olisikin heitetty. Mikään ei kyrsi niin paljoa, kuin vanhojen kaivelu. Itsekkin heittänyt samantyylistä läppää joskus. Mutta kuvitellaan vaikka tilanne, jossa entinen kiusaaja, rasistit tai vaikka uuskommari olisi kirjoittanut kauan [...]
   Siksi varmaan kannattaa pari kertaa miettiä mitä netissä kirjottelee.

   Lainaa

  41. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Oleva apina: Ainoastaan suvakkien mielestä rasistista läppää, normaalien ihmisten keskuudessa normaalia läppää. Kyllä mä voin ainakin heittää mun tummemmille kavereille N-sana(laitoin näin ettei suvakit suutu) läppää ilman että loukkaantuvat, samalla tavalla kuin kyseiset kaverit voi vitsailla mun valkoisuudesta. 
   Heitäppä se N-sanan niille tyypeille, jotka ei oo sun kavereita tai että ne tulis heittelee sulle jotain valkonaamasta.
   Joissakin kaveripiireissä naiset horottelee toisiaan "moi, mitä horo". Ei se enää toimi siinä vaiheessa, jos mä meen tuntemattoman ihmisenä niitä horottelee. 

   Lainaa

  42. Tulos: -10 (16 ääntä)
   Ottamatta kantaa Carolynin "vitsin" tasoon ja tietämättä viime ajan käytöksestä, niin tuo jonkun sanomisten kaivaminen 5 vuoden takaa on kyllä ihan naurettavaa. Jos se on ainoa mitä toista vastaan löydät, niin aika heikot on näytöt. Mielipiteet ja ihmiset muuttuvat. Jos joskus on ollut kiusaaja, niin eikö sillon saa tehdä työtä kiusaamista vastaan? Toki tuo, että Carolyn nyt tuossa alkoi puolustamaan sanomisiaan kertoo vähän enemmänkin.

   Lainaa

  43. Pohjaanpalanut papaija 28.11.2020 13:38
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Fluoraamaton susi: Onko Wishiltä ostettu lautanen jotenkin vaarallisempi kuin sama lautanen kunhan se on kiertänyt ensin maailman ja myydään uudelleen brändättynä suomalaisessa kaupassa?
   Varmaan äitylit-ryhmässä on puhuttu lasten käyttöön tarkoitetuista muovisista lautasista, joista voi lämmittäessä tai muuten vaan irrota jotain haitallisia aineita (yleensä kai karsinogeenejä). Näistä aina toisinaan uutisoidaan, esim. että älkää käyttäkö jäätelörasioita ruuan säilytykseen/lämmitykseen, koska sitä materiaalia ei ole tarkotettu siihen käyttöön. Wishiltä tilatuista tuotteista ei voi oikein tietää onko ne vaarallisia vai ei ja jostain syystä tuon mokan äityli mieltää ikean samanlaiseksi epäluotettavaksi halpiskaupaksi.

   Lainaa

  44. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Pohjaanpalanut papaija: Varmaan äitylit-ryhmässä on puhuttu lasten käyttöön tarkoitetuista muovisista lautasista, joista voi lämmittäessä tai muuten vaan irrota jotain haitallisia aineita (yleensä kai karsinogeenejä). Näistä aina toisinaan uutisoidaan, esim. että älkää käyttäkö jäätelörasioita ruuan [...]
   Saatat olla oikeassa. Itse kyllä miellän myös Ikean epäluotettavaksi halpiskaupaksi, sillä sieltä aikoinaan ostamani tuotteet eivät ole kestäneet asianmukaisessa arkikäytössä (esim. valkoisista, kissakuvioisista verhoista irtosivat pesussa metalliset sirkat, joihin verhotanko pujotetaan, vaikka verhot pestiin pesuohjeen mukaan).

   Lainaa

  45. Tapetoitu raparperi 29.11.2020 15:06
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Hattu: Mutta kun tuo kuvakaappaus on otettu VIISI VUOTTA SITTEN. Luepas kommenttini uudelleen. Internet on siitä jännä paikka, että sinäkin voisit keskittyä lukemaasi paremmin ennen kuin tulet pätemään.
   Veikkaan, että otti silloin kuvakaappauksen ja lähetti sen jollekin kaverilleen, "kattokaa mitä p*skaa" -tyyliin, ja nyt kaivoi sen samasta viestisovelluksesta.

   Lainaa

  46. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Tapetoitu raparperi: Veikkaan, että otti silloin kuvakaappauksen ja lähetti sen jollekin kaverilleen, "kattokaa mitä p*skaa" -tyyliin, ja nyt kaivoi sen samasta viestisovelluksesta.
   Hyväksyn tämän vastauksen.

   Lainaa

  47. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Kuka vanhoja muistelee... Mutta vain tiettyyn rajaan asti. Hyväksyisin tuon "läpän" vain siinä tapauksessa, että sen olisi kirjoittanut alaikäinen henkilö, joka on nyt aikuisena tajunnut sen olevan sopimatonta. Mutta eihän tuo ole missään asiayhteydessä hauskaa tai asiallista. Ja jos tuon on aikuisena sanonut, niin on ihan oikeutettua ottaa se viiden vuoden päästäkin esille. Varsinkin kun Carolyn ei pyydä edes anteeksi, eikä tunnu tajuavan ongelmaa.

   Lainaa

  48. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Taidan muistaa tuon keskustelun silloin aikanaan HYPE - faceryhmästä ja siellä oli kaikenlaista paskaa huumorii. Sitä ryhmää ei enää onneksi ole. Siellä ryhmässä haukuttiin, puhuttiin paskaa, heitettiin paskaa ( esim juuri tuon kaltaista) läppää kaikesta ja kaikista. Sara taisi olla sen verran herkkä kun noin tunteisiin meni. Ja tuo kuvankaappaus on otettu 5/6 vuotta sitten kuvan perusteella, ryhmää ei enää ole, joten se on ollut jossain sen kansiossa. Todella noloa mielestäni😅 Lisäksi tietona niille, jotka Äitylit ryhmässä eivät ole niin Carolin sanoi myös itse et näyttää todella pahalta kun ainoastaan tuon yksittäisen kommentin lukee. Kaikkea keskustelua ei näy tässä kuvassa. Mielestäni on muutenkin noloa tuoda esille kiusaamis mielessä asioita, joita toinen on sitten läpällä tai tarkoituksella joskus alaikäisenä somessa heittänyt. Me(te)muut emme aina tiedä millaisessa tilanteessa/ketjussa jokin on sanottu.

   Lainaa

  49. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Naistenhuoneen keskimääräinen äo lähestynee rajatta nollaa, ainakin siitä päätellen miten usein ryhmä on täällä parrasvaloissa.

   Lainaa

  50. Kattimania 2.12.2020 8:46
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Tää samainen Carolyn on myös eräässä ryhmässä aloittanut huolestuneena keskustelun siitä, kuinka hän pelkää sitä mahdollisuutta että hänen lastaan joskus kiusattaisiin ja haukkuu jo valmiiksi tällaiset kiusaajalapset ihan paskoiksi. Hänen lastaan ei saa kiusata! Mutta ei hätää, tällaisella esimerkillä Carolyn sun lapsi on se kiusaaja eikä kiusattu.

   Lainaa

  51. Raoton seppä 2.12.2020 10:30
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Juhta: Heitäppä se N-sanan niille tyypeille, jotka ei oo sun kavereita tai että ne tulis heittelee sulle jotain valkonaamasta. Joissakin kaveripiireissä naiset horottelee toisiaan "moi, mitä horo". Ei se enää toimi siinä vaiheessa, jos mä meen tuntemattoman ihmisenä niitä horottelee. 
   Sitten on päässä vikaa jos sanasta suuttuu niin että lähtee irti kaikista henkseleistä.

   Lainaa

  52. Hypeläinen 3.12.2020 3:27
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Laura: Taidan muistaa tuon keskustelun silloin aikanaan HYPE - faceryhmästä ja siellä oli kaikenlaista paskaa huumorii. Sitä ryhmää ei enää onneksi ole. Siellä ryhmässä haukuttiin, puhuttiin paskaa, heitettiin paskaa ( esim juuri tuon kaltaista) läppää kaikesta ja kaikista. Sara taisi olla sen verran herkkä [...]
   Kyllä on vieläkin olemassa kys.ryhmä. Et vaan ilmeisesti ole jäsenenä enää.

   Lainaa

  53. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Hypeläinen: Kyllä on vieläkin olemassa kys.ryhmä. Et vaan ilmeisesti ole jäsenenä enää.
   Ai en ilmeisesti vaan ole sitten enää jäsen. Mutta jos sinä oot jäsen, niin tiedät varmasti hyvin millaista siellä ryhmässä oli silloin 5/6 vuotta sitten ( kun tuokin tyhmä kommentti sinne oli heitetty). Porukka jatkuvasti kiusas muita ( jotai tyyppei haukuttiin oravaksi ja majavaksi muistaakseni), ja vitsit olivat myös todella mauttomia ( tuon tyyppistä, vauva-vitsei jne).

   Lainaa

  54. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kattimania: Tää samainen Carolyn on myös eräässä ryhmässä aloittanut huolestuneena keskustelun siitä, kuinka hän pelkää sitä mahdollisuutta että hänen lastaan joskus kiusattaisiin ja haukkuu jo valmiiksi tällaiset kiusaajalapset ihan paskoiksi. Hänen lastaan ei saa kiusata! Mutta ei hätää, tällaisella esimerkillä Carolyn sun lapsi on se kiusaaja eikä kiusattu.
   Tälleen äitinä kun tuota kommenttiasi luen, niin olen täysin samaa mieltä. Minäkin pelkään että lastani kiusattaisiin. Ja todellakin herää negatiivisia tunteita sitä kiusaajaa kohtaan. Tietääkseni lastani ei kiusata, mutta jos kiusattaisiin, se lapsi olisi mielestäni kusipää ja asialle täytyisi tehdä jotakin. Nyt oli säälittävä yritys mustamaalata henkilöä, joka on huolissaan lapsestansa tai hänen tulevaisuudesta. (Etenkin jos hänellä on lapsi)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: astiat, ikea, kiusata, kiusaus, kysely, lautaset, läppä, rasismi, rasistit, saakohan, vitsi, äänestys