Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 435

"En käyttäisi yhteiskäytössä olevaa pesukonetta. Yäk."
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 435

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Grilli garhu 7.5.2020 1:23
   Tulos: +898 (916 ääntä)
   Griisi

   Lainaa

  2. Tulos: +349 (385 ääntä)
   Eikö se riitä, että 99,99% päivittäisestä uutisvirrasta on koronaa... Pitääkö meiltä, joita ei asiaan liittyvät uutiset kiinnosta niin paljoa, riistää ne vähäisetkin kiinnostavat uutisartikkelit?

   Lainaa

  3. Tulos: +432 (440 ääntä)
   Enpä ole ennen nähnyt että ihan tavallinen sana ’kriisi’ voidaan kirjoittaa näin. Sensurointikaan ei mennyt ihan maaliin

   Lainaa

  4. Tulos: +326 (332 ääntä)
   Griisissä on toi g liikaa. Piste.

   Lainaa

  5. Tulos: +275 (291 ääntä)
   Griisi G-pisteestä (anteeksi, siis, tämöisistä g piste asioista) ja s*eksi asioista... y*dynnän alku peräinen tarkoitus unohdettu, ja p*orno on HYVÄASIA. Täähän oli vallan valaiseva kommentti :) you go, girl!

   Lainaa

  6. Tulos: +165 (175 ääntä)
   Eniten naurattaa näissä iltalehtien suurissa kriitikoissa se, etteivät he ilmeisesti tiedä mitä iltalehti tarkoittaa.

   Lainaa

  7. Tulos: +274 (290 ääntä)
   On se kyllä järkyttävää jos joku saa n*autintoa g* pistettä s*timuloimalla s*eksin yhteydessä. Ja sensuuri on v*itun hyväasia niin ei nuoret s**aatana altistu millekään rumille sanoille kun selaavat inter nettiä p*erkele.

   Lainaa

  8. Tulos: +177 (179 ääntä)
   Kongreettisesti juuri näin.

   Lainaa

  9. Tulos: +91 (169 ääntä)
   Mäkään en käytä yhteiskäytössä olevia pesukoneita ja syy on se, että jotkut käyttävät niin järkyttävän voimakkaasti hajustettuja pesuaineita, että se kyllä tarttuu siihen koneeseen. En ole hajusteyliherkkä, mutta en ymmärrä joidenkin pesuaineiden hajustemäärää. Eihän se pyykki edes tuoksu puhtaalle, vaan hajusteille.

   Lainaa

  10. Tulos: +71 (75 ääntä)
   Ei saa mitään muuta uutisoida kuin koronagriisiä. Ei oo tyyppi huomannut, että Iltalehden lööpit huutaa joka päivä koronavaroituksia asiantuntijoilta, lääkäreiltä, ja tutkijoilta.

   Lainaa

  11. Tulos: +159 (167 ääntä)
   Eikös juuri nyt ole oikea hetki juurikin anataa neuvoja mitä kaikkea kivaa kotona voi tehdä.

   Lainaa

  12. Tulos: +111 (133 ääntä)
   Sirpan kannattais nimenomaan keskittyä siihen g-pisteen metsästykseen eikä lisääntymiseen niin ei ois pipa noin kireellä eikä periytyis nuo kirjoitustaidot jälkipolvelle

   Lainaa

  13. Tulos: +264 (276 ääntä)
   Aina rupeaa vallan surettamaan, kun lukee tämän Sirpan kaltaisten naisten mielipiteitä. Niin että seksin ainoa tarkoitus on lisääntyä, eli tärkeintä on miehen laukeaminen? Naisten nautintoon perehtyminen onkin sitten mielten tuhrimista ja syy ajatella eläneensä liian kauan. Oivoi.

   Lainaa

  14. Tulos: +51 (59 ääntä)
   Kiiwi: Sirpan kannattais nimenomaan keskittyä siihen g-pisteen metsästykseen eikä lisääntymiseen niin ei ois pipa noin kireellä eikä periytyis nuo kirjoitustaidot jälkipolvelle
   Nuissa kirjotustaidoissa ei hirveästi perittävää ole..

   Lainaa

  15. Töppöhönö 7.5.2020 8:09
   Tulos: +98 (104 ääntä)
   Eli ennen tietokoneita viruksia ei ollut olemassakaan. Mikähän tuo isorokko sitten oli aikoinaan?

   Lainaa

  16. Tulos: +151 (151 ääntä)
   S*eksi = speksi?

   Lainaa

  17. anonyymi ameeba 7.5.2020 8:52
   Tulos: +62 (66 ääntä)
   Grilli garhu: Griisi
   G-piste-griisi

   Lainaa

  18. Tulos: +114 (120 ääntä)
   Töppöhönö: Eli ennen tietokoneita viruksia ei ollut olemassakaan. Mikähän tuo isorokko sitten oli aikoinaan?
   No bakteeri.

   Lainaa

  19. Tulos: +105 (127 ääntä)
   On ajatusvirhe, että y*hdynnän tarkoitus on lisääntyminen eikä nautinto. Uskaltaisin väittää, että ihminen on ainut eläin, joka ymmärtää kausaliteettin s*eksin ja lisääntymisen välillä eikä ihminenkään siitä varmaan ihan hirveän montaa tuhatta vuotta ole hahmottaneet. S*eksiä on aina harrastettu ajasta ja lajista riippumatta, koska se tuntuu hyvältä ja hormonit houkuttelevat siihen. Pennut ovat sitten kaupanpäällisiä.

   Lainaa

  20. Tulos: +91 (93 ääntä)
   P*orno, eli..? Psorno? Pjorno? Plorno?

   Lainaa

  21. Mörökölli minut vieköön 7.5.2020 10:22
   Tulos: +91 (97 ääntä)
   Haluaisin kuulla lisää niistä eläimistä, joiden tarkoitus on tehdä nainen raskaaksi.

   Lainaa

  22. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Antti: S*eksi = speksi?
   Seksi on vain speksi ilman peetä, laulettiin meillä aikoinaan.

   Lainaa

  23. Tulos: +125 (129 ääntä)
   Oman testinsä sensuroimistakin ärsyttävämpää on, kun tukitaan noita ***** merkkejä sanan väliin eikä sitten edes h*elvetti sensuroida sitä sanaa! V*ittu! P*erkele! Saa*tanan Saa*tana!

   Lainaa

  24. Tulos: +54 (60 ääntä)
   Sain miGreenin Sirpan kirjoituksesta...

   Lainaa

  25. Tulos: -19 (49 ääntä)
   Miarez93: Eikö se riitä, että 99,99% päivittäisestä uutisvirrasta on koronaa… Pitääkö meiltä, joita ei asiaan liittyvät uutiset kiinnosta niin paljoa, riistää ne vähäisetkin kiinnostavat uutisartikkelit?
   Siis kiiinnostaako jotakuta oikeasti noi Iltajaskan artikkelit? Vau.

   Lainaa

  26. Tulos: +92 (96 ääntä)
   nimi: Siis kiiinnostaako jotakuta oikeasti noi Iltajaskan artikkelit? Vau.
   Voisi kuvitella, ettei noita iltalehtiä siinä kaupan kassan tienoilla olisi, jos kukaan ei haluaisi niitä ikinä lukea.

   Lainaa

  27. Tulos: -19 (71 ääntä)
   -x-x-: On ajatusvirhe, että y*hdynnän tarkoitus on lisääntyminen eikä nautinto. Uskaltaisin väittää, että ihminen on ainut eläin, joka ymmärtää kausaliteettin s*eksin ja lisääntymisen välillä eikä ihminenkään siitä varmaan ihan hirveän montaa tuhatta vuotta ole hahmottaneet. S*eksiä on aina harrastettu ajasta ja lajista [...]
   Asia on täysin päinvastoin. Lajin selviytyminen vaatii lisääntymistä ja yhdyntä on kehittynyt nimenomaan sitä varten. Yhdynnän tarkoitus on puhtaasti lajin selviytyminen ja nautinto tulee siihen bonuksena. Tämä voidaan todeta muunmuassa kissan penikseen kasvavista piikeistä. Piikit eivät kasva nautinnon vuoksi, vaan puhtaasti lisääntymisen takia. Ihmiset ovat kuitenkin siitä jänniä otuksia, että meille on kehittynyt sellaiset sukuelimet, joiden stimuloiminen aiheuttaa nautintoa. Ihminen ei kuitenkaan perustele toimintaansa sen mukaan miksi evoluution on meidät kehittänyt, vaan sen mukaan millaiseksi evoluutio meidät kehitti. Nautinto yhtenä näistä. Bonus detaljina, ihmisen lisäksi mm. delfiinit ja jotkut kädelliset harrastavat seksiä myös puhtaasti nautinnon vuoksi, mutta tällaiset eläinlajit ovat nykytiedon mukaan hyvin pienessä vähemmistössä.

   Lainaa

  28. Että näin 7.5.2020 13:48
   Tulos: +50 (54 ääntä)
   Mä haluan vaan tietää minkä kirjaimen hän mielestään sensuroi p*ornosta.

   Lainaa

  29. Tulos: +50 (54 ääntä)
   Tar*vitsen griisiapua tämän keepiste geis*sin vuoksi

   Lainaa

  30. Tulos: +63 (85 ääntä)
   Toj Karin: Asia on täysin päinvastoin. Lajin selviytyminen vaatii lisääntymistä ja yhdyntä on kehittynyt nimenomaan sitä varten. Yhdynnän tarkoitus on puhtaasti lajin selviytyminen ja nautinto tulee siihen bonuksena. Tämä voidaan todeta muunmuassa kissan penikseen kasvavista piikeistä. Piikit eivät kasva nautinnon vuoksi, vaan [...]
   Eli sä kehtaat tosissasi väittää että esimerkiksi nyt vaikka hiiret parittelevat käytyään läpi ajatukset että nyt on aika tehdä lapsia eikä hormonitoiminta johda siihen toimeen? Mustaleski uroksetkin vain toteaa että nyt täytyy uhrata itsensä lasten vuoksi että meidän laji selviää.

   Lainaa

  31. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Että näin: Mä haluan vaan tietää minkä kirjaimen hän mielestään sensuroi p*ornosta.
   J?

   Lainaa

  32. Tulos: +43 (47 ääntä)
   H*auskimmat k*ommentit p*itkään a*ikaan. G*auhia g*riisi g*ee-pisteestä :*-D

   Lainaa

  33. kilokaloriina 7.5.2020 14:47
   Tulos: +69 (69 ääntä)
   Ei pidä joutua baniiggiin, vaikka iskeekin tällainen griisi.

   Lainaa

  34. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Uusi laki: Mediassa ei saa uutisoida mistään muusta kuin koronaviruksesta.

   Lainaa

  35. Kilokalori 7.5.2020 15:59
   Tulos: +51 (55 ääntä)
   Sirpa-kulta! Elämä ei tunnu yhtään liian pitkältä, jos nauttii seksistä.

   Lainaa

  36. Jaskan kaveri 7.5.2020 16:07
   Tulos: +50 (62 ääntä)
   Toj Karin: Asia on täysin päinvastoin. Lajin selviytyminen vaatii lisääntymistä ja yhdyntä on kehittynyt nimenomaan sitä varten. Yhdynnän tarkoitus on puhtaasti lajin selviytyminen ja nautinto tulee siihen bonuksena. Tämä voidaan todeta muunmuassa kissan penikseen kasvavista piikeistä. Piikit eivät kasva nautinnon vuoksi, vaan [...]
   Miksihän etanat mieluiten parittelevat lajikumppanin kanssa jopa tuntikausia, kun ne voisivat hermafrodiitteina hedelmöittää itsensä vilauksessa? Kyllä nautinnolla on vissi virka. Etanalla geenipoolin monimuotoistaminen, ihmisapinoilla parisuhteen ja immuniteetin vahvistaminen. Ei iske goronakaan niin helposti, kun päivittäin n*ssii.

   Lainaa

  37. Tulos: -39 (57 ääntä)
   Pluri: Karin
   Hieno olkiukko, Hermanni. Olet varmaan tyytyväinen siitä miten pahasti sait vääristeltyä mitä sanoin ja silti ansaittua plussapeukkuja. Eläimet toimivat vaistojen varassa. Niin sanottu selviytymisvaisto on yksi näistä. Se koostuu useasta eri asiasta kuten lisääntymisestä, vaaran pakenemisesta ja niin edelleen. Parittelu on yksinkertaisesti ainoa keino, jolla eläimet voivat lisääntyä ja täten selviytyä lajina. Nautinnolla ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa.

   Lainaa

  38. Tulos: -25 (35 ääntä)
   Jaskan kaveri: Etanalla geenipoolin monimuotoistaminen, ihmisapinoilla parisuhteen ja immuniteetin vahvistaminen.
   Sinäpä sen sanoit. Nautinnolla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Eipä sillä, nuokaan eivät ole syitä sille miksi etanat tai mitkään muutkaan eläimet parittelevat, sillä ne eivät kykene rationaaliseen ajatteluun. Kyse on vaistoista. Luonto on opettanut eläimille, että laji selviytyy hengissä parhaiten parittelemalla, joten niin ne tekevät. Nautinto tulee bonuksena. Tarkalleen ottaen "luonnon opetukset" ovat evoluution mukana tulleita käyttäytymismalleja. Tietyt käyttäytymismallit edesauttavat lajin selviytymistä, jolloin tällaiset mallit jatkavat suuremmalla todennäköisyydellä eloaan seuraavissa sukupolvissa. Eläimet, jotka eivät tuota jälkeläisiä, eivät selviydy. Joillain itsensä siittävillä etanoilla ei ole ympäristöstä tulevia paineita joka aiheuttaisi pienenä pysyvän geenipoolin hankaloittavan lajin selviytymistä. Niillä atanalajeilla joilla painetta on, harrastavat itsensä siittämistä huomattavasti vähemmän.

   Lainaa

  39. Sopan hämmentäjä 7.5.2020 18:31
   Tulos: -8 (18 ääntä)
   Jäin miettimään mitä sanoja on mahdettu sensuroida p*orno ja s*eksi. Pjorno? Speksi?

   Lainaa

  40. Tulos: +45 (65 ääntä)
   Toj Karin: Bonus detaljina, ihmisen lisäksi mm. delfiinit ja jotkut kädelliset harrastavat seksiä myös puhtaasti nautinnon vuoksi, mutta tällaiset eläinlajit ovat nykytiedon mukaan hyvin pienessä vähemmistössä.
   Ihminen on itseasiassa ainut laji, joka harrastaa seksiä lisääntyäkseen. Tuskinpa kovin monen muun lajin naaraat toteavat, että ei kyllä yhtään panettaisi, mutta kun ovulaatiotesti näyttää plussaa, niin pakko kait sitä on ruveta hommiin. Uskotko sinä, että esim. bonobot pohdiskelevat pitkäänkin ennen seksin harrastamista, että ollaanko nyt tekemässä vauvoja vai ihan vain paneskelemassa huvikseen? Eiköhän se kuitenkin ole niin, että ne harrastavat seksiä joka kerta ihan vain, koska se on kivaa ja joskus se tyttö sitten pamahtaa paksuksi. Vähän kuin yläasteella. Tietenkin suuressa kuvassa seksin tarkoitus on suvun jatkaminen, mutta ei yksittäinen eläin sitä harrasta siksi, että sillä on vauvakuume vaan, koska sen hormonitoiminta saa sen haluamaan seksiä.

   Lainaa

  41. Tulos: -27 (39 ääntä)
   -x-x-: Ihminen on itseasiassa ainut laji, joka harrastaa seksiä lisääntyäkseen. Tuskinpa kovin monen muun lajin naaraat toteavat, että ei kyllä yhtään panettaisi, mutta kun ovulaatiotesti näyttää plussaa, niin pakko kait sitä on ruveta hommiin. Uskotko sinä, että esim. bonobot pohdiskelevat pitkäänkin ennen seksin [...]
   Lue minun edellinen kommentti tuosta ylhäältä. En jaksa uudestaan selittää miten evoluutio toimii.

   Lainaa

  42. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Mutta kuka on Essi?

   Lainaa

  43. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Ilta: Enpä ole ennen nähnyt että ihan tavallinen sana ’kriisi’ voidaan kirjoittaa näin. Sensurointikaan ei mennyt ihan maaliin
   No häneltä nyt tällänen reagtio. Me kaikki reakoidaan niin erinlaillisesti tähän griisiin joka nyt päälläänsä.

   Lainaa

  44. MansikkaSmoothie 8.5.2020 2:46
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   -x-x-: On ajatusvirhe, että y*hdynnän tarkoitus on lisääntyminen eikä nautinto. Uskaltaisin väittää, että ihminen on ainut eläin, joka ymmärtää kausaliteettin s*eksin ja lisääntymisen välillä eikä ihminenkään siitä varmaan ihan hirveän montaa tuhatta vuotta ole hahmottaneet. S*eksiä on aina harrastettu ajasta ja lajista [...]
   Hmmm no joo, mutta mieleen kyllä tuli delfiinit, on tutkittu ja todettu että delfiinit harrastavat seksiä ihan huvikseen nautinnon takia.

   Lainaa

  45. Hukkaposti 8.5.2020 9:35
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Ensimmäisessä ei kyllä ollut mielestäni mokaa. Ihan tavallinen keskustelu. Pisti miettimään, kun itse käytän pesutupaa, mutta tilaa omalle koneelle ei ole niin pakko ne pitsipöksyt on pestä samassa koneessa, jossa on käynyt raksavaatteita. Pystyn elämään asian kanssa. :)

   Lainaa

  46. Tulos: -39 (51 ääntä)
   Onhan se hassunhauskaa pilkata vanhusta facebookissa. Tosin on tuossa ihan hyvä pointtikin. Seksuaalisen nautinnon ja inviduaalin hedonismin glorifiointi nykyisessä yhteiskunnassa on oikeasti mennyt liian pitkälle.

   Lainaa

  47. Tulos: +52 (56 ääntä)
   Pera: Onhan se hassunhauskaa pilkata vanhusta facebookissa. Tosin on tuossa ihan hyvä pointtikin. Seksuaalisen nautinnon ja inviduaalin hedonismin glorifiointi nykyisessä yhteiskunnassa on oikeasti mennyt liian pitkälle.
   Eli se on "inviduaalin hedonismin glorifiointia" vaan kun on naisen nautinnosta kyse, ja miehen nautinto on vaan luonnollista? :)

   Lainaa

  48. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Olisin halunnut tykätä Veronikan kommentista.

   Lainaa

  49. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Grilli garhu: Griisi
   Varsin kongreettinen sellainen vieläpä.

   Lainaa

  50. Perusteluja kiitos 9.5.2020 12:51
   Tulos: +20 (28 ääntä)
   Pera: Onhan se hassunhauskaa pilkata vanhusta facebookissa. Tosin on tuossa ihan hyvä pointtikin. Seksuaalisen nautinnon ja inviduaalin hedonismin glorifiointi nykyisessä yhteiskunnassa on oikeasti mennyt liian pitkälle.
   Hienojen sanojen käyttö ei tee fiksuksi. Miten ihmeessä seksin iloista nauttiminen on olevinaan "mennyt nyky-yhteiskunnassa liian pitkälle"? Vai onko se niin kuin Mäyrä tuumasi, että asia on näin vain kun naisita puhutaan? Kehtaavatkin olla sitä mieltä että seksi on mukavaa, hmph. >:(

   Lainaa

  51. Kummikäki 9.5.2020 13:03
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Mörökölli minut vieköön: Haluaisin kuulla lisää niistä eläimistä, joiden tarkoitus on tehdä nainen raskaaksi.
   Minä en halua, enkä nähdä.

   Lainaa

  52. Tulos: +10 (12 ääntä)
   "olen elänyt liian kauan". Et kuitenkaan riittävän kauan oppiaksesi kirjoittamaan.

   Lainaa

  53. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Miarez93: Eikö se riitä, että 99,99% päivittäisestä uutisvirrasta on koronaa… Pitääkö meiltä, joita ei asiaan liittyvät uutiset kiinnosta niin paljoa, riistää ne vähäisetkin kiinnostavat uutisartikkelit?
   Itseä ei kyllä nämä tällaiset pippeli ja pimppiuutiset kiinnosta. Nykyään kun menee johonkin uutissivulle niin iso osa uutisia on tällaista "onko tissini vinossa" tyylistä roskasisältöä. Näitä tällaisia "uutisia" tehdään klikkien toivossa eikä ne hyödytä ketään.

   Lainaa

  54. Tulos: +8 (12 ääntä)
   En kyllä keksi miten g-piste ja porno liittyy toisiinsa... Tai no joo, jos mietitään aitoa seksiä jossa halutaan oikeasti tuottaa nautintoa, ja sitten pornoa jossa taas näyttelijät tekevät homman niin, että katsojan silmiin niitä g-pisteitä tuntuu olevan joka puolella. :D niin joo onhan siinä kai sit yhteys. Mutta mistä ihmeestä Sirpa voi sen tietää?

   Lainaa

  55. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Seksiä jokapaikassa, nyt on alkanut tulemaan niitä 5G pisteitäkin

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: avain, lukko, abloy, pesukone, yök, g-piste, bakteerit, virus, virukset