Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 105

Jokaisella tarinalla on kaksi puolta.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 105

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 34 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +510 (522 ääntä)
   ...? ? (enempään ei nyt kykene) Lähinnä surettaa sen puolesta, joka noille on maksanut liput. Tampereen joukkoliikenteeseen saa ladattua mobiilisovelluksen, jolla voi ostaa lipun n. kahdessa sekunnissa. Yksi näistä ihastuttavista neideistä olisi voinut ladata sovelluksen näppärästi ja maksaa samalla kavereiden liput ja tasata maksut myöhemmin. Luulisi sen olevan paljon nopsempaa kuin raivoaminen, haukkuminen, röökin pummaaminen, ryöstösuunnitelmat ja "vapaaehtoisen" maksajan etsiminen...

   Lainaa

  2. Tulos: -26 (38 ääntä)
   Fiilikset on nyt vähän samat kuin tuon edellisen kuvakoosteen ensimmäisessä kuvassa.

   Lainaa

  3. Isä neljän, joka olet töissä 7.5.2020 6:29
   Tulos: +95 (103 ääntä)
   Ah. Ihmiset ovat ihania, eivätkä muuksi muutu.

   Lainaa

  4. Tulos: -58 (84 ääntä)
   Jaa, kumminkohan lienee vai onko kenties kultainen keskitie.

   Lainaa

  5. Tulos: +9 (161 ääntä)
   Tkl:n kuskit on kyl ihme kansaa. Viime kerralla kun matkasin vaimoni kanssa bussilla niin vaihto bussimme oli myöhässä noin 5min jonka takia vaihto lippumme oli mennyt vanhaksi 2 min sitten niin tämä kuski päätti veloittaa uudet liput meiltä...

   Lainaa

  6. Shjsldbdjdls 7.5.2020 8:22
   Tulos: +134 (200 ääntä)
   Mä en oikein ymmärrä tota kysymystä "Miten ap kehtaa ees julkasta tollasen tekstin?" Siis selkeesti Jenna jätti paljon kertomatta ja näytti oman porukkansa todellisuutta paremmassa valossa, mut sehän ei ollu sen postauksen pointti, vaan sen auttajan kiittäminen. Mä ainakin arvostan sitä että se haluaa korvata sen summan, ja ehkä samalla vähän lievittää häpeää omasta käytöksestä? (Myönnän kyllä et tota kommenttikenttää lukiessa se arvostus vähän laskee.)

   Lainaa

  7. Tulos: +190 (202 ääntä)
   Ei tuollaisille ihmisille pidä kenenkään lippua maksaa, ei edes siinä toivossa että sen avulla huuto hiljenee. Kaunis ele kuitenkin, mutta ihan väärälle taholle osoitettu.

   Lainaa

  8. Tulos: +276 (284 ääntä)
   'Rahaa puuttui ja kuski ei meitä sisään päästänyt' 'Kuski pyysi vain poistumaan bussista' 'Oltiin poistumassa kun joku tuli maksamaan' Oliskohan tuo Jennan poppoo on väkisin tunkenut kyytiin ja vängännyt kuskin kanssa niin kauan, että lopulta joku kyllästyi ja kävi maksamassa että bussi lähtisi joskus liikkeellekin.. En kyllä usko, että kukaan ilmoittautuu että oli tuo maksaja, yleensä paras palvelus on, ettei enää tarvii kuullakaan näistä tyypeistä.

   Lainaa

  9. Tulos: +121 (125 ääntä)
   Vähän yllättää, että kuski otti kyytiin ton jälkeen. Täällä olisivat saaneet kävellä kotiin.

   Lainaa

  10. Tulos: +156 (158 ääntä)
   Darza: …? ? (enempään ei nyt kykene) Lähinnä surettaa sen puolesta, joka noille on maksanut liput. Tampereen joukkoliikenteeseen saa ladattua mobiilisovelluksen, jolla voi ostaa lipun n. kahdessa sekunnissa. Yksi näistä ihastuttavista neideistä olisi voinut ladata sovelluksen näppärästi ja maksaa samalla kavereiden [...]
   Totta, mutta ensin ois pitäny ryöstää joltain huoralta puhelin.

   Lainaa

  11. Tulos: +191 (195 ääntä)
   Ei mun ainakaan ole vaikeaa uskoa että huudeltu ja raivottu on. Ne kuuluvat ihan omaan ihmislajiinsa, jotka kuvittelevat että juuri heidän ei tarvitse maksaa, koska ei vain tarvitse. Aika paljon puuttui rahaa kun puhutaan muutamasta eurosta kolmen lipun kohdalla. Mutta ei,kuski on mulkku kun ei päästä sisään. Miksi kukaan muukaan maksaisi matkastaan jos kaikenmaailman sankarit pääsisivät aina ilmaiseksi tai alennetulla hinnalla?

   Lainaa

  12. Tulos: +98 (100 ääntä)
   Minkähän ihmeen takia joku on halunnut maksaa tällaisten sankareiden matkan..

   Lainaa

  13. Tulos: -54 (108 ääntä)
   Ihmettelen vieläkin eikö voisi olla henkilöt sekaisin? Tuo Jenna oman kertomansa perusteella kuulostaa ihan asialliselta (ei se ole hämmästyttävää että unohtaa yömaksut; Helsingissä väitetään että niistä luovuttiin koska oli epäreilua yövuorolaisille etteivät heidän työmatkansa maksaneet sitä mitä muidenkin, mutta epäilen että ainakin osasyynä oli se että niistä syntyi niin helposti kränää). Kiittää ja haluaa maksaa takaisin. Olisiko mahdotonta että liikkeellä olisi ollut useampi seurue?

   Lainaa

  14. Nalli kalliolla 7.5.2020 10:21
   Tulos: +87 (93 ääntä)
   Tkl: Tkl:n kuskit on kyl ihme kansaa. Viime kerralla kun matkasin vaimoni kanssa bussilla niin vaihto bussimme oli myöhässä noin 5min jonka takia vaihto lippumme oli mennyt vanhaksi 2 min sitten niin tämä kuski päätti veloittaa uudet liput meiltä…
   Kaupunkiliikenne on kaupungin toimintaa, joten säännöt laatii kaupunki. Se sitten kilpailuttaa liikennöitsijät, joka vastaa toiminnasta, kalustosta, ja jonka palveluksessa kuskit ovat. Yksittäisen kuljettajan laatimia ne säännöt eivät ole. Kannattaa laittaa palautetta siis kunnalle. Se vastannee esim. lippujärjestelmälaitteiden ohjelmien asetuksista, ja lippujärjestelmähän sen sinun vaihtolippusi käyttöoikeiden määrittää, etenkin jos se on jonkinlainen automaattiluetyava lipputuote.

   Lainaa

  15. Tulos: +170 (172 ääntä)
   Mutta miksi auttaja maksoi koko summan, jos Jennan seurueella oli kuitenkin suurin osa lippurahoista?

   Lainaa

  16. Tulos: +155 (161 ääntä)
   Tsekkasin niin yölisä näyttäisi Tampereella olevan käteisellä maksettena 3,5e, matkakortilla 2,6e. Niitä oli kolme joten yölisä olisi yhteensä max 10,50e ja rahaa oli kuitenkin tarvittu kuulemma noin 15 euroa eli ei tainnut ihan pelkistä yölisistäkään matkanteko jäädä kiinni. Muutenkin aika luotettavan oloisesti kasvoi ehkä muutamasta eurosta 15 euroon muutaman lauseen aikana :D

   Lainaa

  17. Tulos: +116 (118 ääntä)
   Joo: Ihmettelen vieläkin eikö voisi olla henkilöt sekaisin? Tuo Jenna oman kertomansa perusteella kuulostaa ihan asialliselta (ei se ole hämmästyttävää että unohtaa yömaksut; Helsingissä väitetään että niistä luovuttiin koska oli epäreilua yövuorolaisille etteivät heidän työmatkansa maksaneet sitä mitä muidenkin, mutta [...]
   Ehkä tunnisti profiilikuvasta.

   Lainaa

  18. Kilokalori 7.5.2020 15:38
   Tulos: +53 (59 ääntä)
   Piupau: ‘Rahaa puuttui ja kuski ei meitä sisään päästänyt’ ‘Kuski pyysi vain poistumaan bussista’ ‘Oltiin poistumassa kun joku tuli maksamaan’ Oliskohan tuo Jennan poppoo on väkisin tunkenut kyytiin ja vängännyt kuskin kanssa niin kauan, että lopulta joku kyllästyi ja kävi maksamassa että bussi lähtisi joskus [...]
   Poliisi tuohon olisi pitänyt kutsua. Siinä on jo varmaan kuskia uhkailtukin. Raukkamaista touhua.

   Lainaa

  19. Tulos: +40 (48 ääntä)
   Tkl: Tkl:n kuskit on kyl ihme kansaa. Viime kerralla kun matkasin vaimoni kanssa bussilla niin vaihto bussimme oli myöhässä noin 5min jonka takia vaihto lippumme oli mennyt vanhaksi 2 min sitten niin tämä kuski päätti veloittaa uudet liput meiltä…
   Ne on arvioituja pysähtymisaikoja.

   Lainaa

  20. MansikkaSmoothie 8.5.2020 3:01
   Tulos: +45 (47 ääntä)
   En voi tajuta miksi kukaan on maksanut näille raivoajille yhtään mitään. Ja jos tolleen raivoaa niin en itse edes uskaltais olla samassa bussissa kyydissä ja kuskin olis pitänyt jättää noi kokonaan ilman kyytiä ihan jo turvallisuuden takia. Kuten joku jo sanoikin, kuskin olisi pitänyt soittaa häkeen ja saada poliisit paikalle. Tollanen porukka eitarvitse ilmaisia kyytejä vaan yön putkaan niin voisi ehkä miettiä ens kerralla parikin mituunnia että kannattaako alkaa raivoamaan ja uhkaamaan muiden turvallisuutta.

   Lainaa

  21. Kilokalori 8.5.2020 9:45
   Tulos: -26 (30 ääntä)
   Darza: …? ? (enempään ei nyt kykene) Lähinnä surettaa sen puolesta, joka noille on maksanut liput. Tampereen joukkoliikenteeseen saa ladattua mobiilisovelluksen, jolla voi ostaa lipun n. kahdessa sekunnissa. Yksi näistä ihastuttavista neideistä olisi voinut ladata sovelluksen näppärästi ja maksaa samalla kavereiden [...]
   Vaatisi luottotiedot kuntoon, jotta voisi latailla tuollaisia sovelluksia.

   Lainaa

  22. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Kilokalori: Vaatisi luottotiedot kuntoon, jotta voisi latailla tuollaisia sovelluksia.
   Minkä ihmeen takia? Eihän matkustamisessa joukkoliikenteellä ole mitään tekemistä luottotietojen kanssa.

   Lainaa

  23. Tulos: +44 (52 ääntä)
   Tkl: Tkl:n kuskit on kyl ihme kansaa. Viime kerralla kun matkasin vaimoni kanssa bussilla niin vaihto bussimme oli myöhässä noin 5min jonka takia vaihto lippumme oli mennyt vanhaksi 2 min sitten niin tämä kuski päätti veloittaa uudet liput meiltä…
   No tottakai. Se lippu on tunnin voimassa. Ei siihen kuulu mikään tommonen että onko bussi ajoissa. Sitähän sais koko ajan päästää porukkaa ilmaiseksi.

   Lainaa

  24. Tulos: -24 (36 ääntä)
   MansikkaSmoothie: En voi tajuta miksi kukaan on maksanut näille raivoajille yhtään mitään. Ja jos tolleen raivoaa niin en itse edes uskaltais olla samassa bussissa kyydissä ja kuskin olis pitänyt jättää noi kokonaan ilman kyytiä ihan jo turvallisuuden takia. Kuten joku jo sanoikin, kuskin olisi pitänyt soittaa häkeen ja saada poliisit [...]
   Jospa ei ollutkaan sama tyyppi? Jospa tää Jenna on käyttäytynyt asiallisesti eikä hänen seurueensa ole se joka on öykkäröinyt.

   Lainaa

  25. Hattarapilvi 8.5.2020 12:06
   Tulos: +49 (49 ääntä)
   Kilokalori: Vaatisi luottotiedot kuntoon, jotta voisi latailla tuollaisia sovelluksia.
   Minulla ei ole luottotiedot kunnossa ja ihan hienosti Tampereen joukkoliikenteen Nysse-mobiilisovellus toimii minulla. Miksi ihmeessä siihen luottotietoja tarvittaisiin? Ei siinä osteta mitään velaksi vaan heti ja suoraan. Samalla periaatteella myös käteisellä ostetut matkaliput ei onnistuisi jos olisi luottotietomerkintöjä.
   törrerö: Jospa ei olIutkaan sama tyyppi? Jospa tää Jenna on käyttäytynyt asiallisesti eikä hänen seurueensa ole se joka on öykkäröinyt.
   Aika varmasti on tunnistanut profiilikuvan perusteella ja tuossa oli myös naikkosen tuttavat tunnistaneet käytöksen kuuluvan ko. henkilön normisettiin.

   Lainaa

  26. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Andy: Minkähän ihmeen takia joku on halunnut maksaa tällaisten sankareiden matkan..
   Ehkä sillä auttajalla oli draaman nälkä ja popparit matkassa

   Lainaa

  27. Tulos: -32 (54 ääntä)
   Peruste sille, että kyseessä oli juuri Jenna, oli se, että Tampereella kukaan muu klo 00:00 ei kitissyt yömaksuista? :D aika taitava akka, kun ollut kuulemassa samaan aikaan jokaisen Tampereella klo 00:00 liikenteessä olevan bussin asiakkaiden jutut.!

   Lainaa

  28. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Darza: …? ? (enempään ei nyt kykene) Lähinnä surettaa sen puolesta, joka noille on maksanut liput. Tampereen joukkoliikenteeseen saa ladattua mobiilisovelluksen, jolla voi ostaa lipun n. kahdessa sekunnissa. Yksi näistä ihastuttavista neideistä olisi voinut ladata sovelluksen näppärästi ja maksaa samalla kavereiden [...]
   Mutta eihän niiden rahat riittäneet bussimaksuihin, milläs ne ois maksaneet mobiililiputkaan?

   Lainaa

  29. Tottahantoki 10.5.2020 9:08
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Tkl: Tkl:n kuskit on kyl ihme kansaa. Viime kerralla kun matkasin vaimoni kanssa bussilla niin vaihto bussimme oli myöhässä noin 5min jonka takia vaihto lippumme oli mennyt vanhaksi 2 min sitten niin tämä kuski päätti veloittaa uudet liput meiltä…
   Saat varmaan rahan palautuksena jos valita joukkoliikkennetoimistoon.

   Lainaa

  30. Tottahantoki 10.5.2020 9:12
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Joo: Ihmettelen vieläkin eikö voisi olla henkilöt sekaisin? Tuo Jenna oman kertomansa perusteella kuulostaa ihan asialliselta (ei se ole hämmästyttävää että unohtaa yömaksut; Helsingissä väitetään että niistä luovuttiin koska oli epäreilua yövuorolaisille etteivät heidän työmatkansa maksaneet sitä mitä muidenkin, mutta [...]
   Noora ja Janica tuntee Jennan ja uskoo että on puhunut ryöstämisestä. Ei olisi ensimäinen suomalainen, joka viinaa saatuaan muuttuu aivan toisenlaiseksi ihmiseksi.

   Lainaa

  31. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Ja miksi maksoi?? En ymmärrä. Tuon jälkeen olisin itse heivannut dösästä pihalle.

   Lainaa

  32. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Tottahantoki: Noora ja Janica tuntee Jennan ja uskoo että on puhunut ryöstämisestä. Ei olisi ensimäinen suomalainen, joka viinaa saatuaan muuttuu aivan toisenlaiseksi ihmiseksi.
   Tai ihminen yleensäkin. Usko tai älä, mutta emme me suomalaiset ole ainoita joiden persoona voi viinaa kittaamalla muuttua.

   Lainaa

  33. Tulos: -20 (24 ääntä)
   Lantsi: Ei mun ainakaan ole vaikeaa uskoa että huudeltu ja raivottu on. Ne kuuluvat ihan omaan ihmislajiinsa, jotka kuvittelevat että juuri heidän ei tarvitse maksaa, koska ei vain tarvitse. Aika paljon puuttui rahaa kun puhutaan muutamasta eurosta kolmen lipun kohdalla. Mutta ei,kuski on mulkku kun ei päästä sisään. Miksi [...]
   Tällaisia ihmisiä todellakin on olemassa, satun tietämään muutaman. Vasemmisto on se juttu ja aamut aloitetaan baarissa istumalla. Onneksi ne on nyt suljettu, ovat tosin siirtyneet kadulle ryyppäämään.

   Lainaa

  34. Tulos: +1 (1 ääni)
   Darza: ...? ? (enempään ei nyt kykene) Lähinnä surettaa sen puolesta, joka noille on maksanut liput. Tampereen joukkoliikenteeseen saa ladattua mobiilisovelluksen, jolla voi ostaa lipun n. kahdessa sekunnissa. Yksi näistä ihastuttavista neideistä olisi voinut ladata sovelluksen näppärästi ja maksaa [...]
   Voinemme mahdollisesti olettaa, että näin ihanilta ihmisiltä tuskin keltään sieltä tililtäkään fyffee Löytyy.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: yömaksu, bussi, bussissa, linja-auto, kaksi puolta, maksu, käytös, kiitos