Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 361

Design-valaisin pilkkahintaan.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 361

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 38 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. eääääh 12.5.2020 6:12
   Tulos: -480 (574 ääntä)
   Kehtaakin toisen myynti ilmoon tulla sekaamaan, tiedä vaikka joku olisi ostanutkin mutta koita nyt sitten myydä tuon jälkeen.

   Lainaa

  2. Lokkilokkiminnelennät 12.5.2020 6:22
   Tulos: +544 (550 ääntä)
   Kiinnostais tietää minkälainen on tämä 30-40 euroa maksava extrapolttimo? Pikaisella googlauksella ei ainakaan löytynyt mitään spesiaalia design-polttimoa juuri Lokki-valaisimeen, tosin miksi umpinaiseen lamppuun sen ihmeempää designia tarviskaan.

   Lainaa

  3. St. Vitus Dance 12.5.2020 6:22
   Tulos: +159 (167 ääntä)
   Tarjan pitäisi poistua kokonaan internetistä.

   Lainaa

  4. Tulos: +291 (301 ääntä)
   Polttimo? Eikö ne lamput oo yleensä muutaman euron? Vai onko täs joku oma systeeminsä, ettei normilamput kelpaa?

   Lainaa

  5. Tulos: +55 (69 ääntä)
   Halvalla lähtee,Hobbyhall 347.00, tosin voi sen ostaa Netrautastakin 199,90.

   Lainaa

  6. Tulos: +134 (136 ääntä)
   Ettäs kehtaatte venkoilla!

   Lainaa

  7. Tunnearvolisä 12.5.2020 6:45
   Tulos: +287 (291 ääntä)
   Tarja unohti veloittaa tunnearvosta. Tunnearvolisällä olisi lampusta helposti voinut pyytää jopa 590 €.

   Lainaa

  8. Kummallista 12.5.2020 7:15
   Tulos: +128 (132 ääntä)
   Nouseekohan Tarjan mielestä auton arvo heti kun lähtee myymälän pihasta?

   Lainaa

  9. Tulos: +97 (119 ääntä)
   https://www.sahko.fi/riippuvalaisin-e27-max-100w-lokki-70-yki-nummi-innolux.html Ainekin tuon mukaan ihan normi E27-valonlähde käy, alkaen 3,90 euroa tuolla. Klassinen vänkääjä ei hyväksy, että hinnat markkinoilla muuttuneet ja rähjää muille. Toisaalta ihmettelen myös ihmisten intoa puuttua muiden myynti-ilmoituksiin. Itse jos näen yli-hinnoitellun myynnin, niin jatkan seuraavaan. Ei jaksa kiinnostaa, että alkaisin myyjälle kommentoimaan.

   Lainaa

  10. Isä neljän, joka olet töissä 12.5.2020 7:26
   Tulos: -64 (76 ääntä)
   otto: Halvalla lähtee,Hobbyhall 347.00, tosin voi sen ostaa Netrautastakin 199,90.
   Saako netraudasta hyvitykseksi pyyhettä kun valaisinta ei koskaan ilmaannukkaan? Rahojahan ei tietenkään palauteta.

   Lainaa

  11. Johan Pompas 12.5.2020 7:34
   Tulos: +160 (170 ääntä)
   Kirpputorin ideana on kai päästä eroon vanhasta ja tarpeettomasta tavarasta, mutta monille se on näköjään keino yrittää rahastaa. Sitten suututaan, kun joku siitä huomauttaa.

   Lainaa

  12. Tulos: +144 (144 ääntä)
   Kompetenssista kannattaa maksaa aina

   Lainaa

  13. Tulos: +7 (129 ääntä)
   Johan Pompas: Kirpputorin ideana on kai päästä eroon vanhasta ja tarpeettomasta tavarasta, mutta monille se on näköjään keino yrittää rahastaa. Sitten suututaan, kun joku siitä huomauttaa.
   Ei nyt liity tähän keissiin, mutta yleisellä tasolla nämä kommentit ovat todella ärsyttäviä. Jokainen saa myydä omaa omaisuuttaan ihan millä motiiveilla tahansa. Jos joku on vaikka koronan takia menettänyt työpaikkansa, niin eikö hän sinun mielestäsi saisi myydä omaisuuttaan järkevällä hinnalla FB:ssä vaan pitäisi antaa parilla eurolla, koska se on kirppareiden idea? Toki tällaisissa tapauksissa, jossa yritetään myydä vielä myynnissä olevaa tuotetta kalliimmalla kuin kaupoissa, on aivan OK huomauttaa siitä myyjälle. Eikä siitä tarvitse saada tuollaisia raivareita.

   Lainaa

  14. Tulos: +62 (68 ääntä)
   Niin. Kun jankuttaa ääliön kanssa, kannattaa varmistaa myös se, ettei vastapuoli tee samoin.

   Lainaa

  15. Tulos: +97 (117 ääntä)
   -x-x-: Ei nyt liity tähän keissiin, mutta yleisellä tasolla nämä kommentit ovat todella ärsyttäviä. Jokainen saa myydä omaa omaisuuttaan ihan millä motiiveilla tahansa. Jos joku on vaikka koronan takia menettänyt työpaikkansa, niin eikö hän sinun mielestäsi saisi myydä omaisuuttaan järkevällä hinnalla FB:ssä vaan pitäisi [...]
   Mitä ärsyttävää tuossa? Ei pitäis myyjän imeä hernettä nenään jos joku oikaisee virheellisen hintakäsityksen. Kaupat syntyy helpommin kun hintapyyntö on kohdallaan ja jos on koronan takia menettänyt - nyyh - työpaikkansa niin tärkeintä on että kaupat syntyy.

   Lainaa

  16. yli opisto hörhö 12.5.2020 20:34
   Tulos: +144 (144 ääntä)
   Käytetyn esineen arvo harvoin on edes siitä maksettua summaa (koska mitä järkeä ostaa käytetty samalla hinnalla kuin saisit uuden?) ja on aika idioottimaista kuvitella että jos tavaran A on joskus ostanut tonnilla ja nykyään sitä saa parilla sadalla niin siitä silti kannattaa pyytää 800e vain siksi että itse maksoi noin paljon. Rasittava tyyppi.

   Lainaa

  17. Tulos: +77 (83 ääntä)
   eääääh: Kehtaakin toisen myynti ilmoon tulla sekaamaan, tiedä vaikka joku olisi ostanutkin mutta koita nyt sitten myydä tuon jälkeen.
   Tarja, ei täällä tule kukaan sinua puolustamaan :)

   Lainaa

  18. Jarno Lehtonen 13.5.2020 1:16
   Tulos: +110 (112 ääntä)
   Hei minullakin olisi myynnissä vuosimallin 2004 Ford Focus. Hintapyyntö vain 27000€, koska sen verran minäkin siitä maksoin.

   Lainaa

  19. Tulos: +67 (71 ääntä)
   Mulla olis kaapissa tyhjänpanttina näyttö. Ne maksoi 2000-luvan alkupuolella juuri euroon siirtymisen aikoihin reippaasti päälle tonnin, se on ehkä vuodelta 2005 tai jotain sinne päin. Ehkä siitä voisi tonnin pyytää? Kuka tietää paljonko ne tuolloin maksoivat. Olen tosin itse saanut sen, kun on toimistokäytöstä poistettu, mutta nämä toimistokäytössä olleet ovat varmaan kalliimpia. Sen takia siellä pidän, että joku ostaisi, kun se on alunperin ollut niin kallis. En suinkaan sen takia, että olen ollut laiska viemään elektroniikkaromun kierrätykseen.

   Lainaa

  20. Tulos: -59 (69 ääntä)
   Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +98 (110 ääntä)
   Pirjo: Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa.
   Tee palvelus kanssaeläjillesi ja lopeta tuon sanonnan käyttäminen tähän.

   Lainaa

  22. Tulos: +10 (34 ääntä)
   Tylsimys: Mitä ärsyttävää tuossa? Ei pitäis myyjän imeä hernettä nenään jos joku oikaisee virheellisen hintakäsityksen. Kaupat syntyy helpommin kun hintapyyntö on kohdallaan ja jos on koronan takia menettänyt – nyyh – työpaikkansa niin tärkeintä on että kaupat syntyy.
   Tarkoitin sitä, kun melko usein näkee vinkunaa, että kirppiksen tarkoitus on pistää tavara kiertämään, eikä "rahastaa" niillä ja kamat saavat maksaa max 2 euroa riippumatta, mitä se on. Kyllä ihmiset saavat omasta kamastaan pyytää järkevää hintaa. Ja järjetöntäkin, mutta silloin sitä tuskin kukaan ostaa. Kuten sanoin, en kommentoinut mokaa, vaan Johan Pomppasin kommenttia. Tässä mokassahan kommentoitiin ihan asiallisesti siitä, että kaupasta saa halvemmalla.

   Lainaa

  23. Tulos: +12 (32 ääntä)
   Lokki-valaisimilla on keräilyarvoa, vanhimmat ovat vuodelta 1960. Alkuperäisen 60-luvulla valmistetun valaisimen myyntihinta voi olla jopa 500€. Tuotteen ikä siis vaikuttaa hintaan. Tarjan ilmoituksesta ei käy selville, minkä vuoden Lokki on kyseessä, mutta jos vanhempi niin hinta on ymmärrettävä. Tietenkin jos on uutta kaupitellut tuolla hinnalla niin aika tökeröä.

   Lainaa

  24. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Eräsvaan: https://www.sahko.fi/riippuvalaisin-e27-max-100w-lokki-70-yki-nummi-innolux.html [...]
   Kun hintapyyntö on reilusti yläkanttiin, niin miksei siitä saisi huomauttaa? Menis varmaan paremmin kaupaksi, jos yhtään kattelis millä hinnoilla uusia myydään. Mut mikäs siinä jos siitä tavarasta ei eroon oikeasti halua päästä.

   Lainaa

  25. Tulos: -3 (35 ääntä)
   En maksais tuon näköisestä lampusta 15€ enempää.

   Lainaa

  26. Tulos: +36 (40 ääntä)
   Näistä facebookin keskusteluista huomaa, että jokaisella on tarve saada sanoa "viimeinen sana". Tässäkin puolet pelkkää jankkaamista, kun kumpikaan ei osaa lopettaa.

   Lainaa

  27. Tulos: +21 (23 ääntä)
   -x-x-: Tarkoitin sitä, kun melko usein näkee vinkunaa, että kirppiksen tarkoitus on pistää tavara kiertämään, eikä “rahastaa” niillä ja kamat saavat maksaa max 2 euroa riippumatta, mitä se on. Kyllä ihmiset saavat omasta kamastaan pyytää järkevää hintaa. Ja järjetöntäkin, mutta silloin sitä tuskin kukaan ostaa. Kuten [...]
   Tuskin kukaan tuollaista väittää ettei tavaroista saisi pyytää mitään, mutta yleisesti jos vanhasta tavarasta pyytää saman tai enemmän kuin uudesta niin ei sitä kukaan osta kuitenkaan. Ihan asiallista huomauttaa tällaisesta. Sitä paitsi kirppisten tarkoitushan ON "pistää tavaraa kiertämään". Jos myy jotain keräilyharvinaisuutta niin toki siitä voi pyytää enemmän kuin uuden hinta, mutta edelleen jos samaa tuotetta vielä valmistetaan ja myydään uutena niin tyhmäähän se on yrittää myydä kalliimmalla kuin uuden hinta.

   Lainaa

  28. ............... 13.5.2020 13:42
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Pirjo: Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa.
   Olen ennenkin kommentoinut tähän typerään sanontaan sen, että kyllä silloin kun maksajia ei löydy (niin kuin nyt ilmeisesti Tarjan tapauksessa),on tyhmä se, joka pyytää.

   Lainaa

  29. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Jake: Näistä facebookin keskusteluista huomaa, että jokaisella on tarve saada sanoa “viimeinen sana”. Tässäkin puolet pelkkää jankkaamista, kun kumpikaan ei osaa lopettaa.
   Kannattaa iskoistaa itseensä mantra: "Se, joka tajuaa lopettaa ennemmin, voittaa väittelyn." Vaikka se kuinka tuntuisi häviämiseltä. Mua itseäni syö ihan vimmatusti jättää viimeinen sana sanomatta. Mutta ymmärrän objektiivisesti, että jos minulla ei ole enää antaa keskusteluun uutta tietoa, eli älyllistä hyötyä, näytän keskustelua seuraavien ihmisten silmissä jankkaavalta idiootilta, jollaisena vastaväittelijääni mahdollisesti pidän. Siksi, jos ja kun ilmaisee sen viimeisen antinsa väittelylle ja tietää, että vastapuoli ei sieltä enää pysty millään järkevällä vastaretoriikalla tulla takaisin, ei kannata edes avata sitä Facebookin antamaa ilmoitusta, että Pauli yrittää vielä edelleen vimmatusti väittää, että kuu on juustoa. Jos luet sen hänen viimeisen viestinsä, jää vaan hampaankoloon pyörimään, jollet saa vastattua. Pyörittelet vielä nukkumaanmennessäkin mielessä, että jos vielä KERRAN linkkaat sille NASAn lapsille tarkoitetun opetusvideon kiertolaiskappaleiden synnystä. Jospa se sitten tajuaisi. (Mutta eihän se tajua, koska liika hopeaveden juominen on alentanut jo kognitiivista vastaanottokykyä liikaa.) Tai ehkä mulla lienee jotain väittelyongelmia ja luonteen heikkoutta, kun mä en malta olla vastaamatta muutoin kuin tuolla "walk away" -metodilla. :D

   Lainaa

  30. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Eräsvaan: https://www.sahko.fi/riippuvalaisin-e27-max-100w-lokki-70-yki-nummi-innolux.html [...]
   JOo, mutta Lokki on valkoista muovia ja ns. "Normaali" lämmin lamppu tekee siitä keltasen. Vaatii kylmän led- polttimon joka pitää tilata aliexpressistä kahdella eurolla :D Joutuu vaan odottamaan tai sitten käy ostamassa vastaavan suomesta, mutta ne maksaa reilun kumpin jo sitten.

   Lainaa

  31. Tulos: +21 (23 ääntä)
   jukkapalmu: JOo, mutta Lokki on valkoista muovia ja ns. “Normaali” lämmin lamppu tekee siitä keltasen. Vaatii kylmän led- polttimon joka pitää tilata aliexpressistä kahdella eurolla Joutuu vaan odottamaan tai sitten käy ostamassa vastaavan suomesta, mutta ne maksaa reilun kumpin jo sitten.
   Miksi ostaa aliexpressistä postikuluineen tai kotimaasta kympillä, kun ihan Clasultakin niitä saa kolmen euron pintaan? Sieltä ainakin omani ostin.

   Lainaa

  32. Tulos: +16 (16 ääntä)
   jukkapalmu: JOo, mutta Lokki on valkoista muovia ja ns. “Normaali” lämmin lamppu tekee siitä keltasen. Vaatii kylmän led- polttimon joka pitää tilata aliexpressistä kahdella eurolla Joutuu vaan odottamaan tai sitten käy ostamassa vastaavan suomesta, mutta ne maksaa reilun kumpin jo sitten.
   Mutta edelleen aika hemmetin paljon vähemmän kuin myyjä on lampusta veloittamassa...

   Lainaa

  33. jukkapalmu 14.5.2020 8:00
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Toj Karin: Miksi ostaa aliexpressistä postikuluineen tai kotimaasta kympillä, kun ihan Clasultakin niitä saa kolmen euron pintaan? Sieltä ainakin omani ostin.
   Oikeesti valkoinen E27 polttimo kolmella eurolla?

   Lainaa

  34. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Joopa joo. Käytetytkin kattovalaisimet voivat hyvinkin olla täysin uudenveroisia. Niiden hintojen, varsinkaan design-valaisinten, hinta ei siis romahda samalla tavalla kuin käyttöelektroniikan tai 2000-luvun alun autojen.

   Lainaa

  35. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Eräsvaan: Ainekin tuon mukaan ihan normi E27-valonlähde käy, alkaen 3,90 euroa tuolla.
   On muuten melkonen ryöstöhinta. Esim 9W ledilamppuja E27-kannalla saa alle eurolla.

   Lainaa

  36. Köyhällä ei oo varaa halpaan 16.5.2020 23:21
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Saahan sitä pyytää myymästään tuotteesta mitä haluaa mutta ei kannata hermostua jos julkisella palstalla hierotaan kauppaa ja kaupan olevan tuotteen arvo kyseenalaistetaan. Jos hintaa ei pysty perustelemaan vaan vaaditaan potentiaalisia ostajia hiljenemään niin eiköhän siinä selkeästi ole jotain fuulaa. Ei taida olla kaupankäynnin tai edes käytöstapojen alkeita hallussa.

   Lainaa

  37. Tulos: -1 (1 ääni)
   Onko viimeisen mokan Tarja 4-vuotias?

   Lainaa

  38. Foliohattuinen+vesinokkaeläin 18.5.2020 17:01
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Eräsvaan: Itse jos näen yli-hinnoitellun myynnin, niin jatkan seuraavaan. Ei jaksa kiinnostaa, että alkaisin myyjälle kommentoimaan.
   Ethän sä myyjälle sitä kommentoikaan, vaan ostajille. Jos itse olisin tietämättömyyttäni ostamassa jotain jonka saa puoleen hintaan uutena, niin arvostaisin suuresti jos joku viitsisi siitä kertoa. Toki reilu myyjä myös ottaa palautteen vastaan jos epähuomiossa on laittanut liian kovan hinnan. Ihmetyttää nämä jotka vetää herneen nenään ja vetoavat että hänen ilmoitukseensa ei saa sellaista tulla kertomaan. Ihan kuin hänen ilmoituksensa olisi jokin luvallinen kusetuspaikka jossa hän saa vapaasti mellastaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, valaisin, hinta, lokki, kirpputori, kirppari, kirppis, lamppu