Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 437

Kokeile! Harmiton, mutta hauska vessapaperipila.
Sekalaisia, osa 437

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 48 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -173 (457 ääntä)
      Maapähkinä ei edes ole pähkinä, vaan palkokasvi. Palko taisi kaivella Heidin nenää, mutta ei se päivystyksen arvoinen kutina ole.

      Lainaa

    2. Tulos: +863 (865 ääntä)
      Heidin stoorista tulee mieleen omalle kohdalle sattunut tapaus. Ravintolassa, jossa olin tarjoilijana, asiakas valitti tilaamastaan ruuasta ja vaati hyvitystä, koska hänen tilaamassaan ruuassa oli pekonia. Tämä lukee listalla selvällä suomen kielellä. Asiakas totesi, että "ei hän sitä lukenut". Meidän vika tottakai. Hohhoijaa.

      Lainaa

    3. Epäpoliitikko 14.5.2020 4:38
      Tulos: +78 (108 ääntä)
      Emmi on paras.

      Lainaa

    4. Ompelipompeli 14.5.2020 5:46
      Tulos: -65 (143 ääntä)
      Tylsä mies Emmillä.

      Lainaa

    5. Tulos: +605 (609 ääntä)
      Keksi: Heidin stoorista tulee mieleen omalle kohdalle sattunut tapaus. Ravintolassa, jossa olin tarjoilijana, asiakas valitti tilaamastaan ruuasta ja vaati hyvitystä, koska hänen tilaamassaan ruuassa oli pekonia. Tämä lukee listalla selvällä suomen kielellä. Asiakas totesi, että “ei hän sitä lukenut”. Meidän vika tottakai. Hohhoijaa.
      Joo nämä on parhaita. Multa tilasi muinoin asiakas sekä vaimolleen että itselleen naudanlihapihvin (listassa nimellä "naudanlihapihvi") ja sitten suuttui, kun ne pihvit olivat nautaa. Siitä kun voi katsos saada hullunlehmäntaudin. Tämä reklamaatio tuli tietenkin sitten kun kumpikin oli jo pihvinsä syönyt viimeistä murua myöten. Jostain kumman syystä eivät saaneet hyvitystä. "Ja tähän ravintolaan ei tulla enää ikinä!" Lupaatko?

      Lainaa

    6. Tulos: +215 (257 ääntä)
      Pyskolgi: Maapähkinä ei edes ole pähkinä, vaan palkokasvi. Palko taisi kaivella Heidin nenää, mutta ei se päivystyksen arvoinen kutina ole.
      Tämä on totta, tunnen useamman pähkinäallergikon, jotka kyllä syö maapähkinöitä, koska ne eivät ole pähkinöitä ja näin ollen niistä ei tule mitään oireita.

      Lainaa

    7. Tulos: +566 (570 ääntä)
      Aina näitä saa ihmetellä, miten se muka on firman syy jos itse on mokan tehnyt.. Ja jos on vakava allergia ja syö pimeessä salaattii minkä tuoteselostetta ei oo lukenut, ihmetellen mikä tämä rouskuva osa on, niin on kyllä ihan idioottia toimintaa kaikkiaan.

      Lainaa

    8. Tulos: +220 (266 ääntä)
      Jos siinä salaatissa olisi ollut "oikeita" pähkinöitä eikä maapähkinää niin Heidi olisi ollut kanttuvei siinä sohvallaan. Mikään pähkinöiden pussitus ja samaan pakettiin laittaminen ei ole riittävä varotoimi pähkinäallergiassa. Pussissa ne voi olla siksi että kaikki eivät tykkää niistä.

      Lainaa

    9. Tulos: +169 (181 ääntä)
      Pirkko: Joo nämä on parhaita. Multa tilasi muinoin asiakas sekä vaimolleen että itselleen naudanlihapihvin (listassa nimellä “naudanlihapihvi”) ja sitten suuttui, kun ne pihvit olivat nautaa. Siitä kun voi katsos saada hullunlehmäntaudin. Tämä reklamaatio tuli tietenkin sitten kun kumpikin oli jo pihvinsä syönyt viimeistä [...]
      Hyvin yleistä kun suomalainen käy ravintolassa. "En kyl tilannu, mut söin silti" ja silti koittaa saada hyvitystä.

      Lainaa

    10. Korteikon Keisari 14.5.2020 7:23
      Tulos: +7 (17 ääntä)
      Ei toimi.

      Lainaa

    11. Tulos: +272 (288 ääntä)
      Maapähkinällekin voi olla allerginen. Mulla alkaa ahdistaa henkeä nykyään pelkästä tuoksusta. Nuorempana pystyin syömään käsiteltynä (suolapähkinät) mutten sellaisenaan, sitten alkoi tulla oireita niistäkin ja nykyään tosiaan riittää että joku syö pähkinää samassa huoneessa minun tietämättäni, niin alkaa kurkkua pistellä. Aikanaan erehdyin tekemään vauvalle maapähkinävoikeksejä, ja tuli aika kiire toimittaa ne uunista suoraan kuistille ulkoilmaan ja tuulettaa huone kun alkoi ahdistaa henkeä. Kyseinen allergia merkitty myös mun teeveystietoihin kriittisenä tietona, josta syystä mulle määrättiin aikanaan maapähkinäöljyä sisältävän lääkkeen sijaan monin verroin kalliimpi lääke. Eli ihan lääketiedekin tunnustaa hengenvaarallisen maapähkinäallergian olemassaolon. Useimmiten liittyy juuri muihin pähkinäallergioihin. Silti Heidi on tyhmä. Täysin oma moka tuollainen. Ja lisäksi ihmettelen, eikö se muka maistanut tai haistanut että salaatissa on pähkinää? Itsellä ottaa tuoksu nenään heti jos avataan paketti jossa on mitään pähkinää, saati jos eksyy suuhun asti.

      Lainaa

    12. Tulos: +257 (261 ääntä)
      Heidi on idiootti. Ja näitähän riittää valitettavasti joka alalla. Mokaillaan järjettömästi itse ja syytetään yritystä omista töhöilyistään. Työskennellessäni laitekorjausfirmassa asiakas oli kaatanut selkeästi punaviiniä laitteeseen ja kiven kovaan väitti että rikkinäisen laitteen myivät.

      Lainaa

    13. Kahen Kilo Kalori 14.5.2020 8:55
      Tulos: +304 (312 ääntä)
      Lisää turhaa roskaa vaan salaattipaketteihin ja jokainen ainesosa omaan muovipussiinsa. Tai sitten vaan ennen ostamista lukee sen tuoteselosteen.

      Lainaa

    14. Tulos: +345 (349 ääntä)
      "Hei Heidi! Kiitos viestistäsi. Todella harmillinen juttu ja kiitos kehitysideastasi. Maapähkinöiden pussittaminen ei kuitenkaan allergia-aspektista ole riittävä varotoimenpide, eikä se ole arvojemme mukaista pyrkiessämme vähentämään turhaa muovin kulutusta. En myöskään oikein ymmärrä, miten on yrityksemme vika, jos sinä allergikkona et tarkasta ostamasi tuotteen sisältöä. Jokainen ainesosa kun on monella eri kielellä tuotteeseen merkattu. Ehkä ymmärrätkin, ettei meillä ole elintarvikeyrityksenä resursseja olla pitämässä jokaista kuluttajaa kädestä kiinni, kun he ovat kaupassa ostamassa ruokaa itselleen, tai muulla tavoin varmistaa että he osaavat valita ruokavalioonsa sopivat tuotteet. Toki kuulemme mielellämme mikä sinut tällaiseen johtopäätökseen toi. Riittävän mielikuvituksellisesta vastauksesta olemme valmiit koko reklamaatiotiimin puolesta antamaan sinulle tuotehyvityksen. Ei siksi, että olisimme siltikään vastuussa omasta mokastasi, tai siksi että meitä kiinnostaisi aiotko jatkossa tuotteitamme ostaa, vaan ihan viihdytyksemme puolesta. Aurinkoista kevättä sinulle!" Terveisin, jokainen reklamaatiokäsittelijä mielessään ikinä

      Lainaa

    15. Hööpölööpö 14.5.2020 9:16
      Tulos: +59 (61 ääntä)
      Pyskolgi: Maapähkinä ei edes ole pähkinä, vaan palkokasvi. Palko taisi kaivella Heidin nenää, mutta ei se päivystyksen arvoinen kutina ole.
      Minkä takia ne ovatkin halpoja suhteessa pähkinöihin, sekä myös maussa on samoja vivahteita herneiden kanssa.

      Lainaa

    16. Kummikäki 14.5.2020 9:41
      Tulos: +29 (35 ääntä)
      Järvenpää=Järjenpää?

      Lainaa

    17. Kummallista 14.5.2020 11:42
      Tulos: +60 (78 ääntä)
      Hööpölööpö: Minkä takia ne ovatkin halpoja suhteessa pähkinöihin, sekä myös maussa on samoja vivahteita herneiden kanssa.
      Ravintoarvot myös monesti paremmat kuin oikeissa pähkinöissä. Oma puoliso on myös pähkinöille, sitruksille, osalle marjoista, muutamalle ristiallergisoivalle hedelmälle + juurekselle ja laktoosille allerginen. Joka kerta luetaan tuotteesta pakkausseloste, uudesta tuotteesta vielä kotona pyöritellään pakettia ettei jääny huomaamatta jotain. Kerran kaupasta ostettiin ulkomainen tuote, jossa oli lähin tuttuna kielenä englanti, erikseen lisätty tuoteseloste suomeksi. Listan viimeisenä oli saksanpähkinä, jota ei ollut suomenkielisessä selosteessa. Päivystyksessähän sitä piti käydä kun kerettiin maistaa ja oireita tuli. Että kannattaa jos osaa englantia tai ruotsia, niin lukea vastaako teksti ilmoitettua.

      Lainaa

    18. Kerosiini-Keijo 14.5.2020 11:58
      Tulos: +180 (182 ääntä)
      Tunnen itsekin valitettavasti pari tapausta, jotka ravintolassa keksivät aina tahallaan valittamisen aihetta, että saisivat esim. ilmaisen jälkkärin tai muuta hyvitystä. Kyllä hävetti kerran istua samassa seurueessa, kun yksi tällainen oikein kehuskeli saavansa ilmaisen jälkiruuan ja ei muuta kun suoraa huutoa työntekijälle... Sen jälkeen olen vältellyt sattumasta edes vahingossa samanaikaisesti samaan ravintolaan ko. tyypin kanssa.

      Lainaa

    19. Tulos: +119 (127 ääntä)
      Oumarou vaikuttaa luotettavalta tyypiltä. Ainakin myyntipuhe on rehellinen.

      Lainaa

    20. Tulos: -43 (93 ääntä)
      Kerosiini-Keijo: Tunnen itsekin valitettavasti pari tapausta, jotka ravintolassa keksivät aina tahallaan valittamisen aihetta, että saisivat esim. ilmaisen jälkkärin tai muuta hyvitystä. Kyllä hävetti kerran istua samassa seurueessa, kun yksi tällainen oikein kehuskeli saavansa ilmaisen jälkiruuan ja ei muuta kun suoraa huutoa [...]
      12-vuotiaana kaveri opetti että kannattaa Carrolssissa juoda puolet limusta ja sitten heittää se lattialle ja mennä tiskille itkemään että mun limu putos. Saa uuden. Eli puolitoista limukkaa yhden hinnalla. Me tehtiin sitä niin kauan kunnes yhtenä päivänä ne kieltäytyikin antamasta uutta. En ymmärrä miksi. Ehkä oli muuten meidän vika että Carrolls meni konkurssiin?

      Lainaa

    21. Tulos: -1 (5 ääntä)
      Järven pää ei toimi? Vai mikä?

      Lainaa

    22. Kotilokansa 14.5.2020 14:42
      Tulos: +8 (18 ääntä)
      Kummikäki: Järvenpää=Järjenpää?
      Järjetönpää. ;)

      Lainaa

    23. Kotilokansa 14.5.2020 14:48
      Tulos: +119 (121 ääntä)
      Kerosiini-Keijo: Tunnen itsekin valitettavasti pari tapausta, jotka ravintolassa keksivät aina tahallaan valittamisen aihetta, että saisivat esim. ilmaisen jälkkärin tai muuta hyvitystä. Kyllä hävetti kerran istua samassa seurueessa, kun yksi tällainen oikein kehuskeli saavansa ilmaisen jälkiruuan ja ei muuta kun suoraa huutoa [...]
      Olin kerran kaverin ja sen kaverin kanssa syömässä yhdessä lempiravintolassani. Tää kaverin kaveri paljastui sitten tuollaiseksi täysääliöksi, ja kun tarjoilijalla oli kiire eikä ehtinyt heti meidän luokse reklamoinnin jälkeen, niin tää ongelmatapaus rupes meille esittämään sitä tarjoilijaa ja nousi oikein ylös pöydästä tätä roolisuoristusta varten. Tietenkin tarjoilija saapui sillä hetkellä paikalle. (Oli tosiaan poissa maks. 5 min). En oo varmaan koskaan hävennyt kenenkään toisen käytöstä niin paljon kuin tuolla hetkellä häpesin.

      Lainaa

    24. Tulos: +134 (136 ääntä)
      Kahen Kilo Kalori: Lisää turhaa roskaa vaan salaattipaketteihin ja jokainen ainesosa omaan muovipussiinsa. Tai sitten vaan ennen ostamista lukee sen tuoteselosteen.
      Lisäkysymys: mitä ihmeen hyötyä niistä pusseista edes olisi? Jollei Heidi aio lukea tuoteselostetta painettuna yhteen pakkaukseen, niin miksi hän lukisi sen painettuna useampaan? "Mistä minä olisin voinut tietää että kaadoin salaattiini pähkinöitä?!" "Pussissa lukee ALLERGIAVAROITUS: PÄHKINÖITÄ!" "No en minä sitä huomannut?"

      Lainaa

    25. Yrjö_Komero 14.5.2020 17:19
      Tulos: +50 (62 ääntä)
      Herkku Foodin kanssa itselläni meni salaatti kyllä kerran roskiin maapähkinöiden takia, mutta moka ei ollut täysin omani. Ostin irtotiskiltä, eikä pähkinöitä oltu mainittu ollenkaan minulle näkyvässä tuotelapussa. Ois pitänyt ymmärtää kysyä. Mutta ehdin huomata pähkinät ennen syömistä, joten menetys tuli vain salaatin hinnasta. Parasta olisi laittaa allergeenit selkeästi esille, koska ensin tulee lukeneeksi niitä ja sitten vasta tuoteselostetta. Suurin osa tuottajista onneksi näin tekeekin.

      Lainaa

    26. Tulos: +68 (74 ääntä)
      PIN: Maapähkinällekin voi olla allerginen. Mulla alkaa ahdistaa henkeä nykyään pelkästä tuoksusta. Nuorempana pystyin syömään käsiteltynä (suolapähkinät) mutten sellaisenaan, sitten alkoi tulla oireita niistäkin ja nykyään tosiaan riittää että joku syö pähkinää samassa huoneessa minun tietämättäni, niin alkaa kurkkua [...]
      Maapähkinälle voi toki olla allerginen, itsekin olen, mutta se on silti palkokasvi.

      Lainaa

    27. Tulos: +130 (130 ääntä)
      Heidi: ”Haluaisin reklamoida ostamastani salaatista.” HOK-Elanto asiakaspalvelu: ”Ikävä kuulla, että tuotteemme ei ole vastannut odotuksia. Kertoisitko tuotekehittelyä varten reklamaation syyn vielä?” Heidi: ”Salaatti sisälsi sisällysluettelossa mainitut ruoka-aineet.” HOK: ”Siis oliko salaatissa pakkausvirhe? Mikä ainesosa salaatista puuttui?” Heidi: ”Eiku ongelma oli just siinä, että siellä oli juuri kaikki selosteessa mainitut ainesosat. En mä halua pähkinäsalaattia syödessä, että siellä on pähkinöitä. Et vähintään olis kohtuullista, että sieltä pistätte tulee Original Sokos Hotellin lahjakorttii ja Food Herkku Marketin lahjakorin.” HOK: ”*tuut tuut*” Ja vielä tuosta Heidin saamasta ”allergisesta” reaktiosta. Itselläni ei ole allergioita ja ymmärrän, että ne oireilevat ihmisillä valtavan eri tavoin. Mutta omassa lähipiirissä, jossa on allergiaa tasolla ”altistus vaatii sairaalakäyntiä”, niin ne huomaa kyllä jo ekaa haarukallista pureskellessa - viimeistään nielaistuaan - että limakalvot alkavat kihelmöidä ja pilli kuroutua umpeen. Jopa pelkissä yliherkkyysallergioissa lähipiirini saa kyllä välittömästi suuhunsa kutinaa esim. aspartaamista ja pystyvät sokkona sanomaan, onko jokin mehu esim. ”sokeritonta”. Et ei sitä allergeenia kauhota viimeiseen haarukalliseen ja vasta tuoteselosteen luettua ”tajuta” lähteä sairaalaan. Joku allergikko voi toki vapaasti oikaista tämän käsitykseni, jos se on väärä.

      Lainaa

    28. Sopan hämmentäjä 14.5.2020 21:57
      Tulos: +23 (23 ääntä)
      Olen pettynyt ja mieleni pahoittanut.

      Lainaa

    29. heimosenkeimo 14.5.2020 22:04
      Tulos: -16 (32 ääntä)
      Pyskolgi: Maapähkinä ei edes ole pähkinä, vaan palkokasvi. Palko taisi kaivella Heidin nenää, mutta ei se päivystyksen arvoinen kutina ole.
      itsellä on allergia tuoreeseen herneeseen ja pähkinään. jos syön niitä nii pähkinästä selviää armottomalla mahakivulla mut herne turvottaa hengitystiet ja tässähän saatto olla just päinvastoin. todellakin ensiapuun koska ihan oikeesti tohon voi kuolla. porukka kellä ei oo pahoja allergioita ei vaan ymmärrä näitä juttuja.

      Lainaa

    30. Tulos: +26 (40 ääntä)
      Kummallista: Ravintoarvot myös monesti paremmat kuin oikeissa pähkinöissä. Oma puoliso on myös pähkinöille, sitruksille, osalle marjoista, muutamalle ristiallergisoivalle hedelmälle + juurekselle ja laktoosille allerginen
      Laktoosille tuskin kuitenkaan on allerginen, vaan joko kärsii laktoosi-intoleranssista tai on maitoproteiinille allerginen.

      Lainaa

    31. Tulos: +35 (39 ääntä)
      Katsoin jenkkileffan jossa tupakoija sai keuhkosyöpään sairastuttuaan tupakkayhtiöltä miljoonakorvauksen ja siitä se idea sitten lähtikin. Salaattiin pähkinöitä pistänyt firma on minulle velkaa uuden auton, merenrantatontin Helsingistä, pitsihuvilan siihen tontille ja tilille riittävästi rahaa koska mikään rehellinen työ ei oikein huvita ja silti kiinnostais elää leveesti, mutta ei ole Suomessa asiakas kuningas. Pahoiteltiin vain.

      Lainaa

    32. Tulos: +31 (35 ääntä)
      Päivi: 12-vuotiaana kaveri opetti että kannattaa Carrolssissa juoda puolet limusta ja sitten heittää se lattialle ja mennä tiskille itkemään että mun limu putos. Saa uuden. Eli puolitoista limukkaa yhden hinnalla. Me tehtiin sitä niin kauan kunnes yhtenä päivänä ne kieltäytyikin antamasta uutta. En ymmärrä miksi. Ehkä oli muuten meidän vika että Carrolls meni konkurssiin?
      Ei se mennyt konkurssiin, se myytiin Hesburgerille.

      Lainaa

    33. Tulos: -41 (51 ääntä)
      Kuin tyhmä voi olla, että 2 viikkoa vaihtaa joka aamu uuden vessapaperirullan?

      Lainaa

    34. Tulos: +33 (39 ääntä)
      Sprinkles: Mutta omassa lähipiirissä, jossa on allergiaa tasolla ”altistus vaatii sairaalakäyntiä”, niin ne huomaa kyllä jo ekaa haarukallista pureskellessa – viimeistään nielaistuaan – että limakalvot alkavat kihelmöidä ja pilli kuroutua umpeen.
      TÄMÄ. Sitä ei kerta kaikkiaan VOI olla huomaamatta parin ensimmäisen minuutin sisään. Jos oireet ei ole niin äkkinäisiä ja kovia, on vaan resurssien tuhlaamista lähteä valittamaan minnekään ensiapuun. Ne menee itsestään ohi. Minulla ei onneksi ole toistaiseksi ollut niin pahoja allergioita, että tarvitsisin akuuttia apua altistuksen takia, mutta en kovinkaan mielelläni testaisi onneani enää. Pari kertaa on nimittäin tullut se tilanne, että oon joutunut vähän arpomaan, että paheneeko tämä vielä vai saanko vielä henkeä. Oireet on kuitenkin helpottaneet aika nopeasti, kun oon älynnyt mokani ja lopettanut syömisen heti ensimmäisen suupalan jälkeen. Siis, no, sen jälkeen, kun kohteliaisuussyistä söin omenapiirakkaa kokonaisen palasen joskus, ja siitä toipuminen kesti jo paljon pitempään. Se on henkisesti tosi ahdistavaa, kun kurkussa on "paksu" tunne, vähän kuin siellä olisi jumissa jotain, mitä et saa nielaistua. Meinasin joskus lapsena tukehtua makkaraan, ja siinä oli vähän samaa fiilistä. Siis vaikka sainkin henkeä, nii oli koko ajan mielessä se muisto siitä makkarasta ja kuolemanpelosta, joka iski siinä vaiheessa, kun tajusin, etten saa nieleksittyä tai yskittyä makkaraa liikkelle, enkä saa henkeä. Mutta jos vetäisin tyytyväisenä omenaa sisältävää salaattia mokaajan tavalla, niin sitten olisikin varmasti tullut jo kiire saada apua. Olisin vaan ollut aika tollo. Tosin minulla on myös keliakia, joten oon tottunut siihen, että luen kaikki tuoteselosteet noin kolmeen kertaan ennen ostamista. Ja pettymys on tuttu kumppani, kun kaikesta ei vaan ole gluteenitonta versiota hyllyllä tai vastine maksaa liikaa. Toki siis VOISIN ehdoin tahdoin mussuttaa maha kipeänä jotain perusleipää ja pullaa ja sit valittaa, että leipomo on aiheuttanut minulle parhaassa tapauksessa "vain" vakavan anemian ja pahimmassa suolistosyövän, mutta jos nyt kuitenkin ottaisin itsestäni vastuun.

      Lainaa

    35. Tulos: +27 (29 ääntä)
      aasi: “Hei Heidi! Kiitos viestistäsi. Todella harmillinen juttu ja kiitos kehitysideastasi. Maapähkinöiden pussittaminen ei kuitenkaan allergia-aspektista ole riittävä varotoimenpide, eikä se ole arvojemme mukaista pyrkiessämme vähentämään turhaa muovin kulutusta. En myöskään oikein ymmärrä, miten on yrityksemme vika, [...]
      Olisiko edes vähintään paikallaan joku varoitus, että jos syö hämärässä?

      Lainaa

    36. Kummallista 15.5.2020 8:55
      Tulos: +23 (23 ääntä)
      RvP: Laktoosille tuskin kuitenkaan on allerginen, vaan joko kärsii laktoosi-intoleranssista tai on maitoproteiinille allerginen.
      Tiedän, huomasin ajatus/kirjoitusvirheen vasta kun postasin, en jaksanut korjailla koska ajattelin ettei tämä ei tainnut olla se oleellisin viesti. Mutta hyvä se on tieten kertoa, ettei jää epäselvyyksiä.

      Lainaa

    37. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Herkullinen sivujuoni tässä on toi ”Food Herkku Market”... Täähän tuli sen jälkeen kun S-ryhmä osti Stockan Herkun ja sille annettiin idioottimainen suomea ja englantia sekoittava) nimi Food Market Herkku. Tähän tehtiin logo (ja sen alle tuotesarja), jonka typografia on niin epäselvä, että me on veetuilu-mielessä luettu se niinkuin se logossa lukee (foodherkkumarket). Mut ihanaa, että jotkut ilmeisesti ovat oikeasti tulkinneet nimen niin.

      Lainaa

    38. Tulos: +47 (47 ääntä)
      Banaani: Olisiko edes vähintään paikallaan joku varoitus, että jos syö hämärässä?
      Tai voisko ne allergisoivat aineet hohtaa pimeässä, niin ymmärtäis hämärässäkin syövänsä jotain vaarallista?

      Lainaa

    39. Tulos: -8 (8 ääntä)
      Emmi kuule - mehän ei ollakaan vielä tällä viikolla harrastettu peiton heilutusta. Emmi- ok!

      Lainaa

    40. Tulos: +42 (44 ääntä)
      Emmille tehty testi paljastaa lopulta aika karua totuutta heidän parisuhteestaan. Se osoittaa että Emmi on täysin tottunut aina siivoamaan miehensä perästä, ilman että koskaan kyseenalaistaa, tai valittaa tästä. Saman testin voisi tehdä useammassakin perheessä...

      Lainaa

    41. Arkkienkeli 15.5.2020 19:54
      Tulos: +15 (15 ääntä)
      Päivi: 12-vuotiaana kaveri opetti että kannattaa Carrolssissa juoda puolet limusta ja sitten heittää se lattialle ja mennä tiskille itkemään että mun limu putos. Saa uuden. Eli puolitoista limukkaa yhden hinnalla. Me tehtiin sitä niin kauan kunnes yhtenä päivänä ne kieltäytyikin antamasta uutta. En ymmärrä miksi. Ehkä oli muuten meidän vika että Carrolls meni konkurssiin?
      Carrols ei koskaan mennyt konkurssiin. Hesburger osti sen Keskolta 2002 ja vaiheittain muutti kaikkien pikaruokapaikkojensa nimet Hesburgereiksi.

      Lainaa

    42. Arkkienkeli 15.5.2020 20:25
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      Tove: Herkullinen sivujuoni tässä on toi ”Food Herkku Market”… Täähän tuli sen jälkeen kun S-ryhmä osti Stockan Herkun ja sille annettiin idioottimainen suomea ja englantia sekoittava) nimi Food Market Herkku. Tähän tehtiin logo (ja sen alle tuotesarja), jonka typografia on niin epäselvä, että me on veetuilu-mielessä luettu [...]
      "Stockmann's Herkku" oli sitten mielestäsi kuitenkin suomea? Foodmarket Herkkuhan noudattaa ihan samaa kaavaa nimeämisessään.

      Lainaa

    43. Että mitä 16.5.2020 5:54
      Tulos: +57 (57 ääntä)
      "Kaupasta oli ostettu alennuksesta kana-aurajuusto salaatti. Nälkäisenä ja hämärässä television valossa illalla salaattia mussuttaen innolla." Olenko ainoa jota häiritsee miten huono ja typerän kuuloinen varsinkin jälkimmäinen lause on ja nämä kaksi on vielä tekstissä jaettu erilliseksi kappaleeksi? Kuulostaa siltä kuin 9 eri ihmistä olisi vuorollaan lisännyt lauseeseen randomin sanan jatkoksi. Eipä sillä että koko hommassa mitään järkeä olisi ollut muutenkaan...

      Lainaa

    44. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Öm: Maapähkinälle voi toki olla allerginen, itsekin olen, mutta se on silti palkokasvi.
      Olet oikeassa. Itse olen allerginen myös tuoreille herneille, eli todennäköisesti liittyy siihen. Ja kaikille pähkinöille, myös kookokselle kaikissa muodoissaan. Pointti olikin että joku kyseenalaisti tyypin lääkärireissun kun kyse oli "vain" maapähkinöistä.

      Lainaa

    45. It's+a+deal 18.5.2020 12:17
      Tulos: +13 (13 ääntä)
      Että mitä: “Kaupasta oli ostettu alennuksesta kana-aurajuusto salaatti. Nälkäisenä ja hämärässä television valossa illalla salaattia mussuttaen innolla.” Olenko ainoa jota häiritsee miten huono ja typerän kuuloinen varsinkin jälkimmäinen lause on ja nämä kaksi on vielä tekstissä jaettu erilliseksi kappaleeksi? Kuulostaa siltä [...]
      Jos odotat mokaajilta kielemme osaamista, minulla on sinulle huonoja uutisia...

      Lainaa

    46. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Sprinkles: Heidi: ”Haluaisin reklamoida ostamastani salaatista.” HOK-Elanto asiakaspalvelu: ”Ikävä kuulla, että tuotteemme ei ole vastannut odotuksia. Kertoisitko tuotekehittelyä varten reklamaation syyn vielä?” Heidi: ”Salaatti sisälsi sisällysluettelossa mainitut ruoka-aineet.” HOK: ”Siis oliko salaatissa pakkausvirhe? Mikä [...]
      Pakko nyt vastata. Itselläni on pari ruoka-ainetta, jotka voivat aiheuttaa vakavan allergisen reaktion. Olen kyseisiä allergeenejä syönyt usein ennen kuin allergia selvisi ja sen jälkeen joskus vahingossa. Aina ei tule mitään oireita, joskus on tullut lieviä oireita, joskus pahempia.. Sen kerran kun jouduin sairaalaan, oireet alkoivat n. 2 h syömisen jälkeen. Joten kaikilla oireet eivät tule heti.

      Lainaa

    47. Hairysteed 6.7.2020 5:07
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Karenit valloilla

      Lainaa

    48. Tulos: -3 (7 ääntä)
      Siis mitä tuon emmin olis pitäny huomata? Jos vessapaperi telineessä tyhjä rulla ni tottakai sen vaihtaa täyteen miettimättä sen kummempia. Mitä siinä pitäisi huomata?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ruoka, salaatti, pähkinä, allergia, reklamaatio, käännösvirhe, petturi, laina, pää, toimia, jekku, pila, vessapaperi, WC-paperi