Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kahakka kirpputorilla, osa 48

Autojen kauppaaminen kirpputorilla rappauttaa pian koko yhteiskunnan.
Suurenna näkymä
Kahakka kirpputorilla, osa 48

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +472 (492 ääntä)
   Taisi Tarjaa vain harmittaa, kun ei tainnut itsellä olla varaa kyseiseen autoon.

   Lainaa

  2. Tulos: +269 (273 ääntä)
   Entä myytäisiin ihan vaan käypäsellä hinnalla, ei kai kukaan huvikseen jaa rahan arvoista tavaraa alihintaan?

   Lainaa

  3. Tulos: +400 (402 ääntä)
   Ei taida olla Tarjalla edes ajokorttia jos kuvittelee että autoja myyvät vain kauppiaat kaupassa.

   Lainaa

  4. Tulos: +139 (145 ääntä)
   Hetken luulin, että tämä oli sama Tarja joka itse yritti myydä ylihinnalla Lokki-valaisinta... Kuvakkeen väriksikin oli valittu sama, mutta sukunimi olikin lyhyempi tämän mokan Tarjalla.

   Lainaa

  5. Tulos: +392 (428 ääntä)
   Ensin olin täysin Fridan puolella, mutta viimeinen kommenttinsa pilasi kaiken. Alkaa kyllästyttämään nämä ihmiset jotka repivät kunnianloukkauksia ihan kaikesta. Ja nyt vielä vainoaminenkin. Alan tuntemaan sääliä Suomen poliisia kohtaan.

   Lainaa

  6. Ompelipompeli 14.5.2020 5:44
   Tulos: +361 (385 ääntä)
   Siis Fridan mielestä ompelukone ja johto myydään erikseen? Haki tukea omalle mokalleen myynti-ilmoituksestaan jossa ei - tietenkään - ollut maininnut johtoa. Eihän se kone nyt mikään älypuhelin ole.

   Lainaa

  7. eääääh 14.5.2020 6:31
   Tulos: -11 (25 ääntä)
   Pyh: Taisi Tarjaa vain harmittaa, kun ei tainnut itsellä olla varaa kyseiseen autoon.
   Jostai syystä tuli heti epäilys mahtaako hällä olla ees korttia.

   Lainaa

  8. eääääh 14.5.2020 6:33
   Tulos: +196 (198 ääntä)
   Ompelipompeli: Siis Fridan mielestä ompelukone ja johto myydään erikseen? Haki tukea omalle mokalleen myynti-ilmoituksestaan jossa ei – tietenkään – ollut maininnut johtoa. Eihän se kone nyt mikään älypuhelin ole.
   Sähkövehkettimet yleensä myydään virtajohdon kanssa, en sit tiä onko ompelukoneet jotai spessu kamaa sen osalta mut epäilen kyl.

   Lainaa

  9. Korteikon Keisari 14.5.2020 7:13
   Tulos: +166 (168 ääntä)
   Tää yhteiskunta ei vaan toimi sillain, että jokainen myy/vaihtaa mitä haluaa millon vaan. Jotain rajaa ja lisää veroja perkele!

   Lainaa

  10. Tulos: +275 (283 ääntä)
   On kyllä erikoinen järjenjuoksu Fridalla. Vähän sama kuin myis auton ilman renkaita. Jos kuluttaja ostaa ompeluloneen kaupasta, niin kyllä siinä tulee virtajohto mukana eikä muuta voi edes olettaa. Ja mitä sillä virtajohdollakaan tekee ilman konetta? Luultavasti sitä ei ole, ei ainakaan ehjää sellaista, kun heittäytyi noin hankalaksi. Ihmisten typeryys jaksaa yllättää päivittäin.

   Lainaa

  11. Tulos: -12 (52 ääntä)
   Toivottavasti Tiia lähetti poliisit Fridan perään.

   Lainaa

  12. Tulos: +178 (184 ääntä)
   Vihdoinkin kaksi "tämä on kunniamloukaus" ihmistä kohtasivat, kuin pata ja kattila konsanaan. Kaikki sympatia läheisille, jotka joutuvat heitä kestämään.

   Lainaa

  13. Tulos: +185 (191 ääntä)
   Miksi myydä ompelukone ilman virtajohtoa?

   Lainaa

  14. Tulos: +153 (153 ääntä)
   Siis mitä tuo Tarja oikein nyt tarkoittaa? Pitäisikö hänen mielestään autot myydä kirppiksellä kymmenellä eurolla? Vai saako autoja myydä vain autokaupoista? Mitä, häh?

   Lainaa

  15. jukkapalmu 14.5.2020 8:17
   Tulos: +81 (87 ääntä)
   Tarja on niitä ketkä kuvittelee että myyjä voittaa sen summan millä tuotteen myy. Varmaan haluaa kauppiaaksi kun saa myydystä tv:stäkin 800€ !!! Myy kolme telkkaria viikossa niin hyvin pärjää!!

   Lainaa

  16. Tulos: +67 (127 ääntä)
   Höpsis: On kyllä erikoinen järjenjuoksu Fridalla. Vähän sama kuin myis auton ilman renkaita. Jos kuluttaja ostaa ompeluloneen kaupasta, niin kyllä siinä tulee virtajohto mukana eikä muuta voi edes olettaa. Ja mitä sillä virtajohdollakaan tekee ilman konetta? Luultavasti sitä ei ole, ei ainakaan ehjää sellaista, kun heittäytyi noin hankalaksi. Ihmisten typeryys jaksaa yllättää päivittäin.
   Yleensä virtajohtoja löytää netistä muutamalla eurolla. Tuon jankkauksen ajan kun olisi käyttänyt Googlen ihmeellisessä maailmassa, niin jollain olisi ompelukoneeseensa virtajohto ja poliisit voisi keskittyä niihin kuuluisiin oikeisiin rikoksiin.

   Lainaa

  17. Kilokalori 14.5.2020 9:09
   Tulos: +102 (102 ääntä)
   Kuinkahan paljon paremmin tämä yhteiskunta sitten pyörisi, jos jokainen KAHDEKSAN TONNIN autoaan myyvä perustaisi oman autokaupan?

   Lainaa

  18. Tulos: +53 (55 ääntä)
   Vai yv:n pitäisi puuttua asiaan...

   Lainaa

  19. Tulos: +190 (196 ääntä)
   NipaMan: Yleensä virtajohtoja löytää netistä muutamalla eurolla. Tuon jankkauksen ajan kun olisi käyttänyt Googlen ihmeellisessä maailmassa, niin jollain olisi ompelukoneeseensa virtajohto ja poliisit voisi keskittyä niihin kuuluisiin oikeisiin rikoksiin.
   No kyllä mun mielestä olisi kohtuullista mainita erikseen, että myy jotain tuotetta ilman virtajohtoa, jos sellaista ei löydy.

   Lainaa

  20. Kummallista 14.5.2020 11:20
   Tulos: +98 (116 ääntä)
   Kyllä tuo ompelukone ilman johtoa on sama, kuin seuraavan mokan auto myytäisiin ilman avaimia.

   Lainaa

  21. yli opisto hörhö 14.5.2020 11:26
   Tulos: +153 (159 ääntä)
   Ei mulle ainakaan ole tullut mieleen että jos alan myymään mitä tahansa sähköllä toimivaa vehjettä kirppiksellä, että mun pitäisi erikseen ilmoittaa onko siinä virtajohto mukana. Tottakai oletan että se kuuluu siihen kauppaan ja jos sitä ei jostain kumman syystä ole niin sitten on aika oleellista mainita siitä. Vähän sama kuin möisi telkkarin ja sitten jälkeenpäin "ai niin, ei muuten se kaukosäädin toimi mutta eipä se myynti-ilmo puhunutkaan toimivasta säätimestä!". Menee vähän kusetuksen piiriin tollanen, vaikka saahan niitä säätimiäkin suhteellisen pienellä vaivalla.

   Lainaa

  22. Tulos: +133 (133 ääntä)
   Tää oli viihdyttävä keissi käsityökirppiksellä, myyjä tosiaan puolusteli että "kai nyt kaikilla on pari ompelukoneen johtoa kotona, tai saahan tohon varaosia tilattua kolmella kympillä". Ja kuitenkin uudenveroisena koneena myytiin.

   Lainaa

  23. Tulos: +89 (101 ääntä)
   Ei hitto Frida... Mikä tällasia ihmisiä vaivaa, kun pitää tehdä asioista noin vaikeita? Ihme saivartelua ja vanuttamista eikä asia etene mihinkään. Nuo "mulla on elämä, en oo joka hetki puhelimella"-selitykset on niin läppä... Piti nyt sit tollasestakin asiasta vääntää hitonmoinen ongelma. Jos lähet ylipäänsä mitään käytettyä myymään, niin kyllä pitäis olla sen verta suoraselkäisyyttä, että myy käyttökelpoista tavaraa, joka on yhä toimiva ja jossa on siihen kuuluvat osat mukana, tai ilmoittaa selkeästi erikseen jos on mitään poikkeavaa. Kyllä nyt sähkölaitteeseen kuuluu virtajohto mukaan. Kehtaa vielä vängätä, et ei ollut mainittu myynti-ilmossa mitään johtoa joten ei kuuluu diiliin, en ole vastuussa. Mokoma palikka. Sama kun myisi vaikka sohvaa, josta puuttuis tyyliin istuintyynyt. Ei kuuluu kauppaan, koska en sitä erikseen ilmoittanut. Asiallinen henkilö olisi tsekannut kyllä, et tuotteessa kaikki osat messissä, tai edes myöntänyt mokansa, jos jotain silti puuttuu, ja joko hommannut johdon tai sopinut asian/palautuksen ostajan kanssa. Ihan naurettavaa jättää onneton ostaja odottelemaan, kai siinä nyt hätä tulee, jos oot maksanu jostain vehkeestä ja se ei ookaan ok, eikä myyjä vastaa... "Ku mulla on elämä". Otas vastuu tekemisistäs ja hoida asiat loppuun bitch.

   Lainaa

  24. Aappo Bee Kuuppo 14.5.2020 13:08
   Tulos: +48 (68 ääntä)
   Frida käyttää sanaa enään -> syyllinen, tyrmään ja tunti turpaan.

   Lainaa

  25. Tulos: +54 (54 ääntä)
   Happamia, sanoi Tarja volkkareista.

   Lainaa

  26. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Nyt yksityisviesti äkkiä paikalle selvittämään tilanne!!!

   Lainaa

  27. Tulos: +32 (42 ääntä)
   Jäin vaan miettiin, et olikohan Fridalla alunperinkin kusetus mielessä, vai iskikö ahneus vasta kun tajusi ettei saisi johdotonta konetta myytyä kuitenkaan.

   Lainaa

  28. Tulos: -39 (55 ääntä)
   Mistäs te tiedätte, onko alkuperäisessä myynti-ilmoituksessa ollut maininta, ettei sisällä virtajohtoa? Kun tuo mainitsi vielä, että "tarkistin ilmoituksen". Aikamoinen soppa, ja tän tietojen perusteella ei voi sanoa, kumman puolelle asettuisi.

   Lainaa

  29. Kahen+Kilo+Kalori 14.5.2020 20:33
   Tulos: +41 (41 ääntä)
   Joku+poika: Mistäs te tiedätte, onko alkuperäisessä myynti-ilmoituksessa ollut maininta, ettei sisällä virtajohtoa? Kun tuo mainitsi vielä, että “tarkistin ilmoituksen”. Aikamoinen soppa, ja tän tietojen perusteella ei voi sanoa, kumman puolelle asettuisi.
   Ei kummankaan.

   Lainaa

  30. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Se on enää, ei enään. Argh.

   Lainaa

  31. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Korteikon Keisari: Tää yhteiskunta ei vaan toimi sillain, että jokainen myy/vaihtaa mitä haluaa millon vaan. Jotain rajaa ja lisää veroja perkele!
   Jep. Ja jos asia tuntuu vaikealta, eikä oikein tiedä mihin se RAJA kuuluu vetää, ni siihen, että siitä kaupankäynnistä ei kuulu HYÖTYÄ!

   Lainaa

  32. Tulos: +68 (70 ääntä)
   NipaMan: Yleensä virtajohtoja löytää netistä muutamalla eurolla. Tuon jankkauksen ajan kun olisi käyttänyt Googlen ihmeellisessä maailmassa, niin jollain olisi ompelukoneeseensa virtajohto ja poliisit voisi keskittyä niihin kuuluisiin oikeisiin rikoksiin.
   Tähän vain reunahuomautuksena, että ompelukoneen virtajohto ei ole ihan mikä tahansa piuha, vaan osa laitetta jota tulee koneen mukana se tasan yksi. "Ei kuulunut kauppaan" oli tässä yhteydessä aika outo tulkinta, paitsi jos ilmoituksessa nimenomaan mainittiin johdon puuttumisesta. Varaosina niitä myyvät oikeastaan vain ompelukonekaupat, nopealla vilkaisulla minimi 15 € JOS siis malli sattuisi olemaan koneeseen sopiva, niitä kun on erilaisia ja eri hintaisia. Osassa koneista virtajohto ei edes ole pelkkä johto, vaan samasta palikasta lähtee yksi johto pistorasiaan ja toisessa johdossa on ompelukoneen poljin (ehkä tässä tapauksessa ei, tai ostaja olisi sanonut "poljin"). Eli joo, vähän saattaisi kismittää jos ensimmäiseksi pitäisi lähteä etsimään verkkokaupoista varaosia, jos kone on toimivana myyty.

   Lainaa

  33. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Joku+poika: Mistäs te tiedätte, onko alkuperäisessä myynti-ilmoituksessa ollut maininta, ettei sisällä virtajohtoa? Kun tuo mainitsi vielä, että “tarkistin ilmoituksen”. Aikamoinen soppa, ja tän tietojen perusteella ei voi sanoa, kumman puolelle asettuisi.
   Hohhoijaa, mikä älynväläys. Luepas tuo juttu uudestaan. Tiiahan haluaa purkaa kaupan nimenomaan sen takia, että hänelle tuli yllätyksenä, ettei koneen mukana tullutkaan johtoa. Miksi helkutissa purkaa kauppa, jos kerran tiesi jo ostaessa, että johto puuttuu???

   Lainaa

  34. Tulos: +27 (31 ääntä)
   NipaMan: Yleensä virtajohtoja löytää netistä muutamalla eurolla. Tuon jankkauksen ajan kun olisi käyttänyt Googlen ihmeellisessä maailmassa, niin jollain olisi ompelukoneeseensa virtajohto ja poliisit voisi keskittyä niihin kuuluisiin oikeisiin rikoksiin.
   Minun koneeseen maksoi 110e kyseinen johto.

   Lainaa

  35. Tulos: -44 (46 ääntä)
   Kummallista: Kyllä tuo ompelukone ilman johtoa on sama, kuin seuraavan mokan auto myytäisiin ilman avaimia.
   Ei oikeastaan ole. Nuo ompelukoneen johdot ovat yleismallin virtajohtoja, joita löytyy telkkareista ja tietokoneista. Niitä on siis ihan marketista saatavilla toisin kuin tietyn auton avaimia. Tietenkin olisi hyvä ilmoittaa jos virtajohto ei kuulu kauppaan. Tässä nyt vaan oli käynyt moka, jonka seurauksena alkoi poliisilla uhkailu.

   Lainaa

  36. Tulos: +21 (27 ääntä)
   Dindu: Ei oikeastaan ole. Nuo ompelukoneen johdot ovat yleismallin virtajohtoja, joita löytyy telkkareista ja tietokoneista. Niitä on siis ihan marketista saatavilla toisin kuin tietyn auton avaimia. Tietenkin olisi hyvä ilmoittaa jos virtajohto ei kuulu kauppaan. Tässä nyt vaan oli käynyt moka, jonka seurauksena alkoi poliisilla uhkailu.
   Jos ostat Lidlin tai muun marketin 50 euron ompelukoneen, niin ehkäpä näin. Jos kyse on vähänkin erilaisesta tai vanhemmasta mallista, sillä on oman mallinen johto. Monesti myös virtajohto on kiinni polkimessa. (Ja vanhempi ompelukone viittaa -60-luvulla tehtyihin. Sellaiset on aika haluttua tavaraa kirppareilla, koska niitä ei saa kirveelläkään rikki.)

   Lainaa

  37. Tulos: -18 (22 ääntä)
   Höpsis: On kyllä erikoinen järjenjuoksu Fridalla. Vähän sama kuin myis auton ilman renkaita.
   Mä oon ostanut auton ilman renkaita ja vanteita. Ihan tietoisesti. En tiedä oliko mun tai myyjän järjenjuoksussa jotain erikoista. Mielestäni ei.

   Lainaa

  38. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Iso Hoo: Ei taida olla Tarjalla edes ajokorttia jos kuvittelee että autoja myyvät vain kauppiaat kaupassa.
   No ei siihen kyllä ajokorttia tarvita että tietää että ihmiset myy käytettyjä autojaan. T. Kortiton (iän puolesta vois olla kauan sitten, mutta se on kallista hommaa.)

   Lainaa

  39. Vaikenemalla vaikutat fiksummalta 17.5.2020 17:38
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   plop: Mä oon ostanut auton ilman renkaita ja vanteita. Ihan tietoisesti. En tiedä oliko mun tai myyjän järjenjuoksussa jotain erikoista. Mielestäni ei.
   Moitteeton järjenjuoksusi ei sitten ymmärtänyt, että esimerkissäsi olit varmaan hyväksynyt kaupan noilla puitteilla? Eikä siis tullut yllätyksenä, että ostamasi auto on myyty sinulle ilman renkaita ja vanteita. Voi pyhä yksinkertaisuus

   Lainaa

  40. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Pyh: Taisi Tarjaa vain harmittaa, kun ei tainnut itsellä olla varaa kyseiseen autoon.
   Onkohan Tarja sama Tarja ku Lokki valaisimen myyjä? Toisessa postauksessa täällä 😂😂

   Lainaa

  41. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Siis mistä näitä riittää? Noilla nettikirppiksillä tuntuu kyllä liikkuvan melko erikoista väkeä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: auto, hinta, kirpputori, kirppis, kirppari, ompelukone, poliisit, kunnianloukkaus, virtajohto, johto, poljin, autot, autokauppa