Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 71

Perutaan häät, mutta ei kerrota kaasolle, jooko?
Mielensäpahoittajat, osa 71

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 35 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +631 (647 ääntä)
      Maid of honorzilla.

      Lainaa

    2. Tulos: +503 (521 ääntä)
      Siis miten se on kannanotto kaason luotettavuutta kohtaan ollenkaan, että häät on peruttu koronan takia, ja siitä on ilmoitettu kaikille yhteisesti Facessa?

      Lainaa

    3. Tulos: +338 (362 ääntä)
      Eikö enää riitä hirviömorsiamet. Tuuleko nyt jo hirviökaasot. Mitä syntyy, kun nänä toimii yhdesää? Voi sulhasparkaa ainakin.

      Lainaa

    4. Tulos: +115 (139 ääntä)
      riesa: Maid of honorzilla.
      ....MOHzilla...

      Lainaa

    5. Niinhän siinä lukee 14.5.2020 7:30
      Tulos: -274 (290 ääntä)
      Eläintuhkaus on tukena vaikeina aikoina. Eihän se korona kai useimpiin lemmikkeihin tartu?

      Lainaa

    6. Tulos: +470 (472 ääntä)
      Niinhän siinä lukee: Eläintuhkaus on tukena vaikeina aikoina. Eihän se korona kai useimpiin lemmikkeihin tartu?
      Vaikeilla ajoilla ei taideta tässä viitata maailman tilanteeseen vaan omistajan henkilökohtaiseen suruun rakkaan eläimen kuollessa, koronan olemassaolo kun ei ole poistanut muita kuolinsyitä maailmasta.

      Lainaa

    7. jukkapalmu 14.5.2020 8:07
      Tulos: +288 (308 ääntä)
      Noi on ihan parhaita kun joku idiootti mitkä kukaan ei halua asiakkaaksi ilmoittaa erikseen ettei tule asiakkaaksi.

      Lainaa

    8. Johan Pompas 14.5.2020 8:30
      Tulos: +267 (275 ääntä)
      Mitenkähän Erja ajatteli "tekevänsä yhteistyötä" eläintuhkausfirman kanssa? Tulla avuksi tuhkaamaan muiden lemmikkejä?

      Lainaa

    9. Tulos: +172 (182 ääntä)
      Johan Pompas: Mitenkähän Erja ajatteli “tekevänsä yhteistyötä” eläintuhkausfirman kanssa? Tulla avuksi tuhkaamaan muiden lemmikkejä?
      Listiä toisten eläimiä, jotta tuhkaamo saa enempi tuhkattavaa?

      Lainaa

    10. Bodvåihsojeåve 14.5.2020 8:53
      Tulos: -144 (248 ääntä)
      No, mun mielestä eläintuhkausfirmakin voisi ihan ystävällisyyttään ottaa huomioon hevosen omistajan toiveen, vaikka kuvan käyttö laillista olisikin. Ei kai yhden kuvan vaihtaminen niin vaikeaa olisi. Tietysti hevosen omistajakin voisi käyttäytyä paremmin.

      Lainaa

    11. Kummikäki 14.5.2020 9:22
      Tulos: +27 (45 ääntä)
      Hoo: Eikö enää riitä hirviömorsiamet. Tuuleko nyt jo hirviökaasot. Mitä syntyy, kun nänä toimii yhdesää? Voi sulhasparkaa ainakin.
      Lueskelen joskus Cheezburger-sivustoa joka on luullakseni amerikkalainen. Siellä on välillä aivan käsittämättömiä tarinoita hirviöanopeista, pervoista appiukoista ja bestmaneista jotka juovat sulhasen häämatkarahat ja romuttavat hääauton kännipäissään. Tuskin ovat kaikki totta. Mutta on siellä myös söpöjä videoita joissa kapybarat kylpevät japanilaisen eläinpuiston ulkoaltaassa. Taidanpa katsoa sellaisen nyt samantien.

      Lainaa

    12. Minäminä 14.5.2020 9:29
      Tulos: +199 (205 ääntä)
      Bodvåihsojeåve: No, mun mielestä eläintuhkausfirmakin voisi ihan ystävällisyyttään ottaa huomioon hevosen omistajan toiveen, vaikka kuvan käyttö laillista olisikin. Ei kai yhden kuvan vaihtaminen niin vaikeaa olisi. Tietysti hevosen omistajakin voisi käyttäytyä paremmin.
      Olisi varmaan ottanutkin, jos hevosen omistaja olisi asiallisesti toiveensa esittänyt. Ehkä ottikin, ja olivat tuossa vaiheessa jo etsimässä uutta kuvaa. Mutta sekään ei tapahdu sekunnissa. Kyse tuskin on vaikeudesta, vaan ajankäytöstä. On periaatteessa myös mahdollista, että firma on maksanut kuvasta entiselle omistajalle. Vähän on kohtuutonta, jos seuraava omistaja saa perua kaupan, eikä varmasti maksaisi edes kauppahintaa takaisin.

      Lainaa

    13. Tulos: +246 (254 ääntä)
      Sitä vain nyt mietin, että miksei ihmisten haustauspalveluita mainosteta onnellisina kirmaavien ihmisten kuvilla?

      Lainaa

    14. Tulos: +122 (140 ääntä)
      Bodvåihsojeåve: No, mun mielestä eläintuhkausfirmakin voisi ihan ystävällisyyttään ottaa huomioon hevosen omistajan toiveen, vaikka kuvan käyttö laillista olisikin. Ei kai yhden kuvan vaihtaminen niin vaikeaa olisi. Tietysti hevosen omistajakin voisi käyttäytyä paremmin.
      Sinänsä ymmärrän, että joku ei halua oman vielä elossa olevan (ja vielä noin tunnistettavan värisen) hevosensa kuvaa tuhkausmainokseen. Tällaisessa tilanteessa uudella omistajalla ei ole oikeutta vaatia yhtään mitään, mutta kohteliaalla pyynnöllä voisi päästä pitkälle. Eihän toi kuvan vaihtaminen ole iso homma, jos sen osaa tehdä itse, mutta jos tohon on palkattu joku, niin sitten siitä tulee taas lisäkustannuksia. Ja voihan olla, että tosta on tehty julisteita ja kylä kaikki ilmoitustaulut on tapetoitu niillä. Silloin hommasta tulee vielä isompi.

      Lainaa

    15. Tulos: +94 (122 ääntä)
      Kyseessähän on varmasti maailman ainoa ruskea hevonen, jolla on valkoiset sukat ja valkoinen läiskä kyljessä.

      Lainaa

    16. Tulos: +131 (133 ääntä)
      Erjalta tyypillinen "vien mun bisnekset muualle" heitto, vaikka ei varmasti edes edes koskaan ajatellut mitään sellaista. Ja ihmettelen muutenkin mitä "yhteistyötä" yksityishenkilö tai edes mikään yritys voi tehdä krematorion kanssa.

      Lainaa

    17. Tulos: +55 (61 ääntä)
      Avoinna ajanvarauksella arkisin... muulloin sopimuksen mukaan

      Lainaa

    18. Tulos: +122 (124 ääntä)
      Ihan hyvä että häät peruttiin, Sannin kaveri katselee kaikessa rauhassa vähän tolkumman kaason sitten seuraavalle kerralle.

      Lainaa

    19. Tulos: +69 (73 ääntä)
      Mä kelasin, et Erja tarkotti yhteistyöllä sitä, että hän olis mahollisesti tuonut omat eläimet aikanaan tuhkattavaksi kyseiseen yritykseen. Turhasta mielensa kuitenkin pahoitti.

      Lainaa

    20. Tulos: -12 (40 ääntä)
      Hevoseton: Kyseessähän on varmasti maailman ainoa ruskea hevonen, jolla on valkoiset sukat ja valkoinen läiskä kyljessä.
      Sen läiskän muoto voi olla hyvinkin yksilöllinen, vähän kuin ihmisen sormenjäljet.

      Lainaa

    21. Tulos: -23 (37 ääntä)
      Frodo: Mä kelasin, et Erja tarkotti yhteistyöllä sitä, että hän olis mahollisesti tuonut omat eläimet aikanaan tuhkattavaksi kyseiseen yritykseen. Turhasta mielensa kuitenkin pahoitti.
      No enpä tiedä että turhasta, kyllähän "tuhkamme sinun lemmikkisi, kyllä, juuri sinun" on aika ikävä ajatus. Olisi kuitenkin kannattanut laittaa yksityisviestiä ja pyytää kauniisti, ehkä kysellä miten voisi pyyntöön suostumista mahdollistaa -ie vaikka maksaa luvat johonkin muuhun kuvan. Vaatimalla harvemmin saa toiveitaan läpi.

      Lainaa

    22. Tulos: +21 (27 ääntä)
      Sanni, olisko pitänyt faksi, tai teleksi tai sähkösanoma laittaa.

      Lainaa

    23. Sopan hämmentäjä 14.5.2020 21:51
      Tulos: +81 (93 ääntä)
      Täytyykin ostaa asunto, jossa on joskus kuvattu jokin leffakohtaus, ja vaatia sitten koko maailmaa poistamaan kyseinen leffa, koska se on kuvattu MINUN ASUNNOSSA ilman MINUN LUPAA!!!!

      Lainaa

    24. Tulos: +70 (74 ääntä)
      Kannattaa Erjan varmistaa ensi kerralla kun eläintä ostaa, että eihän siitä vaan kukan ole kuvia mennyt ikinä ottamaan.

      Lainaa

    25. Tulos: +44 (44 ääntä)
      jukkapalmu: Noi on ihan parhaita kun joku idiootti mitkä kukaan ei halua asiakkaaksi ilmoittaa erikseen ettei tule asiakkaaksi.
      Ahh... tulee tulvahdus taksikuskin aikoja mieleen... miten sitä olisikin pitänyt antaa niin ja niin paljon alennusta jollekin takapenkille sammahdelleelle Seppälän-pukumiehelle tai tämä ei ainakaan ENÄÄ IKINÄ KÄYTÄ TÄTÄ TAKSIA!

      Lainaa

    26. Tulos: 0 (8 ääntä)
      JJ: Sitä vain nyt mietin, että miksei ihmisten haustauspalveluita mainosteta onnellisina kirmaavien ihmisten kuvilla?
      No ei niitä kuolleidenkaan kuvilla kai mainosteta?

      Lainaa

    27. Jotakin+mieltä 15.5.2020 19:09
      Tulos: +7 (9 ääntä)
      Hevosen kylkeen pitäisi tatuoida rekisteröidyn tavaramerkin merkki?

      Lainaa

    28. Tulos: +4 (18 ääntä)
      Olenko ainoa, joka on yllättynyt siitä, että hevosia tuhkataan? Olen aina olettanut, että ne uunit on melko pieniä. Erja ei edes vaikuta aluksi siltä, että olisi tahtonut kuvan poistaa. Ihme kiukuttelua ja firmakin vastasi siihen malliin, että keskustelu on käyty ehkä jo aikaisemminkin.

      Lainaa

    29. Tulos: +30 (34 ääntä)
      -x-x-: Sinänsä ymmärrän, että joku ei halua oman vielä elossa olevan (ja vielä noin tunnistettavan värisen) hevosensa kuvaa tuhkausmainokseen. Tällaisessa tilanteessa uudella omistajalla ei ole oikeutta vaatia yhtään mitään, mutta kohteliaalla pyynnöllä voisi päästä pitkälle.
      Lehmänkirjavat hevoset eivät ole nykypäivänä kovinkaan harvinaisia ja kuva on vieläpä tosi pieni. Voisin vielä jotenkin ymmärtää jos tuo hevonen olisi koko mainoksen kokoisena taustakuvana tai jos se olisi vaikka tunnettu kilpahevonen tai siitosori jolloin saattaisi syntyä hämminkiä siitä että sitä mahdollisesti luultaisiin kuolleeksi. Hevoset kuitenkaan eivät ole kuten monet muut lemmikit, niillä useimmiten on useampi omistaja elämänsä aikana ja haaskaa vain omaa energiaansa jos yrittää saada hevosensa "edellisen elämän" kuvat pois netistä...

      Lainaa

    30. Kummikäki 16.5.2020 8:15
      Tulos: -3 (17 ääntä)
      Njäh: Olenko ainoa, joka on yllättynyt siitä, että hevosia tuhkataan? Olen aina olettanut, että ne uunit on melko pieniä. Erja ei edes vaikuta aluksi siltä, että olisi tahtonut kuvan poistaa. Ihme kiukuttelua ja firmakin vastasi siihen malliin, että keskustelu on käyty ehkä jo aikaisemminkin.
      En minäkään tiennyt että niitä tuhkataan. Luulin että niistä tehdään jotain teollisuuden...gyääh...ainetta tai koiranruokaa. Ehkä ne paloitellaan sinne uuniin. Lahden Sykkeen S-marketista saa silloin tällöin lihatiskistä hevosen jauhelihaa. On vähärasvaista.

      Lainaa

    31. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Kummikäki: En minäkään tiennyt että niitä tuhkataan. Luulin että niistä tehdään jotain teollisuuden…gyääh…ainetta tai koiranruokaa. Ehkä ne paloitellaan sinne uuniin. Lahden Sykkeen S-marketista saa silloin tällöin lihatiskistä hevosen jauhelihaa. On vähärasvaista.
      Monet teurastamot eivät enää ota hevosia vastaan ja joissain tapauksissa hevonen on kuolinhetkellään ollut niin lääkitty että teurasvaroaika ei ole täyttynyt, eli lihaa ei voida käyttää. Jotenkin se ~500kg pitää silti hävittää, varsinkin jos ei ole omaa maata sellaisella alueella jonne hautaaminen on sallittua. Suomalaista hevosta syön hyvällä omatunnolla ja toivon että useampi teurastamo niitä huolisi; ne useimmiten ovat eläneet hyvän elämän, toisin kuin monet tehotuotantoeläimet.

      Lainaa

    32. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Kummikäki: En minäkään tiennyt että niitä tuhkataan. Luulin että niistä tehdään jotain teollisuuden...gyääh...ainetta tai koiranruokaa. Ehkä ne paloitellaan sinne uuniin. Lahden Sykkeen S-marketista saa silloin tällöin lihatiskistä hevosen jauhelihaa. On vähärasvaista.
      Liittyy asiaan miten?? Ei kaikista hevosista todellakaan tehdä metukkaa, fileitä tai muutakaan.

      Lainaa

    33. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Mitäköhän väliä sillä on, mistä se tieto peruuntumisesta tulee? Kunhan tulee. Jos päätös on tehty, ja siitä kerrotaan myös julkisesti, mikä helvetin varoaika siihen tarvitaan että kaasoille ja muille kerrotaan ensin? Kuuluu varmaan samaan sarjaan kuin hääkutsut jotka vaativat ilmoituksen jos joku EI aio tulla.

      Lainaa

    34. Riskaabeli fretti 9.6.2020 1:31
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      Bodvåihsojeåve: No, mun mielestä eläintuhkausfirmakin voisi ihan ystävällisyyttään ottaa huomioon hevosen omistajan toiveen, vaikka kuvan käyttö laillista olisikin. Ei kai yhden kuvan vaihtaminen niin vaikeaa olisi. Tietysti hevosen omistajakin voisi käyttäytyä paremmin.
      Miksi ihmeessä, jos oikeudet on hankittu kuvaajalta?

      Lainaa

    35. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Minäminä: Olisi varmaan ottanutkin, jos hevosen omistaja olisi asiallisesti toiveensa esittänyt. Ehkä ottikin, ja olivat tuossa vaiheessa jo etsimässä uutta kuvaa. Mutta sekään ei tapahdu sekunnissa. Kyse tuskin on vaikeudesta, vaan ajankäytöstä. On periaatteessa myös mahdollista, että firma on maksanut [...]
      Ja mitä se edes haittaa että tuola häen hepan kuva. Haluaa vaan olla hankalala

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tuhkaus, kuva, hevonen, lupa, luvat, valokuva, häät, kaaso, perutut häät, ilmoitus, kaveri