Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 104

Pakko päästä Suomesta pois. Milloin rajat aukeavat?
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 104

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 44 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +588 (594 ääntä)
      Naistenhuoneella tiedetään kaikki

      Lainaa

    2. No permission 30.4.2020 1:12
      Tulos: +387 (431 ääntä)
      "Aina voi aloittaa pierulla" :D Tämä täytyy muistaa :D

      Lainaa

    3. Tulos: +397 (421 ääntä)
      Käyttääkö joku oikeasti tosissaan tuota "Kaverin puolesta kyselen" eikä vain vitsinä?

      Lainaa

    4. Tulos: +26 (160 ääntä)
      Setti on juuri sellaista mitä voi odottaakin FB-ryhmältä, joka identifioi itsensä vessaksi.

      Lainaa

    5. Kulervo Kammola 30.4.2020 2:11
      Tulos: +10 (74 ääntä)
      Hei Iiris, meidän takapihalta on vain kolme kilometriä suolle. Sotke sinne itsesi.

      Lainaa

    6. Tulos: +161 (177 ääntä)
      Iirikselle täytynee kommentoida, että tässä vallitsevassa tilanteessa ruoho ei valitettavasti ole vihreämpää aidan (siis Suomen rajojen) toisella puolella... eikä Iiris varmaankaan edes ole pitkään aikaan tervetullut vaikka kuinka olisi kiva vähän lähteä reissuun

      Lainaa

    7. MansikkaSmoothie 30.4.2020 6:15
      Tulos: +79 (105 ääntä)
      Nivelpsoriaatikkona, iho ja hius-ongelmaisena voin todellakin todeta että hiustenlähtö on vahvasti sidoksissa ihoon. Ihoahan se päänahkakin on ja jos iho oireilee yleisesti ottaen niin todennäköisesti myös päänahka oireilee ihan samoin joten hiukset ei kasva kunnolla ja alkaa näivettymään ja katkeilemaan. Se taas on eri asia että mikä on näiden ongelmien todellinen syy, koska syitä voi olla vaikka kuinka monta ja eeeehkä lääkäri olis se oikeampi paikka kysellä kuin yksikään Fb-ryhmä vaikka ns. vertaistuen nimissä asiaa kyselikin. Ja pieurlla saisi ehkä annettua itsestään rennon kuvan mutta voi olla että treffit jää lyhyeen.

      Lainaa

    8. Isä neljän, joka olet töissä 30.4.2020 6:24
      Tulos: +84 (96 ääntä)
      MansikkaSmoothie: Nivelpsoriaatikkona, iho ja hius-ongelmaisena voin todellakin todeta että hiustenlähtö on vahvasti sidoksissa ihoon. Ihoahan se päänahkakin on ja jos iho oireilee yleisesti ottaen niin todennäköisesti myös päänahka oireilee ihan samoin joten hiukset ei kasva kunnolla ja alkaa näivettymään ja katkeilemaan. Se taas on [...]
      TOISAALTA Jonna facebookissa on eriä mieltä, ja Jonna on aika luotettavan oloinen nimi. Kumpaako siis uskoa?

      Lainaa

    9. jukkapalmu 30.4.2020 7:40
      Tulos: +12 (96 ääntä)
      Mikä helvetti siinä on ettei kirjoitusvirheitä voi korjata, vaan pitää itte huutaa isoon ääneen että "Mitä mä kirjoitin!!!!????"

      Lainaa

    10. MansikkaSmoothie 30.4.2020 7:56
      Tulos: +44 (68 ääntä)
      Niin noh, on olemassa ihan uskomattoman paljon ihmisiä jotka jaksaa nähdä ihan käsittämättömän määrän vaivaa siihen että vatvoo ties mitä terveysoneglmia ja sairauksien diognostiikkaa nettikeskusteluissa, arvuutellen keskenään että mitähän mikäkin voisi olla, sen sijaan että varaisi ajan lääkärille tai menisi päivystykseen. Ehkä paras oli se tapaus joka tälläkin sivustolla oli kun yks tyyppi kyseli että mikähän on kun silmän valkuaiset on todella keltaiset, etä joooh josko vaikka menisit ensiapuun että maksasi taitaa olla poksahtamassa. Suomalaisten keskuudessa vallitsee tietyillä ihmisillä ihan oma kulttuurinsa siinä että haetaan nimenomaan huomiota ja sääliä ja päivittelä muilta ihmisiltä sillä että vatvotaan ja pähkäillään, voivotellaan ja märehditään kaikkia oireita ja mahdollisia sairauksia mutta jos sanoo että meeppä kuule lääkäriin kun lääkäri olis se oikee ammattilainen niin silloin tulee kaikki mahdolliset vastalauseet että miksi sinne lääkäriin ei voi varata aikaa tai lähteä päivystyksen tai soittaa terveydenhuollon neuvontanumeroihin.

      Lainaa

    11. MansikkaSmoothie 30.4.2020 7:58
      Tulos: +10 (32 ääntä)
      jukkapalmu: Mikä helvetti siinä on ettei kirjoitusvirheitä voi korjata, vaan pitää itte huutaa isoon ääneen että “Mitä mä kirjoitin!!!!????”
      Facebookissa sentään voi korjata tekstiään, täällä ei. Eli minäkin joudun taas huutelemaan perään että typoja tuli taas järjetön määrä ja yksi nistä on tuo "diognostiikka". Eli tarkoitin kirjoittaa diagnostiikka.

      Lainaa

    12. Tulos: +35 (57 ääntä)
      Airiin: Naistenhuoneella tiedetään kaikki
      Paitsi sitä, miten muokata omaa kommenttia jälkikäteen... Ha!

      Lainaa

    13. Kahen Kilo Kalori 30.4.2020 8:00
      Tulos: +74 (82 ääntä)
      jukkapalmu: Mikä helvetti siinä on ettei kirjoitusvirheitä voi korjata, vaan pitää itte huutaa isoon ääneen että “Mitä mä kirjoitin!!!!????”
      Eihän se sitten olisi yhtään hauskaa.

      Lainaa

    14. Tulos: +44 (58 ääntä)
      Kyllä: Käyttääkö joku oikeasti tosissaan tuota “Kaverin puolesta kyselen” eikä vain vitsinä?
      Miten pitäisi ilmaista se, jos todella kyselee kaverin puolesta? Minä ainakin olen useamman kerran niin tehnyt. Harvemmin kyllä Facebookissa, mutta muissa internetin alustoissa.

      Lainaa

    15. Tulos: +66 (76 ääntä)
      Noo, jos Trump ei jotain tiedä ei vielä kerro paljoa...

      Lainaa

    16. Jorma Ralli-Kukkula 30.4.2020 10:33
      Tulos: +27 (41 ääntä)
      Mistä saisi luotettavia peniksenpidennyslaitteita? Kaverin puolesta kyselen.

      Lainaa

    17. Tulos: +5 (15 ääntä)
      Iiris - soutuvenheellä Kiinaan, sinne vaan!

      Lainaa

    18. Jarno Lehtonen 30.4.2020 13:27
      Tulos: -20 (34 ääntä)
      Iiriksen sukunimi lienee todennäköisesti Suomela :D

      Lainaa

    19. Tulos: -2 (44 ääntä)
      Kannattaa masturboida ennen ekoja treffejä. Panettaa paljon vähemmän vähemmän ja pystyy olemaan paljon rennompana kun ajatukset pyörii muuallakin kuin treffikumppanin kalsareissa.

      Lainaa

    20. Tulos: +25 (35 ääntä)
      Kulervo Kammola: Hei Iiris, meidän takapihalta on vain kolme kilometriä suolle. Sotke sinne itsesi.
      Miksi vihaat ihmistä jota et edes tunne? Oletko sekopää?

      Lainaa

    21. Tulos: -17 (43 ääntä)
      Miksi asua jossain tietyssä maassa, jos ei siellä pysty yhtäjaksoisesti pidempään olemaan. Vai onko nämä näitä pikkulapsen aivoilla varustettuja ihmisiä, jotka haluaa milloin mitäkin, ymmärtämättä realiteetteja.

      Lainaa

    22. Tulos: +24 (50 ääntä)
      PipGame: Miksi asua jossain tietyssä maassa, jos ei siellä pysty yhtäjaksoisesti pidempään olemaan. Vai onko nämä näitä pikkulapsen aivoilla varustettuja ihmisiä, jotka haluaa milloin mitäkin, ymmärtämättä realiteetteja.
      Oliko tämä tarkoitettu sarkasmiksi? "Ranskan maaseutu on ihanin paikka, mutta puhun kieltä huonosti, työpaikkaa ei ole tiedossa, ja opintonikin pitäisi saattaa loppuun Suomessa, joten kesälomailuksi jää.." "Eikun ei koskaan pidä asua missään paitsi siitä syystä että todella haluaa, mene nyt työttömäksi sinne Ranskaan, mitä laskuista ja papereista ja muista pikkulapsen hetkellisistä haluista, etkö ymmärrä realiteetteja!" Öööö?

      Lainaa

    23. Tulos: +49 (53 ääntä)
      MansikkaSmoothie: Niin noh, on olemassa ihan uskomattoman paljon ihmisiä jotka jaksaa nähdä ihan käsittämättömän määrän vaivaa siihen että vatvoo ties mitä terveysoneglmia ja sairauksien diognostiikkaa nettikeskusteluissa, arvuutellen keskenään että mitähän mikäkin voisi olla, sen sijaan että varaisi ajan lääkärille tai menisi [...]
      Ennen netin yleistymistä jokaisessa itseään kunnioittavassa aikakauslehdessä oli lääkäripalsta, jonne lukijat saivat lähettää kysymyksiään toinen toistaan kiusallisemmista vaivoistaan ja toivoa, että ehkäpä jo kuukauden päästä ilmestyvässä seuraavassa numerossa olisi vastaus juuri siihen omaan kysymykseen. Legendaarisin näistä oli kenties Suosikin Bees and honey -palsta, jossa joulupukin näköinen ”Eki”-lääkäri neuvoi murrosikäisiä pulmissa joiden takia ei kehdattu mennä terveyskeskukseen. Eräs tyttö (josta kaveri kertoi lukeneensa), kirjoitti, pitääkö olla huolissaan, kun banaanin avulla tapahtuneen itsetyydytyksen jälkeen pimppi haisi ihan kamalalle. Eki siihen että ”Niin, eihän se emätin mikään komposti ole”.

      Lainaa

    24. MansikkaSmoothie 30.4.2020 23:49
      Tulos: +20 (34 ääntä)
      Kummikäki: Ennen netin yleistymistä jokaisessa itseään kunnioittavassa aikakauslehdessä oli lääkäripalsta, jonne lukijat saivat lähettää kysymyksiään toinen toistaan kiusallisemmista vaivoistaan ja toivoa, että ehkäpä jo kuukauden päästä ilmestyvässä seuraavassa numerossa olisi vastaus juuri siihen omaan kysymykseen. [...]
      Muistan tuon kun olen itsekkin ollut teini silloin. Ja joo, noista on kirjoitettu montakin nettiartikkelia jälkeen päin että "Muistatko vielä Ekin?". Mutta tuolle Ekin palstan ilmiölle on ihan oma selityksensäkin, se että siihen aikaan ihan todella oli kiusallista mennä avautumaan terkkarille ja siihen aikaan esim. kouluterkkarit on monestikkin aiheuttaneet pysyviäkin traumoja kun ovat möleytelleet kaikkea asiatonta sille ujolle ja herkälle teinille. Että kun tietää taustat niin on hyvinkin ymmärrettävää miksi juuri siitä Ekin palstasta tuli niin suosittu. On sanottu että moni varsinkin 80-luvun teini on saanut lähes kaiken tietonsa juurikin Ekin palstalta. Mutta tota, tälleen nykyaikana on jo vähän noloa se että ihan aikuiset ihmiset jauhaa ja päivittelee ja arvuuttelee sairauksia ja diagnooseja keskenään mututuntumalla ilman mitään käsitystä terveystiedosta tai edes ihmisen anatomiasta tai biologiasta. Ja samat urpot ei mee lääkäriin vaikka mikä olis, koska silloin se "mysteeri" selviäis eikä vois enää hakee huomioo toisilta "mystisillä" oireilla.

      Lainaa

    25. Kummikäki 1.5.2020 6:07
      Tulos: +63 (63 ääntä)
      Eki oli ymmärtääkseni sentään oikea lääkäri ja suhtautui nuorten huolenaiheisiin ymmärtävästi. Voin kuvitella, millaista on ollut kasvaa pikkukylällä, jossa kaikki kyttäävät kaikkia, kouluterveydenhoitaja on oma äiti, terveyskeskuslääkäri naapurin setä ja koulukuraattorina mummopuoli. Jos auttaja huolehtikin vaitiolovelvollisuudesta, niin odotushuoneen väkijoukko ei. Viimeistään seuraavana päivänä lähestulkoon koko pitäjä tiesi, että nuori on nähty siellä ja siellä, joten kyllähän se on vähintään raskaana ja sillä voipi olla vaikka herppeskin kun sen suupielessä on rupi. Jokainen tiesi toisten asiat paremmin kuin ihminen itse. Nuoret valittivat kuinka vanhemmat kyttäävät ja levittelevät perättömiä juoruja ja tekivät itse samaa.

      Lainaa

    26. Minäminä 1.5.2020 7:01
      Tulos: +47 (49 ääntä)
      Kummikäki: Eki oli ymmärtääkseni sentään oikea lääkäri ja suhtautui nuorten huolenaiheisiin ymmärtävästi. Voin kuvitella, millaista on ollut kasvaa pikkukylällä, jossa kaikki kyttäävät kaikkia, kouluterveydenhoitaja on oma äiti, terveyskeskuslääkäri naapurin setä ja koulukuraattorina mummopuoli. Jos auttaja huolehtikin [...]
      Näinhän se menee pikkukylillä vieläkin. Jos vaivani on laadultaan sellainen, etten halua kaikkien sitä tietävän, niin ainut vaihtoehto on yksityinen lääkäri kalliilla rahalla lähimmässä kaupungissa. Nuorilla sitä vaihtoehtoa ei ole.

      Lainaa

    27. Tulos: +26 (26 ääntä)
      Mä oon aina ihmetellyt, miksei pääministeri anna avustajilleen kenkää ja kysy neuvoa vauvapistefin aihe vapaalta, mutta naisten huone tietty varmaan ajaa saman asian. Siellä tiedetään kaikki, ihan kaikki, paremmin kuin missään muualla. Itse asiassa mitään asiantuntijoita ei tarvita mihinkään, sillä tuolta löytyy apu asiaan kuin asiaan ja aina oikeat, sillä siellä on kaikki aina oikeassa.

      Lainaa

    28. Tulos: +17 (23 ääntä)
      Kummikäki: Ennen netin yleistymistä jokaisessa itseään kunnioittavassa aikakauslehdessä oli lääkäripalsta, jonne lukijat saivat lähettää kysymyksiään toinen toistaan kiusallisemmista vaivoistaan ja toivoa, että ehkäpä jo kuukauden päästä ilmestyvässä seuraavassa numerossa olisi vastaus juuri siihen omaan kysymykseen. [...]
      Näin on! Mä muistan vieläkin (n. 20 vuotta myöhemmin) Sinä ja minä -lehdestä, kun 8-vuotias tyttö kysyi kuukautisista, jotka hänellä oli alkanu. Siinä luki mm. että "Muutamme Afrikkaan. Onko sielläkin ihmisillä kuukautiset?" Tuolloin trollaamista ei varsinaisesti oltu keksitty, mutta sen tytön koko sepustus ja ongelma oli sellainen, että oli vaikea tietää oliko se totta.

      Lainaa

    29. Tulos: -6 (12 ääntä)
      jukkapalmu: Mikä helvetti siinä on ettei kirjoitusvirheitä voi korjata, vaan pitää itte huutaa isoon ääneen että “Mitä mä kirjoitin!!!!????”
      En minä ainakaan saa puhelimella muokattua tai poistettua kommenttia Facebookista. Tietokonetta en omista.

      Lainaa

    30. Kikokalori 3.5.2020 1:49
      Tulos: -28 (44 ääntä)
      Ei yllättänyt, että juuri Amira niminen henkilö kysyy soddutukien väärinkäytöstä.

      Lainaa

    31. MansikkaSmoothie 3.5.2020 4:03
      Tulos: +12 (16 ääntä)
      Mörkö: En minä ainakaan saa puhelimella muokattua tai poistettua kommenttia Facebookista. Tietokonetta en omista.
      Puhelimella se toimii niin, että pitää hetken sormea siinä kommentin päällä niin tulee valikko josta voi valita että "muokkaa". Samasta valikosta näkyy että "poista". Ja ei ole puhelimen mallista kiinni vaan toimii kaikissa näin.

      Lainaa

    32. MansikkaSmoothie 3.5.2020 4:06
      Tulos: +14 (34 ääntä)
      Kikokalori: Ei yllättänyt, että juuri Amira niminen henkilö kysyy soddutukien väärinkäytöstä.
      Ei taas tätä väsynyttä rasistista möläyttelyä. Ja voisitko suomalaisena kertoa sujuvalla omalla äidinkielelläsi, että mitä tarkoittaa "soddutuet"...?

      Lainaa

    33. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Milsa: Näin on! Mä muistan vieläkin (n. 20 vuotta myöhemmin) Sinä ja minä -lehdestä, kun 8-vuotias tyttö kysyi kuukautisista, jotka hänellä oli alkanu. Siinä luki mm. että “Muutamme Afrikkaan. Onko sielläkin ihmisillä kuukautiset?” Tuolloin trollaamista ei varsinaisesti oltu keksitty, mutta sen tytön koko sepustus ja ongelma oli sellainen, että oli vaikea tietää oliko se totta.
      Juuso Kekkonen kertoi jossain avautumisessaan valistuskiertueestaan, jolla joku oli laittanut anonyymeihin etukäteiskysymyksiin naurettavuuksia, tyyliin "vanhempieni makuuhuoneessa on kapistus jota he väittävät hieromasauvaksi, miksi se on peniksen muotoinen" tjsp. Oletti trolliksi ja jätti vastaamatta, mutta oli jälkikäteen kiitollinen ettei nostanut kysymystä esiin toruakseen trolleja. Varsinaisen valistusosuuden jälkeen kun hihaan ilmaantui hiukan hämmentyneen oloinen lapsi joka edelleen halusi tietää vastauksen, ja miksei siihen oltu virallisessa osuudessa vastattu. Ei koskaan pidä aliarvioida miten hukassa porukka on =7

      Lainaa

    34. Tulos: -17 (29 ääntä)
      MansikkaSmoothie: Ei taas tätä väsynyttä rasistista möläyttelyä. Ja voisitko suomalaisena kertoa sujuvalla omalla äidinkielelläsi, että mitä tarkoittaa “soddutuet”…?
      Taisit kuitenkin ymmärtää, kun noin pääsu menemään ihon alle. Ja mitä rasistista siinä on, että sossutukia väärinkäyttävä sattuu olemaan Amira.

      Lainaa

    35. AurinkoKuppi 4.5.2020 12:42
      Tulos: -4 (10 ääntä)
      jukkapalmu: Mikä helvetti siinä on ettei kirjoitusvirheitä voi korjata, vaan pitää itte huutaa isoon ääneen että “Mitä mä kirjoitin!!!!????”
      Tätä oon ihmetellyt, kun monet kirjoittaa perään uuden viestin "Oho tuli virhe, tarkoitin siis..." tai "Hemmetin tekstinsyöttö, ****** piti lukea." Miksei sitä viestiä vaan voi muokata? Itse ainakin muokkaan, jos tulee joku virhe.

      Lainaa

    36. AurinkoKuppi 4.5.2020 12:48
      Tulos: +14 (14 ääntä)
      Milsa: Näin on! Mä muistan vieläkin (n. 20 vuotta myöhemmin) Sinä ja minä -lehdestä, kun 8-vuotias tyttö kysyi kuukautisista, jotka hänellä oli alkanu. Siinä luki mm. että “Muutamme Afrikkaan. Onko sielläkin ihmisillä kuukautiset?” Tuolloin trollaamista ei varsinaisesti oltu keksitty, mutta sen tytön koko sepustus ja ongelma oli sellainen, että oli vaikea tietää oliko se totta.
      Joo ja joku oli luullut että kuukautisten aikana pidetään samaa sidettä koko ajan. Oli käynyt suihkussa, uimassa ym. ja aina laittanut saman siteen paikoilleen. Monen päivän ajan. Onneksi oli ollut niukat vuodot, kyse ensimmäisistä menkoista. Hyi hitto, varmaan ollut kauhea haju. Tämä oli 90-luvun lopulla, eli yli 20 vuotta sitten.

      Lainaa

    37. Tulos: +2 (10 ääntä)
      Mörkö: En minä ainakaan saa puhelimella muokattua tai poistettua kommenttia Facebookista. Tietokonetta en omista.
      Miten niin et saa? Ite oon käyttänyt FB:tä monilla eri puhelimilla (tietokonetta ei ole) ja onnistunut kyllä kaikilla. Hoksasin heti kokeilla painaa kommenttia pitkään, niin sitten tulee mahdollisuus muokata. Samalla tavalla pitäs toimia kun kommentin poistaminenkin.

      Lainaa

    38. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Joo: Juuso Kekkonen kertoi jossain avautumisessaan valistuskiertueestaan, jolla joku oli laittanut anonyymeihin etukäteiskysymyksiin naurettavuuksia, tyyliin “vanhempieni makuuhuoneessa on kapistus jota he väittävät hieromasauvaksi, miksi se on peniksen muotoinen” tjsp. Oletti trolliksi ja jätti vastaamatta, mutta oli [...]
      Joo toki totuus voi näissäkin olla tarua ihmeellisempää. Onneksi siis Sinä ja Minä -lehden palstalla tähänkin kysymykseen oltiin vastattu :D Se oli vaan koko juttu just tasan sen kuulonen kuin mitä 8v asiasta pihalla oleva kirjoittaisikin. Harmi, ettei omilta vanhemmiltaan voinut kysyä

      Lainaa

    39. Tulos: +6 (6 ääntä)
      MansikkaSmoothie: Puhelimella se toimii niin, että pitää hetken sormea siinä kommentin päällä niin tulee valikko josta voi valita että “muokkaa”. Samasta valikosta näkyy että “poista”. Ja ei ole puhelimen mallista kiinni vaan toimii kaikissa näin.
      Ohhoh, joka päivä oppii jotain uutta.

      Lainaa

    40. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Mäkin haluan vastauksen Tiinan kysymykseen! Mutten tuollaista Miljan huonoa "vitsiä".

      Lainaa

    41. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Valitettavasti Iirikselle toivon kovin, ettei matkustusliikenne palaa täysin ennalleen rajoitusten purkautuessa. Nyt on viimeinen hetki tehdä rajoituksia, jos ei haluta, että suuri osa kasveista ja eläimistä tuhoutuu ilmastonmuutoksen myötä!

      Lainaa

    42. Tulos: +3 (5 ääntä)
      MansikkaSmoothie: Puhelimella se toimii niin, että pitää hetken sormea siinä kommentin päällä niin tulee valikko josta voi valita että “muokkaa”. Samasta valikosta näkyy että “poista”. Ja ei ole puhelimen mallista kiinni vaan toimii kaikissa näin.
      Toimii näin vain kosketusnäytöllisissä puhelimissa. ;)

      Lainaa

    43. Uneton meduusa 21.5.2022 11:45
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      Kikokalori: Ei yllättänyt, että juuri Amira niminen henkilö kysyy soddutukien väärinkäytöstä.
      Bleb: Taisit kuitenkin ymmärtää, kun noin pääsu menemään ihon alle. Ja mitä rasistista siinä on, että sossutukia väärinkäyttävä sattuu olemaan Amira.
      Täällä kaksi vuotta myöhemmin Uneton meduusa pohtii, että kuinka pihalla, humalassa tai väsynyt trolli täytyy olla, että kuvittelee, että opiskelijan laina pankista = "sossun/soddun tuet".
      +Vielä onnistuu vääntämään tämän johonkin omaan hämärään mielipiteeseensä siitä, millaiset ihmiset tätä "tukea" hakevat tai "väärinkäyttävät". Pankin lainaa on aika rajallisia mahdollisuuksia väärinkäyttää, koska se on, no, lainaa. Onko opintolaina tai yleensä mikä tahansa pankkilaina parille kommentoijalle näin vieras käsite? 

      Lainaa

    44. Sulatettu orava 27.5.2022 8:49
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Uneton meduusa: Täällä kaksi vuotta myöhemmin Uneton meduusa pohtii, että kuinka pihalla, humalassa tai väsynyt trolli täytyy olla, että kuvittelee, että opiskelijan laina pankista = "sossun/soddun tuet". +Vielä onnistuu vääntämään tämän johonkin omaan hämärään mielipiteeseensä siitä, millaiset ihmiset tätä [...]
      Ei se ole, mutta kun näkivät nimen Amira, niin ajattelivat sen olevan joku kiertoilmaus niille sossun tuille.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: iho-ongelmat, hiustenlähtö, alopecia, hiukset, iho, kirjoitusvirheet, opintolaina, jännitys, matkustaminen, rajoitukset, rajat kiinni