Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • Koiranomistajat, osa 14

  Olkaahan koirien omistajat varuillaan.
  Suurenna näkymä
  Koiranomistajat, osa 14

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Sopan hämmentäjä 13.2.2020 0:25
   Tulos: +495 (499 ääntä)
   Hyvä Kari, aina valppaana! Joku aina yrittää kuitenkin myrkyttää!

   Lainaa

  2. Tulos: -81 (185 ääntä)
   Mulla ei ole koiria, ja kissani syövät vain kuivia nappuloita ja ihan kunnon märkäruokaa, eli en ollut ikinä kuullutkaan puolikosteista. Oletin siis että nuo olivat kostuneet siinä kuppiin kaadettaessa tms.

   Lainaa

  3. Kilokalori 13.2.2020 1:20
   Tulos: +221 (231 ääntä)
   Ystävällä oli joskus 90-luvulla fretti ja sitä ihmiset luuli ties miksi elukoiksi, apinaa ja rottaa ja kissanpentua ja jopa pandakarhua veikkasi joku. Ainoastaan yksi vanha mies kuulemma tunnisti heti hilleriksi ulkona. Muuten oli väki aika kuutamolla.

   Lainaa

  4. Tulos: +55 (181 ääntä)
   Olenko ainoa joka ajatteli ensin että Mia ei näköjään itse tiedä oman koiransa rotua? :D

   Lainaa

  5. Tulos: -51 (119 ääntä)
   Kivikatu 4:n edessä eniten koiranomistajia? Maan sisällä pillereitä, ja pinnalle nakeltu vielä juustoa? Selvä...

   Lainaa

  6. Tulos: +83 (87 ääntä)
   Mjau: Mulla ei ole koiria, ja kissani syövät vain kuivia nappuloita ja ihan kunnon märkäruokaa, eli en ollut ikinä kuulIutkaan puolikosteista. Oletin siis että nuo olivat kostuneet siinä kuppiin kaadettaessa tms.
   Puolikostea nappula valmistettu hiukan eri tavalla ja on yleensä lihapitoisempaakin. Melko uusi juttu kyllä.

   Lainaa

  7. Epätäydellinen 13.2.2020 3:19
   Tulos: +55 (55 ääntä)
   Sopan hämmentäjä: Hyvä Kari, aina valppaana! Joku aina yrittää kuitenkin myrkyttää!
   Näin on. Minäkin syön vain Gödelin vaimon tekemiä leipiä.

   Lainaa

  8. Tulos: +207 (209 ääntä)
   Minulla on kissoja, eikä ole yksi tai kaksi kertaa kun niitä on luultu koiriksi. Uskomatonta, että ihminen seisoo meidän vieressä ja kysyy "koiran rotua." Ilme on on aina hulvaton, kun vastaan et kissa :D Ovat siis ihan tavallisia maatiaisia. Ilmeisesti flexi ja heijastinvaljaat hämää.

   Lainaa

  9. Tulos: +162 (182 ääntä)
   Zippo: Minulla on kissoja, eikä ole yksi tai kaksi kertaa kun niitä on luultu koiriksi. Uskomatonta, että ihminen seisoo meidän vieressä ja kysyy “koiran rotua.” Ilme on on aina hulvaton, kun vastaan et kissa Ovat siis ihan tavallisia maatiaisia. Ilmeisesti flexi ja heijastinvaljaat hämää.
   Herranjumala! Vastuullinen kissanomistaja, joka ei päästä mirrejään vapaana luontoon! Teitä pitäisi olla 100% kissanomistajista!

   Lainaa

  10. Tulos: +20 (30 ääntä)
   Henna: Kivikatu 4:n edessä eniten koiranomistajia? Maan sisällä pillereitä, ja pinnalle nakeltu vielä juustoa? Selvä…
   Jep!!

   Lainaa

  11. Tulos: -10 (58 ääntä)
   Kuka pyytää 8 euroa tuommosesta epäilyttävästä nappulasäkistä? Valmiiks laitettu ateria on arvokkaampi kun raaka-aineet?

   Lainaa

  12. Tulos: -32 (32 ääntä)
   Mjau: Mulla ei ole koiria, ja kissani syövät vain kuivia nappuloita ja ihan kunnon märkäruokaa, eli en ollut ikinä kuulIutkaan puolikosteista. Oletin siis että nuo olivat kostuneet siinä kuppiin kaadettaessa tms.
   Tulee mieleen yks laulu...

   Lainaa

  13. Tulos: +48 (62 ääntä)
   Olis ihan mielenkiintoista tietää, että ilmoittiko Piia asiasta poliisille. Jokin aika sitten oli juttua, että poliisille tulleiden s. oikeiden juttujen määrä ei ollut missään suhteessa siihen, miten paljon näitä keissejä on kaikenmaailman puskaradioissa. Ilmeisesti ihmiset hakevat huomiota tai pönkittävät itsetuntoaan esiintymällä koiria pelastavina sankareina netissä.

   Lainaa

  14. Niinhän siinä lukee 13.2.2020 9:32
   Tulos: -24 (34 ääntä)
   Henna: Kivikatu 4:n edessä eniten koiranomistajia? Maan sisällä pillereitä, ja pinnalle nakeltu vielä juustoa? Selvä…
   Missä viittaa koko edeltäneeseen lauseeseen. Juustojen heittelyssä maahan on jotain pillereitä sisällä. "Maahan, jossa" viittaisi pelkkään maahan. Tekstissä oli toki jäänyt pilkku pois, joten mikä/joka voi myös olla väärin.

   Lainaa

  15. Tulos: +38 (54 ääntä)
   -x-x-: Olis ihan mielenkiintoista tietää, että ilmoittiko Piia asiasta poliisille. Jokin aika sitten oli juttua, että poliisille tulleiden s. oikeiden juttujen määrä ei ollut missään suhteessa siihen, miten paljon näitä keissejä on kaikenmaailman puskaradioissa. Ilmeisesti ihmiset hakevat huomiota tai pönkittävät itsetuntoaan esiintymällä koiria pelastavina sankareina netissä.
   Mitä väliä sillä on, jos tästä tapauksesta on ilmoittanut someen, jossa se tavoittaa eittämättä paljon paremmin henkilöt, joita asia koskee? Arvostan ja kunnioitan Suomen virkavaltaa, mutta tonnin seteli vetoa, että jotkut juustopilleripalat menevät ö-mappiin ja arkistoon samoin tein, kun asiasta on poliisille ilmoitettu. Tämä sillä kokemuksella, että omassa kodissani kävi aikoinaan murtovarkaita ja poliisi totesi, että ei heillä oo aikaa tai resuja tutkia. Kävi se maija sentään pihassa kääntymässä, mutta minkäänlaista teknistä tutkintaa ei suoritettu.

   Lainaa

  16. Tulos: +53 (55 ääntä)
   Kaikkein paras laji/rotutunnistushuti on ehkä se "asiantuntijoidenkin" riistakamerakuvista tunnistama karhu, joka olikin todellisuudessa jonkun koira. Tapaus oli useampi vuosi sitten Lempäälässä ja mm Aamulehti siitä uutisoi.

   Lainaa

  17. Tulos: +56 (66 ääntä)
   Cicca: Puolikostea nappula valmistettu hiukan eri tavalla ja on yleensä lihapitoisempaakin. Melko uusi juttu kyllä.
   aina oppii uutta! mä luulin, että mokas on siinä, että vedessä liotettuja nappuloita on suljettu muovipussiin ja yritetään kaupitella eteenpäin.

   Lainaa

  18. yli opisto hörhö 13.2.2020 11:34
   Tulos: +90 (94 ääntä)
   Sprinkles: Mitä väliä sillä on, jos tästä tapauksesta on ilmoittanut someen, jossa se tavoittaa eittämättä paljon paremmin henkilöt, joita asia koskee? [...]
   Viime kesänä joku levitteli kuopion puskaradiossa varmaa tietoa siitä että juuri samana päivänä oli kaksi koiraa kuollut myrkkynakkeihin keskusta-alueella. Ryhmään kuuluu about 200,000 ihmistä. Tää oli varmaa tietoa, oli kuulemma juuri jutellut koirien omistajien kanssa. Juttu levisi tottakai muihinkin alueen ryhmiin ja sitten alkoi tulla kommentteja siitä miten on 100% varmaa tietoa että muslimit ovat tämän takana, koska heidän uskonnossaan koirat ovat hyvin ala-arvoisia eläimiä. Seuraavana päivänä oli Savon Sanomissa juttu että mitään tällaista ei ole tapahtunut. Poliisille ei ollut tullut yhteydenottoja eläinlääkäristä tai asianomistajilta (myrkytystapauksissa eläinlääkärit ovat velvollisia tekemään ilmoituksen poliisille). Se henkilö joka levitti tätä väärää tietoa kertoi syyksi vain että "hän halusi varoittaa, ei ollut aikaa selvittää pitääkö väite paikkaansa tai ottaa yhteyttä esimerkiksi Savon Sanomiin tai poliisiin" eikä koskaan pyytänyt anteeksi tätä hulabaloota. Paljastui että hän oli jutellut jonkun sellaisen kanssa joka tunsi ne henkilöt joiden koirat kuolivat edellisenä talvena keskusta-alueelta löytyneisiin myrkytettyihin nakkeihin.. Ihan pelkästään tämän takia kehotan ihmisiä ensimmäiseksi olemaan yhteydessä viranomaisiin, koska näistä kyllä pistetään tiedotetta eteenpäin mediaan jos aihetta on. Ihmisillä on tapana hieman ylireagoida ja muunnella totuutta jos ei muisteta sanasta sanaan mitä joku toinen on sanonut.

   Lainaa

  19. Tulos: +46 (50 ääntä)
   yli opisto hörhö: Viime kesänä joku levitteli kuopion puskaradiossa varmaa tietoa siitä että juuri samana päivänä oli kaksi koiraa kuollut myrkkynakkeihin keskusta-alueella. Ryhmään kuuluu about 200,000 ihmistä. Tää oli varmaa tietoa, oli kuulemma juuri jutellut koirien omistajien kanssa. Juttu levisi tottakai muihinkin alueen ryhmiin [...]
   Et ole väärässä, mutta muistetaan, että tyhmät ihmiset on tyhmiä. WHO (eli ”virallinen” taho) ilmoitti, että koronavirus on kansainvälinen terveysuhka. Nyt porukka vauhkoaa ja panikoi voiko märällä säällä sairastua koronavirukseen (kts. muut päivän mokat). Ihan sama mistä se tieto tulee, pitää sitä osata suodattaa ja arvioida kriittisesti. Poliisi tai THL:ään eivät ole jumalasta seuraavia. Kyllä sielläkin tehdään virhearvointeja, -suosituksia sekä -ilmoituksia. (Mutta joo. Poliisi on informaatioluorettavuudeltaan n. 99,8% parempi tietolähde kuin Pirjo Facebookissa.)

   Lainaa

  20. Tulos: +72 (74 ääntä)
   S: Kaikkein paras laji/rotutunnistushuti on ehkä se “asiantuntijoidenkin” riistakamerakuvista tunnistama karhu, joka olikin todellisuudessa jonkun koira. Tapaus oli useampi vuosi sitten Lempäälässä ja mm Aamulehti siitä uutisoi.
   Ja se 2017 vuoden iso pellon takana koko illan lapsia vaaninut "susilauma", jota metsästäjät olivat lähdössä ajamaan takaa aseet tanassa - paljastuikin metsäkauriiksi. Tääkin oli ensin Iso Paha Susi-lööppijuttuna ja korjattiin seuraavana päivänä. Uutinen löytyy edelleen monesta mediasta esim. Otsikolla "Näinkin voi käydä -yhdeksän suden lauma olikin kauriita." Mietityttää että miten nämä metsästäjät erottaa uhanalaiset linnut sorsista ja ihmisen hirvestä, jos edes sutta ei erota kauriista.

   Lainaa

  21. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Kilokalori: Ystävällä oli joskus 90-luvulla fretti ja sitä ihmiset luuli ties miksi elukoiksi, apinaa ja rottaa ja kissanpentua ja jopa pandakarhua veikkasi joku. Ainoastaan yksi vanha mies kuulemma tunnisti heti hilleriksi ulkona. Muuten oli väki aika kuutamolla.
   "Heti hilleriksi". Tuosta saisi kivan anagrammin.

   Lainaa

  22. Tittelintuure 13.2.2020 15:50
   Tulos: -6 (16 ääntä)
   Cicca: Puolikostea nappula valmistettu hiukan eri tavalla ja on yleensä lihapitoisempaakin. Melko uusi juttu kyllä.
   Meh? Ei niinkään uusi. Mutsilla on ollut koiria ja kissoja jo kolmisenkymmentä vuotta ja aina on ollut tarjolla kuivaruokaa, puolikosteaa ruokaa ja märkäruokaa. On niitä ollut tarjolla iät ajat.

   Lainaa

  23. Tulos: -2 (28 ääntä)
   Jos minulla olisi mies, tarjoaisin kaiken aikaa puolikosteaa ja märkäruokaa. Mutta ei, hiekka vain varisee.

   Lainaa

  24. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Kilokalori: Ystävällä oli joskus 90-luvulla fretti ja sitä ihmiset luuli ties miksi elukoiksi, apinaa ja rottaa ja kissanpentua ja jopa pandakarhua veikkasi joku. Ainoastaan yksi vanha mies kuulemma tunnisti heti hilleriksi ulkona. Muuten oli väki aika kuutamolla.
   Luin että ystävälläsi oli 90-luvulla TREFFIT, ja loppuviesti meni mielenkiintoiseksi.

   Lainaa

  25. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Keijo on varmasti mahtava tyyppi!

   Lainaa

  26. Tulos: +24 (24 ääntä)
   S: Kaikkein paras laji/rotutunnistushuti on ehkä se “asiantuntijoidenkin” riistakamerakuvista tunnistama karhu, joka olikin todellisuudessa jonkun koira. Tapaus oli useampi vuosi sitten Lempäälässä ja mm Aamulehti siitä uutisoi.
   Ruokolahden leijona.

   Lainaa

  27. Tulos: +14 (18 ääntä)
   yli opisto hörhö: Viime kesänä joku levitteli kuopion puskaradiossa varmaa tietoa siitä että juuri samana päivänä oli kaksi koiraa kuollut myrkkynakkeihin keskusta-alueella. Ryhmään kuuluu about 200,000 ihmistä. Tää oli varmaa tietoa, oli kuulemma juuri jutellut koirien omistajien kanssa. Juttu levisi tottakai muihinkin alueen ryhmiin [...]
   Miks Kuopion puskaradiossa on noin paljon porukkaa? Kun Kuopion asukaslukuki on vain 119000..? Vai tarkoitko että siellä on 200 ihmistä?

   Lainaa

  28. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Angst: Miks Kuopion puskaradiossa on noin paljon porukkaa? Kun Kuopion asukaslukuki on vain 119000..? Vai tarkoitko että siellä on 200 ihmistä?
   Ryhmiin tulee aina myös lähiseudulla asuvia. Ei nuo paikkakunnan puskaradiot ole vain kyseisellä paikkakunnalla asuville. Itse olen mm. entisen kotikuntani puskaradion jäsen. Myös nykyisen asuinpaikkakunnan puskiksessa on paljon väkeä joiden tiedän asuvan muualla. Ei voi olla noin vaikeaa ajatella.

   Lainaa

  29. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Angst: Miks Kuopion puskaradiossa on noin paljon porukkaa? Kun Kuopion asukaslukuki on vain 119000..? Vai tarkoitko että siellä on 200 ihmistä?
   Kävin tarkistamassa, Kuopion Puskaradiossa on tällä hetkellä 51 092 jäsentä. Mietinkin et vaikka ryhmässä on kova hulina että ei siellä ehkä 200 000 ihmistä ole.

   Lainaa

  30. Tulos: +9 (21 ääntä)
   Johtuu varmaan siitä, että Mirva koirasi muistuttaa enemmän rusakkoa kuin koiraa. On tämä liikajalostus tehnyt koirista naurettavia.

   Lainaa

  31. Tulos: -3 (13 ääntä)
   Mjau: Mulla ei ole koiria, ja kissani syövät vain kuivia nappuloita ja ihan kunnon märkäruokaa, eli en ollut ikinä kuulIutkaan puolikosteista. Oletin siis että nuo olivat kostuneet siinä kuppiin kaadettaessa tms.
   Ihan kiva, mutta kissoille kannattaa antaa niitä nappuloita vaan herkkuna. Syötä mieluummin raakaa lihaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Paras rotutunnistus oli se kun paikallislehdessä uutisoitiin kuvan kanssa ilveksen jääneen auton alle. Paikallisen metsästysseuran miehet olivat käyneet tunnistamassa. Tämän jälkeen julkaistiin kyseisen "ilveksen" omistajan haastattelu. Oli tunnistanut lehtikuvasta karanneen belgianpaimenkoiransa. Kissaeläin vs koiraeläin :D

   Lainaa

  33. Tulos: +9 (9 ääntä)
   -x-x-: Olis ihan mielenkiintoista tietää, että ilmoittiko Piia asiasta poliisille. Jokin aika sitten oli juttua, että poliisille tulleiden s. oikeiden juttujen määrä ei ollut missään suhteessa siihen, miten paljon näitä keissejä on kaikenmaailman puskaradioissa. Ilmeisesti ihmiset hakevat huomiota tai pönkittävät itsetuntoaan esiintymällä koiria pelastavina sankareina netissä.
   Joo, näitä myrkkyjuttuja kiertää koko ajan eri somekanavilla. En ymmärrä mitä nämä ihmiset saavat niiden keksimisestä.

   Lainaa

  34. Tulos: +8 (10 ääntä)
   foo: “Heti hilleriksi”. Tuosta saisi kivan anagrammin.
   Kerro minkä?

   Lainaa

  35. Tulos: +6 (6 ääntä)
   utelias: Kerro minkä?
   Heil Hitleriksi?

   Lainaa

  36. Tulos: +2 (2 ääntä)
   1,3kg koiralle

   Lainaa

  37. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Jotenkin on pakko arvostaa Keijon huumorintajua.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, koirat, ruoka, myrkky, myrkytetty, juusto, myrkytys, nappulat, rotu