Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 272

Kaikki ei ole sitä miltä näyttää.
Kuvakooste, osa 272

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 31 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Hepomiesten tietotoimisto 13.2.2020 0:18
      Tulos: +141 (349 ääntä)
      Iines <3

      Lainaa

    2. Tulos: +270 (558 ääntä)
      Onpa hassu tapa kirjoittaa u kirjain

      Lainaa

    3. Tulos: -241 (509 ääntä)
      Heha heha, iines olipas ratkiriemukkaan hauska juttu. Kukaan ei olis tuota edes tajunnut, jos et olisi erikseen maininnut että alkukirjaimet tulee lukea pystysuunnassa. Tuskinpa edes se sun naapuri sitä tajusi jos et hänellekkin sitä erikseen kertonut. Uskomatonta keksiliäisyyttä.

      Lainaa

    4. Kerrostaloasuja 13.2.2020 0:52
      Tulos: +446 (604 ääntä)
      Tuollaiset Iinekset ovat kyllä yleensä joka valituksen ansainneet, minkä tuo viestikin todistaa kun "sori, sotkettiin ja meluttiin mutta haista v*ttu" ja vielä ylpeillään tällä suunnattomalla nokkeluudella jälkeenpäin. Vau. Voi olla vielä monta ansaittua häätöä luvassa. Voin vain kuvitella että on ollu useammankin kerran kämppä täynnä huutonaurukirkuvia pissiksiä siiderikännissä, "ihan vaan vähäsen pidettiin ääntä mutta kun tiukkisnaapurit ei kestä!"

      Lainaa

    5. Tulos: +218 (246 ääntä)
      Kerrostaloasuja: Tuollaiset Iinekset ovat kyllä yleensä joka valituksen ansainneet, minkä tuo viestikin todistaa kun “sori, sotkettiin ja meluttiin mutta haista v*ttu” ja vielä ylpeillään tällä suunnattomalla nokkeluudella jälkeenpäin. Vau. Voi olla vielä monta ansaittua häätöä luvassa. Voin vain kuvitella että on ollu useammankin [...]
      Toisaalta voin nähdä tuon, kuten on tullut nähtyä ennenkin. Mutta yhtä lailla naapuri voi olla sitä luokkaa, että alkaa hakata kattoa, jos yläkerran naapuri naputtaa varvasta lattiaan musiikin tahdissa, mikä on kirjaimellisesti tullut todistettua yhdessä kaverin entisistä kämpistä. Tai sellainen naapuri, joka pistää kaikkien muiden naapureiden möykkäämisen hiljaisen naapurin piikkiin, jota hän on päättänyt epäillä ja vihata ihan vaan jostain periaatteesta, mikä on myös nähty useampaankin kertaan. Ei sillä ettäkö se antaisi huonon naapurin uhrille oikeuden mölytä, mutta aika nopeasti nousee tunne siitä, ettei sillä kuitenkaan ole väliä, mölyääkö itse vai ei, kun kohta toinen kuitenkin tunkee valituslappua hissiin ja aulan ilmoitustauluun ja postiluukkuun siitä, mitä tapahtui kahden kerroksen päässä toisella puolen taloa valitusten vastaanottajan asunnosta.

      Lainaa

    6. Tulos: -29 (109 ääntä)
      Neiböri: Heha heha, iines olipas ratkiriemukkaan hauska juttu. Kukaan ei olis tuota edes tajunnut, jos et olisi erikseen maininnut että alkukirjaimet tulee lukea pystysuunnassa. Tuskinpa edes se sun naapuri sitä tajusi jos et hänellekkin sitä erikseen kertonut. Uskomatonta keksiliäisyyttä.
      Yhtä kekseliästä, kuin kirjoittaa "hänellekin" kahdella koolla.

      Lainaa

    7. Tulos: +48 (222 ääntä)
      Jjjj: Onpa hassu tapa kirjoittaa u kirjain
      Ihan normaali tapa kirjoittaa pieni u. Katso vaikka näitäkin kirjaimia tällä näissä kommenteissa.

      Lainaa

    8. Tulos: +61 (203 ääntä)
      Jjjj: Onpa hassu tapa kirjoittaa u kirjain
      Mitä hassua tuossa on? Näyttää ihan tavalliselta u:lta.

      Lainaa

    9. Tulos: +86 (118 ääntä)
      Onkohan kyseinen naapuri edes nähnyt ikinä koko lappua? Ei sitä kai postiluukusta ainakaan oo laitettu kun on itellään vielä tallessa. Kerrostalon ilmotustaululla haistattelee ilosesti kaikille muilleki naapureille.

      Lainaa

    10. Tulos: +69 (195 ääntä)
      mandi: Mitä hassua tuossa on? Näyttää ihan tavalliselta u:lta.
      Näyttää n -kirjaimelta.

      Lainaa

    11. Tulos: +112 (134 ääntä)
      Ee: Onkohan kyseinen naapuri edes nähnyt ikinä koko lappua? Ei sitä kai postiluukusta ainakaan oo laitettu kun on itellään vielä tallessa. Kerrostalon ilmotustaululla haistattelee ilosesti kaikille muilleki naapureille.
      Niin siis tuohan on kuva. Joka on voitu vaikka ottaa ennen lapun viemistä.

      Lainaa

    12. Tulos: +7 (25 ääntä)
      Nuo n ja m kirjaimet ovat itselleni hassusti kirjoitettu, u:n itsekin kirjoitan noin. Lieneekö koulujen opettama kirjoitustyyli muuttunut.

      Lainaa

    13. Miekööö 13.2.2020 9:27
      Tulos: +56 (86 ääntä)
      LaLa: Näyttää n -kirjaimelta.
      Jep osa näyttää osa ei, ihmettelin samaa. Miten voi osa epäonnistua noin paljon kun muuten ne onnistuu tosi hyvin

      Lainaa

    14. Tulos: +71 (95 ääntä)
      Kerrostaloasuja: Tuollaiset Iinekset ovat kyllä yleensä joka valituksen ansainneet, minkä tuo viestikin todistaa kun “sori, sotkettiin ja meluttiin mutta haista v*ttu” ja vielä ylpeillään tällä suunnattomalla nokkeluudella jälkeenpäin. Vau. Voi olla vielä monta ansaittua häätöä luvassa. Voin vain kuvitella että on ollu useammankin [...]
      Voihan se myös olla, että Iines on parantanut tapojaan siitä kun oli 16-vuotias..

      Lainaa

    15. Tulos: +92 (118 ääntä)
      En tiiä johtuuko lukihäiriöstä vai jostain muusta vaivasta, mutta mulla oli oikeasti hankaluuksia lukea Iineksen käsialaa. Paitsi että u-kirjain näyttää välillä v:ltä (”kuitenkin”) ja välillä n:ltä (”aiheuttamasta”), niin h-kirjain on kirjoitettu niin lyhyellä pidennyksellä, että sekin näyttää n-kirjaimelta. A-kirjainkin on tehty välillä niin vinkuraisesti, että se näyttää n- tai m-kirjaimelta (”aiheuttaa”) ja välillä se näyttää ihan standarditikkukirjaimelta. Jos ”aiheuttaa” sanaa ei voisi päätellä asiayhteydestä, niin mun silmään siinä lukee ”minenltaa”.

      Lainaa

    16. Tulos: +86 (88 ääntä)
      Tuosta tuli mieleen ensimmäinen vuokra-asuntoni. Olin yhdessä vaiheessa ainoa perheetön nuori koko talossa - lähinnä siellä asui mummoja. Minulla oli kaveriporukan isoin TV, joten kokoonnuimme yksi lauantai kaveriporukalla katsomaan leffoja. Viimeinen kaveri lähti hyvin ennen yhdeksää, ja huomattiin käytävällä mun ovea vastapäätä lappu. Suurin piirtein siinä luki, että hiljaisuus alkaa lauantaina kello 18, koska pyhä alkaa silloin ja laittaa valitusta eteenpäin. Tarkistin taloyhtiön säännöistä ja näin ei todellakaan ollut: hiljaisuus 22-7.

      Lainaa

    17. yli opisto hörhö 13.2.2020 11:19
      Tulos: +57 (65 ääntä)
      Topitii: Tai sellainen naapuri, joka pistää kaikkien muiden naapureiden möykkäämisen hiljaisen naapurin piikkiin, jota hän on päättänyt epäillä ja vihata ihan vaan jostain periaatteesta, mikä on myös nähty useampaankin kertaan
      Tiedän tämmöisen tapauksen. Laittelee viestejä isännöitsijälle ja käy hakkaamassa ovea kahdentoista jälkeen yöllä kun jossain päin taloa metelöidään. Tietää että kämpässä asuu melkein 90v mummeli yksin, mutta on 100% varma siitä että hän on nimenomaan se joka metelöi.. On se meteli sitten poraamista tai musiikin kuuntelua, hyppimistä tms. Sattuu olemaan joku "Suomen vahvin mies" joltakin vuodelta joten menepä sellaselle steroidimörölle sanomaan mitään vaikka sen käytös vituttaakin.

      Lainaa

    18. Tulos: +10 (28 ääntä)
      Eihän tuo eka nyt kummoinenkaan kannanotto ole kun Raamattu on mainittu erikseen eikä laskettu satukirjaksi. Enemmän minä ihmettelen sitä, että Raamattu on kirjasarjojen hyllyssä. Raamatun toista osaa on odotettu jo pidempään kuin seuraavaa Game of Thronesia ja ottaen huomioon, että alkuperäiset kirjoittajat on jo ehtineet kuolla, jos joku siihen fanfictionina kirjoittaa jatko-osan niin fanit tuskin kovin helpolla hyväksyvät sitä osaksi kaanonia. Vähän niinkuin Eoin Colferin ’Vielä yksi juttu’ osana Douglas Adamsin Linnunradan käsikirja liftareille -sarjaa.

      Lainaa

    19. Tulos: +28 (34 ääntä)
      mandi: Mitä hassua tuossa on? Näyttää ihan tavalliselta u:lta.
      "koituikin"-sanassa näyttää ihan n-kirjaimelta. Itsellä kesti kauan hahmottaa sana.

      Lainaa

    20. Tulos: -46 (54 ääntä)
      yli opisto hörhö: Tiedän tämmöisen tapauksen. Laittelee viestejä isännöitsijälle ja käy hakkaamassa ovea kahdentoista jälkeen yöllä kun jossain päin taloa metelöidään. Tietää että kämpässä asuu melkein 90v mummeli yksin, mutta on 100% varma siitä että hän on nimenomaan se joka metelöi.. On se meteli sitten poraamista tai musiikin [...]
      no mitä vittua luulet tapahtuvan? äijä pumpannu rautaa joskus vuonna 1 ja 2 ei meinaa että se kuristaa sut hengiltä ovella ku meet sanomaan asiasta - keklu mukaan ja jos tosissaan kiinni kävis ni me kaikki vuodetaan verta samalla tavalla oli sit "mörkö" tai ei -mut todennäkösempää olisi että lopettais sen kun kasvattaisit kivekset ja sanoisit asiasta..

      Lainaa

    21. Tulos: +46 (52 ääntä)
      Osa noista u-kirjaimista näyttää ihan normaaleilta ja toiset taas lähinnä n-kirjaimilta. Näyttää esim. kuin tuossa lukisi "aihentuneesta", "aihenttamasta" ja "tnota", kun taas sanoissa "sotkusta" ja "uudestaan" on ihan normaalin näköiset u:t. Hämäsi itseänikin tuota lukiessa.

      Lainaa

    22. Tulos: +40 (42 ääntä)
      Korjaaja: Eihän tuo eka nyt kummoinenkaan kannanotto ole kun Raamattu on mainittu erikseen eikä laskettu satukirjaksi. Enemmän minä ihmettelen sitä, että Raamattu on kirjasarjojen hyllyssä. Raamatun toista osaa on odotettu jo pidempään kuin seuraavaa Game of Thronesia ja ottaen huomioon, että alkuperäiset kirjoittajat on jo [...]
      Raamattu on kirjasarja yksien kansien välissä.

      Lainaa

    23. Tulos: +8 (22 ääntä)
      JK: Raamattu on kirjasarja yksien kansien välissä.
      Ei vaan kokoomateos, johon on kerätty useita kirjasarjoja ja yksittäisiä kirjoja sekä kirjeenvaihtoa. Uuden testamentin voisi ehkä nähdä vanhan testamentin jatko-osana, mutta itse näen ne ennemminkin samaan universumiin, mutta eri aikaan sijoittuvina itsenäisinä (kokooma)teoksina. Taustalla oleva lore (Jumala, sukulinjat, paikat, jne.) ovat samoja, mutta kaikki kirjojen henkilöt ovat välissä kuluneiden 400 vuoden aikana vaihtuneet. Eiväthän Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -kirjatkaan varsinaisesti kuulu Harry Potter -sarjaan vaikka kuuluvatkin samaan universumiin.

      Lainaa

    24. Tulos: +3 (9 ääntä)
      Korjaaja: Enemmän minä ihmettelen sitä, että Raamattu on kirjasarjojen hyllyssä.
      Siinä lapussa ei luekaan, että Raamattu vaan Raamatut. Eli kaikki Raamatut ovat varmaankin sitten kirjasarja.

      Lainaa

    25. Kerrostaloasuja 14.2.2020 1:45
      Tulos: +30 (38 ääntä)
      Pope: Voihan se myös olla, että Iines on parantanut tapojaan siitä kun oli 16-vuotias..
      Jos olisi, niin tuskin ylpeänä vielä vuosia myöhemmin jakelisi tätä hengentuotettaan somessa... Useimmat ihmiset häpeävät teinihölmöilyjään, osa taas ei ikinä kasva ohi teini-iästä.

      Lainaa

    26. Tulos: +5 (11 ääntä)
      Sprinkles: En tiiä johtuuko lukihäiriöstä vai jostain muusta vaivasta, mutta mulla oli oikeasti hankaluuksia lukea Iineksen käsialaa. Paitsi että u-kirjain näyttää välillä v:ltä (”kuitenkin”) ja välillä n:ltä (”aiheuttamasta”), niin h-kirjain on kirjoitettu niin lyhyellä pidennyksellä, että sekin näyttää n-kirjaimelta. [...]
      Muistan omilta ala-asteajoilta kyseisen kirjoitustyylin, itselläni oli myös hieman vastaava käsiala oudolla a-, u-, n- ja h kirjaimilla jotka meinaa kaikki näyttää samalta. Varsinkin a-kirjaimen tyyli aiheutti sotaa luokkakavereiden kanssa koska joidenkin mielestä se oli "cool" tapa kirjoittaa, mutta kukaan ei olisi saanut matkia. Lopulta opettaja joutui puuttumaan asiaan ja piti opetella kirjoittamaan kirjaimet oikein. :D en tiedä miksi halusin kertoa tämän, mutta nuo vinkurakirjaimet tuntui nostalgisilta.

      Lainaa

    27. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Kerrostaloasuja: Tuollaiset Iinekset ovat kyllä yleensä joka valituksen ansainneet, minkä tuo viestikin todistaa kun “sori, sotkettiin ja meluttiin mutta haista v*ttu” ja vielä ylpeillään tällä suunnattomalla nokkeluudella jälkeenpäin. Vau. Voi olla vielä monta ansaittua häätöä luvassa. Voin vain kuvitella että on ollu useammankin [...]
      yli opisto hörhö: Tiedän tämmöisen tapauksen. Laittelee viestejä isännöitsijälle ja käy hakkaamassa ovea kahdentoista jälkeen yöllä kun jossain päin taloa metelöidään. Tietää että kämpässä asuu melkein 90v mummeli yksin, mutta on 100% varma siitä että hän on nimenomaan se joka metelöi.. On se meteli sitten poraamista tai musiikin [...]
      Meiltä löytyy tällainen yläkerrasta, voin sanoa, että on ihan hemmetin rentouttavaa mennä duunin jälkeen kotiin. Hän ei kuulemma melua, se on aina joku muu..

      Lainaa

    28. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Korjaaja: Ei vaan kokoomateos, johon on kerätty useita kirjasarjoja ja yksittäisiä kirjoja sekä kirjeenvaihtoa. Uuden testamentin voisi ehkä nähdä vanhan testamentin jatko-osana, mutta itse näen ne ennemminkin samaan universumiin, mutta eri aikaan sijoittuvina itsenäisinä (kokooma)teoksina. Taustalla oleva lore (Jumala, [...]
      Korjaus: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat on yksi, pääsarjan oheismateriaaliksi kirjoitettu oppikirja. Elokuvasarjaan on kehitelty juonikuvioita. Niihin sanomasi pätee.

      Lainaa

    29. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Toj Karin: Ihan normaali tapa kirjoittaa pieni u. Katso vaikka näitäkin kirjaimia tällä näissä kommenteissa.
      Minusta "tuota" sanassa u on väärin päin ja näyttää enemmänkin n-kirjaimelta

      Lainaa

    30. Tulos: +6 (8 ääntä)
      totuus: Karin
      Johtunee kykenemättömyydestä kirjoittaa nopeasti. Mulla on sama ongelma U:n ja N:n kanssa jos kirjoitan nopeasti. Taitaa johtua vasenkätisyydestä sillä en ole nähnyt oikeakätisten tekevän samaa virhettä.

      Lainaa

    31. Tulos: +2 (2 ääntä)
      "koitnikin"

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, lappu, naapurit, viesti, rusinat, viinirypäleet, raamattu, satukirjat, satu, sadut, melu, meteli, anteeksipyyntö, piiloviesti