Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 348

Myydään koiranpennun kallo.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 348

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Piisamirotta 3.12.2019 0:45
   Tulos: +678 (704 ääntä)
   Vai että hämähäkin luut ja kallo. Ensin se dinosaurusmoka ja nyt tämä. Mitä ihmettä siellä kouluissa opetetaan nykyään?

   Lainaa

  2. Tulos: -58 (172 ääntä)
   Kalevi rikkoo henkilörekisterilakia tässä aika räikeästi. Pahoitettu on mieleni. Tulispa Fobba ja halais. (Mutta oikeasti puhelimien sisällön ja itse puhelinten seksualisointi aika äyks.)

   Lainaa

  3. Lohikäärme 3.12.2019 3:03
   Tulos: +71 (129 ääntä)
   Ihmiset ostaa wet-specimen purkkeja, tekee koruja ja koristeita eläinten osista (itsekin hyöty käytän käärmeeni luomat nahat), ja sitten tietenkin on se tumblrissa joskus kohua aiheuttanut ihmisvarpaasta tehty kaulakoru... Mutta siisti, pieni koiran kallo on liikaa koska se on...koira?

   Lainaa

  4. Tulos: -349 (437 ääntä)
   Piisamirotta: Vai että hämähäkin luut ja kallo. Ensin se dinosaurusmoka ja nyt tämä. Mitä ihmettä siellä kouluissa opetetaan nykyään?
   transujen satutunteja yms

   Lainaa

  5. Tulos: +134 (142 ääntä)
   Ei helekkari kun säikähdin. Katja oli varmasti käynyt laittamassa banaanin luurangon kalloineen meidän roskakoriin.

   Lainaa

  6. Kilokalori 3.12.2019 8:00
   Tulos: +64 (76 ääntä)
   daz: Ei helekkari kun säikähdin. Katja oli varmasti käynyt laittamassa banaanin luurangon kalloineen meidän roskakoriin.
   Se on banskun ulkoinen tukiranka, kuten hämähäkilläkin. :P

   Lainaa

  7. Bodvåihsojeåve 3.12.2019 9:16
   Tulos: -31 (85 ääntä)
   Miksi Wallu Valpion nimeä ei ole sensuroitu?

   Lainaa

  8. Tulos: +115 (117 ääntä)
   Piisamirotta: Vai että hämähäkin luut ja kallo. Ensin se dinosaurusmoka ja nyt tämä. Mitä ihmettä siellä kouluissa opetetaan nykyään?
   Alkaa vaikuttaa siltä, että ei sillä mitään väliä ole, kun osa oppilaista nukkuu kuitenkin, niinkuin on tapahtunut kautta aikojen. Nukkuneiden oppilaiden ääni vaan kuuluu nykyään somen kautta paremmin.

   Lainaa

  9. Tulos: +43 (53 ääntä)
   Hämähäkin luut? Menikö Katjalta ohi tieto että hämähäkit ovat selkärangattomia?

   Lainaa

  10. Tulos: +77 (81 ääntä)
   Piisamirotta: Vai että hämähäkin luut ja kallo. Ensin se dinosaurusmoka ja nyt tämä. Mitä ihmettä siellä kouluissa opetetaan nykyään?
   Ihan relevanttia tietoa. Huomioithan, että se mitä opetetaan, ei ikinä ole asettunut tolvanoiden aivoihin taloksi.

   Lainaa

  11. Tulos: +66 (140 ääntä)
   Hmm: transujen satutunteja yms
   Voisitko vajaaälyisenä laitaoikeistolaisena mönkiä takaisin äitiisi.

   Lainaa

  12. Tulos: +62 (72 ääntä)
   Se on tiedottaa, ei tiedoittaa.

   Lainaa

  13. Kirjautuminen epäonnistui 3.12.2019 12:55
   Tulos: +70 (70 ääntä)
   Mutta kylläpäs hämähäkin luuranko kieltämättä olisi päheä koriste!

   Lainaa

  14. Tulos: +27 (43 ääntä)
   Täytyy sanoo et en kyl ite fiilais eläimen osia koristeena.. Ja liittyyhän esimerkiksi koiranpennun kalloon helposti vähän semmonen erityinen kylmäävä ajatus, että mitenköhän tämä kyseinen pentu on ennenaikaisesti kuollut.. Mutta en kyllä menis myöskää kommentoimaan jos muut niitä myy ja ostaa. :D Tarkennettakoon vielä että en myöskään siis oo niitä ihmisiä jotka esim. tuomitsee koiran syömisen pahemmin kuin vaikka possun syömisen, vaikka eron tekee todellisuudessa vaan totutut tunnesyyt. Että tällanen ei oo mulla pointtina, vaan ihan vaan että vaikea kyllä henkilökohtaisesti samaistua siihen tunteeseen, että tollanen koriste-esine ois siisti

   Lainaa

  15. Tulos: +38 (56 ääntä)
   Bodvåihsojeåve: Miksi Wallu Valpion nimeä ei ole sensuroitu?
   Koska hän on julkisuuden henkilö, ja se teki mokasta/julkaisusta omalta osaltaan hauskan/relevantin. Pistä googlaten jos et tiedä tyyppiä.

   Lainaa

  16. Tulos: -30 (38 ääntä)
   Kuollut se kallon omistaja jo on ja ainaski ite tykkäisin jos mun kallo joskus sitten päätyisi koristeeksi, no joo koira vs ihminen mut kallo ku kallo ja on ne ihan hienojakin paitsi mitkää jyrsijät yms. Näin tovi sitten telkus muflonin kallon jossa oli sarvet tietysti kii. Oli sit nii hieno et ei mitää rajaa. Ja ehdottomasti kallot, yäk on täytetyt päät seinillä jotenki hämääviä, jos ne työntääkin aamulla elukan pään seinä läpi reiästä ja elikot joutuu seisomaan jäykkinä kono ajan. Varmaan huumattuina 8vat, oiskohan siä ihmielle homma. Hmm jos hyvin maksavat ni mikäs ku han huumaus tapahtuu oikeilla emmeillä,laiskan unelma homma.

   Lainaa

  17. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Kirjautuminen epäonnistui: Mutta kylläpäs hämähäkin luuranko kieltämättä olisi päheä koriste!
   Voisihan sellaisen varmaankin teettää, samaan tapaan kuin jonkin yksisarvisen luurangon. Ehkä jonkun kannattaisi suorastaan valmistaa ja tarjota, jos joku halusi sen nettiragen kirpparilla aiheuttavan feikkikukkaron kehystettäväksi (varmaankin aidon alkuperäisen, ei feikkiä =) ) niin miksei voisi haluta hämähäkin luurangonkin.

   Lainaa

  18. Tulos: +47 (53 ääntä)
   Onko ensimmäisen mokan pointti siinä että julkkis näsäviisastelee vai mikä? Tuon kaltaisia "hauskoja" kommentteja näkee liki päivittäin noissa ryhmissä eikä ne naurattaneet silloinkaan kun ne olivat tuoreita.

   Lainaa

  19. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Sprinkles: Kalevi rikkoo henkilörekisterilakia tässä aika räikeästi. Pahoitettu on mieleni. Tulispa Fobba ja halais. (Mutta oikeasti puhelimien sisällön ja itse puhelinten seksualisointi aika äyks.)
   Noilla on tietyt pidetty yhteyttä joko hoitoihin tai maksullisiin tyttösiin. Eihän sitä nyt omalla siviililuurilla. Pillupuhelimeksi myös kutsutaan. Usein juuri halpoja kapuloita.

   Lainaa

  20. Tulos: -22 (28 ääntä)
   Minkä rotikan pääkallo mahtuu kämmenelle?

   Lainaa

  21. Sinä olet kakkapylly 3.12.2019 23:31
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Muhveli: Täytyy sanoo et en kyl ite fiilais eläimen osia koristeena.. Ja liittyyhän esimerkiksi koiranpennun kalloon helposti vähän semmonen erityinen kylmäävä ajatus, että mitenköhän tämä kyseinen pentu on ennenaikaisesti kuollut.. Mutta en kyllä menis myöskää kommentoimaan jos muut niitä myy ja ostaa. Tarkennettakoon vielä [...]
   Mulla on pakastimessa odottamassa jänis että joku kaunis lämmin päivä sen sulatan ja otan luut talteen :D

   Lainaa

  22. Sinä olet kakkapylly 3.12.2019 23:33
   Tulos: +37 (41 ääntä)
   öä: Minkä rotikan pääkallo mahtuu kämmenelle?
   Pennun

   Lainaa

  23. Kummikäki 4.12.2019 5:34
   Tulos: +41 (47 ääntä)
   Jussi: Noilla on tietyt pidetty yhteyttä joko hoitoihin tai maksullisiin tyttösiin. Eihän sitä nyt omalla siviililuurilla. PⅰIIupuhelimeksi myös kutsutaan. Usein juuri halpoja kapuloita.
   Pillupuhelin on intiimialueiden pesemiseen tarkoitettu bideesuihku. Kalevi on halpa kapula.

   Lainaa

  24. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Muumi-o: Koska hän on julkisuuden henkilö, ja se teki mokasta/julkaisusta omalta osaltaan hauskan/relevantin. Pistä googlaten jos et tiedä tyyppiä.
   Julkisuuden henkilö joo, mutta ei tuo hänen kommenttinsa kyllä hauska ollut.

   Lainaa

  25. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Sprinkles: Kalevi rikkoo henkilörekisterilakia tässä aika räikeästi. Pahoitettu on mieleni. Tulispa Fobba ja halais. (Mutta oikeasti puhelimien sisällön ja itse puhelinten seksualisointi aika äyks.)
   Henkilörekisterilaki on kumottu jo vuonna 1999. Sen kumosi henkilötietolaki, jonka taas kumosi tietosuojalaki 2018. Mitään näistä laeista ei sovellettu tai sovelleta yksityiseen tietojenkäsittelyyn.

   Lainaa

  26. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Bodvåihsojeåve: Miksi Wallu Valpion nimeä ei ole sensuroitu?
   Eikä sen kommentti edes ollut hauska. Yhtään. Mitä pitäisi sanoa? "Haluaisin ostaa, jos joku myy"? Ja miksi joka juopon nobodyn tarvitsee kommentoida?

   Lainaa

  27. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Pakko sanoa tuohon kalloasiaan, että jos kallo on tullut joltain tutulta kasvattajalta, jolle on syntynyt kuollut pentu, tms paikasta, josta tietää alkuperän kiistattomasti, niin silloinhan kallo on upea. Mutta jos ostettu randomilta myyjältä netistä ja vielä esim Aasiasta, niin silloin aika etovaa. Eettisyys siis huomioitava näissäkin kalloasioissa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, Ikea, laatikot, laatikosto, Wallu Valpio, puhelin, kännykkä, salarakkaat, kallo, pääkallo, koirat, kirpputori, kirppari, kirppis