Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 21

"Ihmisen julmuudella ei ole mitään rajaa."
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 21

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 48 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Muumi (kopio) 15.8.2019 0:45
      Tulos: -199 (353 ääntä)
      Hyvinkää ja Kouvola kilpailevat Suomen ankeimman kaupungin tittelistä hyvällä menestyksellä. Kuka asuu kummassakaan vapaaehtoisesti?

      Lainaa

    2. Tulos: +198 (218 ääntä)
      Haluan oman kesätuolin!

      Lainaa

    3. Hyvä teko ei kannata 15.8.2019 2:00
      Tulos: +359 (379 ääntä)
      Puskaradiot ovat kyllä aina opettaneet, että jos löydät jonkin arvoesineen, jätä se siihen, jos et tiedä omistajaa. Puolet kommentoijista itkevät, kun henkilö ei vienyt sitä kiinni olevaan löytötavaratoimistoon 15km päähän jalan työmatkalla juuri ennen viikonloppua, puolet taas sitä kun sitä ei viety siihen yhteen lähikauppaan keskellä kaupunkia, jossa on lähemmäs sata liikettä. Nyt sitten jopa tavaran omistajat alkavat uhkailemaan, miten kamala ihminen olet, kun päätit tehdä hyvän teon.

      Lainaa

    4. Tulos: +116 (132 ääntä)
      Muumi (kopio): Hyvinkää ja Kouvola kilpailevat Suomen ankeimman kaupungin tittelistä hyvällä menestyksellä. Kuka asuu kummassakaan vapaaehtoisesti?
      Entisenä kouvostoliittolaisena totean, että saattaisin ihan nostalgiasyistä muuttaa rumanrakkaaseen lapsuudenmuistojeni betonihelvettiin joskus takaisin. Muuten Kouvolaan ei ymmärtääkseni päädykään kuin läpikulkumatkalla tai sinne syntymällä.

      Lainaa

    5. Hyvinkää 15.8.2019 5:04
      Tulos: +58 (90 ääntä)
      Muumi (kopio): Hyvinkää ja Kouvola kilpailevat Suomen ankeimman kaupungin tittelistä hyvällä menestyksellä. Kuka asuu kummassakaan vapaaehtoisesti?
      Ei menny huonosti, mut ei Hyvinkää...

      Lainaa

    6. miinaharava 15.8.2019 5:10
      Tulos: +326 (338 ääntä)
      Aika vasta oli kotikaupungin puskaradiossa sellainen tapaus, että joku oli kadottanu puhelimensa mutta onnistunu jäljittämään sen osoitteeseen, jonka sitten jakoi puskaradioon, ja syytti tietysti talon asukasta varkaudesta (koska miksikäs ei). Postaukseen tuli sitten vastaus kyseisen osoitteen asukkaalta, joka oli kuullu lapseltaan tästä syytöksestä ja joka kertoi, että oli noukkinu puhelimen talteen ja odotellu omistajalta soittoa. Oli aikonu viedä seuraavana päivänä löytötavaratoimistoon, jos ei mitään kuuluis. Eli tää ihminen ei ollu viittiny edes soittaa siihen numeroonsa toisesta puhelimesta, ennen ku lähti julkisesti mustamaalaamaan puhelimensa löytäjää. Ei nää tapaukset kyllä ainakaan kannusta huolehtimaan muiden tavaroista. :D

      Lainaa

    7. Tulos: -170 (212 ääntä)
      Eihän ne kädet silti voi vääntyä tuollaiseen asentoon, vaikka istuisi konepellin päällä? Silloinhan sormet olisivat kohti reunaa. Ei myöskään näy istumisen jälkiä, kuten kädenjäljet näkyy.

      Lainaa

    8. Kummallista 15.8.2019 5:51
      Tulos: +170 (182 ääntä)
      Joo: Eihän ne kädet silti voi vääntyä tuollaiseen asentoon, vaikka istuisi konepellin päällä? Silloinhan sormet olisivat kohti reunaa. Ei myöskään näy istumisen jälkiä, kuten kädenjäljet näkyy.
      Kierräppä kättä/käsiä 180 astetta.

      Lainaa

    9. Tulos: -148 (204 ääntä)
      Sofia tehnyt itse kädenjäljet "hauskan" FB-päivityksen toivossa, mutta tekikin pienen mokan asian kanssa. Ei jatkoon.

      Lainaa

    10. Tulos: -220 (246 ääntä)
      Kummallista: Kierräppä kättä/käsiä 180 astetta.
      Kierräppä ite. Vaikka nojaisit miten päin tuohon ja kääntelisit käsiäs, niin noin päin ne sormet ei siinä olis. Kannattaa kokeilla. Nuo jäljet on painettu yksitellen tuohon.

      Lainaa

    11. Tulos: +223 (241 ääntä)
      Mimmi: Kierräppä ite. Vaikka nojaisit miten päin tuohon ja kääntelisit käsiäs, niin noin päin ne sormet ei siinä olis. Kannattaa kokeilla. Nuo jäljet on painettu yksitellen tuohon.
      Tee näin. Mene keittiöön tai muuhun huoneeseen jossa on tarpeeksi suuri pöytä. (levitä päydälle jauhoja) Laita takapuoli kiinni pöydän reunaan. Laita nyt kädet selän takana kiinni pöydän pintaan siten että peukalot on ulkoreunallla. Vertaa kuvaan.

      Lainaa

    12. Tulos: +188 (196 ääntä)
      Vajaaälyinen tuo nainen olikin. Miksi varas yrittäisi tavoitella puhelimen omistajaa?

      Lainaa

    13. Tulos: +116 (134 ääntä)
      Joo: Eihän ne kädet silti voi vääntyä tuollaiseen asentoon, vaikka istuisi konepellin päällä? Silloinhan sormet olisivat kohti reunaa. Ei myöskään näy istumisen jälkiä, kuten kädenjäljet näkyy.
      Oh you poor child... Mietihä nyt vähän millasia asentoja on....

      Lainaa

    14. Tulos: +134 (226 ääntä)
      Vaikka puhelimen omistaja olikin törppö, niin ihan vitun törkeää heittää jonkun lapsen (!) puhelin järveen? Onko se lapsen vika, jos äiti on idiootti?

      Lainaa

    15. Kirjautuminen epäonnistui 15.8.2019 10:13
      Tulos: +143 (147 ääntä)
      Tuolihan heittelee kuperkeikkoja kun niin riemuitsee vapaudestaan <3

      Lainaa

    16. Tulos: -53 (145 ääntä)
      Just: Vaikka puhelimen omistaja olikin törppö, niin ihan vⅰtun törkeää heittää jonkun lapsen (!) puhelin järveen? Onko se lapsen vika, jos äiti on idiootti?
      Just joo, eli sen heittäminen olis ollut oikeutetumpaa, jos se olisi ollut aikuisen puhelin. Lapsikortti käytetty.

      Lainaa

    17. Ei täysin totta 15.8.2019 10:43
      Tulos: +4 (58 ääntä)
      Siitake: Entisenä kouvostoliittolaisena totean, että saattaisin ihan nostalgiasyistä muuttaa rumanrakkaaseen lapsuudenmuistojeni betonihelvettiin joskus takaisin. Muuten Kouvolaan ei ymmärtääkseni päädykään kuin läpikulkumatkalla tai sinne syntymällä.
      Noh tuota... Kouvolassa oli just valtavat asuntomessut ja uskallan väittää että siellä kävi aika hitosti ihmisiä, jotka ei olleet läpikulkumatkalla/syntyneet Kouvolassa. Olipa muuten kiva reissu Kouvolaan!

      Lainaa

    18. Tulos: +121 (133 ääntä)
      LaLa: Just joo, eli sen heittäminen olis ollut oikeutetumpaa, jos se olisi ollut aikuisen puhelin. Lapsikortti käytetty.
      Eihän tuo lapsi ollut käyttäytynyt huonosti löytäjää kohtaan, joten olisi se oikeutetumpaa ollut.

      Lainaa

    19. Tulos: +187 (189 ääntä)
      Jotenkin outoa syyttää varkaaksi sitä, joka soittaa löytäneensä puhelimen ja haluavansa palauttaa sen taas omistajansa haltuun. Harvemmin kai varkaat ensin varastaa puhelimen ja sitten soittaa, että tällainen puhelin löytyi, saa tulla hakemaan.

      Lainaa

    20. Tulos: -143 (161 ääntä)
      hassua: Tee näin. Mene keittiöön tai muuhun huoneeseen jossa on tarpeeksi suuri pöytä. (levitä päydälle jauhoja) Laita takapuoli kiinni pöydän reunaan. Laita nyt kädet selän takana kiinni pöydän pintaan siten että peukalot on ulkoreunallla. Vertaa kuvaan.
      Tollasia jälkiä nyt vaan ei ole mahdollista saada luonnollisesti aikaan, vaikka peukalot saakin osoittamaan ulkopuolelle. Tuossa kuvassa kämmen on tasaisesti painettu pellille. Tollaiset jäljet ei ole mahdollisia, ellei kädet tai ranne taivu myös yli yhdeksänkymmentä astetta, mikä useimmille aiheuttaa jo murtuman.

      Lainaa

    21. Tulos: +132 (136 ääntä)
      Titaani: Tollasia jälkiä nyt vaan ei ole mahdollista saada luonnollisesti aikaan, vaikka peukalot saakin osoittamaan ulkopuolelle. Tuossa kuvassa kämmen on tasaisesti painettu pellille. Tollaiset jäljet ei ole mahdollisia, ellei kädet tai ranne taivu myös yli yhdeksänkymmentä astetta, mikä useimmille aiheuttaa jo murtuman.
      No saapa, just testasin enkä edes ole joogaihme. Pyllyn viereen kämmenet ja kääntää peukut ulospäin, ei kyllä vaadi ihmeitä. Itseasiassa älyttömän hyvä venytys sellaisille jotka tekee näppiksellä paljon hommia!

      Lainaa

    22. Tulos: -108 (118 ääntä)
      Käsityö: No saapa, just testasin enkä edes ole joogaihme. Pyllyn viereen kämmenet ja kääntää peukut ulospäin, ei kyllä vaadi ihmeitä. Itseasiassa älyttömän hyvä venytys sellaisille jotka tekee näppiksellä paljon hommia!
      Kuvassa ei näy painaumaa takapuolesta, joten kuvan mukainen taivutus on mahdoton

      Lainaa

    23. Tulos: +112 (120 ääntä)
      Titaani: Kuvassa ei näy painaumaa takapuolesta, joten kuvan mukainen taivutus on mahdoton
      Miksi kuvassa tulisi näkyä painauma takapuolesta? Jos se ottava osapuoli ihan vaan nojaa käsien varassa autoa vasten? Kuulostaa hurjan mahdottomalta.

      Lainaa

    24. Tulos: +142 (146 ääntä)
      Titaani: Kuvassa ei näy painaumaa takapuolesta, joten kuvan mukainen taivutus on mahdoton
      no jospa stringien omistajan partneri on kannatellut sitä takapuolta, jalat vyötärön ympäri ja siitä paineltu menemään. kyllä toi käsien asento (ilman takapuolta) ihan anatomisesti mahdollinen on. enemmän ihmettelen, ettei kädet oo yhtään liikkuneet. lävähtäneet just siihen missä ovat ja pysyneet paikoillaan. ei oo kovin kiihkeä akti voinut olla..

      Lainaa

    25. Akrobaatteja asialla 15.8.2019 14:10
      Tulos: +35 (63 ääntä)
      En silti usko (kädenjälkiä). Jos tuossa tosiaan on jotain todellista ryskintää tapahtunut, niin miten on kädenjäljet voineet säilyä noin selkeinä ja suttaantumattomina?

      Lainaa

    26. Tulos: +82 (90 ääntä)
      Akrobaatteja asialla: En silti usko (kädenjälkiä). Jos tuossa tosiaan on jotain todellista ryskintää tapahtunut, niin miten on kädenjäljet voineet säilyä noin selkeinä ja suttaantumattomina?
      Nopea mies. Se on jannusta kii, huutaako tyttö hii.

      Lainaa

    27. Tulos: +24 (46 ääntä)
      Muumi (kopio): Hyvinkää ja Kouvola kilpailevat Suomen ankeimman kaupungin tittelistä hyvällä menestyksellä. Kuka asuu kummassakaan vapaaehtoisesti?
      Monikin :) Eikä meillä täällä ole kovinkaan paha olla. Ilmeisesti asia piinaa enemmän ulkopaikkakuntalaisia. Hyvä niin. Onneksi meillä ei juurikaan pakoteta ketään asumaan siellä missä tuntee ankeutta.

      Lainaa

    28. Tulos: +18 (28 ääntä)
      Opin vasta, että moderneihin puhelimiin voi lisätä ICE numeron, jonka saa näkyville siitä "emergency" joka näkyy lukitussa puhelimessa. En nyt löytänyt miten ...

      Lainaa

    29. Tulos: +12 (60 ääntä)
      Kertonee jotakin internet-ajasta, että täällä on kovin vaikea uskoa jonkun harrastaneen nykypäivänä seksiä.

      Lainaa

    30. Yrjö Komero 15.8.2019 16:10
      Tulos: +73 (77 ääntä)
      Vein tossa hiljattain pusikosta löytämäni fillarin poliisilaitokselle, jossa löytötavaratoimistokin on. Poliisi kysyi, että mistä tiesin, että pyörä oli varastettu. No, eihän sitä 100% varmuudella voi tietää, mutta jos se löytyy pusikosta ilman lukkoa, eikä ole edes mikään romu, niin ei omistaja välttämättä ole sitä sinne nakannut... ja vaikka olisikin humalapäissään pyöränsä puskaan nakannut, niin tod.näk. kiitollisna ottaa pyöränsä vastaan, kunhan pää selviää.

      Lainaa

    31. Tulos: +7 (15 ääntä)
      Muumi (kopio): Hyvinkää ja Kouvola kilpailevat Suomen ankeimman kaupungin tittelistä hyvällä menestyksellä. Kuka asuu kummassakaan vapaaehtoisesti?
      Oon miettinyt samaa. T:Hyvinkääläinen

      Lainaa

    32. Tulos: +2 (36 ääntä)
      Ronde: Jotenkin outoa syyttää varkaaksi sitä, joka soittaa löytäneensä puhelimen ja haluavansa palauttaa sen taas omistajansa haltuun. Harvemmin kai varkaat ensin varastaa puhelimen ja sitten soittaa, että tällainen puhelin löytyi, saa tulla hakemaan.
      No niinpä! Vai jäiköhän tästä jotain kertomatta? Esimerkiksi vaatiko soittaja löytöpalkkiota tai oliko muuten "hankala", mikä olisi provosoinut toista osapuolta kuvittelemaan jotain? Vaikea ymmärtää, millä logiikalla joku ajattelisi soittajaa varkaaksi, ellei sattunut mitään. mikä sellaisen harhaluulon olisi aiheuttanut. Vaikka toinen olisikin kuvitellut ilman syytä omiaan, niin ei se kyllä oikeuta heittämään puhelinta veteen. Onko edes laillista tehdä noin?

      Lainaa

    33. Tulos: -73 (81 ääntä)
      surullista, että joku oikeasti käyttää google mapsiä

      Lainaa

    34. Tulos: +55 (63 ääntä)
      Keijo: surullista, että joku oikeasti käyttää google mapsiä
      Niin, helpompi olis vaan kysyä facessa.

      Lainaa

    35. Tulos: +51 (57 ääntä)
      Mimmi: Kierräppä ite. Vaikka nojaisit miten päin tuohon ja kääntelisit käsiäs, niin noin päin ne sormet ei siinä olis. Kannattaa kokeilla. Nuo jäljet on painettu yksitellen tuohon.
      Ootko sä se joka täytyy patistaa peilin eteen ottamaan peiliselfie, jotta tajuat kummassa kädessä kihlasormus peilin kautta näkyy?

      Lainaa

    36. King Arthur 16.8.2019 3:43
      Tulos: +54 (60 ääntä)
      Mutta jos on nojattu autoon vain sen aikaa kun toinen osapuoli riisuu stringejä, ja sitten on luikittu toisaalle puuhiin? Se selittäisi miksi ei ole suttua.

      Lainaa

    37. Tulos: -23 (41 ääntä)
      Kummallista: Kierräppä kättä/käsiä 180 astetta.
      No minäpä kiersin ja nyt pitääkin sitten lähteä lekuriin, että kiitos tosi paljon vaan tosta vinkistä!

      Lainaa

    38. Sitten niin 16.8.2019 20:33
      Tulos: -1 (5 ääntä)
      Jannen suomen kielen taito on aika vajaaälyistä.

      Lainaa

    39. Kummallista 19.8.2019 16:50
      Tulos: +22 (24 ääntä)
      Marja: No minäpä kiersin ja nyt pitääkin sitten lähteä lekuriin, että kiitos tosi paljon vaan tosta vinkistä!
      Ilmeisesti olisi pitänyt laittaa juutuuppiin opastusvideo, kun näyttää olevan vaikea ymmärtää, mitä tuo "käden kiertäminen 180 astetta" tarkoittaa. Paranemisiin! 》:D

      Lainaa

    40. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Ei täysin totta: Noh tuota… Kouvolassa oli just valtavat asuntomessut ja uskallan väittää että siellä kävi aika hitosti ihmisiä, jotka ei olleet läpikulkumatkalla/syntyneet Kouvolassa. Olipa muuten kiva reissu Kouvolaan!
      Eikä Hyvinkään asuntomessuista ole montaakaan vuotta :D

      Lainaa

    41. Kilokakori 20.8.2019 0:51
      Tulos: -7 (7 ääntä)
      Varmaan nuo kaikki on, keksittyjä.

      Lainaa

    42. Tulos: +2 (14 ääntä)
      Muumi (kopio): Hyvinkää ja Kouvola kilpailevat Suomen ankeimman kaupungin tittelistä hyvällä menestyksellä. Kuka asuu kummassakaan vapaaehtoisesti?
      Sama koskee myös Vantaata ja Helsinkiä.

      Lainaa

    43. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Kyllä mä olisin tosta kuvasta näkevinäni renkaan yläpuolella sen kohdan, johon on nojattu. Ehkä kädet oli juuri siksi pysyneet niitä hyvin paikallaan, että oli melko kaukana pepusta, niin niihin varmaan aika tehokkaasti nojattu. En nyt ymmärrä, mikä ongelma noissa käden asennoissa muka on. Noinhan ne menee, jos selkä autoon päin. Jos olisi sormet auton reunaa kohti, ei varmasti olisikaan pysyneet paikallaan tai pitäneet ketään paikallaan (tai saatu noin kauas kehosta ilman että sattuu). Myönnän, että ensin hämäännyin, kun en tajunnut, että siinä on oltu selin autoon. Ei siihen kuitenkaan kauan mennyt, kun tajusin.

      Lainaa

    44. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Raakel: Haluan oman kesätuolin!
      Vastuutonta! Jos otat kesätuolin, huolehdit siitä koko sen loppuelämän! Sitä pitää säännöllisesti ulkoiluttaa, mutta vapaana ei niitä saa pitää, joten valjaat pakolliset. Ne ovat vähäruokaisia, joten huolehtiminen on helppoa. Viikoittain syötät sille linnunkakkaa ja muutaman ötökän. Tuolit pärjää hyvin myös ulkona, jos piha on aidattu.

      Lainaa

    45. Tulos: -9 (9 ääntä)
      Hei jankkaaja, miten sä sitten selität noi kädenjäljet? Jos se tyyppi olisi nojannut autoon naama autoon päin, niin peukalonjäljet olisi eri puolilla kuin kuvassa.

      Lainaa

    46. Tulos: -4 (4 ääntä)
      Joku: Kyllä mä olisin tosta kuvasta näkevinäni renkaan yläpuolella sen kohdan, johon on nojattu. Ehkä kädet oli juuri siksi pysyneet niitä hyvin paikallaan, että oli melko kaukana pepusta, niin niihin varmaan aika tehokkaasti nojattu. En nyt ymmärrä, mikä ongelma noissa käden asennoissa muka on. Noinhan ne [...]
      Ymmärrä nyt hyvä ihminen että jos vasen kämmen on jotain vasten niin peukalo on oikealla. Ei tollasia jälkiä tule vaikka olis mitenpäin tahansa. Paitsi jos on kädet ristissä vasen oikealla ja oikea vasemmalla.

      Lainaa

    47. Kiistelty varis 31.3.2021 18:03
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      jukkapalmu: Ymmärrä nyt hyvä ihminen että jos vasen kämmen on jotain vasten niin peukalo on oikealla. Ei tollasia jälkiä tule vaikka olis mitenpäin tahansa. Paitsi jos on kädet ristissä vasen oikealla ja oikea vasemmalla.
      Voi jukkis sua, kun et ymmärrä...
      - Laita peppu pöydän reunalle, niin, että jalkaterät osoittavat pöydästä pois päin.
      - Laita kämmenet pöydälle.
      - Kierrä kämmenet niin, että sormet osoittavat pepusta pois päin. 
      Mihin suuntaan osoittavat peukalot? Aivan. 

      Lainaa

    48. Tulos: 0 (0 ääntä)
      viekää ne löytämänne tavarat poliisille! ni ei tarvi mennä henkilökohtaisuuksiin tai tuhota toisen omaisuutta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kännykkä, puhelin, kuva, järvi, koordinaatit, kartta, löytötavarat, auto, konepelti, tuoli, karannut, karkuri