Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kissaihmiset, osa 23

  Kissa on kadonnut. Eläintelepatia apuun?
  Suurenna näkymä
  Kissaihmiset, osa 23

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +429 (467 ääntä)
   Kommentoin.

   Lainaa

  2. Tulos: +584 (628 ääntä)
   Birgit: Olin liian laiska ja itsekäs etsimään kadonnutta kissaani, nyt se on luultavasti kuollut, ja väistän velvollisuutta ja huonoa omaatuntoa vetoamalla lässytykseen.

   Lainaa

  3. Suvimorsmaikka 14.3.2019 1:45
   Tulos: +269 (275 ääntä)
   Parvekeverkko

   Lainaa

  4. Tulos: +149 (167 ääntä)
   Haha, nää mokat oli kyllä hyviä. Ja noi kissat ihania! Mäkin oon opettanut meidän kissan istumaan, antamaan tassua ja suukottamaan käskystä. Tosin mitään ei kyllä herra tee ellei se tiedä saavansa herkkua vaivannäkönsä palkaksi. :D

   Lainaa

  5. Kyllä vain 14.3.2019 2:57
   Tulos: +87 (99 ääntä)
   Seuraan

   Lainaa

  6. Tulos: +109 (119 ääntä)
   Suvimorsmaikka: Parvekeverkko
   Luulis tulevan ekana mieleen, jopa ennen kuin kyselee.

   Lainaa

  7. Tulos: +246 (256 ääntä)
   Miksi pitää kirjoittaa "seuraan"? Sieltähän saa painamalla, että "ota tämän julkaisun ilmoitukset käyttöön" tms jos haluaa uusista kommenteista ilmoituksen.

   Lainaa

  8. terkkarilla 14.3.2019 6:41
   Tulos: +122 (130 ääntä)
   Minä seuraan sinua ulkona, vaikka et huomaakaan ;-)

   Lainaa

  9. Tulos: -90 (124 ääntä)
   Etsijäkoirat... mikä vitsi!

   Lainaa

  10. Tulos: +66 (74 ääntä)
   En tajunnut mitään tuosta Birgitan lässytyksestä.

   Lainaa

  11. Vieraslajeihin kuuluva 14.3.2019 7:43
   Tulos: +115 (137 ääntä)
   Yksi asia mikä riepoo on se, että ihmiset eivät osaa käyttää facebookia. Siinä voi valita seuraavansa julkaisua, mutta koska ihmiset ovat tyhmiä, he lisäävät lapsellisen seuraa-kommentin ja sitten julkaisussa on niitä kymmeniä.

   Lainaa

  12. Tulos: +94 (104 ääntä)
   Tactical . Eikö fb:ssä voi muka alkaa seuraamaan jotain keskustelua kommentoimatta asiaa? Mielestäni siellä sellainen ominaisuus on.

   Lainaa

  13. Tulos: +160 (172 ääntä)
   Kuinka ärsyttäviä onkaan nuo ihmiset, joiden pitää ilmoittaa seuraamisestaan. Ketään ei kiinnosta, että he seuraavat. Senkun vain laittavat ilmoitukset päälle kyseiseen postaukseen ja kommentoisivat vasta sitten, kun on jotain asiaa.

   Lainaa

  14. Tulos: +21 (33 ääntä)
   Ilmeisesti kaikissa sovelluksissa tätä ei ole (kuulemma, veikkaan että ihmiset on vaan niin vitun evo), niin siksi sanovat tuon seuraan... tämän selityksen sain kun asiasta avauduin.
   Jh: Kuinka ärsyttäviä onkaan nuo ihmiset, joiden pitää ilmoittaa seuraamisestaan. Ketään ei kiinnosta, että he seuraavat. Senkun vain laittavat ilmoitukset päälle kyseiseen postaukseen ja kommentoisivat vasta sitten, kun on jotain asiaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Ace: Haha, nää mokat oli kyllä hyviä. Ja noi kissat ihania! Mäkin oon opettanut meidän kissan istumaan, antamaan tassua ja suukottamaan käskystä. Tosin mitään ei kyllä herra tee ellei se tiedä saavansa herkkua vaivannäkönsä palkaksi.
   Meillä sama. Tosin sekä herkuilla että ilman kissan ilme kertoo hyvin selvästi "I hate you hooman"

   Lainaa

  16. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Peeke: Tactical . Eikö fb:ssä voi muka alkaa seuraamaan jotain keskustelua kommentoimatta asiaa? Mielestäni siellä sellainen ominaisuus on.
   Voi, mutta ihmiset ei tajua käyttää sitä.

   Lainaa

  17. Ihmettelen vaan 14.3.2019 9:29
   Tulos: -29 (43 ääntä)
   On kissanaisia ja hmmm... kissanaisia. Kissat on silti ihania karvapyllyjä.

   Lainaa

  18. yli opisto hörhö 14.3.2019 9:36
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Ace: Haha, nää mokat oli kyllä hyviä. Ja noi kissat ihania! Mäkin oon opettanut meidän kissan istumaan, antamaan tassua ja suukottamaan käskystä. Tosin mitään ei kyllä herra tee ellei se tiedä saavansa herkkua vaivannäkönsä palkaksi.
   No kukas sitä nyt huvikseen tollasia tekisi!

   Lainaa

  19. Hööpölööpö 14.3.2019 9:37
   Tulos: +64 (64 ääntä)
   Miksi viestiketjuja pitää spämätä näillä seuraan ja tägäys jutuilla? Miksi ei voi vain laittaa ilmoituksia päälle viestiin tai jakaa juttua kaverin seinälle tai lähettää yksityisviestinä?

   Lainaa

  20. Tulos: +38 (44 ääntä)
   Duocorn: Birgit: Olin liian laiska ja itsekäs etsimään kadonnutta kissaani, nyt se on luultavasti kuollut, ja väistän velvollisuutta ja huonoa omaatuntoa vetoamalla lässytykseen.
   Ihana ajatus sinulla, että noin kuutamolla olevia ihmisiä ei oikeasti ole, mutta valitettavasti olet väärässä. Ihmiset oikeasti uskoo mitä tyhmimpiin ajatuksiin ja tuossa on vain yksi esimerkki siitä.

   Lainaa

  21. Tulos: +43 (47 ääntä)
   traumcity: Kommentoin.
   Seuraan

   Lainaa

  22. Tulos: +29 (43 ääntä)
   Duocorn: Birgit: Olin liian laiska ja itsekäs etsimään kadonnutta kissaani, nyt se on luultavasti kuollut, ja väistän velvollisuutta ja huonoa omaatuntoa vetoamalla lässytykseen.
   Tästä Birgitin laiskuudesta ja itsekkyydestä ei vain ole mitään oikeita viitteitä. Se ettei jaksa alkaa vastaamaan turhaan länkytykseen ei vielä tarkoita että länkytys olisi oikeassa. En siis itse kyselisi miltään eläinkommunikoijaltakaan mitään, mutta noi ei taida olla toisiaan pois sulkevia asioita. Mikäli länkytykset olis ollu muodossa "vastaisuuden varalle", niin sitten niissä olis jopa jotain järkeä mutta muuten näin yli vuosi tapahtuman jälkeen aika turhaa länkytystä.

   Lainaa

  23. It's a deal 14.3.2019 10:47
   Tulos: +72 (74 ääntä)
   Kissa hyppäsi parvekkeelta. Seuraan.

   Lainaa

  24. Bodvåihsojeåve 14.3.2019 10:57
   Tulos: +41 (57 ääntä)
   Vaikken tietenkään itse usko mihinkään eläinkommunikoijiin (huom. eihän Birgitkään uskonut suorilta eikä vielä sittenkään ehdoitta, vaan etsi kissan _mahdollista_ uutta kotia), mun mielestä Inkeri tuossa mokaa. Juu, toi alkuselitys on turha, mut Birgit siis vain haluaisi tietää jos hänen kissansa on löytänyt uuden kodin, ja Inkeri tulee syyttämään ja paheksumaan häntä etsintöjen laiminlyömisestä vuosi katoamisen jälkeen, vaikkei edes tiedä asioiden todellista laitaa. Neuvoa voi vastaisuuden varalle, mut ehkä jossain muualla ja jollain muulla sävyllä. Birgit vastaa hänelle oikein asiallisesti, pisteet siitä.

   Lainaa

  25. PäteePieremällä 14.3.2019 11:13
   Tulos: +19 (27 ääntä)
   Annen kissa on aivan ihana :) Mitä tulee tuohon "kissa lasitetulla parvekkeella"- asiaan, niin itse en kyllä ikinä pidä laseja auki, kun kissaherra on parvekkeella. Ja kesällä hän on parvekeella melkeinpä koko päivän, mitä käy syömässä, laatikolla ja vähän puskemassa. Siispä lasit pysyvät kiinni.

   Lainaa

  26. Tulos: +23 (29 ääntä)
   traumcity: Kommentoin.
   Vastasin.

   Lainaa

  27. Tulos: +28 (38 ääntä)
   It’s a deal: Kissa hyppäsi parvekkeelta. Seuraan.
   Kauheeta! Soitin Seiskaan, ei, Seuraan.

   Lainaa

  28. Tulos: +32 (40 ääntä)
   Lasit voi laittaa ainakin omassa kodissani juuri senverran raolleen että tila tuulettuu mutta kissa ei mahdu läpi, ja lukita ne niin. Verkkokin toki toimii. Tuo "eläinkommunkoijan" sensijaan voisi vaikka hirttää. Yksi kissoistamme kerran katosi (sai senaikaisen kämpän keittiön ikkunan puskettua auki) ja siinä vaiheessa kun se palasi ulko-ovelle vaatimaan illallista jo monet ilmoitukset oli kirjoitettu, printattu ja kiinnitetty, varustettuna kuvasetillä ja huomautuksesta palkkiosta kissan palauttajalle. On todella härskiä rahastaa ihmisellä jolla oikeasti on paniikki päällä -hädissään sitä ei aina ajattele niin selvästi kuin pitäisi.

   Lainaa

  29. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Löysiköhän Birgit kissan uuden kodin? Haluan uskoa kissan uuteen onnelliseen elämään kuoleman sijaan.

   Lainaa

  30. Tulos: +91 (97 ääntä)
   Voin kuvitella "eläinkommunikoijan täydellisen luonnehdinnan" Birgitin kissoista... Birgit: "Osaatko kertoa tämän kuvan perusteella, millainen kissani on." Eläinkommunikoija: "Selkeästi itsenäinen tapaus. On mielellään palveltavana. Ei kuuntele käskyjä tai komentoja. Menee ja tulee oman tahdon mukaan. Hakeutuu välillä seuraan, mutta omaa rauhaa on usein kunnioitettava." Birgit: "Vau, aivan nappiin, miten se teki sen?!?!"

   Lainaa

  31. Kommentaattori 14.3.2019 16:07
   Tulos: -20 (30 ääntä)
   It’s a deal: Kissa hyppäsi parvekkeelta. Seuraan.
   Pläts

   Lainaa

  32. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Facebookissa pystyy tai pitäisi pystyä seuraamaan julkaisuja kyllä, mutta ainakaan omalla kohdallani en ole koskaan saanut yhdestäkään ketjusta ilmoituksia, vaikka kuinka sitä ilmoitus -nappia olisin rämpännyt. En tosin jätä turhanpäiväisiä kommentteja, vaan tallennan kiinnostavat ketjut ja palaan niihin myöhemmin.

   Lainaa

  33. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Taitaa Marjatta puhua legendaa

   Lainaa

  34. Tulos: +7 (11 ääntä)
   ISO d: Miksi pitää kirjoittaa “seuraan”? Sieltähän saa painamalla, että “ota tämän julkaisun ilmoitukset käyttöön” tms jos haluaa uusista kommenteista ilmoituksen.
   Todennäköisesti eivät tiedä siittä ominaisuudesta. Kuitenkin kyseinen ominaisuus on huomattavan uusi ominaisuus suhteessa Facebookin ikään (toki joo joskus 2017 loppupuolella tais tulla) ja siittäkään kuten monista muista ominaisuuksista ei hirveästi facebook mainostanut. Ja Facebookissa oli todella pitkään ainoa mahdollisuus saada ilmoitukset keskustelusta kirjoittamalla se "seuraan" tai yleensäkkin kirjoittaessa sinne jotain. Nykyäänhän se on jopa huonompi vaihtoehto, kun facebook on kuulemma pistänyt sellasen ominaisuuden joka poistaisi sellaisten postauksien seurannan joihin ei ole aktiivisesti osallistunut ja joita ei ole erikseen ko. toiminnolla ottanut seurauksensa kohteeksi.

   Lainaa

  35. Tulos: +18 (32 ääntä)
   "Ensisijaisesti haluan vaan löytää nykyisen palvelijan..." Kill me now.

   Lainaa

  36. Alatalo-Niemipykälä-Arbuusi 14.3.2019 23:51
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   traumcity: Kommentoin.
   Seuraan

   Lainaa

  37. Diia dai dai 15.3.2019 18:49
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Joopajoo: Etsijäkoirat… mikä vitsi!
   Eivätkö ne löydä vuosittain useita kadonneita lemmikkejä? En ole koskaan kuullut mitään negatiivista etsijäkoirista. Ei ne tietysti kaikkia löydä, ei ne mitään yliluonnollisen taitavia ole, mutta usein onnistuvat.

   Lainaa

  38. Tulos: +13 (15 ääntä)
   traumcity: Kommentoin.
   En kommentoi.

   Lainaa

  39. KukkAsetäHattutäTi 19.3.2019 2:41
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Jaaha. Hullu-inkeri taas vauhdissa. Ihme eukko kun sillä riittää aikaa ja mielenkiintoa vainota kokosuomen kissoja ja uhkailla kissojen omistajia mm. Että tulee päästämään metsästyskoirat tappamaan ne ulkona olevat kissat.. Ihan seko eukko.

   Lainaa

  40. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Ace: Haha, nää mokat oli kyllä hyviä. Ja noi kissat ihania! Mäkin oon opettanut meidän kissan istumaan, antamaan tassua ja suukottamaan käskystä. Tosin mitään ei kyllä herra tee ellei se tiedä saavansa herkkua vaivannäkönsä palkaksi.
   Tämän takia kissa onkin fiksu.

   Lainaa

  41. Tulos: +4 (6 ääntä)
   KukkAsetäHattutäTi: Jaaha. Hullu-inkeri taas vauhdissa. Ihme eukko kun sillä riittää aikaa ja mielenkiintoa vainota kokosuomen kissoja ja uhkailla kissojen omistajia mm. Että tulee päästämään metsästyskoirat tappamaan ne ulkona olevat kissat.. Ihan seko eukko.
   Näitä on hyvin paljon koiraihmisisissä, valitettavasti. Näin eläinrakkaana kissaihmisenä ei heru ymmärrystä.

   Lainaa

  42. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Porkkala Production valmistaa mittatilauksena lasitetuille parvekkeille kiskoihin napsautettavia verkkokehyksiä. Toivittavasti joku vastasi tämän tuonne :) On nääs tosi kätevä ja turvallinen systeemi.

   Lainaa

  43. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Eiköhän Birgitin kissa ole kuollut kun talvikin on välissä ollut. Löytöeläinkodista olisi ilmoitettu omistajalle.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kissat, kadonnut, karannut, maatiaiset, maatiainen, kuva, parveke, seuraan, seurata