Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 52

Suomi on pantattu.
Suurenna näkymä
Mielensäpahoittajat, osa 52

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 31 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +544 (548 ääntä)
   Nää Puskaradio-ryhmät vaikuttaa laaturyhmiltä.

   Lainaa

  2. Tulos: +377 (391 ääntä)
   Olispa sellanen valotaulu jossa vois kanssa-autoilijoita muistuttaa, että "käytä vilkkua, urpoliina!"

   Lainaa

  3. Tulos: +339 (399 ääntä)
   Jotenkin kuvottavaa, että meille täytyy tehdä nykyään muistakin kierrätettävistä roskista pantillisia, jotta ne päätyis oikein kierrätykseen tai saatikka roskikseen...

   Lainaa

  4. Tulos: +153 (159 ääntä)
   Memerento: Nää Puskaradio-ryhmät vaikuttaa laaturyhmiltä.
   Ainakin lähetyssignaali on normaalin taajuusalueen ulkopuolella.

   Lainaa

  5. Seppolainen 15.1.2019 1:39
   Tulos: +508 (510 ääntä)
   Tuli taas todistettua että minä ensin ja muut vasta sitten. Vai mites se menikään. Ps. Kannattaa varmaan ensi kerralla olla asemalla vaikkapa 15min etuajassa!

   Lainaa

  6. Tulos: +190 (190 ääntä)
   Näköjään tuli todistettua, juu.

   Lainaa

  7. Tulos: +129 (133 ääntä)
   Tuntuu että näissä mokissa on saatu kaikki todelliset idiootit mukaan,ei pysty ymmärtää näitten ihmisten ajatusmaailmaa mitenkään.

   Lainaa

  8. niimpä niin 15.1.2019 8:25
   Tulos: +251 (261 ääntä)
   Seppolainen: Ps. Kannattaa varmaan ensi kerralla olla asemalla vaikkapa 15min etuajassa!
   Ei kannata. Sehän se mukavinta on kun ensin sitä lähtöä vitkutellaan ja vitkutellaan. Sitten pääpunaisena kaahataan ja perse hiessä vilkuillaan kelloa. Lisäksi Kirkkonummen asemalta lähtee juna Helsinkiin jonkun puolen tunnin välein. Varmaan se balettiin menokin on ajoitettu minuutilleen, kun JUURI SE JUNA oli se viimeinen mahdollisuus. Ensi kerralla voisi olla mukavampaa lähteä vaikka pari tuntia aikaisemmin. Saa rauhassa junasta myöhästyä ja jos aikaa jää niin voi ottaa vaikka lasillisen viiniä.

   Lainaa

  9. qerqwerqwerqer 15.1.2019 8:52
   Tulos: +215 (221 ääntä)
   niimpä niin: Ei kannata. Sehän se mukavinta on kun ensin sitä lähtöä vitkutellaan ja vitkutellaan. Sitten pääpunaisena kaahataan ja perse hiessä vilkuillaan kelloa. Lisäksi Kirkkonummen asemalta lähtee juna Helsinkiin jonkun puolen tunnin välein. Varmaan se balettiin menokin on ajoitettu minuutilleen, kun JUURI SE JUNA oli se [...]
   Siis täh, yritätsä ehdottaa jotain kohtuullista aikuista lähestymistapaa tähän?! D:<

   Lainaa

  10. Tulos: +206 (208 ääntä)
   Ai, pullopantit on keksitty, että kansamme, vanhukset ja lapset saisi ruokaa :D

   Lainaa

  11. Tulos: +45 (99 ääntä)
   niimpä niin: Ei kannata. Sehän se mukavinta on kun ensin sitä lähtöä vitkutellaan ja vitkutellaan. Sitten pääpunaisena kaahataan ja perse hiessä vilkuillaan kelloa. Lisäksi Kirkkonummen asemalta lähtee juna Helsinkiin jonkun puolen tunnin välein. Varmaan se balettiin menokin on ajoitettu minuutilleen, kun JUURI SE JUNA oli se [...]
   Olen samaa mieltä, että kannattaa lähteä ajoissa, eikä ehkä viimeisellä mahdollisella junalla tai minuutilla. Mutta piti tulla kertomaan, että ei kaikilla ole sellaista luksusta kuin aikaa lähteä kahta tuntia aiemmin joka paikkaan.

   Lainaa

  12. Tulos: +182 (184 ääntä)
   Pöljä: Olispa sellanen valotaulu jossa vois kanssa-autoilijoita muistuttaa, että “käytä vilkkua, urpoliina!”
   Oon miettinyt takalasiin led-näyttöä, jonka saa napista päälle ja siinä lukee isolla TURVAVÄLI, SAATANA!

   Lainaa

  13. Tulos: +128 (150 ääntä)
   Hieman aiheen vierestä, mutta: Ihmettelen itse usein kovasti näitä ihmisiä, jotka jättävät asemalle menon viime tippaan. Törkeästi yleistäen sanoisin, että monia eteläsuomalaisia. Itse asun hyvin pohjoisessa ja tällaisessa peräkylässä junat menevät harvoin, mutta joudun harrastukseni takia reissaamaan pitkiä matkoja etelään todella usein. Siinä vaiheessa haluaa varmistaa olevansa aina olevansa ajoissa. Tuntuu, että jos olen asemalla vain varttia enkä puolta tuntia ennen, olen jo myöhässä. Sen sijaan sitten kun etelän päässä lähden paluumatkalle ja kaverini, jotka asuvat asemien lähellä ja ovat tottuneet siihen, että junia menee kymmenen minuutin välein ja lippuja ja saa tuosta vain automaateilta, heittävät minua asemalle, on heillä asenne aina, että mennään ihan minuutilleen kyytiin. Yritä siinä sitten selittää, että toimiihan tämä lähijunilla, mutta kuuden tunnin matka pohjoiseen lähtee nyt, seuraava junavuoro taas sitten keskiyöllä. Huoh.

   Lainaa

  14. Tulos: +96 (100 ääntä)
   JPT: Olen samaa mieltä, että kannattaa lähteä ajoissa, eikä ehkä viimeisellä mahdollisella junalla tai minuutilla. Mutta piti tulla kertomaan, että ei kaikilla ole sellaista luksusta kuin aikaa lähteä kahta tuntia aiemmin joka paikkaan.
   Näissäkin tilannetaju olisi pop, olin tänään 30 minuuttia myöhässä töistä koska herääminen ei vaan onnistunut, mutta ei se mitään, olen sitten niin myöhään että saan kaiken tehtävän hoidettua. Mutta jos on menossa elämänsä ensimmäiseen balettiesitykseen, niin kannattaisi ehkä olla ajoissa, vaikka ei olisikaan sellaista aikapankkia että voisi olla aina kaikkialla hyvissä ajoin. Tai kuten ylläoleva huomauttaa, on eri asia myöhästyä metrosta joka menee joka neljäs minuutti kuin junasta joka menee joka kuudes tunti. Mutta tuo panttijuttu on käsittämätön; miten se maksaa ekstraa kellekään, köyhälle tai rikkaalle, että tyhjät purkit, paketit, pullot ja muut härpäkkeet pitää laittaa pois? Ei kai niitä kotiinkaan kerätä? Vaikka tietysti surullista että tosiaan tarvitaan pantti ettei joku vatipää heitä niitä parvekkeelta alas tai jätä puistoon sen sijaan että laittaisi oikeaan astiaan.

   Lainaa

  15. niimpä niin 15.1.2019 12:15
   Tulos: +17 (29 ääntä)
   JPT: Mutta piti tulla kertomaan, että ei kaikilla ole sellaista luksusta kuin aikaa lähteä kahta tuntia aiemmin joka paikkaan.
   Joka paikkaan.. Balettiinhan tässä oltiin menossa? Jo junamatka Kirkkonummelta esim. Helsingin keskustaan kestää sen tunnin. Siihen vielä siirtyminen sinne missä esitys onkaan.

   Lainaa

  16. Tulos: +143 (145 ääntä)
   Harmi, että tästä Kirkkonummen tapauksesta jäi puuttumaan se viesti, missä ap uhkasi haastaa oikeuteen, jos joku lähettää hänen viestinsä Feissarimokiin :)

   Lainaa

  17. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Pöljä: Olispa sellanen valotaulu jossa vois kanssa-autoilijoita muistuttaa, että “käytä vilkkua, urpoliina!”
   Vinkkaapa, jos joskus löydät. ;) Vaikka en autoilekaan, niin jalankulkijanakin joutuu liian usein tilanteisiin, kun autoilijat ei tunnu tietävän, että mitä sillä vilkulla pitäisi tehdä. Ja sitten se on jalankulkijan vika, että meinaa jäädä auton alle, vaikka ois valollinen suojatie.

   Lainaa

  18. Tulos: +69 (69 ääntä)
   Hiinokka: Harmi, että tästä Kirkkonummen tapauksesta jäi puuttumaan se viesti, missä ap uhkasi haastaa oikeuteen, jos joku lähettää hänen viestinsä Feissarimokiin
   Harmi, ettei voi olla ko. henkilön katossa kärpäsenä, kun karmea totuus hänelle valkenee. ;)

   Lainaa

  19. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Pasi: Oon miettinyt takalasiin led-näyttöä, jonka saa napista päälle ja siinä lukee isolla TURVAVÄLI, SAATANA!
   Sama suunnitteilla, tekstinä "nokka pois mun perseestä!"

   Lainaa

  20. purppurakruunu 15.1.2019 16:58
   Tulos: +45 (53 ääntä)
   Joo: Näissäkin tilannetaju olisi pop, olin tänään 30 minuuttia myöhässä töistä koska herääminen ei vaan onnistunut, mutta ei se mitään, olen sitten niin myöhään että saan kaiken tehtävän hoidettua. Mutta jos on menossa elämänsä ensimmäiseen balettiesitykseen, niin kannattaisi ehkä olla ajoissa, vaikka ei olisikaan [...]
   Eikö se ole ihan jo hyvää etikettiäkin, että esitykseen ollaan puoli tuntia-tunti ennen ovien avausta ainakin paikalla? Teatterissa ainakin näin, baletin ja oopperan kaltaisten "korkeamman sivistyksen" hupien kanssa kuvittelisin tilanteen olevan vähintään sama aika, jotta esiintyjien ei tarvitse odottaa yleisöä, ellei jopa enemmän. Vaikka ne junat menisikin vaan kuuden tunnin välein (Kirkkonummelta en tosin tiedä, mihin balettiin sellaisella junalla oltaisiin menossa...), niin sitten tekee päiväreissun toiseen kaupunkiin, eikä jätä saapumista viime tinkaan. Eikä kotoa junalta lähtöä varsinkaan.

   Lainaa

  21. Arkkienkeli 15.1.2019 17:00
   Tulos: +16 (44 ääntä)
   Asuin Kirkkonummella nelisen vuotta ja se oli ehkä itsekeskeisin paikka suomessa asumistani paikkakunnista. Ainoa paikka suomessa, missä nuorilla gimmoilla oli päällä paitoja joissa luki; "Pappa betalar". Suomen pissisten kehto.

   Lainaa

  22. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Memerento: Nää Puskaradio-ryhmät vaikuttaa laaturyhmiltä.
   Ne on. Hienoa on kanssa kuinka joka puskaradio on erilainen ja kaikissa on ne tietyt aiheet joista tapellaan joka päivä.

   Lainaa

  23. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Pasi: Oon miettinyt takalasiin led-näyttöä, jonka saa napista päälle ja siinä lukee isolla TURVAVÄLI, SAATANA!
   Mahtava idea! Helevetin rekkakuskit kun roikkuu perseessä, vaikken aja alinopeutta. Tosi ammattikuskeja.

   Lainaa

  24. Näintäämenee 16.1.2019 6:41
   Tulos: +5 (23 ääntä)
   Nuo vastakkaisille samaan suuntaan palavat valot saisi loppua myös pienemmillä teillä ja pienemmissä kaupungeissa ainakin ruuhka-aikoina. Kiva kun siinä jonossa ajetaan väkisin ja sitten kun valo vaihtuu punaiseksi, jäädään odottamaan kääntyvää ja sitten jäädään sen takia keskelle tietä, niin että risteävältä tieltä ei kukaan pääse vihreillä, kun tie on tukittu ja jono on seuraaviin valoihin asti, ettei letka voi mennä. Sama toistuu, niin kauan kuin joku täysjärkinen tajuaa olla menemättä risteykseen, jos viimeisen auton perä on seuraavaan risteykseen asti. Mutta tästä huolimatta sen järkevän takana joku tööttäilee, että ala mennä kun on virheä, vaikka edellä jono on risteykseen asti.

   Lainaa

  25. Tulos: +44 (46 ääntä)
   JPT: Ai, pullopantit on keksitty, että kansamme, vanhukset ja lapset saisi ruokaa
   Ei, vaan ne ovat olemassa siksi, että kansamme, vanhukset ja lapset eivät saisi ruokaa, ja muut voivat elää leveämmin.

   Lainaa

  26. Mikä tahansa veruke kelpaa 17.1.2019 13:30
   Tulos: +15 (25 ääntä)
   Leila ei tarvi kummoista kipinää, jotta syttyy jauhamaan maahanmuutosta.

   Lainaa

  27. Mikä tahansa veruke kelpaa 17.1.2019 13:31
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Mikaela lienee niitä jotka ei ole koskaan ajoissa missään ja aina se on jonku muun syytä.

   Lainaa

  28. Tulos: +36 (38 ääntä)
   purppurakruunu: Eikö se ole ihan jo hyvää etikettiäkin, että esitykseen ollaan puoli tuntia-tunti ennen ovien avausta ainakin paikalla? Teatterissa ainakin näin, baletin ja oopperan kaltaisten “korkeamman sivistyksen” hupien kanssa kuvittelisin tilanteen olevan vähintään sama aika, jotta esiintyjien ei tarvitse odottaa yleisöä, ellei [...]
   Pääsääntöisesti ulko-ovet aukee tuntia ennen esityksen alkua, ja suositeltavaa olisi olla viimeistään varttia ennen esityksen alkua jo talossa. Itse olen isossa teatterissa töissä, ja nykyään on päivittäistä se, että tullaan viime tipassa teatteriin. Osa esityksistä on myös sellaisia, että niihin ei voi tai saa ottaa myöhässä tulleita saliin sisälle, vaikka myöhästyisi vain viisi minuuttia. Ja arvatkaa vaan millanen äläkkä siitä aina nousee, kun ihmisille kertoo että pääsevät sisään vasta väliajan jälkeen, vaikka kyseinen tieto lukee myös niissä ihmisten lipuissa. :S

   Lainaa

  29. Kylliksi kyylännyt 20.1.2019 19:44
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   En tiedä, mistä johtuu, mutta nimenomaan köyhimmillä näkyy olevan vara viskoa tyhjät juomatölkit ja -pullot tien oheen. Sieltä minä ne sitten kauppareissulla kerään ja vaihdan rahaksi.

   Lainaa

  30. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Kylliksi kyylännyt: En tiedä, mistä johtuu, mutta nimenomaan köyhimmillä näkyy olevan vara viskoa tyhjät juomatölkit ja -pullot tien oheen. Sieltä minä ne sitten kauppareissulla kerään ja vaihdan rahaksi.
   Johtuisiko heidän köyhyys siitä että juovat kaljaa ja heittävät rahaa ojaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Kylliksi kyylännyt: En tiedä, mistä johtuu, mutta nimenomaan köyhimmillä näkyy olevan vara viskoa tyhjät juomatölkit ja -pullot tien oheen. Sieltä minä ne sitten kauppareissulla kerään ja vaihdan rahaksi.
   Köyhillä on myös jotenkin enemmän varaa kiskoa tupakkaa topasta tai askista kuin muilla tuloluokilla, vaikka sähkötupakointi kävisi halvemmaksi, ja vaikka tupakoimattomuus olisi tietenkin silkkaa säästöä. Tupakantumppi onkin ihan sattumalta ylivoimaisesti yleisin roska.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, pantti, mehut, glögi, kauppa, prisma, juna, myöhässä, valotaulu