Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mammapalstalta päivää, osa 69

Rakkauskirje, joka johtaa eroon?
Mammapalstalta päivää, osa 69

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 77 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1167 (1203 ääntä)
   Toivottavasti Anskun on provo... Aivan järkyttävää lähteä suhteesta ja jäädä ilman asuntoa (lasten kanssa???) tuollaisen takia D:

   Lainaa

  2. Tulos: +1838 (1882 ääntä)
   Saattaapa olla niinkii, että Anskun mies oli tässä se voittaja.

   Lainaa

  3. Tulos: +894 (918 ääntä)
   Jösses, että voi tehdä omasta elämästään vaikeaa. Jos tää on nyt petos ja muuten kultakimpale... Tyyppi ei siis edes ollut unohtanut kirjettä sovittuna päivänä, vaan se ei vaan ollut etukäteen valmis. Luultavasti lähtökohtaisesti Anskun ehdottama idea.

   Lainaa

  4. Tulos: -46 (138 ääntä)
   Flopflopflopflopflopflopfloppopop

   Lainaa

  5. Tulos: +427 (443 ääntä)
   Ansku, ansku, ansku. Sinulta jäi se kirje lukematta hätiköidessäsi. Miehet välillä tekee tollaset viimeisellä hetkellä, mutta on miettinyt sitä jo pitkään

   Lainaa

  6. Tulos: +200 (252 ääntä)
   Ylempään vastaisin, että ei miltään...? Jos siis on niin veltto, että sisään kertynyt ilma pääsee tuulahtamaan ohi ääneti huomaamatta... eiks ylipäätään pierujen/muiden samankaltaisten äänet lähinnä johdu siitä, että ilma pyrkii pakenemaan paikasta ”josta se ei mahdu”. Väkisin kun raivaa tilaa, niin ääntä muodostuu?

   Lainaa

  7. Tulos: -351 (615 ääntä)
   Kyllä mä ton Anskun sinänsä ymmärrän. Jos on niin luuseri ukko, ettei kehtaa tunnustaa noinkaan yksinkertaista asiaa vaan pitää valehdella, niin ei voi olla kovin luotettava muutenkaan. Oletan että mainittu lapsi ei ollut yhteinen.

   Lainaa

  8. Minä tiedän 15.1.2019 2:15
   Tulos: -50 (90 ääntä)
   Vastauksen ensimmäiseen kysymykseen. Se kuulostaa tältä: https://youtu.be/YA631bMT9g8

   Lainaa

  9. Sami Kuupas 15.1.2019 2:30
   Tulos: +185 (239 ääntä)
   Ansku on karmee akka.

   Lainaa

  10. Mitävittua 15.1.2019 2:35
   Tulos: +33 (53 ääntä)
   Wow....

   Lainaa

  11. Tulos: +79 (89 ääntä)
   Suurin osa on nauru-reaktioita... mikä on ihan oikein.

   Lainaa

  12. Työmies iskee lekalla perseeseen. 15.1.2019 4:26
   Tulos: +238 (262 ääntä)
   Anskun mies väisti luodin.

   Lainaa

  13. Tulos: +362 (484 ääntä)
   Löysäpilluisuus, tuo pienimunaisten luoma illuusio.

   Lainaa

  14. Tulos: +268 (426 ääntä)
   Anskun ja miehen kokonaistilannetta mitenkään tietämättä, mutta omakohtaiseen kokemukseen perustuen: jos toisella tapana valehdella noinkin pienissä asioissa, tietyntyyppinen ihminen valehtelee silloin isommissakin ja siihen kyllääntyneenä voi sillä parisuhteen toisella osapuolella hyvinkin vähäpätöinen asia olla se viimeinen pisara. Ongelma siis valehtelu, ei se ettei kirjettä oltu kirjotettu, imho.

   Lainaa

  15. Tulos: +261 (317 ääntä)
   Nimetön: Anskun ja miehen kokonaistilannetta mitenkään tietämättä, mutta omakohtaiseen kokemukseen perustuen: jos toisella tapana valehdella noinkin pienissä asioissa, tietyntyyppinen ihminen valehtelee silloin isommissakin ja siihen kyllääntyneenä voi sillä parisuhteen toisella osapuolella hyvinkin vähäpätöinen asia olla se [...]
   Tai sitten kyseessä on valkea pakkovalhe, eli jos ei valehtele tilanne kärjistyy riitelyksi.

   Lainaa

  16. Tulos: -78 (148 ääntä)
   Edellisessä parisuhteessa oli tarjolla semmosta tilavaa perhemallia. Tykkäsin kyllä. Ja en saanut piereskelemään =) Joskus aiemmin olen kyllä saanut tiukemman mallin piereskelemään.

   Lainaa

  17. Tulos: +216 (252 ääntä)
   Nimetön: Anskun ja miehen kokonaistilannetta mitenkään tietämättä, mutta omakohtaiseen kokemukseen perustuen: jos toisella tapana valehdella noinkin pienissä asioissa, tietyntyyppinen ihminen valehtelee silloin isommissakin ja siihen kyllääntyneenä voi sillä parisuhteen toisella osapuolella hyvinkin vähäpätöinen asia olla se [...]
   Todennäköisesti mieskin toimi omakohtaiseen kokemukseen perustuen. Tiesi, mikä meteli siitä nousisi, jos kirje ei ole valmis vuorokautta aikaisemmin ja tiesi, millä tavalla se käännetään rakkaudenpuutteeksi ja osoitukseksi parisuhteen ongelmista. Ja koska mies siltikin rakastaa naistaan ja halusi estää tämän itkupotkuraivarit, niin päätyi valkoiseen valheeseen. Vituiksi meni sekin. Mutta joskus täytyy vain osata luovuttaa ja todeta, että tätä minäkään en pysty parantamaan.

   Lainaa

  18. Tulos: +250 (288 ääntä)
   Ville: Kyllä mä ton Anskun sinänsä ymmärrän. Jos on niin luuseri ukko, ettei kehtaa tunnustaa noinkaan yksinkertaista asiaa vaan pitää valehdella, niin ei voi olla kovin luotettava muutenkaan. Oletan että mainittu lapsi ei ollut yhteinen.
   Tunnustaa mitä? Jotenkin tekstistä ymmärtää, miksi ukko ei halunnut sanoa, että kirje ei ole vielä kirjoitettu. Kyllä siitä olisi ihan samanlainen draama kehitetty. Silloin aiheena olisi ollut: "minä olin jo kirjoittanut oman kirjeeni, mutta mies ei ollut". Jos puoliso joutuu tuollaisessa kohdassa turvautumaan hätävalheeseen, niin kannattaa pysähtyä miettimään, että miksi.

   Lainaa

  19. Rototiltti 15.1.2019 7:07
   Tulos: +59 (89 ääntä)
   Anskustahan taisi tulla sinkku. Mitenkähän häneen saisi yhteyden...?

   Lainaa

  20. Tulos: +164 (182 ääntä)
   Kyllä miulle tuli semmoinen olo, että vaikka Ansku tuossa kovasti väitti luulleensa löytäneen jotain "speciaalia", niin tämä oli vain tekosyy suhteen lopettamiselle. Jos tuommoisesta pienestä jutusta vetää hernepussin nenään, niin eiköhän siellä ole jotain muuta isompaa yleensä takana.

   Lainaa

  21. Tulos: -134 (174 ääntä)
   Väsynyt: Tai sitten kyseessä on valkea pakkovalhe, eli jos ei valehtele tilanne kärjistyy riitelyksi.
   No olisko sit vaan pitäny tehdä jo etukäeteen se, mitä oli sov1ttu? Olihan tuolla mainittu, että kirjeet olisi tullut vaihtaa jo aikaisemmin.

   Lainaa

  22. Tippa joskus riittää 15.1.2019 8:20
   Tulos: +76 (124 ääntä)
   Ehkä Anskun mitta oli viimeistä pisaraa vaille täynnä. Kyllähän tuo melko dramaattiselle kuulostaa ilman varsinaisia taustatietoja heidän parisuhteestaan, mutta en usko että vain kirje oli syynä eroon ja pois muuttoon.

   Lainaa

  23. Tulos: -16 (154 ääntä)
   Elukka: LöysäpⅰIIuisuus, tuo pienimunaisten luoma illuusio.
   Pienimunaisuus,tuo löysäpilluisten luoma illuusio. Vai oliskos nyt niin, että värkkejä on molempia malleja aika erikokoisia?

   Lainaa

  24. niimpä niin 15.1.2019 8:39
   Tulos: +109 (137 ääntä)
   Jos se suhde on yhdestä kirjeestä kiinni niin parempi vain erota. Kuullostaa vähän, että Anskun ukko on jo valmiiksi ollut aika varpaillaan, kun viimeiseen asti pitää tuollaisessa asiassa valehdella.

   Lainaa

  25. Pekka Peitsi 15.1.2019 8:52
   Tulos: +40 (76 ääntä)
   Nimetön: Anskun ja miehen kokonaistilannetta mitenkään tietämättä, mutta omakohtaiseen kokemukseen perustuen: jos toisella tapana valehdella noinkin pienissä asioissa, tietyntyyppinen ihminen valehtelee silloin isommissakin ja siihen kyllääntyneenä voi sillä parisuhteen toisella osapuolella hyvinkin vähäpätöinen asia olla se [...]
   Ymmärrän hyvin tuon pointin. Itselläni ei ollut kyse valehtelemisesta, mutta kyllä se viimeinen pisara oli, kun yhteen kyllä vai ei -kysymykseen ei vastattu suoraan,eikä kyse ollut mistään isosta asiasta saati sellaisesta, että olisin syyttänyt ketään mistään.

   Lainaa

  26. Tulos: +146 (150 ääntä)
   "Kaikki unelmat ja suunnitelmat voi heittää helvettiin." Joo. Niin se nyt pitää tehdä. Ei tässä ole muita vaihtoehtoja. Kyllä se nyt ero tuli.

   Lainaa

  27. The Great Stan 15.1.2019 9:27
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Juunas: “Kaikki unelmat ja suunnitelmat voi heittää helvettiin.” Joo. Niin se nyt pitää tehdä. Ei tässä ole muita vaihtoehtoja. Kyllä se nyt ero tuli.
   Kyllä, tänne vaan. Tilaa riittää.

   Lainaa

  28. Tulos: -112 (144 ääntä)
   Eniten maailmassa vihaan tyhmiä ihmisiä. Niitä jotka kirjoittaa kommenttiin että "toivottavasti toi oli provo". Tai niitä jotka päivittelee että ai kauheeta, niillä vissiin mennyt huonosti. Tai niitä jotka nauraa räkättää miten uuvatteja ihmisiä on olemassa. Katsokaa peiliin. Sieltä näätte oikean uuvatin.

   Lainaa

  29. Tulos: +9 (41 ääntä)
   Unelmoin pitkään Anskun kertomuksen kaltaisesta skenaariosta, mutta lopulta rohkaistuin ja hain itse eroa. Nyt on rauha.

   Lainaa

  30. Tulos: -40 (68 ääntä)
   voiei: Toivottavasti Anskun on provo… Aivan järkyttävää lähteä suhteesta ja jäädä ilman asuntoa (lasten kanssa???) tuollaisen takia D:
   Kyllä luottamuspula on ihan mitätön syy, joillakin on oikeitakin ongelmia.

   Lainaa

  31. Tulos: +146 (172 ääntä)
   Onko tämmönen etukäteen sovittu rakkauskirjeiden vaihtaminen joku yleinenkin juttu? Kuulostaa jotenkin teennäiseltä, että jos tekee mieli kertoa tunteistaan rakkaalleen kirjeessä, niin ensin pitää vaatia(/pyytä/kiristää/joku muu verbi) toiseltakin osapuolelta se kirje.

   Lainaa

  32. yli opisto hörhö 15.1.2019 11:15
   Tulos: +49 (79 ääntä)
   Näissä mokissa on aina se huono puoli että kukaan meistä kommentoijista ei tiedä taustatarinaa. Jos nyt oletetaan että tuo "rakkauskirje" on se ainoa syy eroon niin onnea vaan Anskulle elämään, on nimittäin aivan absurdi syy. Ja näinhän sitä on vähän pakko olettaa koska kyllä, maailmassa on myös tuollaisia idiootteja, ja ei, meillä ei edelleenkään ole tietoa siitä onko taustalla sitten suurempaakin luottamuspulaa tai muita ongelmia. Mikä sekin on ihan yhtä todennäköistä toki. Kummin päin tahansa, ero lienee paras vaihtoehto.

   Lainaa

  33. Ihmettelen vaan 15.1.2019 11:17
   Tulos: +41 (43 ääntä)
   Mammapalsta ei pettänyt tälläkään kertaa.

   Lainaa

  34. Tulos: -12 (66 ääntä)
   Elukka: LöysäpⅰIIuisuus, tuo pienimunaisten luoma illuusio.
   Ei ole löysiä pilluja, on vain liian pieniä munia

   Lainaa

  35. Tulos: +47 (79 ääntä)
   Ville: Kyllä mä ton Anskun sinänsä ymmärrän. Jos on niin luuseri ukko, ettei kehtaa tunnustaa noinkaan yksinkertaista asiaa vaan pitää valehdella, niin ei voi olla kovin luotettava muutenkaan. Oletan että mainittu lapsi ei ollut yhteinen.
   jos on noin skitso muija, niin ei varmana skitsoillut ekaa kertaa, joten totuuden välttelyn ymmärtää erittäin hyvin

   Lainaa

  36. Tulos: -13 (69 ääntä)
   tiril: Onko tämmönen etukäteen sovittu rakkauskirjeiden vaihtaminen joku yleinenkin juttu? Kuulostaa jotenkin teennäiseltä, että jos tekee mieli kertoa tunteistaan rakkaalleen kirjeessä, niin ensin pitää vaatia(/pyytä/kiristää/joku muu verbi) toiseltakin osapuolelta se kirje.
   "Etukäteen sovittu" tarkoittaa tässä tapauksessa sitä että Ansku on päättänyt ja saanut mieheltä vastauksen jonka on tulkinnut haluamakseen. Tilanne ja vastaus voivat olla mitä tahansa, mutta kun nainen on päättänyt tällaisessa asiassa jotain, miehen myöntävän vastauksen sanamuodolla ei ole merkitystä. Se voi olla joko hmm tai öhh, molemmat tarkoittaa naisen mielestä "kyllä,kulta".

   Lainaa

  37. Tulos: -35 (59 ääntä)
   p: Eniten maailmassa vihaan tyhmiä ihmisiä. Niitä jotka kirjoittaa kommenttiin että “toivottavasti toi oli provo”. Tai niitä jotka päivittelee että ai kauheeta, niillä vissiin mennyt huonosti. Tai niitä jotka nauraa räkättää miten uuvatteja ihmisiä on olemassa. Katsokaa peiliin. Sieltä näätte oikean uuvatin.
   Näinhän se usein menee, monella näkyi ainakin menevän kommenttisi suoraan tunteisiin.

   Lainaa

  38. Tulos: +68 (88 ääntä)
   "Miltähän kuulostaa pillupieru oikein löysästä pimpistä?". Varmaan hyvin pitkälti tuolta alemmalta tarinalta.

   Lainaa

  39. Tulos: +80 (94 ääntä)
   yli opisto hörhö: Näissä mokissa on aina se huono puoli että kukaan meistä kommentoijista ei tiedä taustatarinaa. Jos nyt oletetaan että tuo “rakkauskirje” on se ainoa syy eroon niin onnea vaan Anskulle elämään, on nimittäin aivan absurdi syy. Ja näinhän sitä on vähän pakko olettaa koska kyllä, maailmassa on myös tuollaisia [...]
   Mutta Anskuhan sanoo että muutenkin oli jo luottamuspula. Jos puolisoon ei laisinkaan voi luottaa missään asiassa, niin mielestäni se on ihan pätevä syy eroon, vaikka se viimeinen niitti sitten olisikin pikkuasia. Ja tuollaista "rakkauskirjeiden" vaihtamista säädettynä päivänä ei mielestäni terveessä suhteessa tapahdu, muutenkin tulee kerrottua toiselle että hän on ihana ja mistä syistä, kuulostaa ennemminkin jonkun self-help kirjan ohjeelta jo rikkinäisen suhteen pelastamisyritykseen -jos toinen ei edes yritä osallistua pelastamisyritykseen (tai ainakin esittää järkevämpää), niin ei se edes ole pikkuasia. Tietysti jos Ansku luki jostain naistenlehdestä että rakkauskirjeitä pitää olla ja meni sellaista vaatimaan koska muillakin vaikka miehellä ei ollut aikaa/halua/kykyä niitä kirjoittaa -ei rakkauskirjeen luonteeseen kuulu että niitä voi vaatia -niin sitten mies vältti luodin. Oli miten oli, ero lie paras ratkaisu. Sääli lasta ja koiraa.

   Lainaa

  40. Tulos: +67 (85 ääntä)
   yli opisto hörhö: Näissä mokissa on aina se huono puoli että kukaan meistä kommentoijista ei tiedä taustatarinaa. Jos nyt oletetaan että tuo “rakkauskirje” on se ainoa syy eroon niin onnea vaan Anskulle elämään, on nimittäin aivan absurdi syy. Ja näinhän sitä on vähän pakko olettaa koska kyllä, maailmassa on myös tuollaisia [...]
   Kyllähän tuossa mainittiin, että suhteessa ollut aiemminkin "hieman luottamusongelmia" ja että tää kirje oli viimenen niitti. Mutta Ansku tuntuu tuon kirjoituksen perusteella olevan aikamoinen dramaqueen, joka tekee ison shown jokaikisestä pikkujutusta, tykkää uhriutua ja loukkaantuu/suuttuu, kun asiat ei menen niinkuin hän haluaa. Tuollaisen tyypin kanssa suhteessa oleminen ei ole helppoa. Saa vaikutelman, että mies tietää millainen paskamyrsky taas nousemassa ja yrittää pelastaa tilanteen valehtelemalla, jotta ei tarvis käydä läpi yhtä helv***n itkuraivarispektaakkelia. Ansku ei itse tunnu tajuavan, miten tekopyhää hänen oma käytös on. Selittää jostain rakkauskirjeistä, kuinka hän, voih, oli jo niin nähnyt vaivaa ja kirjoittanut kirjeen. Vaatimalla vaatii samalla toiselta jotain rakkaudentunnustuksia, ihan kuin niillä olisi mitään arvoa tässä vaiheessa, asennoituen valmiiksi kuitenkin niin, et "älä vaan usko mitä toi sanoo" ja pistää välittömästi välit poikki, kun ei saa vilpittömiä, ihania rakkaudenosoituksia. Onpa tosi aitoa rakkautta, Ansku.

   Lainaa

  41. Tulos: -21 (57 ääntä)
   Anskun miesystävä pelastui just holokaustilta.

   Lainaa

  42. Tulos: +59 (65 ääntä)
   "Voi luoja, en voi uskoa et mä oikeesti kysyn tätä täällä" Joopa joo, ihan kun edes tarvitsisi "ottaa selvää". Se kaveri tulee varmaan viikon päästä kuumottelee et "No Katja selvititkö jo miltä se kuulostaa??" Mut haha kylhän sitä pitää kaverin hauskasta kysymyksestä mammapalstalle päivitys saada :PP:D:D:D

   Lainaa

  43. triplaviiva 15.1.2019 15:03
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   Ansku... Mitä??!

   Lainaa

  44. Tulos: +25 (49 ääntä)
   Anskuhan on hieno ihminen. Omat epävarmuutensa kiteyttää kirjeeseen, joka olisi varmasti ollut valmis seuraavana iltana, niinkuin oli sovittu. Itse teen kaiken viime tinkaan ja varmaan olisi tuokin miese sen tehnyt. Sinne vaan lapset hankeen oman idiotisminsa takia. Hieno ihminen.

   Lainaa

  45. Tulos: +21 (51 ääntä)
   Burned: Kyllähän tuossa mainittiin, että suhteessa ollut aiemminkin “hieman luottamusongelmia” ja että tää kirje oli viimenen niitti. Mutta Ansku tuntuu tuon kirjoituksen perusteella olevan aikamoinen dramaqueen, joka tekee ison shown jokaikisestä pikkujutusta, tykkää uhriutua ja loukkaantuu/suuttuu, kun asiat ei menen [...]
   Tähän vaan haluan sanoa sen, että joskus tuollainen käytös johtuu siitä, että toinen osapuoli ei sano mitään, ei tee mitään, ei ota mihinkään kantaa, ei tee päätöksiä, ei osallistu jne. Silloin on pakko itse tehdä jotain. Järkevintä tietysti olisi vain lähteä. Ja niinhän Ansku tekikin.

   Lainaa

  46. Tulos: +46 (48 ääntä)
   tiril: Onko tämmönen etukäteen sovittu rakkauskirjeiden vaihtaminen joku yleinenkin juttu? Kuulostaa jotenkin teennäiseltä, että jos tekee mieli kertoa tunteistaan rakkaalleen kirjeessä, niin ensin pitää vaatia(/pyytä/kiristää/joku muu verbi) toiseltakin osapuolelta se kirje.
   Minä olen kirjoittanut miehelleni useita rakkauskirjeitä, en tosin ole koskaan vaatinut että minulle pitäisi myös kirjoittaa, teen sen, koska haluan. Ja paperille on joskus helpompi saada ajatuksiaan, ja niitä saa myös miettiä rauhassa, jos saman tekisi suullisesti, saattaisi jotain unohtua sanoa mitä meinasi.

   Lainaa

  47. Kummallista 15.1.2019 16:30
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   Ei ole vastausta ensimmäiseen mokaan, mutta sain mielikuvan, jossa on täysi elokuvasalillinen ihmisiä taputtamassa suosionosoituksia.. Kieromieli, minkäs teet. Toiseen mokaan sanoisin, että parempi noin kaikkien kannalta pidemmän päälle. Sivulliset kärsijät vaan harmittaa, toivottavasti on kertaluontoista.

   Lainaa

  48. Tulos: +27 (49 ääntä)
   Lol: Minä olen kirjoittanut miehelleni useita rakkauskirjeitä, en tosin ole koskaan vaatinut että minulle pitäisi myös kirjoittaa, teen sen, koska haluan. Ja paperille on joskus helpompi saada ajatuksiaan, ja niitä saa myös miettiä rauhassa, jos saman tekisi suullisesti, saattaisi jotain unohtua sanoa mitä meinasi.
   No nimenomaan. Jos haluaa kirjoittaa rakkauskirjeen, niin sitten kirjoittaa sen. Mutta että etukäteen sovitaan/määrätään ajankohta jolloin vaihdetaan kirjeitä, tuntuu joltain muulta kuin rakkaudelta.

   Lainaa

  49. Väsynyt tuhnu 15.1.2019 17:48
   Tulos: +71 (73 ääntä)
   Rototiltti: Anskustahan taisi tulla sinkku. Mitenkähän häneen saisi yhteyden…?
   Kirjeellä heität <3

   Lainaa

  50. luulenpa... 15.1.2019 18:52
   Tulos: +7 (37 ääntä)
   Ville: Kyllä mä ton Anskun sinänsä ymmärrän. Jos on niin luuseri ukko, ettei kehtaa tunnustaa noinkaan yksinkertaista asiaa vaan pitää valehdella, niin ei voi olla kovin luotettava muutenkaan. Oletan että mainittu lapsi ei ollut yhteinen.
   Mies varmaan valehteli koska tiesi jo kokemuksesta, että tällaisen totuuden kertominen nostaa ilmoille helvetillisen riidan ja eron vähintäänkin... Noinkin lyhyestä kommentinpätkästä näkee, että Katja piti miestä tajuttoman tiukassa hihnassa.

   Lainaa

  51. Tulos: +25 (45 ääntä)
   Anskulle tullaan valehtelemaan jatkossa vielä monesti. Helppo huomata että noista hänen kotkotuksistaan pääsee helpoiten ohi valehtelemalla. "Rakkauskirjeiden vaihtaminen"... voi taivas.

   Lainaa

  52. Tulos: +21 (23 ääntä)
   ...vaikka nyt tarkemmin asiaa ajateltuani (duunissa on hyvin hyvin tylsää tänään, älkää tuomitko), miten Anskun mies, jos kerran oli aikaa löytää tyhjä paperi ja kirjekuori, ei vaan kirjoittanut jotain ympäripyöreää. Joku topten lista siitä miksi puoliso on kiva olisi voinut kelvata. Itse ainakin kirjoittaisin sen nopeammin kuin tänä nettiaikana löytäisin kirjekuoren.

   Lainaa

  53. Kerttukalervo 15.1.2019 21:24
   Tulos: +47 (59 ääntä)
   Rakkauskirjeitä? Mitä helvettiä? Mitä jos ei vaan saa paperille asioita yhtä hyvin kuin puoliso? Meillä puoliso kirjoittaa työkseen ja sana on hallussa. Minä puhun työkseni ja osaan sanoa ääneen sen mitä haluan. Jos minut pakotettaisiin kirjoittamaan rakkauskirje, niin huh huh. "Rakastan sinua, koska veit eilen roskat ja olet aina sulkenut vessanpöntön kannen. Olisi kiva, jos mentäisiin nyt vähän makkariin."

   Lainaa

  54. Napalmia haavoihin 15.1.2019 21:37
   Tulos: -8 (20 ääntä)
   Joo, se kuulostaa suurin piirtein tältä: Brrrthffftffftffhhhsss. Kas noin, ongelma ratkaistu.

   Lainaa

  55. Hepomiesten tietotoimisto 15.1.2019 22:55
   Tulos: -4 (46 ääntä)
   Minä ymmärrän anskua. Jos joku valehtelee noin pienestä asiasta ja jopa tekee tuollaisen toimen valheensa eteen, miten on sitten isompien merkityksellisten asioiden kanssa?

   Lainaa

  56. Vatipää toki itsekin 16.1.2019 1:43
   Tulos: +33 (41 ääntä)
   p: Eniten maailmassa vihaan tyhmiä ihmisiä. Niitä jotka kirjoittaa kommenttiin että “toivottavasti toi oli provo”. Tai niitä jotka päivittelee että ai kauheeta, niillä vissiin mennyt huonosti. Tai niitä jotka nauraa räkättää miten uuvatteja ihmisiä on olemassa. Katsokaa peiliin. Sieltä näätte oikean uuvatin.
   Mikäs typerys se täällä nauraa toisten typeryydelle sanomalla vihaavansa typeryksiä jotka nauraa toisten typeryydelle? Uuvateista en tiedä, mutta siellä näkyy olevan oikeen metatason vatipää.

   Lainaa

  57. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Reaktio tähän​ oli iso "täh??".

   Lainaa

  58. Turun Murre 16.1.2019 6:21
   Tulos: +34 (50 ääntä)
   Jimbo: Pienimunaisuus,tuo löysäpⅰIIuisten luoma illuusio.
   Jos joku kertoo törmänneensä "löysäpilluiseen" naiseen, voit ihan uteliaisuuttasi ostaa marketin hyllystä super plus -kokoisen tamponin -joka siis pysyy sisällä siinä löysimmässäkin pillussa- ja saat kokoarvion kertojan munan koosta. Näin helppoa se on.

   Lainaa

  59. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Siis mitähäm tässä nyt meinataan löysänn pillun pierulla? Että suuri määrä ilmaa mennyt? Kyseessä on venyvä kudos kuitenkin, eikä vagina nyt mikään avoin putki ole vaan kasaanpainunut yleensä. Riippuu miten sinne nyt ilmaa sattuu menemään ja paljonko, ei se erityisesti värkin koosta johdu... Kirjejutusta tuli mieleen, eikös tuollaiset listaukset ja kertomiset ole yleensä osana parisuhdeterapiaa? Jos luottamuspulaa on, onhan se mahdollista että ovat jotain tuollaista tekemässä. Silloin ymmärrän että vituttaa, jos toinen ei suhteen korjaamiseen/parantamiseen osoita vaivaa tai kiinnostusta. Mutta olihan se päivän etukäteen...

   Lainaa

  60. Tulos: +45 (61 ääntä)
   Turun Murre: Jos joku kertoo törmänneensä “löysäpⅰIIuiseen” naiseen, voit ihan uteliaisuuttasi ostaa marketin hyllystä super plus -kokoisen tamponin -joka siis pysyy sisällä siinä löysimmässäkin pⅰIIussa- ja saat kokoarvion kertojan munan koosta. Näin helppoa se on.
   "Löysäpilluisuus" yrittää yleensä kommunikoida että kyseinen nainen on jotenkin "käytössä kulunut" eli lutka, että järvi sittenkin kuluu soutamalla. Hassua vain että naista joka on pannut aviomiestään vuosikymmenen ajan joka päivä ei syytetä kuluneeksi, vaikka ihan samasta puuhastahan on kyse, oli mies sitten sama tai ei. (Sanan "lutka" määrittely on yleensä "nainen joka antaa muille, tai ainakin luulen että antaa, muttei minulle". Keskustelu menee yleensä jotenkin näin: "Läheksä meille?" Kiitti, ei kiinnosta." "Löysäpilluinen lutka! En olis halunnutkaan!" "...?")

   Lainaa

  61. pinkki puudeli 16.1.2019 21:26
   Tulos: -23 (35 ääntä)
   Turun Murre: Jos joku kertoo törmänneensä “löysäpⅰIIuiseen” naiseen, voit ihan uteliaisuuttasi ostaa marketin hyllystä super plus -kokoisen tamponin -joka siis pysyy sisällä siinä löysimmässäkin.
   Et ole naisten kanssa paljoa tekemisissä ollut? Tamponien koko määräytyy verenvuodon mukaan - ei elimen koon mukaan. Runsas veren valuminen: super plus-tamponi, keskikova verenvuoto: super, niukahko verenvuoto: normal ja viimeisten kuukautispäivien niukka tiputtelu, jolloin tihkuva veri on jo tummaa ja kuivunutta ja hyvin vähäistä: mini-tamponi. "Liian suuri pillu" tarkoittaa erektio-ongelmia. Sori. Ilmeisesti et oikein edes pidä naisista.

   Lainaa

  62. pinkki puudeli 16.1.2019 21:29
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   pinkki puudeli: Et ole naisten kanssa paljoa tekemisissä ollut? Tamponien koko määräytyy verenvuodon mukaan – ei elimen koon mukaan. Runsas veren valuminen: super plus-tamponi, keskikova verenvuoto: super, niukahko verenvuoto: normal ja viimeisten kuukautispäivien niukka tiputtelu, jolloin tihkuva veri on jo tummaa ja kuivunutta [...]
   Jaahas, anteeksi Murre. :'( Luin kommenttisi uudelleen. Olin äsken turhaan puolustuskannalla, sinähän toit juuri samaa asiaa esille... Perun puheeni, siis koskien asiantuntemustasi ja henk.koht. suhtautumistasi naisiin. Saanhan anteeksi?

   Lainaa

  63. Jag säger bara 16.1.2019 22:04
   Tulos: +6 (28 ääntä)
   Ihme kuvio Anskulla, mutta... "Valkoinen" valhe epämiellyttävän reaktion välttämiseksi on valhe yhtä kaikki. Etenkin luottamuspulassa pienetkin asiat on suuria: jos ottaa suhteen tosissaan, ei ole rakentavaa väistellä epämiellyttäviä tilanteita, vaan työstää ongelmaa juuri niin paljon kuin sitä pitää työstää, jottei se enää jatkossa olisi ongelma. On alentuvaa kumppania kohtaan ja kuluttavaa itselle elää toisen mielipahaa vältellen. Vastaavasti osoittaa toisen arvostamista ja omaa suoraselkäisyyttä kun on rehellinen, vaikka toinen totuudesta aluksi mielen enempi vähempi pahoittaisikin.

   Lainaa

  64. Olisko ollut keksitty juttu 17.1.2019 14:37
   Tulos: -2 (16 ääntä)
   Käsittääkseni yhteistä kotia ei pykälien mukaan voi toinen yksinään irtisanoa. Veikkaan että Anskukin kävi repimässä tyhjän paperin.

   Lainaa

  65. Tulos: +1 (17 ääntä)
   WT is strong with this one.

   Lainaa

  66. Viiden lapsen iskä 19.1.2019 0:33
   Tulos: +9 (21 ääntä)
   Nimetön: Anskun ja miehen kokonaistilannetta mitenkään tietämättä, mutta omakohtaiseen kokemukseen perustuen: jos toisella tapana valehdella noinkin pienissä asioissa, tietyntyyppinen ihminen valehtelee silloin isommissakin ja siihen kyllääntyneenä voi sillä parisuhteen toisella osapuolella hyvinkin vähäpätöinen asia olla se [...]
   Itsellä tulee mieleen, että toisen oikkujen mukaan mennään ja tämä saa raivareita milloin mistäkin asiasta. Silloin yrittää vaikka valekirjeellä pelastaa tilanteen koska ei jaksa sitä ylireagointia, mitä toinen saa 5-vuotiaan itkupotkuraivareina kun asiat eivät mene juuri haluamallaan tavalla. Elämä on silloin kuin munankuorien päällä kävelemistä. Pitää olla koko ajan varovainen, ettei räsähdä.

   Lainaa

  67. Tulos: +5 (9 ääntä)
   p: Eniten maailmassa vihaan tyhmiä ihmisiä. Niitä jotka kirjoittaa kommenttiin että “toivottavasti toi oli provo”. Tai niitä jotka päivittelee että ai kauheeta, niillä vissiin mennyt huonosti. Tai niitä jotka nauraa räkättää miten uuvatteja ihmisiä on olemassa. Katsokaa peiliin. Sieltä näätte oikean uuvatin.
   Tai niitä jotka suoltaa tällästä paskaa erisivujen kommentti alueelle. Congrats you played yourself.

   Lainaa

  68. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Ymmärrän kyllå Anskun näkökulmaa sikäli, että ei mitenkään luottamusta herättävää kyseistä henkilöä kohtaan,jos tuollaisesta asiasta alkaa keksiä huonoja hätävalheita toden puhumisen sijaan. Kuitenkin typerää noin nopeasti tehdä noin voimakkaita päätöksiä. Varmasti helpotus molemmille päästä eroon toisistaan

   Lainaa

  69. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Kyllä sillä tamponin koolla vähän on tekemistä vaginan koonkin kanssa, vaikka vuodon määrä on ensisijainen valintaperuste. Kun on 14 ja neitsyt, ei välttämättä muu kuin minikoko oikeasti mahdu, kun taas kypsällä aikuisella VOI olla pienimpien kokojen kanssa sellainen olo, että valuuko tuo pois, vaikkei välttämättä toki ole. Ehkä tuo riippuu lantionpohjalihaksiston tilastakin, mene ja tiedä.

   Lainaa

  70. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Ville: Kyllä mä ton Anskun sinänsä ymmärrän. Jos on niin luuseri ukko, ettei kehtaa tunnustaa noinkaan yksinkertaista asiaa vaan pitää valehdella, niin ei voi olla kovin luotettava muutenkaan. Oletan että mainittu lapsi ei ollut yhteinen.
   Minä teen Anskun luontaasta saman oletuksen.

   Lainaa

  71. It takes two 23.1.2019 13:15
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Viiden lapsen iskä: Itsellä tulee mieleen, että toisen oikkujen mukaan mennään ja tämä saa raivareita milloin mistäkin asiasta. Silloin yrittää vaikka valekirjeellä pelastaa tilanteen koska ei jaksa sitä ylireagointia, mitä toinen saa 5-vuotiaan itkupotkuraivareina kun asiat eivät mene juuri haluamallaan tavalla. Elämä on silloin kuin munankuorien päällä kävelemistä. Pitää olla koko ajan varovainen, ettei räsähdä.
   Miksi ihmeessä sitten jää tuollaiseen parisuhteen irvikuvaan :/ Turha syyttää raivaroijaa omasta ahdingostaan, jokaisella kun on vastuu omasta elämästään ja vapaus valita, lähteekö vai jääkö. Vastuutonta antaa lapsillekaan tuollaista mallia parisuhteesta, niitten takia nyt ei ainakaan kannata jäädä. Tämä yhtään väheksymättä raivaroijan vastuuta omasta vahingollisesta toiminnastaan.

   Lainaa

  72. Tulos: +14 (20 ääntä)
   It takes two: Miksi ihmeessä sitten jää tuollaiseen parisuhteen irvikuvaan Turha syyttää raivaroijaa omasta ahdingostaan, jokaisella kun on vastuu omasta elämästään ja vapaus valita, lähteekö vai jääkö. Vastuutonta antaa lapsillekaan tuollaista mallia parisuhteesta, niitten takia nyt ei ainakaan kannata jäädä. Tämä yhtään väheksymättä raivaroijan vastuuta omasta vahingollisesta toiminnastaan.
   Samasta syystä kuin monet naiset pysyvät parisuhteessa heitä fyysisesti pahoinoitelevän miehen kanssa. Erona vain väkivallan muoto.

   Lainaa

  73. kun_on_ideat_hukassa 24.1.2019 21:19
   Tulos: +3 (13 ääntä)
   p: Eniten maailmassa vihaan tyhmiä ihmisiä. Niitä jotka kirjoittaa kommenttiin että “toivottavasti toi oli provo”. Tai niitä jotka päivittelee että ai kauheeta, niillä vissiin mennyt huonosti. Tai niitä jotka nauraa räkättää miten uuvatteja ihmisiä on olemassa. Katsokaa peiliin. Sieltä näätte oikean uuvatin.
   Vihaat tyhmiä, päiviteleviä, nauraa räkättäviä ja peiliin katsovia ihmisiä mutta et ollut niin viisas että olisit kertonut miten olisi pitänyt toimi. Toisin sanoen arvostelet muita mutta et esitä ratkaisuja ongelmaan. Anskun miehen olisi pitänyt sanoa "Ei TÄNÄÄN! on pelipäivä" tai käydä etsimässä kirjettä jota ei löydykkään mistään kun on unohtanut mihin se laittoi ja aloittaa kirjoittamaan uutta.

   Lainaa

  74. Tulos: +4 (12 ääntä)
   voiei: Toivottavasti Anskun on provo… Aivan järkyttävää lähteä suhteesta ja jäädä ilman asuntoa (lasten kanssa???) tuollaisen takia D:
   Eihän se ollut tuon takia. Tuo oli vain se viimeinen niitti. Kamelin selkä katkesi. Kattila kiehui yli.

   Lainaa

  75. Tulos: -13 (15 ääntä)
   Ansku ja hänen toivottavasti-ex-poikkis eivät olleet toisilleen luodut. Kumpaakaan ei voi asiasta syyttää, mutta jos ovat noin erilaisia ajatusmaailmoiltaan niin toivottavasti tajusivat lopettaa toistensa piinaamisen. Sitten Ansky löytää itselleen miehen joka kirjoittaa hänelle rakkausrunon joka ikinen päivä ja tuo aina kauppareissulta palatessaan niin paljon ruusuja ja pehmopupuja että osa joutaisi jo naapureillekin, ja joka osaa aina Anskua hellitellä niillä tosi ihanilla kultsipuppeli-hanimamma-pimpelipom-sanoilla, ja kirjoittaa Anskun facebookseinälle säännöllisesti kuinka ei malta odottaa että pääsee taas harrastamaan yksityiskohtaisesti kuvailtuja intiimihommia hänen kanssaan. Anskun ex voi sitten löytää itselleen sellaisen rempseän "joo oon läski ja pirun ylpee"-naisen joka ei kainalo- eikä jalkakarvojaan ajele koska ei kaikki nyt ole niin justiinsa, joka pieraisee ja röyhtäisee juuri silloin kun tekee mieli, oltiin sitten pankkijonossa tai sänkypuuhissa. Sellanen joka ei paljon kauniita sanoja pyytele eikä arvosta romantiikkaa, ja joka hoitaa luottamusongelmansa nyrkkiraudoin ja maiharein.

   Lainaa

  76. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Ja jos se pillu oikein tarpeeksi löysä on, niin eihän se kuulosta miltään.

   Lainaa

  77. Lipevä kettu 30.8.2022 14:38
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Jepujee.: Saattaapa olla niinkii, että Anskun mies oli tässä se voittaja.
   harmi vaan että lapsi on häviäjä :(

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: pieru, vertaistuki, kirje, rakkauskirje, ero, parisuhde, äitylit, suhde

 • Uusimmat

 • Kategoriat