Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 368

Eiköhän tuonne joku Janne Kataja matkusta...
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 368

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 21 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +401 (405 ääntä)
   Tunnen yhden ammattikirjailijan, joka ei käytä pilkkuja, pisteitä yms. tekstissään lähettäessään mm. sähköposteja ja tekstiviestejä. Kyllä sieltä ajoittain tulee mainosviesti, että "Nyt on taas uusi kirja vihdoin valmistunut sitä saa tilata minulta suoraan tai kustantajalta lisätään alvit valmiiksi ilmoita jos olet kiinnostunut niin minulle niin saat nopeammin kirjan kuin kustantajan kautta" - En oo tilannut.

   Lainaa

  2. Tulos: -94 (164 ääntä)
   Memerento: Tunnen yhden ammattikirjailijan, joka ei käytä pilkkuja, pisteitä yms. tekstissään lähettäessään mm. sähköposteja ja tekstiviestejä. Kyllä sieltä ajoittain tulee mainosviesti, että “Nyt on taas uusi kirja vihdoin valmistunut sitä saa tilata minulta suoraan tai kustantajalta lisätään alvit valmiiksi ilmoita jos [...]
   Emmäoo äidin kielen tunnilla

   Lainaa

  3. Tulos: +115 (121 ääntä)
   Paitsi että: https://fin.afterdawn.com/uutiset/artikkeli.cfm/2019/01/11/imdb-lta-suoratoistopalvelu-katso-elokuvia-ja-tv-sarjoja-taysin-ilmaiseksi Toki vasta Yhdysvalloissa

   Lainaa

  4. Tulos: +19 (37 ääntä)
   IMDb: Paitsi että: https://fin.afterdawn.com/uutiset/artikkeli.cfm/2019/01/11/imdb-lta-suoratoistopalvelu-katso-elokuvia-ja-tv-sarjoja-taysin-ilmaiseksi Toki vasta Yhdysvalloissa
   Yöh ihana freemium-palvelu, mainosrahoitteista vanhaa rainaa ja sarjaa, en malta odottaa että rantautuu Suomeen.

   Lainaa

  5. Tulos: +178 (186 ääntä)
   Jos leffoja yhtään "harrastaa" niin tuo IMDb on varsin mainio sivusto. Tullut käytettyä varmaan niin kauan kuin se on olemassa ollut.

   Lainaa

  6. niimpä niin 15.1.2019 8:49
   Tulos: +73 (171 ääntä)
   IL ja IS viihde osasto ovat jo kiireisiä, kun pitää raportoida Lätkäpelaajien kiertopalkinto Siepin eepisiä tarinoita: - Viidakossa on hyttysiä . Katso video kun Sara hätistelee hyttysiä - "Olen murtunut" - katso Siepin seksikkäät bikinikuvat! - " Sattuu niin paljon, että en voi puhua" - Katso Saran tilitys erosta - WOU mikä kielinainen! - Katso video jossa Sara yrittää tilata viittomakielellä ruokaa

   Lainaa

  7. Tulos: +131 (139 ääntä)
   Todella ärsyttävää lukea tekstiä jossa ei ole mitään välimerkkejä mistä näitä ihmisiä oikeen sikiää ja että vielä kirjan meinaa kirjottaa pari kaveria on facebookissa jotka näin kirjottavat ja toisen voisikin poistaa mutta toista ei kehtaa ku naapuri.

   Lainaa

  8. Tulos: -47 (63 ääntä)
   IMDB != Netflix.

   Lainaa

  9. Ihmettelen vaan 15.1.2019 11:11
   Tulos: +184 (192 ääntä)
   Ensimmäistä kertaa naurahdin Janne Katajalle.

   Lainaa

  10. En minä, mutta kaveri 15.1.2019 13:07
   Tulos: -53 (97 ääntä)
   Calle: Jos leffoja yhtään “harrastaa” niin tuo IMDb on varsin mainio sivusto. Tullut käytettyä varmaan niin kauan kuin se on olemassa ollut.
   Vuodesta 1993? Aika harva on sitä käyttänyt, kun se oli vielä Cardiff Internet Movie Database. Ja vielä harvempi, kun se data oli vielä pelkkiä tekstitiedostoja, joista haettiin tietoja shell skripteillä.

   Lainaa

  11. Tulos: +40 (44 ääntä)
   niimpä niin: IL ja IS viihde osasto ovat jo kiireisiä, kun pitää raportoida Lätkäpelaajien kiertopalkinto Siepin eepisiä tarinoita: - Viidakossa on hyttysiä . Katso video kun Sara hätistelee hyttysiä - “Olen murtunut” – katso Siepin seksikkäät bikinikuvat! - ” Sattuu niin paljon, että en voi puhua” – Katso Saran tilitys erosta - [...]
   Katso video kun Sara hätistelee hyttysiä bikineissä!

   Lainaa

  12. Ei oo näkyny 15.1.2019 17:26
   Tulos: +80 (88 ääntä)
   Paitsi että ei tuo sieppi taida mikään lätkänpelaajien kiertopalkinto olla. Muuten kyllä liikaa esillä. Älkää klikatko niitä otsikkoja, on niissä laskurit! Jos joskus nousisi uutisten taso.

   Lainaa

  13. Tulos: +102 (120 ääntä)
   En minä, mutta kaveri: Vuodesta 1993? Aika harva on sitä käyttänyt, kun se oli vielä Cardiff Internet Movie Database. Ja vielä harvempi, kun se data oli vielä pelkkiä tekstitiedostoja, joista haettiin tietoja shell skripteillä.
   Kyllä nyt oli taas oleellista päästä pätemään.

   Lainaa

  14. Tulos: +28 (40 ääntä)
   Profiili: Todella ärsyttävää lukea tekstiä jossa ei ole mitään välimerkkejä mistä näitä ihmisiä oikeen sikiää ja että vielä kirjan meinaa kirjottaa pari kaveria on facebookissa jotka näin kirjottavat ja toisen voisikin poistaa mutta toista ei kehtaa ku naapuri.
   no meillä on ihan normaalia kommunikaatiota töissä katsos kun on niin kiireinen työntekijä että ei sitä ehdi mitään pilkkuja tai isoja kirjaimia käyttää kun selvitä toi ja päivitä ja mikä tässä on tilanne että onko vai ei näin ja lähetä heille samalla tieto irtisanomisesta jos laskua ei ajoissa nyt makseta Aivan hemmetin rasittavaa "hoitaa" asioita tällaisen kollegan kanssa. Joka siis myös vierittää omia hommiaan muiden harteille sekä puuttuu toisaalta muiden työntekoon jatkuvasti. No, tämä on joku omanlaisensa ihmistyyppi vissiin.
   Profiili: Katso

   Lainaa

  15. Tulos: +34 (38 ääntä)
   En minä, mutta kaveri: Vuodesta 1993? Aika harva on sitä käyttänyt, kun se oli vielä Cardiff Internet Movie Database. Ja vielä harvempi, kun se data oli vielä pelkkiä tekstitiedostoja, joista haettiin tietoja shell skripteillä.
   Jos nyt ihan halutaan olla tarkkoja, niin IMDB:n ihan ensimmäinen muoto oli Usenet-viesti otsikoltaan "Those eyes", vuodelta 1990: https://en.wikipedia.org/wiki/IMDb#History_before_website

   Lainaa

  16. Tulos: +36 (46 ääntä)
   En minä, mutta kaveri: Vuodesta 1993? Aika harva on sitä käyttänyt, kun se oli vielä Cardiff Internet Movie Database. Ja vielä harvempi, kun se data oli vielä pelkkiä tekstitiedostoja, joista haettiin tietoja shell skripteillä.
   Tuli varmasti nenänvarsi kipeeksi rillien korjailusta.

   Lainaa

  17. Tulos: -30 (50 ääntä)
   Calle: Jos leffoja yhtään “harrastaa” niin tuo IMDb on varsin mainio sivusto. Tullut käytettyä varmaan niin kauan kuin se on olemassa ollut.
   Ui juma Calle, kiitti oikeesti vinkistä! Vastineeks kerron sulle yhestä videopalvelusta - sen nimi on Youtube. Mut HYSSS HYSS sit tosta, moni ei tiiä vielä.

   Lainaa

  18. John Forexample 16.1.2019 23:54
   Tulos: -50 (52 ääntä)
   IMDB on introverttien wannabe leffakriitikoiden palatsi, johon kukaan täysjärkinen ei mielellään koske. Uhh.

   Lainaa

  19. Aina oppii uutta 17.1.2019 14:39
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Kari, mulkku on myös elin.

   Lainaa

  20. Aina oppii uutta 17.1.2019 14:41
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Satu on säästänyt kaikki välimerkit kirjaa varten, ei passaa tuhlata someviesteihin.

   Lainaa

  21. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Eräs FB-kaveri on näitä välimerkittömiä ja onpas vain mukavaa koettaa saada selko hänen päivityksistään. Ovat tyyliltään tätä luokkaa: "Minä oon elämän koulun käynyt mies jolla on iso muna ettekö usko tulkaa vaikka kattoon voin keittää kahvit vieraille mutta miehille en vaan naisille on monet sanoneet minun olevan paras rakastaja koko kylässä enkä kiellä vaikka eukko lähtikin vissiin pieni munasen matkaan" Tämä oli tiivistelmä hänen taidokasta ulosantiaan. Valitettavasti jutut ovat oikeasti tuota samaa jopa kasvokkain jutellessa. Kyseessä noin 50-vuotias mies, joka on kavereissani oikeastaan vain viihdetarkoituksessa. Hän on entinen naapurini ja edelleen luulee olevansa isäni hyväkin ystävä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Janne Kataja, Thaimaa, myrsky, hanuri, kirja, kirjailija, IMDb, app, sovellus, elokuvat