Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 288

En halua olla ilkeä, mutta näitä ei saisi myydä.
Kirpputorin löytöjä, osa 288

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 34 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +737 (765 ääntä)
      Älkää ny herran jumala lahjottako Pian kaltasille pummeille mitään! Eivät koskaan opi tavoille muuten.

      Lainaa

    2. Salapoliisi 7.8.2018 0:23
      Tulos: +199 (289 ääntä)
      Mari: Älkää ny herran jumala lahjottako Pian kaltasille pummeille mitään! Eivät koskaan opi tavoille muuten.
      Luulitko että joku, esim. Jarno, olisi lahjoittamassa? Sisälukutaito kuntoon. Ja Pialle vittu käytöstavat ja realiteetit kuntoon.

      Lainaa

    3. Tulos: +286 (294 ääntä)
      Vielä kotiinkuljetuksena valmiilla liittymällä ja vielä maksettais liittymä Pian puolesta, niinhän? Tai sitten vaan haet töitä niin voit Pia elättää ittes ja ostaa uuden puhelimen.

      Lainaa

    4. Vodka angel 7.8.2018 0:30
      Tulos: +350 (356 ääntä)
      'Usko on jokaisen oma asia, joten suojelusenkelitaulun täällä muut ei saa myydä, kun mun kaverit on uskossa.' ...aaaasia kunnossa.

      Lainaa

    5. T(J)uri Apee eli Ari Tupee! 7.8.2018 0:39
      Tulos: -148 (172 ääntä)
      Tiäkkö nää, ekkö nää, ookko nää, eckenäs. Nääääääääs! Moronääääääs! Poltakko nääs tupakkia vai ookko nääs. Nysse tulee!

      Lainaa

    6. Toj Karin 7.8.2018 0:44
      Tulos: +124 (142 ääntä)
      Salapoliisi: Luulitko että joku, esim. Jarno, olisi lahjoittamassa? Sisälukutaito kuntoon. Ja Pialle vⅰttu käytöstavat ja realiteetit kuntoon.
      Marin kommentissa oli yhtä paljon viitteitä siihen, että hän tarkoittaa spesifisti Jarnoa, kuin jarnon kommentissa viitteitä sarkasmiin. Sisälukutaito ei tarkoita, että jos kuvittelet tekstin tarkoittavan jotain, se myös tarkoittaa.

      Lainaa

    7. Tulos: +204 (210 ääntä)
      Pitää siis olla nykyaikainen iPhone 5c. Mikään kivikautinen iPhone 5c ei missään tapauksessa kelpaa.

      Lainaa

    8. Tulos: +88 (98 ääntä)
      Suojelusenkeli kuva oli kivan nostalginen. Jostain syystä sellainen taulu oltiin ripustettu eskarin liikuntasaliin, todennäköisesti varjelemaan lapsia mustelmilta ja nyrjähdyksiltä.

      Lainaa

    9. Tulos: +163 (167 ääntä)
      Rea siis sanoi, että usko on jokaisen oma asia. Miksi hän ei sitten itse ymmärrä, että se ihan oikeasti saisi ollakin jokaisen oma asia?

      Lainaa

    10. Tulos: +127 (139 ääntä)
      Voi aikoja kun ihmiset eli vielä varojensa mukaan... Jos ei ollut varaa puhelimeen niin sitten oltiin ilman

      Lainaa

    11. Tulos: +101 (107 ääntä)
      Usko on jokaisen oma asia mutta silti jaksaa jotain siitä muille ulista? Ja vielä kun ei itse ole uskossa? Jaa.

      Lainaa

    12. Tulos: -49 (85 ääntä)
      Tippa: Voi aikoja kun ihmiset eli vielä varojensa mukaan… Jos ei ollut varaa puhelimeen niin sitten oltiin ilman
      Joo, mutta nyt ei eletä ysikytlukua, jolloin ilman matkapuhelinta pärjäsi hyvin. Puhelimen/tekstiviestin/nettiviestin päässä olemista vaaditaan jo usein esim. työpaikalta, ja älypuhelin on myös monelle ainoa yhteys nettiin. Eikä liittymän ylläpitäminen maksa paljoa nykyään, vaikka itse puhelin olisi uutena kallis, varsinkin jos ei käytä operaattorin muita palveluita kuin dataa. Kyseinen mallikin on jo 4 vuotta vanha, mikä on älypuhelimelle loppuelämää, joten pyyntö ei ole mitenkään kohtuuton.

      Lainaa

    13. Tulos: +30 (38 ääntä)
      Kertokaa mulle, että onko Jarnon kommentissa jokin vitsi jota en vain tajua?

      Lainaa

    14. Tulos: +47 (47 ääntä)
      Rea on puolestamielensäpahoittaja

      Lainaa

    15. Tulos: +98 (98 ääntä)
      jepu: Kertokaa mulle, että onko Jarnon kommentissa jokin vitsi jota en vain tajua?
      iPhone X (10) on viimeisin malli.

      Lainaa

    16. Tulos: +100 (100 ääntä)
      Pia pyytää ilmaiseksi puhelinta, joka on nykyarvoltaankin kalliimpi, kuin oma puhelimeni uutena. Ja flip coveria.

      Lainaa

    17. Mustalaisnaamio 7.8.2018 8:26
      Tulos: -12 (84 ääntä)
      Tippa: Voi aikoja kun ihmiset eli vielä varojensa mukaan… Jos ei ollut varaa puhelimeen niin sitten oltiin ilman
      Mutku hyvinvointiyhteiskunnalla pitää kaikilla olla kaikkea. Persaukisella samat asiat kuin rikkaalla. Jos ei ole, niin se on Sipilän hallituksen vika, tai ainakin Kokoomuksen.

      Lainaa

    18. Tulos: -38 (54 ääntä)
      jepu: Kertokaa mulle, että onko Jarnon kommentissa jokin vitsi jota en vain tajua?
      Ymmärrän ettei kaikkia kiinnosta puhelinmallien historia, mutta sen verran pitäisi sitä ymmärtämättäkin hoksata että tässä nyt ilmaiseksi halutaan toimivaa ja rahanarvoista tavaraa eikä edes kelpuuteta ihan jokaista vaihtoehtoa jota tarjotaan. Se, että kyseessä on joku tietty puhelinmalli on sivuseikka.

      Lainaa

    19. Tulos: +16 (26 ääntä)
      Pia on löytäny elämän tarkoituksen, loisimisen. Pitäiskö itekin alkaa elää tolleen ja jättää duunit et vois ite ostaa kamansa.. Ei kyl pokka pitäis

      Lainaa

    20. Tulos: -4 (16 ääntä)
      Uskon Réan vain haluavan ilmaista taulua. "Uskovaisille ystävilleen" varmaankin.

      Lainaa

    21. Tulos: +36 (40 ääntä)
      Peeke: Ymmärrän ettei kaikkia kiinnosta puhelinmallien historia, mutta sen verran pitäisi sitä ymmärtämättäkin hoksata että tässä nyt ilmaiseksi halutaan toimivaa ja rahanarvoista tavaraa eikä edes kelpuuteta ihan jokaista vaihtoehtoa jota tarjotaan. Se, että kyseessä on joku tietty puhelinmalli on sivuseikka.
      Ok, yritin vain kuvasta katsoa että oliko puhelin esimerkiksi rikki tai lelupuhelin tms.

      Lainaa

    22. Tulos: -9 (15 ääntä)
      Siis ei kai tuo mies nyt oikeasti ollut lahjoittamassa puhelintaan :O

      Lainaa

    23. Tulos: -1 (9 ääntä)
      jepu: Ok, yritin vain kuvasta katsoa että oliko puhelin esimerkiksi rikki tai lelupuhelin tms.
      My bad

      Lainaa

    24. Tulos: +47 (53 ääntä)
      Joopajoo: iPhone X (10) on viimeisin malli.
      Jonka lähtöhinta 64Gt tallennustilalla on suomessa 1090€... #AppleUskovaiset

      Lainaa

    25. Tulos: -9 (47 ääntä)
      Arktorus: Jonka lähtöhinta 64Gt tallennustilalla on suomessa 1090€… #AppleUskovaiset
      En laske itseäni Apple-uskovaiseksi, esim. laturin johdon kestävyys on perseestä, mutta kaiken kaikkiaan pidän iPhonea minulle sopivimpana vaihtoehtona mm. päivitysten, tietosuojan ja puhelimen kestävyyden ansiosta. Minulla on X. Se kelpaa mainiosti vähintään 4 vuotta. Edellinen puhelimeni oli 5S vuodelta 2013, ja sekin olisi mennyt vielä useamman vuoden, mutta kyllästyin. :D Hintaa neljän vuoden tähtäimellä puhelimelle tulee noin 300 vuodessa (vaikkakin maksoin sen kerralla), joka omassa budjetissani ei onneksi tee tiukkaa. Puhelimella on myös erittäin hyvä jälleenmyyntiarvo, mutta itse lahjoitin edellisen eteenpäin. Turhaa hyökkäystä taas yhtä brändiä kohtaan. Jokainen ostaa mitä haluaa ja mihin rahat riittää. :)

      Lainaa

    26. Banaanimaha 7.8.2018 16:50
      Tulos: +44 (46 ääntä)
      Mikä näitä paimiolaisia vaivaa? Siis oikeasti. Aina kun tapaan tai nään jossakin paimiolaisen oli se kasvokkain, facebookissa tai muuten niin se on: A) Haastamassa riitaa. B) Haukkumassa muita, koska ovat eri mieltä. C) Lyttäämässä muiden hyvää tuulta. D) Vaatimassa perusteettomasti asioita itselleen. E) Iskemässä muiden miestä tai naista. F) Sekoilemassa jotakin muuta. Koirat-ryhmässä yksi paimiolainen valitti kun joku oli kieltänyt koiria tulemasta yksityistontilleen uimaan. Kyllä hänen mielestään hänellä on oikeus olla noudattamatta kieltokylttiä ja uittaa koiriaan toisen tontilla. Ystävän ex-mies joka oli Paimiosta vaati eron jälkeen maksun kaikista ostamistaan lahjoista. Exän ystävä joka oli Paimiosta meni tahalleen sotkemaan yhden miehen avioliiton valehtelemalla jotta sai tän ukon itselleen. Positiivinen elämänasenne-ryhmässä yksi paimiolainen on jatkuvasti marisemassa jotakin muiden postauksiin. Väen väkisin tulee ja kääntää asiat negatiiviseksi. Joku hehkuttaa miten kiva sää niin "Painu vittuilemaan siitä muualle". Tai joku kertoo miten on päässyt pois huonosta parisuhteesta "No kuka pakotti olemaan?" -_-

      Lainaa

    27. Päärynä 8.8.2018 11:11
      Tulos: +5 (19 ääntä)
      iSheep?: En laske itseäni Apple-uskovaiseksi, esim. laturin johdon kestävyys on perseestä, mutta kaiken kaikkiaan pidän iPhonea minulle sopivimpana vaihtoehtona mm. päivitysten, tietosuojan ja puhelimen kestävyyden ansiosta. Minulla on X. Se kelpaa mainiosti vähintään 4 vuotta. Edellinen puhelimeni oli 5S vuodelta 2013, ja sekin olisi mennyt vielä useamman vuoden, mutta kyllästyin. Hintaa neljän vuoden tähtäimellä puhelimelle tulee noin 300 vuodessa (vaikkakin maksoin sen kerralla), joka omassa budjetissani ei onneksi tee tiukkaa. Puhelimella on myös erittäin hyvä jälleenmyyntiarvo, mutta itse lahjoitin edellisen eteenpäin. Turhaa hyökkäystä taas yhtä brändiä kohtaan. Jokainen ostaa mitä haluaa ja mihin rahat riittää.
      Kannattaa ehkä miettiä uudestaan tuota Apple uskovaiseksi laskemista. Nimittäin noista kolmesta ainoastaan tietoturva on aidosti parempi kuin muissa saman hintaluokan laitteissa eikä sekään valmistajan ansiosta vaan lähinnä siksi, että rikollisia kiinnostaa enemmän etsiä tietoturva-aukkoja suositummista käyttöjärjestelmistä.

      Lainaa

    28. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Banaanimaha: Mikä näitä paimiolaisia vaivaa? Siis oikeasti. Aina kun tapaan tai nään jossakin paimiolaisen oli se kasvokkain, facebookissa tai muuten niin se on: A) Haastamassa riitaa. B) Haukkumassa muita, koska ovat eri mieltä. C) Lyttäämässä muiden hyvää tuulta. D) Vaatimassa perusteettomasti asioita itselleen. E) Iskemässä muiden miestä tai naista. F) Sekoilemassa jotakin muuta. Koirat-ryhmässä yksi paimiolainen valitti kun joku oli kieltänyt koiria tulemasta yksityistontilleen uimaan. Kyllä hänen mielestään hänellä on oikeus olla noudattamatta kieltokylttiä ja uittaa koiriaan toisen tontilla. Ystävän ex-mies joka oli Paimiosta vaati eron jälkeen maksun kaikista ostamistaan lahjoista. Exän ystävä joka oli Paimiosta meni tahalleen sotkemaan yhden miehen avioliiton valehtelemalla jotta sai tän ukon itselleen. Positiivinen elämänasenne-ryhmässä yksi paimiolainen on jatkuvasti marisemassa jotakin muiden postauksiin. Väen väkisin tulee ja kääntää asiat negatiiviseksi. Joku hehkuttaa miten kiva sää niin “Painu vⅰttuilemaan siitä muualle”. Tai joku kertoo miten on päässyt pois huonosta parisuhteesta “No kuka pakotti olemaan?” -_-
      Kuulostaa kotoisalta. Onko Paimiossa myytävänä edullisia tontteja?

      Lainaa

    29. Tulos: -4 (10 ääntä)
      Onko Paimio Turussa?

      Lainaa

    30. Tulos: +10 (10 ääntä)
      : Joo, mutta nyt ei eletä ysikytlukua, jolloin ilman matkapuhelinta pärjäsi hyvin. Puhelimen/tekstiviestin/nettiviestin päässä olemista vaaditaan jo usein esim. työpaikalta, ja älypuhelin on myös monelle ainoa yhteys nettiin. Eikä liittymän ylläpitäminen maksa paljoa nykyään, vaikka itse puhelin olisi uutena kallis, varsinkin jos ei käytä operaattorin muita palveluita kuin dataa. Kyseinen mallikin on jo 4 vuotta vanha, mikä on älypuhelimelle loppuelämää, joten pyyntö ei ole mitenkään kohtuuton.
      Ilmankin pärjää hyvin! Terveisin 2000-luku

      Lainaa

    31. Tulos: +7 (15 ääntä)
      Rea on tyypillinen kristitty. Usko on jokaisen oma asia, kunha kristinusko tulee ensin ja sillä on erinäisiä etuoikeuksia, eikä kukaan ilmaise kirstinuskosta poikkeavia mielipiteitä.

      Lainaa

    32. Tulos: -7 (13 ääntä)
      Banaanimaha: Mikä näitä paimiolaisia vaivaa? Siis oikeasti. Aina kun tapaan tai nään jossakin paimiolaisen oli se kasvokkain, facebookissa tai muuten niin se on: [...]
      Jokamiehen oikeuksilla saa uittaa koiraa missä tahansa muulla, paitsi yleisillä uimarannoilla ja piha-alueilla. Paimolainen 6 - Bnaanimaha 0

      Lainaa

    33. Tulos: -1 (7 ääntä)
      Jopas: Jokamiehen oikeuksilla saa uittaa koiraa missä tahansa muulla, paitsi yleisillä uimarannoilla ja piha-alueilla. Paimolainen 6 – Bnaanimaha 0
      Lisätään vielä että koiran täytyy olla kytekettynä. Irtipitämiseen vaaditaan maanomistajan lupa.

      Lainaa

    34. Innokas alpakka 13.12.2020 22:12
      Tulos: -2 (4 ääntä)
      jamppa: Rea siis sanoi, että usko on jokaisen oma asia. Miksi hän ei sitten itse ymmärrä, että se ihan oikeasti saisi ollakin jokaisen oma asia?
      No siis... Pitää nyt hieman valistaa että usko on jokaisen oma asia, mutta toki joitakin asioita voidaan kokea loukkaavana. Ei siinä sikäli mitään mitta pitää ymmärtää. Joku voi kokea tuon taulun myymisen yhtä lailla loukkaavana, kuin vaikka tummaihoinen n-sanan käytön tilanteessa, joka häntä kosketa mitenkään. Ja en siis ole kumpaakaa  varsinaisesti kieltämässä. Vapaus nykyaikana on heno asia ja siitä pitää pitää kiinni

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: myyntikielto, kirpputori, kirppari, kirppis, uskonto, taide, taulu, kuva, enkeli, puhelin, ilmainen, kännykkä, iPhone