Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Huippukokki haussa, osa 46

Mikähän meni pieleen?
Huippukokki haussa, osa 46

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +460 (468 ääntä)
   Ninalle saattais olla kans pakasteriisipiirakat hienoinen pettymys.

   Lainaa

  2. Tulos: +165 (189 ääntä)
   Nina ei oo penaalin terävin kynä

   Lainaa

  3. Tulos: +319 (327 ääntä)
   Mitäköhä mieltä Nina ois pakastepizzoista..

   Lainaa

  4. Tulos: +127 (139 ääntä)
   Nina tais ottaa turhan kirjaimellisesti ”Tarjoiluehdotus” maininnan.

   Lainaa

  5. Tulos: -125 (201 ääntä)
   Millä tavalla tuo nyt uusavutonta oli? Jos Nina on kerran tottunut tekemään kaiken ruuan itse, niin voi valmisruuat hämmentää

   Lainaa

  6. Tulos: -107 (161 ääntä)
   Liekö tuo Nina tarkoittanut tota kun ovat melkein kaikki pasteijat pohjasta auki noinkin paljon..?

   Lainaa

  7. Tulos: +281 (293 ääntä)
   Tiuhti: Liekö tuo Nina tarkoittanut tota kun ovat melkein kaikki pasteijat pohjasta auki noinkin paljon..?
   Mietitäänpä, olisivatko ne pohjasta auki noin paljon, jos sauma olisi ollut peltiin päin

   Lainaa

  8. Tulos: +139 (173 ääntä)
   En voi käsittää mikä saa ketään edes yrittämään ensimmäisen kuvan kakkua

   Lainaa

  9. Rampe&Naukkis 19.4.2018 9:12
   Tulos: +109 (113 ääntä)
   Niin monta pakastepizzaa olis jäänyt syömättä, jos sen ensimmäisen olisi laittanut väärinpäin ja FB-nolaus.

   Lainaa

  10. Tulos: +145 (175 ääntä)
   Lilybet: En voi käsittää mikä saa ketään edes yrittämään ensimmäisen kuvan kakkua
   Ei se ole lainkaan vaikea tehdä jos ymmärtää käyttää kakkuvuokaa. Ne eriväriset taikinat kaadetaan vuokaan. Ei läiskäistä kasaksi pellille. Jotenkin näistä keittiömokista tulee aina mieleen että ovatko ihmiset oikeasti noin onnettomia tumpeloita vai onko se nyt vaan olevinaan ihanan söpöä kun ei osata mitään.

   Lainaa

  11. Tulos: +77 (79 ääntä)
   Suvin kakku näyttää ihan yksisarvisen oksennukselta. Close enough!

   Lainaa

  12. Tulos: -23 (63 ääntä)
   Lienee tuo ensimmäinen kakku vain hauskuuttelua? Tavoitekakussa väriaine tosiaan on itse taikinassa, mutta hänen versiossaan truutattu väritettyä kermavaahtoa tai marenkia ympäriinsä.

   Lainaa

  13. Tulos: +136 (156 ääntä)
   ...oon aina tehnyt nuo samat pasteijat noin päin ja miettinyt että onpa kumma kun nää ei ikinä pysy kiinni, mutta sitten mutustellut ne onnellisena sen kummemmin miettimättä. Ei hele että onkin fiksu olo nyt. Siis miten toi ei oo voinut käydä edes mun mielessä että laittaisin ne toisin päin. Mitä oikeesti :DD

   Lainaa

  14. Tulos: +69 (71 ääntä)
   Ihan onnistunut yksisarvisen liukumiina Suvilta.

   Lainaa

  15. Murmurmurmeli 19.4.2018 10:29
   Tulos: +45 (51 ääntä)
   Lilybet: En voi käsittää mikä saa ketään edes yrittämään ensimmäisen kuvan kakkua
   Monta olen tehnyt ja onnistunut.

   Lainaa

  16. Kirjautuminen epäonnistui 19.4.2018 10:34
   Tulos: +61 (65 ääntä)
   Jokupoika: Lienee tuo ensimmäinen kakku vain hauskuuttelua? Tavoitekakussa väriaine tosiaan on itse taikinassa, mutta hänen versiossaan truutattu väritettyä kermavaahtoa tai marenkia ympäriinsä.
   Se on hyytelökakku, eli ei taikinaa eikä paistettu. Raitojen pitäisi syntyä kaatamalla (tässä vaiheessa löysää) hyytelötäytettä vuokaan pohjan päälle, eri värejä vuorotellen niin että uusi väri aina "työntää" edellistä keskeltä reunoille päin. Suvilla on vain ollut liian kiinteä hyytelö kaatovaiheessa. Muuten olisi voinut hyvinkin onnistua. Maku on varmaan yhtä hyvä! Näissä epäonnen kakuissa on se hyvä puoli, että monesti maku on kyllä hyvä, vaikka ulkoasu ei olisi odotettu.
   Lilybet: En voi käsittää mikä saa ketään edes yrittämään ensimmäisen kuvan kakkua
   Minäpäs olen tehnyt, aika yksinkertaisella leivontakokemuksella ja hutilusmaisella luonteella - ja se onnistui! Ei tohelompikaan tarvitse kuin hyvän ohjeen - ja seurata sitä tarkasti. (Ja joo, oletuksena jonkinlaiset pienet perustiedot leivonnasta.) Jos aikoo ruveta muuttamaan ainesten suhteita tai vaihtamaan aineksia toisiksi, pitää jo todella tietää mitä tekee.

   Lainaa

  17. Tulos: +21 (23 ääntä)
   rwh: Ei se ole lainkaan vaikea tehdä jos ymmärtää käyttää kakkuvuokaa. Ne eriväriset taikinat kaadetaan vuokaan. Ei läiskäistä kasaksi pellille. Jotenkin näistä keittiömokista tulee aina mieleen että ovatko ihmiset oikeasti noin onnettomia tumpeloita vai onko se nyt vaan olevinaan ihanan söpöä kun ei osata mitään.
   Oli kaikkuvuoka ja kaikki, lopputulos silti näytti samalta, kun ystävän kanssa tehtiin. Tosin syytän ystävää, joka oli jo aloittanut tekemisen ennen minun saapumistani... veikkaan että itse täyte/päällinen oli otettu eri ohjeesta.

   Lainaa

  18. Tulos: -43 (49 ääntä)
   Jep, ekan mokan kakku ei taida olla edes täysin samalla ohjeella tehty. Tuo esimerkkikakku näyttäis siltä, että ensinnäkin jo pohja koostuu monesta erivärisestä taikinasta kun taas Suvin kuvassa alta pilkistää värjäämätöntä kakkupohjaa. Ja tuosta kuorrutteesta en edes sano mitään, kun ei tuo esimerkkikakku onnistu ilman pyörivää koristelualustaa mitä Suvi ei näyttänyt tajuavan...

   Lainaa

  19. Tulos: +59 (59 ääntä)
   https://www.kinuskikissa.fi/valkosuklainen-sateenkaarikakku/ Kyseessähän on siis tämä kinuskikissan ohje. Pohja koostuu kekseistä ja voista. Pyörivälle koristelualustalle ei ole tarvetta kunhan viitsii seurata ohjetta.

   Lainaa

  20. Tulos: +33 (41 ääntä)
   Suvin lautaselle on oksentanu halinalle.

   Lainaa

  21. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Miumiu: Jep, ekan mokan kakku ei taida olla edes täysin samalla ohjeella tehty. Tuo esimerkkikakku näyttäis siltä, että ensinnäkin jo pohja koostuu monesta erivärisestä taikinasta kun taas Suvin kuvassa alta pilkistää värjäämätöntä kakkupohjaa. Ja tuosta kuorrutteesta en edes sano mitään, kun ei tuo esimerkkikakku onnistu ilman pyörivää koristelualustaa mitä Suvi ei näyttänyt tajuavan…
   rwh: Ei se ole lainkaan vaikea tehdä jos ymmärtää käyttää kakkuvuokaa. Ne eriväriset taikinat kaadetaan vuokaan. Ei läiskäistä kasaksi pellille. Jotenkin näistä keittiömokista tulee aina mieleen että ovatko ihmiset oikeasti noin onnettomia tumpeloita vai onko se nyt vaan olevinaan ihanan söpöä kun ei osata mitään.
   Niin siis ensimmäinen kakku on juustokakkutyyppinen, jossa keksipohjan päälle kaadettu värjättyä täytettä, ei siis taikinasta leivottu kakku. Ohje löytyy täältä: https://www.kinuskikissa.fi/valkosuklainen-sateenkaarikakku/

   Lainaa

  22. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Miumiu: Jep, ekan mokan kakku ei taida olla edes täysin samalla ohjeella tehty. Tuo esimerkkikakku näyttäis siltä, että ensinnäkin jo pohja koostuu monesta erivärisestä taikinasta kun taas Suvin kuvassa alta pilkistää värjäämätöntä kakkupohjaa. Ja tuosta kuorrutteesta en edes sano mitään, kun ei tuo esimerkkikakku onnistu ilman pyörivää koristelualustaa mitä Suvi ei näyttänyt tajuavan…
   Tuon teossa ei todellakaan tarvita pyörivää koristelualustaa, enemmänkin siitä olisi haittaa. Toisekseen tuo Suvin kuvassa olevan värikkään massan alta pilkahtava pohja on just sellainen keksipohja joka siellä kuuluukin olla. Selkeästi on samalla ohjeella tehty, jäänyt vain tuo massa liian jämäkäksi niin että se on vain kerrostunut päällekäin.

   Lainaa

  23. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Rei'iät.

   Lainaa

  24. ”Ylä-aste” 19.4.2018 19:54
   Tulos: +38 (42 ääntä)
   MissK: Rei’iät.
   Samaa sarjaa, kuin ”18-vuotta vanha”. Muistetaan virheellisesti, että tässä yhteydessä käytetään aina tätä merkkiä, ymmärtämättä miksi.

   Lainaa

  25. Tulos: +1 (45 ääntä)
   Mikä tää nykyjuttu on sanoa "mitä sä haet takaa" tms.? Se sanonta kuuluu "ajaa takaa", ei hakea. Miksi jengi käyttää sanoja ja sanontoja joita ne ei joko ymmärrä tai osaa käyttää oikein. Hashtag #joka #sana #erikseen

   Lainaa

  26. Tulos: -11 (23 ääntä)
   juu: Millä tavalla tuo nyt uusavutonta oli? Jos Nina on kerran tottunut tekemään kaiken ruuan itse, niin voi valmisruuat hämmentää
   No vain uusavuton ostaa valmiita.

   Lainaa

  27. Tulos: +31 (39 ääntä)
   wsssd: No vain uusavuton ostaa valmiita.
   Haha ai on uusavutonta jos ei esim kiireessä ala itse leipomaan pinaattipasteijoita? Itse kokkaan mutta miksi kaikki pitäisi tehdä aina pitkän kaavan mukaan ja itse? Huollatko itse autosi, ompeletko vaatteesi, rakennatko matkapuhelimesi?

   Lainaa

  28. Tulos: +16 (20 ääntä)
   rwh: Ei se ole lainkaan vaikea tehdä jos ymmärtää käyttää kakkuvuokaa. Ne eriväriset taikinat kaadetaan vuokaan. Ei läiskäistä kasaksi pellille. Jotenkin näistä keittiömokista tulee aina mieleen että ovatko ihmiset oikeasti noin onnettomia tumpeloita vai onko se nyt vaan olevinaan ihanan söpöä kun ei osata mitään.
   Tai ehkä aloittelijan on kiva tietää että eivät ne netin täydelliset kappaleet keltään ensi yrityksellä syntyneet ja muillakin menee komeasti vikaan, ei pidä heittää pyyhettä kehään? Tietysti jokainen on onneton tumpelo aloittaessaan, on sympaattista myöntää se ja jatkaa yrittämistä kunnes osaa paremmin.

   Lainaa

  29. Tulos: +5 (15 ääntä)
   FB-kokit... ja hän valittaa kun ei osannut lämmittää pakastepasteijoita. En kestä. Aika paljon 'kokkausta' vaaditaan siihen.

   Lainaa

  30. Tulos: -23 (33 ääntä)
   Gaius: Haha ai on uusavutonta jos ei esim kiireessä ala itse leipomaan pinaattipasteijoita? Itse kokkaan mutta miksi kaikki pitäisi tehdä aina pitkän kaavan mukaan ja itse? Huollatko itse autosi, ompeletko vaatteesi, rakennatko matkapuhelimesi?
   Onko siis jokapäiväinen ruoan valmistus mielestäsi verrattavissa hyödykkeiden hankkimiseen ja elektroniikan huoltamiseen? :D

   Lainaa

  31. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Gaius: Haha ai on uusavutonta jos ei esim kiireessä ala itse leipomaan pinaattipasteijoita? Itse kokkaan mutta miksi kaikki pitäisi tehdä aina pitkän kaavan mukaan ja itse? Huollatko itse autosi, ompeletko vaatteesi, rakennatko matkapuhelimesi?
   En. Mutta ajan itse autoa, enkä palkkaa autonkuljettajaa. Jos ostaisin pakastepasteijoja, niin lukisin paisto-ohjeen tai katsoisin edes kuvan pussista. Miten jollekkin edes tulee mieleen laittaa ne reijät alaspäin pellelille, kun kuvassakin ne on ylöspäin?

   Lainaa

  32. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Tuo ensimmäinen ei ole niin paha... näyttää vähän läjälle muovailuvahaa, mutta maistaisin silti. XD Paitsi jos se on oikeasti muovailuvahaa. Sitten en. Jos ihmisten taidot on tuolla tasolla, niin kannattaa pysytellä helpommissa resepteissä. Itse tehnyt kaksi omenapiirakkaa, kääretortun ja fileerannut kalan ihan onnistuneesti ekalla yrittämällä. Reseptejä kun seuraa niin ei mene pilalle.

   Lainaa

  33. bananaforscale 31.5.2018 16:50
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Kyllä: Nina ei oo penaalin terävin kynä
   Tai kanootin terävin muumi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kakku, pasteijat, yksisarviskakku, sateenkaarikakku