Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Roskalavalla rapisee, osa 73

  Suurenna näkymä

  42 kommenttia

  1. ^^ kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1031 (1045 ääntä)

   Olen kuullut sellaisia huhuja, että kaupasta saisi ihan heti.. Liekö vain huhupuheita

     Lainaa

  2. Memerento kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +532 (536 ääntä)

   “Ostin Alepasta paahtoleipää -60% alella ja en halua että se menee pilalle! Leivänpaahdin NYT. Ja ilmaseks!”

     Lainaa

  3. Joonari kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +270 (276 ääntä)

   Mitähän Kiti on todellisuudessa vailla?

     Lainaa

  4. Kyllä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +139 (161 ääntä)

   ↑↑:
   Olen kuullut sellaisia huhuja, että kaupasta saisi ihan heti.. Liekö vain huhupuheita

   Mutta ei ilmaiseksi :D

     Lainaa

  5. Juuh eli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +452 (458 ääntä)

   “Saara jäi ilman paahdinta.”

   Ihan oikein. Jos ilmatteeks on kinuamassa eikä malta oottaa edes paria päivää nii saa kyllä jäädä ilman.

     Lainaa

  6. Petkele kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -87 (253 ääntä)

   Paahtimen ideahan on, että sillä paahtaa heti eikä sitten joskus.
   Vai onks teillä joku ongelma tän kanssa?

     Lainaa

  7. Miarez93 kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +225 (243 ääntä)

   Kyllä: Mutta ei ilmaiseksi

   Riippuu kuinka nopeasti jakaa juosta

     Lainaa

  8. Joopajoo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +63 (103 ääntä)

   Enää ei tee mieli jakaa tarpeettomia ja tyypillisiä roinia edes ko. ryhmissä, vaan ihan mielellään hoitaa kierrätyksen itse suoraan menemällä kierrätyspisteelle, josta ne hävitetään asian mukaisella tavalla.

     Lainaa

  9. Nyt HETI kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +270 (278 ääntä)

   Löytyy tuttavapiirstä yksi tuollainen “en tykkää kun asiat jää roikkumaan” -tyyppi. Hyvin valikoiva sen suhteen, että mitkä asiat pitää HETI hoitaa. Esim. sillä ei ole väliä, ilmoittaako hän tuntia ennen tapaamista (jolloin olet jo matkalla), ettei pääsekkään paikalle “kun pitää hoitaa kaikkea tässä”. Aamusta/eilisestä asti ollut hänelle selvä, ettei ole tulossa. Mutta sitten se on maailmanloppu jos mikro ei toimi ja uutta ei saa ihan viimeistään seuraavana päivänä. Eihän pannulla tai uunissa pysty lämmittämään ruokaa, tietenkään, kun on rasvasta ja kestää liian kauan ja ja ja. Tai se kun ei ole tavara X viety roskikseen, kumppanin toimesta, 5 minuutin sisään siitä kun se on eteiseen laitettu ja “pyydetty” viemään. Ei siksi että tavara X haisisi tai olisi niin iso ettei sen ohi mahtuisi, vaan kun se nyt pitää vaan saada ulos asunnosta, koska tämä tyyppi on niin päättänyt. Itse ei kuitenkaan sitä vie, kun on muuta tekemistä. Sama henkilö ihmettelee miten elämä on kokoajan niin sekaisin…

     Lainaa

  10. Jorma kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -28 (140 ääntä)

   Petkele:
   Paahtimen ideahan on, että sillä paahtaa heti eikä sitten joskus.
   Vai onks teillä joku ongelma tän kanssa?

   11 ensimmäisestä peukuttajasta vain kolme on ymmärtänyt sun kommentin sarkastiseksi. Kirjoitettuna sarkasmi onkin aika vaikea laji, kun ei voi äänensävyllä vinkata, että kyse on sarkasmista.

     Lainaa

  11. Mörkö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +136 (138 ääntä)

   Nyt HETI:
   Löytyy tuttavapiirstä yksi tuollainen “en tykkää kun asiat jää roikkumaan” -tyyppi. Hyvin valikoiva sen suhteen, että mitkä asiat pitää HETI hoitaa. Esim. sillä ei ole väliä, ilmoittaako hän tuntia ennen tapaamista (jolloin olet jo matkalla), ettei pääsekkään paikalle “kun pitää hoitaa kaikkea tässä”. Aamusta/eilisestä asti ollut hänelle selvä, ettei ole tulossa. Mutta sitten se on maailmanloppu jos mikro ei toimi ja uutta ei saa ihan viimeistään seuraavana päivänä. Eihän pannulla tai uunissa pysty lämmittämään ruokaa, tietenkään, kun on rasvasta ja kestää liian kauan ja ja ja. Tai se kun ei ole tavara X viety roskikseen, kumppanin toimesta, 5 minuutin sisään siitä kun se on eteiseen laitettu ja “pyydetty” viemään. Ei siksi että tavara X haisisi tai olisi niin iso ettei sen ohi mahtuisi, vaan kun se nyt pitää vaan saada ulos asunnosta, koska tämä tyyppi on niin päättänyt. Itse ei kuitenkaan sitä vie, kun on muuta tekemistä. Sama henkilö ihmettelee miten elämä on kokoajan niin sekaisin…

   Tunnen tämän ihmistyypin. Jostain syystä kaikki pitäisi saada heti, itse ei kyllä viitsi tehdä, eikä saisi maksaa mitään ja kaiken pitäisi mennä oman mielen mukaan aina. Mikäs siinä, olen itsekin kärsimätön ja kun vedenkeitin hajosi halusin välittömästi uuden joka on tehokas, siisti ja tietyn merkkinen. Siispä lähdin kävelemään kauppaan ja ostin sellaisen. Haluan että kaikki pyykit silitetään heti kun ne kuivia ja laitetaan kaappiin tietyssä järjestyksessä, siksi siis ajoitan pyykinpesun sopivaan aikaan ja aloitan ajoissa. Tämän lisäksi on paljon asioita hoidettavana enkä tykkää jättää roikkumaan, siispä olen merkinnyt kaiken kalenteriin ja varannut riittävästi aikaa. Lopputulos? Jos jotain on sovittu olen ajoissa vaikka olisi paljon hoidettavaa. Jos on kärsimätön, ei halua jättää mitään roikkumaan ja joustamaton tietyissä jutuissa on pakko suunnitella ajankäyttö hyvin ja olla tarvittaessa valmis maksamaan siitä että saa minkälaista haluaa.

   Joka kerta jaksan roskalavoissa ihmetellä tätä ihmistyyppiä jonka on pakko saada priimaa, heti ja mieluiten se tuodaan kotiovelle. Saat jotain ilmaiseksi, siispä joutuu joustamaan. Parasta on kun suututaan kun ei saakaan.

     Lainaa

  12. Joopajoo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +179 (207 ääntä)

   Jorma: 11 ensimmäisestä peukuttajasta vain kolme on ymmärtänyt sun kommentin sarkastiseksi. Kirjoitettuna sarkasmi onkin aika vaikea laji, kun ei voi äänensävyllä vinkata, että kyse on sarkasmista.

   Tai sitten oli vaan niin onnettoman paska juttu joidenkin mielestä…?

     Lainaa

  13. Jonne kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +180 (182 ääntä)

   Aaro vaikuttaa päivityksensä perusteella siltä, että hän haalii ilmaista, mahdollisimman arvokasta tavaraa jälleenmyyntitarkoituksessa, ja on nyt hyvin pettynyt siihen ettei roskalavalta saakaan iphoneja ja kultaharkkoja :D

     Lainaa

  14. Hihi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +129 (131 ääntä)

   Olisiko kellään antaa jotain, josta minä voisin saada rahaa? Vai onko tämä ihan turha ryhmä?

     Lainaa

  15. kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +44 (58 ääntä)

   Nyt HETI:
   Löytyy tuttavapiirstä yksi tuollainen “en tykkää kun asiat jää roikkumaan” -tyyppi. Hyvin valikoiva sen suhteen, että mitkä asiat pitää HETI hoitaa. Esim. sillä ei ole väliä, ilmoittaako hän tuntia ennen tapaamista (jolloin olet jo matkalla), ettei pääsekkään paikalle “kun pitää hoitaa kaikkea tässä”. Aamusta/eilisestä asti ollut hänelle selvä, ettei ole tulossa. Mutta sitten se on maailmanloppu jos mikro ei toimi ja uutta ei saa ihan viimeistään seuraavana päivänä. Eihän pannulla tai uunissa pysty lämmittämään ruokaa, tietenkään, kun on rasvasta ja kestää liian kauan ja ja ja. Tai se kun ei ole tavara X viety roskikseen, kumppanin toimesta, 5 minuutin sisään siitä kun se on eteiseen laitettu ja “pyydetty” viemään. Ei siksi että tavara X haisisi tai olisi niin iso ettei sen ohi mahtuisi, vaan kun se nyt pitää vaan saada ulos asunnosta, koska tämä tyyppi on niin päättänyt. Itse ei kuitenkaan sitä vie, kun on muuta tekemistä. Sama henkilö ihmettelee miten elämä on kokoajan niin sekaisin…

   Tunnen kanssa tälläisen naisen, tai parikin.

   Nainen päätti siivota keittiössä apupöydän, vaikka ei siinä erityisesti siivottavaa ollut. Pöydällä oli yksi miehen tärkeä paperi ja kun ei sitä heti siitä vienyt pois niin ei voinut sitten siivota ollenkaan. Niillä monilla naisen omilla papereilla ja tavaroilla siinä pöydällä ei tietenkään ollut mitään merkitystä eikä ne liitynyt siivoukseen millään tavalla, vain tämä miehen yksi paperi.

   Ja sitten tuskailee, kun on pöytä täynnä tavaraa…

     Lainaa

  16. Kirjautuminen epäonnistui kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +109 (113 ääntä)

   Hihi:
   Olisiko kellään antaa jotain, josta minä voisin saada rahaa? Vai onko tämä ihan turha ryhmä?

   Typerintä tässä on se, kun ihmiset kehtaavat syytää ilmoituksia tavaroista, joita minä en tarvitse! Hyvä ryhmä olisi sellainen, jossa on vain sellaista mitä minä haluan, onks se nyt niin vaikeeta. Ja varaussäännöt menisivät näin: jos minä ehdin ensin varata, tavara on tietysti minulle. Jos joku muu ehtii ensin, olisi reilua ja kaikkien moraalisääntöjen mukaista, että hän päästää minut edelle, koska minä haluan ja tarvitsen enemmän.

     Lainaa

  17. S kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +52 (56 ääntä)

   Kirjautuminen epäonnistui: Typerintä tässä on se, kun ihmiset kehtaavat syytää ilmoituksia tavaroista, joita minä en tarvitse! Hyvä ryhmä olisi sellainen, jossa on vain sellaista mitä minä haluan, onks se nyt niin vaikeeta. Ja varaussäännöt menisivät näin: jos minä ehdin ensin varata, tavara on tietysti minulle. Jos joku muu ehtii ensin, olisi reilua ja kaikkien moraalisääntöjen mukaista, että hän päästää minut edelle, koska minä haluan ja tarvitsen enemmän.

   Minun mielestäni ryhmäläisten pitäisi nähdä ennalta, mitä minä haluan, ja tarjota niitä just silloin kun minä avaan facebookin.

     Lainaa

  18. löpö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (30 ääntä)

   ↑↑:
   Olen kuullut sellaisia huhuja, että kaupasta saisi ihan heti.. Liekö vain huhupuheita

   ei voi olla. minä oon kuullu sellasen että kaupat tekee kotitarkistuksen joka kestää vähintään pari viikkoa. jos ilmenee joku ongelma esim perheessä on leivänpaahdinallergikko, voi kaupat peruuntua kokonaan. mutta jos esim kelpaa sekarotuinen paahdin, voi sen saada jo vaikka kuukaudessa

     Lainaa

  19. Jees kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +15 (27 ääntä)

   ↑↑:
   Olen kuullut sellaisia huhuja, että kaupasta saisi ihan heti.. Liekö vain huhupuheita

   Mut sehän maksaa huimat 10€, ja itellä pitää hakea.. olis paljo kivempi jos sais ilmaiseksi ja joku tois.. samalla vois käydessään vielä antaa sen kympinkin..

     Lainaa

  20. Rousk kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (22 ääntä)

   Jorma: 11 ensimmäisestä peukuttajasta vain kolme on ymmärtänyt sun kommentin sarkastiseksi. Kirjoitettuna sarkasmi onkin aika vaikea laji, kun ei voi äänensävyllä vinkata, että kyse on sarkasmista.

   Ei pidä sitten yrittää tyylilajia jos ei ole varma osaako sitä käyttää.

     Lainaa

  21. Hessu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (9 ääntä)

   Joonari:
   Mitähän Kiti on todellisuudessa vailla?

   Veikkaan että hän etsi jotain tämäntyyppistä

   https://www.teknikmagasinet.fi/tuotevalikoima/lelut-ja-gadgetit/t%C3%A4llipelit/lightning-reaction-reloaded

     Lainaa

  22. löpö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +14 (18 ääntä)

   Jonne:
   Aaro vaikuttaa päivityksensä perusteella siltä, että hän haalii ilmaista, mahdollisimman arvokasta tavaraa jälleenmyyntitarkoituksessa, ja on nyt hyvin pettynyt siihen ettei roskalavalta saakaan iphoneja ja kultaharkkoja

   höh, minulla olisi ollut yksi kultaharkko jouten. ja nytkun mainitsit iphonen niin niitä on ainakin viisi uusinta nurkissa lojumassa, kun vain joku kävisi hakemassa pois :)

     Lainaa

  23. löpö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (14 ääntä)

   Kirjautuminen epäonnistui: Typerintä tässä on se, kun ihmiset kehtaavat syytää ilmoituksia tavaroista, joita minä en tarvitse! Hyvä ryhmä olisi sellainen, jossa on vain sellaista mitä minä haluan, onks se nyt niin vaikeeta. Ja varaussäännöt menisivät näin: jos minä ehdin ensin varata, tavara on tietysti minulle. Jos joku muu ehtii ensin, olisi reilua ja kaikkien moraalisääntöjen mukaista, että hän päästää minut edelle, koska minä haluan ja tarvitsen enemmän.

   ihana

     Lainaa

  24. Gaius kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (20 ääntä)

   Jorma: 11 ensimmäisestä peukuttajasta vain kolme on ymmärtänyt sun kommentin sarkastiseksi. Kirjoitettuna sarkasmi onkin aika vaikea laji, kun ei voi äänensävyllä vinkata, että kyse on sarkasmista.

   Ja sullekin kävi samat. Yläpeukutin kyllä teidän kommentteja antaakseni tuen aidolle, selittelemättömälle ja monelle niin haastavaksi osoittautuneelle aiheelle, sarkasmille.

     Lainaa

  25. Gaius kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +60 (64 ääntä)

   löpö: höh, minulla olisi ollut yksi kultaharkko jouten. ja nytkun mainitsit iphonen niin niitä on ainakin viisi uusinta nurkissa lojumassa, kun vain joku kävisi hakemassa pois

   Mua naurattaa ajatus kultaharkosta, joka EI ole jouten. Mitä se sitten tekee? Eikös se joutenolo ole nimenomaan kultaharkkojen erikoisalaa ;D

     Lainaa

  26. tutulta kuulostaa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +19 (19 ääntä)

   Nyt HETI:
   Löytyy tuttavapiirstä yksi tuollainen “en tykkää kun asiat jää roikkumaan” -tyyppi. Hyvin valikoiva sen suhteen, että mitkä asiat pitää HETI hoitaa. Esim. sillä ei ole väliä, ilmoittaako hän tuntia ennen tapaamista (jolloin olet jo matkalla), ettei pääsekkään paikalle “kun pitää hoitaa kaikkea tässä”. Aamusta/eilisestä asti ollut hänelle selvä, ettei ole tulossa. Mutta sitten se on maailmanloppu jos mikro ei toimi ja uutta ei saa ihan viimeistään seuraavana päivänä. Eihän pannulla tai uunissa pysty lämmittämään ruokaa, tietenkään, kun on rasvasta ja kestää liian kauan ja ja ja. Tai se kun ei ole tavara X viety roskikseen, kumppanin toimesta, 5 minuutin sisään siitä kun se on eteiseen laitettu ja “pyydetty” viemään. Ei siksi että tavara X haisisi tai olisi niin iso ettei sen ohi mahtuisi, vaan kun se nyt pitää vaan saada ulos asunnosta, koska tämä tyyppi on niin päättänyt. Itse ei kuitenkaan sitä vie, kun on muuta tekemistä. Sama henkilö ihmettelee miten elämä on kokoajan niin sekaisin…

   Ei oo totta, muutki tuntee tällasia ihmisiä? Täysin mielivaltainen se asioiden kiireellisyysjärjestys, ja on lähes rikollista kyvyttömyyttä kun en osaa lukea ajatuksia et mikä on tällä hetkellä se kiireellisin :’D

     Lainaa

  27. tutulta kuulostaa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +15 (15 ääntä)

   : Tunnen kanssa tälläisen naisen, tai parikin.

   Nainen päätti siivota keittiössä apupöydän, vaikka ei siinä erityisesti siivottavaa ollut. Pöydällä oli yksi miehen tärkeä paperi ja kun ei sitä heti siitä vienyt pois niin ei voinut sitten siivota ollenkaan. Niillä monilla naisen omilla papereilla ja tavaroilla siinä pöydällä ei tietenkään ollut mitään merkitystä eikä ne liitynyt siivoukseen millään tavalla, vain tämä miehen yksi paperi.

   Ja sitten tuskailee, kun on pöytä täynnä tavaraa…

   Tää kans! Ne omat tavarat ei oo tiellä kun itse tietää koska ne aikoo siitä viedä pois (tai että ne mahtuu siinä hyvin olemaan) :D Mutta se on sietämätöntä epätietoisuutta kun toisen tavaroista ei voi tällaisia yksityiskohtia tietää. Kaikista huvittavinta on se, kun siihen pöydälle ei oikeesti just tällä sekunnilla tarvittais tilaa, ei tulossa vieraita tai ole aloittamassa mitään askaretta kyseisellä pöydällä tms. Mutta kun se yleinen fengsui pitää korjata just nyt!

     Lainaa

  28. tutulta kuulostaa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (13 ääntä)

   Mörkö: Tunnen tämän ihmistyypin. Jostain syystä kaikki pitäisi saada heti, itse ei kyllä viitsi tehdä, eikä saisi maksaa mitään ja kaiken pitäisi mennä oman mielen mukaan aina. Mikäs siinä, olen itsekin kärsimätön ja kun vedenkeitin hajosi halusin välittömästi uuden joka on tehokas, siisti ja tietyn merkkinen. Siispä lähdin kävelemään kauppaan ja ostin sellaisen. Haluan että kaikki pyykit silitetään heti kun ne kuivia ja laitetaan kaappiin tietyssä järjestyksessä, siksi siis ajoitan pyykinpesun sopivaan aikaan ja aloitan ajoissa. Tämän lisäksi on paljon asioita hoidettavana enkä tykkää jättää roikkumaan, siispä olen merkinnyt kaiken kalenteriin ja varannut riittävästi aikaa. Lopputulos? Jos jotain on sovⅰttu olen ajoissa vaikka olisi paljon hoidettavaa. Jos on kärsimätön, ei halua jättää mitään roikkumaan ja joustamaton tietyissä jutuissa on pakko suunnitella ajankäyttö hyvin ja olla tarvittaessa valmis maksamaan siitä että saa minkälaista haluaa.

   Joka kerta jaksan roskalavoissa ihmetellä tätä ihmistyyppiä jonka on pakko saada priimaa, heti ja mieluiten se tuodaan kotiovelle. Saat jotain ilmaiseksi, siispä joutuu joustamaan. Parasta on kun suututaan kun ei saakaan.

   Ne on kans kiinnostavia tapauksia, jotka ajattelevat saavansa tavarasta facekirpparilla saman hinnan tai ainakin 50% uuden tavaran hinnasta. Varsinkin elektroniikasta ja vaatteista. Varsinkin vaatteista “joita on pidetty kerran pari” mutta ruttusia ja nyppyisiä kuin mummon komerossa sekä elektroniikasta joka “toimii kuin uusi” mutta näytön levyinen särö tms “pikkuvika”. Se menee juuri niin että hinta ja laatu kohtaa, varsinkin face-kirppareilla joissa ei voi vedota ystävyyssuhteeseen, tunnearvoon ym. lume-asiaan.

     Lainaa

  29. Es kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -16 (32 ääntä)

   Miarez93: Riippuu kuinka nopeasti jakaa juosta

   Tai kuinka iso hame on :D

   Miarez93: Riippuu kuinka nopeasti jakaa juosta

   Sekin riittää että omistaa tarpeeksi ison hameen, että helman alle mahtuu vaikka koko suku.

     Lainaa

  30. Dffvg kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -7 (21 ääntä)

   Jorma: 11 ensimmäisestä peukuttajasta vain kolme on ymmärtänyt sun kommentin sarkastiseksi. Kirjoitettuna sarkasmi onkin aika vaikea laji, kun ei voi äänensävyllä vinkata, että kyse on sarkasmista.

   Jos kirjoittaa sarkastisesti, on lukijaa kohtaan kohteliasta ilmaista se esim universaalilla /s merkinnällä.

     Lainaa

  31. Duunari kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -20 (26 ääntä)

   Ei viddu näitä persaukisten jakelu ryhmiä… menkää töihin stna.

   Leivänpaahin maksaa 15-25e tokmannilla ni en jaksais ees tollasta viestiä kirjottaa sitä varten.

     Lainaa

  32. hyvinvointiyhteiskunnan uhri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +31 (31 ääntä)

   löpö: höh, minulla olisi ollut yksi kultaharkko jouten. ja nytkun mainitsit iphonen niin niitä on ainakin viisi uusinta nurkissa lojumassa, kun vain joku kävisi hakemassa pois

   Mä tarvitsisin, sekä iphonen että kultaharkkoja. Jos voisit tuoda sen tänään klo 20 – 20.05 ni ois hyvä. Hakemaan en lähde. On mulla periaattena tämmösissä.

     Lainaa

  33. HH kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +21 (21 ääntä)

   Hetimullekaikkitännenyt!

   Toinen ääripää ovat nämä varailijat jotka eivät koskaan nouda tavaraa.

   Kaveri kerran erästä vanhaa mutta ihan toimivaa laitetta piti minulla varauksessa jotain 2 vuotta. Kun sitten lopulta kypsyin ja heitin laitteen roskiin niin hän siitä harmistui ja oli ihan tosissaan että: “EEEEIKÄ!? KYLLÄHÄN MINÄ OLISIN SEN OTTANUT!”

     Lainaa

  34. Arthur Brown kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (7 ääntä)

   Mult löytyis leivänpaahdin.

   Jotenkin jännä kapistus. En muista koskaan ostaneeni, mutta silti löytyy kaksinkappalein.

   Toisen taisivat siskot tuoda, toista en muista.

     Lainaa

  35. Dffvg kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -7 (21 ääntä)

   Dffvg: Jos kirjoittaa sarkastisesti, on lukijaa kohtaan kohteliasta ilmaista se esim universaalilla /s merkinnällä.

   Näköjään ei ole internetin keskustelukulttuuri kauhean tuttu palstan lukijoille, kun on pitänyt tämäkin miinustaa kellariin. No ei voi mitään.

     Lainaa

  36. Joopajoo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +5 (17 ääntä)

   Dffvg: Näköjään ei ole internetin keskustelukulttuuri kauhean tuttu palstan lukijoille, kun on pitänyt tämäkin miinustaa kellariin. No ei voi mitään.

   Nyt ei olla Jodelissa, joten pliis… Lopeta!

     Lainaa

  37. Jonne kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +23 (23 ääntä)

   Gaius: Mua naurattaa ajatus kultaharkosta, joka EI ole jouten. Mitä se sitten tekee? Eikös se joutenolo ole nimenomaan kultaharkkojen erikoisalaa ;D

   Äläs nyt! Mä tässä juuri etsiskelin sopivaa paperipainoksi!

   Oliko sillä yhellä kommentoijalla vielä se joutilas harkko? AV YV! Minun syöpäsairas lapseni kirjottelee paljon Borneolaisia perinneloruja irtopapereille, ja hänen suurin unelmansa olisi saada oma kultaharkko paperipainoksi. Itse teen raskasta työtä hiilikaivoksella ostaakseni lapselle kyniä ja ryynimakkaraa. Viikonloput kerään pulloja ja askartelen kierrätysmateriaaleista taidetta. Elämä on rankkaa, mutta tämä kultaharkko toisi voimia ja iloa

   Myös iphone käy.

     Lainaa

  38. Tirpana kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (14 ääntä)

   Dffvg: Jos kirjoittaa sarkastisesti, on lukijaa kohtaan kohteliasta ilmaista se esim universaalilla /s merkinnällä.

   Sarkasmi menee pilalle, jos sen alleviivaa hidashoksottimellisia ajatellen. Et sinä vitsienkään perään kirjoita: “tämä oli vitsi, tyhmät”.

     Lainaa

  39. Sari kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +15 (15 ääntä)

   Joonari:
   Mitähän Kiti on todellisuudessa vailla?

   Sähköurkuja oli Kiti vailla, autocorrect iski väliin

     Lainaa

  40. Dffvg kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (12 ääntä)

   Tirpana: Sarkasmi menee pilalle, jos sen alleviivaa hidashoksottimellisia ajatellen. Et sinä vitsienkään perään kirjoita: “tämä oli vitsi, tyhmät”.

   Jos tykkäät aiheuttaa turhia riitoja ja väärinkäsityksiä keskusreluissasi ja kuluttaa aikaasi väittelemällä niiden mielestäsi “hidashoksottimellisten” kanssa, niin aika erikoista. Keskustelut voisivat kuitenkin toisaalta edetä myös johonkin järkevään suuntaa ilman turhaa pelleilyä.

     Lainaa

  41. Jopas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -3 (7 ääntä)

   Sari: Sähköurkuja oli Kiti vailla, autocorrect iski väliin

   “pieniä sähköurkuja”
   Monikossa?

     Lainaa

  42. Urut kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (13 ääntä)

   Jopas: “pieniä sähköurkuja”
   Monikossa?

   No ”urut” on noin sanana vähän niinkuin monikossa… vai kysyisitkö sinä onko kellään ”pientä sähköurkua”?

     Lainaa

  43. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , , , , ,